עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by skullfacer,

נתנו לי מאורר 80MM איפה כדאי לשים אותו למעלה בגג מוציא או בצד מכניס אוויר ?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by amit27,

geforce 7600 gs agp ראיתי את הטמפרטורה בתוכנה של ג'יגבייט (אולי הם טעו?)

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  3. עשיתי OC והכל היה טוב ויפה וכשניסיתי לעלות כבר לא הלך מעל 3.4 ואז החלטתי לאפס את הגדרות הביוס בלוח אם וגם ע"י הוצאת הסוללה והג'מפר וכו, ויכשחזרתי להגדרות היסוד קיבלתי ב3DMARK2006 חצי ממה שאני רגיל לקבל על הגדרות אלה... מה עושים? האם דפקתי משהו במערכת? אנא עיזרו לי....

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by Idanp,

טוב יש לי תקירור סטוק של הX800XL שלי.. אני רוצה לחבר אותו למחשב הישן(9600SE)..הוא מתאים בול! אבל הבעיה היא שאין עליו את התקע הזה שמחברים אליו תחוט של המאורר איך אפשר להפעיל תמאוורר הזה?>:

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  5. ערב טוב לפי חודש קניתי מחשב שהוא סוג של תפלץ זה המפרט (בגדול) מעבד core2 e6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך GeForce PX8800GTS 2 gb ראם 500 הרד דיסק מארז Gigabyte Midi ATX Intel&AMD Certification Aluminium ספק ENERMAX LIBERTY 500W קירור GIGABYTE GH-PCU21-SC ועכשיו לשאלה , אחרי משחק של משהו כמו שעה וחצי חום לוח האם הגיע ל55 מעלות (speed fan ו everest ) והחום של כרטיס המסך הגיע ל70 מעלות!!! מה עושים איזה קירור מוסיפים? רק לציין שהמאוורר של המעבד כנראה עובד החום שלו הגיע ל35 מעלות ו40 לכמה דקות תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  6. קניתי גוף קירור Scythe Ninja Plus Rev B למעבד. יש לי אפשרות לשים את המאוורר בכל כוון. הנה תמונה של המארז מבפנים: http://img108.imageshack.us/img108/8866/p1010040mk1.jpg שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר, ואתם רואים את המיקום של המעבד, ואחד מקדימה מכניס אוויר. תודה!

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by BigO,

שלום האם קיים כרטיס שהינו מאוור שמקבל את המתח שלו מה- PCI BUS, כך שניתן להצמיד אותו לכרטיס (מסך) מחמם אחר לצורך קרור ??? עודד

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by kurush,

שלום לכולם. אני עובד עם מעבד פרסקוט 3.0, זכרון PC4000 של ADATA, ולוח IS7-E של Abit. אני רץ כבר כמה חודשים עם FSB על 220, ללא שום בעיות, ולמרות זה מקבל שגיאות ב-Prime95. אפליקציות אחרות לבדיקה, כמו Sandra BurnIn או MemTest86 לא מדווחות על שגיאות. אני רוצה להעלות את מהירות ה-FSB, אבל אני חושש מזה בגלל שפריים לא מדווח על יציבות מלאה. האם יתכן שהתוכנה לא נותנת חיווי מדויק בעבודה עם תצורה כמו שלי? אם לא, איך ניתן להסביר את העובדה שהמערכת עובדת באופן יציב לחלוטין (כולל הרצת תוכנות כמו קיובייס, והורדות במשך ימים שלמים רצופים, בלי קריסות או שגיאות? בלי קשר לזה, כשנתקלים בכזו שגיאה בפריים95, מה אני אמור לעשות? להעלות את המתח?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  9. הרגע חזרתי עם הרכיבים הבאים מהחנות : twinmos 512 pc3200 - PCLOGIC sempron 2600+ 64 bit - PCLOGIC asrock k8nf4g sata II and shit... - KSP IS THE ONLY ONE ! Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W - PCLOGIC hitachi 80gb sata II .... - KSP BAHHHH !!! הרגע קניתי אותו ... פשוט מהמם ... לעלות איתו ב OC בלי בעיה ... אפילו הזכרונות לא הגבילו בכלל... הביוס חרא אבל בשביל OC בסיסי זה מצוין לדעתי .... בלי שום בעיה עולה ל 250 עשיתי לו סופר פאי ... איזה כמה דקות בלי בעיות עד עכשיו ... לפי דעתי אפשר לעלות עוד אגב הזכרונות של twinmos פשוט מעולים לקחתי את ה 512 במחיר של 290 שקלים ... פשוט אין מה להתבאס... הגיעו עד ל 500mhz נראה לי בינתיים בלי בעיות הרצתי memtest86…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by jj516,

היי אנשים, קניתי מקרר קטן לחדר, בתוכו נמצא מאוורר 120 מ"מ רגיל אבל רועש במיוחד, אני מחפש לקנות מאוורר 120 מ"מ שקט במיוחד, או קיט עם קיים (אשמח להסבר גם איך זה עוזר) להשתיק אותו. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  11. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל הגדרה אומרת בביוס ואיך אני יכול להתקדם בOC שלי. (אני די חדש בOC) האם הלוח מגביל אותי בצורה כלשהי? האם יהיה שיפור עם לוח שתומך DDR3? מעבד: 720BE 3X קירור: מיוגן 2 לוח: גיגבייט GAMA770UD3 REV2 זכרון: 4גיגה OCZ 800 DDR2 הגעתי ל3.7 יציב. טמפרטורה במנוחה:34 במאמץ:56 (OCCT) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

כניראה שאין לי שום מד טמפ' על הלוח אם... האם יש איזושהי חומרה שיכולה לבדוק את הטמפ' של המעבד ולהציג?

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  13. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל, מה עדיף ? וכו' ?

14. Started by Eluha,

כמו שהבנתי מחבר בזמן OC חוץ מתזמוני זיכרון (לדומה CL5 -5-5-15 ) יש עוד אופציה לכיוונים זה ניקראה Performance Level לדוגמה אצלי עומד על 8 אבל כחול שמורידים את המספר גדלה המהירות(ואת זה אפשר לראות בתוכנות כמו EVEREST,3DMARK2006) 1. שאלה שלי האם זה נכון? 2. ובזמן שאני עושה OC לזיכרון זה יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  15. טוב אז ככה היום קניתי במזל טוב זיכרון 512 400 של ADATA שני מאווררי TT SF וארקטיקסילבר 5 התקנתי את הכל (חוץ מהמשחה היא תחכה למחר כנראה כי פירוק המארז התיש אותי....) אני מדליק את המחשב ו... שואב אבק בהתגלמותו!!! רעש לא נורמלי!! אני לא יכול לסבול את זה הרבה וההורים שלי בכלל לא. עכשיו חשבתי לקנות פאן באס הכי פשוט שיש כדי להפחית את כמות הרעש בלילות אבל מצאתי במאווררים האלו את החיבור הבא: (או שהוא יופיע בסוף ההודעה) ניסתי לחבר אותו למאוורר לסובב אותו לפה לשם כלום המאוורר עדיין מרעיש כמו קודם.... איך אני יכול לגרום לחיבור הזה לעבוד???? ועוד שאלה איפה אני יכול למצוא פאן באס זול מאוד לא אכפת לי שיהיה מכוער רק זול ושיעשה את העבודה שלו??? עריכה::: האם אפשר למדוד טמפרטורה באמצעות החי…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by eran256,

הציעו לי החלפה במעבד שלי E4300 תמורת E4400 בחינם, המצב שעכשיו אני עם E4300 בOC בערך ב3.2GHZ האם הE4400 יספק לי תוצאות טובות יותר באותו OC ? האם הוא התחמם באוהת מידה/יותר ? ובקיצרו האם זה עדיף ? (גם מבחינת המכפלה שלו שכרגע אני עם 9 בE4300 ובE4400 אין לי מושג מה המכפלה) תודה **טעות בפורום** נא להעביר לפורום OC וקירור תודה !

