עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Falcon007,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים ויש לי כמה שאלות: כרטיס מסך Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express לוח אם Asus P5WD2 Premium 3.6/LGA775 Intel 955X Motherboard מעבד ?Intel P4 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit 630 זיכרון 3-3-3-8 Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz Ultra Series ספק כח Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC מארז Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000SWA קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon 1) איזה זכרון עדיף לקנות? אחד של 800mhz? או שתיים של 566mhz dual ואז אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB נכון?. 2) אם אני אקנה זכרון של 667dual אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB למהירות של 333 וזה לא נראה לי א…

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  2. אי אמ די ל2000 תמורת ההפרש שזה 100 שקל נראה לי.. האם כדאי לי? הבעיה היא שהסטפינג של המעבד שלי agoga מאוד גרוע ואין לי אפשרות להחליף אותו כי הוא טוען שזה מה שיש לו במלאי.. והוא אמר שאם אני אקנה 2000 רוב הסיכוים שיש לו סטפינג טוב.. הסטפינג הנוכחי שלי כרגע מקביל אותי ל145 באס נורמלי מעבר לזה נגיד ב148 יש תקיעות ומסכים כחולים.. אז אנא תעזרו לי בבעיה ותיעצו לי נ.ב ראוי לציין כמובן שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver 1.1 memory xtreme ddr 2700 333 עם קרור מובנה מיועד לאובר קלוק

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by Vindicator,

הbig typhoon היא בטח לא מילה זרה לאף אחד, עם זאת, אני בטוח שרבים (כולל אותי) לא יודעים את אופן הפעולה של ענק הנחושת הזה. ביצועי RPM נמוכים אך יחד עם זאת קירור שאין שני לו בשוק קירורי האוויר, אז מהו הסוד מאחורי הצלחתו הבלתי מעורערת של הBT?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by Gil28,

אז ככה... המפרט שלי בצד (כן! 3.6 בקירור סטוק) ובניסיון לראות האם הטמפרטורות סבירות גיליתי כמה דברים מעניינים: הורדתי את הקופסא של החלקים (מי שנתקל באורורה יודע במה מדובר) וזה הוריד לי 3 מעלות במעבד, מעלה אחת במארז ו-2 בהרד דיסק. פתיחת דלת המארז העלתה לי שתי מעלות(!) בטמפ' של המעבד המאווררים של האורורה המקוריים על 100% והם חרישיים. להלן טמפרטורות במנוחה של 20 דקות(המינימליות שנרשמו): hdd:37c cpu:29c core0:21c core1:23c טמפרטורות במאמץ שעה ב-TAT(המקסימליות שנרשמו): hdd:38 cpu:69c core0:69c core1:67c שמתי לב שתמיד core1 קריר יותר במאמץ וחמים יותר במנוחה... למה? להזכירכם אני על 8*450 בלי eist\c1e

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. היום הורכבה המערכת. 965p DS3 E6420 leadtek 8800GTS 320mb WD 250 AAKS אין קירור על המארז Chieftec Bravo קירור על המעבד: AC freezer 7 pro הנה תמונה מאוורסט: http://img510.imageshack.us/img510/2482/gfdsgedw8.jpg הטמפ' של לוח האם מאוד לא הגיונית! נכון, חם היום, אבל לא עד כדי כך! 55 מעלות?!

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

יש לי מאוררי מארז טובים מקדימה מאחורה ובגג סינק של טרמלרייט עם מאורר טוב עליו ועדיין הטמפ שלי לא משהו בכלל (לפי קריאת הסנסור על nf7sl) סידור חוטים כמעט מושלם, אין אבק חשבתי לעשות מאורר בדלת אבל זה מצריך מקדח כוס לעץ (פרספקט) ועבודה מושלמת, מה שאין לי מאיפה להשיג... מה אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by djzander,

יכול להיות שזה הלוח שלי ,הוא ידוע כלא אוברקלוקר חזק , אבל אני אמור להגיע לפחות ל 3GHz . המתחים ב 2.4 הם : 1.29 vcore זכרונות ב 900 , 2.1V , 4-4-4-15 t2 NB 1.23 SB 1.52 קיצר הוא לא מצליח לעשות פוסט אפילו אם אני מעלה את המתח של המעבד ,ומשחרר תיזמונים ל 5-5-5-15 . יש הצעות ? (המפרט בצד)

