אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היום לקחתי את הסיילנט בוסט, למרות שביקשתי מהמוכר שיזמין בשבילי וולקנו 12, אבל לא היה במלאי וכו' אז החלטתי לקחת את מה שיש את הסיילנט בוסט... עלה לי 100 ש"ח. רציתי לדעת מה ההבדל חוץ מזה שבוולקנו 12 יש אפשרות לשלוט על המהירות? ההיטסינקים אותו הדבר? אם אפשר אשמח אם תתנו פירוט קטן מה היתרון בכל אחד מהם ביחס לשני. כל זה פשוט יוביל אותי למטרה העיקרית זה האם לבקש במקום מה שלקחתי וולקנו 12... יש לי GA7VAXP, athlon2000 המעלות עם הקירור סטוק של AMD עמדו לי בערך על 46, עכשיו עם הסיילנט עומד על 33.. אשמח לקבל תשובות ועוד שאלה..יש לי ספק ג'נרי..ניתקתי את כל המאווררים שיכולתי ושמתי לב שהמאוורר של הספק עושה די הרבה רעש..מה אוכל לעשות? לשמן ולנקות? ואם זה לא עוזר?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת מה הטמפ' של המחשב שלי איך אני עושה את זה ? איזה תוכנה צריך או משו ואם יש תוכנה מאיפה להוריד תודה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי בדיקה וקיבלתי ציון ענק יחסית למחשב שלי ורציתי לראות אם זה בסדר...... CPU:6785 MEMORY:6595 HDD:1818 עם אוברקלוקינג קטן אבל זה הגיוני או שהתוכנה מזייפת? מפרט רשום למטה.תודה!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני צריך עזרה! אני מחפש ספק חזק והטוב ביותר שאפשר לקבל בתמורה ל500 שקל אני ישמח לקבל הצעות תודה...וכמובן שקט כמה שיותר! כמו כן נעה הציעו לי את ה cool max 550 הם אומרים שזה ספק הטוב ביותר לדעתם בסכום הזה הוא נותן 550 באמת ו36 עם אני לא טועה אמפר! מה אומרים הוא טוב או לא וכו וכו? וחלק הציעו לי את האנרמקס 425 והוא עולה 470 אבל נעה ואמרים שהוא יהיה מוכן רק עוד 10 ימים אצלם! איך הוא? נ.ב אני צריך עם החיבורים החדשים וכו כו לעתיד חשוב מאד!! כמו כן עם מישהו יכול להסביר על החיבורים האלה אני ישמח תודה.. כאילו מה ההבדל בינהם לבין החיבור הקודם! תודה יחיאל בן חמו
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדלים בקירור (אם יש למישהו קישור להשוואות מה טוב!) בין הזלמן הזה: Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan לבין Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan בקיצור, עד כמה המעבר למאוורר 120MM עוזר?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ברשותי לוח ABIT NF7-SL V-2 המאוורר כנראה התקלקל. כמו שהבנתי לא כל מאוורר של צ'יפסט מתאים ללוח הזה האם משהו יכול לומר לי איזה מאוורר אני צריך לחפש או שהו יכול להמליץ לי על אחד. האם אני יכול להחליף לקירור פאסיבי (ללא מאוורר). האם ניתן להמשיך להשתמש ללא מאוורר כלל? הבנתי ממשהו שזה אפשרי למרות שזה לא נראה לי תודה מראש.. אני לא עושה אוברקלוקינג יש לי מעבד AMD 2500+
-
- 3 תגובות
- 409 צפיות
-
-
שמעו יש לי מעבד AMD Athlon XP 2400 והייתי רוצה לעשות איתו אוברקלוק איך ניתן,ויש לי את התוכנה CPU-Z ,תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום חברים לקראת הקיץ החלטתי להצטייד בצלעות קירור XP-120 (של Thermalright) עבור המעבד פנטיום 4 3.2גיגה שלי שמתחמם מאוד. אני זקוק להמלצותיכם עבור משחה תרמית טובה, כי לי כולם נראים אותו הדבר. ועוד משהו, בפורום ממליצים על מאוורר של ENERMAX 120mm, האם הוא באמת שווה? תודה על עזרתכם, ארז
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
של המעבד AMD 64 3000+ בלוח ?AMD GIGABYTE K8NS (s754) Nforce3 250 איזה תוכנה מה-CD שבא עם הלוח הזה יודעת לקרוא את הטמפרטורה?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של המארז שלי..והמאווררים המותקנים בו. השאלה שלי אם הסירקולציה טובה או שאפשר לשפר? המערכת תחת OC.. יש מאוורר אחד כמו שאתם רואים שמכניס אוויר מקדימה (להארדיסקים), 2 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה, ועוד 2 שמכניסים אוויר בצד (אחד לאזור הכרטיס מסך והשני למוספטים של הזכרונות ולזכרונות). בנוסף יש גם את הארקטיק קולינג שמוציא אוויר לאחור ווונטה ענקית של המעבד תודה! המארז הוא Antec 1080AMG עם תוספת מאוורר 1 בדלת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה EVEREST Home Edition אבל אני לא מוצא ממש מפרט של כל החלקים (אפילו לא חצי מהם) שרשום טמפרטורות. מעבד, לוח, מארז ושתי הרד דיסקים (מתוך 7) ראיתי. אבל איפה כל השאר ? בכלל רציתי בעיקר לבדוק לכרטיס מסך.