אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני לא רוצה להוריד את הDPS ככה שאני לא יכול את ה120...לפי מה שהבנתי הXP-90C עולה עליו בכל זאת,זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הבנתי שT1 יותר טוב אז שיניתי אבל אני רוצה קצת לדעת מזה אומר מה המשמעות של זה וכו תודה
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס של גיגבייט 6200 הגירסה המומהרת של 400/500 ואני לא רואה בדריברים את הטמפ' לא אמור ליהיות לכרטיס חיישן טמפ'?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם.... ברצוני לשאול אותם ולאה שמבינים בזה.....מה יתן לי ..ז"א למה זה יגרום עם אני יגביר את מכפלת המעבד......ולא רק את הFSB ??
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... הכיוון הטבעי הוא כשהמדבקה שיושבת על ה thunderblade כלפי חוץ - ואז הוא שואב אוויר מה xp-120 ודוף אותו החוצה.. האם עלי להפוך את המאוורר כך שיחוף אוויר על הגוף קירור, ולא ישאב ממנו? תודה, נדב.
-
- 3 תגובות
- 389 צפיות
-
-
היום בבוקר פתחתי את המחשב בשביל לשמן את המאוררים (זאת פעם ראשונה שאני עושה את זה) אז כל הגוף קירור הזה (זצעות הקירור והמאורר לא יצאו לי לא הצלחתי לשחרר אותם היה שם משהו כמו 2 קליפסים פתחתי אותם וזה עדיין לא יצא מישהו יודע מה עושים?? ניסיתי לשמן את המאורר ככה ואחרי ששימנתי אותו וחיברתי הוא עשה עוד יותר רעש ועכשיו הוא שוב באותו מצב כאילו לא שימנתי...
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
מישום מה הוינדוס ניתקע ב boot screen ולא ממשיך. כל זה קרה אתמול אחרי שעשיתי o\c. ככה: מה שעשיתי הוא נכנסתי לביוס והורדתי את ה:maxmem מ166 ל 133 ואת המעבד { AMD64 3000} העליתי מ1800 ל2200 מה שבעצם החזיר את הזיכרון ל166 . עד כאן הכל יהיה בסדר- אפילו החום היה סביר{45 צלזיוס} ואז שהפעלתי מחדש הווינדוס סירב לעלות. עשיתי משהו לא בסדר? שכחתי משהו? תנסו לעזור לי, דרך אגב המערכת שלי היא: amd64 3000 neo2platinum msi redeon 9550 256m 2* ceon 256 ddr 400 2* samsung 256 ddr 333
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
-
-
יש לי a64 3200 וזכרונות של g.skill...... אם אני מעלה את הfsb נגיד ל 275 ומוריד את המכפלה של המעבד מ-11 ל-8 כך שמהיורות המעבד לא משתנה (נשארת 2200mhz) האם אני אצתרך להעלות את המתח של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
יש לי AS5, רציתי לדעת אם יש בעייה עם מריחה לאחר ניקוי "יבש" בלבד. החלפתי קירור לכ.מסך, שמתי Zalman . ניקיתי את ה-GPU עם צמר גפן וטישו עד שלא רואים את השאריות, בלי אלכוהול. האם זה משנה אם אני מנקה עם אלכוהול או בלי ? מה הייתרונות של ניקוי עם אלכוהול ? ואם צריך אז מה מומלץ לשימוש ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
עד איזה FSB אפשר להגיע עם קירור כמו XP-90\XP-120 עם מאורר תואם ? זכרון: PC4400 GSKILL לוח אם:DFI NF4 SLI-DR ספק : ANTEC 480W
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
AXP 2500+, שני סטיקים DDR400 של ADATA (לא ה-VT), ספק כוח sunshine 400W ABIT NF7-S המכפלה נשארת 11, והכי גבוה שאני מגיע זה 173 FSB (סטוק זה 166) אני רוצה להגיע ל-200, לזכרונות לא אמורה להיות בעיה, זה פשוט כאילו אני מתקין מעבד חדש =\ כרגע אני במהירות סטוק של המעבד ביחס של 5:6 בשביל שהזכורנות יפעלו ב-200 מה"צ. תייעצו לי בבקשה מה לעשות. שאלה לא קשורה - מה ההבדל בין הזכרונות VT של ADATA שמוכרים היום ב-KSP לבין הישנים?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הסתכלתי וחיפשתי לאחר כמה מאווררים 80ממ מחברות טובות למארז ומצאתי שתיים שהכי נראו לי(גורם הרעש לא מפריע) ה-SF2 של Thermaltake וה-Tornado של Vantec לטורנדו 80 ממ יש CFM של 85 ו-SF2 בכוח מלא 75CFM עכשיו כמה שאלות: האם ה-10CFM האלה משמעותיים ובאמת שווים תוספת של 35 שקל ליחידה? (צריך 2*80) הבנתי של-SF2 יש כמה מצבים שאפשר לשים אותו, אפשר לשים אותו שהוא יהיה על 4800RPM תמיד? איך תהיה סירקולציה של מאוורר 80 אחד למטה מקדימה מתחת להארד דיסקים ואחד מאחורה ליד המעבד ? מקדימה מכניס מאחורה מוציא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כן שלום השאלה שלי היא האם להשקיע הרבה כסף בקירור למארז ז"א מאוררים ?..או שפשוט להמשיך לקחת מספקים ישנים?....
