עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Martok,

נראה דומה מאוד לסדרת ה SK/SLK של Thermalright בשילוב של מאורר מעניין וחדשני עם מיסב Hydro Wave. על פי הנתונים באתר היצרן גוף הקירור הנ"ל מפיק רעש של 21 DB בלבד. נשאר רק לקרוא סקירות על המוצר החדש - על פניו נראה מוצר מבטיח מאוד לקירור יעיל ושקט. קישור לדף המוצר http://www.thermaltake.com/products/heatsink/silentBoost.htm

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

האם מאוורר CNPS7000 ZALMAN מתאים ל לוח אם GA-K8N51PVMT-9????

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  3. התחלתי לקרוא קצת על הנושא אבל הדבר היחיד שלא מפרטים כל כך זה הבלוק עצמו. ממה הוא בעצם מורכב? מה מיוחד בו? מה עיקרון פעולה? והאם ניתן להשתמש בבלוק של קירור מים? תודה לכל מי שיכול עזור!

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  4. יש לי GF4 TI 4200 128 DDR GOLDEN SAMPLE 650XP VIVO GAINWARD האם יש דרך לבדוק באיזה טמפרטורה הכרטיס מסך שלי ? כי אני רוצה לעשות אוברקלוק..

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by st0m,

שלום לכולם ... יש לי הכרטיס geforce 6600GT .... אז מה זה הליבה שלו ?!?!?!? איך היא נראית ?!!?!?!? איפה היא נמצאת ?!?!?! אפשר אולי תמונות ... תודהה

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by Clash,

Q9300 באוברקלוק מ - 2.5ghz ל - 3.2ghz CPUZ מציג Core Volt של 1.568. זה גבוה מידי ? יש לי מה לדאוג ? הוא מציג נתון אמיתי ? אשמח לתשובות תמונה מ - cpuz 1.50

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by Quickly,

שלום. עשיתי אוברקלוק קטן של 11% העלתי את הבאס ל 223 והורדתי תמכפלה ל 4 עכשיו אמרו לי שהזכרונות שלי לא יציבים(למרות שאני לא מרגיש הבדל) ושאני צריך לחלק בזכרונות או משהו כזה איך אני עושה את זה ואם אפשר לינק לתוכנה שבודקת את היציבות של הזכרונות עריכה: באס 245 עם מכפלה של 4 וזכרונות בחילוק של 266 זה בסדר? אני עכשיו עם באס של 240 ואני רוצה לעלות ואני לא יודע עם להוריד תמכפלה ל3 אמרו לי שמעל 245 באס להוריד תמכפלה זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  8. נגיד אני קונה מיד שניה איך אני יכול לבדוק אם יש להם בעיות ואם הם מוקריים וכו...

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  9. היי המערכת שלי ממש לא יציבה לאחרונה, וגם לפני זה היציבות לא הייתה בשמיים לאחרונה חשבתי שאולי המתחים של רכיב אחד או יותר לא נכונים, ורציתי להתיעץ איתכם. אני אצרף תמונות של החלק של המתחים ב-BIOS וכן של תכנת הניתור מתוך ה-WINDOWS. אני אפרט פה את הבעיות שקיימות: הבעיה העיקרית היא שכאשר חום ערכת השבבים עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב נתקע. וזה מצב שמאוד קל להגיע אליו, מספיק שאני מכבה את המזגן ותוך כמה דקות המחשב תקוע. דבר שאולי קשורי הוא שפחות או יותר מאז שיש לי 3 דיסקים SATA וביצעתי עדכון BIOS (שאגב פתר בעיה אחרת שממש הציקה) תכנת הניתור טוענת שמתח ה-NB נמוך מדי (אני אצרף תמונה) למרות שהבעיית חום היתה קיימת גם מקודם רק בצורה פחות חמורה. (לפי DFI, העדכון בעצם שדרג גרסה של ה-RAID B…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  10. רציתי לעשות OC לכרטיס שלי( GF4 MX420 של ASUSv8170SE) יש לי זיכרונות SDRAM, ואני רוצה ליסחוט יותר חזק למשחקים, ניסיתי בהתחלה את התוכנה GeForceTweakUtility אבל הוא מראה לי שגיאה שב XP הוא חייב לעבוד עם הדרבירים של NVIDIA ועכשיו אני עובד עם אלה של ASUS, למישהו יש תוכנה אחרת (וטובה מניסיון) להמליץ לי? וגם כמובן עצות..... תודה נ.ב השגיאה של ה GeForceTweakUtility http://forums.ort.org.il/files/30/1726644/5359754.JPG

