עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב אני יודע איך עושים למעבד (דרך הביוס,יש דרך יותר טובה? P4 אגב) וגם לכרטיס מסך (אני משתמש בpowerstrip,יש הצעות למשהו אחר? GeForce 4 Ti 4200 אגב...) אבל אני לא הבנתי איך אני עושה אוברקלוקינג לזכרונות... כי בביוס לא מצאתי אופציה כזאת ואני לא יודע באיזה תוכנה כדאי להשתמש אז אפשר המלצות? וגם כולם מדברים כאן על ארטיפקטים כשעושים אוברקלוק לכרטיס מסך, מה זה אומר? ואיך אני משנה את המתחים במחשב? אין לי אפשרות בביוס לעשות את זה... עריכה: איך אני משתמש בprime95? הורדתי את זה ואני לא מבין איך משתמשים... מישהו יכול להסביר לי?

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by darklight,

בביוס שמתי מכפלה של 8 ועם תדר של 400 מתקבל 400*8=3200mhz אבל בווינדוס ובתוכנות הבדיקה השונות כמו אוורסט רשום שהמעבד באוברקלוק ל3600mhz : המעבד במתח של 1.275 (מתח סטוק) והטמפ' 47 47 40 40 ל4 הליבות במנוחה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by BuLa,

בקרוב אני הולך לקבל סלרון 733 (יותר טוב ממה שיש לי כרגע פנטיום 2 350), קיצר אני מתכוון לעשות לו אוברקלוק השאלה שלי היא: מה המהירות הממוצעת שאני יכול להגיע איתו, איזה גוף קירור (זול יחסית) מתאים וטוב בשבילו תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  4. אני באמצע להרכיב מחשב, שאני מתכוון להמהיר אותו, אבל לא חשובה לי מידת ההמהרה, אני רוצה בעיקר ללמוד איך להמהיר ואולי אם אני אצטרך אז להעלות קצת את הביצועים, אם אני אמצא את עצמי במצב שאני צריך. אז בעקבות שאלה בפורום אחר, חשבתי שיכול להיות שאולי הזכרונות לא יתאימו למשימה? מדובר בזכרונות של קינגסטון DDRII 800 (שני סטיקים של 2GB) סטנדרטיים לחלוטין. אני אוכל להמהיר ככה את המערכת? המהרה כלשהי, לא משהו דרסטי או כבד. (אגב, ניסיתי לחפש בפורום, לא מצאתי תשובה... וגם לא בדביקים, מצטער אם אני חוזר על משהו שנשאל פה כל יומיים)

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  5. Started by Oprapc,

קניתי לאחרונה 2 מאווררי Thermaltake 80mm 2900+-10%RPM 30db 37cfm וקודם כל תנו לי לציין שאני לא מוותר עליהם לג'נרי שהיה לי כי הם ממש חזקים ואני מת עליהם אבל הם מרעישים לגמרי. יש דרך שאני יוכל להפחית את הרעש שלהם או משהו? כי אני ממש לא מבין בקטע הזה. תודה מראש!!! 8)COOL

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by GamesFreak,

היי! זה שוב אני. קיבלתי כסף מיום ההולדת אז החלטתי לעשות שידרוג קטן. התקציב הוא 1000 ש"ח. המפרט שלי הוא: לוח ECS( :-[) מעבד AMD Athlon XP 2400+ הארד דיסק של 40 גיגה(10 פנויים) זיכרון 256 MB DDR כרטיס מסך Radeon 7000 הערה: אני לא מעוניין לשדרג את כרטיס המסך! חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 40 גיגה, עוד 256MB DDR וגם Aerocool Extreme CPU Cooler. אני צריך קירור למעבד! אשמח אם תציעו לי אם כדאי לי וגם של איזה חברות הכי כדאי. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  7. ההבדלים שמצאתי לא נראו לי משמעותיים מבחינה טכנית, תקנו אותי אם אתם חושבים שאני טועה. האם ההבדלים צריכים להתבטא במחיר ? (הסתכלתי רק על תושבת 478 של אינטל) CNPS7000B-AlCu http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=142&code=009 CNPS7000-AlCu http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=41&code=009 משקלו של ה CNPS7000B-AlCu הוא: 438g משקלו של ה CNPS7000-AlCu הוא: 445g הבדל די זניח :-\ החבילה של ה CNPS7000B-AlCu כוללת בנוסף את הפריטים הבאים: Double-sided Tape for installing FAN MATE 2 Cable for FAN MATE 2 CNPS7000-AlCu "זכה" בשלושה פרסים לעומת CNPS7000B-AlCu אשמח לשמוע את דעתכם, תודה 8)

