עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ed@15,

שלום! חשבתי לקנות את הקירור מים הזה, השאלה אם הוא משתלם בכלל?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  2. למרות החום הכבד, הטמפ' האלה במנוחה וללא OC וזה נראה לי גבוה מאד. המארז 6A19 עם 2 מאווררים 120 מכניס ומוציא והמפרט בצד. דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  3. אין לי עדיין קירור מים אבל אני מתכן לקנות את ה BW 745 אז רציתי לדעת איך אני יכול לחבר לו גם את המעבד ואת כרטיס המסך כך שיהיה קירור מאקסימלי לשניהם

4. Started by jacko_il,

שלום לכולם, יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל כבר כמה שנים. כרטיס רפרנס של ASUS עוד מימיו הראשונים בשוק.. למרות הטמפ' היחסית מאד גבוהות שלו - כ 80 במנוחה עד לאזור ה 93 במאמץ משחק - לא היו לי איתו בעיות. הפעיל לי תמיד משחקים בגאווה על הגדרות סבירות (לפעמים הכי גבוהות) ולעולם לא קרס או הציג ארטיפקטים למינהם. אבל מה, הקיץ החם ביותר בהסטוריה הגיע עלינו לרעה כשבנוסף החשק הגובר לפרק ולהרכיב משהו הביא אותי להחלטה לנסות ולהתאים לו קירור נחמד יותר שיעזור לי לשמור עליו בחיים כמה שיותר זמן - כי לא יהיה לי כסף לשדרג אותו לפחות בשנה הקרובה. (האמת היא שאני מאמין שלא ייקרה לו כלום גם עוד כמה שנים - אבל כמו שאמרתי: משעמם לי , אז אני מחפש תירוצים..) עכשיו לעניין, יש לי גוף קירור VF900-cu של ZALMAN…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by noni7070,

מה הבדל ברמת האיכות ורמת השקט בין Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לבין Arctic Alpine 11 Rev.2?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

כנף המאוורר שלי נשברה ... מה אני יכול לעשות חוץ מלקנות מאוורר חדש ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by tront,

ברשותי מאוורר קידמי 12X12X2.5 במארז שעובד על מתח 12V אך אינני מרוצה מאספקת האויר שלו. האם אפשר לחבר מאוורר באותו גודל שעובד על מתח 220V AC בתוך המארז כדי שיספק יותר אויר?

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by amisha,

יש לי ראדיאטור של 120 מ"מ ואני צריך להתאים לו מאוורר יש המלצות ?

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  9. Started by Xtr3m3r,

אז אחרי שבעיית החום שלי הסתדרה בגלל אחרי אחד תותח פה ^^ יש לי פחות מעלות אבל אני רוצה שיהיה פחות עוד יותר המארז שלי הוא Thermaltake M5 ואני רוצה להוסיף מאוורר אחד בגודל 120MM ללמעלה שלו אני צריך שהמאוורר יהיה שקט שיקרר ממש טוב ושיהיה לד כחול התקציב לא משנה העיקר שיקרר טוב תודה לכל מי שיעבור

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש ברשותי את המעבד 4770 והמארז Fractal Design Define R4 הקירור סטוק של המעבד בסדר גמור במצב מנוחה אבל בזמן מאמץ נשמע כאילו משוגר לי טיל מהמארז. הייתי מעוניין לדעת מה האופציות שלי בטווח הנ"ל לקירור הכי שקט במידת האפשר בזמן מאמץ תודה

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  11. חברי הטוב מעוניין לעשות OC למחשב שלו, אך הוא אינו בטוח אם הוא יכול, איך עושים זאת ואיזה קירור צריך. אשמח אם תגידו לי אם אפשר לעשות OC או לא, זה המפרט: http://planet.nana.co.il/freakmiky/Report%2DYANIS.htm

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  12. Started by wzeedan,

שלום קניתי מחשב חדש AMD 64BIT :jump1: הכל טוב ויפה אבל המאוורר שלו מחריש אוזניים!!! האם יש פתרון לזה או שצריך ללמוד לחיות עם זה?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  13. מדוע לבטל את הפונקציות שמורידות מתח ותדירות כשהמחשב לא בעומס מלא? אני רואה בהמון מדריכים שאומרים לעשות את זה ... אבל למה? מה זה נותן? אם גם ככה כשהמחשב יהיה בעומס מלא הוא יריץ את המתח והתדירות במהירות של ה OC שהגדרנו? לי יש כרגע Q9550 @3.4 וביטלתי את הפונקציות האלה. לחבר שלי יש Q6600 הוא עשה לו קצת OC לא זוכר לכמה אבל הוא לא ביטל את הפונקציות ועדיין עובד לו בסדר. מישהו יכול לעושת סדר בבלגאן? תודה.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  14. המערכת היא כזו (מה שחשוב כרגע): E4400 965P-DS3 G.skill 2GB 800mhz CL5 Thermaltake BigTyphoon 120 VX Liberty 400W (אי אפשר לשנות קירור או כל דבר אחר, זה מחנות אחת כל החלקים) אז לשאלה, אני יוכל להגיע עם הרכיבים הנ"ל לתדר משו כמו 3.2ghz + ולהישאר יציב בקביעות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  15. Started by roes,

מה עדיף להוציא את הדלת של המארז? או להשאיר אותה? *פשוט חבר שלי אמר לי שזה הכי טוב כי ככה כל האוויר החם שהרכיבים פולטים ישר יוצאים החוצא וככה פנים המארז יותר מאווורר....

