אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם הטמפרטורות האלה נורמליות במצב 100% עומס על המחשב למשך 10 דקות ככה??(בבקשה תענו לי זה חשוב) המחשב: מעבד:3גיגה הרץ אינטל פרסטוק לוח אם:asus p4u-800-x הרדיסק:wd120gb תמונה למטה! נ.ב אני לא באובר קלוק בכלל והכול קירורי סטוק! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות OC למעבד ורציתי לדעת איזה יותר כדי Q6600 או E6850 ?? אם הE6850 אני רוצה להגיע ל3.5 ואם הQ6600 ל3.2 אז איזה מבניהם כדי? הקירור למעבד הוא SUNBEAM TUNIQ TOWER. ASUS P5KC - GIGABYTE GA-P35T-DQ6 איזה לוח מבינהם עדיף? אני מתלבט גם לגבי הספק: OCZ StealthXStream 600W COOLMAX 650W SLI XEON
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר איזשהוא קירור שעוזר (אפילו קצת) , עם קוביות קרח רגילות מהבית , ודברים שלכל אחד יש בבית .. אפילו אם צריך להחליף קוביות כל כמה זמן , או אפילו אם צריך את הfreeze pack , יש לי אחד M30 הוא ממש גדול ומתאים גודל של המארז : תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן OC לכרטיס מסך אבל לפני זה אני רוצה לראות שאני יודע איך לשנות עוצמת קירור של הכרטיס מסך צרפתי תמונה לשלב שבו הגעתי שאני רוצה לשנות את העוצמת המאורר איפה אני משנה ל80 אחוז או יותר??? אשמח לעזרה ולהסבר בשלבים תודה לכם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1.7 willamette asus p4s333-m וa-data 512mb ddr 400 אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן בינתיים אני שיניתי את fsb מ100 ל115 והמעבד עובד על 1.9ghz אבל המכפלה נשארה 17 יש לי אפשרות לשנות בין שתיים: 17 ו100 או 22 ו133 הבעיה שאם אני עובר את ה120 fsb המחשב לא עולה הבנתי שאני צריך לעלות את המתח בביוס עם משהו בשם vcore הבעיה שיש את זה בhardware monitoring אבל הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ללחוץ אנטר או +/- וזה משנה בין הצגה של המתח לבין "ignore" יש דרך להעלות את המתח?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קראתי סקירה של כרטיס המסך 1900GT שכשהם עשו OC השתפר להם הכרטיס ב20% אבל הם העלו מתח.. רציתי לדעת איך מעלים מתח לכרטיס והאם זה נחוץ..
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
E6300@3150 bios vcore 1.28 stress vcore (everest) 1.25 default vcore :1.325 משהו שיחק עם זה לראות כמה אפשר לרדת ולהשאר יציב ? ולשאלה למה - בגלל שהטמפ יורדת זה למה עוד שאלה לדעתכם יהיה שינוי בבצועים כל עוד יציבות נשמרת ?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם! באתר hwzone ישנו מדריך המסביר כיצד לחבר צג HD44780 למחשב. השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש במדריך הזה גם לחיבור צגי lcd מסוגים אחרים(למשל מסך WH1602D) או שהוא מיועד רק לצגי HD44780 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך x1900xt 256 ורציתי לדעת אם אני יתקין אקסלרו עליו האחריות תתבטל??
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות OC, אבל המכפלה אצלי עומדת על 9, ואני לא מצליח להעלות אותה למכפלת המקורית שהיא 9.5. יש לי מעבד E7200, וכשאני לוחץ על האפשרות להעלות זה רושם לי Max:9 Min:6, איך זה הגיוני? לפי הנתונים של INTEL המכפלה המקורית אמורה להיות 9.5. תודה לעוזרים =]
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן אנשים הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אין לי שמץ של מושג כמה ליבה וזיכרון להעלות לכרטיס שלי ואם בכלל זה טוב? שלא ישרף לי |: הכרטיס הוא עם 64 זיכרון אז מה אתם אומרים אפשר לקבל קצת עזרה עם זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1529&products_id=4894 מה אתם אומרים עליו? המעבד שלי כרגע מגיע ל67 במאמץ, ואני צריך קירור בשבילו.. כדי לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני נותן ל ATI tool להעלות לו את המהירות ולעשות בדיקת ארטיפקטים. טוב... הכל הולך סבבה, זה מעלה כל פעם באיזה 10 MHz ואין בעיות... אבל פתאום התמונה קופאת, אחרי כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא מגיב. והקטע שאין ארטיפקטים או משהו... יש מצב זה בגלל הספק כוח שלי? 400W ג'נרי... תאמת לא נראה לי כי אין לי מפרט חזק משהו. וזה לא קרה פעם אחת, זה קרה כמה פעמים. וגם כשהעליתי איזה 15 MHz בליבה ובזכרונות והפעלתי 3dmark05 אז גם אחרי כמה דקות המסך נכבה והמחשב הפסיק להגיב. אבל שזה בסטוק אין בעיות... (זה כולה 15MHz פחות... זה כזה משמעותי?) יכול להיות שזה בעיה בטמפרטורה? אין לכרטיס הזה חיישן נכון? או שזה רק אצלי? (הכרטיס של PALIT) ואגב, איך אני פותח לו צינורות? תודה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
קראתי את המדריכים באתר אבל בביוס שלי יש הרבה יותר אפשרויות ואני לא כל כך מבין... אם יש פה מישהו עם לוח דומה או שמבין בלוח שלי אז אני אשמח לקבל את האיי סי קיו שלו\MSN כדי שיעזור לי בOC... תודה רבה!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול בקירור. המחשב שלי נמצא בחדר השינה ומרעיש בצורה יוצאת דופן יש לי AMD ATHLON 64 3000 s-939 GIGABYTE K8NS NVIDIA ALBATRON 6600GT (מרעיש באטרף) כרגע יש על המערכת קירור סטוק אני לא רוצה אוברקלוק, רק מחשב שקט מאוד מאוד... הייתי רוצה שתציעו לי בבקשה את פתרונות הקירור האופטימאליים על מנת להגיע למחשב ***דומם*** שיכול לפעול ברקע בלילה ושאוכל להירדם גם... המון תודה !
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה זה t1 זה נימצא בכול לוח בכול זיכרון אם כן איפה ועוד שאלה הזיכרונות שלי עובדים על באס 170 בביוס על תיזמונים 5-2-2-2 אני נימצא באובר למעבד באס 204 מכפלה 11 מעבד amd 2800 atlon xp מבחינת הלוח שלי אני יכול להעלות עוד אבל מתחיל בעייה מוזרה אם הכרטיס קול שלי קפיצות מציקות בסאונד בזמן הכתיבה יש לי sb extigy אז וותרתי על הרעיון להעלות עוד באס זה נחשב טוב מה שעשיתי יש דרכים לשפר הצעות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
9800 NONE PRO של גיגהקיוב יש איזה דרייבר מיוחד ???.... תודה מראש לעונים תומר בכר
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
נניח ואתה שם על המעבד קירור אויר כמו Thermalright ifx-14 או ULTRA 120 ועל זה שם מאוררים חזקים (מעל 100CFM - ואף יותר מאחד כזה במקרה של IFX14) וכמובן שיש לך מארז מאוד מאורר, עם כמה מאוררים, עשוי אלומניום וכו' בקיצור כל האלמנטים ליצור קירור אויר מאוד מאוד איכותי וקריר. כמה הפרש ביצועים יהיה לטובת קירור מים טוב לעומת קירור אויר איכותי כזה? והאם אדם שיש לו מעבד כדוגמת סדרת האקסטרים של INTEL שפולטת יותר חום (130W ואף יותר), כדאי לו להשקיע בקירור מים? בהנחה שהאדם לא הולך לעשות OC מפלצתי, אלא להעלות מעבד מ3.2 ל4 לדוגמא. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות OC עשיתי חיפוש בפורום על מדריכים וכו' ולא מצאתי כלום ... ובמדור מדריכים מצאתי רק מדריך מלפני 4 שנים :\ יש לי מחשב P4 2.8HT, ASUS P4P800 SE, 512MB המעלות שלי כרגע שפועל תוכנת איסיקיו, אימיול, אברסט, CPU Z ועוד כמה תיקיות של וינדאוס... 41 מעלות ללוח אם, 37 מעלות למעבד, 37 מעלות לדיסק קשיח עוד משהו שראיתי באברסט אולי זה יהיה שימושי: Voltage Value: CPU Core 1.60 V +3.3 V 3.36 V +5 V 5.00 V +12 V 11.92 V +5 V Standby 5.17 V ורציתי לשאול עם המעלות האלו בסדר כדי להתחיל ב OC ? ואיך אני מתחיל בעצם?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כותרת אם תוכלו לכתוב לי את הדגם
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקחת את 2 OCZ 3500 Platinum או לקחת את ה- OCZ 2X256 4000 EL Optimized Dual Channel Kit... הבנתי שאת ה-PLATINUM אני יוכל להריץ תוך שימוש ב- 5:4... וע"י כך להגיע לאוברקלוק טוב (מעבד - 2.4C) עם תזמונים נמוכים.. בשאלה אם יותר טוב לקחת באותו מחיר את ה- PC4000 ולהריץ אותם 1:1 עם המעבד אבל בתזמונים נמוכים יותר.. בבקשה עזרה כי אני חייב לסיים עם המפרט שלי עוד היום..
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה של אסוס: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3074 כמו שאתם רואים הקירור סטוק נראה חיה רעה, עכשיו הבעייה היא שנראה לי שהוא רק נראה ככה... כי אני לא מצליח לסגור יותר מ438 לליבה , ו760 לזיכרונות מבלי לקבל ארטפיקטים! הגדרות הסטוק הם 412 לליבה ו730 לזיכרונות... עכשיו הכרטיס בכלל לא מתחמם, אחרי שעה של משחק בדום 3 הליבה עומדת על 52 והזיכרונות על 49... אז למה אני לא מסוגל לסחוט יותר מהכרטיס הזה? שווה לי לקנות קירור אחר?
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הקרדיט ל - AndreYang. לקנא בו ובקינגפין שמשיגים כל כך הרבה סמפלים לבדיקה. SPI 8MB, 5860MHz: SPI 1 MB - 6GHz: ולקינוח, 6133MHz VALIDATION: מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=168483
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך מעבירים את הזכרונות למצב דואל? האם אני יכול בכלל? כמו כן 2 הזכרונות צמודים זה לזה בסלוט 1 וסלוט 2... הנה תמונה: הזכרונות שלי הם 512 ADATA X2
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-