עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dino,

מצאתי בפלונטר שהם מוכרים חלקים למערכות קירור מים, יש שם בלוק קירור מים שמתאים לכל התושבות, ויש רדיאטור עם 2 מאוררים, הנה הקישורים למוצרים, תגידו לי איך הם נראים לכם: הרדיאטור, מוצג עם מאורר אחד אבל יש אפשרות לשתיים הבלוק, בא מפורק להרכבה עצמית תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by rk666,

יום אחד אני נכנס לתומי לbios ובודק שם את הטמפרטורה, סתם בשביל הקטע, חשבתי שזו תהיה אותה טמפרטורה כמו בASUS PROBE ובMBM אבל התברר לי שלא, זו היתה טמפרטורה גבוהה ב10 מעלות! כל התוכנות אומרות לי שיש לי 35-45 אבל בביוס זה מגייע ל55! אני לא יודע מה הטמפרוטורה האמיתית של המחשב שלי . נ.ב הפרשי הטמפרטורה הם רק של המעבד ולא של הלוח.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  3. יש לי לוח של Elite-Group מדגם P4VXAD 3.X קראתי בספר שניתן לעשות ללוח אוברקלוקינג (משהו דרך שינוי המתחים) יש לי מעבד פנטיום 4 1.7 . דרך הביוס אני לא יכול לעשות אוברקלוקינג (אני רק יכול לשנות את מהירויות ה-pci וה-clock - משהו כזה!) אני לא כל-כך יודע איך עושים אוברקלוקינג בלוח הזה ומי שמבין או יודע או יכול להסביר לי איך עושים אוברקלוקינג אני אשמח מאוד! מידע על הלוח אם באתר החברה: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=179

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. Started by BENNY66,

CoolerMaster Aerogate I ALD-V01 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158_169&products_id=1872 או ZALMAN ZM-MFC1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=3663&advertisor=zap הם פחות או יותר אותו מחיכ עם המשלוח של פנדה

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

יש לי קטודה עם אקפטר שקיבלתי חינם עם המארז סימבדה החנות אמרה לי שהקטודה חינם היא קטודה לא משהו ומומלץ לי להחליף אותה למשהו יותר רציני.. האם כדאי לי להחליף אותה לקטודה של SUNBEAM ? אם כן, למה? אם לא, חח גם למה ? אם הקטודה של SUNBEAM מגיעה עם אדפטר שיכול לחבר 2 אז כדאי לי לחבר גם את הקטודה הישנה או שלא כדאי?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  6. משהו באיזור ירושלים אילתרתי מאורר וזה מה זה מכוער על המארז בלי גריל מאיפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  7. הרכיבים : מעבד אינטל פנטיום 4 2.66Ghz 533Mhz FSB לוח : Abit IC7 Chipset 875P זיכרונות : שני סטיקים של 512 מ"ב Geil Golden Dragon PC3200 מארז מאוורר וכרגע מותקן היטסינק מקורי של אינטל (ואין לי בעיה להחליף אותו) עד עכשיו העזתי להעלות את הבאס ל-150 מגה הרץ והמעבד רץ יציב על 3.00Ghz (הוספתי רק 0.05 וולט בינתיים) עד כמה אפשר עוד לעלות ? ברור שאני עוד די רחוק מהמגבלה של הזיכרונות וגם ללוח הזה אין בעיה לתת BUS הרבה יותר גבוה.. השאלה כמה המעבד הזה מסוגל לסבול תודה מראש לכל העונים

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by ozwrx,

הוא טוב? רק 100 שקל.... אני מחפש מאוורר טוב !! (קירור טוב לOC הכי פשוט שיש + שקט) עד 100 שקל.. מה הכי טוב שאני יכול למצוא בשוק? איך ה: Thermaltake Volcano 10 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-888415708.htm האם יש לו בקרת מהירות כמו לוולקנו 7? LOW HIG NORM יש?

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

מישהו הפנה את תשונת ליבי לגופי קירור האלו של זלמן (מיועדים אבור מייצבי המתח של 4850 וה 4870 בהתאמה) הקטע הוא שאני לא מוצא שום איזכור לגבי זה באתר הרשמי וחיפוש בגוגל הניב הרבה לינקים ברוסית כמה בספרדית ורק אחד באנגלית http://xtreview.com/addcomment-id-6707-view-Zalman-ZM-RHS50-and-ZM-RHS70.html וגם בו אין תאריך הפצה ומחיר מישהו יודע על זה פרטים?

10. Started by tomer434,

אני מעוניין לקנות קירור למעבד עד 300 שקל אם יש יותר טוב בחריגה קטנה זה לא נורא המעבד E8400 המארז Soprano Dx Tt לוח אם EP35-DS3P ספק 625W Enermax Thermalright IFX-14 http://skypc.co.il/pl_product~IFX-14~18~0.htm ב345 שקל איך הוא? הסיבות: רוצה OC אבל לא יותר מידי יופי ובגלל הכרטיס מסך 9800GX2 הוא מפיץ יותר מידי חום למעבד שכרגע על 50 מעלות ~_~ וגם המערכת מרעישה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 מעבד E6300 1.86Ghz כרטיס מסך Radeon 4830 512MB 575/900 @ 650/1000 זיכרון: 3GB 2 קיטים של 512MB 667MHZ ועוד קיט 1 של 2 GB במהירות 800MHZ (הלוח מוריד ל 667) קירור מקורי של אינטל למעבד (ORB) מתאים ל SOCKET 775 וכו' ספק ZUMAX 400WATT אמיתי. אני מעוניין לעשות OC למעבד, השאלה היא האם כדאי לי ? עם הנתונים שיש לי כרגע, עד כמה רחוק אוכל להגיע בלי העלאת מתחים וכו' ? 2.5GHZ אוכל ? (בערך, ברור שאף אחד לא יודע ולא יידע עד שאני אנסה בעצמי, אבל אני לא מעוניין למשוך OC עד הסוף). ראיתי הרבה אנשים בפורום שיש להם ניסיון עם נתונים כמו שלי בדיוק, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. הקירור הראשון שכבר מחובר למחשב הוא: scythe katana 4 cpu cooler sckzt-4000 והשני הוא: Arctic Cooling Xtreme איזה קירור אחד מהשניים יותר טוב? לביצוע OC!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. בגדול יש לי e7400 שבא לי עם מאורר "אינטל מקורי" אין צורך לפרט שמדובר במאורר מאוד פשוט. אני שוקל לעשות oc לכן אני רוצה קנות קירור קצת יותר סביר במידה וזה אפשרי בתקציב של 100 שקל גג חריגה קטנה

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  14. איזה מהם בעל עוצמה יותר גדולה איזה בעל Heat sinks יותר טובים, בקיצור איזה בעל ביצועים יותר טובים?

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by nadnad,

אוקיי, שעושים OC למעבד נגיד שהטמפרטורה שלו נמוכה, צריך גם להעלות את המתח או משהו? או שפשוט להעלות FSB? לדוגמה, יש לי מעבד כלשהו ולא משנה כמה שאני מעלה fsb הוא עובד והטמפ' שלו על 30 (סתם דוגמה) אני יכול להעלות עד כמה שאני רוצה? או שצריך להעלות גם מתח? באיזה מקרים צריך להעלות מתח, תודה.

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by Bagheera,

לכמה מכם זה אולי נשמע רגיל לחלוטין אך מדובר כאן במעבד בעל ליבת Thoroughbred ולא רק זאת, הוא גם נמצא במהירות המקסימלית שלו ישר מהמפעל. עד כה כל ניסיונות שלי לעבור באס 180 עם ה AN7 פשוט לא עבדו. לפני מספר ימים גיליתי שהמכפלה של המעבד שלי פתוחה, אחרי בדיקה ב CPU-Z וחיפוש בגוגל גיליתי שמעבדים כמו שלי מסוג Rev B יכולים להיפתח על ידי הלוח אם. בדיקה קצרה העלתה שכאשר אני מוריד את המכפיל זה באמת משפיע על המעבד. לאחר שראיתי שהמכפלה אכן פתוחה ניסיתי לבדוק כמה גבוה אפשר לדחוף את המעבד כאשר הוא בכל מקרה במקסימום בהגדרות יצרן. הצלחתי להעלות ממכפלה 13 למכפלה 13.5 והמעבד פעל יציב ב 13.5X166=2241 אבל את מה שרציתי לעשות באמת (להגיע לבאס 200) לא הצלחתי לעשות במכפלה של 13. ואז עלה לי בר…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by 1nstall,

היי התחלתי להתעניין באוברקלוק לכרטיס מסך, אבל שמתי לב שהכרטיס שלי בלי אוברקלוק די חם,32 במנוחה ובמאמץ 42. שמתי לס מביקורות שהVGA Silencer יותר אוב מgiant 3 eextreme אז החלתטי לקנות אותו. אז השאלה שלי אם VGA Silencer מתאים ל inno3d geforce fx 5600 128 mb ????