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by hosham,

המפרט בצד. אז ככה היו לי כמה בעיות עם המחשב שהייתי בטוח שהם מהלוח אם והחליפו לי ללוח חדש 945P-RH. ביוס מעודכן. עדיין יש לי בעיות אפילו באובר ל-3.32GHZ שמדי פעם חלונות אקספלורר נסגרים בדו"ח שגיאות. השלב הבא שלי היה הזיכרונות והחלטתי לבדוק אותם לעומק,הוצאתי סטיק אחד והרצתי MEMTEST על כל סטיק במשך 15-20 שעות ולא היו שום בעיות. לא יודע עוד מה יכולה להיות הבעיה,המחשב הגיע גם ל-3.6 ותדר זיכרונות של 720 ועמד ב-S&M ועדיין היו לי כמה קריסות בווינדוס (מערכת הפעלה חדשה ודרייברים מעודכנים). עבדתי על תדר סטוק למשך שבוע ולא ראיתי שום בעיות. הזיכרונות הם 667MHZ כך שלא אמורה להיות להם בעיה לעבוד בתדר הזה ועדיין משהו מוזר קורה פה... האם יש עוד דרך לבדוק את הזיכרונות אם הם תקולים כי אי…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by Klayhamn,

בשעה טובה, יש לי את כל הרכיבים של המחשב החדש (חוץ מהספק): 1. AMD SEMPRON 2600+ 2. DFI LANPARTY NF3 השאלה היא, האם להשתמש ב-STOCK COOLING שמגיע עם הסמפרון - או שמא כדאי לי לקנות קירור טוב יותר (אם כן, אז מבחינתי יש שתי אופציות: 1. ARCTIC COOLING FREEZER 64 ב-160 שקל או 2. THERMALRIGHT XP-90 + מאוורר שיחד יוצא קרוב ל-300 שקל השאלה היא מה כדאי לי לבחור, בהתחשב בעובדה שאני מתכנן לעשות OC מ-1.6GHZ ל-2.5GHZ ?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

מה הטמפ' המומלצת לכרטיס מסך RADEON x800 xt/ATI 800gt

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  11. יש יעני מתח מהספק ואז כל מאוור מתחבר לשני.. יש 3.. זה טבו או שצריך ללוח אם או משהו?

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  12. פירסמתי הודעה דומה בפורום מארזים , אבל הניסוח הנוכחי יותר רלוונטי לפורום קירור. המחשב הוא core i5 עם לוח של gigabyte ud3r . כרטיס מסך חזק וחם (כנראה): HD5850 המארז הוא antec 300. השאלות: 1. האם המארז יצליח להחזיק את המחשב מספיק קר? מה יקרה אם לא? ממה אני צריך לחשוש? 2. רעש , למישהו יש את המארז ויוכל להצביע על בעיות רעש? (חשוב לי משהו שקט) 3. למארז יש שלושה עוצמות למאוררים שאפשר לכוון, אבל אפשר לכוון רק אם פותחים את המארז... האם זה יכול להיות בעייה? (אחריות וכל זה) איך אני יודע לאיזה עוצמה לכוון ?(מבחינתי שיהיה על LOW ולא יעשה רעש.. כל עוד זה לא פוגע במחשב) תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. Started by boxer555,

יש לי שאלה חברה.. למה כאשר אני מבצע אוברקלוק אני צריך להרים גם את המתך או כידוע בשמו VOLTAGE? תודה..

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  14. Started by SheZiF,

אוקיי אז ככה בזמן האחרון הקירור סקוט שעל המעבד שלי ממש עולה לי על העצבים אז חשבתי להחליף אותו התקציב המקסימלי שלי הוא 200 אני חשבתי על הCNPS7500 של זלמן עכשיו איזה גירסא עדיפה של האלומיניום והנחושת או רק הנחושת? [מה מוליך חום יותר טוב?(סליחה שאני נרדם בשיעורי כימיה)] בתודה,

15. Started by b-52,

שלום אני רוצה לעשות לכרטיס שלי oc ולא יודע איך אבל אני רוצה משהו שיהיה למתחילים ולא מסובך מידי וגם אם אפשר מישהו שידריך אותי כי אני קצת מפחד להרוס את הכרטיס שלי

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by nadaw,

סתם שאלה... צודהההה ;D

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  17. שלום..ישבתי וחשבתי לי האם זה אפשרי לעשות אוברקלוק לradeon 9700np ולהפוך אותו לpro ? כאילו אני יודע שזה אפשרי כמובן.. אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת בלי פחד שיקרה משהו לכרטיס? האם אני חייב קירור טוב כדי לעשות זאת או שאפשר להסתפק גם בקירור האורגינלי של הכרטיס? וגם עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות לradeon אוברקלוק?תודה.

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  18. סקירה מ- firingsquad http://www.firingsquad.com/hardware/core_2_cpu_cooler_roundup/page16.asp שוב ה-NINJA וה-INFINITY מובילים בראש גם בביצועים וגם ברמת הרעש הנמוכה ומיד אחריהם ה-BIG TYPHOON. אז למה לעזאזל יש כל כך הרבה אכזבה מהנינג'ה בקרב רבים מהמשתתפים פה (ובכללם אני)... אולי אנו מקבלים פה חיקוי/זיוף?! תקראו פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231957.0

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by OFIRLEVY66,

שלום, אני מעוניין לעשות OC למעבד ורציתי לדעת איזה יותר כדי Q6600 או E6850 ?? אם הE6850 אני רוצה להגיע ל3.5 ואם הQ6600 ל3.2 אז איזה מבניהם כדי? הקירור למעבד הוא SUNBEAM TUNIQ TOWER. ASUS P5KC - GIGABYTE GA-P35T-DQ6 איזה לוח מבינהם עדיף? אני מתלבט גם לגבי הספק: OCZ StealthXStream 600W COOLMAX 650W SLI XEON

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by BigO,

שלום כרגע גיליתי, (בעזרת תוכנת HWinfo), שה- Auxiliray במחשב שלי ב- 60 מעלות. מה זה Auxiliray, ואיכן ניתן למצא אותו על מנת לקרר אותו.. עודד

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by אדם לוי,

? www.isracomp.com

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by muli90,

אני רוצה לשים מאורר רגיל (לא של מעבד) במארז ואין לי כבל מטח פנוי אליו מהספק.... איך אני אמור לחבר את המאורר.... תודה לעוזרים... ;)

• 11 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by POD,

שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm. כרטיס המסך שלי הוא Asus GeForce 3 Ti 200. העלתי את המתח למעבד ב- 10% (זה המקסימום), ברירת המחדל היא בסביבות 1.74V, הטמפ' מגיעה ל-68 מעלות בערך. אני יכול לשנות רק את ה-FSB (ברירת מחדל 133MHz) ולא את המכפיל. עד ל-144MHz הכל יציב. כשהגדרתי אותו על 144, כרטיס המסך שלי פשוט נכבה ואז המחשב איתחל את עצמו, וכל זאת באמצע העלאה של ה-XP. עפ"י החישובים, אני יכול להגיע עד ל-150MHz, מבלי לעבור את הסף ב-PCI(שהוא מגיע אז ל 37.5). מה קרה ל AGP? מה עשיתי לא נכון? תודה.

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by ClubCaliber,

ראשית כל אני רוצה להגיד שאני לא בא ושואל מתוך עצלנות אני קראתי וקורא כל מדריך בHW ומנסה לקרוא דיונים הקשורים בנושא ועדיין יש לי איזה ארור במוח שאני מנסה להבין את זה נגיד עכשיו קניתי Q9300 (FSB 1333) סטרייקר 2 פורמולה 1333 וזכרונות DDR2 1066? אז איפה בדיוק אני מוגבל? או איך אני צריך לעשות את האוברקלוק עצמו? הרי הזכרונות יגבילו אותי לא? ויש גם מחלקים שGod knows what לא הבנתי איך זה עובד 1:1 זה רגיל בdefault של הביוס או משהו וזה שמהירות הזכרון האמיתית נגיד 533 שווה למהירות הFsb של המעבד והלוח ויש עוד מחלקים שמעלים רמת המהירות או משהו.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בבלאגן זה מאוד יקל עליי את האוברקלוקינגס העתידיים לבוא ועוד משהו.. זה נכון שאם יש לי לוח של אינטל אני…

• 10 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by zexxx,

שלום לכולם! באתר hwzone ישנו מדריך המסביר כיצד לחבר צג HD44780 למחשב. השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש במדריך הזה גם לחיבור צגי lcd מסוגים אחרים(למשל מסך WH1602D) או שהוא מיועד רק לצגי HD44780 ? תודה!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים