עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by arikam,

ככה נראה פחות או יותר הארגון של המארז שלי, יש לי עוד מאוורר 80 מ"מ, איפה ממולץ לשים אותו? (בלי חפירות במארז) ראיתי כל מיני רעיונות לשים במפרצים של 5.25 או במפרץ של הפלופי, מישהו יודע האם זה יעיל?

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  2. שלום , משהו יכול לומר לי איפה אני מגדיר את המספרים המסומנים באדום (בתמונה 1) בביוס? לוח אם Gigabyte G33M זכרונות G.SKILL 4gb 1000mhz PI המון תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  3. שלום רב להל"ן הקטע : "במעבדים אלו יושם בקר טמפ' דיגיטלי על כל אחת מהליבות, ולכן עדיף להשתמש בו(תוכנות CoreTemp ו-TAT מנצלות את הבקר המדובר)." אני בעל מעבד E6750 , השאלה שלי היא איך הורדה של אחת מהתוכנות שצויינו תעזור לי ?

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by ITSIK86,

לקחתי ת'תוכנה ריבה טונר או מה שזה,העלתי את המהירות גם של הממורי וגם של הcore ואין שום הבדל במשחקים,אותו FPS ואותה מהירות,כלום לא השתנה למה זה ככה??? ושמתי לב שאפשר גם לשנות ת'שעונים האלו התוך הדרייבר של נבידיה החדש אז עדיף מהדרייבר או מהתוכנה? יש לי כרטיס FX 5200 128 מגה בייט 128 ביט

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by Zvuv,

איך התוצאות האלו ? (זה XP2600 במקור ב-1900MHz ) כל המתחים בסטוק. טמפ 38-45. יציב לחלוטין אחרי בדיקות memtest ו prime. דרך אגב, זה ה CPU שעוצר אותי. באסה עם המכפלה הנעולה :-\ מישהו מכיר OC DB שאפשר לראות עוד תוצאות ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. maxtor 6v200E0: 39 GPU VRM: 64 GPU ambient:46 GPU: 56 CPU: 41

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by Pitzinyelo,

האם המאוורר הספציפי הזה בא עם פד תרמי כמו מאווררי הסטוק הפשוטים, או שמצורפת אליו משחה למריחה?

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  8. טוב אז ככה.. בניסיון לפתור בעיה טכנית של המחשב (תקיעה שלו לפעמים) והמלצה של חבר להוציא את הכרטיס מסך והזכרונות ולנקות אותם. זה מה שעשיתי היום. אחרי שהוצאתי לראשונה את הכרטיס מסך מאז המחשב אצלי (יותר מ4 וחצי שנים) ניקיתי אותו ובעיקר כמובן את המאווורר ומה שהסתתר "מתחת". מה שקרה לאחר מכן זה ניסיתי להחזיר את הכרטיס מסך ואת הזכרונות וכשניסיתי להפעיל את המחשב עלה מסך כחול "IRQL EQUAL...." ולא זוכר מה ההמשך. לא הבנתי מה פשר הבעיה. אף פעם לא שמתי לב לקירור-מאוורר של הכרטיס מסך (FX5200) שכן המאוורר נמצא למטה, איך הוא עובד, ובאיזו תדירות הוא מסתובב. מה שכן. לאחר שהחזרתי שמתי לב שאני מפעיל את המחשב המאורר של הכרטיס מסך בקושי מסתובב. שמתי לב שהמקום שהוא אמור לקרר נהפך לחם יותר ויותר…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.. יש לי גוף קירור מקורי שבא עם המעבד, ועוד 3 מאווררים במארז. הזמנתי ספק חדש עם מאוורר של 12CM, גוף קירור ארקטיק קולינג אולטרה טי.סי4, משחה טרמית ארטיק סילבר 5, אני מוסיף מאוורר בגג המארז להוציא חום, ומוסיף עוד 2 מאווררים במארז. כיום המעבד שלי עומד על בערך 50 מעלות במנוחה, ו60+ מעלות במאמץ. עם כל מה שקניתי, לכמה בערך אמורה לרדת הטמפ' של המעבד שלי??? תודה על העזרה...

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by x-pac,

קניתי ספק Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin היתי באוברקלוק 2.6 העלתי 11 FSB עשיתי בדיקה בתוכנה S&M והיא נותנת לי שגיאות בCPU וספק מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  11. כרגע המחשב שלי ב-OC ונתוני הטמפרטורה הם כאלה. TAT - THERMAL ANALYSIS TOOL באיידל - 42 עבודה - 74 EVEREST איידל - 24 מאמץ - 54 איזו תוכנה אומרת אמת ואיזו מזייפת? מה דעתכם על הטמפ' ואולי תציעו לי על תוכנה שלישית שאתם חושבים שהיא אמינה כדי שתכריע בין השניים.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. אהלן, חיפשתי ב-Stickies אך לא מצאתי אזכור בנושא. רציתי לדעת מה הדעה הכללית בנוגע לקירור הסטוק שמגיעים איתו מעבדים האינטל (לדוג' E8400 או Q6600 הפופולריים). האם הם סבירים בשביל להריץ את המחשב? האם ניתן אפילו לבצע איתם OC קטנטן? או שאתם ממליצים מיד לזרוק אותם בלי לחשוב פעמיים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by K0sTa,

חברה אני עקבתי אחרי המדריך הזה: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156068.0) - מאוד מומלץ..!! אבל לא הצלחתי בשום דבר ליצור בMP3 שלי בוט... אז אני מבקש מכם אנשים טובים,כאלו שיש להם כונן דיסקטים תעשו דיסקט בוט, ותעלו את הקבצים שהוא יוצר לתוך RAR או משו.... תודה :-* :-* :-* (אני חייב את זה כדי לעקוב את סטינגר ) טוב אז ככה את הבוט והכל יש לי כבר!! הכל מוכן - אני לא מצליח לעשות שהמחשב יקרא מזיכרון פלאש של ה-אמפי 3 שלי.... עזרה מישו? :-[

