עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by (G),

טוב חבר'ה אחרי שרכשתי את המחשב שלי(המפרט בפרטים שלי) אני רוצה לבצע OC למעבד. אין לי מושג מה לעשות בתוך ה-SETUP של ה-BIOS. אז אני צריך את העזרה שלכם. באיזה תוכנות להשתמש ובאיזה צעדים לנקוט. אם אפשר מדריך מפורט או הסבר מעמיק על התהליך אני אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by ofirn2,

הסתכלתי על הדגם A2018 של TT וראיתי שיש לו זרימת אויר גבוהה במיוחד (93.7 CFM) עכשיו הבעיה פה שנראה לי שהם רועשים (46.5 dba). המאורר הוא בגודל 120 מ"מ עם לדים ועם מכוון מהירות. קישור : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/perfectlight/blueeye/blueeye.asp 1) מישהו יכול להדגים לי כמה רועש זה 46.5 dba 2) האם כדאי לקחת אותו? 3) עד כמה הרעש יפריע לי? , גם שאני עם אוזניות ומשחק זה יפריע לי? 4) אני מתכוון לשים 4 כאלו, האם הרעש נבלע אחד בשני כאשר כולם פועלים ביחד? תודה מראש ובבקשה תגובות ;D

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by NISAN,

מישהו שמע או יודע איפה ניתן לרכוש גומי כזה? החומר מיועד כמובן להידוק חלון לחור בדופן המארז. בתודה ניסן.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by gofmarat,

איזה לוח יהיה יותר טוב לאוברקלוק P5Q או GA-EP45-DS3R, ואיזה לוח יותר טוב באופן כללי תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  5. אני רוצה לנסות לעשות OC , יש לי לוח אמ מסוג Epox 4gea+, הבנתי שצריך לנעול את רכיב הכרטיס מסך ושאר החיבורים של ה- pci במחשב כדי לעבוד אך ורק על המעבד. איך עושים את זה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by CrashZone,

יש לי לוח של אסוס p4p800se את המעבד הנ"ל וזכרונות ג'נריים אחד PC2100 ואחד PC2700. עשיתי OC למעבד ל- 3.17 כמו שאמרתי, העלתי מתח מ1.55 ל1.6 ולזכרונות נתתי 2.75 - הם עובדים על 208 באס כרגע. טמפ' המעבד נמוכה הן בזמן מנוחה והן בזמן מאמץ. אני לא מצליח לשים אותם בדואל, זה אפשרי בכלל? אני מקבל בסופר פאי 50 שניות על 1M, זה טוב? אפשר המלצה לזכרונות טובים לקניה? האם מישהו הגיע ליותר מזה למעבד הנ"ל?(בארץ). תודה.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by The_Byter,

לאחר הנסיון המוצלח על הקרח היבש, הוחלט להביא חנקן נוזלי (מינוס 196) ולראות אם אפשר לתת עוד ... לצערי ככל הנראה המגבלה בלוח האם או במעבד עצמו. אבל תמונות קיבלתם נקווה שבקרוב יהיו הפתעות נוספות. ותודה לכל מי שעזר !

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  8. כרגע ה FSB שלי על 100 וזה עצוב מי שיוכל לעזור לי יש לי ידע כללי במחשב אבל כשזה מגיע לביצוע אני די מתבלבל טוב בלבלתי לכם את המוח הנתונים הם לוח אם: asus p4sgx-mx תומך עד 533 FSB מעבד:CPU Type Intel Pentium 4, 2633 MHz (26 x 101) אם יש צורך בעוד נתונים אני אביא אגב הקירור אצלי בסיסי דהיינו מאוורר אחד lamer :

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  9. יש לי משחה טרמית Arctic Cooling MX-2. ראיתי שיצא משחה חדשה MX-3. השאלה שלי האם ה MX-3 יותר טובה מ MX-2? יש לי עוד שאלה. באיזה מעמד המשחה הנ"ל עומדת בהשוואה למשחות טרמיות אחרות? תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2010 בשעה 07:56:21 עד שזז משו בפורום הזה לא משנה אני יקנה אותו כבר ויראה מה יותר טוב...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alon311,

שלום לכולם יש לי מעבד E7200 ובדקתי לו טמפרטורות עם תוכנת CORE TEMP והיא מראה לי שיש הבדל של 5 מעלות בין הליבות גם במאמץ וגם במנוחה האם זה תקין? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by whome,

שלום לכולם, האם השילוב הנ"ל (ninja II ו-q9550) סביר תחת המגבלות? 1) שקט (חשוב ביותר!) 2) טמפ' עם OC בינוני (אני הולך לנסות OC בפעם הראשונה ואל רוצה למתוח את הגבול יותר מידי). 3) מחיר עבור הקירור בסביבות 150 ש"ח ובכל מקרה לא מעל 200. 4) מארז טרם נבחר סופית אבל כנראה SST-LC17 תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by Kirma,

אם אני עושה בביוס "Load Optimized Defaults" האוברקלוק מתבטל ? הכוונה שהמעבד חוזר לשעון 2.4 (Q6600) ???

