אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חברה זוכרים שיש לי radeon 9200se ז ככה אני רוצה לעשות לו קלוק עכשיו כאשר אני המהרתי את הזיכרונות מעל ל 250 הרצים היו לי הפרעות גרפיקה הכל הפך לתתושתש למה זה קרה?(יש לי קירור סטוק)
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: amd 64 3200 עם גוף קירור ZALMAN CNPS7000B-Cu וזיכרון GeIL 1024MB (2x512MB) GL1G3500DC PC3500 DDR433 Ultra Platinum DualChannel Kit ספק Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan טמפרטורת מעבד ממוצעת 40 וטמפרטורה במארז 28 אני דיי חדש בנוגע לאוברקלוקינג אז השאלה שלי היא האם כדאיי לעשות אוברקלוק ואם כן האם הוא יהיה משמעותי? היה לי ניסיון אחד באוברקלוק עם המחשב הישן שעבד יפה מ 1.7 ל 2.1 אבל לא יצא לי לשנות מתח או משהו בסגנון, אז אם יש צורך בשינוי מתח אז אם אפשר להראות לי איך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש את המאוורר הזה לAMD64? אני מפחד שהטכנאים בחנות ירכיבו אותו לא כמו שצריך....האם יש בסיס לחששותי? איזה קירור אחר של TT הייתם ממליצים?
-
9600xt 256 45 מעלות במנוחה במארז 6a19 עם 2*120mm הטמפ בסדר?המעבד לא חם 46 מעלות בשיא החום במנוחה אבל 2600barton זה יכל להיות בגלל שיש כרטיס שמפיץ חום בחריץ ההרחבה הראשון הכי קרוב אל הכרטיס?או שזה לא משנה?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כבר הבנתי שיכולות הלוח הזה M925(V1.3) של ECS (הכוונה ל-ELITE GROUP?) לא מי יודע כמה באובקלוקינג, אבל אולי מישהו יכול להסביר לי למה מוצהר שיש ללוח תמיכה ב-133 ובעצם הזכרונות רצים רק ב-100? לא משנה שאני משנה גמפרים או עושה שינויים בביוס.(שינו בגמפר ל-133 לא נותן למחשב לעלות בכלל) המעבד שלי פנטיום 1.7 ב-FSB 400. קישור ישיר לדגם הספציפי שלי(אין פירוט יותר מזה באתר של היצרן לא מבין למה): http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?categoryid=1&typeid=3&detailid=86&DetailName=Driver&DetailDesc=M925(V1.3)&MenuID=0&LanID=0 אחרי הרבה חיפושים מצאתי דגם דומה מאד עם פירוט נורמלי יותר: http://www.baber.com/baber/411/pcchips_m925lr.ht…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר הרבה בלגן בבחירת החלקים למחשב החדש שלי כבר החלטתי ויצא לי מפרט בן **** . ועכשיו לאחר שיש לי את כול החלקים שמתי לב שהקירור לראדון בכלל לא משהו :\ וגם הקרור למעבד שלי לא משהו אז עכשיו אני מתלבט בין שני קרורים לראדון 9800 פרו שלי מתוצרת ספיר Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 פלוס שאני יוסיף לו היטסניקים מנחושת או Arctic-Cooling ATI Silencer 1 על מה ללכת? ועכשיו בקשר למעבד הלוח אם שלי הוא EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX והמארז Thermaltake Xaser III Lanfire - Black Case שמעתי כול מיני דברים בקשר לניסורים וחורים במארז בקשר לגופי קרור של זמן ומלא שטויות מה לקחת ? בבקשר תמליצו לי על גוף קרור טוב עד 300 שקל שהיה גם טוב לאובר קלוק בעתיד
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
hi there i have an AMD AthlonXP2500+ machine which i would like to overclock i have bought with my comp all the cooling that i need (thermalright heatsink with an 80mm vantec fan, and a thermaltake case) now when trying to run the system at fps200, the system doest startup, as if it doesnt reconize the momories (so i guess its a timing problem) so please tell me what i should do or what timings should i use and another thing - i just got a new geforce fx5900xt from chaintech, it has a big fan and two big memory heatsink, and my case (xaser wingo) has a fan directly above it, so i thought i can overclock it too but i dont know how to do that, so any tips will be wel…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ברצוני לעשות OC למעבד וללוח-אם. לפי נושאים קודמים, הבנתי שיש צורך לשנות הגדרות בביוס. נכנסתי לביוס, ובקטיגוריית Main, האפשרויות הקשורות במעבד ובלוח-אם נעולות (מסומנות באפור). - האם יש דרך אחרת לעשות OC למעבד או ללוח-אם? - כיצד ניתן לפתוח אפשרויות אלה בביוס? - האם ניתן להעלות בהדרגה קלה את המהירויות ולא רק בקפיצות קבועות? - האם ניתן לפתוח את המכפלה, ואם-כן, כיצד? - מהו הפוטנציאל OC של המעבד והלוח-אם? צורפו תמונות של המעבד ולוח האם ב CPU-Z. תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2500+ בארטון היתה לי בעיית טמפרטורה , 49-50 מעלות במנוחה, 52-53 מעלות במאמץ מרחתי משחה טרמית מחדש דרך אגב מה שחנות עשתה שם היה פשוט זוועה (לא צריך להזכיר את שמה..) טוב נו..זיגזאג! פישלו הפעם... הם מרחו את מהמחשה על כל המעבד חוץ מהליבה , בקיצור מרחתי מחדש הטמפ' ירדה ל 43 במנוחה ו 45 במאמץ עשיתי אוברקלוקינג 2500@3200 עכשיו הטמפ' במנוחה 44.5 ובמאמץ 46-47.5 ;D לוח nf-7 v2.0 מזייף ? עדיף להרכיב את הסנסורים של הוולקנו או שהלוח הזה מדוייק ולהשאיר ככה?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובד עם מעבד פרסקוט 3.0, זכרון PC4000 של ADATA, ולוח IS7-E של Abit. אני רץ כבר כמה חודשים עם FSB על 220, ללא שום בעיות, ולמרות זה מקבל שגיאות ב-Prime95. אפליקציות אחרות לבדיקה, כמו Sandra BurnIn או MemTest86 לא מדווחות על שגיאות. אני רוצה להעלות את מהירות ה-FSB, אבל אני חושש מזה בגלל שפריים לא מדווח על יציבות מלאה. האם יתכן שהתוכנה לא נותנת חיווי מדויק בעבודה עם תצורה כמו שלי? אם לא, איך ניתן להסביר את העובדה שהמערכת עובדת באופן יציב לחלוטין (כולל הרצת תוכנות כמו קיובייס, והורדות במשך ימים שלמים רצופים, בלי קריסות או שגיאות? בלי קשר לזה, כשנתקלים בכזו שגיאה בפריים95, מה אני אמור לעשות? להעלות את המתח?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יכול להיות מצב שאני מוריד מתח למעבד (כי הוא חם מדי למרות שלא באובר קלוקינג) מ-1.7 ל-1.5 (כמו שכתוב שצריך להיות כברירת מחדל של ה-1700+ XP Thoroughbred) עושה איתחול ואז המחשב לא יעלה יותר ואין אפשרות להעלות חזרה את המתח כי אפשר לשנות רק מתוך הוינדוס עם תוכנת easy tune (שבאה עם הלוח GA-7VKML )? זה כבר קרה למישהו? מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל אני רוצה לקנות מאוורר חדש כי הטמפ' שלי עכשיו עומד על 50 כשהוא לא מתאמץ אפילו, ולמרות שמרחתי חומר טרמי ואם כבר אתם ממליצים לי אז עדיף שהוא יתאים גם לאינטל וגם ל-AMD בסכום עד 150 ואם יש מצב לשליטה תודה
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה אני קונה את ההיטסינק הבא SLK948U ואני רוצה מאורר שמתאים לו בינתיים הזמנתי את Smart Case Fan Blue Led 9cm מפנדה ואז פתאום שמתי לב למאורר הזה Smart CaseFanII השוותי בין שני המאוררים ונוכחתי לדעת ש Smart CaseFan II הרבה יותר טוב הן מבחינת ביצועים והן מבחינת דציבלים מה Smart Case Fan Blue Led אבל רק שמדובר בהשוואה של שני מאוררים בגודל 9ס"מ ב ס8"מ אין ממש הבדל . וכל הקטע שאני רוצה 9ס"מ, אבל שמתי לב שאין את Smart FanII במלאי בגודל 9 ס"מ אלא רק ב 8 ס"מ אז זה בעייתי אבל חשבתי שאולי יש להם את זה והם פשוט לא מפרסמים האם זה יכול להיות ? ( בכל מקרה אני יתקשר מחר לברר ). השאלה שלי בעצם האם כדאי לי לקנות את ה SmartFan II במקרה שיש את ה 9 ס"מ במלאי או להשאר עם הSmart Case…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אוקיי אז ככה יש לי את הלוח אם P4T533 של asus פנטיום 4 2400 עם זיכרון RDRAM 512mg 1066mhz עכשיו אני רוצה לעשות למעבד o/c ואני לא יודע איך ... אני לא רואה שיש לי את האפשרות לעשות את זה דרך ה BIOS והייתי רוצה לדעת כיצד בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מערכות קירור מים עם הנוזל הזה מקבלות קרוזיה הרבה הרבה יותר לאט מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר? והאם הנוזל קירור של EMP זה בעצם WATER WETTER ?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קירור לכ.מסך...האם הוא יתאים לי ל R9700np של Power Color? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=138&code=013 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 424 צפיות
-
-
הוא יכול לרדת למשהו כמו מינוס 20 בערך? (טמפרטוה של מקפיא ביתי , אני לא יודע בדיוק מה היא)
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי מאוורים ג'נריים אחד 80 ואחד 60 מ"מ,לשתי המאווררים יש שתי כבלים אחד שחור ואחד אדום אך אין להם חיבור כלשהו אלא רק כבלים חשופים. היכן אני יכול לחבר אותם במחשב? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
לפני כמה ימים גיליתי שהמחשב שלי מאוד חם והוא הגיע לטמפ' של 78 מעלות אז פתחתי את המארז וראיתי שיש רק מאוורר אחד על המעבד (אין לי מושג איך לא שמתי לב לטמפ' ולמאווררים עד עכשיו), אז הלכתי לחנות מחשבים קניתי איזה 2 מאווררים זולים, ופה זה זמן טוב לציין שאין לי ממש מושג בלהרכיב דברים למחשב, אז בקיצור שמתי מאוורר אחד מאחורה מתחת לספק שמוציא אויר, אבל אני לא רואה איפה אפשר לשים את השני, אמרו לי ליד ההארד דיסק או משהו אבל לא ממש ראיתי אם אתם יכולים להסביר לי איפה לשים את המאוורר השני, בנתיים עם מאוורר אחד הטמפ' ירדה ל65, אבל זה עדיין לא מספיק... אם אתם צריכים לדעת יש לי AMD ATHLON 2400+ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר של Thermaltake עם היטסינק. אני לא בדיוק זוכר איך קוראים למאוורר (אח שלי ישן עכשיו - אני מקסימום יערוך אחר כך). הוא יספיק לקרר טוב את המעבד? ודרך אגב - יש לי מעבד P 4 1800A והבאתי לו מנוע של מטוס אהה... אופס Vantec Tornado 80MM Case Fan ;D הבעיה היא שעדיין החום של המעבד במנוחה מגיע ל 44 45 ובמשחקים ל 48 49 זה נורמלי בשביל המעבד הזה? (ההיטסינק שלו הוא 60 מ"מ אז הבאתי את המתאם הזה מפנדה - זה קשור?)
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
לאור בעיית המחתים לליבה בלוח שלי P4C800 והחלטתי לנבות כמה דברים לאחר שקראתי שהורדת ה HT במעבד מייצבת קצת את המתח לליבה וכך אוכל להגיע ל קלוק יותר גבוהה .... עכשיו מה אתם אומרים להגיע לקלוק גבוהה בלי HT או לקלוק נמוך עם HT ?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכם..לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק למחשב שלי מפנטיום 2.00GHZ אל 2.4. והכל כשורה החומרה הטמפ' הכל טוב ויפה,אך שאני מדליק את המחשב פתאום לא מופיע לי שמו ומהירותו של דגם המעבד ולא מופיע לי בדיקת הראם. התוכנות והווינדוס שבדקתי האוא מזהה את המעבד ואת האוברקלוק.. עזרה בבקשה..!
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
לפני חודש פחות או יותר קניתי לוח של ABIT והמאורר של הגשר הצפוני שלו מרעיש מדי בשבילי(לפי נתוני הביוס הוא מסתובב ברוב הזמן על 5000RPM+ ) מה שאני רוצה לעשות זה לקחת את גוף הקירור מהלוח הישן ולהוסיף לו מאורר 40מ"מ כשפירקתי את גוף הקירור שמתי לב לזה שבנוסף לקליפסים או איך שלא קוראים לזה הוא דבוק עם חומר וורוד שנראה כמו מסטיק בזוקה ויש מסביב גם מין ריפוד כזה לא יודע איך להסביר הייתי מעלה תמונה אבל אין לי מצלמה... אחרי שתי שניות הבנתי למה משמש הריפוד הזה. הוא משמש כבידוד לכמה חתיכות מתכת חשופים בליבה של הגשר עכשיו השאלות: מה זה החומר הוורוד הדביק הזה ולמה הוא משמש?? האם יש את זה גם בלוח החדש שלי? זה יכול להזיק אם אני יחליף גוף קירור(ומאורר)? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-