עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DakloN,

שלום.. איזה אובר נחמד אני יכול לעשות למעבד שלי? קירור יש לי את הזלמן 9500.. וכמה אחוז יותר זה יתן בביצועים..? וגם מה הסיכון הכרוך בכך?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  2. Started by gabbay,

אני כרגע על 4 GHZ עם i7 920 20X200 זיכרונות על 1600 MHZ ומתח 1.64V VCORE 1.35 קירור Noctua nh-d14 מארז antec 1200 טמפ במאמץ 67-72 מה הלאה?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  3. שלום לכולם ! רציתי לעשות אוברקלוק צנוע ללא חשש לאי יציבות עם - E6300 לוח 965S3 זיכרונות TWINMOS 667 CL5 וקירור פריזר פרו ושאלת המפתח - על כמה כדאי לשים את הFSB ? תודה מראש ! ליאור.

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  4. אני חדש בתחום של האובר קלוק ואני רוצה לעשות המהרה קלה למחשב שלי זה המפרט: הטורבו בוסט פועל והתדר של המעבד הוא 3.7GHZ אם זה משנה Intel i5 3550 @3.30Ghz GIGABYTE GA - Z77X - UD3H GEIL Black Dragon 4GBx2 1600Mhz DDR3 MSI Twin Frozr III Radeon 7850 2GDDR5 OC Corsair PSU-750TXV2EU TX750 V2 - 750W Thermaltake ELEMENT T Seagate Barracuda 7200rpm 64MB Buffer 1TB ASAKA Cold Bit X4 Samsung DVDx22 OEM תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by morpheus1234,

ברשותי המערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 DIMM1: Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 סה"כ 4GB של RAM לאחרונה מאוורר הסטוק של AMD שבק חיים במקור חשבתי לעשות OC "על הדרך" עם קניית קירור חדש, בפורום OC המליצו לי על מוגן2 מכיוון שהוא לא בתקציב וגם אני לא רואה סיבה ממשית לOC ירדתי מהרעיון ואני צריך קירור שיקרר את המעבד ויהיה שקט. הבנתי שסדרת הalpine של AC מומלצת - שקט וקירור טוב אך ראיתי שיש כמה דגמים שמתאימים לתושבת AM2: http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=4673 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8559 מה ההבדל מינהם ואיזה מהם טוב יותר? בנוסף, אני מחפש מאורר 12CM קדמי למארז Compucase HEC 6A19 חשוב שקט אך שיצליח לדחוף מספיק אוויר ראיתי המל…

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by HFDO5,

יש לי מאוורר לדים על הדלת לא יודע של איזה חברה (קיבלתי עם המארז) אבל זה כמו של זיגזג כזה עם 3 לדים אדום כחול ירוק בשבוע האחרון כל כמה זמן הלד הירוק נכבה ונדלק שבא לו ורק הוא ולא בזמן קבוע הוא הולך למות או משהו בחשמל לא טוב? מישהו מכיר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by WinnerLine,

אני רוצה להתחיל לעשות OC כרגע יש לי מעבד E5200 בגלל שאני מתחיל אני לא רוצה להרוס או משהו כזה... אז יש לי מעבד בצד פנטיום D 3.4 מכפלה X17 פרטים על החומרה: לוח אם:GA-EP43-UD3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3499#ov מעבד:פנטיום D 3.4 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27520 זיכרונות:Corsair XMS2 DHX DDR2 800MHz 2 x 1GB http://www.overclockersclub.com/reviews/xms26400/ ספק כוח של סיסוניק 400 +80 קירור: ארקטיק קולינג פרייזר 7 מארז:Xcilo Coolbox Advanced http://www.xclio.com/products/case-coolbox-adv.htm#details אז ככה כמה שאלות: לכמה אני יוכל להגיע? מה הסיכוי שישרף לי חלק או יהרס מהOC? יהיו הבדלים בכלל בOC לפנטיום D?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  8. שלום לכולם.... ברצוני לשאול אותם ולאה שמבינים בזה.....מה יתן לי ..ז"א למה זה יגרום עם אני יגביר את מכפלת המעבד......ולא רק את הFSB ??

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  9. Started by HTL,

אני מעוניין לקנות או את COOLERMASTER HAF 922 או ANTEC NINE HUNDRED TWO. השאלה שלי האם אני באמת צריך לקנות מאווררים נוספים מלבד מאוורר למעבד שאני קונה..ואם מישהו יודע עד כמה המאווררים שקטים..ואני מעוניין לקנות את הI5 רציתי לדעת איזה קירור טוב יש לו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Make_Party,

עשיתי OC של 20% למעבד ושהמחשב ניכנס לwindows אז הוא עושה RESTART ובמצב בטוח הוא פועל. גם ניסיתי לעשות OC של 10% וב10% הWINDOWS פועל. הטמפרטורה היא 48 אז אני לא חושב שזה מיחימום. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום לכולם ... יש לי מעבד E8400 על לוח אם P35-DS3L. רציתי לדעת אם הקירור הזה יתאים לי, אני מחפש קירור שקט שאני יוכל לעשות איתו גם OC. אם הקירור הנ"ל לא עונה על הדרישות אז איזה קירור אחר מומלץ באותו מחיר ? (אין בעיה לחרוג). תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by dbzu,

מה אתם אומרים על זה? http://www.d-source.co.il/product.asp?SubCategoryID=647&ProductID=577 אם אני יוסיף בלוק קירור של מעבד זה יעבוד טוב או שאין טעם לקרר רק את המעבד ואפשר להשתמש במשאבת מים של אקווריום?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by tulicooli,

אז ככה יש לי AMD ATHLON 3000+ 754 עם טמפרטורות סבירות ויש לי רדאון 9800פרו 128 מגה.. אז לפעמים אני משחק במשחקים אז פתאום הכל נתקע וזה עושה לי איתחול של המחשב... וכנראה שזה בגלל שהכרטיס מסך מתחמם איך אני יכול לבדוק את הטפמרטורות של הכרטיס מסך? ותוכלו להציע לי קירור לכרטיס מסך(לא חובה שקט) תודה..

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by izikd,

ברשותי מחשב פנטיום 4 1.4 GHZ במחשב שלי יש מאוורר אחד על המעבד ושניים נוספים בצידי המחשב המאורר שעל המעבד מחובר ללוח האם (intel 850GB) ושני המאוררים הנוספים מחוברים ישירות לספק אבל לפי דעתי מאווררים אלו אמורים להיות מחוברים על לוח האם משום שעל לוח האם יש פינים נוספים לחיבור מאוררים (עוד 4 מאוררים)

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by andrei21,

יש את הרשימה הזאת בKSP באר שבע http://ksp.co.il/?store=beersheva&select=.1066..186..179.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך בוחרים מאוורר טוב? המארז CORSAIR 400R , קירור למעבד NOCTUA D14 יש 2 מאוררים 120 מקדימה 1 של 120 מאחורה ויש מקום לעוד 2 בצד ועוד 2 למעלה אני חושב להוסיף מכניס אחד בצד ועוד מכניס או מוציא למעלה , נשמח להמלצה פה באופן כללי מה כדאי יותר RPM גבוה או נמוך ? כמה מורגש רעש בהדבלי RPM ב14 סמ

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by marking,

עד כמה אני יכול לעשות OC למעבד 1500 MHz ? והאם אני יכול לעשות את זה דרך וינדוס? (בדומה לשיטה של כרטיסי המסך)

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  17. יש לי AMD 3200 סוקט 754. קיבלתי כבר את ה- E6600 (הוא יושב כאן בקופסא לידי ). אני רוצה להריץ הרבה במנצ'מרקים כדי לבדוק את ההבדל בין המעבדים (ברור לי שיהיה הבדל ענק...). אני מחפש כאלה שנותנים תוצאות "בעולם האמיתי" כמה שניות ב- WINRAR או קידוד וידאו בתוכנות שונות Superpie וכו'... תודה. (אני מבטיח לפרסם תוצאות !!) HF

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  18. Started by BladeRunnerSting,

היי חבר'ה, מערכת שהרכבתי לחבר, רוב המפרט לפי בחירה שלו: CPU - Intel Core i7 2600K with Corsair Hydro H100 MotherBoard - GigaByte Z68X-UD4-B3 BIOS-F8 Memory - KINGSTON HyperX Blu Genesis 4096MB DDR3 1600MHZ CL9 X 2 = 8GB Total Graphics Card - GigaByte GeForce GTX 570 OC WindForce (GV-N570OC-13I) OS HDD - ‏OCZ Vertex 3 Max IOPs 2.5'' 120GB SSD SATA III Storage HDD - Hitachi Deskstar 7K3000 2TB SATA III DVD RW - LG GH22NS x22 Black SATA Power Supply - Antec High Current Pro 750W 80 Plus Gold Case - Cooler Master CM690 II Advanced NVIDIA Edition אני רציתי לעשות לו OC חביב באיזור ה4.4... לא משהו מטורף או מסוכן... אני מגדיר את הזכרונות עם XMP, מכפלה על 44…