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by ranyr,

היום סידרתי קצת את כל החוטים שבמארז שלי ואחרי שסימתי סגרתי הכל חזרה והדלקתי את המחשב שני מאוררים (שמחוברים על אותו כבל) עובדים כל הזמן הכי מהר והמאורר שעל הכבל השני משנה כל הזמן את המהירות שלו לפי יוזמה אישית שלו... התצוגה של המהירות (או יותר נכון המהירות המבוקשת) עדין פועלת אבל למעשה לא משפיעה על המאוררים למישהו יש מושג מה קרה למאוררים האלה??? וואו... המעבד שלי על 32 מעלות והכרטיס מסך על 26...

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by Kiru,

היי, אחרי כמה שעות של עבודה, המחשב שלי מתחיל להרעיש מאוד. כניראה שכל המאווררים עובדים במלוא העוצמה, כי מרגישים שגם המחשב והשולחן רועדים. מדובר בעבודה סטנדרטית לחלוטין שלא מאמצת את המעבד, אבל החדד לא ממוזג. כרגע, כשהחדר ממוזג (טמפרטורות: מעבד 49, אזור ראשון 39 ואזור שני 38), הרעש אמנם חלש בהרבה וכבר אין רעידות אבל הוא עדיין מורגש מאוד. נתוני המחשב: מעבד Pentium D 3.4, לוח אינטל D945GNTL, ספק 300W או 350W של HEC ומארז ג'נרי עם 2 מאווררים. השאלות שלי הן אלה: 1. האם הרעש החזק נורמלי למחשב כזה? ככה צריך להיות? 2. מה ניתן לעשות כדי להפחית את הרעש באופן משמעותי? האם להחליף ספק? להתקין מערכת קירור חדשה למעבד? שניהם? תודה!

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by zuzu89,

היי אני מנסה לעשות DownClock למעבד שלי כי הוא מאוד חם ואני לא מעוניין להשקיע בקירור ביחוד שאני עוד מעט מחליף אותו . אני חיפשתי בBIOS איפה אני מוריד את המהירות שלו הוא עכשיו על 1.46 מגהרץ ואני רוצה להוריד אותו ל1000 מגהרץ . המעבד הוא : Amd1700XP לוח אם : Gigabyte GA-7DXE עברתי על הBIOS ולא מצאתי , מישהו יכול לעזור לי ? תודה .

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  17. 2.66

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by shloosh,

ברשותי מארז של ריידמקס השחור המקורי. בכל אופן AMD 2600 כרגע בקיץ על 45-46 מעלות במנוחה, לוח על 28 בערך ,הארד דיסק על 36-37 והספק או לא יודע מה זה AUX על 42. בעונה הקודמת המעבד היה על 38 בערך,ההארד דיסק על 30 בממוצע ולוח על 25. טמפ' טובות? בכל אופן המארז מסודר ככה: 2 מאווררים מוצאים מאחורה. 1 מכניס מהדלת. 1 מכניס מקדימה. סידור טוב? אם לא ,איך כדאי לי לסדר?

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  19. שוב את המאוורר הכי טוב שמתחבר לקירור הזה בלבד ושנותן איוורור הכי טוב לקירור הזה נא לצרף סימוכין שמוכיח שמשכותב מבין

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  20. כרגע יש לי על המחשב: ZALMAN7700+EVERCOOL TURBO 2 שעושים עבודה מעולה בקירור ומאוד בשקט, אבל הספק עושה רעש ואני מעוניין להשקיט אותו, הוצע לי להחליף את המאוורים שלו, איך אני עושה את זה ? יש לו שני מאוורים של 80MM אם אני מנתק אחד אני הורס את הספק ? מה עלול לקרות במצב כזה ? http://www.thermaltakeusa.com/product/Power/PurePower/w00089r/w00089r.asp *חשוב לציין שאין לי אף מאווררים פועלים במחשב ככה שזה הספק כנראה. אני משרשר מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239951.msg2110807#msg2110807 תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  21. בדרך כלל (מיולי עד סוף אוגוסט), הכרטיס מסך היה על 58 מעלות במנוחה. ועכשיו הוא על 55-56 במנוחה? האם זה נורמאלי? כנראה בגלל שהמזג אויר התקרר טיפה? או אולי זה משהו אחר? (בכל מקרה יש סיבה לדאגה?)

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. הכרטיס מסך שלי (עם הקירור הסטוק חסר המאוורר שלו) 53 במנוחה ועד 67 במאמץ, טמפ' בסדר בשביל הכרטיס הזה אחרי הOC שעשיתי לו? הסטוק: ליבה@450 זיכרון@500 נוכחי: ליבה@500 זיכרון@600 אינני זוכר את הטמפ' לפני הOC וניראה לי כי הצורה שבא עשיתי את הOC היא לא טובה :-X לא בקפיצות קטנות, אלא בקפיצה ישירה אל המהירויות הנ"ל ואז טסט אחד וזהו אל תלמדו ממני

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by amirx19,

אני יודע שבלוחות של GIGABYTE ניתן לגלות אפשרויות חבויות ע"י לחיצה על קונטרול וF1.האם יש דבר כזה גם בלוחות של אסוס?.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

חג שמח לכולם אני מחפש מארז עד 400-450ש"ח שיהיה: *מקורר היטב *ספק כוח איכותי *יפה? בתודה מראש G.A

דיונים חדשים בפורומים