אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות בפסח משחב חדש, מעבד p4 2.4 או amd Athlon barton 2500+, שעולים בערך אותו הדבר אני עדיין לא סגור על מי מהם. אבל השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות מעבד חלש יותר, כמו למשל athlon 1700+ שעולה שליש מהמחיר של השניים הראשונים ולעשות לו OC? אין לי הרבה ידע בOC, והשאלה שלי אם אפשרי להגיע עם ה1700+ לביצועים חזקים כמו של ה2400+ וה 2600+, ומה זה דורש (קירור, מהירות זיכרונות, העלאת מתח וכו') תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אחים שלי עם אני רוצה לעשות צורה כל שהי בפח של המארז ואח"כ לעשות לו חלון אותו דבר איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה, מכיוון שכל קירור אוויר עד היום שנתקלתי בו, ברגע שמכוונים בביוס את אופציות ניטור טמפרטורה והגבהת מהירות המאוורר בהתאם ל-"OFF", כל קירור שנתקלתי בו עד עכשיו נהיה רועש כל כך שאי אפשר לישון לידו. האם ישנם יוצאי דופן? כאלה שמקררים מצויין וגם שומרים על פעולה שקטה?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לכמה מכם זה אולי נשמע רגיל לחלוטין אך מדובר כאן במעבד בעל ליבת Thoroughbred ולא רק זאת, הוא גם נמצא במהירות המקסימלית שלו ישר מהמפעל. עד כה כל ניסיונות שלי לעבור באס 180 עם ה AN7 פשוט לא עבדו. לפני מספר ימים גיליתי שהמכפלה של המעבד שלי פתוחה, אחרי בדיקה ב CPU-Z וחיפוש בגוגל גיליתי שמעבדים כמו שלי מסוג Rev B יכולים להיפתח על ידי הלוח אם. בדיקה קצרה העלתה שכאשר אני מוריד את המכפיל זה באמת משפיע על המעבד. לאחר שראיתי שהמכפלה אכן פתוחה ניסיתי לבדוק כמה גבוה אפשר לדחוף את המעבד כאשר הוא בכל מקרה במקסימום בהגדרות יצרן. הצלחתי להעלות ממכפלה 13 למכפלה 13.5 והמעבד פעל יציב ב 13.5X166=2241 אבל את מה שרציתי לעשות באמת (להגיע לבאס 200) לא הצלחתי לעשות במכפלה של 13. ואז עלה לי בר…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מארז מגעיל,צר,כל כך צר שלא פלא שהסירקולציה ממש גרועה והכל רותח מבפנים. לפני שבוע בערך קניתי ספק כח חדש TT 420W TruePower והטמפרטורה עלתה פלאים,במקום 36 (ממוצע idle) היא על 41 ובמאמץ מקום 42 (ממוצע) היגעתי ל 49 לפעמים 50 החלטתי שזהו נמאס לי,עשיתי חור יפה בדלת המארז בין ספק-הכח לבין המעבד,שמתי מאורר נחמד ופלאים: במאמץ הגעתי ל 43 ובמנוחה אני על 38 (בערך כמו הטמפרטורות שהיו לי לפני ספק ה TT). אז מי שיש לו סתם מארז (או אפילו מארז טוב) ללא מאורר בדלת המארז וחושב שמאוורר נוסף בדלת המארז תעזור,אז חד משמעי: כן עוזר פלאים * פנטיום 4 2.6Ghz
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם צריך לשים גריז טרמי כל פעם מחדש כאשר מוציאים את המאורר?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כפי ששאלתי: יכול להיות שזה גם כך וגם כך בסטפינג שונה? מה יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום..ישבתי וחשבתי לי האם זה אפשרי לעשות אוברקלוק לradeon 9700np ולהפוך אותו לpro ? כאילו אני יודע שזה אפשרי כמובן.. אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת בלי פחד שיקרה משהו לכרטיס? האם אני חייב קירור טוב כדי לעשות זאת או שאפשר להסתפק גם בקירור האורגינלי של הכרטיס? וגם עם איזה תוכנה הכי מומלץ לעשות לradeon אוברקלוק?תודה.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1) העליתי מתח ל1.40 ב3.70 האם זה תקין? 2) אני בודק יציבות בORTHOS/OCCT ונכשלתי עכשיו בבדיקה אז במקום להעלות מתח שיניתי את התזמונים המקוריים(4-4-4-15) ל5-5-5-15 וזה יציב עכשיו מה זה אומר השינוי תיזמונים הזה? קישור לאתר הזכרונות http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2 אני במתח 2.10 להוריד או להשאיר? 3) הכרטיס מסך שלי 8800GT בOC 757/1836/960 האם זה סביר או שיש לאן לשאוף? מפרט בצד תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג עם ATI TOOLS לכרטיס מסך ATI X300 ובמשחקים יש תקיעות כאלה קטנות. זה לא קורה כאשר אין אוברקלוקינג.. אין בעיה של וירוסים או מזיקים אחרים.. מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מ-324 לליבה שיניתי ל 450 והזיכרון במקום 200 שיניתי ל227. *
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ראיתי ביקורת על המשחה הטרמית Nanotherm Ice & Blue וזה נשמע ממש טוב וגם זול ואני רוצה לקנות. חיפשתי בזיגזג וב PCH וב נועה מחשבים לא מצאתי (בזיגזג וב PCH לא מצאתי בכלל משחות טרמיות ). מאיפה אני יכול לקנות את המשחה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מישהו מכיר את אלו השמע המעולה לoc http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_flexxlc_edition
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מעבד פנטיום4 506, סוקט 775. אני רוצה לקנות לוח רציני יותר על מנת לעשות OC ובעתיד שאוכל לשדרג (בתקווה לCORE 2 QUAD . על אילו לוחות תוכלו להמליץ לי שיהיו אוברקלוקרים טובים וגם שיתמכו בעתיד במעבד יותר חדיש. כסף אינה בעיה אני מוכן להשקיע בלוח כמה שאצטרך. כמו כן לאילו מהירות אוכל לצפות מהמעבד הנוכחי על לוח חדש וטוב? תודה מראש - יוסי.
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ללוח הזה ועליו יש את הקובית קירור מנחושת לאחר שהפעלתי אותו (הכל עובד תקין גם האובר קלוק סבבה ) שמתי לב שהקוביה הזו ממש חמה האם זה תקין? היא לא סתם חמימה אלה ממש לוהטת.... לפי speedfan כל הטמפרטורות נמוכות -באיזור ה 30 מעלות יכול להיות ששם אין חיישן טמפרטורה? (כי אין מצב שזה 30 זה הרבה יותר) צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! ברשותי V12 עם המשחה הטרמית שהגיעה ביחד איתו. ברצוני לדעת האם שווה לקנות ARCTIC SILER 3,5 במקום מה שיש לי? מה יותר טוב 3 או 5? האם זה מסוכן למרוח משחה עם כסף? איפה אני מוצא את ה5? תודה מראש!!
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון אני חדש פה !!! דבר שני אני רוצה לעשות למעבד לזכרונות ולכרטיס מסך OC ... המעבד שלי זה E6600 2.4 GHZ לוח אם GIGABITE 965PDS3P שתומך עד FSB:1333MHZ כרטיס מסך RADEON X1950PRO 512MB DDR3 זכרונות 2 גיגה KINGSTON DUAL CHANNEL של 667MHZ הטמפ במנוחה של המעבד 31 ושל הלוח אם 40 . שאני יעשה OC אני יקנה את הARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO . מישהו יכול לתת מדריך איך לעשות OC למעבד כדי שיהיה לי 3GHZ ולזכרונות 800MHZ ובכרטיס מסך לא משהו רציני . תודה לעונים ...
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס Leadtek WinFast 6600LE כן...אני יודע שזה חרX אבל זה מה יש בינתיים, בכל מקרה השתמשתי בתוכנה 0.25 beta 10 ? ATI TOOL הוא אמר אחרי שעה של בדיקה לכל אחד שהליבה יכול לעלות מ-300 ל450 והזכרון מ-250-275 השאלה שלי היא האם להסתכן בלהרוס את הכרטיס או מה שלא יקרה לו ולעשות OC או שזה לא משתלם לי ואני לא יראה שום שינוי במשחקים וכד' והאם כדי לבטוח בכלל בתוכנה הזו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היה לי אשכול קודם שבו הייתה לי בעיה והסדרתי היה לי בעיה בSLI http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315649.0 עכשיו כרגע אני רוצה לעשות OC חזק יציב לעשות רציפה של 24\7 אם אפשר עזרה ואני לא מצליח לעשות את הזכרונות שיעבדו 1:1 לוח GIGABYTE X38 DQ6 מעבד Q6600 G0 ספק כוח 850 ANTEC גרסת ביוס F7 הכי חדשה טמפרטורה 22 מעלות כי יש לי THERMALIGHT ULTRA 120 יש לי 4 סטיקים של זכרונות OCZ REAPER 800MHZ CL3 התחלתי עם אלו עשיתי את ההגדרות האלו Advanced Bios Features CPU Multi-Threading: Enabled Limit CPUID Max to 3: Disabled No-Execute Memory Protect: Disabled CPU Enhanced Halt(CIE): Disabled CPU Thermal Monitor 2 : Disabled CPU EIST Function: Disabled Virtuaalization Technology: …
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני עכשיו עורך קצת שידרוגים לקירור ואני יכול לקנות את הSONICTOWER ב~160 האם שווה? עקרונית אני די מכוון על הסינק הזה אבל אני רוצה לשמוע דעות
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
-
נכנסתי בתוכנה cpu-z לחוצץ של ה-memory ואיפה שאמור להיות היחס והבאס שהזיכרון עובד הו ריק!... מופיעים לי רק התיזמונים של הזיכרון... משהו פה לא בסדר... חשבתי שזה אולי כתוצאה מאובר קלוק אז הורדתי את האובר קלוק אבל עדיין אותה בעיה... :-\ יש למישהו מושג מה קורה פה ?! עריכה -------- הנה תמונה :
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי amd athlon xp 3000 והוא נמצא על 40 מעלות רציתי לדעת איך אני עושה לו אוברקלוק... ולכמה כדי לי וכמה מעלות בסדר עבורו...
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב להל"ן הקטע : "במעבדים אלו יושם בקר טמפ' דיגיטלי על כל אחת מהליבות, ולכן עדיף להשתמש בו(תוכנות CoreTemp ו-TAT מנצלות את הבקר המדובר)." אני בעל מעבד E6750 , השאלה שלי היא איך הורדה של אחת מהתוכנות שצויינו תעזור לי ?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
Hi everybody, I got an ATI Radeon 9800 Pro to replace my Sapphire 9600 Atlantis. with the old card (good passive cooling) I managed to OC the card to: 189=>237, 324=>385 (nice...) With the new card (it has a fan and it gets power directly from the PSU), I can't OC even by 20hz!!! What is going on here? What might be the reason? I'm thinking it might be because my PSU is a little weak (~300W). Can this be the cause of my OC problem? Thanks!
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-