עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NEO...,

אנשים אני לא יודע מה לעשות אחרי שאני מעלה את מהירות הבאס הכרטיס קול שעל הלוח מפסיק לעבוד המפרט הוא:: pentium 1.8 gigabyte 8pe 667 pro 256 ddr 2700pc kingston geforce 2 32 mb 7100 t אם משהו יודע מה זה יכול להיות או איך לפתור את הבעיה אז תעזרו לי עוד דבר אני כיביתי עכשיו את הכרטיס בביוס ושמתי vibra 128 אבל אני חושב שזה דפוק(למרות שזה עובד)

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  2. אני מרכיב מפרט למחשב HTPC, וחשבתי על קירור פסיבי למעבד. האם אחד ממרובעי הליבה של אינטל יוכל לעבוד עם קירור פסיבי? אם לא איזה מעבד כן ( מעדיף של אינטל). צריך גם המלצה על איזה קירור לשים? אם אפשר פסיבי. ואם לא איזה קירור אקטיבי הכי שקט? אין הגבלת תקציב, רוצה את הטוב ביותר. המארז כנראה יהיה SILVERSTONE LC16B/S. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  3. רציתי לדעת אם הדבר הזה בכלל אפשרי יש לי כונן דסקטים של מחשב נייד DF-05HF לפי מה שכתוב זה של TEAC ואני רוצה לנסות לחבר אותו למחשב רגיל אפשר לעשות את הדבר הזה בכלל? אם כן יש אתר עם הסברים או משהו על זה?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by shainov,

שלום לכולם. רציתי לדעת בכללי עם התוכנת AI BOOSTER יכולה לבצע OC באופן בריא כי כרגע אני עומד על OC של 15% והכול על AUTO ופשוט רציתי לדעת אם זה בריא ולא יגרום קריסות??? מיותר לציין שעברתי בדיקות מאמץ של 3DMARK06 וORTHOS במשך כשעתיים באורטוס בדיקת מאמץ וטמפ' סבירות לגמרי. סביבות ה50-54 במאמץ 100%של 2 הליבות למשך שעתיים..הכול יציב ויפה רק רציתי לדעת למען רווחת נפשי למרות שזה לא OC משוגע אלא צנוע לגמרי האם זה בריא לעשות עם התוכנה??

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by Supra Man,

שלום. לאחר עבודת ניקיון בפעם הראשונה מזה שנה פלוס שאני עושה למחשב שלי החלטתי להחליף לו את הלוח קרור, הלוח נראה בדיוק אותו דבר רק יותר גבוה. שמתי עליו מאוורר מקורי של אינטל. סתם כדי לפנק אותו (הכל היה לי זרוק בבית, לא קניתי כלום חדש). לפני כמה ימים הציעו לי פה להוריד מהאתר תוכנה שבודקת את הטמפ' של המחשב. אז אחרי חיפושים רבים הצלחתי למצוא אחת שעובדת על המחשב שמעפן שלי. התוכנה עונה לשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. התוכנה מראה לי טמפ, מעד שנעה בין 20-26 מעלות בערך, לפעמים אפילו יורדת ל16-20 אבל הביוס שלי מראה לי טמפ' של 28-34 מעלות מי צודק??? ועוד משהו קטן, המחשב שלי נשמע כמו חומר לOC קטן? אני פוחד עליו, זה המעבד הכי חזק שיש ברשותי כרגע, ואין לי כסף ליותר מזה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  6. הנה הלינק שתראו איך אני רוצה שתהיה סירקולציית אוויר : http://i7.photobucket.com/albums/y263/Castor-Troy/midi.jpg -יש לי 2 מאווררים ג'נריים מקדימה שמכניסים אוויר -1 מאוורר טוב עם לד כחול שמוציא אוויר מהצד עכשיו מלמעלה אני צריך לעשות חור ולשים מאוורר mm 80. בסך הכל יוצא שיש 4 מאווררים. 1-איזה אתם ממליצים ושיהיה שקט 2-האם כדאי להחליף את מה שיש לי כבר במארז(הג'נריים בצבע שחור), האם שינוי למאווררים חזקים יותר יביא לשינוי משמעותי ? אם כן איזה לקנות?וכמה עולה 3- יש לי ספק של enermax ver 2 420W , האם המאווררים האלו יתחברו לספק כוח. יישאר מקום לכולם? כי יש גם את הכרטיס מסך שצריך חשמל , 2 הכונני סי די ,רציתי לדעת אם יש שיטה אחרת לחבר את המאווררים של המארז? 4- מה ההבדל בין מאוורר ר…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  7. שלום!!! בקרוב אני אקנה לי מעבד חדש בסוקט 939. רציתי לברר איתכם, איזו ליבה לקנות. ההתלבטות שלי היא בין הvenice לבין הsan diego.... אני אקנה או 3200 ווניס או 3500 ווניס או 3700 סאן-דיאגו... איזו ליבה טובה יותר לoc? עם איזו ליבה אגיע הכי רחוק?

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  8. Started by sababchik,

כאשר אני מריץ PRIME95 בלילה המסך נכבה אוטומטית ולפעמים זה גורם לשגיע בבדיקה האם יש קשר בין הדברים?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  9. יש הבדל בניהם שווה לקנות? או לשים את מה שבא עם SP94?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  10. היי =] לא ממזמן קניתי מחשב.. E6600 7300GT - כי אני רוצה לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס DX10 - כשהמחירים יוזלו ASUS P945 [כן היתי צריך לקנות לוח טוב יותר אני יודע ): ] ממ 2 ג'יגה ראם 667 של KINGSTONE עכשיו אני רוצה לעשות OC.. עשיתי כבר למעבד עד ל-2.9 [325 בבאס * 9 במכפלה] עם קירור סטוק הבעיה זה שאני רוצה לקרר את הכרטיסמסך + מעבד כדי לעשות אוברקלוק רציני יותר + להוריד בטמפ' שלהם.. [כרגע המעבד עומד לי על בין 45-70 (לפי תוכנות שונות.. כל תוכנה משהו אחר ) ] והכרטיס מסך עומד על 50.. [עם אוברלוק ל 880 ו-440] מה אתם ממליצים לי? יש לי 800$.. [בדולרים ... ] אני צריך גם שם של חנות אמינה והכל.. אם ממליצים על קירור מים אז מערכת גם למעבד וגם לכרטיס מסך.. אם אפשר אז עד 30…

11. Started by sashakrik,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ybe,

המחשב שלי (מפרט למטה החתימה) בעומס מלא וללא מזגן מתחמם באופן הבא: כרטיס מסך כ-70 מעלות מעבד כ-60 מעלות לוח אם כ-50 מעלות יש לי 2 מאווררים סטנדרטיים במארז, מה דעתכם יש לי במחשב בעית טמפרטורה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by RadeonXt,

בוקר טוב אני עומד בפני רכישת מחשב חדש (היום או מחר ;D), ויש לי התלבטויות קשות לגבי קירור המעבד. חשבתי על ה-TT BT ועל ה-Zalman 9700. ידוע לי שה-BT משובח, אך מימדיו (ובעיקר משקלו) גורמים לי להתלבטויות קשות איני מתכנן OC (לפחות לא כרגע - אני בצבא, אין הרבה זמן פנוי). נ.ב, אם זה משנה - המארז הוא הקומפיוקייס 6A19. אשמח לשמוע את דעתכם והארות/הערות/המלצות אחרות, אם יש תודה מראש ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. מפרט : זיכרונות : Twinmos 512 X 2 667 MHZ + 1 GB of kingston and 512 MB of another company . מעבד : Athlone 3800 + 64 BIT X2 לוח אם : Kn9S - גירסא 23 אחרונה . אני על באס של 288 ומכפלה 10 . המחשב לא עולה רק כאשר אני משנה א תתיזמוני הזיכרונות ל- 667 MH (333 אפקטיבי ) במקום 533MV (266 אפקטיבי ) מה אני יכול לעשות ? מתח לזיכרונות - 2.3 (אנייכול עד 2.9 אבל הלוח אם מגביל ) (ויש DDr2 REF שאני לא יודע איך להשתמש עם זה (זתומרת איך זה עובד ) ניסיתי לעלות (ובהגזמה ) מתח לגשר הצפוני / כרטיס מסך / מעבד אך ללא הועיל . ניסיתי לשנות תיזמוני זיכרונות ל- 4-4-4-12 - 667 MHZ המחשב ועובר POST אך לא מגיע לטעינה של וינדוס . יש רעיונות ?

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  15. Started by lllb,

שלום אני יחסית חדש בתחום ויש דברים שמפחידים אותי בתחום ומונעים ממני להבין אותו אז יש לי שתי שאלות בבקשה תעזרו לי 1.יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את החסימה של מכפלת המעבד,שהבנתי שכנראה יש לי,איכשהו 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי (ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  16. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות קירור לכרטיס מסך שלי X1800 GTO 256MB PCI-E (לא לעבור את ה-500 ש"ח) תודה

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  17. Started by poltergeits,

האם יש דבר כזה ? תודה .

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by HwareNewb,

שלום הזמנתי לפני כמה זמן ati silencer 5 rev.2, ורציתי לדעת אם לפני שאתקין אותו אני אצטרך להסיר בצורה כלשהי משחה טרמית ואיך, כי לפי מה שראיתי באינטרנט, גרסאת ה REV 2 באה עם "פלטה טרמית" (או משהו כזה) שלא מצריכה כל מריחה של משחה טרמית. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  19. אני הסתכלתי במדריך של האתר בקשר לבנייית מאוורר מאולתר מספק ישן. אז חתכתי את הכבל של החשמל של הכונן A מהספק הישן, זה ראש בעל 4 חוטים והוא מלבני כזה. כשמצאתי איזשהי יציאה על הלוח אם שלי שרשום עליה Fan וחיברתי את המאורר לשמה, המאוורר לא עבד לי. לכניסה של הFan יש שלושה רגליים ובמדריך אומרים לחבר אדום לאדום ושחור לשחור, כלומר 2 רגליים. לאיזה רגל אני אמור לחבר מה והאם המאוורר אמור ישר לעבוד לי אם הפעלת המחשב? תודה רבה מראש אילוסטרציה: אדום\שחור ||_ :::: ||| fan3

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by tom123,

ואיך עושים אותו? כי אני רוצה את המגביר מתח אם אני לא יעשה את המוד וישים את המגביר מתח מה יהיה? יש לי IC7MAX3 עריכה: ולמה באתר של OCZ רשום שאפשר לשים בלוח שלי?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by rokman,

שלום יש לי מעבד amd athlon Thoroughbred 2700+ והוא מתחמם בצורה מטורפת... אני מדבר על 46 מעלות במנוחה בחורף (!) ואני לא רוצה לדבר על מה שקורה איתו במאמץ בקיץ...(נכבה אחרי שעתיים מאמץ ב60 מעלות) :-\ אני צריך המלצה על קירור רצחני, אין התנגדות לקירור מים. על מה אתם ממליצים לשיפור רציני, ה- rocket של tt או ה BigWater? או שיש משהו מומלץ אחר? מודה לכם על עזרתכם...

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  22. Started by Dr.Drek,

חיפשתי רבות באינטרנט ובעיקר בAMD.COM ולא מצאתי אף לא מקום אחד בו הם אשכרה מפרטים מה הטמפרטורה המומלצת למעבד? שאלתי בהרבה מקומות ופשוט אמרו לי כל מיני הנפצות...אין לי מושג למי להאמין... למישהו יש כאן מקור מהימן לטמפרטורות המומלצות והמסוכנות בטוח??? תודה מראש, אמיר. נ.ב. - יוביוב!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ScreameR,

איפה קונים קופסאות כאלה ממתכת מזוודות כאלה.. אממ חיפשתי בהום-סנטר... ולא מצאתי... אני מדבר על הארגזי מתכת האלה של הכבלים.. ושאלה שנייה היא איזה כפתור אני קונה בשביל לחבר לסטרטאפ (פאוור) של'מחשב?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  24. חברה הרצתי סתם בדיקה למערכת שלי עם פיסימארק 2004 רק שעד שיגיע לי הכרטיס מסך שהזמנתי (6800gt) אז בדקתי עם גיפורס 4 חח הינה הציון מעבד 6480 זיכרון: 5853 כרטסי מסך 1244 הרדיסק: 5135 איך הציון בכללי ולא מדבר על הכרטיס מסך המסריח הזה חח??

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  25. Started by esharone,

עד איזה טמפ' זה נחשב לבסדר? עם קרור ובלי קרור

• 3 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.