אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מערכת קירור מים למעבד AMD Sempron 2200 איזה אתם ממליצים ומאיפה ? [mrshukas@gmail.com
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני מעדיף את הCYCLO של THERMALTAKE מקירור הצלעות של THERMALRIGHT רק בגלל שגם ככה אני לא מתכנן להשתגע ואני מעדיף להשאיר את האחריות תקפה... אז מה אתם אומרים הוא יהיה אפקטיבי? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-r0023/cl-r0023.asp
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לעשות OC למחשב אבל יש לי את הלוח אם : ASUS P4P800S איך אני יוכל לעבוד איתו על OC ?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
זה זמן מה שאני מנסה להבין למה הלוח אם באחד המחשבים שלי תמיד חם יותר מהמעבד. המאוורר (קדמי יחיד, דוחף אוויר קר מבחוץ) של מהעבד עובד כרגיל וגם המאוורר של המארז, בדקתי בנגיעה את הגשר הצפוני מיד לאחר הכיבוי כדי להרגיש אם הוא חם והוא חמים למגע אבל לא חם מדי (למרות שקצת קשה לי לומר אם זה 40מעלות או פחות) וגם פנים המארז מיד לאחר הכיבוי די קריר. כמו-כן הסביבת עבודה קרירה מאוד מאחר והמחשב נמצא בחדר ממוזג וקריר רוב שעות היום. מפרט: לוח אם ו-צ'יפסט מפורטים בתמונה של AIDA32. מעבד: Intel Pentium III 1GHz Socket 370 Coppermine אני לא חושב שיש עוד מידע שנחוץ לכם אז הנה התמונה של AIDA32 מצורפת למטה. אם למישהו יש רעיון או שהוא נתקל בלוח דומה עם בעיה דומה אשמח לשמוע. לדעתי החיישן של הג…
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שמעו.. קניתי כזה חיבור קטנצ'יק בשקל.. עכשיו יש לו כמובן 3 יציאות שמכניסים אליהם את החוטים של המאוורר, ולמאווררים שלי יש 2, אדום ושחור אני שואל לאיזה 2 פינים מתוך ה3 בחיבור מולקס להכניס את החוים האדום והשחור.. או שזה לא משנה? 1. לחבר לצידי ולאמצעי משמאל 2. צידי ואמצעי מימין 3. צידי שמאל וצידי ימין
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקירור של הלוח אם, הוא מאוד מרעיש ומציק ואני צריך לכוון אותו על מהירות נמוכה יותר.... יש איזה תוכנה נורמלית קלה ומומלצת בשביל זה??? תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ברשותי E600 באוברקלוק ל-9X350=3150 עם לוח P5B-DLX מתח-1.35 כאשר אני מנסה להגיע לאותו תדר עם באס 400X8 המחשב לא עולה , ניסיתי מתח 1.45 FSB =1.4 שום דבר לא עוזר האם אני מפספס משהו (הטמפ של המעבד במאמץ -54 ושל המערכת -36 )
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיית חום גבוהה במחשב , הוא ניסה כמה דרכים להוריד את הטמפ' ע"י ניקוי המחשב מארז , מאוורים , צעלות וכו' .. , מריחת משחה טרמית , החלפת קירור לקירור של CM מדגם X15-91DSK-0L-GP . ועדיין הטמפ' גבוהות ! חשוב לציין כי החדר שלו חמים מאוד במהלך היום . דבר נוסף - שרק בתקופה האחרונה המחשב התחיל בתופעות הנ"ל ! - שנה קודם לכן המחשב כלל לא היה מגיע ל- 60 . טמפ' מנוחה - 42-55 . טמפ' עבודה 68-72 . מפרט המחשב הוא : ga-945p-s3 2x1GB DDR2 667MHz twinmos and 2x512 DDR2 667MHz kingston core2duo e6300 1.86GHz 1. hdd wd2500ks (250GB) 2. hdd hd160hj (160GB) DVDRW lg gsa-h30n Black enermax liberity 400Watt thermaltake soprano ati hd4850 powercolor התקציב הוא נע ב…
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
יש הבדל בניהם שווה לקנות? או לשים את מה שבא עם SP94?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הייי שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות בזול מאוורר 120mm ולדים ובכל מיני צבעים? :yelclap: :s05: :s05: :s05: אני צריך את כמה שיותר מהר תודה......מראש
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תשמעו אנשים אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים אז אנה ממכם תעזרו לי: 8800 GTS 320 mb ---------------- 8800 GTS 640 mb --------------- 8800 GT 512 mb -------------- עכשיו אני יודע שאתם חושבים שGTS ה320 ו640 אז ברור ש640 אוכל אותו אבל זה לא ככה בTOMS HARDWARE ראיתי ש320 אוכל אותו עוד דבר בבחירת הכרטיס תבחרו את המשתלם ביותר מבחינת המחיר לעומת הביצועים ושהכרטיס יהיה בעל פוטנציאל לOC תודה לכם חברים
