עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. יש לי מס' שאלות.. ואלו שאלות שלא קיבלתי עליהן מידע ממדריכים בפורום.. אז בבקשה לא לתקוף אותי.... מה זה מכפלה? ומה תפקידה? מה היחס שלה לבאס (FSB)? מה המקסימום מתח המותר לE6300 והמינימום שלו? בבקשה אלו שאלות חשובות בשביל שאתחיל בOC.

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  2. כי אני רוצה לקנות אותם רגילים, ואם יהיה חם או רועש אני אוסיף קירור.. זה מסובך להרכיב? אהה ופנטיום 4 שלי אני רואה 3000 RPM. ובגופי קירור החדשים יש 2500 למה?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. פירטתי בכותרת.. יהיה מסוכן או שרק כמה מעלות זה יזיק?

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  4. אהלן אהלן לא מזמן הופיע לי החלון הזה: כמובן שבדקתי את הכבל מתח לכרטיס, והספק שלי תעשייתי (כך שהוא מספיק רציני). בגדול, הכרטיס הוריד את עצמו ל 2D, והוא רץ על 100MHZ פחות מהמהירות המקורית. יש לי קירור מים, ולכן אני רוצה להקפיץ אותו בכל זאת ב 2D למהירות הנורמלית (Rivatuner). השאלה היא מה ההשלכות הנגרמות מהקפצה (בהנחה שהטמפ' מנוטרת) כאשר "לא מגיע מספיק מתח לכרטיס" ? (יש שיגידו להתקין מחדש דריברים ולבדוק אם הוא עדיין יורד ל 2D, יש שיגידו לבדוק אם משהו נוגע בכרטיס (וגורם לקצר), יש שיגידו לעבור ל פלייסייטיישיין. אני רוצה לוותר על הרעיונות האלה, כי אני חושב שאני גרמתי לתקלה המצערת הזאת (אני ארחיב אם יידרש), ולכן אני לא חושב שניתן להחזיר אותו ל 3D, אלא רק שואל מה קורה ב 2D…

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  5. ראיתי מין מתאם שניתן לחברו לחריץ AGP והוא משכיב את כרטיס את המסך כך שיהיה ניתן לשים אותו במארזים צרים במיוחד מישהו שמע ויודע היכן ניתן לקנות את הדברים הללו? תודה מראש ותמונות מצורפות:

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by THE FOX,

מה השימוש העיקרי במחשב למסילה זו? וכיצד ניתן למדוד את המתח הזה עם מד מתח? *מיקומים מסויימים בלוח או בחיבורי הספק כוח?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  7. שלום רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב ניתקע אחרי כמה דקות בPRIME95... נתונים: מעבד 1.5V 240 באס HTT X3 מכפלת מעבד X10 זיכרונות על 200 MHz תיזמונים 6-3-3-2.5 מתח 2.85V קירור סטוק, 2 מאווררים במארז אחורי/קידמי. עוד על הרכיבים - בחתימה. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by rk666,

האם אפשר לחבר את המסך הקטנטן לפורט של הסיריאל? דיברו כאן גם על זה שיש חיבור פנימי לפרלל, חיפשתי בספר של האסוס A7V333 שלי ואין שם דבר כזה. איך אני יודע שיש למסך בקר, ומה זה משנה אם אין לו? ועוד דבר לא כל כך הבנתי את המדריך אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש RK נ.ב איפה קונים את המסך שיש במדריך?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by tiestooo,

יש לי מסך דגם C104159 REV שנלקח מ LYNX ATARI מי יכול לעזור לי בחיבור המסך למחשב

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. Started by korn666,

האם אתם חושבים שהמסך הזה טוב כדי לבנות מסך LCD יש עליו מדבקה שרשום עליה PVC160203PTN06 806C ובלבן על הלוח TG5V-0 94V-0 ודך אגב הוא בעל 16 חורים אז זה אומר שיש לו תאורה פנימית?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  11. אני רוצה לבנות כזה מסך... אבל אני צריך גם שתהיה מדפסת מחוברת למחשב... וכיוון שהמסך מחובר ליציאת ה LPT... האם אני אוכל לחבר גם מדפסת ? תודה

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  12. אם כן... איך ? יש מדריך ? מה לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  13. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, הכתבה באתר ומספר חברים שלי עשו לי חשק לשים מסך LCD במארז שלי. עכשיו עשיתי חיפוש ברשת האינטרנט הישראלית וחיפשתי אחד שכזה בזול. אני לא אפרסם לינק כי הבנתי שזה לא חוקי בHWZONE אבל יש לי תמונה עם המפרט שלו: בכל מקרה לפי מספור הפינים הבנתי שזה מתאים, (רק המתח והאדמה הפוכים אבל הבנתי שזה הפוך בחלק מהמסכים) אבל אני לא בטוח אם הבקר הזה יתאים למודינג כמו במדריך באתר (שדורש בקר HD44780) ורציתי להיות בטוח לפני שאני רץ וקונה. ד.א אני יודע שאין תאורה למה שבתרשים, אבל זו הגרסא בפשוטה, יש גם גרסא עם תאורה לקנייה. תודה מראש Ameralis Zaiir

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, יש לי מסך LCD (במארז כמובן), ומשום מה, לפני כמה זמן חצי ממנו (החצי השמאלי) פשוט לא עובד. התאורה האחורים אולי עובדת, אבל הטקסט עצמו, לא מופיע. רציתי להוסיף גם, שמשום מה חלק המנורות של התאורה האחורית לא עובדות (אבל יש כאלו שעובדות בחצי השמאלי). בכל מקרה, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה כזו במסך שלו, והאם זו בעייה של הלחמות חלשות, או בעייה של המסך שנדפק, ואני צריך להכין חדש. בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by ohadzamir,

מישהו יודע על חנות שבה יש מבחר של הרבה מסכי LCD (הקטנים הירוקים) אני מחפס משהו גדול יחסית : 4 שורות לפחות על לפחות 20 משהו באיזור פתח תקווה והמרכז

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by ONKYO,

אני רוצה לשים מסך lcd קטן בbay הפנוי שנשאר לי במארז אני עוזב לרגע בצד את ה"מאיפה לקנות מסך כזה" כי זה לא אקטואלי עד שאני לא ימצא מדריך טוב הידע שלי במעגלים חשמליים שואף בערך ל-0 (איזה נגד לחבר לאן וכו'...) אז אבא שלי יעזור לי אני רק צריך מדריך שיגיד לי מה החומרים שדרושים, ואיך להרכיב אותם המדריך היחיד בעברית שמצאתי הוא היה למסך שמתחבר דרך הכניסה\יציאה של המדפסת paralel, וחיבור זה לא אקטואלי בשבילי כי אני לא רוצה לנתק ולהחליף בין המדפסת למסך כל פעם (ואני לא יחבר ת'מדפסת בusb) למישהו יש מדריך לחיבור ליציאה הסריאלית? או בכלל מדריך בעברית? או טיפים ? כל דבר יתקבל בברכה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by tavor21,

שלום אני עושה מוד למחשב שלי ואנ שואל איפה אני יכול להשיג מסך LCD שמופעל בנגיעה דומה למסך מאג כמו שיש במסעדות כמו בקפולסקי. אתר או חנות יעזרו מאוד אני מבקש נואשות את עזרתכם בתודה TAVOR21

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by immortal,

אז ככה היום הכול עבד טוב ויפה, אפילו סידרתי את הסקריפטים והכול עבד מצויין! אבל הגיע הזמן להתקין את המסך על גוף המחשב. מאז שהתקנתי אותו הוא מראה רק תדבר הראשון שהוא אמור להראות וז כאילו נתקע! לא זז לא מחליף אותיות כלום!@!@! וגם השורה השנייה לא מראה כלום! התקנתי מחדש את כול התוכנות שלי ושם דבר לא עוזר! מה זה יכול להיות? ומה לעשות? נ.ב כשאני מדליק תמחשב אז השורה הראשונה עולה כמו שצריך. (יענו כולה בצבע שחור)

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by ben389,

שלום, יש לי מכשיר GAME GEAR ישן שכבר לא עובד וחשבתי לקחת לו את המסך ולשים אותו במארז בתור מסך נתונים. יש לי כמה שאלות של מתחיל בנושא: התאורה של המסך היא נורה כלשהיא שעובדת במתח גבוה (מצורפת תמונה) השאלה היא איך מפעילים את כל העסק הזה במחשב והאם זה אפשרי בכלל? ממה שראיתי המסך מחובר ע"י כבל פלאט של 68 גידים (התאורה נפרדת) ע"י איזה בקר שולטים בזה? האם כדאי להתעסק עם התאורה המקורית או שכדאי לחשוב על פתרון אחר? רעיונות והצעות יתקבלו בברכה.

20. Started by _אור_,

אם אני מתקין מסך LCD צבעוני על המארז,האם אני יכול להחליט שיוצגו בוא תמונות סרטים ועוד דברים שלא מוצגים על המסך הראשי. והאם צריך בשביל זה כרטיס מסך נוסף?

21. Started by maayan,

שלום לכולם מצאתי מסך אל סי די אני לא יודע מאיזה מכשיר הוא. רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  22. שלום לכולם! השגתי מסך 160X160 של פאלם VX. הוא מיוצר ע"י EPSON ELECTONICS, עם בקר גרפי SCI7500F0A מצאתי ממש מעט חומר על המסך הזה. יש לו 15 כניסות (פינים) מישהו יכול לעזור למצא אולי DATASHEET או דרך לחבר אותו? תודה רבה, נדב

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  23. Started by maayan,

אני לא מצליח להפעיל את המסך אל סי די שלי השורה הראשונה נדלקת אך הוא לא מקבל פקודות מהתוכנה

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. העלתי מי 2500 ל 3200 במעבד 2500 ברטון זה לא הפעם הראשונה ניסיתי היום שוב ופתאום הוא לא מעלה לי את ה WINDOWS עושה לי מסך כחול ומאתחל את המחשב למה ? יכול להיות בגלל שיש לי ספק 300 וואט ? בל של חברת HEC ! יכול להיות אין מספיק כוח ?

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by RonCohen,

יש לי בעיה כשאני מפעיל את התוכנות OCCT. ו prime אז תמיד במאמץ מופיע לי מסך כחול physical memory dump ממה זה יכול לנבוע חוץ מזכרון כי בדקתי את כל הסלוטים ובדקתי גם ממטסט ואין כלום i5 2500k cordair veaheance 4GBx2 Gigabyte ga-z68x-ud4

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.