אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי תחושה שהוא יתחיל להעלות להבות בקרוב.... טוב אז אין לי מושג מזה Aux1 אבל כתוב לי שם שהטמ"פ שלו זה 71... מה לעזעזל זה Aux1 ומה אני יכול לעשות..???? בבקשה תעזרו ליייייייי תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ממוצע שאני רוצה שמשחקים חדשים יותר יעבדו בו בלי להתקע לפעמים איך בידיוק אני מבצע OverClocking כי לא הבנתי בכלל מפרט: p5vd2-mx לוח אם ati x1950pro 512 כרטיס מסך 3GB זיכרון 450w ספק תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי הכרטיס geforce 6600GT .... אז מה זה הליבה שלו ?!?!?!? איך היא נראית ?!!?!?!? איפה היא נמצאת ?!?!?! אפשר אולי תמונות ... תודהה
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעשות צריבת לביוס לFX5200 וכפי שהבנתם זה לא הלך.. עכשיו ככה,כשאני מדליק את המחשב המסך מראה כאילו הכרטיס מסך לא מחובר,מה עושים? ** אין מצב שהכרטיס נשרף,הבעיה היא שמחקתי את הביוס הקיים ולאחר מכן הוא לא קלט את הביוס החדש ומאז יש את הבעיה שכאילו הכרטיס מסך לא מחובר** תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה קירור מומלץ יש בKSP עד 80-100 שקל ? איך אני מרכיב את הקירור על המעבד ? זה מסובך ? צריך לפרק את הקירור סטוק ? שמגיע עם המעבד ? אפשר מדריך ?[עם תמונות] תודה !
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
משהו באיזור ירושלים אילתרתי מאורר וזה מה זה מכוער על המארז בלי גריל מאיפה אני יכול להשיג?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אוקיי קניתי היום את המארז (NZXT Apollo) חיברתי את המאווררים שלו לספק הג'נרי שיש לי עכשיו ("500W" ) המאווררים עבדו אבל בקושי הרגישו אוויר, אפילו המאוורר של ה 40MM שיש לי במחשב הזה עשה יותר אוויר ככה זה אמור להיות או שזה בגלל הספק?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש שמגיע עם ה-Q6600 והחלטתי לעשות OC למעבד למהירות 3 Ghz, רציתי לדעת איזה קירור יהיה הכי אפקטבי והכי שקט לתנאים, עד 200 שקלים. בנוסף, רציתי לדעת אם בכלל אוכל לבצע את ה-OC הנ"ל עם החלקים הבאים: SeaSonic M12 - 500W Gigabyte GA-EP43-DS3L G.Skill 4GB (2X2GB) 800 Mhz CL 4-4-4-12 CoolerMaster CM 690 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מצאתי בפלונטר שהם מוכרים חלקים למערכות קירור מים, יש שם בלוק קירור מים שמתאים לכל התושבות, ויש רדיאטור עם 2 מאוררים, הנה הקישורים למוצרים, תגידו לי איך הם נראים לכם: הרדיאטור, מוצג עם מאורר אחד אבל יש אפשרות לשתיים הבלוק, בא מפורק להרכבה עצמית תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המעבד שלי זה 2.6 800 P4 והלוח זה ASUS P4P 800 DELUX
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום עשיתי את הקירור הכי בן זונה בארץ לכרטיס מסך שלי היכן אנני יכול להעלות את הקבצים של התמונות
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ובזמן ההתקנה הרכבתי את המעבד בלי משחה תרמית כי הבנתי שיש סוג של מדבקה מתחת למאוורר שבא עם המעבד שזה סוג של משחה תרמית. בכל מקרה אני מעוניין לשים משחה תרמית כי הבנתי שזה יותר טוב, אבל מישהו אמר לי שאסור להוריד את המדבקה מהמאוורר בכלל כי זה יכול לדפוק את המאוורר ואת הקשר בינו לבין המעבד ואם אני רוצה להשתמש במשחה תרמית אני צריך לקנות גם קירור אחר למעבד. האם זה נכון ? המעבד שלי כרגע עומד על 30 ומשהו מעלות במנוחה אבל במאמץ הוא מגיע ל 60 פלוס ואני די בטוח שזה בגלל שאין משחה תרמית. תודה
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ברשותי מארז של ריידמקס השחור המקורי. בכל אופן AMD 2600 כרגע בקיץ על 45-46 מעלות במנוחה, לוח על 28 בערך ,הארד דיסק על 36-37 והספק או לא יודע מה זה AUX על 42. בעונה הקודמת המעבד היה על 38 בערך,ההארד דיסק על 30 בממוצע ולוח על 25. טמפ' טובות? בכל אופן המארז מסודר ככה: 2 מאווררים מוצאים מאחורה. 1 מכניס מהדלת. 1 מכניס מקדימה. סידור טוב? אם לא ,איך כדאי לי לסדר?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין שלושה קירור אוויר חדשים למחשב Socket 462 אז ככה סיירתי קצת באינטרנט וזה מה שמצאתי לטעמי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4258 כולל מאוור 80 מ"מ מסוג טוב. או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1977&products_id=12467 או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 כולל מאור 80 מ"מ מסוג טוב. תודה ענקית לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצ לבנות מעגל עם חיישן טמפרטורה שכאשר הטמפרטורה עולה המאורר יפעל אוטומטית למישהו יש הצעות
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הכנסתי את זה פה - כי יש כאן אולי אפשרות ל OC רציני עם היתרונות של הציפסט החדש ללא צורך במעבדי פרסקוט!!! מגיע עם: Socket 478 Pentium 4/Celeron Intel 915P Intel ICH6 800 / 533 MHz DDR400/333 4slot 4.0GB 1 个PCI Express x16 3 个 PCI Express x1 3 个 PCI RAID ICH6 *1 个ATA *4个 SATA ITE IDE RAID 2 个ATA133/100/66 RAID 0, 1, 0+1 AI NET2 USB 8 USB2.0 AI Proactive AI NOS AI NET2 CrashFree BIOS 2 BIOS MyLogo Q-Fan Anti-virus software (OEM version) ATX תמונה: http://www.asus.com.cn/trends/newp/P4GD1.htm הבעיה שאני רואה ב OC ללוח הזה - עדיין לא שמעתי על לוח לציפסט 915 עם נעילת PCI EXPRESS ו SATA. לעיונכם.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קודם כל, תיאור מערכת : לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרון: 1024MB / 400MHz) Kingston DDR2) שני מודולים של 512M פרוססור: 3.4G עם גוף קירור Arctic Cooling - Freezer 7 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD מערכת הפעלה: Win XP+SP1 אני מנסה להאיץ את המחשב דרך הביוס באמצעות האופציות הסטנדרטיות ולא מצליח לעבור את ההאצה של 10%, רציתי לדעת איך משנים בביוס את המכפיל כדי להאיץ את הפרוססור. (אחר כך אני אנסה האצת זיכרונות )
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני יודע שבלוחות של GIGABYTE ניתן לגלות אפשרויות חבויות ע"י לחיצה על קונטרול וF1.האם יש דבר כזה גם בלוחות של אסוס?.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אבקש חוות דעת וגם נימוקים אם אפשר גם איזה שקט יותר ואיזה מוריד יותר טפרטורה.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תראו אני משנה את התיזמונים ובcpu-z זה שונה מהEVEREST : אגב תוכלו להגיד לי מה המחלק שלי כי לא הבנתי כלום
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עשיתי לTI 4200 128 DDR VIVO של GAINWARD אוברקלוק : מהירות זיכרון לפני אוברקלוק 444 MHZ מהירות ליבה לפני אוברקלוק 250 MHZ לאחר האוברקלוק מהירות זיכרון 520 מהירות ליבה 260 זה לא חלש? זה נראה לי מאוד חלש יחסית לכרטיס למרות שהמוכר אמר שזה מיוחד לאוברקלוקינג ... קניתי אותו מלפני שנה וחצי הוא פועל סבבה .... אני משתמש בתכנה EXPERT TOOL לאוברקלוקינג .. היא טובה?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 4 64 מגה בייט ואני רוצה לדעת אם אפשר לפתוח בו צינורות עיבוד, מישהו יודע כמה בכלל יש בו ? 2 ? עשיתי לו קצת OC ואני רוצה לראות כמה אפשר להוציא ממנו תודה
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-