עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש מצב אני הולך להיתפרע על המעבד בדרכים יצירתיות ,מישהוא יכול לתת מטרה ?

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by dor31,

הכותרת אומרת את הכל.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by biohazard,

תגידוא לי מה זה ותזבירו לי למה זה אוזר.

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  4. [glow=red,2,300]למישהוא שבאמת מבין [/glow] וסליחה לכל אלה שרוצים אבל לא מספיק משופשפים בעניין .... אני כרגע עומד על 240 באס עם זכרונות ביחס 1:1 (וזה אומר שהם על 480MHZ) עם 2.65V בתיזמונים של 3-4-4-8 הבנתי שזה יותר מידי לSAMSUNG PC3200 אני אשמח לעזרה באיך אני מוריד את התיזמונים שלהם ואת היחס עם הבאס אני רוצה שהם יהיו בOC אבל לא יותר מידי היסטרי.

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום לכולם אם אתם יכולים לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אההה...כן שלום יש לי מעבד AMD 2500B והוא מתחמם.......אז מי פה יכול להמליץ לי על קירור טוב מנחושת....ולא יקר ...מידי... ואם גם אפשר שמישהו ימליץ מאיפה לקנות קירור לכ-מסך שלי ASUS FX5200 וגם כאן לא משהו יקר מיד..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. .שלום חברים אני חדש פה . השאלה שלי למעלה . ומה זה עוזר למחשב ? למה זה מסייע בכללי ?

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  8. Started by oren13,

התזמונים בזיכרונות לדוגמא Bank Cycle Time הקיצור שלו בביוס זה (trc) אז אני צריך לדעת את הקיצורים של RAS# to CAS# RAS# Precharge DRAM Idle Timer

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  9. הנה הכרטיס שלי: זה fx 5200 הוא מצויד בזיכרונות מסוג סמסונג tc50 וליבה עם סטפינג של b1 מה הם יכולות האוברקלוק של כרטיס זה ? והאם ניתן לשפר אותו תוכנתית?

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  10. ברה אם אתם מכירים גוף זה אתם יכולים בבקשה לספר לי עליו?ולהסביר למה הוא גומר את זאלמן?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  11. מישהוא כבר ניסה תביוס החדש של ds3 3.3?אם כן איך הוא? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2456&ProductName=GA-965P-DS3 והאם כדאי לי לעדכן בישביל oc?

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  12. Started by בררר,

מישהוא מוכן להסביר את המושגים: FSB DRam Clock ratio Spd Dram frequency CPU ratio Spread spectrum CPU Vcore תודה לכל מי שעונה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  13. http://www.theinquirer.net/?article=8359 http://www.vrforums.com/showthread.php?threadid=5525&perpage=15&pagenumber=1 אוקי זה משהוא ממש ממש ממש מוזר.... מישהוא ניסה ראה שמע יודע ??? תסבירו...

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by Pc_Master,

למדידת טמפרטורת הדיסק הקשיח? :

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ברק,

מישהוא ניסה את הסיילנסר 5? אנא להעלות תמונות עם זה. למרות שנראה לי שהגוף קירור עם האלבטרון טוב הסיילנסר פשוט קורא לי מהמסך!

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הנה לינק לאתר המוצר, אני ישמח לתשובה מהירה, לפני שיישרף לי הכרטיס http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm תודה מראש

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by fox116,

אני רוצה להפוך אותו ל 5500 יש לי עליו קירור טוב הוספתי לו מאורר גדול וחזק.... אני יודע שהוא מעפן אז אל תתחילו להתלהב עלי חחחח ואם אפשר הסבר קצת איך אני מריץ תפקודות של הביוס [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by zombie,

אני צריך של 05 ו06 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by iyehuda,

בעבודה שלי יש משחה טרמית משתמשים איתה לציפים המשחה נקראת DOW CORNING 340 HAET SINK COMPOUND האם המישחה טובה ?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

כמה זמן מישחה טרמית מחזיקה(כמה זמן אחרי ששמתי אותה היא כבר לא אפקטיבית?)?

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  21. Started by Vidati,

או קיי, אז ככה כשהתכוונתי לקנות מחשב רציתי לקנות קירור אחר למעבד ובסופו של דבר לא יצא לי. המחשב נימצא אצלי כבר 3 חודשים בערך. והיום בדקתי את הטמפרטורה של המעבד סתם בשביל לדעת שהוא בריא וטוב לו... וגיליתי ש4 הליבות על 80-90 מעלות, קיבלתי שוק זה בדרך כלל על 50 +\- ישר פתחתי את המחשב והתחלתי לנקות מאבק, הסרתי את הגוף קרור וניקיתי אותו ביסודיות וגיליתי שהמשכה הטרמית שבאה עם המעבד קשיחה כזאות כיאלו היא מסטיק... ומפוזר על המעבד\גוף קרור בצורה מאוד לא אחידה. מה יכולה להיות הבעיה של זה? אחרי הניקוי החזרתי הכול למקום וכרגע המחשב פועל והמעלות ירדו בכ2-3 מעלות אבל אני עדיין לא מרוצה.. יכול להיות שהמישחה הטרמית פגה תוקף? (יכול לקרות כזה דבר בכלל?) ועוד משהו המאוורר לא הכי יושב טו…

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by sub_man,

ראיתי את המדריך למכונה ורציתי לבנות אחת אבל החומרים יקרים מידי אש אלה לי אליכם יש לי פליסטשין ורציתי לדעת אם אני מכין את העץ ואת הפליסטישן והכל איך אני יעשה שהוא יעבוד על אותו עיקרון כמו של המחשב כי טלויזיה אני מחבר לזה יותר נכון חייב אז זה לא בעיה ושלטים במקום ג'וייסטיקים רק הקטע של העבודה של זה זה הבעיה שלי

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by The Grey Matter,

מכירים את ה LASERBAY ? WWW.LASERBAY.COM דבר חייתי למדי לא? מישהו יודע איך הוא? שווה בכלל את הכסף?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by Nihility,

קניתי מחשב חדש, השקעתי בהכל חוץ ממארז ועכשיו אני תקוע עם מארז זבל... Pentium D 930, Geforce 7900GT, 2x1GB RAM דיסקים קשיחים: 80gb western digital , 320GB WD 3200KS המחשב הנוכחי רועש כמו מקסחת דשא, אני יושן איתו בחדר (מנסה לפחות, זה ממש רועש). ההארד דיסק, המעבד, וכרטיס המסך מתחממים יותר מידי לטעמי תחת עומס. אני מחפש מארז קר ושקט בתחום מחירים סביר (<1000). אין טעם לגרום לי להזיל ריר על משהו שאני לא יכול לקנות, טוב אולי רק קצת... חשוב לי, קירור אקטיבי להארד דיסק. מאווררים גדולים שאפשר להריץ לאט, נתיב אויר טוב למעבד ולכרטיס מסך. רצוי מפלדה כדי לספק יותר בידוד לקול, בידוד אקוסטי להארד דיסקים. אם יש גם בקר למאווררים, לא יזיק. אני חשבתי בכיוון של CS-718 Enermax אבל ע…

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by asili,

כי CPUIDLE לא עובדת אצלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני מנסה להפעיל את התוכנה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.