עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקי אז דבר ראשון תודה רבה למי שעזר לי והביא לידיעתי שהכרטיס שלי הוא 64BIT ולא 128BIT כמו שצריך להיות..הלכתי לחנות והם החליפו לי ל LeadTek PX6600 256MB ואני מאוד מרוצה ממנו..אז תודה רבה רבה לכם אתם הבסט! דבר שני יש לי שאלה קטנטנה אבל קודם הפרטים: GPU Clock 301 MHz Memory Clock 501 MHz 3DMark05Pro Score: 2020 OverClock Step #1: GPU Clock 405 MHz Memory Clock 551 MHz 3DMark05Pro Score: 2637 כשאני מנסה לעלות את הזיכרון ל 580 הכל בסדר אבל אז כשאני מפעיל את 3DM אני מתחיל לראות ורוד וקווים שחורים כאלה..וכל מיני דבריפ מוזרים כאלה.. מזה אומר?למה זה?מישהו מוכן להסביר לי למה זה ואיך אני פותר את זה?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  2. ראו חתימה : אני עושה בדיקת מעמץ בפריים והטמפרטורה מגיעה ל 60 מעלות !! זה המון לא ? אולי זה הזלמן שלי ? או שהלוח שלי משקר כי הוא ידוע בזה שהוא מעלה ב10 מעלות ? מה אתם אומרים ? ]

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by slrr,

שוב ושוב הלוח הזה מוכיח את עצמו למה הוא הכי טוב בכל הנושאים (גם OC) {למי שלא מחפש SLI}. חובה לראות את הכתבה...!!! http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-p35c-ds3r_8.html אפשר גם להגיב... דעתי: כל מי שקונה ASUS וחושב שהוא עשה בשכל טועה... הוא רק משלם על השם ולא מקבל את התמורה הצפויה.. (למי שלא הבין ASUS הכי טובים באיכות חומרה) לפחות ככה אומרים

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. מעבד: Intel Q6600; לוח-אם: Gigabyte P43-DS3L. כשאני בודק את טמפרטורת המעבד בתוכנה EVEREST, מוצגות חמש קריאות: CPU 25 °C CPU #1 / Core #1 39 °C CPU #1 / Core #2 38 °C CPU #1 / Core #3 38 °C CPU #1 / Core #4 39 °C כשאני בודק בתוכנה אשר סופקה יחד אם לוח-האם (EasyTune v6), לא מוצגות הטמפרטורות של כל אחת מליבות המעבד, אלא רק ערך אחד, אותו ערך ראשון המופיע ב-EVEREST. מה משמעות ערך זה, ומדוע ישנו הפרש כה ניכר בינו לבין טמפרטורות הליבות? העברתי ל-BIOS את השליטה בסל"ד המאוורר של המעבד, על פי הטמפרטורה שלו, וכמו כן, גם התרעה אם חלילה עובר את ה-70 מעלות. אך לאיזה ערך מתכוונן ה-BIOS? הרי בשל הפרשי הטמפרטורות, יכול להיות מצב שטמפרטורת ה-CPU היא 60~ מעלות, בעוד כל אחת מהליבות …

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by eyal00,

הטמפ' במנוחה 39 מעלות. ובS&M על 100% הוא הגיע למקסימום 51.5 מעלות. טמפ' טובה? אני רוצה לעשות OC.

• 11 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by eegg,

רציתי לדעת אם מאוורי yate loon הם טובים? כי קיבלתי במארז compucase שלי 2 מאוורים yate loon בגודל 120mm

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  7. אי אמ די ל2000 תמורת ההפרש שזה 100 שקל נראה לי.. האם כדאי לי? הבעיה היא שהסטפינג של המעבד שלי agoga מאוד גרוע ואין לי אפשרות להחליף אותו כי הוא טוען שזה מה שיש לו במלאי.. והוא אמר שאם אני אקנה 2000 רוב הסיכוים שיש לו סטפינג טוב.. הסטפינג הנוכחי שלי כרגע מקביל אותי ל145 באס נורמלי מעבר לזה נגיד ב148 יש תקיעות ומסכים כחולים.. אז אנא תעזרו לי בבעיה ותיעצו לי נ.ב ראוי לציין כמובן שהלוח שלי מסוג 7vrxp ver 1.1 memory xtreme ddr 2700 333 עם קרור מובנה מיועד לאובר קלוק

