עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Shiker,

היי חברים ראשית זה המפרט שלי לוח אם Asus P5kc כ. מסך Zodiac 8800GT512 מעבד quad q6600 ספק כוח corsair 450W מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade מארז Saggita זה בעקרון הרוב לא אתאר את הכל.. העניין הוא שאני משחק במשחק או עושה איזו פעולה אינטסיבית במחשב הטמפ' של הכ. מסך עולה ל- 89 ואף 91! השאלה אם זה תקין ? היו לי מספר מסכים כחולים ברגע שהמחשב נתקע עשיתי את הדברים הבאים שידרגתי את הביוס, שידרגתי את הדרייבר של ה. מסך ואף שנמכתי אותו וכו.. אני אובד עצות יש לי עדיין אחריות על הכ. מסך השאלה אם יחליפו לי ?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by Tik-Tak,

שלום אנשים, כמו שאתם רואים יש לי משתמש חדש פה, למרות שאני נכנס לפה עוד מלפני הרבה זמן, אז שלום אנשים עכשיו ככה יש לי מעבד p4 3.0 פרקסקוט גיפורס 6200TC דרעק ו512RAM עכשיו אני רוצה להוסיף איוורור רציני לקראת הקיץ, [אין לי עכשיו זמן יש הרבה בגרויות] עכשיו כמה שאלות: א.אין לי מושג מה זה המאוורר שיש לי על המעבד, זה המאוורר הרגיל שבא עם המעבד? ב. אני רוצה להוסיף עוד מאוור [1] שיוציא אוויר [2] קטן מתחת לכרטיס מסך [שיש לו קירור פסיבי] שידחוף עליו אוויר [3] מול המעבד [יש ממול תעלה במארז] שיחניס אוויר [4] להעלות את הסידירומים למעלה ולדחוף שם עוד מאורר שיחניס אוויר ויש את זה שכבר במקום שמוציא. עכשיו לאן אני מחבר את כל המאווררים? [יש לי כבר 2 ביד , עם חוטים שחור ואדו…

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  3. אני לא מדבר על כל הפאנל הגדול אלא רק על הפסים (להלן תמונה) : פעם זה יצא לי חלק ונשלף יפה (למיטב זכרוני) עכשיו אני מנסה לשלוף הוא לא יוצא ואני לא רוצה להפעיל כוח חזק ... :-X

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  4. שווה להשקיע בשני המאוררים הללו 120 שח ולשים אותם בגג המארז למשל... ישנה משהו? נתונים טובים ושקטים למאווררים... מה אתם אומרים חשבתי לשים בגג המארז שניים כאלה...אבל יכול להיות שאני ישים עוד אחד בדלת המארז למטה שיכניס אויר לאזור הכרטיסים.... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by boxer555,

תשמעו אנשים אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים אז אנה ממכם תעזרו לי: 8800 GTS 320 mb ---------------- 8800 GTS 640 mb --------------- 8800 GT 512 mb -------------- עכשיו אני יודע שאתם חושבים שGTS ה320 ו640 אז ברור ש640 אוכל אותו אבל זה לא ככה בTOMS HARDWARE ראיתי ש320 אוכל אותו עוד דבר בבחירת הכרטיס תבחרו את המשתלם ביותר מבחינת המחיר לעומת הביצועים ושהכרטיס יהיה בעל פוטנציאל לOC תודה לכם חברים

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by YarYar,

יש לי E2160, סטפינג L2. לפי ה Core Temp יש לו Tjunction של 100c. זה נכון? (היא גם מזהה אותו כ- Pentium M). חשבתי שרק לקוואדים יש Tjunction של 100c... אני רק רוצה להיות בטוח, כי המעבד עם אובר ל 3GHz, ובינתיים קירור סטוק (ה V1 לא יושב טוב בתוך המארז, עוד כמה ימים אני מקבל BT VX.), והוא בפול מאמץ של TAT מגיע ל 80 מעלות. עכשיו זה נראה הרבה מאוד, אבל אם באמת ה Tjunction הוא 100c, אז זה לא נורא כל כך. (שווה ל 65 מעלות על Tjunction של 85c.) ובתוכנות כמו אוורסט וספיד פאן, הטמפרטורה היא 15 מעלות פחות. (במאמץ מלא 65 מעלות). תודה.

7. Started by hag911,

למישהו יש אולי את הלוח הזה ? ההגדרות של הביוס קשים להבנה בגלל שיש המון המון הגדרות שונות ואולי מישהו יוכל להסביר לי תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by Falcon007,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים ויש לי כמה שאלות: כרטיס מסך Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express לוח אם Asus P5WD2 Premium 3.6/LGA775 Intel 955X Motherboard מעבד ?Intel P4 3.0GHz LGA775 800MHz 2MB 64Bit 630 זיכרון 3-3-3-8 Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel Kit DDR2 533MHz Ultra Series ספק כח Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC מארז Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000SWA קירור מעבד Thermaltake BigTyphoon 1) איזה זכרון עדיף לקנות? אחד של 800mhz? או שתיים של 566mhz dual ואז אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB נכון?. 2) אם אני אקנה זכרון של 667dual אני אצטרך לעשות אובקלוק לFSB למהירות של 333 וזה לא נראה לי א…

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by ncrd,

שלום, עפ"י המידות באינטרנט לא אמורה להיות בעיה אבל לפני שאני קונה רציתי לקבל אישור ממישהו שיש לו קונפיגורציה כזאת (או שבמקרה יודע). לוח האם הוא Asus P5B Deluxe אם זה משנה. תודה, מיכה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

מישהו הפנה את תשונת ליבי לגופי קירור האלו של זלמן (מיועדים אבור מייצבי המתח של 4850 וה 4870 בהתאמה) הקטע הוא שאני לא מוצא שום איזכור לגבי זה באתר הרשמי וחיפוש בגוגל הניב הרבה לינקים ברוסית כמה בספרדית ורק אחד באנגלית http://xtreview.com/addcomment-id-6707-view-Zalman-ZM-RHS50-and-ZM-RHS70.html וגם בו אין תאריך הפצה ומחיר מישהו יודע על זה פרטים?

11. Started by someone,

אני מנסה לשנות דרך הBIOS של הלוח אם שלי (7VRXP) את הFSB נראה לי (זה עומד עכשיו על 133) ומשום מה מיד לאחר שאני עובר את ה142 המחשב לא עולה, למה זה?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  12. עשיתי אוברקלוק ,וכאשר אני משחק עם התיזמונים משנה ל 4-4-4-12, מה שרשום על הכרטיסים המחשב לא עושה POST כאשר אני משאיר על AUTO האוברקלוק יציב העלתי תמונות המפרט רשום בצד

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by galala,

יש לי לוח epox 8RDA3+ nfroce 2 ואני רוצה להחליף את הקירור הפסיבי לאקטיב לגשר הצפוני גלשיתי לפה ובדקתי שם.. ואני לא יוכל להחליט איזה מהם לקחת ??? Vantec Iceberq 3CCB-A1C : http://www.vantecusa.com/product-cooling.html# TTC-CUV2AB : http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS תודה לעוזרים 8)

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by rk666,

יום אחד אני נכנס לתומי לbios ובודק שם את הטמפרטורה, סתם בשביל הקטע, חשבתי שזו תהיה אותה טמפרטורה כמו בASUS PROBE ובMBM אבל התברר לי שלא, זו היתה טמפרטורה גבוהה ב10 מעלות! כל התוכנות אומרות לי שיש לי 35-45 אבל בביוס זה מגייע ל55! אני לא יודע מה הטמפרוטורה האמיתית של המחשב שלי . נ.ב הפרשי הטמפרטורה הם רק של המעבד ולא של הלוח.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Morfix,

שלום, יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb, כשאני נכנס להגדרות של nvidia בלוח בקרה הוא לא נותן לשנות את האפשרויות של המאוורר, איך אני יכול לשלוט על המהירות של המאוורר? עם יש מישהו עם כרטיס מסך של החברה הזאת, שיבדוק ויגיד עם אצלו זה גם ככה. המערכת הפעלה שמותקנת אצלי היא xp, אבל פעם התקנתי גם vista וגם אז זה לא עבד. האפשרויות של המאוורר מופיעות אבל אני לא יכול לשנות אותם. תודה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  16. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm לפי הלינק הזה ובעוד כמה מקומות שראיתי הוא לא מתאים..

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by Aqualung,

ניסרתי היטסינק של פנטיום ישן ל8 חתיכות ואני רוצה להדביק אותן על הזכרונות של הכרטיס מסך. הדבק הטרמי היחיד שמצאתי הוא Adhesive של TT שעולה 100 שקל וזה סכום שאני לא מתכוון להוציא על זה. אתם יודעים אם אפשר להשיג דבק טרמי זול יותר או מדבקות טרמיות?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

יש לי מאוררי מארז טובים מקדימה מאחורה ובגג סינק של טרמלרייט עם מאורר טוב עליו ועדיין הטמפ שלי לא משהו בכלל (לפי קריאת הסנסור על nf7sl) סידור חוטים כמעט מושלם, אין אבק חשבתי לעשות מאורר בדלת אבל זה מצריך מקדח כוס לעץ (פרספקט) ועבודה מושלמת, מה שאין לי מאיפה להשיג... מה אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  19. איך זה עובד יש משהו ?:

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by soulfly81,

שלום חבר'ה אני לפני רכישת מחשב חדש עם Q6600 ושוקל אוברקלוק בעתיד אך רוצה לתרגל על המחשב הקיים פנטיום 3 , 1000 MHZ , זיכרון 128 *2 ולוח ASUS CUV4X-C אשמח לקבל עזרה או ייעוץ בביצוע אוברקלוק... חג שמח לכולם

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. אני עם כרטיס NVIDIA וה- ATI TOOL לא מוכן לעבוד לי (כנראה בגלל הויסטה ולא בגלל הכרטיס)... מה כן עובד? עריכה: הבטא האחרון של ATI TOOL עובד יופי.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by dorman2,

שדרגתי מחשב וותיק והחלפתי את המעבד מסוג P4 2ghz 400M FSBsocket 478 למעבד P4 HT 3Ghz 800M FSB. במעבד הישן מדדתי טמפרטורה של כ-32C במצב שאין פעילות ( טמפ' חדר 28C). ניצלתי את הרכבת המעבד החדש לניקיון כללי של מפזר החום. משטחי המגע של המפזר והמעבד נוקו למשעי והשתמשתי ב AC5 בתור משחה תרמית. אני מקבל טמפרטורה מינימלית של 40C עבור טמפ' חדר של 28C ומטפס ל 53C כשמתחילה פעילות. האם זה מצב תקין? האם עלי לנסות לפרק את המפזר ולהרכיב מחדש? מצ"ב CPU-Z ן EVEREST [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

מה הטמפ' המומלצת לכרטיס מסך RADEON x800 xt/ATI 800gt

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  24. שלום לכולם המפרט: מעבד Intel E8500 לוח MSI P45 NEO-F זכרונות 2X2GB 800MHZ KINGSTON קירור AC FREEZER 7 PRO מארז עם סירקולציה די סבבה (מאוורר גדול בצד, 240MM אני חושב) עשיתי היום OC ראשון. הגעתי למצב של 3610MHZ 380X9.5 לא נגעתי במתח של המעבד הזכרונות: DRAM FREQ. 456.1 MHZ FSB:DRAM 5:6 מתחים נשארו אותו דבר, בכלל לא נגעתי בזכרונות כל פעם שהעלתי FSB גם בזכרונות זה עלה, והיו שם יחסית כמו 1:1 25 או 1:1 50 שבעצם העלו את המהירות של הזכרונות עוד יותר אז השארתי על AUTO ע"פ CORETEMP הטמפ' במאמץ של 100% (נבדק תוך כדי S&M) זה באיזור ה48 לפני זה ב3.5GHZ למעבד זה עמד על איזור ה50 אבל שיחקתי קצת עם ההגדרות של הקירור בביוס אז הטמפ' ירדו. מישהו יכול לתת לי טיפים לשיפור הטמפ' בלי להתעסק …

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  25. Started by Bingo,

אני מתכוון לקנות מעבד אינטל כפול 3 ג'יגה וגם גוף קירור TT bigtyphoon והשאלה שלי מה התדירות המקסימלית שאני יכול להגיע?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.