עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי את הכרטיס Asus Geforce FX5900 ויש בו חיישן טמפרטורה. והטמפרטורה של הליבה היא 66 במאמץ והטמפרטורה המקיפה היא 49 במאמץ מישהו יודע אם אלה מעלות טובות או לא? ואיזה מעלות זה כבר חם מדי ומסוכן לכרטיס? תודה

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  2. טוב ככה יש לי לוח אם שהוא תומך עד PC2700 (עזבו אל תשאלו) ויש לי שם 1GB (512X2) של PC3200 הוא עובד כן אבל הבעיה היא שהוא במירות של 333 כשכול האחד מהם אמור לעבוד 400..... אז יש אפשרות כזו בלוח עוד שניה אני עורך ונותן תמונה ששם אפשר לשנות מימשהו כזה מנואל ל400 אז זה זה?

3. Started by XpideR,

שלום היום קניתי תקירור החדש של ac הרכבתי אותו והכל אבל הטמפרטורות עלו לפניי כן היה לי קירור של 50 שקל של asus ועכשיו הטמפרטורות יותר גבוהות עם הקירור החדש זה לא הגיוני שהקירור החדש פחות טוב שאני עושה בדיקה בocct אחרי שתי דקות הטמפרטורות קופצות לשנייה ל84 מעלות ואז זה עוצר משהו פה לא הגיוני אני עם מעבד e7200 4ghz ועוד שאלה למה אי אפשר שהמאוורר יסתובב ליותר מ1500 rpm

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by kobibo,

אני רוצה להחליף את קירור הסטוק במשהו יותר טוב,שיקרר יותר טוב ( כיום מנוחה 38-39 מאמץ 58-60 ) . אודה להמלצתכם. כמו כן האם אמורים לצאת בתקופה הקרובה קירורים טובים יותר ממה שקיימים היום לכרטיס זה?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by Cooler-Master,

טוב המחשב החדש שלי עבר קצת מודינג ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הטמפרטורות. המעבד עם קירור סטוק רגיל הכרטיס מסך הוא מקורר פאסיבית על ידי צלעות קירור של היטסינק ישן שאני הרכבתי. המארז מקורר על ידי 2 120 מילימטר שמכניסי אוויר (אחד מקדימה והשני ברצפה של המארז מתחת לכרטיס מסך) ועוד 120 מילימטר בגג שמוציא אוויר ויש גם את ה120 של הספק כח שמוציא. וסידור חוטים טוב. את הרכיבים אתם יכולים לראות במפרט (זה המחשב הראשון) המערכת לא באוברקלוק או משו כזה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by ranyr,

איזה hsf מומלץ למעבד בתחום מחירים בינוני גבוהה כשהמטרה היא קירור שקט ככול שניתן וביצועים סבירים?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  7. שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by gigabot,

חברה אני מחפש מדריך כבר הרבה זמן יש מצב שתעזרו לי למצוא? אני יודע שהכרטיס ברצפה, בגלל זה לא חבל עליו...

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. Started by o.k,

שלום לכולם!!! אני מעוניין להוסיף למארז שברשותי שתי מאווררים 120mm יש לכם סוג טוב של מאווררים ולא סתם מעפאן??? תודה...

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by menihen16,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות בכדי שכשאני עושה OC גבוהה למעבד לא יהיו לי בעיות..עשיתי OC גבוהה למעבד וזה עשה לי הרבה בעיות.!

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by ktbnus,

שאלה קצרה נשואה טחון.... מאוורים כגון ה http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1485&cat=81&page=1 באים אם שלושה כבלים - שחור אדום - מטח שלילי וחיובי, פלוס כבל נוסף בשביל מה הכבל הנוסף? - למערכות שליטה מוכנות שיראה את ה RPM של המאוורר? האם אני יכול לחבר אותו ל פאן בס שבניתי ?

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  12. הורדתי לזכרונות שלי את התזמונים והמחשב עכשיו לא עולה וכל פעם שאני פותח אותו הוא מצפצף והווינדווס לא עולה!!!!!!!!!!!! כמובן שעכשיו אני מדבר ממחשב אחר....... בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!! מה לעשות????????

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  13. ותתנו לינק

14. Started by Pop3Sail,

מה קורה? תקשיבו יש לי radeon 9600 pro ואני רוצה לעשות לו vmod אז מצאתי איזה אתר שמראה איך עושים והכל... http://webpages.charter.net/wein/9600pro/voltage.html אבל אני לא יודע אם צריכיך לרתך משהו.. כי אין לי מושג איך ואני כמעט בטוח ידפוק ת'כרטיס עם זה אז.. איך אפשר עוד לשים את הנגד הזה? אפשר להדביק אולי?

15. Started by Mantrastic,

היי, אז אני מקבל עוד איזה יום-יומיים תמערכת החדשה, לקחתי e8400 BOX, עכשיו השאלה שלי אם הקירור סטוק מספיק? או לקנות קירור? אני לא מתכנן OC כרגע.

