אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הקירור של הלוח אם, הוא מאוד מרעיש ומציק ואני צריך לכוון אותו על מהירות נמוכה יותר.... יש איזה תוכנה נורמלית קלה ומומלצת בשביל זה??? תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חברה אני מחפש מדריך כבר הרבה זמן יש מצב שתעזרו לי למצוא? אני יודע שהכרטיס ברצפה, בגלל זה לא חבל עליו...
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אז ככה ממש אתמול בלילה קניתי את הULTIMA 90 חדש דנדש מהקופסה עם מאורר 120MM. הרכבתי אותו ואני מגיע לאותו OC שהאיתי יכול לעשות בלי הקירור הזה... מישהו יודע מה הבעיה? יש לי לוח אם: Asus P5GC MX ויש לי שתי כרטיסי זכרונות של 1GB אבל הם שונים. אחד של סמסונג ועוד אחד שאני לא יודע בדיוק.([כאילו 2GB RAM] אמרו לי שזה אולי הבעיה שלי, שהזיכרונות שלי. יש להם אולי בגלל זה CHIPSET שונה, לא יודע בדיוק) יש לי ספק של 500W. מישהו בבקשה יודע מה הבעיה שלי פה? זה מעצבן אותי שרציתי לקנות לOC ובסוף כלום לא יצא מזה מזה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטים מעצמו כשאני משחק במשו... זה קורה רק במשחקים, למעשה רק ב ASSASIN'S CREED, אבל זה קרה פעם אחת גם ב NFS. רוב הרכיבים שלי נמצאים באוברקלוק, אני דיי בטוח שזה נובע מאי יציבות... איך אפשר לאמת את זה? בקדתי מעבד עם PRIME95, עבר סבבה. בדקתי כרטיס מסך עם 3DMARK06 ב 10 לופים - עבר. זכרונות - MEMTEST86, עבר כמו גדול. אבל משחקים מתרסקים!!! איך עוד אפשר לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו שאתם רואים יש לי משתמש חדש פה, למרות שאני נכנס לפה עוד מלפני הרבה זמן, אז שלום אנשים עכשיו ככה יש לי מעבד p4 3.0 פרקסקוט גיפורס 6200TC דרעק ו512RAM עכשיו אני רוצה להוסיף איוורור רציני לקראת הקיץ, [אין לי עכשיו זמן יש הרבה בגרויות] עכשיו כמה שאלות: א.אין לי מושג מה זה המאוורר שיש לי על המעבד, זה המאוורר הרגיל שבא עם המעבד? ב. אני רוצה להוסיף עוד מאוור [1] שיוציא אוויר [2] קטן מתחת לכרטיס מסך [שיש לו קירור פסיבי] שידחוף עליו אוויר [3] מול המעבד [יש ממול תעלה במארז] שיחניס אוויר [4] להעלות את הסידירומים למעלה ולדחוף שם עוד מאורר שיחניס אוויר ויש את זה שכבר במקום שמוציא. עכשיו לאן אני מחבר את כל המאווררים? [יש לי כבר 2 ביד , עם חוטים שחור ואדו…
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
winchester 3500 A64 סטפינג :CBBID 0503 MPMW תודה!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה ה rpm במאוורר של הכרטיס הנ"ל? ניסיתי את הriva לא מראה rpm רק אחוזים ולדעתי הקריאה שם לא נכונה,הכרטיס מרעיש מידי ויש שם גם אפשרות לשליתה על מהירות המאוורר שגם לא עובדת לי ...
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מעבד: Intel Q6600; לוח-אם: Gigabyte P43-DS3L. כשאני בודק את טמפרטורת המעבד בתוכנה EVEREST, מוצגות חמש קריאות: CPU 25 °C CPU #1 / Core #1 39 °C CPU #1 / Core #2 38 °C CPU #1 / Core #3 38 °C CPU #1 / Core #4 39 °C כשאני בודק בתוכנה אשר סופקה יחד אם לוח-האם (EasyTune v6), לא מוצגות הטמפרטורות של כל אחת מליבות המעבד, אלא רק ערך אחד, אותו ערך ראשון המופיע ב-EVEREST. מה משמעות ערך זה, ומדוע ישנו הפרש כה ניכר בינו לבין טמפרטורות הליבות? העברתי ל-BIOS את השליטה בסל"ד המאוורר של המעבד, על פי הטמפרטורה שלו, וכמו כן, גם התרעה אם חלילה עובר את ה-70 מעלות. אך לאיזה ערך מתכוונן ה-BIOS? הרי בשל הפרשי הטמפרטורות, יכול להיות מצב שטמפרטורת ה-CPU היא 60~ מעלות, בעוד כל אחת מהליבות …
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב אז בנתיים זה מה שהשגתי... core 545 MHz memory 1.279 יציב. טמפרטורות:מעבד 1 - 51 מעבד 2 - 49 תוצאות: 3DMARK 05 - 6947 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1510476 יש בדיקות נוספות שצריך לעשות לפני שאני ממשיך? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
או קי אתמול בערב היה איזה 5 מעלות...אז חשבתי מה אפשר לעשות במזג אוייר כזה....אוברקלוק... אז אני ואבא הוצאנו תמחשב שמנו מולו מאורר ענק.... או קי העלתי את GFORCE 4 MX 8 התוצאות ב AQUAMARK עלו מ-4900 ל 5993 (22% יותר) ואת המהירות העליתי בכור מ- 275 HZ ל- 390HZ (עוד 42% ) זכרונות מ-300HZ ל- 350HZ (עוד 17%) מה אתה אומרים? נ.ב...המעבד שלי היה על 21 מעלות במאמץ.....וכל זה בקירור פסיבי וקצת עזרה של הטבע.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני עושה OC קטן ללא העלת מתח.. האם זה יקצר לי את אורך החיים של המעבד האם זה אמור לגרום למעבד להתחמם יותר מאשר בלי OC האם יש הבדל אם הPCI מקבלים 33 או 30 ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי לוח epox 8RDA3+ nfroce 2 ואני רוצה להחליף את הקירור הפסיבי לאקטיב לגשר הצפוני גלשיתי לפה ובדקתי שם.. ואני לא יוכל להחליט איזה מהם לקחת ??? Vantec Iceberq 3CCB-A1C : http://www.vantecusa.com/product-cooling.html# TTC-CUV2AB : http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS תודה לעוזרים 8)
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום , עשיתי סריקה בפורום ויש משהו שאני מחפש המון זמן ולא מוצא תשובה , איך אני משנה את המתחים שהמאווררים שמחוברים ללוח אם יקבלו??? המחשב עכשיו פתוח אני מסתכל על המאווררים , ביד אני יכול לסובב אותם יותר מהר ממה שהם מסתובבים.... והם לא מוציאים אוויר , אני מצמיד תיד כמעט נוגע בלהבים , ואין....לא מרגיש אוויר , זה מסתובב סתם... זה ב2 המאווררים שלי של ה80MM... ה2 האחרים של ה 120MM עובדים מצויין....הם מסתובבים לפחות...
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד מזה שנים על מערכת מבוססת ATHLON XP 2500 על לוח אם GA-7N400 עם כרטיס מסך GEFORCE 6600LE. לפני כחצי שנה המאוורר שעל הגשר הצפוני התחיל להרעיש ממש, ניסיתי לנקות ולשמן אותו וזה לא עבד אז ניתקתי אותו והמחשב חי עם זה בשלום. לאחרונה המאוור שעל הגיפורס התחיל גם הוא להשתולל אז ניתקתי גם אותו. שאלתי היא האם יש כאן סכנה לשריפה של אחד הגורמים או שבכל מקרה לפני שתיהיה שריפה יהיו לי סימנים אחרים שיעידו שיש בעיה ועלי למצוא פתרונות קירור אלטרנטיביים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אוקי , יש לי 2X2900PRO ב CROSSFIRE , ואני מחפש דרך מהירה וחד פעמית לעשות להם OC .... בנתיים כל פעם שאני נכנס לחלונות אני צריך לקבוע מחדש את ה OC ....כי לא נשמר ה OC עבור הכרטיס השני אפילו עם RIVATUNER....וזה תהליך מייגע שדורש ביטול CF , הרחבת שולחן העבודה , בצוע OC ובחזרה .... נ.ב : בנתיים אני עם 800/1800 לשני הכרטיסים ....מעבד E6600@3.5 מקבל 16100~ .... http://service.futuremark.com/compare?3dm06=4265209
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם פשוטו כמשמעו העלאת המתח באפיק הזה כך שהכרטיס מסך מקבל יותר מתח ולכן יתן יותר אפשרויות אובר קלוק (של הכרטיס עצמו)? תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3210&p=6 - איך יכול להיות שה Freezer 7 Pro יותר טוב מה 120 EXTREM ? זה קירור של 100 שקל - זה באמת נכון ?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אנשים אני הזמנתי את הקירור Thermalright Ultra-120 eXtreme אני רוצה לדעת איזה מאורר כדאי להזמין בשבילו ... חשוב מאוד שיהיה שקט וגם חזק בשביל שניתן יהיה לעשות oс יש כמה אופציות: Nexus 120mm Real Silent Case Fan SP802512L D12SL-12 Scythe 120mm S-FLEX (SONY) SFF21D 800rpm 33.5CFM / 8.7dBA / 0.10A אולי יש משהו עדיף יותר ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
הנה תמונה........הטפמפרטורה במצב של אובר ל2800 מגה הרץ מעבד 2.2 אינטל פנטיום 4 (נקנה לפני כמה חודשים עם אחריות של איסטרוניקס) הAUX הוא בעצם של מעבד לפי מה שהבנתי משיטוט בפורומים בחו"ל .......כיצד אני יוכל לפתור את זה.......שמתי את כל הקירור שאפשרי לשים במארז (יש לי מארז של ANTEC) וגם רשום שם טפרטורה של מעבד שהיא 27 מה שלא כל כך הגיוני אז אני מתחיל קצת לחשוד שהלוח מזייף או שהטפרטורה היא 51 ......מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה לעשות.....? תודה רבה נ.ב גם EVERST מציג את אותם טפרטורות ......כנ"ל לגבי SPEEDFAN ואסוס פרוב
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חברה אני נואש אף אחד פה לא מסביר לי בצורה ברורה אני כבר בנושא עמוק הבנתי שצריך לקנות דבק מוליך והכל אבל לא הצלחתי להבין איזה בדיוק גשרים ומה הם בדיוק על המעבד אני אשמח אם מישהו פה ישקיע ויתן לי תמונות שמראים שם או שיסביר לי למי ששואל יש לי סטפינג של agoga ואל תגידו לי שהוא חרא ותבעסו אותי כי אני אזרוק תמחשב מהחלון ולוח אם גיגה ביט מסוג 7vrxp ver1 256 זיכרון שדי די אר 266 Pc 2100 זהו פחות או יותר ספק אין לי מושג חברה אתם חייבים לעזור לי זה מה זה חשוב.. כרגע המחשב שלי נתקע על 145 באס ועובד כביכול על 1740 מגה הרץ זה המקסימום אני לא מצליחי לתת לו יותר אחרי זה האדון נתקע בתודה מראש אדם
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש יעני מתח מהספק ואז כל מאוור מתחבר לשני.. יש 3.. זה טבו או שצריך ללוח אם או משהו?
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
תקשיבו , [ רק עכשיו נזכרתי בזה רציתי לפרסם אתמול ] קיצור אתמול אני פירקתי תקירור וזה ומנקה תקירור של המעבד שם משחה טרמית והכל טוב וזה .. והפעלית תמחשב והלכתי למכולת להביא שמן כזה למאוורים . קיצור אני בא וז מרגיש מזה חם במארז . נגעתי בקירור של המעבד והוא היה רותח !!!!! משהו כמה 50-70 מעלות !!!!! ואז ראיתי שהכבל של המאוור של הקירור לא מחובר !!!! יכול להיות קרה משהו למעבד ? ! [ דרך אגב המחשב לא נדלק . לא קשור לסיפור הזה ]
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בתהליך של בניית מחשב חדש. המטרה שלי לבנות מחשב חזק אך לא מטורף, למשחקים בעיקר. כמובן שאני רוצה לבצע המהרה לכל החלקים, אך שוב לא ברמה מטורפת, ואני חייב לציין שזו פעם ראשונה שלי ב"oc". יש לי כמה התלבטויות ואשמח לשמוע את דעותיכם המנומקות. כבר החלטתי שהמעבד -0 - יהיה intel e8400 stepping e0 אך אני פתוח להצעות. כרטיס מסך - יש לי gainward 8800gt. ספק- יש לי corsair 450v - אני יודע שהוא קצת חלש לשדרוגים עתידיים אך כרגע נראה לי שהוא מספיק טוב - תקנו אותי אם אני טועה. אני מאד רוצה גם שהמחשב יהיה שקט. מארז - אני מתלבט בין antec 900 ל antec p182. לוח אם - פה ההתלבטות הגדולה - ממה שקראתי כל סוף השבוע באינטרנט - ההתלבטות היא בין EP45-UD3P gigabyte ל asus P5Q-E .…
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-