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by T-Flash,

אהלן לפני שאני הורס את המערכת שלי עם הניסיון האפסי שלי ב OC, באתי לשאול כמה שאלות: 1. האם זה נכון שאם מעלים את תדר המעבד, תדר הזיכרונות והצ'יפסט גם עולה? כלומר עם הבאס של המעבד הוא 200MHZ, אני מעלה עד 250, אז הזיכרונות יעבדו על 500MHZ וצ'יפסט על 250MHZ והמעבד על 2.5GHZ? 2. אם מה שכתבתי בסעיף 1 נכון, אז זיכרונות או לוח לא טוב מספיק יכולים להגביל מאוד את ביצועי ה OC, זה נכון? 3. כשאני עושה OC, אני צריך לעקוב גם אחרי טמפרטורת הצ'יפסט, של המעבד והזיכרונות? (המידה אם סעיף 1 נכון כמובן) זהו נראה לי, אני אוסיף עוד שאלות כשיהיו. תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by amirn,

יש לי מפרט כזה: Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz בתוך מארז מקורר טוב ANTEC P150 לאיזה OC ניתן להגיע בלי לגרום לבעיות יציבות או לסכן את הרכיבים? (הכוונה למשהו סביר, לא לאיזה OC מטורף) ושאלה שנייה, איזה רכיב (או רכיבים) מפריעים ל OC יותר טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  10. יש לי את הדגמים הראשונים של הכרטיס מתוצרת sappire ומארז מאוד מאוד קטן (NSK1380) והחום של הכרטיס ממש לא עושה לו טוב. האם יש איזה גוף קירור אחר מהסטוק שאני אוכל להרכיב לו שיוריד לו יותר מהטמפרטורה אך ישמור על השקט (המאוורר של הסטוק מתחיל להיות רועש מ40% ומעלה ) כמו כן אי אפשר להתקין שום קירור אשר יבלוט כלפי מעלה מהכרטיס, עקב חוסר מקום. ועדיף אם זה יש כאלו שהמאורר יהיה בחלק הקרוב יותר לצד האחורי, כי מותקן לי שמה מעיין בלואר שמוציא אוויר. אני חושב ש200 ש"ח יהיה מספיק בשביל גוף כזה, מוכן להשקיע יותר אם הביצועיים יהיו שווים את זה תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by fuckzone,

[shadow=red,left][glow=red,2,300]טוב אני רוצה לעשות OC למעבד אינטל פנטיום 3 733 איך אני יכול לעשות לזה OC? וחוץ מיזה אני צריך לשים קירור נוסף? [/glow][/shadow]

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by waizman,

אני צריך לדעת כמה אוהם הפוטנציומטר שמגיע עם ה SF2 של TT. למישהו יש והוא יכול למדוד לי עם מולטימטר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. שלום חברים.אני חדש מאד בכל העסק של האוברקלוקינג אבל הייתי רוצה להתחיל להתמצא בזה ולהפוך את זה לתחביב זמני. לכן יש לי מספר שאלות שאני מקווה שיענו לי עליהם: 1.לפי מה שהבנתי אוברקלוקינג בלי קירור מתאים במארז,זה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות.(תקנו אותי אם אני טועה.) 2.לא הבנתי אם ניתן לעשות אוברקלוקינג רק למעבד,או רק לכרטיס מסך,או שזה משפיע על כל המערכת?(הבנתי בערך אבל אני רוצה לוודא)ואם אפשר אז איך? 3.יש לי ביוס,ולא מצאתי שם אפשרות של FBS.אבל מצאתי משהו אחר שאני יכול לשנות,אם אני לא טועה היה כתוב 100MHZ\100.האם זה הדבר? כמו כן הביוס שלי יחסית ישן,משנת 2001,אם יהי הכרחי אני יבא פירוט יותר טוב,האם כדאי לי לעדכן אותו? 4.נכתב בפורום כי עדיף לא לעשות אוברקלוקינג ללוח אם SIS. …

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by sroolik,

יש לי ג'יפורס 4 64 מגה בייט ואני רוצה לדעת אם אפשר לפתוח בו צינורות עיבוד, מישהו יודע כמה בכלל יש בו ? 2 ? עשיתי לו קצת OC ואני רוצה לראות כמה אפשר להוציא ממנו תודה

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by qqqwwweee,

שלום רציתי לדעת איך המשאבות של ATMAN לקירור מים וגם איך האלה של EHEIM!

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by E-tay,

?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by Pop3Sail,

מה קורה? תקשיבו יש לי radeon 9600 pro ואני רוצה לעשות לו vmod אז מצאתי איזה אתר שמראה איך עושים והכל... http://webpages.charter.net/wein/9600pro/voltage.html אבל אני לא יודע אם צריכיך לרתך משהו.. כי אין לי מושג איך ואני כמעט בטוח ידפוק ת'כרטיס עם זה אז.. איך אפשר עוד לשים את הנגד הזה? אפשר להדביק אולי?

18. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי רדאון 8500LE אני לא יודע מי החברה שיצרה אותו - הוא לא ATI מקורי אלא POWERED BY ATI הכרטיס בא עם גוף קירור דק ומסכן ועם מאוורר קטן עליו, הכרטיס עובד במהירות 250/500 - כמקובל בגרסת LE השאלה היא כזאת: האם אפשר לבצע בו אוברקלוקינג למהירות של ה 8500 הרגיל מבלי לגרום לנזק כלשהוא או שאני חייב לדאוג לקירור רציני יותר של הכרטיס, אני יודע שבסה"כ הכרטיס זהה לגרסא הרגילה למעט המהירות - האם הליבה והזיכרונות יוכלו לעמוד בהאצה כזאת מבלי להגביר את הקירור ולעבוד באופן יציב ואמין לאורך זמן או שיהיו ארטיפקטים מדי פעם כשהכרטיס מתחמם.

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  19. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4011 הנה הדגם המדובר אחרי דיון קודם שהיה לי.וכן זו חנות בארץ...אני יודע.אבל אין להם אותו במלאי !!!!!! וכל פעם הם אומרים לי על מישלוח בדרך.שלא יבינו אותי לא נכון אין לי טענות אליהם זו חנות נהדרת ואני לא בא להכפיש פה אותם. אני מבקש לדעת אם יש את המאוורר הזה בחנות אחרת בארץ.תודה.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by starter,

יש לי AMD ATHLON XP 1700 אם לוח אם של ג'יגהבייט קיבלתי איתו תוכנה לאוברקלוקינג אבל אחרי שאני מעלה לרמה הרצוייה ואמר לו להתחיל לטפס לרמה (מהירות) שנקבעה הוא מרסט את המחשב למה ??? ??? ??? >

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by ariel-ro,

שלום אני מחפש קרור למארז המארז הוא cooler master cuntorion 5 יש לי 2 תוכנות לבדיקת הטמפרטורה של המחשב ושניהם אומרות שהchipset מתחמם יתר על המידה. אז אם אפשר להמליץ לי על מאווררים שיפתרו את הבעיה, וגם שיורידו את הטמםרטורה של כל המחשב. תודה מראש אריאל

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by arnoNz,

קניתי מחשב AMD athlon64 3000 venice twinMOS speed premium 433 512 x 2 dfi LP UT nF4 ultra-d OCZ modestream 520w נתתי למעבד מתח של 1.5 לזכרונות 2.9 וניסיתי אובר קלוק לא רציני לעבוד על fsb 222 במכפלה של 9 הורדתי תמכפלה של ה HTT ל 4 והוא נותן לי מסכים כחולים כל הזמן. המעבד מקורר עם xp-120 הוא ב idle משהו כמו 30 מעלות וב load 36 לזכרונות אין קירור והצ'יפסט עם קירור סטוק קיצר ברגע שאני שם ככה אני מקבל מסכים כחולים ולפעמים המחשב בכלל לא עולה... מה לעשות? איך הטמפרטורות של המעבד? בשביל לתת מתח גבוהה לזכרונות (3.2+) אני צריך לקרר אותם? תודה

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  23. שלום, הנה פרטי המחשב שלי: --------[ CPU ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- CPU Properties: CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott-2M CPU Stepping N0 Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 2 MB (On-Die, ECC,…

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by amisha,

מה אתם אומרים על המשאבה מתוצרת DANGER DEN ? מה עדיף אותה את ה L30 או איזו חמודה של אנהיים ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  25. היי אני צריך 9 לדים אדומים כלל בית לד ליום שישי וגם מפסקים קטנים בשבילהם ורציתי לדעת אם אני לא מחבר את הלדים למחשב ואין לי מקור חשמל (חוץ מסוללות) איך אני מחבר את הלדים?? ?? ?? ?? תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.