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  13. פרטים של הלוח http://dlsvr03.asus.com/pub/ASUS/mb/.../e3117_p5k.zip לינק ל PDF הודה לעוזרים פרטים cpu ratio setting - 9 לא ניתן לשינוי fsb strap to north bridge - 200/266/333 fsb frequency - 266 pcie frequency - 100-115+ dram frequency - ddr2-667/ddr2-800/ddr2-889/ddr2-1066 dram command rate - t1/t2 dram statistic read control - on/off transaction booster - on/off clock over - charging mode - 0.70v/0.80v/0.90v/1.00v cpu spread spectrum - auto/off pcie spread spectrum - auto/off cpu voltage - 1.1 - 1.6 cpu voltage reference - 0.63x/0.61x/0.59x/0.57x cpu voltage damper - auto/on/off cpu pll voltage - auto/1.50v/1.70v dram voltage - 1.80v-2.50v fsb termination voltage - au…

14. Started by SuB,

מה המתח המקסימלי המומלץ שמותר לתת כאשר עושים OC ב-P4B 2400. המכפלה כמובן תהיה 18 (נעולה), והבאס לא יעבור את 175. כמה אתה ממליצים לתת במקרה כזה? מעלות ללא OC- מנוחה: 36 מאמץ 38-39

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by p-o-i,

GA-EP35C-DS3R VS. P5K

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

גם ה MX440 וגם ה FX5200 הגיע עם הזכרונות האלה האם אם טובים באוברקלוקינג ואם אני יעלה את המהירות של הזכרונות, האם זה ישנה משהו בקשר למהירות המשחק, שהמשחק ירוץ יותר חלק תודה.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  17. שלום. עכשיו בדקתי בתוכנה SpeedFan את הטמפרטורות השונות במחשב שלי ואלה התוצאות כאשר יש שינוי קטן כל פעם: http://img244.imageshack.us/img244/5025/fffsw1.jpg יש לי כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI ואולי הוא מתחמם יותר מדי, לא? בדקתי גם בתוכנה של הלוח אם, הנה: http://img174.imageshack.us/img174/9779/adasffafsafssafsafasfasfsaal1.jpg האם טמפרטורה של 70 ומשהו מעלות לכרטיס מסך הזה זה סטנדרטי וגם לדוגמא בזמן מאמץ המעבד ממש עולה, יש לי מעבד 3.2 MHZ וזיכרון 1 ג'יגה RAM. תודה מראש. עריכה: ולדוגמא בתוכנה 3DMark05 קיבלתי ציון נמוך של 6973 או משהו כזה, לא הגיע ל - 7000.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  18. איפה אפשר להשיג מאוורר חזק מאוד , אני רוצה לעשות OC למעבד החדש של אינטל דגם A ל 2.7 GHZ ודרוש מאורר למרות שלא מצאתי כאלה בארץ למישהו יש מושג איפה

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by Silencer,

חבר שלי קנה OCZ Vendetta וה-pushpins לא מצליחים להשאיר את העסק מחובר כמו שצריך. חשבתי שיש פלטות תמיכה שמאפשרות להבריג את גוף הקירור ללוח האם, אבל לא הצלחתי למצוא אותן בשום מקום... יש לכם מושג איפה אפשר למצוא אחת?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by SoapSeller,

אפילו שזה קשור לת'רד של biodome, אני חושב שמגיע לו ת'רד משל עצמו: H2O Shuttle

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by ixslashix,

היי, אני רוצה להיכנס קצת לנושא של OC, קראתי את המדריכים סתם מתוך עניין כבר פעם ועכשיו ריעננתי קצת את הזיכרון. (אחלה מדריכים אגב ) עד היום עשיתי מעט OC, אבל דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA ולא דרך הביוס (מה שהבנתי שיותר טוב), התוצאות לא גבוהות (מעבד עלה אולי ב100 Mhz). אשמח אם משהו יוכל ללוות אותי דרך וגם להסביר לי את נושא המתמטיקה (אני לא חזק בזה) לעומק יותר... יש לי קירור לא ג'נרי למעבד, של זלמן, אבל אני לא זוכר דגם... תודה מראש (המפרט שלי בצד)

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שלום לכולם. בעקבות מחשבה שעלתה לי, חשבתי על השאלה שכתבתי בכותרת. בעצם, עד כמה ניתן לסמוך על תוכנות הניטור חומרה? אני מעוניין לדעת עד כמה הזיוף יכול להיות כלפי מעלה, או מטה? זאת אומרת, אם אני מקבל טמפ' X, והיא למעשה X+Y, או X-Y? או לדוגמא קריאת הוולטים שמקבל המחשב, לדוגמא המעבד צריך 1.7V, ומקבל 1.6 לפי התוכנה, או 1.8? או על 12V הוא מקבל 11.5, או 11.7? האם זה משנה אם כך נראה על גבי התוכנה, או שלמעשה אלו נתונים שיכולים להשתנות, והם לא מדוייקים כלל? תודה לעונים וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך RAEDON X800 PE ההתלבטות היא: ATI SILENCER 5 REV.2 vs ZALMAN VF700-AlCu הסיילנסר עולה 165 והזלמן עולה 135 מה אתם אומרים? מישהו מציע משהו אחר בטווח מחירים?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  25. היי המערכת הקודמת שלי הייתה מבוססת על 939 של AMD ואני מתכנן לקנות לוח אם חדש מבוסס P35, ליתר דיוק P5KE/WIFI של אסוס ומעבד E8400. אני יודע שהקירור הנוכחי שלי(בכותרת) שנשאר לי מהמערכת הקודמת תומך גם בסוקט 775 אך האם באמת לא תהיה לי בעיה להרכיב אותו על הלוח אם החדש? ההברגות לא השתנו? ולאיזה טמפרטורה מקסימלית וטמפרטורת מנוחה המעבד צריך להגיע עם הקירור הנ"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.