אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤ 1486 GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤ 675 ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1578 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 436 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤4175 Scythe "S-FLEX" S-FDB 120mm Quiet FAN 85 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink 395 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 1,430 ש"ח X2 סה"כ 1,910 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קודם כל, תיאור מערכת : לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרון: 1024MB / 400MHz) Kingston DDR2) שני מודולים של 512M פרוססור: 3.4G עם גוף קירור Arctic Cooling - Freezer 7 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD מערכת הפעלה: Win XP+SP1 אני מנסה להאיץ את המחשב דרך הביוס באמצעות האופציות הסטנדרטיות ולא מצליח לעבור את ההאצה של 10%, רציתי לדעת איך משנים בביוס את המכפיל כדי להאיץ את הפרוססור. (אחר כך אני אנסה האצת זיכרונות )
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי את הדגמים הראשונים של הכרטיס מתוצרת sappire ומארז מאוד מאוד קטן (NSK1380) והחום של הכרטיס ממש לא עושה לו טוב. האם יש איזה גוף קירור אחר מהסטוק שאני אוכל להרכיב לו שיוריד לו יותר מהטמפרטורה אך ישמור על השקט (המאוורר של הסטוק מתחיל להיות רועש מ40% ומעלה ) כמו כן אי אפשר להתקין שום קירור אשר יבלוט כלפי מעלה מהכרטיס, עקב חוסר מקום. ועדיף אם זה יש כאלו שהמאורר יהיה בחלק הקרוב יותר לצד האחורי, כי מותקן לי שמה מעיין בלואר שמוציא אוויר. אני חושב ש200 ש"ח יהיה מספיק בשביל גוף כזה, מוכן להשקיע יותר אם הביצועיים יהיו שווים את זה תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי p-3 933 cuv4x-c יש לי מאוורר אחד מאחורה שהיה מכניס אויר והטמפ הייתה תמיד יותר מ 60 מעלות :-X והמחשב תמיד היה איטי הפכתי את המאורר שיוציא אויר המצב טיפה השתפר אבל עדיין המחשב איטי.. הביאו לי הינטסיק למעבד של מעבדי איי אם די ( אמור להתאים לא? ) ויש עליו את הפד הטרמי.....כדאי לי להחליף בהינטסיק הקיים? או להוריד את הפד הטרמי ולשים משחה טרמית??? ואולי להוסיף מאוררים??? תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
צריך תוכנת ניטור שגם תנטר אם אפשר את הGPU בתמונה השוואה בין FANMATEל EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר 120MM בתקציב כמה שיותר זול(עדיף שלא יעבור את ה80 שקל) בעל הביצועים הטובים ביותר(אם אפשר לד כחול יוסיף כאן המון..)
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
סוף סוף.. קילבתי אותו!!!!!!!!!! AMD athlon64 300 Xp-120 עם מאוורר Thunderblade 120MM והמעבד במנוחה על 43 מעלות +-!! יש לי מאוורר 120 מ"מ שמוציא אוויר אחד מקדימה 80 שמכניס. מארז chenbro הט"מ של הלוח היא 29.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
Okay so, I installed my new ICEBERQ 4 on the card started overclocking.. the base Core clock is 200mhz, and the DDR is 333mhz anyways, I got as the core up to 225mhz and the DDR to 360mhz, and anywhere higher i go, i get artifacts... My geuss is that it's because my memory chips aren't cooled right.. my card has 8 DDR chips and the ICEBERQ only comes with 4 heatsinks, so what i did is put each heatsink on two DDR chips, which doens't really cover them completely.. :\ anyways... what next should i do ? is there any solution to my problem besides getting more heatsinks for the DDR ? anything to do with voltage and so on ?.. help me :>
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
השגתי עינית אינפרא שמתחברת למדפסות LASERGET של HP השאלה שלי אם מישהו יודע מה כל פין שם אומר או אם יש מאיפהשהו להשיג את זה.. חיפשתי קצת ומצאתי רק מחירון של הדבר הזה הדגם של העינית זה 3872H166 ובקונקטור זה חיבור עגול כמו של PS2 אבל יש 3 שורות של פינים: 3 פינים 3 פינים 2 פינים אני רוצה לנסות לחבר את זה ללוח הראשי שלי.. יש לי חיבור לאינפרא שם.. (5 פינים) אם תוכלו לעזור לי למצוא רק מה כל פין משדר\קולטת מתח וכל אלה אני אנסה להמשיך כבר לעשות עם זה משהו מחכה לתשובה ??? ???
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש קירור שקט למעבד 805 Pentium D, המעבד לא יעבור אוברקלוק רק חשוב שיהיה שקט יחסית. לגבי התקציב, צריך שיהיה הכי זול שאפשר. תודה. נ.ב- איך זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6759
-
- 10 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום חבר שלי הרכיב מפרט עם Q9650 במארז HTPC אני צריך המלצות לקירור למעבד בסביבות 200 ש"ח, אבל חובה שאת המאוורר הזה יהי ב KSP כי שם הוא הרכיב את המחשב לא מתוכנן OC המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 8500LE אני לא יודע מי החברה שיצרה אותו - הוא לא ATI מקורי אלא POWERED BY ATI הכרטיס בא עם גוף קירור דק ומסכן ועם מאוורר קטן עליו, הכרטיס עובד במהירות 250/500 - כמקובל בגרסת LE השאלה היא כזאת: האם אפשר לבצע בו אוברקלוקינג למהירות של ה 8500 הרגיל מבלי לגרום לנזק כלשהוא או שאני חייב לדאוג לקירור רציני יותר של הכרטיס, אני יודע שבסה"כ הכרטיס זהה לגרסא הרגילה למעט המהירות - האם הליבה והזיכרונות יוכלו לעמוד בהאצה כזאת מבלי להגביר את הקירור ולעבוד באופן יציב ואמין לאורך זמן או שיהיו ארטיפקטים מדי פעם כשהכרטיס מתחמם.
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תשמעו אנשים אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים אז אנה ממכם תעזרו לי: 8800 GTS 320 mb ---------------- 8800 GTS 640 mb --------------- 8800 GT 512 mb -------------- עכשיו אני יודע שאתם חושבים שGTS ה320 ו640 אז ברור ש640 אוכל אותו אבל זה לא ככה בTOMS HARDWARE ראיתי ש320 אוכל אותו עוד דבר בבחירת הכרטיס תבחרו את המשתלם ביותר מבחינת המחיר לעומת הביצועים ושהכרטיס יהיה בעל פוטנציאל לOC תודה לכם חברים
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
Hi I have a Abit silouro Geforce4 ti4200 with 64MB memory. I see that my clocks are 250MHZ and 500MHZ. can i overclock it a little without causing damages ? if i can , to what clocks should i try ? and how ? (i am not interested in putting any more cooling devices inside my case - i only have the original coolers that came with the card) thanks in advance.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש גוף קירור לכרטיס מסך 6600GT למטרת אוברקלוק חשוב לי שהוא יהיה גוף קירור מעולה יש הצעות?....
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חברה מאיפה אני יכול להשיג epia m1000 ps 220W אני בונה מוד חדש ואני צריך את החלקים האלו בבקשה תעזרו לחפש
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך הזכרונות האלה לאוברקלוק ללוח ABIT NF7 S2.0 ,שווים? 256Mb DIGMA 400 Original CL2.5 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRDIGMA256&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432&aff=Zap הם ממש זולים 300 שקל ל 2X256 אז אני מניח שהם חרא והם ישרפו ברגע שאני יעלה את המתח..... מה אתם אומרים? ולאיזה כיוון כדאי ללכת במקום אם לא אלו?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בגדול יש לי e7400 שבא לי עם מאורר "אינטל מקורי" אין צורך לפרט שמדובר במאורר מאוד פשוט. אני שוקל לעשות oc לכן אני רוצה קנות קירור קצת יותר סביר במידה וזה אפשרי בתקציב של 100 שקל גג חריגה קטנה
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס המסך שלי, והוא הגיע לתוצאות די יפות, והוא יציב בATI TOOL בלי ארטיפקטים, אבל הטמפ' שלו בעייתיות... זה מגיע לי ל80 מעלות במאמץ של ATI TOOL. אני יודע שתאחלס 80 מעלות זה לא סוף העולם לכרטיס מסך, והTHERMAL THRESHOLD שלו הוא בכלל 130 מעלות לפני שהוא יעשה shutdown עצמוני, אבל אני מעוניין שכרטיס המסך שלי יחיה זמן רב(5 שנים פלוס) אז אני רוצה להשאיר אותו קריר יחסית(גג 70 מעלות במאמץ...) ניסיתי למצוא מידע בXS על פתרונות חוץ מלהחליף לקירור אחר(אין לי אפשרות כרגע ואני לא כל כך מעוניין), אבל הם המליצו להפנות עליו מאוורר 120 מילימטר לאנשים עם קירור סטוק. השאלה, האם מנסיון של מישהו זה באמת יעזור להוריד את הטמפ? ושאלה שניה, איך אני בדיוק אעשה את זה? (ראו מפרט)... איך…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חשבתי על הגוף הזה+מאורר שעוד לא בחרתי..התקציב שלי זה משו בסביבות ה300 שקל.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7819 איך הוא לדעתכם?
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ידוע למשהו איפה אני יכול לקנות את המאורר הזה של זלמן?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-