16. שלום. אני חיפשתי קירור טוב למעבד, אז הלכתי לחנות ראיתי את הגודל של ה BT (הרבה יותר גדול מאשר בתמונות) חטפתי שוק (אני לא מאמין שלוח יכול להחזיק כזה דבר) וחזרתי הביתה. אז הפעם אני מחפש קירור שקט, טוב וקטן עד בינוני. ראיתי שיש את הזלמנים: CNPS7000B-Cu LED ו CNPS8000 ויש את Freezer 7 Pro: יש גם את MiniTyphoon 90 איזה מבניהם עדיף?? אם יש אחד אחר שעדיף על פניהם אז תגידו. תודה.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  17. מי שיש לו את המעבד כמובן. לאיזה תדר הגעתם? עם איזה לוח? באיזה מתח? ועל אילו טמפרטורות אתם יושבים במאמץ ובמנוחה? ועם איזה קירור? עד לאיזו טמפרטוה אפשר להגיע במאמץ לשם עבודה לטווח ארוך? עריכה: אני שואל כי ב3.2GHZ במתח על AUTO מהלוח בOCCT אחרי 3 דקות הוא מגיע כבר ל70 מעלות בערך ואני לא מכיר את המעבד הזה טוב מספיק כדי לדעת מאיזה טמפרטורה זה מזיק לו. אני מאמין שהלוח נותן מתח קצת גבוה מדי. תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. טוב, יש לי מארז של JNC שאפשר למקם בו 4 מאווררים 80 מ"מ (2 מאחורה ו-2 מקדימה), מאוורר אחד 120 מ"מ בגג ומאוורר נוסף 120 מ"מ אני יכול למקם אותו בדלת מול המעבד (אין לו מקום אבל אני אעשה לו). עכשיו, כמות המאווררים והמיקום שלהם יעשו לי סירולקציית אוויר טובה, אבל המעבד עדיין ישאר בטמפ' של 40 במאמץ בטח בגלל שכרגע מורכב עליו הסינק המקורי שלו (שהוא על הפנים דרך אגב). אז כדי להוריד עוד יותר את טמפ' המעבד אני חלטתי לקנות מאוורר למעבד SLK-700, רציתי לקנות וולקנו 12 אבל ראיתי בהודעה מסויימת היום מישהו שאמר שהמאוורר הזה למעבד יתן ביצועים טובים יותר מהוולקנו 12. אז רציתי לדעת, שילוב של כל המאווררים האלה ביחד באותו מחשב (גם מאווררים רגילים וגם מאוורר המעבד) יעשו כמות רעש מאוד מאוד גדולה…

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  19. הטמפ' של הCPU גבוהה יותר משל הליבות(בלתי אפשרי ). עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת??

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. שלום! קניתי לאחרונה תוספת זיכרון DDR400 של 1GB למחשב שלי (P4 2.4 Northwood עם 256MB DDR333 X 2 לפני התוספת). הלוח תומך עד DDR333 אך באוברקלוק אפשר לעבור את המהירות הזאת (לא ניסיתי). המחשב באוברקלוק ל-3.1GHZ (167X18) וכשהוספתי את הסטיק החדש המחשב עשה RESTART אחרי מסך ה-BOOT ואיפס את הגדרות הלוח-אם להגדרות ברירת מחדל (266MHZ לזיכרון ואיפוס הבאס של המעבד ל-133MHZ). אני מאמין שהבעיה נובעת מכך שהמהירות של הזיכרונות שונה. צירפתי בתמונה את הגדרות ה-BIOS. אם אי אפשר להימנע מבחירה בין אחת מהאופציות הבאות: 1. שימוש בסטיק של ה-DDR400 1GB על 333MHZ עם אוברקלוק ל-3.1GHZ 2. שימוש בשלושת הסטיקים (1.5) במהירות 333MHZ עם מעבד על 2.4GHZ (מהירות מקורית) אז באיזה מהן לבחור. אני משתמש במחשב …

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by SuB,

רשום לי temp3 temp2 temp1 מה זה כל אחד מהם? דרך אגב הטמפרטורה 3 היא 37 מעלות (intel p4).

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by ezx,

שלום לכולם קניתי לוח dfi ultra-d ויש לי כמה בעיות איתו בהתחלה הודעות כחולות בהתקנת ווינדוס החלפתי זיכרונות והבעייה ניפרתה עכשיו לבעייה השניה אני לא מצליח להגיע למהיויות גבוהות כמו כולם פה מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות מה לכוון יש לי מעבד 3000 939 תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by amit123,

שלום! ללא oc אני מוציא בין 8200 ל-8600 ואם oc ל-620 בליבה ו-720 לשעון אני מקבל בסביבות 9200 (הכל ב-3dmark 05)...זה בסדר? הבעיה היא שאני לא מרגיש בכלל שינוי בביצועים במשחקים(עשיתי את ה-oc דרך הדרייבר של אומגה...),למה זה?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  24. שיהיו שקטים עד כמה שאפשר. ובעלי דחיפת אוויר טובה לקירור אופטימלי. הקירור יותר חשוב לי מהשקט. ואם אפשר אז המאוורר שמכניס אוויר שיהיה בו לד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  25. אני רוצה להחליף מאוורר למעבד. אני יודע פחות או יותר(יותר פחות) איך עושים את זה אבל לא רוצה לעשות טעויות ואחר כך לשבור את הראש כשהמחשב מפורק ואין לי איך לשאול אותכם. אז מישהו מוכן להשיג לי איזה מדריך להחלפת המאוור (אם זה מוסרט אז בכלל מצויין) או מישהו מוכן להסביר בפירוט רב את התהליך.. יום נעים מרותם.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים