אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
את המפרט אפשר ליראות בחתימה והבעיה כמו שאתם רואים בתמונה היא שmhz של הזיכרונות לא ממש אחיד באחת הוא כמו שצריך להיות 250 בשני הוא 238 עכשיו זה דווקא מזייף בתוכנה החדשה ולכן אני חושש שאולי זה באמת ככה והראם מוגדר כ1:1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
-
הכי הרבה שהצלחתי להגיע עם הכרטיס ללא ארטיפקטים .....4732 ב3DMARK05 !!! http://service.futuremark.com/compare?3dm05=750900 ניתן גם יותר אבל עם ארטיפקטים שוליים .... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה קשור לפה לפי דעתי ואתם תבינו למה,אחרי כשעת משחק /שעתיים מופיעים לי במשחק מן פסים כאלו צבעונין ואך פעם אחת אפילו התכבה לי המסך פתאום והיתי צריך לעשות ריסט.אני מבין שהיום יום חם ויש אפשרות ששהכרטיס מתחמם או משהו?????יש לי msi 9800pro r360
-
- 12 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כדאי לעשות ל5200 OC זה ישפר בצורה טובה לדעתכם? יש לי ת'כנה גראפיק מקס
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הזה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB עם מה אני עושה לו OC אפשר לפתוח צינורות צריך להוסיף עוד קירור תודה
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היום בבוקר עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שלי בלי מעמץ הטמפרטורה של GPU CORE זה ללא מעמץ מה אני עושה זה נוראה חם נראה לי ובלי הקלוק הוא היה על 58-59 מעלות והשני על 45
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
וואו! הייתי בטוח שהכרטיס חלש וזה, ואחרי שקראתי פה גיליתי שיש לו פוטנציאל OC גבוה, אומגה דרייבר מאוורר קטן על הסינק, וזה מה שיוצא, תמונה בהמשך..., וכל זה על מחשב די חלש... : p4 2400MHz, 256MB,R9550,GA-8S648FXRZ
-
- 11 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היום לקחתי את הסיילנט בוסט, למרות שביקשתי מהמוכר שיזמין בשבילי וולקנו 12, אבל לא היה במלאי וכו' אז החלטתי לקחת את מה שיש את הסיילנט בוסט... עלה לי 100 ש"ח. רציתי לדעת מה ההבדל חוץ מזה שבוולקנו 12 יש אפשרות לשלוט על המהירות? ההיטסינקים אותו הדבר? אם אפשר אשמח אם תתנו פירוט קטן מה היתרון בכל אחד מהם ביחס לשני. כל זה פשוט יוביל אותי למטרה העיקרית זה האם לבקש במקום מה שלקחתי וולקנו 12... יש לי GA7VAXP, athlon2000 המעלות עם הקירור סטוק של AMD עמדו לי בערך על 46, עכשיו עם הסיילנט עומד על 33.. אשמח לקבל תשובות ועוד שאלה..יש לי ספק ג'נרי..ניתקתי את כל המאווררים שיכולתי ושמתי לב שהמאוורר של הספק עושה די הרבה רעש..מה אוכל לעשות? לשמן ולנקות? ואם זה לא עוזר?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58642
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
מסתובבות הרבה שמועות פה על פתיחת צינורות בנוסך ל6200 שהראה ביצועים עצבניים, אז השאלה שלי היא כזו: האם אפשר לפתוח צינורות או משהו בסיגנון ל- R9600XT?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אז ככה יש לי מחשב amd atholn xp polomonio 1.7+ 768 ddr 266 MHZ geforse 2 mx 440 64 mb ורציתי לדעת אם המחשב הזה טוב לאוברקלוק ואיך נתן לעשות אליו את זה? לוח אם GIGABYTE כול עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום חבירם! אני מחפש גריז דיאלקטרי למעבד בשביל הקרור גז שלי איפה אני יכול למצוא בארץ לא נעה ולא פנדה יכולים לעזור לי... למרות שפנדה הציעה לי רעיון עם ארטיק סילבר אלומינום או משהו כזה והם אומרים שהוא יתאים גם לקרור גז (לעבודה עם מינוס) מה אומרים זה יתאים? ועם לא אז איפה אני יכול להשיג גריז דיאלקטרי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את המחשב הישן שיש לי בבית חשבתי לקנות לוח אם וגם זכרנות ולעשות למעבד OC אני צריך שתגידו לי איזה לוח הכי טוב ל OC מבין הדגמים הבאים 1 IS7-E Abit 2 AI7 Abit 3 P4P800 Asus 4 P4P800 Deluxe Asus 5 D865PERLL Intel אם יש דגמים יותר טובים בתקציב הזה 500-600 השאלה השנייה בקשר לזכרנות אני רואה שיש כול מיני סוגים של 400\500\533 איזה הכי כדי לקנות ואיזה חברה גם התקציב גם 500-600 זה המפרט של המחשב הישן שלי מעבד 1.8-512 לוח אינטל MV 850 512 RDRAM אני רוצה לקנות את החלקים עוד השבוע תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 2 , 333. אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק כדי לקבל מהירות של 450 בקירוב ע"מ שאני אוכל לראות סרטי DIVX על המחשב הזה. כיצד אני עושה את זה?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חודש הבא קונים לי מחשב חדש ואני רוצה לקנות את גוף הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7266 רציתי לדעת אם אני יוכל להלביש על גוף הקירור מאוורר 80 מ"מ, ולא מאוורר 92 מ"מ. יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 451 צפיות
-
-
ערב טוב, לפני פחות משבוע אחי קנה מחשב,ומה שעניין אותו יותר מהכל זה הטמפ' האם הטמפ' של המעבד והלוח נורמליים?(יחסית לפרסקוט...?) עריכה: על המעבד יש קירור סטוק 120 או 92MM אם אני לא טועה,הוספתי תמונה של המארז מבפנים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כניראה שפריים 95 סיים את הקרייה המפוארת .. כשהמחשב שלי הורץ על 2.65GHZ הוא עבר 3 שעות בפריים במלי להציג שגיעות וב טמפ' של 54 מעלות לעומת זאת ב SNM הוא נכשל אחרי 25 דקות ובטמפ' של 61 מעלות .. גם במהירות 2.5 היה הפרש מעלות זהה .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני כבר יותר מחצי שנה סובל עם המאורר סטוק של ה-P4.. ובזמן האחרון התחיל קצת להמאס לי.. (גם מהתחממות של המעבד ובעיקר מהרעש..) מרוב הסקירות שקראתי הבנתי שביחס של מחיר-ביצועים-שקט, הכי משתלם הוא ה-CNPS7000B-AlCu של זלמן.. ועכשיו שיש גם מהדורה עם לדים, בכלל טוב.. הבעיה היא שבדקתי באתר של זלמן.. ויש שם רק מעט מעוד לוחות ברשימת לוחות תואמים.. (כנראה שהתעצלו להוסיף עוד..). עם גוגל גם לא הלך לי.. כל פעם קיבלתי תוצאה שקשורה או ללוח או לקירור.. שום תוצאה של בנאדם עם הלוח הנ"ל+הקירור הנ"ל.. (יש איזה 500 תוצאות.. לא בדקתי את כולם כמובן..) קיצור מישהו יודע אם יש לי אפשרות להשתמש בקירור הזה עם הלוח שלי? ואם לא יש המלצה אחרת לקירור שקט עם ביצועים טובים יחסית ומחיר סביר, שכן י…
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
איך הקירור שמגיע עם ה-AMD64 סוקט 939? למחשב שלא נועד ל-OC. הכי חשוב זה כמה רעש? תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול וולקנו סליינטבוסט של טרמלטייק(קירור ממוצע ומטה..) , והמעבד שלי על 1.95וולט יושב על מקסימום 45מעלות במאמץ! , זה לא יאמן פשוט , אני מכוון לעבר ה2500\2550 ומקסימום של 2.1V(אני לא רוצה לתת לו יותר) , בקיצור , בישראל , אין עוד מישהו חוץ מThe Byter שעבר את ה2400מגהרץ בAMD עם ליבת Thoroughbred על קירור אוויר ממוצע(ומטה) המעבד יציב לגמרי בכל המבחנים ועבר פריים כל הלילה אתמול. תמונות(Vaild של CPUZ יעלה בערב כי פשוט שכחתי לעשות אתמול , וכרגע אין לי כל כך זמן) : עריכה : שחכתי לומר שזה רק אוברקלוק התחלתי , לא היה לי כמעט זמן להתעסק איתו , מחר שיפורים.(היום רופא שיניים :PP) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.techniz.co.uk/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=219
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-