עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Drek Boy,

k hamifrat sheli hu amd 3400 s939 asus a8v p4k800 pro (ani hoshev a-data 512 ddr 400 kirur box tr2 asiti oc lameabed venitkati veze roze male metah kedei lavor lfsb haba ze hegioni? heelti mi 2200 mhz le 2453 ve bishvil laavor mi 220 fsb le 223 ze lo ala li gam ksheheelti lo metah paamim berezef az samti et hametah al manual veahshav ze al 1.8 kshelifnei ze ze haya al 1.6 beereh lama ze lo oved al metah namuh yoter?

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  2. הכותרת אומרת הכל...

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by liorgadidi,

מאיפה אני משיג אותה?

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  4. Started by yanushka,

1.איך ניתן לעלות את התדרים בכרטיס אחרי שכבר הגעתי לגבול העליון? 2.האם 2200 נקודות ב-3DMark03 נחשבת לתוצאה טובה (ראה מפרט בחתימה)? כרגע אני מדורג 9th בעולם.. 3. מהם התזמונים האופטימליים לכרטיס והאם מסוכן לשנותם? בתודה, יניב.

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by motir,

אהלן, קירור הסטוק של ה-P4C שלי קצת מג'עג'ע ואני רוצה להחליף אותו. אני לא עושה OC ומחפש: 1. פתרון פשוט. אני לא רוצה פוטנציומטרים וכו' אלא לחבר את המאוורר ללוח ולשלוט בו אוטומטית עם speedfan. 2. פתרון שקט שקט שקט. 3. פתרון זול. לא רוצה לשלם הון תועפות, במיוחד היות ואני לא צריך שום OC. 4. משהו קל יחסית. לא בא לי לשים מאוורר של חצי קילו על המעבד... למעשה, אני צריך משהו ברמה של קירור הסטוק, רק שיהיה שקט יותר. מישהו יודע להמליץ לי? תודה! מוטי עריכה: מצאתי את זה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=192 איך הוא?

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by jcdenton1,

יש לי מעבד NEWCASTLE 3000+ ולוח EPOX 8KDA3J. ניסיתי להעלות קצת את הבאס, העלתי ל-220 והכל נראה איכותי ואז במשך סתם פעילות רגילה בווינדוס הופיע לי מסך כחול נחמד שלא הספקתי לראות (כך שאינני יודע מהי הבעיה) ואיתחל לי את המחשב מחדש. שאלתי היא האם יש דרך לגלות מהי הבעיה שגרמה לזה (לגלות מה הסתתר מאחורי המסך הכחול) ולתקן זאת. שאלה נוספת: ידוע לי שלפני ביצוע OC אני צריך לנעול את ה-AGP, ה-SATA, ה-PCI ואולי עוד שיט ענערף. איך אני עושה זאת?

• 32 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by lipa,

חבל שזה בגרמנית , אבל עדיין אפשר להבין http://www.cooling-masters.com/articles-28-0.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  8. שלום לכולם, לפני כשנה קניתי מחשב חדש (לפי המלצה שקבלתי כאן באתר - AMD 2500, 512MB, AN7 וכו'), שעובד כמעט מושלם. הבעיה היחידה היתה, כמעט מההתחלה, אזעקה שהיתה מושמעת מדי פעם מלוח האם, בעקבות ירידת מהירות הסיבוב של אחד המאווררים. לוח האם המדובר הוא AN7, והמאוורר הוא זה של ה-NB. לאחרונה האזעקה הפכה קבועה - פירקתי את המאוורר, שימנתי אותו, והוא עלה מסביבות 1000 סל"ד למעל 5500. היום, יומיים אחרי הטיפול, חזרו נפילות המהירות. הוא עדיין עובד לא רע רוב הזמן, אבל יש לי הרגשה שלא כדאי לי לסמוך עליו יותר מדי. מבירור קצר באינטרנט הבנתי שהמאוורר הזה, שמגיע יחד עם לוח האם, הוא די דפוק ונוטה לעשות צרות. נראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו. אני לא הולך לעשות OC למעבד, והמחשב שלי לא עובד קשה מדי.…

• 14 תגובות
    • 708 צפיות
  9. יש ברשותי את הזיכרון Corsair TwinX 512x2 PC400PRO, וכשאני מנסה להעלות מעל 250FSB הוא פשוט מריץ מלא Errors ב Memtest, התזמונים של הזכרונות הם 3-4-4-7 (שאר המפרט בחתימה) , העלתי מתח לזכרונות ל 2.7 ולמעבד 1.525 , מה אני יכול לעשות ? שכחתי לציין שהHTT הוא על 4. הנה תמונה (ניסיתי אפילו להוריד מכפלה ל8 ועדיין Errors ב 250): http://rotter.name/User_files/nor/424984f80c0873a7.jpg תודה .

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by PCguy,

משהו יכול להמליץ על קירור סבבה ל AMD 939 3000+ בעיקרון הוא עם המאוורר של ה BOX כרגע אני לא עשיתי עדין O\C משהו שיהיה טוב יחסית וזול ותכללו לינק בבקשה לאתר הרכישה תודה לכל

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  11. שלום כולם אני עושה פרוייקט גמר שהוא קירור מים למחשב ורוב הפרוייקט כולו זה חישובים תיאורתים בלבד ולכן אני צריך דיוק בפרוייקט עצמו בשביל החישובים לכן אני נתקל בשאלה היא כמה וואט חום פולט המעבד יש לי AMD XP 2800 atlon לוח אם abit AN7 כרטיס מסך radeon 9700 PRO הבעיה היא שאני יכול להשיג כמה וואט צורך כל אחד מהמעבדים הנ"ל (גשר צפוני והכרטיס מסך) אבל אני צריך לדעת דווקא כמה וואט חום החלקים פולטים לצורך חישוב ראשונים אם יש לכם מידע מדוייק אשמח לעזרה על מנת שאוכל לחשב מה הספיקה הדרושה כדי לדעת איזה משאבה המתאימה לספיקה זאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  12. תגידו הטמפרטורות האלה בסדר לנוטווד 2000MHZ ללא אובר קלוק ..... זה נשמע לי קצת לא הגיוני ובדקתי כבר עם כמה תוכנות כולל רסוס פרוב......הנה: במנוחה: מארז24 מעבד27 במאמץ: הטמפרטורה של המארז עולה רק טמפרטורה אחת!לא הגיוני! מארז:25 מעבד:39 קרור מעבד סטוק(הלך לי הזלמן.....) קירור מארז ע"י 6 מאווררים 2 של זלמן 1 שלTT 2 של VENTEC ואחד גנ'רי השאלה אם התוכנה אומרת אמת או לא...? ואם כן האם זה טוב ויש לי משחה טרמית של רכטיק סילבר 5 אז המאמץ הוא קופץ ביותר מ10 מעלות המעבד זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  13. Started by lipa,

Asus Star Ice CPU Cooler http://www.asus.com/products2.aspx?l1=7&l2=38

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  14. פעם ראשונה שאני עושה אוברקלוק מעבד AMD64 3000+ WINCHESTER לוח גיגהבייט K8NS NFORCE3 250 ULTRA זכרונות קורסייר 1GB 400MHZ הרמתי את ה HT של המעבד ל 220 (כפול 9) והזכרונות עומדים על 440 הנה התמונה הרצתי פריים95 ולא נתקע שום דבר (זה לא גומר הדבר הזה כל הלילה זה לקח!!!) הטמפ' של המעבד עומדת על 35 במצב אידאלי ועם פריים95 הגיע הכי גבוה ל 42 והטמפ' של המערכת עומדת על 32 במצב אידאלי ועם פריים95 הגיע הכי גבוה ל 39 איך התוצאות?? אפשר להמשיך?? אני רוצה להגיע ל 2.2 או 2.4 איך הטמפ'?? זה הכי חשוב לי תודה על העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by מתי,

שלום רב אני מחפש קירור שקט ואיכותי לפנטיום 3 . מעבד אינטל (כלומר socket 370 ). האם יש לכם להציע לי משהו איכותי .ושניתן להשיגו בארץ ? תודה

• 3 תגובות
    • 424 צפיות
  16. Started by Mr.B,

טוב יש כמה דברים שרציתי לשאול לכמה מעלות המעבד הזה צריך להגיע במנוחה (מומלץ) ולכמה יכול (כאילו PUSH TO THE LIMIT) קראתי וראיתי שזה ל- 40 מעלות תקנו אותי אם אנ יטועה עכשיו לפי כמה תוכנות החום של המעבד שלי נע בין 26-30 לכמה אתם חשובים אפשר להגיע? CPU Type Intel Pentium 4A, 1600 MHz (16 x 100) CPU Alias Northwood, A80532 לוח אם : Motherboard Name Intel Maryville D850MV עכשיו נכנסתי לביוס וכל הקטע עפ המכפלות והמהירויות היה במין צבע אפור ולא יכולתי לגשת אליו יש איזו שהיא דרך לעבור את זה?

• 14 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by RayZ,

האם אני אגיע רחוק עם Pentium 2 266mhz באוברקלוק? יש סיכוי שאגיע איתו לרמה של פנטיום 3?

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  18. Started by tovtov,

שלום, אני לא מבין בזה כלום - לכן השאלה (אני מכווה שלא טיפשית ) איזה גוף קרור עדיף ל AMD 939 3000 1. זה שמגיע ב BOX (האורגינל) 2. TR2 M6 SE של thermaltak תודה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  19. הפעלתי את EVEREST, ושמתי לב שה MEMORY BUS שווה לCPU FSB שהוא 132.76. גם כתוב שהזכרונות שלי עובדים על 2.5-3-4-6. הלוח שלי תומך בזכרונות עד 266MHZ והזכרונות הם של 266MHZ, אז למה אני עובד על יחס של 1:1 בין ה FSB לזכרונות? יש לי לוח ECS K7S5A AMD Athlon XP 1800+ Palimino

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  20. יש לי מעבד AMD 3000 ניוקסטל סוקט 754 אני עובד איתי עכשיו ב2300 מגה הרץ והוא יציב לגמרי אבל לא מצליח לעבור את ה2350... הרצתי S&M המעבד הגיע ל48 מעלות והכל טוב ויפה חוץ מזה שהוא מצא 3 בעיות בזיכרון.. הנה סקרין שוט http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=0305TP60BU83I10K9WJUK10HMZ עכשיו בדקתי את זה נכנסתי לביוס ושינתי את הCL ל2.5 מה שהיה קודם נראה לי על אוטומטי. עכשיו החזרתי את המחשב ל2000 מגה הרץ והרצתי S&M והוא לא מצא בעיות בזיכרון. אני עכשיו על 2300 ומריץ S&M נראה מה התוצאות. עכשיו מה אני יכול לעשות כדי לעבור את ה2350? עוד מעט אני קונה XP 120 ואני רוצה תוצאות טובות.. ואם אני לא יצליח לעבור את ה2350 אז כנראה שאני לא יקנה אותו כי הוא רק יקרר את המעבד בלי OC ו…

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by malcolmx9,

מה שכתבתי בכותרת

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  22. Started by SpriteSoda,

למעבד ה Athlon XP 1800+ Palimino שלי יש קירור סטוק שהוא קירור צלעות ועליו מאוורר. (כנראה שיש גם משחה טרמית מתחת לצלעות). עכשיו, רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף עוד מאורר על צלעות הקירור, בנוסף למאוורר שנמצא למעלה, והאם זה יהיה אפקטיבי יותר או שאולי זה אף יזיק? המעבד בIDLE נמצא בין 43-46 ובעבודה הוא עולה אני חושב מעל 49-50. הנה תמונה שממחישה בערך מה שאני רוצה לעשות: תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  23. שלום, כפי שאפשר לראות במפרט (למטה) הלוח אם הוא מדגם : Gigabyte GA-7Npro2 rev2.0 עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא קירור יותר טוב מזה שיש לי כרגע : Cooler Master Jet הבעיה היא שכמעט כל קירור טוב שאני מוצא כגון הזלמן או ההיטסינקים השונים שיש היום בשוק לא מתאימים ללוח וכנראה שבגלל שאין לו חורים בתושבת אנא חברים עזרו לי למצוא קירור אוויר טוב שאוכל לעשות אובר סביר כרגע הטמפ' שלי ללא מאמץ עומד על 54 מעלות כך שהרצון שלי הוא להגיע ל40 מעלות או מתחת תודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  24. נניח שאני קונה מישחה טרמיט שהייתה על המדף בחנות שנתיים , זה עדיין תקין לחלוטין ? או שהשתמשתי במישחה (שהייתה לי), פעם אחרונה לפני שנה , זה עדיין תקין לחלוטין ? בקיצור האם מישחה טרמית מאבדת מהאפקטיביות שלה , אחרי זמן ממושך ? (כשהי עדיין בשפופרת)

• 7 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.