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  18. עד עכשיו יש לי רק שני מאווררים שכבר מורכבים שתוך המארז: 1 80MM מאחורה בגובה המעבד 1 80MM מקדימה מתחת לכונן הקשיח המקומות למאווררים האלה היו כבר מוכנים כשקניתי את המארז. יש לי בבית כרגע 4 מאווררים שאני עוד לא משתמש בהם: מאוורר אחד 80MM ושלושה מאווררים 92MM. כבר המליצו לי לפני שלושה שבועות איפה למקם שלושה מהם: 1 80MM מקדימה, בשני מקומות שמיועדים לצורב ולסי די רום 1 92MM בערך מול המעבד 1 92MM בגג עכשיו, אני עומד להכין מקומות למאווררים האלה כבר בתחילת השבוע הבא. אבל יש לי "בעיה קטנה": נשאר לי מאוורר 92MM מיותר שאני לא יודע איפה למקם אותו במארז. אז בבקשה תמליצו לי על מקום למקם את המאוורר הזה, מבלי לפגוע בסרולקציית האוויר בתוך המחשב. ואם יש סיכוי אז תמליצו לי בבקשה איפה למקם עו…

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  19. נשרף לי במעבד.....נו טוב נקנה חדש - היה לי XP2100 שהיה נחמד אבל אני רוצה משהו רציני יותר ל OC. מה יתן את % השיפור הטוב ביותר + יגיע למהירויות מעבד וFSB גבוהים ביותר ללוח הזה? שאלה נוספת: איזה זכרונות ממולצים בתקציב של 400-500 שקל?

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by Klayhamn,

בשעה טובה, יש לי את כל הרכיבים של המחשב החדש (חוץ מהספק): 1. AMD SEMPRON 2600+ 2. DFI LANPARTY NF3 השאלה היא, האם להשתמש ב-STOCK COOLING שמגיע עם הסמפרון - או שמא כדאי לי לקנות קירור טוב יותר (אם כן, אז מבחינתי יש שתי אופציות: 1. ARCTIC COOLING FREEZER 64 ב-160 שקל או 2. THERMALRIGHT XP-90 + מאוורר שיחד יוצא קרוב ל-300 שקל השאלה היא מה כדאי לי לבחור, בהתחשב בעובדה שאני מתכנן לעשות OC מ-1.6GHZ ל-2.5GHZ ?

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by kobibo,

אני עומד לקנות את המארז הבא : Sunbeam Samurai Gaming Case יש בו אופציה למקם שני מאוןררים 120 מ"מ מאחורה כיצד מומלץ להתקין אותם מבחינת קירור וזרימת אויר ( שניהם מוצאים ,שניהם מכנסים ,אחד מוציא אחד מכניס) ? כמו כן יש למארז מאורר בפנל הצדדי שלו וניתן להוסיף גם מאוורר מקדימה ( מה שלא נראה לי שאני יתקין ).

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by ha,

קודם כל, תיאור מערכת : לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרון: 1024MB / 400MHz) Kingston DDR2) שני מודולים של 512M פרוססור: 3.4G עם גוף קירור Arctic Cooling - Freezer 7 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD מערכת הפעלה: Win XP+SP1 אני מנסה להאיץ את המחשב דרך הביוס באמצעות האופציות הסטנדרטיות ולא מצליח לעבור את ההאצה של 10%, רציתי לדעת איך משנים בביוס את המכפיל כדי להאיץ את הפרוססור. (אחר כך אני אנסה האצת זיכרונות )

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  23. שלום אני חדש פה ואני רוצה ללמוד איך עושים oc כי יש באפשרותי להשיג איזה חלק ישן שאני רוצה ויש לי מלא מאוורים.. טוב קודם כול קניתי מחשב חדש ליפני כמה ימים ואני רוצה לדעת איך אני עושה לו oc למעבד בלי להוסיף קירור המעבד שלי amd 3.7 san diago box(retel לוח אם abit kn8 ultra ספק hec475 w זיכרונות croser 512 cl2 pc 3200 כפי שאתם רואים בפרופיל שלי... טוב אז ככה אני לא רוצה להתחיל להיתעסק עם המתחים וכול זה אלה רק לעלות מהירות קטנה של 200 מגה הרץ...טוב על עזרה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by Le0n,

קיצר חשבתי על לעשות OC בערך ל3000- מ -2600=.. האם שווא לעשות את זה בכלל דרך תוכנות לאובר קלוק??? ועוד משהו איזה מערכת קירור אני יצתרך אם אני עושה זאת.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. השאלה דיי מסבירה את עצמה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי... המאוורים הם הThermaltake Thunderblade 120mm (עם לד ירוק). יש להם גם חיבור ללוח אם (3 פינים) וגם חיבור מולקס רגיל (4 פינים). מכיוון שהם מותקנים לי על הדלת של המארז ואני נאלץ לפרק את החיבור כל פעם העדפתי להשתמש בחיבור מולקס רגיל (בכל מקרה יש לי רק מקום אחד פנוי על הלוח אם לחבר מאוורר ויש לי שניים) הם כרגע פועלים על עוצמה מלאה, ובזמן שזה לא כזה נוראי (אפילו חלש יחסית לקירור סטוק של Intel) הייתי מעדיף לגרום להם לעבוד רק ב50 אחוז... אז יש מצב?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.