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  17. שאלה עניינית ? כאשר עושים אובקלוקינג ראשוני ברמת המעבד בלבד (מכפלה וכד' עם ג'מפרים) כיצד זה משפיע על הזכרונות (אם בכלל ?) האם אני צריך לדאוג רק לטמפרטורה של המעבד או לעבוד במקביל גם על קירור טובשל הזכרונות מחשב: לוח אסוס, 2.26, 512 DDR 333X תודה מראש

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  18. נפתח במשפט הכי חשוב - אין לי מושג ב-OC ולשאלה: אם אני משפר ביצועי מעבד ב-10% (לדוגמא, מ- 2Ghz ל- 2.2Ghz) האם אני משפר גם את הביצועים ב-10% (לדוגמא, כיווץ של X מגה לקח 100 שניות ולאחר OC ייקח 90 שניות, או כל דוגמא אחרת הקשורה לביצועי המעבד)?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  19. הקיץ הגיע, ואיתו גם חלומות ישנים עם אבק של שנים... אני רוצה לבנות מערכת קירור מים למעבד, ורק לו, בצורה יחסית תקציבית (אני לא הולך לשים פה אלפי שקלים). הרעיון זה לבנות מערכת חיצונית, שתתלבש על גג ה 3daurora שלי, הכוונה בתוך מארז פרספקס שאני אבנה. מכיוון שאין לי כוח להתרוצץ בפירוקיות בת"א ואילתורים שאני לא יודע כמה זמן הם יחזיקו, חשבתי לקחת את : http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3855. קראתי כמה ביקורות, ועושה רושם נחמד+ , יחסית למערכת "ארוזה" וממתוגת. השאלה שלי האם אני ארגיש הבדל משמעותי בטמפ'? עכשיו המעבד (Q9450) נמצא בטווח 35+- (IDLE), ואם קירור יחסית מעפן (V1 של tr). הסיבה שזה נראה לי כדאי, היא בעיקר בגלל הרדיאטור ומיכל המים, אני יודע שהצנרת יחסית צרה …

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by amisu,

יש דבר כזה בארץ או שרק בהזמנה מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  21. עשיתי OC של 630/1450/930 לכרטיס מסך שלי ואני עוקב בזהירות עכשיו על הטמ'פ. תמיד עקבתי עם EVEREST על הGPU אבל ראיתי שתוכנות אחרות מתיחסות לGPU Diode כטמ'פ של הכרטיס. לאיזה טמ'פ צריך להתיחס ומזה בכלל Diode? ד"א ה-Diode הגיע הכי הכי הכי הרבה (אחרי הרבה מאמץ) ל-68 מעלות והGPU בEVEREST הכי הרבה הגיע ל מעלות 58. האם זה בסדר? ומה אתה אומרים על הOC? איך אפשר לשפר? (הוסיף לי 500 נקודות ב3DMARK)

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  22. ה-X1900XT (קירור סטוק) שלי מתחמם יותר מדי וגורם לקריסות, מסכים כחולים וצבעים משונים על המסך בזמן משחקים. אני צריך המלצה על מאוורר שישפר את המצב בצורה משמעותית כי אחרת אני לא אוכל לשחק במשחקים כבדים.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by idan_soffer,

יש לי לוח MSI ופנטיום 4 2.4 גיגה יש לי שאלה כאדי לעשות אוברקלוק כרגע הטמפ של המעבד היא 40 ושל הלוח 24 האם הטמפ האלה מספיק נמוכות?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by asichen,

האם המאוורר הזה הוא טוב והאים הוא יקרר טוב את המחשב שלי ? http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_282_283&products_id=1448

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by PhP dUdE,

השאלה בכותרת

• 3 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.