עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תראו יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2800+ עם לוח GA-7N400 PRO2 (socket A) והמעבד שלי מגיע ל63-65 מעלות על ההתחלה אז חשבתי שאני צריך כבר לקנות מאורר חדש הציעו לי שתים zalman 7000 cu Arctic-Cooling ושתיהם לא טובים לי כי הראשון דורש שיהיה לי 4 חורים מסביב ללוח מה שאין לי השני הוא לAMD64 בעוד ששלי לא 64 עכשיו איזה טוב לי אם אין לי בכלל חורים ליד הסוקט ואין לי 64BIT (רק תופסן נראה לי) אני גם לא יכול בכל כך יקר עד 250 בערך ואני לא רוצה כל סוגי הקירור המשונים כמו מים גז או כל מיני השטויות האלה SweeT EviL

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  2. אוקיי קניתי היום את המארז (NZXT Apollo) חיברתי את המאווררים שלו לספק הג'נרי שיש לי עכשיו ("500W" ) המאווררים עבדו אבל בקושי הרגישו אוויר, אפילו המאוורר של ה 40MM שיש לי במחשב הזה עשה יותר אוויר ככה זה אמור להיות או שזה בגלל הספק?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by yanme,

יש לי לוח gigabyte ga-7vtx ואני לא מצליח להעלות את הוולט של המעבד כלומר הvcore נכנסתי לביוס ראתי אפשרות עם vcore אבל אין שם אפשרות להעלות אותו?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. העלתי את המעבד ל 3 גיגה אבל הבדיקה נכשלת ב OCCT הוא מעיד על עליה של טמפ' גבוהה למרות שב CORE TEMP הטמפ' בסדר גמור גם ב EVEREST מראה שהכל בסדר ושאני מפעיל בדיקות אחרות כמו MEMTEST פריים וורסה 95 PC MARK הכל עובד פרפקט ואין עליה של חום מקסימום 55 מעלות יכול להיות שהתוכנה OCCT לא אמינה והיא טועה במעלות החום של המעבד? היא מראה לי 90 מעלות חום בתרשים אחרי שזה נכשל לעומת CORE TEMP שמראה 50 מעלות

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by bluemail,

איזה כדאי להשתמש???

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  6. אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום ושתוכלו לעזור לי. יש לי 2 מחשבים, האחד ישן אבל עם מארז סוס והשני חדש אבל עם מארז מהפשוטים ביותר... אפשרי יהיה להחליף בינהם ? או לפחות להחליף רק את דלת המארז, כדי לאפשר למחשב להתקרר בצורה יותר טובה? המון תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. Started by Da7kStar,

יש לי כמה שאלות בקשר לטמפרטורות 1. הטמפרטורה של המעבד היא + - במנוחה 48-50 שזה גרוע.. (Q6600) למרות שהוא עם קירור של זלמן CNPS8000 2.אם אני קונה מארז חדש וקירור למעבד Antec Nine Hundred + Thermalright Ultra 120 eXtreme כמה מעלות זה יכול להוריד? המאווררים שאני שם על הקירור יכולים להשפיע בצורה משמעותית? איזה הכי כדאי? ויש סיכוי ש http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Freezer-Xtreme~18~0.htmיותר טוב?

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  8. שלום, אני רוכש מחשב חדש שמגיע עם ה-Q6600 והחלטתי לעשות OC למעבד למהירות 3 Ghz, רציתי לדעת איזה קירור יהיה הכי אפקטבי והכי שקט לתנאים, עד 200 שקלים. בנוסף, רציתי לדעת אם בכלל אוכל לבצע את ה-OC הנ"ל עם החלקים הבאים: SeaSonic M12 - 500W Gigabyte GA-EP43-DS3L G.Skill 4GB (2X2GB) 800 Mhz CL 4-4-4-12 CoolerMaster CM 690 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by dino,

מצאתי בפלונטר שהם מוכרים חלקים למערכות קירור מים, יש שם בלוק קירור מים שמתאים לכל התושבות, ויש רדיאטור עם 2 מאוררים, הנה הקישורים למוצרים, תגידו לי איך הם נראים לכם: הרדיאטור, מוצג עם מאורר אחד אבל יש אפשרות לשתיים הבלוק, בא מפורק להרכבה עצמית תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. שלום לכולם קיבלתי מחשב המבוסס על AMD ATHLON XP 2000+ PALOMINO CORE המעבד בא במקור עם גוף קירור ומאוורר של תרמל טייק וולקנו 7+ מנחושת, בגלל שהוא הרעיש מאוד החלפתי אותו לתרמל טייק וולקנו 10 שהוא קטן יותר ומרעיש פחות באופן משמעותי אך גם מנחושת. השאלה היא האם זה יכול לפגוע במעבד? אמנם עכשיו חורף ודי קריר אך מה יהיה כשיגיע הקיץ? האם הקירור הזה יוכל לעמוד בעומס החום, (המארז מאווורר ע"י מאוורר קדמי שמכניס אויר ואחורי שמוציא, קירור לגשר הצפוני ובקרוב אני אוסיף מאוורר צד לדלת השמאלית של המארז). אני מדגיש שלא מתוכנן OC ! שאלה נוספת: אם אני אוריד את הגריל מהוולקנו 7 זה יקטין את עוצמת הרעש? או שהגריל לא משפיע בכלל?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by Yossi1981,

