אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) או: ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DUAL DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) המעבד שיקנה הוא- AMD 1700 0.13 micron
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ידוע למשהו איפה אני יכול לקנות את המאורר הזה של זלמן?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי (SIS7012) ויש ברשותי את התוכנה RivaTuner ואני לא יודע איך משתמשים בה אפשר מדריך הוא הסבר בבקשה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל דגם G45ID ומעבד E6600 רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לבצע באיזו שהיא דרך OC למעבד אפילו שזה לוח אם של אינטל? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קניתי Radeon 9550 בפברואר והוא היה מצויין לOC. הגעתי איתו ל380-400MHZ ליבה, ו250-260 זכרון. לפני מספר חודשים התחלתי להרגיש ארטיפקטים במשחקים, החזרתי גרסאות אחורה של דרייברים, עזר קצת אבל לא ממש. יכולות הOC של הכרטיס ירדו משמעותית. פרוט הבעיה אפשר לראות פה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151314.0 לפני כמה ימים החלפתי את המארז וגם את הספק הג'נרי שלי לFSP 300W. אחרי שכבר ויתרתי על הOC לכרטיס, רציתי היום לצלם את הבעיה דרך הצייר (בOC) ולראות מה אפשר לעשות, אולי להחליף. העלתי למהירות 400/250, וציפיתי שיהיה ארטיפקטים, אבל להפתעתי לא היה כלום. בדקתי גם בATITOOL וגם שום ארטיפקטים, לעומת פעם שעברה שהיה המון המון ארטיפקטים. יכול להיות שבאמת הספק הישן היה דפוק וגרם ל…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום רכשתי לי כרטיס שכזה, והטמפרטורה שלו שרואים בדריבר עומדת ב IDLE כלומר בלי להריץ משחק על 42-43.. האם זה נחשב חם ?! כמה אמורה להיות הטמפרטורה בתכלס או שזה נחשב קר יחסית.. אשמח לתשובות
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3210&p=6 - איך יכול להיות שה Freezer 7 Pro יותר טוב מה 120 EXTREM ? זה קירור של 100 שקל - זה באמת נכון ?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
רציתי לדעת את הפרטים הטכניים של הכרטיס (מצאתי באיזה אתר, אבל לא בטוח שזה נכון) כדי להתכונן לOC. עד איזו מהירות רצוי לעשות OC בלי לפגוע בשום דבר? איזה קרור מומלץ לקנות?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מיפרט:INTEL 2.8 -533 FSB 2*512 KINGMAX DDR400 READON 9700 HEC ART 300 COMPUCAS 6019 מאורר של וולקנו 2+12*120 ממ ABIT IS7 אז ככה:לא מצליח לעבור 170FSB מתח הועלה ל1.8- יחס זיכרונות -מעבד 1:1 מתח לזיכרונות 2.8 PCI/AGP-FIXED 33/66 תיזמונים של זיכרונות-לפי SPD הכי גבוה שהגעתי הוא 169 FSB -יציב וטמפרטורות מתחת ל55 מעלות בPRIME ב170 המחשב אפילו לא מעלה WINDOWES יש למישהו הצעות ?האם לעבור מתח מעבר ל1.8 הוא מסוכן?
-
- 10 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד אינטל כפול 3 ג'יגה וגם גוף קירור TT bigtyphoon והשאלה שלי מה התדירות המקסימלית שאני יכול להגיע?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מראה לי 22 מעלות שבעצם זה צריך להיות 33 מעלות כאילו היא מפגרת ב 10 מעלות אחרי שאני עושה הפעלה מחדש זה מסתדר למה זה קורה רק שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ?<
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תראו אינ רוצה לקנות 8800 GT למחשב החדש החלטתי שכן ואני רוצה לדעת איזו חברה עושה לכרטיסים שלה את הקירור הכי טוב מבין החברות המוכרות:LEADTEK או GIGABYE?ואם יש עוד חברות מוכרות שעושות קירורים טובים תביאו לי הכל חוץ מאסוס כי הם נורא יקרים
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם קירור פסיבי (GAINWARD 8500GT) ובמנוחה הטמפ' עומדת על 64 מעלות. הטמפ' הזאת בסדר? הגיונית? נראה לי שהוא מתחמם קצת... מה שעוד יותר מוזר זה שEVEREST לא מראה שינויים בטמפ'. היא תמיד עומדת על 64 מעלות (ואין שינוי אפילו במעלת פרנהייט אחת - תקוע על 147 מעלות F [שזה כמו שאמרתי, 64 מעלות C] בעוד שנגיד במעבד, הטמפ' תמיד משתנה) אם הטמפ' הזאת בסדר בשביל קירור פסיבי, מאיזה טמפ' אני כבר יכול להלחץ שהכרטיס מתחיל להתחמם יותר מידי? נראה לי שגם חשוב להוסיף, שכשהכרטיס הגיע לבערך 67-68 מעלות התחילו ארטיפקטים מוזרים באמצע משחק ואפילו בווינדוס עצמו אחרי שכיביתי את המשחק
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
תראו.. איך קוראים ללוחות האלה? ואיפה ניתן להשיג אותם? (אל תתיחסו לחלקים..רק ללוח הלבן עם החורים..).. (הום סנטר ACE חנות אלקטרוניקה..וכו'..).. תודה לעוזרים!, רן!
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי לוח GA P35-DS3P זיכרון 800 DDR2 מעבד E2160 היכן אני מגדיר OC מקסימלי???????בבקשה לפרט תודה מראש לכולם ולפורום שאני הכי אוהב
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, בדיוק היום קיבלתי הרבה סוגים של ניר שיוף ממישהו שלא צריך אותם ורובם עדינים מאוד ורציתי לדעת איך אני אשייף את המפזר חום האינטגרלי של הP4C 2.4 שלי. חשבתי על זה שאני אקח חתיכת קלקר ואצמיד את המעבד אל הצד השטוח שלה - הפינים יחזיקו אותו. אז אני אשים את הניר שיוף על משטח שטוח ואעבוד בתנועות עדינות. הניר שיוף הוא מיועד למתכת וממספור 500. תגידו לי מה אתם חושבים שאני צריך לעשות - לשים איזה חומר על הניר (אלכוהול, נפט?) ובאיזה תנועות אני צריך לשייף את המעבד על הניר - בסיבובים או קדימה אחורה וכל פעם להחליף צד? שיגיב רק מי שעשה את זה כי זה לא המקום לניחושים.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי קירור סטוק, העלתי לאט לאט את ב FSB בביוס (והלכתי לפי אחד המדריכים שמשהו פרסם פה), הפעלתי את המחשב והכל הלך בסדר (זה הגיע ל 2700MHZ) ואז בדקתי טמפרטורה וראיתי שהכל יציב ועומד על 50-53 גג (בכל הליבות). והוואט עומד על (המתח) 1.2 , עשיתי ריסטרט ושוב הלכתי לביוס והעלתי מ-1200 (ב- FSB) ל- 1250 לאט לאט והפעלתי את המחשב ואחרי שהוא מראה את הלוגו של הלוח אם שזה ASUS PN-5E SLI הוא לא עולה :< אז נכנסתי לביוס והחזרתי ל1200 ב FSB.. משהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי את EVEREST ושאני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך( geforce 6800 gs) ללא מאמץ היא 58-60 ובמאמץ במשחקים כמו COD4 היא 108-110 האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, 2 שאלות: 1) האם הבסיס של הקירור מלא או חלול? כלומר: הוא מרובע ועבה... - זה אומר שהוא מלא? 2) איך אני יכול לדעת איזה חומרים יש בתוך הצינורות? בתודה מראש, וסליחה על הבורות!.
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש ברשותי כאמור FAN 80mm רק הבעיה היא שהוא לקוח מרכב ( כנראה שלא פרטי , אחרת המתח היה 12 V ... ) והוא פועל על מתח של 24 V .... אני יודע שאני יכול לחבר אותו רגיל למחשב רק שהוא לא יתן את ההספק המקסימלי .. אני יכול אולי לחבר נגד .... ? בטור \ מקביל ? אם אני מחבר בטור ההתנגדות עולה ..... המתח עולה .... אבל הזרם נחלש ... ואני לא אקבל את ה 2.2 W שהוא יכול לספק לי ... במקביל ... ההתנגדות השקולה תרד .. וכך גם המתח ... אני דיי מבולבל .. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום,ARCTIC COOLING FREEZER 7 יספיק לקרר Q6600 ללא אוברקלוק? הוא שקט? עדיף טוניק טאוור? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום כרגע גיליתי, (בעזרת תוכנת HWinfo), שה- Auxiliray במחשב שלי ב- 60 מעלות. מה זה Auxiliray, ואיכן ניתן למצא אותו על מנת לקרר אותו.. עודד
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הספק מופיע בקישור: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm תודה מראש. predator_008
-
- 14 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי 2 שגיאות בתוכנה ב CPU ו POWER SUPPLY מה זה אומר ואיך מתקנים את זה
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הוא מראה לי טמפרטורה של AUX...מה זה?..(של החיבור למערכת??..מה זה??)
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-