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך אפשר לסחוט ממנו עוד כמה אחוזים, בלי להסתכן יותר מידי בלשרוף דברים ובלי להצטרך קירור מאסיבי. - האם יש תוכנות שעושות את זה? (בלי שינויים מסובכים בחומרה) - האם יש מדריך למתחילים בתחום הזה? (איך עושים, כמה זה לא מסוכן וכו') רלוונטי גם למעבד וגם לכרטיס מסך. תודה מראש. המחשב שלי: AMD 3200+ עם מאוורר של TT Gigabyte ?K8NF-9 Leadtek 6600GT ספק של HEC 400W במארז compucase עם 2 מאווררי 12cm.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יום טוב לכולם רציתי לברר אחת ולתמיד איפה לעזעזל נימצא היחס CPU:DDR בלוח הזה אני לא מוצא אותו בשום מקום! תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 398 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 64 על לוח של MSI NEO2PLATINUM וכרטיס מסך R.9550 256M 128B אני מאוד מעונין לעלות את מהירות המעבד {עכשיו 1800} ללפחות 2200 הבעיה היא שהקירור שלי הוא סטנדרט-BOX הייתי שמח אם משהוא מנוסה ידריך אותי לפחות למעבד אני יכול לקנות מאוורר לכרטיס המסך אבל חשוב יותר O\C למעבד אז בבקשה תדריכו אותי
-
- 3 תגובות
- 401 צפיות
-
-
שלום לכולם היום פעם ראשונה עשיתי OC למעבד הדי ישן שלי ATHLON XP 1.7 POLOMONIO אז רציתי לדעת מה יכול מושפע מה OC חוץ מהמעבד הזיכרונות הלוח אם כרטיס מסך אהרד דיסק?? אני רואה גם שהמהירות של הזיכרונות עולה אחרי OC בנתיםם העליתי מי 133 FSB ל140 FSB מ1466MHZ ל-1540MHZ אה ורציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע ב OC הזה זה תלוי בהתחממות רק?? או שיש גורם נוסף?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זו תוכנה דיי ישנה.. נדמה לי היא עושה אוברקלוק על לוחות של אינטל דרך הוינדוס או שהיא עושה אוברקלוק למעבדים עם לוחות ישנים.. תקולע לי בראש השם Cpuclock אבל זה לא זה.. תודה רבה לעוזרים !! __________________________________________ עריכה : התוכנה נקראת SoftFSB או CPUFSB עדיין לא ניסיתי, אם יעבוד אני יעדכן..
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ראיתי את הפאן בס הזה ואני רוצה לדעת אם הוא טוב ואם הוא בא עם מאווררים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מי יגיע ראשון? FUGGER? כרגע התוצאה הטובה ביותר עומדת על 21 שניות. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=4&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם .... תראו שמעתי שאפשר להחליף ביוס לכרטיס מסך שלי וכך להפוך אותו ל-5900 אולטרה ת הסתכלתי באתר guru3d חיפשתי בפורומים ומצאתי ביוס מושלם של לידק שעובד על 450 \ 850 ליבה \ זכרון [המהירויות שלי עכשיו הן 405 \ 715 ] יש לי אותו הורדתי אותו רק רציתי לדעת איך אני מפעיל אותו ושיעבוד כמו שצריך בבקשה צריך עזרה ... בקיצור איך אני עושה flash לביוס של הכרטיס מסך ?!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני דיי נוב בקטע של האוברקלוק אז ככה יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 נורטווד (18*133) לוח אם P4S533-MX המכפלה שלי נעולה איך אני יכול לשנות אותה? בקיצור תדריכו אותי איך להגיע ל3 גיגה הרץ או משהו כזה מצורפת תמונה על המעבד שלי :
-
- 3 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד שלי שהוא אינטל 2.4 של נורטהוד לוח אם אוקטק ריינו 2 סוקט 478 אני רוצה לבצע oc למעבד אבל שאני מעלה ב fsb אפילו שתיים המחשב שלי אחר כמה דקות שאני משתמש בו קורס , רציתי לדעת איך אפשר לעלות מתח למעבד בביוס וכמה לעלות .?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שכדי להתקין את הפריזר 64 לא צריך לפרק את הלוח.. ומה בנוגע לפריזר 7? (אינטל) האם הוא יתאים לP4 2600? צריך לפרק תלוח בשבילו? צודהה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אפשר גם לקבל לינק לתוכנה? נ.ב.אני מתלבת בין ראדלינקר לטריי טולס.
-
- 3 תגובות
- 438 צפיות
-
-
היום בבוקר בא אלי חבר וניסינו לעשות אוברקלוק. זאת לא הפעם הראשונה שלי.. בפעם הקודמת הצלחתי לעלות 250Mhz והיום 300Mhz. אני חושב שאפשר יותר אבל נתקלתע בכמה בעיות דבר ראשון אני רוצה לציין את המפרט: Epox 8kda3j AMD Athlon64 3000+ ClawHammer 2000Mhz 2 סטיקים של 512 A-Data PC4000 500Mhz ואת הקירור אני לא זוכר.. אולי זה כתוב בחתימה (הטמפ' בסדר.. בסביבות 40 על אובר של 300 מגה הרץ) עד 200 מגהה רץ הכל היה בסדר. התחלנו לעלות ל250,לא עבד הם הוספנו 0.5 וולט למעבד ואז הוא עשה בוט והכל עבד בסדר. אותו דבר ל 300 הוספנו עוד 0.5 בשביל שהוא יעבוד. משן כבר לא הצלחנו כלום, ניסינו לעלות ל 350 אבל לא הצלחנו גם עם הוספת עוד 0.5 לזכרונות. אז ניסינו להוריד את המכפלה ל 9 ולשחק עם זה.. גם…
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-