עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, כשאני קובע על המערכת הנ"ל מחלקים ל1:1 המעבד מופיע לי לדוגמא על באס של 410 והזיכרונות על DDR2-830 כאשר במקור הקיט אמור להיות על 1000, איך אני עושה זאת??האם להגביע מחלקים ל1:1:25 ששם הזיכרונות כן הופכים להיות לDDR-1000 או שלהשאיר את הזיכרונות בקשר ישיר עם המעבד??? הקיט הוא GSKILL 4GB DDR2-1000 PC2-8000. מה עושים על מנת להינות מכל הספק ותפוקת הזיכרונות??האם להשאיר את המעבד על באס של 410-415 ולהגביע את המחלקים או להשאיר אותם כך??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  2. מיועד למעבד P4 1.6 הסתכלתי בזאפ ויש שם שלל מוצרים ולא הבנתי מה ההבדלים ביניהם. תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  3. תהיתי רבות לגבי מיקום של מאוורר 120 מ"מ באחורי מארז Compucase 6A19 בנוסף למאוורר זהה בחזיתו. במידה ומשתמשים בספק כח שמצוייד במאוורר 120 מ"מ השואב אוויר מתחתיתו לצינונו - לדוגמה FSP 350W-60GLN - האם התקנת מאוורר מתחתיו עבור המארז למעשה יכול לגנוב מהספק אוויר, כך שהספק יתחמם יותר והמאוורר שלו, כתוצאה מכך יגביר את מהירותו להגברת ספיקת האוויר כך שלמעשה נקבל מחשב רועש יותר ממה שהתכוונו תחילה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by ScOrPiOn-m1,

אני זקוק לעזרה ( חומר על אוברקלוקינג למעבד אינטל ) אני אומנם קראתי הרבה איך לעשות אוברקלוקינג ל AMD (מעבד) אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה אוברקלוקיגנ לאינטל שמעתי שצריך לקצר את הרגליים או משהוא אבל לא ממש הבנתי בדיוק למה התכוונו אודה למי שיוכל לתת לי הכוונה לקישור עם הסבר או מדריך אבל בבקשה אם אפשר אז לא באנגלית ??? אז תודה רבה למי שיעזור לי ... כי זה מאוד חשוב לי יש לי אינטל פטנטיום 700 ומשהוא והוא עובד ממש חרא ולא אכפת לי לקנות צלעות קירור חזקות אבל לא לקנות מחשב חדש אני רוצה קצת להמהיר אותו כי הוא עובד לי חרא ... יש תמורה גדולה לעוזרים ... תודה ScOrPiOn-m1 צרו קשר כאן או באיימיל a_shvarz@hotmail.com

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  5. שלום יש לי מחשב P-D 2.8, עם לוח ASUS P5LD2 SE במנוחה המעמד: 50 מעלות והלוח 30, כ.מסך 55. במאמץ, מעבד 70, לוח 45, כ.מסך 85. לקחתי את המחשב לחנות ממנה קניתי המאווררים הוחלפו בחדשים וכן בוצע ניקיון למחשב, אבל הטמפ' לא יורדת. בנוסף המאווררים רועשים מאוד בזמן עבודת המחשב. יש לי מאורר קדמי של 8 ס"מ, אחורי 10 ס"מ ועוד אחד על המעבד. כל המאווררים הם מחברה בלתי ידועה (גנרים פשוטים של 20 שקל). מבקש המלצה לאיוורור המארז בצורה טובה (מאווררים למעבד ולמארז). ראיתי את הסטיקי בנוגע למיקומים, אך אני שואל על מאווררים - איזה דגמים כדאי לקנות ואיזה סוגים. (אני כנראה אקנה מנעה מחשבים) תודה

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by ravid,

אבל את האתר הטוב ביותר ל-oc לפנטיום 4!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. Started by galCool,

יש לי מארז AMMO ואני מתלבט איזה מאוורר לקנות ואיפה לשים אותו... יש הצעות? תודה

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by ronin,

אהלן , זה פוסט ראשון שלי בפורום הקדמה קצרה: אני לא הכי מעודכן ב OC גם מכיוון שאין לי מחשב מתאים ( ה OC הראשון והאחרון שלי הוא על הפנטיום 200 שלי הישן מחלוצי ה OC ). כרגע אני עובד עם לפטופ פנטיום 3 1000 שמספיק רק לגלישה ועבודות לא למשחקים לצערי, כאמור רוצה אני לרכוש מחשב חדש , אך ההתלבטויות הם רבות האם לקחת מפרט מיוחד ל OC בסיסי הכולל XP1700 וכדומה או ללכת במסגרת התקציב בשקט ללא OC על הבארטון ושאר מיני ירקות טובים אך ללא יכולת טובה ל OC כמובן, נחוצה עזרתכם ידידיי תנו לי טיפים, עצות לאיזה כיוון ללכת אני רוצה מחשב מהיר חזק בטוח לתווך של כמה שנים ובמיוחד פרטים על אפשרויות ריאליות באוברקלוקינג עם תועלת אל מול חסרונות

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by Vindicator,

הbig typhoon היא בטח לא מילה זרה לאף אחד, עם זאת, אני בטוח שרבים (כולל אותי) לא יודעים את אופן הפעולה של ענק הנחושת הזה. ביצועי RPM נמוכים אך יחד עם זאת קירור שאין שני לו בשוק קירורי האוויר, אז מהו הסוד מאחורי הצלחתו הבלתי מעורערת של הBT?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by Gil28,

אז ככה... המפרט שלי בצד (כן! 3.6 בקירור סטוק) ובניסיון לראות האם הטמפרטורות סבירות גיליתי כמה דברים מעניינים: הורדתי את הקופסא של החלקים (מי שנתקל באורורה יודע במה מדובר) וזה הוריד לי 3 מעלות במעבד, מעלה אחת במארז ו-2 בהרד דיסק. פתיחת דלת המארז העלתה לי שתי מעלות(!) בטמפ' של המעבד המאווררים של האורורה המקוריים על 100% והם חרישיים. להלן טמפרטורות במנוחה של 20 דקות(המינימליות שנרשמו): hdd:37c cpu:29c core0:21c core1:23c טמפרטורות במאמץ שעה ב-TAT(המקסימליות שנרשמו): hdd:38 cpu:69c core0:69c core1:67c שמתי לב שתמיד core1 קריר יותר במאמץ וחמים יותר במנוחה... למה? להזכירכם אני על 8*450 בלי eist\c1e

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by Thant,

הציעו לי אותו במחיר מוזל במקום ה arctic cooling freezer 7 pro, כדאי?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. שלום אני צריך מאוורר למעבד q9450 ללא oc אולי קטן לא יודע עוד ואני לא יודע מה לקחת יש לי בנתיים 2 Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support או Thermaltake Big Typhoon VX אני מעדיף את ה tt בגלל הווסת מהירות...

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  13. עשיתי אוברקלוק ,וכאשר אני משחק עם התיזמונים משנה ל 4-4-4-12, מה שרשום על הכרטיסים המחשב לא עושה POST כאשר אני משאיר על AUTO האוברקלוק יציב העלתי תמונות המפרט רשום בצד

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. השאלה שלי אם אפשר במקום לקנות איזה קירור עצבני (ביג טייפון זלמן אקספי120) לקנות מאוורר חזק לשים אותו על ההיטסינק הקיים? אם יש ואפשרי איזה מאוורר אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך 5500 גי פורס של חברת פליט הוא מורכב על המחשב המשני בביית ואני לא ממש רוצה להשקיע בו... הבעיה היא שיש רעש נורא בכל פעם שמדליקים את המחשב...בדר"כ ב20 דקות הראשונות והרעש מגיע רק מהכרטיס מסך איך אני משתיק אותו? כי שאיבת אבק לא ממש עזרה האם אפשר לשמן כזה דבר? :s05: תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. אתמול קניתי את הגוף הקירור, הרכבתי ללא כך בעיה מיוחדת חיברתי למחשב והפסיק לעבוד. עכשיו, כשאני מחבר למסך מחשב לא רואים כלום אבל דרך הכרטיס מסך שעל הלוח כן רואים. זה 1. 2. אם אני מחבר דרך הטלויזיה, אני לא רואה...אבל הכרטיס נותן לי מתח כלומר אני רואה שיש תגובה.. 3. אני חסר אונים..יהיה נחמד אם מישהו יעזור לי.. תודה לכם אתם נהדרים.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  17. בגדול יש לי e7400 שבא לי עם מאורר "אינטל מקורי" אין צורך לפרט שמדובר במאורר מאוד פשוט. אני שוקל לעשות oc לכן אני רוצה קנות קירור קצת יותר סביר במידה וזה אפשרי בתקציב של 100 שקל גג חריגה קטנה

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by TermiNal,

איך הלוח הזה לאוברקלוקינג ? יש לי אותו ואני מתכנן לקנות SP-97 וטונאדו עליו עכשיו אני קונה גם מעבד Mobile 2200+ אבל הזכרונות שלי הם של Xerox = לא משהו \: אני עדיין אצליח לעשות OC חזק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by fit3,

שלום אנשים קניתי את הפרייזר 7 פרו ומשחה טרמית של זלמן יש לי בעיה מוזרה ומצחיקה במחשב מרחתי משכה אני חייב לציין לא התקמצנתי והכול טוב ויפה והמעבד במנוחה עומד על 48 מעלות בערך זה מעבד פרסקוט 2 מגה מה שמוזר שאחרי שבוע בערך (זה קרה לי כבר פעמיים) המעבד מתחיל להתחמם ולהגיע לטמ"פ של 65 70 אני פותח את המאורר מפרק רואה שהמשחה הפכה להיות בועות כאלה מורח עוד שכבה מחזיר והטמ"פ שוב יורדת למה זה קורה לי כול פעם??? האם המשחה של זלמן דפוקה???

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  20. Started by kikkler,

האם שימוש בשני רדיאטורים (כל אחד עם מאורר נפרד) יגרום לירידה משמעותית בטמפרטורה ? ומה עם שימוש בשני מאוררים על רדיאטור אחד ? הבנתי שצינורות ברוחב 1/2" יקררו הרבה יותר טוב - יש להם איזה חיסרון ? יש איזו סיבה להעדיף 3/8 ? יש טעם להשקיע עוד 100 שקל וללכת על Eheim 1260 ולא על 1250 ? ומה לגבי ה hydor l30 ? כמובן שאני עובר על סקירות ובדיקות בנוגע למשאבות האלה, אבל הייתי רוצה לשמוע גם את דעתכם.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by Access Denied,

למשהו יש מושג עם קיים כזה דבר?? וכמה זה עולה? האם יש לTEC בקירור אוויר חזק אותה רמת אפקטיביות כמו שיש לו בקירור מים (כמו של סויפטק לדוגמא...) ????

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by חובב,

יש לי 9600 128 (אפשר להסתכל על המפרט)......המחשב מריץ לי את רוב המשחקים בלי יותר מידי בעיות ודי סבבה מבחינת FPS (ברוב המחשקים) אבל אני רוצה יותר.......אבל אני רוצה להשיג יותר FPS ......בצורה משמעותית...... OC יתן לי משהו ?...משמעותי או שלא כל כך שווה להתעסק עם זה?...... הכי הרבה שהגעתי זה 220 לזיכרון ו 350 (בערך )לליבה(ATITOOLS)......זה כלום ...יותר מיזה מתחילים הארטיפקטים...יש איזו שהיא דרך להגיע יותר מיזה?? תודה לכל מי שיעזור....

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by BENNY66,

CoolerMaster Aerogate I ALD-V01 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158_169&products_id=1872 או ZALMAN ZM-MFC1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=3663&advertisor=zap הם פחות או יותר אותו מחיכ עם המשלוח של פנדה

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by b-52,

שלום אני רוצה לעשות לכרטיס שלי oc ולא יודע איך אבל אני רוצה משהו שיהיה למתחילים ולא מסובך מידי וגם אם אפשר מישהו שידריך אותי כי אני קצת מפחד להרוס את הכרטיס שלי

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  25. אני מתכוון למחברים השקופים זכר ונקבה (אלה עם ה4 פינים שנמצאים על הכוננים ועל חוטי המטח של הספק). והאם אפשר לקנות אותם בחנויות חשמל

דיונים חדשים בפורומים