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  16. http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8IPE1000-G%20(Rev%203.x).htm# יש אותו לאח שלי ורציתי לדעת אם הוא טוב ל OC או לקנות חדש (לי יש תגירסאה המתקדמת יותר שלו)

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  17. Started by Pollik,

יש לי 9600GT של Gigabyte. אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך ויש לי כבר את התוכנה אז רציתי לדעת איך לעשות את האוברקלוק. אם מישהו יוכל להביא לי מדריך זה יהיה מצוין. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, מדובר בCOOLERMASTER STACKER 830.. מצ"ב תמונה של מיקומי מאווררים (המאווררים עדיין לא קיימים, צריך לרכוש לחוד), אני רוצה לשים מאווררים כך שתהיה הסירקולציה הטובה ביותר. המארז מגיע רק עם מאווררים 2 ו3..השאר אני צריך לקנות כאמור. אז מה דעתכם, אילו מאווררים נוספים עליי לרכוש, ואיך למקם אותם (יציאה\כניסה של אוויר). כמו כן איפה שסימנתי X, שם יושב הNINJA של המעבד לכן אי אפשר לשים שם מאוורר. תודה!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by Leo101,

הרבה מאוד זמן לא התעסקתי ואשמח לעזרה בכמה שאלות בנושא... קודם כל המפרט שלי: intel e8400 3.0 Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 טמפ' : 1.ראיתי כבר שזה נשאל בעבר... הטמפרטורה של הליבות שלי בcore temp הם בסביבות 50C בעוד שבreal temp בסביבות 40C (לא בOC ובמנוחה). לאיזו תוכנה אני אמור להאמין? (לפי מה שהבנתי לREAL TEMP כי רק היא מתייחסת לTJ הנכון )... דרך אגב הביוס מראה לי טמפרטורה סביב ה30C 2.בהנחה שאני הולך לפי real temp. איזו טמפ' במאמץ עליי לעצור? מתחים: לפי מה שאני זוכר - בעיקרון לעלות את הFSB עד שהמחשב מראה חוסר יציבות במאמץ ואז להוסיף מתח למעבד... 1.pci-e כמעט לא נוגעים בו כזכור לי נכון? 2.בלוח אין לי אופציה של מחלקים …

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  20. לאחר שהתברר לי שבמעבד ה-Intel Core i3, שבמחשב של אבא שלי, הליבה מובנית בתוך המעבד, ואיננה נמצאת במקום נפרד מלוח האם, הבנתי כי השימוש בה, יגרום למעבד להתחמם יותר מאשר אם אני אשתמש בכרטיס הגרפי החיצוני, וכתוצאה מכך אגרום למאוורר של הקירור שלו להתאמץ יותר. אז פתחתי את המארז (SAMA גנרי, בדומה לספק הכוח) כדי לבדוק איזה קירור מותקן שם (אמור להיות כתוב על המדבקה של המאוורר), והתברר לי שמדובר ב-Deep Cool, שזהו קירור גנרי (כלומר הוא לא יקרר כהלכה את המעבד, למרות שגם המעבד לא מתחמם משהוא [24 מעלות ל-CPU בכללי ו-45 מעלות ל-GMCH לפי Aida64]). הקירור הזה גם מרעיש מאוד כאשר המאוורר במאמץ (למרות שיש אבק בצלעות הקירור). השימושים של המחשב הם: אינטרנט, צפייה בסרטונים HD, משחקים פשוטים (רוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by חובב,

יש לי כרגע מעבדE7400 שעובד על 4GHZ הבמקום על 2.8 במתח 1.36 בערך לפי אורסט ....טמפ' עד 67 -70 ללא מזגן קירור MUGEN 2 ...כמובן טמפ' עבודה האם אפשר לדעת או להעריך בערך כמה זמן הוא יחזיק בצורה יציבה בOC הנ"ל? האם כל עוד הטמפ' היא נורמאלית אז לא צריך לחשוש כלל לאורך החיים? תודה ;D

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by nas,

קצת מסובך להבנה... החיצים מסמנים את כיוון הזרימה , ויש לכל קומה אות , ובצד למעלה סרטוט של הקומות לפי הסדר אם יש שאלות אז תרגישו חופשי

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני מתכנן לקנות את הכרטיס GTS הכי זול (LEADTEK) ולקנות לו קירור איכותי... אני לא ממש מבין בנושא זה אז קודם תגידו מה מומלץ ואז נדבר על מחירים ;D תודה רבה לכולם רז

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by si,

יש לי את גוף הקירור המקורי של AMD והוא רועש. אני מחפש גוף קירור לפי הקריטריונים הבאים: 1. שקט- חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. 2. קירור לא פחות טוב מהקירור המקורי של AMD- קירור באותה רמה יספיק. 3. מחיר נמוך. אני לא מתכנן OC. תמליצו לי על גופי קירור מ-ksp ומנועה. המבחר ל-AM2 לא גבוה. תודה לעוזרים. נ.ב. גוף הקירור http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 מתאים ל-AM2?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by reuven5,

אז ככה חברים יש לי לוח שתומך בdual ddr זה אומר ddr2 עכשיו יש לי שתי סטיקים של 256 אבל מחברות שונות לגמרי עם צ'יפים אחרים לגמרי וגם תיזמונים אחרים לגמרי הכל שונה חוץ מזה ששתיהם 256MB השאלה שלי האם הם עובדים ביחד כאילו הם עכשיו נקראים ddr2 ???

• 3 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.