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  8. שלום, אני יודע שיש מאוורר מיוחד כשקונים מעבד BOX אקסטרים של אינטל אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות כזה מאוורר חשוב לי להשיג רק את המאוורר הזה ולא משהו אחר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

מעבד סלרון 2.4 מאורר אחד מכניס אוויר, מאורר אחד מוציא אוויר שתי מאוררים זורקים אוויר אחורה מכיוון הסידירומים והפלופי מאורר מכניס אוויר - סמארט פאן 2 מאורר על המעבד - ספארק 7 פלוס שפועל כרגע על 4.7 אלף סל"ד - רעש היסטרי מופעל דפדפן, וינאמפ, אייסיקיו - טמפרטורות סבירות של 43 מעלות איך שאני מפעיל סריקת וירוסים - 51 מעלות ! מה מי מו מה קרה למה איפה ?!?!? כולה סריקת וירוסים מה אתה מתרגש! למה 51 מעלות ? שאני מפעיל משחקים, זה על 53-54 מעלות... אבל אני יכול להבין אותו

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. שלום אני מחפש גוף קירור לכרטיס מסך 6600GT למטרת אוברקלוק חשוב לי שהוא יהיה גוף קירור מעולה יש הצעות?....

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  11. אני לא מבין את התוצאות. סליחה על הבורות ???

12. Started by rino,

כיצד מסירים גריז טרמי ממעבד? :

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. השאלה שלי אם אפשר במקום לקנות איזה קירור עצבני (ביג טייפון זלמן אקספי120) לקנות מאוורר חזק לשים אותו על ההיטסינק הקיים? אם יש ואפשרי איזה מאוורר אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by gilibong,

אהלן חברה מה אתם אומרים על הקירור של ג'יגה בייט יש לי מעבד amd 2500 xp+ baraton והוא יושב על 33 מעלות בזמן מנוחה ובעבודה 35 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  15. היום הורכבה המערכת. 965p DS3 E6420 leadtek 8800GTS 320mb WD 250 AAKS אין קירור על המארז Chieftec Bravo קירור על המעבד: AC freezer 7 pro הנה תמונה מאוורסט: http://img510.imageshack.us/img510/2482/gfdsgedw8.jpg הטמפ' של לוח האם מאוד לא הגיונית! נכון, חם היום, אבל לא עד כדי כך! 55 מעלות?!

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by see4,

אוקי , יש לי 2X2900PRO ב CROSSFIRE , ואני מחפש דרך מהירה וחד פעמית לעשות להם OC .... בנתיים כל פעם שאני נכנס לחלונות אני צריך לקבוע מחדש את ה OC ....כי לא נשמר ה OC עבור הכרטיס השני אפילו עם RIVATUNER....וזה תהליך מייגע שדורש ביטול CF , הרחבת שולחן העבודה , בצוע OC ובחזרה .... נ.ב : בנתיים אני עם 800/1800 לשני הכרטיסים ....מעבד E6600@3.5 מקבל 16100~ .... http://service.futuremark.com/compare?3dm06=4265209

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by tz2000,

יש לי לוח אמ P35-DS3L, מעבד Q6600 קירור ARCTIC COOLONG FREEZER 7 PRO עכשיו הבנתי שאפשר לעשות הקירור של המעבד יעבוד יותר שקט שינתי בביוס ב-SMART FAN מAUTO ל PWM ואז לא משנה את כמות הרעש וגם ניסיתי דרך EasyTune5 Pro אולי צריך לעשות עוד משהו/לא עשיתי משהו טוב תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  18. האם פשוטו כמשמעו העלאת המתח באפיק הזה כך שהכרטיס מסך מקבל יותר מתח ולכן יתן יותר אפשרויות אובר קלוק (של הכרטיס עצמו)? תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by frodo,

