עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי חברה אני עשיתי כלומר ניסיתי ועושה אוברקלוק למעבד החדש שלי והוא core 2 duo e6600 מסדרת conroe השאלה שלי היא למה כאשר אני שם בערך על תדר 310 אז כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש ושומר את ההגדרות אז הוא נתקע לי במסך שבו הוא מראה לי את המעבד מהירות שלו ועוד (מסך שחור כזה שמופיע אם הפעלת מחשב מחדש) הלוח אם שלי הוא asrock 775 dual vsta מישהו יכול לעזור לי בבקשה!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!!! נ.ב (יש לי 1 ג'יגה ראם עוד מעט אני שם עוד ג'יגה של kingston ומעבד core 2 due e6600 2.4ghz) אמרו לי לשחק עם הvoltage אך אין לי גישה כנראה לזה או שאני פשוט לא יודע איך להגיע לשם ומה עושים!!! בינתיים הצלחתי להמהיר את המעבד ל2.7 תודה על העזרה!!!!!!!!!!!!! אוליי הלוח אם שלי לא מתאים לאוברקלוק או משהו א…

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by Danix60,

טוב אחלה תוכנה =] איך אני משתמש בה ? ד"א היא מראה לי שיש לי 2.9GHz אבל CPUZ מראה לי 2.6 על איזה תוכנה לסמוך?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  3. אני עושה מודינג אז אני מחליף את המאוררים הג'נרים שיש לי במארז אני צריך עזרה בבחירת מאווררים ואיפה לשים אותם. אני עובד עם דרמל כך שאני יכול לשים איזה גודל של מאוורר איפה שאני רוצה. יש לי 2 אפשרויות שחשבתי עליהן בערך: אפשרות1:1*120מ'מ מקדימה מכניס 1*120 מ'מ מאחורה מוציא 1*120 מ'מ בגג מוציא ו80 מ'מ בחלון מכניס מאווררים ה 120מ'מ יהיו המאוררים האלה: Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan אפשרות 2: 2*80 מ'מ מכניסים 2*80 מ'מ מאחורה מוציאים 1*120 מ'מ בגג מוציא 1*80 מ'מ בחלון מכניס המאוורר 120 שבגג יהייה אותו מאוורר ומאורר ה 80 מ'מ יהיו מהקיט של TT: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 אלה אפשרויות טובות?? יש מקום לשיפור? ומה?

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  4. שלום לכולם ושבוע טוב המעבד שלי רץ במנוחה לפי EVEREST ככה: CPU #1 30 degrees סתם דוגמא CPU #2 31 degrees סתם דוגמא Cpu 25 degrees (טמפרטורה שנשארת אצלי קבועה תמיד ולא מבין למה). האם צריך לחשב את הטמפרטורה של המעבד כחיבור של שני הליבות (המשמעות נניח 60 מעלות?) זה נראה לי די חם בעובדה שהליבות עובדות אצלי בין 50-65 מעלות עם קירור של AC..

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by Eli.P,

אני רוצ לבנות מעגל עם חיישן טמפרטורה שכאשר הטמפרטורה עולה המאורר יפעל אוטומטית למישהו יש הצעות

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by the kooks,

שלום. אני מתכנן לקנות BT למחשב חדש שאני כנראה אעשה לו כמה אוברקלוקיג עכשיו האם יש סוגים רבים של הקירור החייתי הזה שכל BT יתאים לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  7. האם הערכה הזאת באמת משתיקה מאורר 120 רועש? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_173&products_id=5009 תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by gilad121,

מי עדיף מבחינת ביצועים ושקט ? אם ה120 נותן ביצועים טובים יותר אז בכמה? כי גם יש הפרש במחיר. כאשר על ה120 מורכב מאוורר 1300rpm nactua .

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by aviv00,

יש לי עכשיו בביוס F8 האם התקנה של F9 תעזור לי לשפר את ה OC ? הלוח האם שלי הוא 965G-DS3 ואני כרגע על ה 2.4GHZ

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  10. Started by nir567,

אנשים החלטתי בלב שלם שאני רוצה לעשות oc למעבד שלי (משהו קטן). שמתי תמונה של ה cpu-z. מקווה שתוכלו לעזור לי, לציין את המגבלות של המעבד שלי, הרכיבים האחרים שצריך לקחת בחשבון, והתוכנה שכדאי לי להשתמש בה. המעבד שלי מגיע במאמץ ל 45-46. תודה.. ניר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 601 צפיות
  11. אנשים יש לי מפרט דיי טוב עם קרור גז עכשיו בתוכנה של הלוח אני רואה שהמעבד נימצא ב 10 מעלות ובצג של הקרור גז רשום לי בכלל מינוס 26 מעלות.. אני יודע שהמד טמפרטורה של הקרור גז נימצא בבלוק קרור והוא לא מדייק לגמרי אבל עדיין יש אפרש מטורף בין 10 מעלות למינוס 26 ... יכול להיות שהתוכנה הזאת לא טובה? איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי כמו שצריך?? כי יכול להיו שהבלוק קרור גז לא יושב טוב ובגלל זה המעבד ב10 מעלות... ועוד משהו עם אני יביא נוורטוד 3.4 אז אני יוכל להרים את הוולט למעבד מעל 1.6 מבלי לעשות וולט מודינג ללוח?? כי יש לי אפשרות להגיע עד 1.9850 בכלל רק שעם הפרסקוט אני לא מצליח להעבור את ה1.6 אז תהייה לי את הבעיה הזאת גם עם הנוורטוד או לא?? תודהההההההההההה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. Started by dan9,

