עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tomerco,

שלום יש לי מעבד amd 3000 939 והוא במנוחה על 20 מעלות זה הגיוני? אני בודק עם התוכנה mother board monitor

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  2. למעבד וגם לכרטיס..! בעזרת השם! יש בעיה אני רוצה לעשות אני רוצה ללמוד אני לא יודע מאיפה ללמוד קראתי תמדריכים שיש באתר וזה לא מסביר איך עושים אלה רק מידע כללי..@ אני רוצה לדעת איך עושים : אם מישהו יוכל לעזור לי באונליין כאשר אני יעשה את זה זה יהיה יותר טוב ופחות טעיות שלי@! תודה זה מה שאני מתכוון לקנותת! PENTIUM 4 2.8ghz 800mhz 512K 1100 ¤ 1 ABIT IS7-E 490 ¤ 1 או Epox EP-4PDA3I Intel 865PE [ 510 ] ¤ 1 WD 200/7200 SATA 8MB 870 ¤ 1 MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB [256BIT] [R360] 1500 ¤ 1 SPL 008 NEON 220 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan APFC 330 ¤ 1 512MB A-DATA 400MHZ [KSP] 490 ¤ 2X או 512MB A-DATA 500MHZ [KSP] 610 ¤ 2X הזיכרון והלוח אני מתחנן …

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by nadaw,

סתם שאלה... צודהההה ;D

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  4. מארזים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=2281 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4147 מאוררים: tt smart fan 2 עם כפתור לשינוי המהירות cfm 76 או vantec tornado cfm 85 הטורנדו הוא יותר עבה.... והTT כם בקרה של כיוון המהירות שזה די חשוב לי הTT יותר זול. האם ההבדל בביצועים במארז יהיה כל כך משנה? שווה עוד כסף??? אני ישים 2 מאווררים כאלה שמכניסים אוויר מקדימה, מאחורה יש 2 שבאים עם המארז ומוציאים אוויר ויש אחד בדלת שבא עם 2 המארזים. אז כדי לי לשים אותם מקדימה? מאחורה? אחד בדלת ואחד במקום אחר? קירור למעבד: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2105&osCsid=88e4be4098…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. Started by e_perera,

my water cooling system is looking for a new worm and loveing house see information in the following URL. http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=615

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. Started by liranss,

שלום שמי לירן כהן אני כר בראשון לציון... אני מעוניין לקנות מאוורר צבעוני למחשב.. אודה לכם עם תמליצו לי פה על אתרים טובים לקנייה בראשון לציון. חשוב מאוד שהחנות תהיה בראשון לציון תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by 4x4,

אני רוצה לדעת מה הטמפ' של המחשב שלי איך אני עושה את זה ? איזה תוכנה צריך או משו ואם יש תוכנה מאיפה להוריד תודה מראש!!!!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by ITSIK86,

לקחתי ת'תוכנה ריבה טונר או מה שזה,העלתי את המהירות גם של הממורי וגם של הcore ואין שום הבדל במשחקים,אותו FPS ואותה מהירות,כלום לא השתנה למה זה ככה??? ושמתי לב שאפשר גם לשנות ת'שעונים האלו התוך הדרייבר של נבידיה החדש אז עדיף מהדרייבר או מהתוכנה? יש לי כרטיס FX 5200 128 מגה בייט 128 ביט

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  9. טוב אני מתחיל בתחום הזה (וכשאני אומר מתחיל אני באמת מתכוון לזה). אז ככה יש לאחי מחשב בבית מאוד מאוד ישן: P2 300MHZ לוח אם: Apus Lucky Star מאוור 60MM שעובד בערך על 2500-3000 RPM (נמצא במארז לא על המעבד). זיכרון: 256MB מארז: ג'נרי המעבד עובד על 40 מעלות בערך (עכשיו בדקתי) כמו שאתם רואים המחשב מאוד ישן אבל עדיין עובד. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק ל- 800MHZ בערך. זה נראה לכם מוגזם? איך אני מתחיל בכלל? צריך תוכנות מיוחדות? אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה מהתחלה ועד הסוף איך עושים שלא יקרו לי פאשלות כי גם ככה המחשב בקושי מעלה את הוינדוס. תודה!!!

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  10. שלום נשברה לי המשאבה הישנה של מערכת הקירור אקוואריס 2 של TT ואני צריך חדשה, לא יודע עדיין בקשר לתקציב אז תציעו משהו סביר, תודה

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by mb74ever,

מעבד AMD k6-350mHZ הוא מגיע למאמץ ל58 בערך ועושה ריסט...משחתי על המעבד משחה טרמית..אבל עדיין זה לא מוריד את המעלות..ניקיתי את הגוף קירור... ואפילו ניסיתי לשים גוף קירור גדול יותר...אבל זה לא עוזר..מה עושים? מוכרים עדיין אוורר לטרנטה כזאת?ואם כן כמה? אני לא יודע כבר מה לעשות..

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

יש לי כרטיס מסך 6600 כמו שכתוב למטה בחתימה והוא מתחמם.. 57 במנוחה 70+ יציאה ישר אחרי משחק רבע שעה אני רוצה לקנות קירור או סיילנסר או זלמן כנראה אבל איזה הכי טוב? אם יש אופציה אחרת גם תודה

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  13. שלום! קניתי כרטיס מסך מסוג GigaByte geforce 6600 256MB Turboforce (GV-NX66256DP ואני לא מצליח למצוא בשום מקום את הטמפ' של הכרטיס... חיפשתי בדרייברים ובEverst, אבל לא מצאתי דבר... יכול להיות שבכרטיס חדש אין חיישן טמפ'? או שאולי אני פשוט לא מחפש נכון? תודה!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  14. Started by yehob,

אני ישמח אם מישהו יפרט בצורה ספציפית איפה זה נימצא.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by mrshukas,

אני רוצה מערכת קירור מים למעבד AMD Sempron 2200 איזה אתם ממליצים ומאיפה ? [mrshukas@gmail.com

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  16. שלום לכולכם! דבר ראשון - אני יודע שיש מ-ל-א אנשים שעשו אובר למעבד כמו שלי..... אז לפני שצועקים פה "תעשה חיפוש בפורום", הסיבה לתרד הזה היא הזכרונות.... והכ.מסך, שאני לא יודע עד איזו נק יחזיקו אז אני מבקש טיפים ממקצוענים. אוקי, המפרט: לוח ABIT AV8 מעבד 3000 סוקט 939 (לא ווניס) עם מאורר של TT פשוט זכרון: Kingston 512MB DDR400 CL3 - x2 כ.מסך: XFX 6600 256MB AGP עם מאוורר Zalman 700CU בנוסף מול המאוורר של המעבד יש עוד מאוורר שמושך אוויר קר מבחוץ, אז אני לא חושש מהתחממות יתר של המעבד כל המארז מקורר ע"י מיטב מאווררי TT - אז מבחינת קירור אני בסדר ;D יש דיסק SATA ודיסק ATA הספק הוא 400W אמיתי המטרה היא לעלות מ-1800 של המעבד לסביבות 2100. אם אפשר ובטוח יותר - יותר טוב! …

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  17. Started by Shbd,

יש לי: Intel Pentium 4A Northwood, 2266 MHz Intel Billings 2 D845EBG2 הטמפ' עומדת על 30 c גם למעבד וגם ללוח....... הבנתי שעושים oc דרך הביוס, נכנסתי ואני לא יכול לשנות כלום.... עידכנתי תלוח מהאתר של Intel ולא עזר...... האם יש דרך לעשות oc?????

• 9 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by prexus,

אני כנראה קונה מארז+ספק למחשב החדש, התקציב למארז+ספק הוא 1000 ש"ח. יש עדיפות לTower-Full Tower, חלון, ואוורור טוב. אז חשבתי על אלו: Antec High Performance Plus View 1000 AMG - מגיע עם שני מאווררים - למשהו יש מושג איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1094094600.htm (אני אקח איתו ספק של איזה 360W) SuperTalent (Chieftech OEM) w/ 5 Fans % USB, 1394 @ front. : http://www.pchardware.co.il/docs/pd538841682.htm (בנושא הספק כמו בקודם) Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case - מגיע עם 2/3 מאווררים - מישהו יודע איפה? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2070557053.htm (בנושא הספק כמו בקודמים) Coolermaster CAC-01-UKC Centurion Black Tower Case - למשהו יש מידע בנוגי למאווררים…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  19. Started by shloosh,

אני קונה מארז חדש עם האופציות הבאות, ורציתי לדעת כיצד לסדר את המאווררים בו לקירור האולטימטיבי! מאווררים: 1 מאחורה 2 מקדימה 1 בדלת. ויש לי אחד SF2 על המעבד. אגב כל המאווררים שאני קונה הם מאווררי לדים של coolermater. הם בסדר לא??? אז באיזה צורה לסדר את זרימת האוויר??? חשבתי על דלת:מוציא מאחורה:מוציא מקדימה:שניהם מכניסים באופציה הזאת זה נראה לי טוב אבל קצת מוזר,כי האוויר הנקי שהמאווררים מקדימה מכניסים,"נגנב" ע"י המאוורר החזק שעל המעבד או ע"י המאוורר שבדלת,וכך האוויר לא מגיע לצד האחורי.... :-\ או ההפך דלת:מכניס מאחורה:מכניס מקדימה:שניהם מוציאים מה דעתכם???? חשוב לציין שהכי חשוב לי הטמפ' של המעבד והכרטיס מסך. תודה לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by ranyr,

היום סידרתי קצת את כל החוטים שבמארז שלי ואחרי שסימתי סגרתי הכל חזרה והדלקתי את המחשב שני מאוררים (שמחוברים על אותו כבל) עובדים כל הזמן הכי מהר והמאורר שעל הכבל השני משנה כל הזמן את המהירות שלו לפי יוזמה אישית שלו... התצוגה של המהירות (או יותר נכון המהירות המבוקשת) עדין פועלת אבל למעשה לא משפיעה על המאוררים למישהו יש מושג מה קרה למאוררים האלה??? וואו... המעבד שלי על 32 מעלות והכרטיס מסך על 26...

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  21. אני לא מבין את התוצאות. סליחה על הבורות ???

22. מצאו כבר דרך כלשהי? תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by Becks,

חיברתי 2 מאווררים עם 3 פינים ללוח אם ASUS P4P800... יש איזו תוכנה שאני יכול לשלוט על הRMP שלהם? עכשיו הם על משהו כמו 1900RPM.. וזה לא מספיק לי..

24. 9800 NONE PRO של גיגהקיוב יש איזה דרייבר מיוחד ???.... תודה מראש לעונים תומר בכר

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  25. Started by HellWarrior,

הזמנתי לי מערכת חדשה מבוססת athlon64 3200+ וסתם איזה גוף קירור Thermalright SKL 948U עם מאוור 92mm של וואנטק, שכחתי את שמו. הבעיה היא שהלוח שהזמנתי, ה EPoX EP-8KDA3+, מגיע עם heatsink בלבד על הצ'יפסט, וחשבתי שאולי כדאי שאני אוסיף גם קירור אקטיבי לצ'יפסט של הלוח אם. על מה אתם ממליצים ? לא יותר מ80-100 ש"ח בבקשה! תודה מראש, ויטלי.

• 8 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.