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by Erez360,

שלום לכולם מעבד amd 5200 atlon 64X2 על לוח k9neo msi v3 באופציות העלאת הFSP אני רואה שהמקסימום הוא 370 , למה אני מצליח להעלות רק עד 220? תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  20. שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב מאד, בעיקר לשימושי משחק. חקרתי וקראתי די הרבה בנושא, ולפי מה שהבנתי המעבד אינו משחק תפקיד חשוב כ"כ בביצועים הגרפיים במהלך משחקים. נשאלת השאלה, עד כמה OC משתלם בהקשר הזה? האם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים כדי לקבל רכיבים שתומכים ב OC? ובכלל, עד כמה התהליך מסוכן ויכול לפגוע בחומרה? שבוע טוב ותודה!

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  21. שלום ברשותי מחשב חדש (אתם יכולים לראות מפרט בפרטים שלי בצד) עם מערכת קירור של TUNIK ובנוסף 2 מאווררים (קדמי 600 סיבובים ואחורי 1600 סיבובים - צמוד לTUNIK) כאשר אני מפעיל את התוכנה של SPEEDFAN אני רואה את הנתונים הבאים: temp1: 34c temp2: 30c temp3: -2c temp: 0c hd: 31c core0: 44c core1: 42c core2: 39c core3: 39c נתונים אלה ללא מאמץ. שאלתי הראשונה האם אלה הם טמפרטורות מתאימות לנתונים של המחשב? (הTUNIQ הוא נמצא באמצע כלומר לא על המקסימום שלו - כי אז הוא מרעיש) שאלתי השניה היא כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא מעלה לי הודעה קטנה בצד ליד השעון שאומר משהו על ההארד דיסק: sensor detected משהו כזה ההארד דיסק שלי הוא של western digital מדגם 500gb aaks-65yga0 ולפעמים יש לי איתו קצת רעשים…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by bogy65,

כל פעם שאני נכנס למשחק משחק בו חצי שעה פלוס מינוס ואז מתחיל מן ציפצוף כזה מתוך המחשב.... (זה הולך ככה: טיייי טווו טייי טוווו טייי טוווו...)ואני לא יודע ממה זה ואני מתחיל להלחץ זה לא קרה שהיה לי XP זה התחיל אחרי שהתקנתי WIN 7 לפני כמה ימים.. מישהו יודע מה הבעיה אולי בבקשה עזרה...

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  23. חבר שלי הביא לי מגבר הרוס לאוטו, והוצאתי ממנו את כל המעגל וכל הקקה שהיה בפנים ואני הולך לאטום אותו אם פרספקס ולהשתמש בו בתור מיכל מים. עכשיו בגלל שטח הפנים הגדול של הגוף המים יתקררו גם בעודם בתוך המיכל שזה יתרון.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  24. אני פועל עם היטסינק של AX7 אבל עם מאוורר חלש מאוד בשביל שלא יהיה לי רעש ובלי שום מאוורר בתוך המארז חוץ מהקירור של הספק וה SUMA Geforce 4 Ti4200SE אין אוברקלוק על המחשב ועכשיו שמתחיל להיות חם בדקתי את הטמפרטורות ואני רואה שטמפרטורת המערכת נעה בין 47-53 וטמפרטורת המעבד נעה בין 63-69 האם אני צריך לנקוט בצעדים להורדת הטמפרטורה? או שזה בסדר? ואם כן מה אתם ממליצים בשביל לשמור על מחשב שקט וקריר ככל האפשר חוץ מקירור מים או דברים מהסוג הזה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by fox116,

היי יש ברשותי מחשב שאני מעוניין לבצע בו אובר קלוק לוח אם msi platinum x58 מעבד core i7 920 קירור antec kuhler 620 שעשיתי לו מודינג ויש לו גם מאורר יונק וגם מאורר דוחף טמפ' מנוחה בחדר בלי מזגן 39-40 במאמץ מלא גג 50 זכרונות כרגע יש לי 6 גיגה זכרון 1066 ddr3 קניתי 8 גיגה זכרון 1333 לפי מה שהבנתי מהוראות היצרן של הלוח במידה ואני שם זכרונות מ 1333 רשום שם שהלוח תומך אבל oc מה זה אומר והאם בשביל להפעיל את הזכרונות האלו אני אצטרך בכל זאת לבצע אובר קלוק קישורים למפרט הלוח http://www.msi.com/product/mb/X58-Platinum-SLI.html#/?div=Basic http://www.msi.com/product/mb/X58-Platinum-SLI.html#/?div=Detail מה אתם אומרים האם אני יכול לעבוד עם הזכרונות? ואם כן איך אני מבצע אובר קלוק תודה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.