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  11. שלום. אני במגמה להשתיק את המחשב בעניין המאווררים.אשמח להבין כיצד עובד רעיון של צינורות ההיט פייפ בכרטיסי מסך.והאם לוח אם עם קירור היטפייפ וכרטיס מסך פסיבי עם קירור היטפייפ מאד מסיבי [אולטימט של ספיר] יכולים לעבוד יחד במארז מקורר טוב ללא בעיות מיוחדות. כמובן השאלה אם צריך להוסיף מאווררים בנוסף לראשיים [אחד בחזית המארז - מכניס אויר ואחד באחורי המארז - מוציא אויר ] לסירקולציה טובה יותר ולקירור יעיל יותר במערכות אלה. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. אני אוטוטו מתקין תקירור

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. מצאתי את האילתור המופיע בתמונה ושאלתי היא: האם מישהו מכיר / ניסה ? האם אפקט התמיכה של פחית ה ThermalRight Ultra 120 עדיין אפקטיבי בצורה זו ? [attachment deleted by admin]

14. Started by IME3,

למי יש GTX280 ולאיזה טמפרטורות אתם מגיעים הבנתי שבמאמץ המקסימום הנורמלי אמור להיות 85 מקסימום יש כרטיסים שמגיעים מעל 100 מעלות מה עושים במצב כזה האם מדובר בכרטיס שאפשר להחזיר ולהחליף? סתם מעלה שאלה עדיין מחכה ל ASUS GTX280 שלי כבר מיום רביעי שעבר קיצר איזה טמפרטורות מקסימום זה מגיע לכם

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by TapUdi,

שלום יש לי מחשב יחסית טוב ואני מרוצה ממנו הבעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך טיפה מוריד את הרמה בחלק מהמשחקים.. למרות שרוב המשחקים טסים חלקק ברזולוציות הכי גבוהות משחקים כבדים כמו פאר קריי טיפה נעצרים באיכות גבוהה של תמונה רציתי לדעת אם אוברקלוק באמת יעזור לי בעניין ולאיזה דרגה אני צריך לעשות אותו.. אתם יכולים להציץ במפרט שלי למי שאין סבלנות מדובר בכרטיס Geforce 4 Ti 4400 של לידטק(מגיע עם 2 מאווררים עליו). טמפ' המחשב מגיעה בימים החמים ל-32 אוליי 35 מעלות ובימים פחות חמים היא יכולה להגיע גם ל-22. אם מישהו מוכן לייעץ לי מה לעשות אני אשמח. תודה מראש

16. Started by tomerzhr,

מישהוא מוכן להסבי לי לפי מה קובעים את התיזמנוים ואיזה הכי טובים ואיזה הכי פחות ולמהההה?

17. Started by kfirkb,

קיבלתי את המחשב מורכב מ TMS, המארז מגיע עם 3 מאווררים והוספתי עוד אחד, סה"כ 4 מאווררים. הם סידרו את המאווררים כך: - מאוורר אחד מקדימה באמצע מכניס אוויר. - מאוורר אחד בתא התחתון בין הספק לדיסקים הקשיחים אך המאוור פה מוציא אויר לכיוון הדיסקים, ז"א הוא מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז, האם זה תקין? -מאוור אחד מאחורה מוציא אויר. - והמאוורר העליון מכניס אויר. האם זה תקין שהמאוורר העליון מכניס אויר? הוא לא אמור להוציא אויר חם מהמארז? והאם זה בסדר שהמאוורר שלמטה בין הספק לדיסקים מוציא אויר לכיוון החלק הקדמי של המארז?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  18. אהלן, חיפשתי ב-Stickies אך לא מצאתי אזכור בנושא. רציתי לדעת מה הדעה הכללית בנוגע לקירור הסטוק שמגיעים איתו מעבדים האינטל (לדוג' E8400 או Q6600 הפופולריים). האם הם סבירים בשביל להריץ את המחשב? האם ניתן אפילו לבצע איתם OC קטנטן? או שאתם ממליצים מיד לזרוק אותם בלי לחשוב פעמיים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  19. שלום כולם, לפני למעלה משנתיים קניתי את המחשב עם Asus 7900GT ואחרי שנה הופיעו Artifacts. פתחתי כדי לנקות אבק וראיתי משהו מפחיד: כל המאווררים, פנימיים וחיצוניים, היו מכוסים בשכבה עבה של אבק, כמו שמיכה (הם עדיין יכלו להסתובב). ניקיתי בעזרת אוויר אבל ה-Artifacts המשיכו: בבדיקה בעין יכולתי להבחין במה שנראה כמו נקודות-הלחמה שהותכו על גבי הכרטיס. מימשתי את האחריות והכרטיס הוחלף ב-Asus Radeon X1900. מאז כל חודש ניקיתי אבק - בכל פעם שכבה עבה על כל המאוורים. מאז עברה שנה:Artifacts וקריסה של המחשב (במשחקים כמו CoD 4)- בבדיקת "Find Artifacts" של ATITOOL הכרטיס הגיע ל-66 מעלות והמחשב קרס (בבדיקה עצמה). הספק Zumax 400w PSU 24pin1 x 12cm fan מאווררי: מעבד, כרטיס מסך ומאוורר נוסף בגב…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by prexus,

אני כנראה קונה מארז+ספק למחשב החדש, התקציב למארז+ספק הוא 1000 ש"ח. יש עדיפות לTower-Full Tower, חלון, ואוורור טוב. אז חשבתי על אלו: Antec High Performance Plus View 1000 AMG - מגיע עם שני מאווררים - למשהו יש מושג איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1094094600.htm (אני אקח איתו ספק של איזה 360W) SuperTalent (Chieftech OEM) w/ 5 Fans % USB, 1394 @ front. : http://www.pchardware.co.il/docs/pd538841682.htm (בנושא הספק כמו בקודם) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case - מגיע עם 2/3 מאווררים - מישהו יודע איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2070557053.htm (בנושא הספק כמו בקודמים) Coolermaster CAC-01-UKC Centurion Black Tower Case - למשהו יש מידע בנוגי למאווררים…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by gabi_y,

היי אתמול חבר אמר לי שהוא צריך לקנות מעבד חדש,והוא מעוניין לקנות E6300 אמרתי לו שיש לי עסקה בישבילו אני יביא לו 6400 במחיר של 6300 אבל משומש. היה לי 6400 שאצלי כבר כמעט חצי שנה. נתתי לו את שלי וקניתי אתמול E4300 על E6400 הצלחתי להגיע לאובר יציב המעלות יציבות של 70-75 במאמץ מהירות שעון 3400 -425 באס היום עשיתי אובר ל E4300 אני עכשיו על מהירות שעון של 3424 באס 380 מעלות במאמץ 80 נראה לי שזה יותר טוב כי Tjunction של E6400 הוא 85 ושל E4300 הוא 100 זה אומר שבכלס אני על אותו אובר רק במעלות יותר טובות. אני צודק? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. שניהם בערך באותו המחיר OCZ - http://www.tmsfox.co.il/Category.aspx?catCode=220&ParentID=148 XIGMATEK - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1689 כרגע אני עם קירור של Tt TMG I1 עם מעבד E8400 והקירור התחיל להרעיש בזמן האחרון

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by Shokata,

האם ברגע שאני עושה אוברקלוק למעבד, זה נשמר במעבד או שזה נשמר בביוס? כלומר, אם אני אקח ואפרק את המעבד מהלוח אם, וינסה להפעיל אותו במחשב אחר, האם הגדרוות של האובר קלוק יהיו תקפות? בתודה גל

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by Idanp,

מאיפה אפשר להוריד ביוס לכ.מסך שיתן יותר מתח? זה אפשרי ביכלל? כי הגעתי לגבול של הכרטיס עוד מגה הרץ אחד הוא ניתקע >: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=860244 5592 ואיך התוצאה?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  25. שלום לכולם ושבוע טוב המעבד שלי רץ במנוחה לפי EVEREST ככה: CPU #1 30 degrees סתם דוגמא CPU #2 31 degrees סתם דוגמא Cpu 25 degrees (טמפרטורה שנשארת אצלי קבועה תמיד ולא מבין למה). האם צריך לחשב את הטמפרטורה של המעבד כחיבור של שני הליבות (המשמעות נניח 60 מעלות?) זה נראה לי די חם בעובדה שהליבות עובדות אצלי בין 50-65 מעלות עם קירור של AC..

• 6 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים