עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by OR007,

זקוק למדריך שמסביר כיצד לצבוע מארז תוך כדי מתן קבלת ברק (כמו צבא מטאלי לדוגמא). That's all ! תודה רבה לעוזרים. מצאתי כבר אחד ב- Bit tech, אבל זקוק לעוד.

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  2. יש לי מעבד AMD ATHALON XP 2500 אני עכשיו מתלבט אם לקנות קטודה וכמה מאווררים חזקים יותר ממה שיש לי או לקנות וולקנו 12 ולעשות OC למעבד. עכשיו, רציתי לדעת אם אני ארגיש בשיפור גדול בביצועי המחשב במשחקים וכו' אם אני אעשה OC ואגיע למהירות של 2200GHZ? כי אם אני לא ממש ארגיש בשיפור בביצועים, אז חבל לי לבזבז כסף על גוף הקירור. ד"א: מעבד במהירות 2200GHZ זה ?AMD 3200 ??? זה המפרט שלי אם זה עוזר: abit nf7 2*kingstone 256mb 400ddr wd 80gb 7200rpm 8mb buffer

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by Pop3Sail,

מה קורה? תקשיבו יש לי radeon 9600 pro ואני רוצה לעשות לו vmod אז מצאתי איזה אתר שמראה איך עושים והכל... http://webpages.charter.net/wein/9600pro/voltage.html אבל אני לא יודע אם צריכיך לרתך משהו.. כי אין לי מושג איך ואני כמעט בטוח ידפוק ת'כרטיס עם זה אז.. איך אפשר עוד לשים את הנגד הזה? אפשר להדביק אולי?

4. אני לא מדבר על כל הפאנל הגדול אלא רק על הפסים (להלן תמונה) : פעם זה יצא לי חלק ונשלף יפה (למיטב זכרוני) עכשיו אני מנסה לשלוף הוא לא יוצא ואני לא רוצה להפעיל כוח חזק ... :-X

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by YarYar,

יש לי E2160, סטפינג L2. לפי ה Core Temp יש לו Tjunction של 100c. זה נכון? (היא גם מזהה אותו כ- Pentium M). חשבתי שרק לקוואדים יש Tjunction של 100c... אני רק רוצה להיות בטוח, כי המעבד עם אובר ל 3GHz, ובינתיים קירור סטוק (ה V1 לא יושב טוב בתוך המארז, עוד כמה ימים אני מקבל BT VX.), והוא בפול מאמץ של TAT מגיע ל 80 מעלות. עכשיו זה נראה הרבה מאוד, אבל אם באמת ה Tjunction הוא 100c, אז זה לא נורא כל כך. (שווה ל 65 מעלות על Tjunction של 85c.) ובתוכנות כמו אוורסט וספיד פאן, הטמפרטורה היא 15 מעלות פחות. (במאמץ מלא 65 מעלות). תודה.

6. Started by Becks,

חיברתי 2 מאווררים עם 3 פינים ללוח אם ASUS P4P800... יש איזו תוכנה שאני יכול לשלוט על הRMP שלהם? עכשיו הם על משהו כמו 1900RPM.. וזה לא מספיק לי..

7. Started by ncrd,

שלום, עפ"י המידות באינטרנט לא אמורה להיות בעיה אבל לפני שאני קונה רציתי לקבל אישור ממישהו שיש לו קונפיגורציה כזאת (או שבמקרה יודע). לוח האם הוא Asus P5B Deluxe אם זה משנה. תודה, מיכה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  8. Started by alonkl,

המאוור של הגוף מתחבר ב3-פין או4-פין? מגיעה איתו משחה טרמית? תודה רבה על כל עזרה

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by rino,

כיצד מסירים גריז טרמי ממעבד? :

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by tz2000,

יש לי לוח אמ P35-DS3L, מעבד Q6600 קירור ARCTIC COOLONG FREEZER 7 PRO עכשיו הבנתי שאפשר לעשות הקירור של המעבד יעבוד יותר שקט שינתי בביוס ב-SMART FAN מAUTO ל PWM ואז לא משנה את כמות הרעש וגם ניסיתי דרך EasyTune5 Pro אולי צריך לעשות עוד משהו/לא עשיתי משהו טוב תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  11. האם פשוטו כמשמעו העלאת המתח באפיק הזה כך שהכרטיס מסך מקבל יותר מתח ולכן יתן יותר אפשרויות אובר קלוק (של הכרטיס עצמו)? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by HouseBoy,

צריך שיגידו לי אם זה טוב או לא, זה אחרי המאמץ שהיה.. זה בלי מאורר 80" שאני מרכיב מחר על הכרטיס. אפשר לכלות לו אובר קלוק או שהוא מתחמם או משהו?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  13. יש לי לוח אם של אינטל דגם G45ID ומעבד E6600 רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לבצע באיזו שהיא דרך OC למעבד אפילו שזה לוח אם של אינטל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by Michael,

כידוע יש אבק. אבק מבודד טוב, ולכן חם יותר לרכיבים. מידת האבק עומדת ביחס ישיר לכמות האויר המוזרמת במארז, ורמת הקירור של הרכיבים עומדת ביחס ישיר לרמת האוויר החם המפונה מהם --> רמת האויר המוזרמת למארז. מעגל מעצבן. שכן, על מנת לשמור על רכיבים קרים, צריך להזרים הרבה אויר ולנקות אבק הרבה פעמים. היות והמערכת שלי סובלת מאוד מאבק --> שכן הרבה אויר מוזרם בא (דלת צד פתוחה, מאוור 12 מקדימה למעלה, מאוורר 80 מקדימה למעטה, שניהם מכניסים, ומאוורר 80 מאחורה למעלה מוציא אוויר, מתחת למאוורר של הספק). והיא גם חמה באופן טיבעי, עלי לנקות אבק הרבה פעמים על מנת שהיא תא תתחמם יותר מידי. (ממש אפשר לראות איך הטמפ' עולות עם הזמן!). אם למישהו יש פיתרון שיכול לעזור לי לדלל את כמות הפעמים שאני מ…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  15. O.K שדרגתי את קירור הסטוק שהיה ל Zalman VF700 cu והטמפ' אכן ירדו במאמץ בסביבות 10-12 מעלות. החלטתי לקחת את ה O.C שלי עוד קצת קדימה ובמקום 540/600 ( בסטוק מעבר לליבה 540 הכרטיס היה נופל ) העליתי ל 545/610 ואכן היה שיפור לא רע בתוצאה ב 3DMARK05 . החלטתי להעלות ליבה ל 550 והשארתי את הזיכרונות כפי שהם ולהפתעתי התוצאה ירדה מעל 200 נק' מהתוצאה האחרונה,החלטתי להעלות בעוד 5 את הליבה ל 555 ( זיכרונות כפי שהם ) ושוב התוצאה היתה נמוכה. הורדתי חזרה את הליבה ל 545 וזיכרונות העלתי ל 615 וראיתי שיפור קל בתוצאה . למה זה קורה הלא לפי השכל הישר במידה ומעלים גם את הליבה אמורים לראות שיפור מסיום לא נסיגה?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by kinggil,

תודה.

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by danik,

מזה?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by bigshow,

היי שלום לכולם יש לי לקירור הצ'יפסט גוף קירור ועליו מאורר המאורר מת (עבר הרבה זמן) , הלכתי לחנות הקרובה לביתי ואין להם מאורר כזה (מאורר קטן מאוד) השאלה שלי אם אני יכול להשתמש ככה במחשב כמה זמן עד שאקנה את המאורר ? או שזה מסוכן ? (אני שואל את זה כי יש מחשבים שיש להם בצ'יפסט רק גוף קירור בלי מאורר לכן יש אופציה שאולי אפשר לעבוד בלי מאורר זמנית ?) תודה מראש לכולם וגמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by Erk0kyDa,

תיראו אני קניתי לפני כמה ימים HD4850 power color עכשיו שאני רוצה לעשות לו אובר קלוק מהדריבר הוא מגיע engine 650 memory 1100 עכשיו הורדתי ati tool עכשיו יש לי בעיה בתוכנה עכשיו באיזה תוכנה אני צריך להשתמש תמליצו

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  20. תראו.. איך קוראים ללוחות האלה? ואיפה ניתן להשיג אותם? (אל תתיחסו לחלקים..רק ללוח הלבן עם החורים..).. (הום סנטר ACE חנות אלקטרוניקה..וכו'..).. תודה לעוזרים!, רן!

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  21. בהנחה שמדובר במעבד אינטל, ובלוח קירור של ThermalRight Ultra 120 Extreme מה הייתם שמים על מנת להצליח הכי הרבה לקרר ?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by dxdiag,

תקשיבו , [ רק עכשיו נזכרתי בזה רציתי לפרסם אתמול ] קיצור אתמול אני פירקתי תקירור וזה ומנקה תקירור של המעבד שם משחה טרמית והכל טוב וזה .. והפעלית תמחשב והלכתי למכולת להביא שמן כזה למאוורים . קיצור אני בא וז מרגיש מזה חם במארז . נגעתי בקירור של המעבד והוא היה רותח !!!!! משהו כמה 50-70 מעלות !!!!! ואז ראיתי שהכבל של המאוור של הקירור לא מחובר !!!! יכול להיות קרה משהו למעבד ? ! [ דרך אגב המחשב לא נדלק . לא קשור לסיפור הזה ]

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. חקרתי ושידרגתי את הביוס שלי במשך שעות, יש לי את כל האפשרויות שאני צריך כמו תזמוני זיכרונות והכל, אבל אין לי אפשרות לשנות את המחלק, מדובר בלוח Gigabyte P35-DS3, מישהו יודע איפה הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  24. שלום לכולם, 2 שאלות: 1) האם הבסיס של הקירור מלא או חלול? כלומר: הוא מרובע ועבה... - זה אומר שהוא מלא? 2) איך אני יכול לדעת איזה חומרים יש בתוך הצינורות? בתודה מראש, וסליחה על הבורות!.

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by guy1235,

יש לי את הלוח הבא: ASUS P5LD2-VM והייתי רוצה לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות שלי. תודה מראש, גיא!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים