אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מכירים את ה LASERBAY ? WWW.LASERBAY.COM דבר חייתי למדי לא? מישהו יודע איך הוא? שווה בכלל את הכסף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז של TT שדיי עושה רעש , קראתי פה בעבר שאחד הגורמים לרעש זה הגריל של בנוי טוב ... האם אם אני יחתוך את הרשת הזאת רמת הרעש תרד ? זה לא אמור לעשות איזה שהם בעיות לא ?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוסיף למארז שלי תצוגת LCD (לא LSD...) שתתן פרטיס על המחשב כגון חום, מהירות מאווררים וכו... האם צריך בשביל זה חומרה מיוחדת? (יש לי לוח אם GARIBALDI) :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
whazzzuuuuuuuuuuP ?! ברשותי XFX GeForce 7600 GS עם Zalman VF900 מותקן. הנני מעוניין לבצע overclocking - אנא המליצו על דרכים יחסית לא מסובכות ובעיקר בטוחות (!) לעשות זאת וכמו כן לגבי הצפי של התוצאות.
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה מבין הכרטיסים הבאים יוצא חזק יותר, מקורר יותר ומתאים יותר לOC? השילוב הזה(קירור מים הכי זול שיכולתי לארגן לכרטיס מסך): WaterChill Pump DYO - Hydor L20 with fittings 10mm 190 WaterChill Radiator RDT02 120 mm Black Ice Pro 10mm 316 Thermaltake Aquarius VGA Waterblock A1983 166 ?xfx 6800GT 256MB DVI,TV? 2480 הכל ביחד יוצא 3152 או הכרטיס הזה: Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2960
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש לאח שלי ועשיתי לו אובר ממש נחמד. p4 1600A @160*16=2560 בלי בעיה קשה פשוט קבעתי בהפעלה הראשונה על 160 ויאאלהההה. ממש פשוט. gigabyte 8iexp זהו רק שתדאו. אם כל אהבתי לAMD איך אפשר לא לרצות כאלה תוצאות יפות.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש לפני כחודש (מפרט בצד) ועלי לציין שהמעבד מקורר היטב על ידי ARTIC COOLING FREEZER 7 PRO. אז ברצוני לעשות OC לסביבות ה3 GHZ אבל זה לא יוצא לי משום מה... עשיתי את כל מה שכתוב במדריכים ובפורום ולא יוצא לי כלום האם אוכל לקבל מדריך מפורט יותר? תודה מראש :
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום , אשמח אם תוכלו לעזור לי כאן בבעיה קטנה שיצרתי לעצמי אתמול אספתי חלקים להרכבת מחשב מ KSP, ובין היתר קניתי את המארז הזה :http://ksp.co.il/?uin=18464 ואת הקירור H90 של corsair כשהתחלתי לחבר את החלקים , גיליתי שהקירור לא מתאים לחיבורים במארז..המאוורר במארז הוא 120MM ויחד איתו גם החורים , והמאוורר של H90 הוא 140MM , ככה שאין לי איך לחבר אותו.. אופציה שחשבתי לעשות היא לקחת מברגה ולעשות חור נוסף שיתאים לחבר את הקירור , השאלה היא אם זה בסדר והגיוני. להחזיר את הקירור אחרי שפתחתי ולקבל זיכוי..לא יקרה אני מנחש תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאתלון 2100 שיש לי אבל משום מה נראה לי שהטמפרטורות שלו גבוהות מדי(למרות שאני יודע שהוא אמור לפעול בטמפרטורות גבוהות) הטמפרטורות עכשיו שאני פה באינטרנט הן: לוח: 43 מעבד: 66 יש לי מארז ENERMAX+3FANS שאמור לקרר די טוב(מה שלא נראה לי שהוא עושה.... אז מה,עם טמפרטורות כאלו אין סיכוי לאוברקלוקינג או שאני סתם מדמיין?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש, ואני רוצה לעשות OC למעבד, קראתי המון מדריכים כולל את זה שמפורסם כאן, ואני חושב שאני מספיק מוכן כדי להתחיל במלאכה =] קודם כל, יש לי כמה שאלות: 1. ברגע שאני מעלה את המתח של המעבד, אוטומטית הטמפ' עולות? 2. יש אפשרות לעשות OC ללא עליה במתח של המעבד ולהישאר עם אותן טמפ'? 3. לפי הטמפ' של המעבד שלי, יש מצב שאני אוכל להגיע ל- 3.00MHZ, ולשמור על טמפ' סבירות שלא יסכנו את המעבד? 4. אמרו לי שהלוח אם שיש לי אולי יגביל אותי, רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן.. אז האם אני אוכל בכל זאת להגיע ל- 3.00MHZ, זה הלוח: http://www.globaltech.co.il/hebrew/Product.aspx?Product=237&Category=76 טמפרטורות מעבד: תמונה מהביוס על הנתונים הנוכחיים: בכמה כדאי לי להעלות בשב…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קראתי במדריך הזה איך לעשות מוד למאווררים שיהיהו שקטים ויעילים אבל לא הבנתי מה זה המולקס הזה ומאיפה אני מביא אותו.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.0
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איזה קרור לכרטיס מסך יותר שקט? מה שאכפת לי זה רק הרעש, אני צריך מאוור כמה שיותר שקט לכרטיס מסך 1950PRO בתקציב של 120 שקלים, אז איזה יותר שקט, ואם יש משהו יותר שקט מאילו תציעו(בתקציב של 120שקל)
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עזרה לגביי אוברקלוק ל MSI 2080 TI X TRIO אני עושה אוברקלוק עם MSI AFTERBURNER שמתי 90 על הליבה ו500 על הזיכרון ואני רואה בלוגים הכרטיס מגיע ל330W וואט ומגיע לPOWERLIMIT הבנתי שיש ביוס יותר חזק של 406W של MSI שיתן לכרטיס לעבוד יותר מ110% POWER LIMIT האם יש שיטה אחרת חוץ מלצרוב ביוס בשביל להוציא ממנו יותר? אשמח לעזר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מארז רגיל, ואני רוצה בדלת הצדדית שלו להוסיף לו מאוורר, איך אני יכול לחתוף עיגול בתוך הדלת? תודה מראש, gonzila
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן מערכת E7200 EP43-DSL3 ספק 400 FSP זכרונות 800 של קינגסטון הצלחתי לייצב את המעבד על 4.00 באס 422 אבל לא מצליח מעבר. זכרונות ביחס 1:1 על 844 כאשר אני יציב עליהם. השאלה אם אני אקנה זכרונות 1000 אני אוכל להמשיך ב OC (ניסיתי לעלות מתח) תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
התפקיד שלו בעצם הוא להוציא אוויר חם נכון? אז למה כשאני שם יד אני לא מרגיש את האוויר החם יוצא? ובעצם אני מרגיש איוורור קל?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הHSF המקורי שבא עם המעבד והתלבטות קשה ביידי. רעש-קירור-וולקנו7+, שקט-פחות קירור-זאלמן או איזה משהוא באמצא נא הרגישו חופשיים לתת עצות או הארות והערות דרך אגב, כבר פניתי לחיפוש וזה לא כל כך עוזר
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הכי חשוב זה שקט.... ביצועים לא הכי חשוב... זה למחשב שמשמש בעיקר לעריכת אודיו והקלטות.... אז צריך להשתיק אותו... המחשב הוא: ASUS P4P800-DLX P4 2.8 512K GF 4 MX 440 עכשיו אני חשבתי על סוניק טוור למעבד.... לכרטיס מסך חשבתי משהו כמו זלמן ZM80D-HP לספק כח חשבתי לעשות משהו כזה...עכשיו הוא עם 2 של 80 רועשים מאוד... לקדוח ולעשות אותו עם 1 של 120...(מה הכי שקט שיש בארץ?) השאלה זה עם המארז מה לעשות? עדיף לקדוח ולהפוך אותו ל1x120 במקום 2x80 מה אתם אומרים?? נב. מה עם הרד דיסק?...יש משהו לעשות איתו?
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי רועש . אני יכול אפילו לשמוע אותו במסדרון אם אין רעש בבית. פעם הוא היה ממש שקט שאפילו שהייתי מכבה אותו, לא הייתי בטוח שהוא מכובה כי פשוט לא היה רעש ממנו. ניקיתי את המאוורים בעזרת שואב אבק. אחרי שניקיתי, אחד המאוורים עשה רעש ממש חזק כאילו איזה טרקטור קטן מתרוצץ לי במחשב. בנתיים ניתקתי אותו כי אני לא יודע מה לעשות. חוץ ממנו עדיין יש רעש מהמחשב. אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל מדי פעם יש רעש מהארדיסק כאילו מתקינים משהו, או עושים איזה פעולה כמו פתיחת וינראר, וזה למרות שאין שימוש במחשב, או לפחות שימוש שמצריך עבדוה מאומצת של הארדיסק.
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי ASUS 8800GT , עשיתי לו OC למקסימום שלו (חוץ מהשיידר שקצת מגביל , לא יודע למה?). בכל מקרה זה פועל על 750/2050 ואני לא יכול להמשיך יותר (ז"א אין לי לאן להמשיך יותר , אין לי מה להזיז או לעשות + לא ב RIVA ולא בASUS SMART) ה ATITOOL לא עובד בVISTA X64 אז לצערי לא יכולתי להשתמש בה. למשהו יש תוכנה אחרת כמו ATITOOL שאפשר לעשות בדיקות ארכיקטורה ושאר הדברים וזה יראה את המעלות מאמץ בהתאם? , אין לי מושג כמה מעלות יש לי במאמץ מקסימלי (המדד שלי זה אם זה לא נתקע ב3DMARK ולהפעיל קרייסיס [מסך אחרון] ולבדוק טמרפטורה). סה"כ המפרטורה ממש אחלה , מאורר על 60% במאמץ מסך אחרון קרייסיס יוצא משהו כמו 75-80 מעלות , בidle הוא עומד על 45. תודה עוד שאלה על הדרך במקום לפתוח נוש…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב אז אני חדש נראה לי.. וצריך עזרה באוברקלוקינג המסכן שלי חחחחח אז ככה יש לי AMD 2800XP והוא בטמפ' 85 ככה... אז סידרתי משחה תרמית הכנסתי שואב אבק ניקיתי כל מה שמלוכלך וכמה קבלים : שמתי עוד איזה מאוורר בצד פה בצד שם ועכשיו זה מסודר על 60-69 במאמץ יש לי מאוורר 2500 RPM חחחח... אסור לי לכתוב פה עם דבר כזה... בכל מקרה אני צריך המלצות לקירור אמיתי ולא אלתורים =) ומה הטמפ האידיאלית שאני צריך למעבד??? המחשב בכלליות זה amd athlon xp 2800+ gigabyte איזשהו לוח מי זוכר איזה.. עם כרטיסרשת+קול מובנה (צריך להוריד סיסנדרה או משו) 512 ram asus magic 128 ddr (Nvidia 5משהו chip) ד"א על הכרטיס מסך שמתי 2 גרילים - הזכרונות מסודרים 2 מכל צד של הכרטיס.. אז שמתי על כל צד גרי…
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
-
היכן אני משיג אחת כזו והאם היא מצרך חובה כשאני מחליף משחה תרמית? האם יש תחלי?ף
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/p/memory-heat-spreader-4759 http://www.dealextreme.com/p/dual-fans-hard-drive-cooling-attachment-5152 זה שווה לקנות או שזה סתם מעפן?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה בסגנון שחלק X מהזכרון לא יכול להקרא (can not be read). האוברקלוק הוא למעבד 2.4B ל3.0, באס 668, וזכרון ללא אוברקלוק DDR334, תזמונים של DDR333 בסטוק [2.5-3-3-7]. מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? הערה: לא עשיתי פרים 95 בלי אוברקלוק. תודה. עדכון: בגלל שחששתי שזה הזכרון, עשיתי בדיקת זכרון עם Memtest86 3.1, הבדיקה הסתיימה בהצלחה.
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-