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום מאיפה אני משיג ביוס ל5200 שלי?...הכוונה שאני רוצה להחליף לביוס של 5500....אז איפה אני מוצא ביוס של 5500??
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי gigabyte 9550 128mb 128 bit האם ניתן לעשות לו overcloking ואם כן איך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא הייתי פעיל אני חוזר להיות פעיל עכשיו אחת הסיבות שלא הייתי פעיל בתקופה דיי ארוכה זהההה אני קונה סוף סוף לוח חדשששש תציעו לי לוח הכי טוב של אסוס אבל הכי טוב שמתאים לאוברקלוקינג למחשב amd 754 3000 תציעו לי כמה לוחות במחירים שונים ותזכרו אל תתפשרו על מחיר מה שאתם חושבים הכי טוב תציעו ותגידו תמחיר תודה עריכה: אני רוצה שיהיה בלוח את כל החיבורים הכי חדישים sata pci express וחוץ מזה זהו נכון
-
- 3 תגובות
- 414 צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי שרק הדגמים של 120 מ"מ של הקירור של זלמן מתאים לתושבת 775(!). מישהו יודע על גירסה 92 מ"מ של זלמן שמתאים לתושבת הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 ליבת וינצ'סטר. אני באוברקלוק בנתיים עם 1.6 וולט למעבד ,עד כמה אני יכול להמשיך מבלי לפגוע במעבד ?
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
היו לי הרבה ספקות בהתחלה אם זה ישנה משהו אבל ההשפעה היתה מיידית!!!! הטמ"פ ירדה ב4 מעלות בערך עובד אצלי לפחות!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה שתבינו על איזה מערכת מדובר. בגירסאת ביוס 1.3 הגעתי לOC מעולה על קירור סטוק של 2.6GHZ עכשיו אחרי שעדכנתי ל 1.4 אני לא עובר את ה 2.3GHZ אבל ללא OC גירסה 1.4 בבנצ'ים נותנת יותר נקודות.. לדוגמה אני מקבל 9700 על המעבד ב AM3 ועם גירסאת ביוס 1.3 הייתי מקבל 8400 על המעבד ב AM3 בקיצור מסקנה שלי גירסאת הביוס החדשה תומכת סוף סוף ב VENICE כמו שצריך אבל דופקת את עניין ה OC מישהו נתקל בבעיה דומה? הנה הפירוט של עדכון הביוס 1.4 K8N Neo4 Platinum (MS-7125) V1.4 BIOS Release ---------------------------------- 1. This is Award BIOS release 2. This BIOS fixes the following problem of the previous version: - Support AMD K8 reversion E stepping CPU. - Update NVPXE version to…
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררי מארז 120MM (מ-PCH, אם מישהו מכיר את המאווררים שהם מביאים עם המחשבים) והם באים עם חיישן טמפרטורה אותו אני רוצה לנתק, ולגרום להם לעבוד כל הזמן על המהירות המקסימלית שלהם. אם מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק לבצע את זה, אני אודה לו מאוד. ואם כבר פתחתי כאן ת'רד, אז רציתי גם לדעת אם ב-175 ש"ח אפשר להשיג קירור מעבד טוב יות ל-P4 מאשר ZALMAN CNPS7000B-ALCU. ושוב, תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי את שתי האופציות האלה לקנייה 512MBx2Kingston HypeX 500Mhz ב 1400 ש"ח או 512MBx2 A-DATA 500Mhz ב 1600 ש"ח ה קינגסטון הוא משומש - אבל זה לא משנה כי יש לו אחריות לכל החיים. ה A-DATA חדש אבל יש לו אחריות ל 3 שנים מה יתאים לי יותר מבחינת תועלת - מחיר/אוברקלוקינג? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 2500 ומאוורר מקורי קניתי מאוורר חדש VULCANO 7 של טרמלטק עכשיו יש לו גם משחה טרמית והכל השאלה שלי מה לעשות? איך אני מבצע את ההוצאה וההתקנה טוב? יש להם אתרים ותמונות שמראים איך עושים את זה? האם אני צריך להסיר את המשחה טרמית מהמאוורר הקודם ולמרוח חדש? איך עושים זאת? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
זאת המשחה שמרחו לי בחנות: http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2014ThermalGrease1.htm האם היא מספיק טובה? הוא מרח לי את זה בחנות בלי לנקות עם אציטון את השכבה הקודמת על המעבד, אז בגלל זה אני חובש שאני יכול להגיע לתוצאות יותר טובות. את השכבה הקודמת על הסינק, הוא פשוט שיפשף עם נייר.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-