אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מבקש מאנשים לקרוא את הכל לפני שמגיבים על מנת שלא יתבלבלו! שלום הבנתי שאנשים מתקשים להשיג קירור מים בזול וקשה לאנשים לממן את זה לכן החלטתי להקים אתר אשר ימכור חלקי מחשב חדשים לקירור נוזלי ואוויר האתר יועלה בין חודש לשלושה חודשים הקרובים כרגע xspc מבקשים הזמנה במענימום של 2000 $ אז כדי שאני אוכל להתחיל לממן את האתר אני יעלה באתר אפשרות לקנות לפני שאני מזמין מהם וקח אני אממן את ההזמנה באתר יהיה את הדגמים השונים והחלקים השונים שתוכלו להזמין כמובן שהאתר יהיה מאובטח על אחסון שרת מקצועי והתשלום יהיה רק דרך פייפל בהתחלה כדי להבטיח לאנשים שאני לא בא לרמות כאן אף אחד אני יעדכן יום יום דרך עמוד פייסבוק מה קורה עם ההזמנות כרגע ניתן להזמין רק חלקים של xspc אם זה יצליח בה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברס. אני מזמין היום קירור מים מהאתר FROZENCPU. ורציתי לדעת אם יש מצב למכס? ואם יש מצב שיקחו 30% כפריט אלקטרוני? אני מזמין כ PRIORITY והקיט הוא XSPC RASA 750 RS360.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Athlon XP 2400+ T-Berd rev. B0 המכפלה שלו פתוחה? איך אני משנה אותה ואם היא סגורה איך אני פותח? תעזרו לי בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם האם המכפלות בכל מעבדי CORE 2 (קונרו) פתוחים? האם יש דרך לדעת למי אם התשובה שלילית? תודה
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה: מכפלה לא יציבה (בלי שום OC) החומרה: לוח אם אינטל DG965WH מעבד קונרו c2d e6400 בבדיקה גיליתי ב cpu-z שהמכפלה יורדת מ-8 ל-6 (יורד ל-1598.4 במקום 2131.1) - ומתנדנדת בין שתי המכפלות עברתי על ההגדרות בביוס (ניסיתי לבטל את EIST - ללא הצלחה) החלפתי לא מזמן למאוורר CPU של זלמן והמחשב בסביבות 50 מעלות יש רעיונות??? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני עושה OC לראשונה. מפרט E8400 ep35-ds3r 4 GB 800MHZ נכון לעכשיו אני בbus של 358, כשאני רוצה לשנות את המכפלה של הזיכרון יש לי רק 2 או 2.4 כאשר ב 2.4 זה עובר את התדר של הזיכרון. השאלה היא מה עדיף? 2 או 2.4? וביינתים אין לי בשביל מה לגעת בהגדרות המתח של המעבד נכון? האם להשאיר את המאורר בהגדרות האוטמטיות או שזה פוגע ב OC.
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
אם המכפלה אצלי נעולה (לא בטוח אני אבדוק) אז הדרך היחידה לפתוח אותה היא בצורה פיזית? כלומר להוציא את המעבד ולעשות את כל שאר הדברים או שאני יכול להגדיר משו בביוס?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11. חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 . חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273. מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה? אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11. חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 . חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273. מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה? אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte 6vxc7-4x ומעבד פנטיום 3 . 1000Mhz וקראתי בכל מקום כאן , שלא ניתן לפתוח מכפלות עם המעבדים של אינטל , ואין לי מושג מה עוד... כרגע העלתי את המכפלה שלי ל 9 והבאס 133. ויש לי 1197 מגה הרץ... אז למה אמרתם שאי אפשר? או שבאמת אי אפשר ורק נראה לי שהעלאתי? כי אני רואה ב sandra speed 999mhz performance rating PR1197 (estimated אין לי מושג , פשוט עשיתי 133*9=1197 :-\ אני צודק? באמת עשיתי אוברקלוק? :\
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חברה, ניסיתי לשנות מכפלה לXP 64 +2800 (לוח Abit KV8 Pro). גם ה CPU RightMark וגם ישירות בביוס אני לא יכול להציב מכפלה גדולה מ - 9 . לדעתכם המגבלה היא בביוס או במעבד?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
קראתי את המדריך לOC. הבנתי הרוב. את החלק של המחלקים והמכפלות לא הבנתי. או את היחסים. ( 1:1 ? )( להוריד יחס? ) מישהו יכול לתת הסבר ממוקד בשפה פשוטה בנושא? ( אגב ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל על המילה "מחלקים" מצאתי רק "איך אני מרכיב מחשב מחלקים שונים" וכדומה... )
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לפי TomsHardware - לא (לפחות לא ב2140) לפי לוח האם שלי P35-DS3 - כן... (לפחות כן ב-2180 ... x6-x10) מה הנכון ?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ניסיתי מלא שיטות להגיע ל 4Ghz . ניסיתי 200X20 במתח של 1.275 - אבל המעבד מאוד מתחמם לי... עכשיו ניסיתי משהו שונה- מכנסתי מהירות של 158Mhz לבאס - והפעלתי את הטורבו בוסט וכל ה"טכנולוגיה" של המעבד... מה שזה נותן לי זה שהוא נכנס למכפלה של X26 - שזה יוצא ממש יפה.. שימו לב לתמונה מ CPUZ ותגידו לי מה דעתכם... דרך אגב הטמפ' במנוחה היא סביב 50מעלות ... ובמאמץ מלא אני מגיע ל92מעלות... אולי זה הזמן לשדרג את הקירור הבופאלו שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה אני לא יכול להנמיך בביוס את מכפלת המעבד שעומדת על 15 זה המעבד http://img246.imageshack.us/img246/249/cpu1ps.jpg
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הלוח שלי מאפשר רק העלאת FSB... האם אני יכול (תוכנתית...) להעלות multiplyers?? המעבד Northwood 2GHZA לוח Asus p4t-em
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב של סבי אשר אינו בן החיים, מופיע השורה הבאה באת הדלקת הביוס: Intel Pentium 733mhz (133x5.5) לפי מיטב ידיעתי זה אומר שהמעבד הומהר, או שאפשר להמהיר אותו. המחשב נקנה מחנות "ליטל מערכות". לא נראה לי ממש שסבא שלי עשה אוברקלוקינג, אבל זה אפשרי - הוא היה אשף DOS וכל הדברים האלה....
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
טוב בשעה טובה קניתי את המחשב על ידי חפירה ענקית באינטרנט ובאתר זה בינתיים לא הבנתי איך אני רואה את מעלות החום של כל ליבה במעבד שלי כי אני מקבל תוצאות מוזרות ולא אחידות דבר שני עשיתי מאט OC (על קצה הלשון ) כל התמונות הם אחרי ה OC הקטן שעשיתי ללא שינוי מתחים ... תמונות cpu-z תמונה מ EVEREST Ultimate Edition ו- SpeedFan הזמן הבדיקה של EVEREST מפרט Q6600 P5Q GSKILL 4G 1066 קירור לא נראה לי שזו הבעייה יש לי 690 COLLERMASTER 8 מאררים של 120 אחד של 80 ו Thermalright Ultra 120 Xtreme השאלה לאן אני ממשיף מפה תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
פשוט מדהים - תכנסו לתרד הבא ותראו את הבאס של המעבד - מ . ה . מ . ם !!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=30776 גם הזכרונות עובדים לא רע ... תכנסו לעמוד 2 - תראו תוצאה של זכרון ב SANDRA לא מהעולם הזה - למעבד AMD !
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם עלה לי רעיון שכל אחד ייכתוב פה מה הטמפרטורה הכי נמוכה שהצליח להגיע למעבד התנאים הם עם מארז סגור ובלי מזגן עובד בחדר ;D אז יאללה אני אהיה הראשון הגעתי ל 29 מעלות וצירפתי תמונה של התוכנה של GIGABYTE תקראו בצד שמאל למטה את הטמפרטורה מחכה לעוד טמפרטורות של אנשים
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במהלך שיטוטי בכל מיני פורומים של אוברקלוקינג (בזמן האחרון אני מתעניין בכך, אם כי לא ביצעתי שום אוברקלוק משמעותי), ראיתי שהמשחה התרמית הטובה ביותר היום היא בכלל לא משחה. זה נקרא אינדיגו אקסטרים Indigo Xtreme והיא מיושמת בצורה שונה מאוד ממה שהכרתי עד עכשיו: מניחים מין "דף" על המעבד, עליו את ההיטסינק (בלי להפעיל את המאווררים), ומריצים תוכנות מאמץ. הטמפרטורה צריכה לעלות ל85-90 מעלות (עוד לא עושים כלום), לרדת משמעותית ואז לעלות בהדרגה בחזרה ל85-90. אז מפסיקים את המחשב ומחברים חזרה את המאווררים. כדי להסיר את זה פשוט מקלפים את זה מהמעבד (יש סרטון שמישהו העלה ליוטיוב). מישהו מכיר את זה? אפשר להשיג את זה בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים , בהמשך לויכוח(ובעצת TAOTAO ) התראד הזה יהיה לויכוח בין הקירור המנצח בקטגורית קירורי האויר אקסטרים ובכן חברים? מי המנצח? ונדטה שתים של OCZ ? האקסטרים של טרמל? הסטוק של אינטל ? קדימה , תגובות . עם הסברים והוכחות בבקשה. דיון נעין ובלי ספאם!
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי P4 2.4@2.6 עליו יש AX-478 עם smart case fan 2 מה שמוזר זה שמעבד בIDLE שהמאורר על נמוך (3000+-) 32 לעומת זאת כאשר אני מגביר את מהירות המאורר (5000-+) המעבד עובד על 34 בטעינה מלאה זה בדיוק אותו הדבר רק רק +4 לכל טמפ' הלוח עומד על 19-21(תלוי במזג אויר) ובטעינה על 24 איך זה הגיוני ? כמובן שאני מעדיף ככה ככה גם יש לי שקט וגם קירור יותר טוב אבל זה לא הגיוני
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-