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4011 הנה הדגם המדובר אחרי דיון קודם שהיה לי.וכן זו חנות בארץ...אני יודע.אבל אין להם אותו במלאי !!!!!! וכל פעם הם אומרים לי על מישלוח בדרך.שלא יבינו אותי לא נכון אין לי טענות אליהם זו חנות נהדרת ואני לא בא להכפיש פה אותם. אני מבקש לדעת אם יש את המאוורר הזה בחנות אחרת בארץ.תודה.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לדעת אם החלקים שלי מתאימים לאוברקלוקינג....ואם כן, לאיזה ביצועים אני יוכל להגיע? כמו כן חשוב להגיד כמה אני אצטרך להשקיע בקירור....(אני מדבר מבחינת כסף)... החלקים: מעבד- intel pentium 4 2.8 Gh HT prescot' זכרונות- hyundai 256 mb ddr 400 לוח אם- gigabyte GA-8IPE1000-G תודה רבה לעוזרים.... ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD athlon64 3000 venice twinMOS speed premium 433 512 x 2 dfi LP UT nF4 ultra-d OCZ modestream 520w נתתי למעבד מתח של 1.5 לזכרונות 2.9 וניסיתי אובר קלוק לא רציני לעבוד על fsb 222 במכפלה של 9 הורדתי תמכפלה של ה HTT ל 4 והוא נותן לי מסכים כחולים כל הזמן. המעבד מקורר עם xp-120 הוא ב idle משהו כמו 30 מעלות וב load 36 לזכרונות אין קירור והצ'יפסט עם קירור סטוק קיצר ברגע שאני שם ככה אני מקבל מסכים כחולים ולפעמים המחשב בכלל לא עולה... מה לעשות? איך הטמפרטורות של המעבד? בשביל לתת מתח גבוהה לזכרונות (3.2+) אני צריך לקרר אותם? תודה
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם לכרטיס הזה אמור להיות חיישן טמפ'? Sapphir (ATI) RADEON 9550 TV,DVI 128MB, 128BIT
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
למישהו יש אולי את הלוח הזה ? ההגדרות של הביוס קשים להבנה בגלל שיש המון המון הגדרות שונות ואולי מישהו יוכל להסביר לי תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב אז ככה היום קמתי בבוקר כמו תמיד והדלקתי תמחשב. הבעיה היא שהמאורר של המארז פתאום הפסיק לעבוד אבל אם אני טיפה נותן לו דחיפה עם היד הוא מתחיל להסתובב אבל ממש ממש לאט. אני לא יודע אם המאורר התקלקל או לא אבל המחשב אצלי כבר 9 חודשים ולא קרה לי אף פעם שמאורר מתקלקל כזה מהר. חוץ מזה המאורר מחובר ישירות ללוח אם (asus p5k se) מתחת לחיבורים של ה SATA ואמרו לי שמאורר של מארז צריך להיות מחובר ישירות לספק והחיבורים על הלוח אם הם של הקירור למעבד שאצלי הוא מחובר ישירות לספק. השאלה שלי אם המאורר באמת מקולקל ואני קונה חדש אז אני יהיה שמח אבל אם אני קונה חדש וזה יהיה אותו דבר אז חבל על הכסף. זה כאילו חסר למאורר מתח כי הוא כן מסתובב אבל ממש לאט וגם אחרי שאני עוזר לו. יש לכם אולי פתרונות …
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
או קי אתמול בערב היה איזה 5 מעלות...אז חשבתי מה אפשר לעשות במזג אוייר כזה....אוברקלוק... אז אני ואבא הוצאנו תמחשב שמנו מולו מאורר ענק.... או קי העלתי את GFORCE 4 MX 8 התוצאות ב AQUAMARK עלו מ-4900 ל 5993 (22% יותר) ואת המהירות העליתי בכור מ- 275 HZ ל- 390HZ (עוד 42% ) זכרונות מ-300HZ ל- 350HZ (עוד 17%) מה אתה אומרים? נ.ב...המעבד שלי היה על 21 מעלות במאמץ.....וכל זה בקירור פסיבי וקצת עזרה של הטבע.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הזמנתי לי מערכת חדשה מבוססת athlon64 3200+ וסתם איזה גוף קירור Thermalright SKL 948U עם מאוור 92mm של וואנטק, שכחתי את שמו. הבעיה היא שהלוח שהזמנתי, ה EPoX EP-8KDA3+, מגיע עם heatsink בלבד על הצ'יפסט, וחשבתי שאולי כדאי שאני אוסיף גם קירור אקטיבי לצ'יפסט של הלוח אם. על מה אתם ממליצים ? לא יותר מ80-100 ש"ח בבקשה! תודה מראש, ויטלי.
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני קונה מארז חדש עם האופציות הבאות, ורציתי לדעת כיצד לסדר את המאווררים בו לקירור האולטימטיבי! מאווררים: 1 מאחורה 2 מקדימה 1 בדלת. ויש לי אחד SF2 על המעבד. אגב כל המאווררים שאני קונה הם מאווררי לדים של coolermater. הם בסדר לא??? אז באיזה צורה לסדר את זרימת האוויר??? חשבתי על דלת:מוציא מאחורה:מוציא מקדימה:שניהם מכניסים באופציה הזאת זה נראה לי טוב אבל קצת מוזר,כי האוויר הנקי שהמאווררים מקדימה מכניסים,"נגנב" ע"י המאוורר החזק שעל המעבד או ע"י המאוורר שבדלת,וכך האוויר לא מגיע לצד האחורי.... :-\ או ההפך דלת:מכניס מאחורה:מכניס מקדימה:שניהם מוציאים מה דעתכם???? חשוב לציין שהכי חשוב לי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך. תודה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד amd 3000 939 והוא במנוחה על 20 מעלות זה הגיוני? אני בודק עם התוכנה mother board monitor
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איך הזכרונות האלה לאוברקלוק ללוח ABIT NF7 S2.0 ,שווים? 256Mb DIGMA 400 Original CL2.5 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRDIGMA256&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432&aff=Zap הם ממש זולים 300 שקל ל 2X256 אז אני מניח שהם חרא והם ישרפו ברגע שאני יעלה את המתח..... מה אתם אומרים? ולאיזה כיוון כדאי ללכת במקום אם לא אלו?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני עושה OC קטן ללא העלת מתח.. האם זה יקצר לי את אורך החיים של המעבד האם זה אמור לגרום למעבד להתחמם יותר מאשר בלי OC האם יש הבדל אם הPCI מקבלים 33 או 30 ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-