כי אני שומע כל הזמן שומע על זה,ומה זה נותן?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. O.K שדרגתי את קירור הסטוק שהיה ל Zalman VF700 cu והטמפ' אכן ירדו במאמץ בסביבות 10-12 מעלות. החלטתי לקחת את ה O.C שלי עוד קצת קדימה ובמקום 540/600 ( בסטוק מעבר לליבה 540 הכרטיס היה נופל ) העליתי ל 545/610 ואכן היה שיפור לא רע בתוצאה ב 3DMARK05 . החלטתי להעלות ליבה ל 550 והשארתי את הזיכרונות כפי שהם ולהפתעתי התוצאה ירדה מעל 200 נק' מהתוצאה האחרונה,החלטתי להעלות בעוד 5 את הליבה ל 555 ( זיכרונות כפי שהם ) ושוב התוצאה היתה נמוכה. הורדתי חזרה את הליבה ל 545 וזיכרונות העלתי ל 615 וראיתי שיפור קל בתוצאה . למה זה קורה הלא לפי השכל הישר במידה ומעלים גם את הליבה אמורים לראות שיפור מסיום לא נסיגה?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  21. התקנתי תוכנת rivatuner אבל אני לא יודע על כמה לשים השעון של הליבה והזיכרון ואני כל הזמן משנה את זה ומשחק בזה .למישהו יש המלצה בשבילי על כמה לשים את זה סופית אחת ולתמיד ?ויש לי עוד בעייה שנראה לי שקרתה לאחר שעשיתי את האוברקלוקינג אך אני לא בטוח אין לי החלקת שינון בגבולות של פרטים מסוימים גם תלת מימד וגם במשחקי דו מימד והכל מופיע שהמעטפת בזיגזג גם בביוס הסמל של "ENERGY" מופיע שגבולותיו בזיגזג וזה מעצבן.יכול ליהיות שדפקתי תביוס? זקוק לעזרה למי שמבין בעניין אודה לו מאוד!!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by bigshow,

היי שלום לכולם יש לי לקירור הצ'יפסט גוף קירור ועליו מאורר המאורר מת (עבר הרבה זמן) , הלכתי לחנות הקרובה לביתי ואין להם מאורר כזה (מאורר קטן מאוד) השאלה שלי אם אני יכול להשתמש ככה במחשב כמה זמן עד שאקנה את המאורר ? או שזה מסוכן ? (אני שואל את זה כי יש מחשבים שיש להם בצ'יפסט רק גוף קירור בלי מאורר לכן יש אופציה שאולי אפשר לעבוד בלי מאורר זמנית ?) תודה מראש לכולם וגמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by SheZiF,

אוקיי אז ככה בזמן האחרון הקירור סקוט שעל המעבד שלי ממש עולה לי על העצבים אז חשבתי להחליף אותו התקציב המקסימלי שלי הוא 200 אני חשבתי על הCNPS7500 של זלמן עכשיו איזה גירסא עדיפה של האלומיניום והנחושת או רק הנחושת? [מה מוליך חום יותר טוב?(סליחה שאני נרדם בשיעורי כימיה)] בתודה,

24. המפרט שלי הוא amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 6800gt gigabyte 1gb ddr 400 a-data chenbro רציתי לדעת אם אני אצטרך קירור למעבד אם אני אעלה אותו ל2200 מגהרץ? הטמפ הנוכחית של המעבד היא 37 ואני מעוניין רק באובקלוק למעבד ואני מקווה שלא צריך להתעסק עם מכפלות ותזמונים של זיכרון כי זה ממש מפחיד אותי אז בבקשה תעזרו לי ותענו למה ששאלתי

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by NeTBaLL,

יש לי לוח GA P35-DS3P זיכרון 800 DDR2 מעבד E2160 היכן אני מגדיר OC מקסימלי???????בבקשה לפרט תודה מראש לכולם ולפורום שאני הכי אוהב

• 3 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.