בוקר טוב לכום!! קרא לי היום בבוקר דבר שאני לא יודע בדיוק מזה.. יש לי את הלוח הזה:GA-P31-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2615 ושיחקתי קצת עם ההגדרות של הביוס בOC לא משהו חריק העלתי קצת מתחים הורדתי קצת שינית את מהירות הזכרונות..באמת לא משהו חריג לאחר העידכון הוא יצא מהביוס ונתן לי הודע של משהו שהוא עדכן ביוס או שהוא שולף אותו מהזיכרון לא ממש הספקתי לקרוא :-( ומאז המחשב נדלק אבל לא עולה כלום כמו כן הוא נותן שתי ציפצופים ארוכים במעט יותר החלפתי לזכרון תקין כי אולי הבעיה היא בזכרון שנדפק בגלל הOC אבל זה לא עזר איפסתי את הביוס אפילו הוצאתי בטריה גם זה לא עזר.. יש למשהו מושג מה זה? או מה אומרים הציפצופים האלו? המחשב ממש מת כאילו …

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by tal249,

היי, יש לי מעבד amd 1800 xp עם הגוף קירור המקורי הוא הגיע ל-65 מעלות לכן רכשתי המאוורר של aerocool extreme ועכשיו הטמפ' מגיעה ל 75 מעלות במנוחה!! ניקיתי את הגריז הישן ומרחתי את החדש לפי המדריך באתר. אפילו הוספתי גריז תרמי לאחר מכן ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה קורה שם? הוא מסתובב במהירות נורמלית (2900rpm). בתודה.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by sambusak,

שלום. לא מזמן, ראיתי תאור כיצד להוסיף תאורה לתצוגות של HARDCANO II. מישהו אולי יודע היכן זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by roeiw,

.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני מעדיף את הCYCLO של THERMALTAKE מקירור הצלעות של THERMALRIGHT רק בגלל שגם ככה אני לא מתכנן להשתגע ואני מעדיף להשאיר את האחריות תקפה... אז מה אתם אומרים הוא יהיה אפקטיבי? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-r0023/cl-r0023.asp

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by DOR_2911,

קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fa…

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by rafi-s-,

הצלחתי להגיע לתזמונים 5,3,3,2.5 t1 250htt 2.8v בדקתי עם ה-memtest בלי טעות אחת (31 לופים) נראה לכם שאפשר לרדת עוד עם התזמונים? זה מסוכן?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by ccc,

שמעו.. קניתי כזה חיבור קטנצ'יק בשקל.. עכשיו יש לו כמובן 3 יציאות שמכניסים אליהם את החוטים של המאוורר, ולמאווררים שלי יש 2, אדום ושחור אני שואל לאיזה 2 פינים מתוך ה3 בחיבור מולקס להכניס את החוים האדום והשחור.. או שזה לא משנה? 1. לחבר לצידי ולאמצעי משמאל 2. צידי ואמצעי מימין 3. צידי שמאל וצידי ימין

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. סוף סוף.. קילבתי אותו!!!!!!!!!! AMD athlon64 300 Xp-120 עם מאוורר Thunderblade 120MM והמעבד במנוחה על 43 מעלות +-!! יש לי מאוורר 120 מ"מ שמוציא אוויר אחד מקדימה 80 שמכניס. מארז chenbro הט"מ של הלוח היא 29.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. שלום, אני שוקל לרכוש את הבקר הבא: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=274&code=017 ברשותי מארז Gigabyte AURORA 570 - המכיל 3 מאווררים 120MM ובנוסף מאוורר למעבד Thermaltake BigTyphoon 120 VX. האם הבקר ישלוט בצורה טובה על המאוווררים הנ"ל וייתן לי יכולת תמרון בין המהירויות השונות?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by danielzy,

Mugen 2 המאוורר על בערך 500-700RPM חדר חם בלי מזגן.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by OZSHIMON,

דחוף

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  24. הייתי מעוניין לפחות לראות את זה במציאות, ואולי גם לקנות (אם כי המחיר בשמיים יהיה). מדובר בקירור מבוסס מים, ואלקטרוסטטי, לא משנה איך זה פועל וכו', מה שכן חשוב שגם אם יש לכם מעבד QX9770 לדוגמא שפולט 130W ועשיתם לו OC מאוד רציני ועכשו הוא רץ על איזה 4.5 ג'גיה הרץ וכו', עדיין הטמפרטורה תשאר נמוכה יותר מכול קירור מים אחר, וכול קירור אויר שיש בשוק!! הביקורות של המוצר מאוד טובות. יש איזו שהיא דרך להשיג מוצר באיכות כזאתי בארץ?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by OR007,

זקוק למדריך שמסביר כיצד לצבוע מארז תוך כדי מתן קבלת ברק (כמו צבא מטאלי לדוגמא). That's all ! תודה רבה לעוזרים. מצאתי כבר אחד ב- Bit tech, אבל זקוק לעוד.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.