עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. למי שראה את הדיון בתמיכה טכנית יודע שהיו לי קצת בעיות עם הכרטיס מסך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195062.0 בכל מקרה עקב המצב בצפון אמא שלי לחוצה להזמין מנועה את המאווררים של AC אז ירדתי לעיר לחפש חנויות נידחות בפ"ת לכו תדעו אולי עוד היה מצב והיה להם את המאווררים לא מצאתי, כמה מפתיע! (אחד ניסה לעשות לי שטיפת מוח ש-TT היא החברה מספר אחת למאווררים והיא הכי טובה והמאווררים שלה שקטים ובעלי דחיפת אוויר גבוהה...אולי כי זה מה שהיה לו בחנות : ) אבל קניתי כבל IDE מעוגל להארדיסקים ויש לי מאוורר ג'נרי 80 ממ שהדחיפת אוויר שלו לא עולה על 20 אני מאמין חיברתי את שתיהם, את המאוורר מול המעבד בתור מוציא אוויר והדלקתי את המחשב, חשבתי יוריד בין מעלה לשתיים לא יותר אם בכ…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  2. Started by ass-s,

שלום! ברשותי סטיק זיכרון של סמסונג 512MB PC3200 (יש עליו מדבקה שרשום D512M400SA) שאני מריץ את CPU-Z כתוב שם שיש לי זיכרונות XEROX DDR-SDRAM PC3200 - 512MB. בעקבות ממצאי התוכנה התעוררה אצלי שאלה: האם עבדו עלי בחנות?, האם אלה באמת זיכרונות של סמסונג??? נ.ב אם מישהו יוכל להגיד לי משהו על יכולות האוברקלוקינג של הזיכרונות הנ"ל אני אשמח

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by Psychopath,

Aight here goes: I bought my new vantec Aerflow VA4-C7040... I installed it and my CPU temp is 45 at idle(5 higher than with the stock cooling.. my steps of installation: 1. remove old heatsink 2. wipe the thermal pad left overs from the CPU with ear sticks 3. apply some (I'm not good at that) thermal paste on the CPU, and some one the heatsink.. 4. put on the heatsink 5. running the computer... ---------------------------------- The fan of the AerFlow works faster, the heatsink is better... what in hell can go wrong? the installation. I have a feeling i didn't install the heatisnk right (maybe some bad thermal paste applying, god knows.. please help me out here... advice…

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  4. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm לפי התנתונים הוא נראה די מרשים יש לי מעבד כמו במפרט בחתימה שלי והוא מגיע בער ל45-46 מעלות במנוחה ולא נראה לי שזה טוב יש לי מאוורר נראה לי כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5740 כרגע והוא לא מספיק לפי דעתי מה נראה לכם?

• 14 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by pumbatal,

מאוד מוזר מה שקורה פה ??? אולי אני טועה ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by slrr,

האם זה טוב?? עשיתי למעבד(E8400) אובר מ-3 ל-3.68 בלי לגעת במתח בכלל לוח-אם DS3R האם זה מסמל טובות או שזה רגיל לחלוטין?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  7. אני רוצה להמהיר את המעבד עצמו בלי לגעת במתחים. עברתי על הנעוץ כבר מספר פעמים. הקירור שלי הוא AC FREEZER PRO. נ.ב- אני יודע שזה מאוד כללי אבל קראתי ונכנסתי לביוס ופשוט לא הכי הבנתי מה לשנות... תודה!

• 53 תגובות
    • 11k צפיות
  8. Started by korn666,

יש לי מעבד אינטל 1500 MH אבל שאני נכנס לביוס אני לא מצליח למצוא איך אני עושה אובר קלוק יש אפשרות אחרת לאובר קלוק בלי הביוס המחורבן

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  9. פשוט המעבד שלי במאמץ עובר את ה80 מעלות תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  10. לפני: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D820 זיכרון: 667MHZ CEON אחרי: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 הלוח לא משהו אני יחליף חודש הבאה איזה OC אפשר להגיע אם המעבד הזה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by FastJack,

מצורף לינק לכתבה על Titan Fenrir TTC-NK85TZ CPU Cooler לפי מה שרשום שם נראה לי שהקירור הנ"ל זכה "במלוכה" http://www.bit-tech.net/hardware/cooling/2009/05/17/titan-fenrir-ttcnk85tz-cou-cooler/1

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shainov,

שלום לכולם, המעבד כרגע על אובר של 2.94 עם מאוררר BIG TYPHOON VX שפועל על 80% בערך.. טמפרטורות נהדרות והכול בסדר פרט לזה שהליבות "מתכבות" שלא צריך אותם..איזה אופציה זו בביוס והאם מומלץ לבטל אותה או להשאיר אותה לחיסכון ניכר במחשמל כמו ששמעתי..ופחות עומס על המערכת..מה אתם אומרים???

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  13. היי 1. נשברה לי אחת הכנפיים של המאורר של ה-CPU (המאורר מסתובב עדיין - האם זאת בעייה ויזיק לCPU?) (יש לי קירור אינטל מקורי) מה אני צריך לקנות? (רק מאורר? מאורר וHEATSINK?) יש לי P4 478 2. המאורר של ה BOARD מרעיש ומרעיד את המחשב, איזה מאורר אני צריך לקנות בשביל להחליף אותו? GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board תתנו לי בבקשה לינקים ישירים למוצרים בחנויות. תודה

• 14 תגובות
    • 758 צפיות
  14. שלום לכולם הזמנתי מחשב 6300 עם הלוח הפשוט של ASROCK ואז ראיתי שאין לו אפשרויות OC. בדקתי איזה לוח לא יקר כן מאפשר OC והחלפתי ללוח ASUS P5LD2 הפשוט (לא דלוקס) שעולה 680 ש"ח . הציפסט עדיין 945 אבל קראתי שיש לו אפשרויות OC טובות (ניתן להגיע ל 450 FSB). הייתי הולך על לוח בסביבות 1000 ש"ח כמו ?P5B s775, Conroe, P965 או GIGABYTE ?965P-DS3, אבל לא רוצה להוציא הרבה מדי כסף, ואני גם לא חושב שאבצע OC גדול במחשב, התכנון בינתיים לעתיד הוא להאיץ את המעבד בלבד. מישהו מכיר את ה ASUS P5LD2 ויכול לאשר את בחירתי או להמליץ על שיפור? ומה לגבי טמפ' פעולה שלו, אולי הוא יתחמם מדי? חוץ מזה, אם התכנון הוא OC למעבד איזו הצדקה יש ללכת על לוחות באיזור 1000 ש"ח למעט העליה ל 800MHZ ול 965?

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  15. היי התחלתי לשחק WOW ופתאום באמצע המשחק אני רואה שקיבלתי הודעה שמטעמי חום הכרטיס עשה דאונקלוק למהירות שלא תסכן אותו.. בדקתי וראיתי שהטמפ של הכרטיס הגיע ל 80... למיטב זכרוני זה תקין... הכיצד אפשר לסדר את הדבר הזה :\ ? האם מומלץ אולי להחליף את הקירור או לשים משחה טרמית ? אשמח לעזרה בקירור הכרטיס.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  16. Started by Turbine,

שלום... אני מחפש לקנות מס' מאווררי 120 מ"מ שקטים... אם אפשר שקטים במיוחד יש למישהו המלצות לתת לי? כמובן לא צריך להשתגע ולהגיע לסכום של 100 שקל לכל מאוורר...

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by -UltraV-,

סתם ראיתי את זה ברשת נראה לי חמוד כתוספת למודינג עכשיו חוץ מהיופי...הוא שווה משו? מרעיש? מקרר?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  18. Started by Armageddon1,

האם קיים קירור אחר יותר טוב מזה שמגיע עם הכרטיס ? לאחרונה יש רעש מוגבר מהכרטיס.. הוא עובד על 35% מהירות במצב עבושה רגיל (לא במשחקים )

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם אני בשלבים אחרונים לקראת קניית מחשב חדש במיועד לעבודות עריכת וידאו, אפטר אפקטס וכו' בתדירות גבוהה מאוד, אני מתפרנס מזה. המפרט שנבחר הוא זה: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V *2 כוננן SSD - עוד לא הוחלט סופית איזה קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MB כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black המחשב יעבוד 24 שעות ביממה ולכן עדיף שיהיה שקט. לא מתוכנן OC כרגע. האם…

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. מי שחושב שהBIGWATER לא עומד בלחץ .....טועה !!! הותקן בלוק קירור AQUARIUS II , הותקנו RAMSINKS של ZALMAN על הזכרונות הטמפ' עומדות על 25 מעלות למעבד 36 לכ.מסך בIDLE ו46 מעלות בFULL LOAD והתוצאות ממשיכות לעלות ....ראו : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1061495 lipa איפה אתה ? למי שאין לו כח להכנס לקישור התוצאה כרגע עומדת על 4915 לכרטיס בודד מקורר מים ללא ARTIFACT בודד אחד !!! הגולש ...

• 74 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. סרט סרט, רע רע... ראשית, עיינו במפרט, סיימתם? נצא לדרך. כשהבאס על 200, אין למעבד יותר מדי בעיה להפיק 2.1 ג'יגהרץ במתח של 1.725 וולט, אין גם ממש בעיה להרים אותו ל2.2 אבל צריכת המתח נהיית מוגזמת - 1.875 וולט מינימום (עם קירור סטוק וצולע, יחסית). כשאני מרים את הטווינמוס ל220, בסנכרון עם הFSB של הברטון (3/3), המכפלה המיירבית בה מתקבל POST היא 8.5 - 1870 מגהרץ. מעבר לכך, המחשב נתקע עוד ב POST או בשלב זיהוי כונני הRaid, לעיתים הגיע עד לרגע בו חלונות נטען ופשוט נתקע. אני יודע שהזכרון יכול לרוץ בבאס של 220 (מתח 2.7 וולט בתזמונים של 2.5-4-4-8), ככל הנראה שגם הלוח, אבל ברגע שהמעבד נאלץ להפיק מעל ל1900 מגהרץ, אני נתקע. מה נסגר?! ???

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  22. שלום , המפרט שלי e8400 , ep43-ds3l , g.skill 4gb 800mhz cl4 , alpine 7 , cm RC 690 , 500W CM יש לי שתי שאלות , ביצעתי OC ל 3.6 רק בעזרת שינוי FSB ל 400 , הטמפ' במנוחה נעות סביב ה 50 ובמאמץ 70 (OCCT) עם LINX הגעתי ל 80 , המחשב חדש והחזיק מעמד בבדיקות מאמץ אבל התרסק אתמול ולא עשה פוסט , נאלצתי לאתחל את הביוס ולעשות OC מחדש . מה נראה לכם הסיבה להתרסקות , והאם הטמפ' תקינות ? מה לגבי ה המתח - 1.312 ? 2. תזמון הזיכרונות שלי ה 12 4 4 4 ומשום מה אני רואה ב cpuid שהם 15 5 5 5 , יש למישהו רעיון למה?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by reuven5,

שלום חברים אני צריך המלצה למאוורר 80MM הכי חזק שיש בזיגזג כי אני מזמין משם כמה דברים לא חשוב לי הרעש אני פשוט רוצה שיהיה חזק וקטלני ביותר אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by RDS,

טוב, אז פתחתי פה אשכול לפני שבוע... לא רציתי להקפיץ את האשכול, אז פתחתי חדש... טוב אז אחד המאווררים במארז שלי לא פועלים... יש לי קריסות במשחקים, כנראה בגלל בעיית טמפרטורה של הכרטיס מסך: בשעת מנוחה: 74-75 בזמן קריסה: 105 הייתי מעוניין בהמלצה למאוורר קדמי, שיוריד את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה רצינית (אם יש כזה, בכמה הוא יוריד להערכתכם?) כמו כן, הכרטיס מסך שלי הוא 1950PRO של Sapphire... הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי כמה תגובות על כך המאוורר שלו גרוע... זה נכון? עוד מישהו עם הכרטיס הזה מכיר את הבעיה? אם צריך להחליף, לאיזה מאורר לכרטיס מסך כדאי? בכמה הוא יוריד את הטמפ'? ד"א עדיף שהמאווררים יהיו מ-LogicPC, כי משם קניתי את המחשב, ועדיין יש אחריות.. תודה

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by AfterMath,

היי לכולם יש לי Gefroce6600 GT ואני רוצה לעשות לו טיפה OC יש לי תוכנה שקוראים לה winfox רק שאני לא מבין משהו אם ה graphics clock הוא 552 MHZ ואני מעלה ל 558 MHZ אז בכמה אני צריך להעלות את ה memory clock מ 1125 MHZ ?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.