אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים הורדתי את התוכנה RIVA TUNER אבל אין לי שמץ של מושג כמה ליבה וזיכרון להעלות לכרטיס שלי ואם בכלל זה טוב? שלא ישרף לי |: הכרטיס הוא עם 64 זיכרון אז מה אתם אומרים אפשר לקבל קצת עזרה עם זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מעבד בעל 4 הליבות מתקרב... צורך לא מעט חשמל...אבל לא רע ב OC. יש כמה תוצאות מפתיעות... http://www.tomshardware.com/2006/09/10/four_cores_on_the_rampage לגיימרים כרגע אין מה לצפות למעבד הזה... הישארו עם Core 2 השיפור הרציני עם המעבד הנ"ל הגיע בתוכנות קידוד וידאו בעיקר....
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח צינורות בקיצר לקרוע את הצורה לכרטיס מסך שלי זה 6600TD של לידטק 256 מגה ואיזה מודים אפשר לעשות לכרטיס מסך ואם כבר אפשר כדאי שאני יעבור את אה 4000 מגההרץ לבנתיים 3948 המקסימום ולוקח לו 3 דקות והוא עושה ריסטרט
-
- 12 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד הקודם שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206415.0 אני מפרסם את התוצאות הבהחלט מספקות(אותי לפחות) והכמעט סופיות שלי(עם סוג הקירור שברשותי כרגע) ואת המפרט שלי. רציתי להודות למי שסייע לי בOC,אני יכול לאמר שאני יודע הרבה יותר ממה שידעתי לפני שפתחתי פה את הדיון . תודה מיוחדת ל...stingeR ול- barak_11 :yelclap: פרסמו כאן את התוצאות שלכם עם כמה שיותר נתונים לצורך ההשוואה ואולי יתפתח כאן דיון מעניין E6400 2.13@3.2 1.4V Thermaltake Big Typhoon DFI Infinity 975X/G bios 9.13 G.skill pc6400 800MHz 2GBPK @ 4-4-4-12 7.8us 2.0V וכמובן ORTHOS - לא היה לי מקום להכניס
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שעות לקחתי את הכריס מסך מחבר 6600 רגיל הינה הדגם שלו למי שיוכל לבדוק מיוזמתו זה יעזור מאוד כמו כן תמונות פה. הינה הדגם: Gigabyte GV-N66128DP אז הבעיה שלי היא כזאת: כאשר לקחתי ממנו את הכרטיס לבדיקות בכדי לבדוק האם כדי לי להחליף אותו ב ATI Radeon 9550 256MB אז מה שראיתי קצת לא הבנתי... וזה את זה: גוף הקירור אשר יושב עליו למי שבדק דגם או מכיר לא נוגע במלואו במעבד של כרטיס המסך, זאת אומרת רק חלק ממך קטן מהשטח נוגע בו והינה זה כך תראו את התמונה אחריי שהורדתי את גוף הקירור: http://img246.imageshack.us/img246/2095/6600regular001ih3.jpg והינה של הקירור עצמו רק חלק ממנו נגע בכלל (ככה זה בא עם הכרטיס זאת הפעם הראשונה שמישהו הוריד אותו (אני) ) http://img246.imagesh…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
האם העלאת המתח לזיכרונות מאפשר להגדיל את הOC שניתן לעשות להם? יש לי את האופציה להעלות מתחים לזיכרון ולמעבד בביוס ותהיתי מה אפשר לעשות עם זה
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, 2 שאלות: 1) האם הבסיס של הקירור מלא או חלול? כלומר: הוא מרובע ועבה... - זה אומר שהוא מלא? 2) איך אני יכול לדעת איזה חומרים יש בתוך הצינורות? בתודה מראש, וסליחה על הבורות!.
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שאלתי אותכם שבוע שעבר בקשר ל 3dmark06 עד שאמרו לי שה 05 יותר מדוייק אז לכן החלטתי לשאול אם זה נורמלי . המעבד ללא אוברקלוק מפרט + תמונה מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : 6800xt ddr1 128mb 256bit צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
maxtor 6v200E0: 39 GPU VRM: 64 GPU ambient:46 GPU: 56 CPU: 41
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כותרת אם תוכלו לכתוב לי את הדגם
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסךGTS 250 ואני מעוניין לדעת עם אוכל להגיע לביצועים של 260GTX ע"י OC . מפרט: Q6600 2GB RAM CORSAIR 520W
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי ביומיים האחרונים המחשב שלי עושה ריסט באופן רנדומלי בעיקר כמה דקות אחרי הSTARTUP הטמפ מגיעות ל63C בליבה אחת ול59 בליבה שניה שאין מזגן בחדר) אחרי הרבה פירוקים הגעתי למסקנה שהבלוק קירור הסנדרטי שבה עם המחשב לא מספיק לקרר את הCPU וכמובן אחרי שהפעלתי את המזגן בחדר. על איזה בלוק קירור לCPU אתם ממליצים? האם NINJA 2 SCNJ-2000 או קירור למעבד תוצרת Scythe דגם MUGEN SCINF-1000 (המחשב שלי INTER E6300 1.8G) עם NVIDIA 6200 תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בקצרה: אני יודע שמערכת לקירור מים לוקחת את החום של המעבד (ע"י הובלת מים חמים לרדיאטור) ופיזור החום ע"י המאוורר של הצלעות שמפזרות את החום. השאלה שלי, נגיד ואין גוף (במקרה שלנו מעבד) שמייצר חום, האם המערכת מסוגלת לקרר את המים לטמפ' מסוימת? ואם כן איך אני יודע לאיזה טמפ' מגיע המים? בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם יש קירור למעבד, המציע ביצועים טובים יותר לעומת ה-AC Freezer 7 Pro באותו טווח מחירים? (120~130 שקלים) והאם יש קירור, המציע ביצועים עדיפים משמעותית על פני ה-AC Freezer 7 Pro בתוספת של כמה שקלים? (עד 170~ שקלים)
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בוקר טוב לכום!! קרא לי היום בבוקר דבר שאני לא יודע בדיוק מזה.. יש לי את הלוח הזה:GA-P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2615 ושיחקתי קצת עם ההגדרות של הביוס בOC לא משהו חריק העלתי קצת מתחים הורדתי קצת שינית את מהירות הזכרונות..באמת לא משהו חריג לאחר העידכון הוא יצא מהביוס ונתן לי הודע של משהו שהוא עדכן ביוס או שהוא שולף אותו מהזיכרון לא ממש הספקתי לקרוא :-( ומאז המחשב נדלק אבל לא עולה כלום כמו כן הוא נותן שתי ציפצופים ארוכים במעט יותר החלפתי לזכרון תקין כי אולי הבעיה היא בזכרון שנדפק בגלל הOC אבל זה לא עזר איפסתי את הביוס אפילו הוצאתי בטריה גם זה לא עזר.. יש למשהו מושג מה זה? או מה אומרים הציפצופים האלו? המחשב ממש מת כאילו …
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק יציבות של הOC בעיקרון יש לי לטמפרטורות את ה coretemp הוא בסדר? אני צריך תוכנה שתאמץ את המעבד עד הסוף ושאולי גם תראה טמפרטורות... ולכמה זמן צריך לאמץ?10 דקות?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת קירור מים תקציבית למעבד שתספק ביצועים סבירים ראיתי בסטיקי את ההמלצות אבל לא הצלחתי למצוא חלק גדול מהחלקים שמוצעים שם .. האשכול עצמו בן 3 שנים והייתי מעוניין לקבל המלצות עדכניות יותר .. התקציב שלי פחות או יותר הוא 100$ .. עם אפשרות חריגה קלה .. יש לי אפשרות להזמין מחו"ל .. אבל אני לא מכיר חנויות איכותייות וממולצות להזמנה .. עוד שאלה, אם אני אצליח לקמבן שמיכל המים יהיה בתוך מקפיא של מקרר (מיני מקרר לצורך העניין) עד כמה ההשפעה תהיה מורגשת ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש בעיית חום גבוהה במחשב , הוא ניסה כמה דרכים להוריד את הטמפ' ע"י ניקוי המחשב מארז , מאוורים , צעלות וכו' .. , מריחת משחה טרמית , החלפת קירור לקירור של CM מדגם X15-91DSK-0L-GP . ועדיין הטמפ' גבוהות ! חשוב לציין כי החדר שלו חמים מאוד במהלך היום . דבר נוסף - שרק בתקופה האחרונה המחשב התחיל בתופעות הנ"ל ! - שנה קודם לכן המחשב כלל לא היה מגיע ל- 60 . טמפ' מנוחה - 42-55 . טמפ' עבודה 68-72 . מפרט המחשב הוא : ga-945p-s3 2x1GB DDR2 667MHz twinmos and 2x512 DDR2 667MHz kingston core2duo e6300 1.86GHz 1. hdd wd2500ks (250GB) 2. hdd hd160hj (160GB) DVDRW lg gsa-h30n Black enermax liberity 400Watt thermaltake soprano ati hd4850 powercolor התקציב הוא נע ב…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בטעות נתתי בעיטה פיצית למחשב ופתאום הטמפ' קפצו באיזה 10 מעלות והמחשב התחיל לתת אזהרות(יש לי תוכנה) פתחתי את המארז ולפי מה שראתי בעין כל המאווררים עובדים, מה יכול להיות כבר ממכה כ"כ קטנה? למשהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
Mugen 2 המאוורר על בערך 500-700RPM חדר חם בלי מזגן.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, בבקשה תביאו לי את הקירור הכי טוב שקיים פה בארץ לכרטיס מסך BFG GeForce 8800GT OC II תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני עם כרטיס NVIDIA וה- ATI TOOL לא מוכן לעבוד לי (כנראה בגלל הויסטה ולא בגלל הכרטיס)... מה כן עובד? עריכה: הבטא האחרון של ATI TOOL עובד יופי.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מדובר במעבד +2800 AMD אז תקנו אותי אם זה סוקט אחר. הקירור הוא לא למטרות OC ורצוי שיהיה שקט יחסית. מדובר במחשב ישן ואין לי כוונה להשקיע בקירור יקר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הקירור הבא: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_43&mID=133 יש פה אולי ילדים שיש להם את זה. אני צריך המלצות. חשוב השקט- הם סותרים את עצמם, כותבים שעוצמת הרעש היא 0.6 כשבעצם כתוב בנתונים שהיא 0.8 (SONE) זה הבדל של 10 דציבלים. מה באמת נכון?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-