אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
פתחתי תמחשב היום לנקות אותו טיפה וראיתי שהמאוורר של המעבד ושל הספק כומ הם היחידים שעובדים המאוורר של המארז לא מחובר בכלל הכבלם שלו מנותקים. עד לפני כמה זמן זה לא הפריע כי הוא היה מתחת למזגן וכל הזמן היה קר עכשיו הוא בחדר אחר יותר חם והוא מתחמם מהר לחום די חם זה מזיק? קל לחבר תמאוורר הזה לבד? יש לו כמה חוטים שמחוברים לפלסטיק צהוב אני רק צריך למצוא לאן זה מתחבר לא...?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
נראה לי שיש לי במחשב מאורר 60 MM אני לא בטוח.... עם מישהו יודע שיש כזה דבר שיגיד לי
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
ועד לאיזה מתח אפשר להעלות? המפרט שלי: NF7-SL V2 בארטון 2500 MOBILE Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan אני עומד כרגע על 214*11 2350MHZ טמפ' במאמץ 44 ואם אני לא מעלה את המתח לזכרונות (העלתי בדרגה אחת) אז המחשב לא מחזיק לי. המתח למעבד 1.675 (וגם במתח גדול יותר המחשב לא החזיק) את התיזמונים של הזכרונות גם העלתי אבל את היחס של הזיכרון או משהו כזה השארתי אל AUTO - מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה בדיוק ואך לשחק איתו?
-
- 3 תגובות
- 391 צפיות
-
-
שלום לכם , ברצוני לקבל מידע אודות שתי מאווררים למעבד.. האחד - Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 השני - THERMALTAKE Spark 7plus ברצוני לדעת איזה מאוורר יהיה טוב יותר ומותאם יותר למעבד שליי.. (פנטיום 4 2.0) המעלות שלי במחשב כעת הן: במעבד - 51 במנוחה בלוח אם - 30 במנוחה. תוכלו לומר לי האם ההשפעה תיהיה רצינית והמעלות ירדו בצורה משמעותית כי אני מעוניין לבצע אוברקלוק. דרך אגב אני מבצע את הרכישה דרך האתר - http://www.noacomp.co.il ואני מעוניין לקבל חוות דעת עליו.. לפי מה שראיתי הם זולים בכמה בכמה דברים מפנדס והמשלוח שלהם זול ומהיר. בתודה, אביב
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
איך עושים את זה -הכוונה דרך וולט מוד ... (שנראה לי שעושים את זה דרך וולט מוד ) אני צריך להעלות מטח כדי להתקדם עם P1 ... וגם אני רוצה לדעת בכללי .... תודה ....
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אחרי OC כדלקמן: FSB166Mhz -> FSB170Mhz מכפלה: X10 -> X11 יוצא: 1660MHZ @ 1870MHZ מתח: מעבד 1.95V - בBIOS מוגדר +7.5% מהDEFAULT זיכרון 2.6V - מוגדר +0.1V מהDEFAULT AGP 1.7V - מוגדר +0.1V מהDEFAULT במאמץ עם PRIME 95 הוא עובד על 56/43 (מערכת/מעבד) מעלות האם זה בריא להשאיר את זה ככה? אני חייב לציין שללא העלאת המחת לא הצלחתי להביא ליציבות... אולי אני אצליח להוריד את המעבד ל+5% אבל בעיקרון אני רוצה לדעת אם אלה טמפרטורות טובות
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
המפרט שלי: NF7-SL V2 בארטון 2500 MOBILE Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special Antec TruePower 430 Watt Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan מתח של המעבד 1.675 של הזכרונות 2.7 וגם שיניתי להם את התיזמונים. טמפ' במאמץ 46 מעלות ויציב.
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
היי כולם! בשעה טובה חסכתי איזה 250$ כדי לקנות לי מערכת קירור מים טובה ל P4 שלי... אני מחפש משהו שלא צריך להיות מדען טילים כדי להרכיב ושלא יהיה מסורבל.... דבר שני אני מעדיף לקנות בחו"ל (AKA USA) אז ככה שהמחירים בארץ הם לא רלוונטים לגבי. יש למי שהוא המלצות?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו יש לי שאלה דיי פשוטה... מה יותר עדיף : FSB 205 עם תזמונים 11-3-3-2.5 או : FSB 215 עם תזמונים 11-4-4-3 המפרט שלי : Abit NF7-SL Ver2.0 AthlonXP 2600Mobile Geil 512MB pc3200 Value תודה.
-
- 3 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אני רוצה XP120 שכבר הזמנתי ואני לא רוצה לשמוע שום דבר על הסינק אני רוצה לשמוע רק על המאוורר שאני לא יודע איזה לקנות כי אני לא רוצה את מה שבדביק כי אני רוצה ביצועים ולא שקט (אני פאן בוי של רעש ) אני צריך המלצות על מאוורר 120 מ''מ הכי טוב שיש ....
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
האם השארתו של המארז פתוח עלולה להוריד את המעלות? האם יש לזה סיכונים אחרים כגון הצטברות אבק מוגזמת?(בהשוואה להצטברות הרגילה במצב סגור).
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המישחה הלבנה שמקבלים עם הגוף קירור SP-94 שקונים אותו או Arctic Silver הכסופה הזאת? יש לי את שתיהן אני רוצה לדעת מה לשים! תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים SP94+V_TORNADO 92 M"M או XP 120 +ENERMAX 120 M"M FULL SPEED כי אמרו פה בפורום שXP 120 עם המאוורר המוזכר נותן יותר ביצועים מאשר הSP94 + המאוורר שניהם במהירות מלאה :
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אם יש איזהו מוד מX850PRO לX850XT או X850XT PE... ואם יש מוד מX800 לX800XL...תודה...
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום!!!!! האם תוכלו להמליץ לי בבקשה על קירור למעבד סוקט 478 שיתן לי ביצועים טובים לoc מכובד??? כל המלצה תתכבד בברכה.....(אין ממש הגבלת תקציב אבל אם אפשר לא לעבור את ה300 שקל.........)
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
נראה קירור מעולה מה גם שהוא מתאים ל SOCKET A. אבל יש בעיה אחת אני לא מוצא אותו באף חנות בארץ, הוא אמור להגיע בקרוב/בכלל ? יש אותו ב Jab tech וב Frozen CPU. אבל אני מעדיף לקנות מהארץ. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הגוף הזה אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 2000MHZ NORTHWOOD ולוח אם של ABIT , דגם IS7-E A DATA 256x2 400DDR @ 2..2.2.5 ספק כוח של 400 W ג'נרי בעיה מתחילה מאז שקיניתי את ההרד דיסק SATA שלי ... כשחיברתי את ההרד דיסק שלי, ועשיתי כל אוברקלוק על המעבד שלי גם הדבר הכי מינימלי שאפשר לעשות בכלל ( לא משנה איזה תיזמונים גם ב -1 ) הוא לא מזהה את ההרד דיסק של ה SATA, ואם אין שום אוברקלוק על המעבד הוא מזהה את ההרד דיסק.. יש למישהו אולי איזה רעיון או פתירון לבעיה שלי ? המעבד היה עובד על 120 FBS , ו 1.550 וולט באוברקלוק לפני ההרד דיסק ..
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים למחשב שלי( (Barton 2500,Nvidia 5200, GigaByte 7N400(nForce 2) ) ע"מ לבצע OC. מצאתי מערכת קירור מים זולה (טוב, זולה יחסית...810 ש"ח) שמקררת את המעבד, את כרטיס המסך ואת הצ'יפסט. הנה הלינק:http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc המערכת נראית טוב וישנה אחריות לשנה, אבל.... כשחיפשתי בגוגל את היצרן ואת השם של המערכת, מצאתי רק את הכתבה הזאת: http://www.viperlair.com/reviews/cooling/liquid/other/topc3/index.shtml. לפי הכתבה, המערכת מקררת בצורה טובה אבל לא הרבה מעבר לזה כך שלמעשה היתרון היחיד שלה על פני המאווררים הסטנדרטיים הוא העובדה שהיא שקטה. השאלה שלי היא האם מישהו בפורום קנה \ קרא \ שמע משהו נוסף לגבי המערכת הזאת ויכול להגיד לי ע…
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
האם אני אגיע רחוק עם Pentium 2 266mhz באוברקלוק? יש סיכוי שאגיע איתו לרמה של פנטיום 3?
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש קירור שקט ואיכותי לפנטיום 3 . מעבד אינטל (כלומר socket 370 ). האם יש לכם להציע לי משהו איכותי .ושניתן להשיגו בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת די איכותית של amd 64bit 3000+ עם זיכרונות ballistix המעולים ולוח אם המוזכר מעלה. המעבד מקורר על ידי מאוורר של Tt והמארז מקורר גם הוא היטב. הבעיה שאני לא מצליח להמהיר את המחשב. כל ניסיון לעשות אוברקלוקינג ולו הקל ביותר מסתכם במערכת שלא עולה אני לא מצליח להבין למה ואיפה הבעיה ... אני מעלה את FSB ב 10 מגה הרץ וכבר כלום לא עובד! יש למישהו רעיון/ השערה/ ניסה בעבר להמהיר מערכת דומה? תודה מראש, ניר
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
תראו לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש ופתאום עכשיו חברים שלי ניכנסו לכזה קטע של OC ורציתי לדעת אם אני אוכל לעשות משהו מעניין עם המחשב שלי ואם כן אז בקצרה לאיזה חלק לעשות ואיך לעשות כזה הוא המפרט של המחשב החדש והאהוב שלי: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN - מעבד GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוח PDP DDR400 512Mb פעמיים - זכרונות Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיח POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסך LG GSA-4163B BULK - צורב DVD Teac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטים A-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארז ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series - ספק כוח אני יודע שיש כאן דברים שממש לא קשורים לאוברקלוקינג אבל אני גם ל…
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אליו מבין 2 הגופי קירור הללו יותר טוב? (למעבד את'לון64) ***עריכה*** אם אפשר גם המלצה למאוור 120mm שחור, כמה שיותר שקט בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 408 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אז ככה יש לי מחשב amd atholn xp polomonio 1.7+ 768 ddr 266 MHZ geforse 2 mx 440 64 mb ורציתי לדעת אם המחשב הזה טוב לאוברקלוק ואיך נתן לעשות אליו את זה? לוח אם GIGABYTE כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 424 צפיות
-