מה זה סטפינג ( אני יודע שזה קשור לאיכות מעבד לאוברקלוק , אבל מה זה אומר בדיוק ?) וכיצד אני יכול לדעת המ הסטפינג שלי ואם הוא טוב..

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  12. Started by morx,

יש לי Q6600 עם הקירור של zalman 9700+led , המעבד במנוחה 35-40 מעלות שזה טוב מאוד ובמאמץ ממש מגיע ל60. עכשיו קראתי על Thermalright IFX-14 והבנתי שזה הקירור על בסיס אוויר בין הטובים. כדאי לי להחליף אליו ? (מחיר זה לא בעיה) ואם אני מחליף אז צריך עוד 3 מאווררים לשים בכל צד של הקירור ? תמונה : http://www.madshrimps.be/articles/ThermalrightIFX-14CPUCoolerReview-jmke-21336.jpg תודה מראש

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by TARON,

אני מקוה שלא תנעלו לי למה לא מצאתי כותרת יותר מתאימה ממה שרשמתי חח ועכשיו לנושא: הנה תמונות מתוך המחשב שלי תמונה 1: http://img85.imageshack.us/img85/1546/pcdv00341nb.jpg זאת התמונה מהקירור של המעבד איך הוא ניראה בסדר? הוא שומר לי על בין 29-36 מעלות בזמן מנוחה בזמן מאמץ הוא על 40 מעלות עכשיו תמונה שניה: http://img138.imageshack.us/img138/3058/q2ih.jpg זה הכרטיס מסך שלי שהוא X550 עכשיו לפי כל התמונות שראיתי הוא אמור להיות בצורה אחרת עם קירור אחר אז למה לי יש קירור שהוא לא מאורר והוא איזה כמה ריבועים כסופים כאלה עם קווים ? הנה לא הצלחתי לצלם את כל הקרור למה בדיוק הסוללות של המצלמה נגמרו אבל אמור להיות לו קירור אחר למה הקירור שבתמונה הוא כמעט על כל הכרטיס מסך…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  14. שלום עשיתי את הקירור הכי בן זונה בארץ לכרטיס מסך שלי היכן אנני יכול להעלות את הקבצים של התמונות

15. את המפרט אתם יכולים לראות בצד , החלטתי ללכת על הקירורים האלה קירור למעבד Scythe Mugen 2 קירור לכרטיס Arctic Cooling Accelero Twin Turbo ולהוסיף עוד מאוור או 2 מתוצרת Scythe S-FLEX SFF21E מלמעלה שיכניס\ו אוויר השאלה היא כזו האם הmugen 2 לא יהווה לי בעיה עם הזיכרון בגלל הגודל שלו , ועם למישהו יש דעה האם להשים 2 מאוורים מלמעלה שיכניסו או 1 [דעה שלי אני לא בטוח 2 מיותר כי המוגן חוסם אחד] על תסתכלו על הכבלים אני עובד על זה . http://img168.imageshack.us/img168/2207/008opk.jpg http://img168.imageshack.us/img168/1041/005jtl.jpg

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  16. אני מתכנן לעשות OC לכרטיס יש לי 9600XT 256M עכשיו כמה מעלות מומלץ שהוא יהיה לפני תהליך הOC? כמה הוא אמור להיות כשהוא הגיע לקצה היכולת שלו? (עם מאורר שבא איתו ועם מאורר מקצועי כל אחד בנפרד) המאוררים לכ.מסך הם גבוהים? כאילו יש לי כרטיס אחר אחריו בלוח אז השאלה אם אני קונה לו מאורר הוא יכנס? תודה למי שעונה על השאלות האלה SweeT EviL

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by natan805,

האם אפשר לעקוף איתו את ה x1950xt ? אם כן איזה קירור אני יצתרך לקנות ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by gabi_y,

היי אתמול חבר אמר לי שהוא צריך לקנות מעבד חדש,והוא מעוניין לקנות E6300 אמרתי לו שיש לי עסקה בישבילו אני יביא לו 6400 במחיר של 6300 אבל משומש. היה לי 6400 שאצלי כבר כמעט חצי שנה. נתתי לו את שלי וקניתי אתמול E4300 על E6400 הצלחתי להגיע לאובר יציב המעלות יציבות של 70-75 במאמץ מהירות שעון 3400 -425 באס היום עשיתי אובר ל E4300 אני עכשיו על מהירות שעון של 3424 באס 380 מעלות במאמץ 80 נראה לי שזה יותר טוב כי Tjunction של E6400 הוא 85 ושל E4300 הוא 100 זה אומר שבכלס אני על אותו אובר רק במעלות יותר טובות. אני צודק? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. היי חברה אני עשיתי כלומר ניסיתי ועושה אוברקלוק למעבד החדש שלי והוא core 2 duo e6600 מסדרת conroe השאלה שלי היא למה כאשר אני שם בערך על תדר 310 אז כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש ושומר את ההגדרות אז הוא נתקע לי במסך שבו הוא מראה לי את המעבד מהירות שלו ועוד (מסך שחור כזה שמופיע אם הפעלת מחשב מחדש) הלוח אם שלי הוא asrock 775 dual vsta מישהו יכול לעזור לי בבקשה!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!! נ.ב (יש לי 1 ג'יגה ראם עוד מעט אני שם עוד ג'יגה של kingston ומעבד core 2 due e6600 2.4ghz) אמרו לי לשחק עם הvoltage אך אין לי גישה כנראה לזה או שאני פשוט לא יודע איך להגיע לשם ומה עושים!!! בינתיים הצלחתי להמהיר את המעבד ל2.7 תודה על העזרה!!!!!!!!!!!!! אוליי הלוח אם שלי לא מתאים לאוברקלוק או משהו א…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by אבי22,

יש לי מעבד E6300 והטמפרטורה במצב מנוחה עומדת על 57 מעלות זה לא הרבה מדי? ומה הטמפרטורה המומלצת? יש קירור של INTEL אולי הוא לא עושה את העבודה? תודה מראש! אבי

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by Cilay,

יש לי ויכוח עם בן אדם , אני טוען שכרטיס מסך מובנה מגביל את הביצועים ב OC והוא טוען שלא .. מי צודק ? תודה .

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. האם הערכה הזאת באמת משתיקה מאורר 120 רועש? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_173&products_id=5009 תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by GOVNER_T.S.Y,

i've been thinking of fabricating something like this : http://www.crazypc.com/products/cooler_express-92801.html to my p-133 mhz and overclock it to compete with the current core 2 extreme's best. unfortunatly i've failed to find a guide :[ any one here knows where i can find a guide for diy ? thanks in advance [glow=red,2,300]govner[/glow]

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. אנשים יש לי מפרט דיי טוב עם קרור גז עכשיו בתוכנה של הלוח אני רואה שהמעבד נימצא ב 10 מעלות ובצג של הקרור גז רשום לי בכלל מינוס 26 מעלות.. אני יודע שהמד טמפרטורה של הקרור גז נימצא בבלוק קרור והוא לא מדייק לגמרי אבל עדיין יש אפרש מטורף בין 10 מעלות למינוס 26 ... יכול להיות שהתוכנה הזאת לא טובה? איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי כמו שצריך?? כי יכול להיו שהבלוק קרור גז לא יושב טוב ובגלל זה המעבד ב10 מעלות... ועוד משהו עם אני יביא נוורטוד 3.4 אז אני יוכל להרים את הוולט למעבד מעל 1.6 מבלי לעשות וולט מודינג ללוח?? כי יש לי אפשרות להגיע עד 1.9850 בכלל רק שעם הפרסקוט אני לא מצליח להעבור את ה1.6 אז תהייה לי את הבעיה הזאת גם עם הנוורטוד או לא?? תודהההההההההההה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. Started by dan9,

בוקר טוב לכום!! קרא לי היום בבוקר דבר שאני לא יודע בדיוק מזה.. יש לי את הלוח הזה:GA-P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2615 ושיחקתי קצת עם ההגדרות של הביוס בOC לא משהו חריק העלתי קצת מתחים הורדתי קצת שינית את מהירות הזכרונות..באמת לא משהו חריג לאחר העידכון הוא יצא מהביוס ונתן לי הודע של משהו שהוא עדכן ביוס או שהוא שולף אותו מהזיכרון לא ממש הספקתי לקרוא :-( ומאז המחשב נדלק אבל לא עולה כלום כמו כן הוא נותן שתי ציפצופים ארוכים במעט יותר החלפתי לזכרון תקין כי אולי הבעיה היא בזכרון שנדפק בגלל הOC אבל זה לא עזר איפסתי את הביוס אפילו הוצאתי בטריה גם זה לא עזר.. יש למשהו מושג מה זה? או מה אומרים הציפצופים האלו? המחשב ממש מת כאילו …

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים