עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ytoledano,

שלום! יש לי מעבד אינטל 2.4C עם Abit IS7-E וזיכרון OCZ PC4200 עד עכשיו לא יכולתי לעבור אתו את ה258 מגה-הרץ בFSB שזה מכובד, אבל אני רוצה יותר! בכל מקרה, מעל 258 מגה-הרץ הייתה לי בעייה של יציבות כל כמה ימים המחשב היה קורס בזמן משחק או שלא היה גומר את ה memory bandwidth benchmark של Sandra. הגעתי למסקנה שהבעייה היא בגשר הצפוני (NorthBridge), החלפתי את ההיט סינק למשהו רציני וזה בכל זאת לא עזר. אז קראתי איפהשהו שהעלאה של המתח של הAGP (שעד אז לא הבנתי מה בדיוק אפשר לעשות עם זה) ובאמת אחרי שהעלתי זה פתר את הבעייה ועכשיו אני בFSB של 275 (3.3 גיגה) אבל עוד לא ניסיתי לראות כמה המחשב יכול. אז למה אני פה בעצם. רציתי לדעת כמה זה בריא לרדאון 9600 פרו היקר שלי לקבל 1.65 וולט במקום 1.55 …

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by BHXHO2,

יש לי כמה שאלות תודה לכולם על העזרה 1. בתמונה יש חיבור של המאוורר שמוקף בעיגול איך קוראים לחיבור הזה ואיך אני מפצל את החיבור שיש לי בלוח אם ככה שאני יוכל לחבר כמה מאוורים עם חיבור כזה 2. יש לי 2 מאוורים שאין להם את החיבור ( זה שמוקף בעיגול בתמונה) החוטים פטוש נחתכו לפני החיבור העם יש איזה דרך לחבר אותם חזרה

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by pc student,

חברה זוחרים את בעיות החום שלי? אז ככה חבר שלי מנסה להשיג לי משחה טרמית אם היא לא תשנה כלום אני קונה hsf חדש אני חשבתי לעל ה volcano9 מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by guy1235,

יש לי את הלוח הבא: ASUS P5LD2-VM והייתי רוצה לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות שלי. תודה מראש, גיא!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by ClubCaliber,

ראשית כל אני רוצה להגיד שאני לא בא ושואל מתוך עצלנות אני קראתי וקורא כל מדריך בHW ומנסה לקרוא דיונים הקשורים בנושא ועדיין יש לי איזה ארור במוח שאני מנסה להבין את זה נגיד עכשיו קניתי Q9300 (FSB 1333) סטרייקר 2 פורמולה 1333 וזכרונות DDR2 1066? אז איפה בדיוק אני מוגבל? או איך אני צריך לעשות את האוברקלוק עצמו? הרי הזכרונות יגבילו אותי לא? ויש גם מחלקים שGod knows what לא הבנתי איך זה עובד 1:1 זה רגיל בdefault של הביוס או משהו וזה שמהירות הזכרון האמיתית נגיד 533 שווה למהירות הFsb של המעבד והלוח ויש עוד מחלקים שמעלים רמת המהירות או משהו.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לעשות סדר בבלאגן זה מאוד יקל עליי את האוברקלוקינגס העתידיים לבוא ועוד משהו.. זה נכון שאם יש לי לוח של אינטל אני…

• 10 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by gigabot,

תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by carock,

יש לי מעבד Q6600 ואאני רוצה לעשות אוסי טוב לכיוון ה3.0 3.2.. ואני מתלבט איזה קירור לקחת..תמליצו לי בבקשה על קירור שיהיה טוב ושקט(יותר חשוב שיהיה טוב ומקרר מצויין אבל גם שלא יהיה טרקטור) התקציב עד 300

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי מחשב AMD ATHLON עם כרטיס מסך 6800 GT של 3DCLUB במארז שלי יש 4 פתחי איוורור סך הכול ובתוכו 4 מאווררים שמכוונים כול אחד לפתח אחר +מאוורר של הכרטיס מסך. הבעיה שלי היא שבזמן שאני משחק הטמפרטורה שלי נעה בין 75 ל 87 מעלות ונראה לי שאני צריך לקרר את העסק... על מה אתם ממליצים לי? להוסיף פשוט עוד מאווררים או שצריך משהו אחר (אני לא מבין בזה). אם צריך מאוררים אז תוכלו לומר לי מה ליקנות או שיש פיתרונות קירור אחרים? התקציב שלי הוא עד 200 שח . אגב הספק כוח שלי הוא "גנריי 500" למקרה שצריך להתחשב גם בזה. נ.ב אני מנקה בקביעות את האבק בתוך המחשב ושל המאווררים . תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. יש לי זכרונות של pqi 667 הורדתי את הזיכרונות ל 400 בשביל שלא יגבילו אותי,הצלחתי להגיע ל 2.97 אחרי זה המחשב לא רוצה לעלות, אני עכשיו משחק עם ההגדרות אבל למי שיש נסיון עם הלוח לא יזיק לי טיפים........

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. בקיצור סיפור ארוך בקצרה התחלתי להתווכח עם אחד מחברי הפורום (מטעמי נוחיות לא אזכיר את שמו) על בקרי מאווררים הבחור טען כי Thermaltake A1873 4channel VR http://www.thermaltake.com/product/DCfan/VR/35drivebay/a1873/a1873.asp טוב יותר מ Rheobus sunbeam http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Rheobus/Rheobus.htm למי שלא יודע לקרוא הסאןביים אוכל 20W לערוץ!!! והוא הריאו הכי חזק שאי פעם יוצר כלומר הוא יכול להחזיק מארז שלם על ערוץ בודד אבל בקיצור אני רוצה לשמוע בעד ונגד מי יותר טוב.... Thermaltake או sunbeam אני רוצה להוכיח לבן אדם טענה אתם לא יודעים כמה צחקתי כשהוא אמר את זה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by TNTx2,

האם יש דרך להעלות את המכפלה של המעבד? בלוח אם יש לי אפשרות רק להוריד אותה אז אולי אפשר אם איזה תוכנה או משהו תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. יש ברשותי לוח GIGABYTE K8N Ultra-SLI, המציג שימוש במערך שבבים nForce 4. כידוע, מערך השבבים המדובר יכול להפיק טמפ' יחסית גבוהות, ולכן אני מבקש המלצה לגוף קירור. אני לא מוגבל מבחינת מקור רכישה, לכן אל תצמדו לקירורים הנמכרים בישראל בלבד. תודה מראש. :

13. Started by אוריפ,

לא הבנתי, אבל איך זה יכול להיות שכרטיס עם קירור פאסיבי יפיק 70 אחוז יורת ביצועים מכרטיס עם קירור אקטיבי?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by raYo,

היי, יש לי 9800SE 256MB עם 128 ביט, אני רוצה לעשות לו OC, אחרי האוברקלוק למה הוא ישתווה?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by DJ Clue,

שלום היום הוספתי למארז מאוור 120מ"מ עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם יותר טוב לשים את המאוור שהאוויר יכנס פנימה או שיוציא אויר? כי אין ממש הבדל שהוא מוציא אוויר החוצה(אגב המאוור נמצא בחלק האחורי של המארז)

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by galgul,

איך עושים???? אם אפשר הסבר מלא אודה לכם.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  17. יש לי ולקנו 7 הבעיה היא שהוא ממש מרעיש צריך המלצה על מאוור יותר שקט תודה

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by dino,

מצאתי בפלונטר שהם מוכרים חלקים למערכות קירור מים, יש שם בלוק קירור מים שמתאים לכל התושבות, ויש רדיאטור עם 2 מאוררים, הנה הקישורים למוצרים, תגידו לי איך הם נראים לכם: הרדיאטור, מוצג עם מאורר אחד אבל יש אפשרות לשתיים הבלוק, בא מפורק להרכבה עצמית תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by ccc,

פעם הוא היה עושה לי 2300MHZ 1.725 והיה עובד יציב עכשיו הוא לא עושה 2300MHZ לא משנה איזה מתח אני נותן לו... ואיזה מכפלה (החלפתי לוח.. אבל מה זה משנה? זה המעבד לא הלוח...) הבעייה השנייה היא משהו עם הבאס.. אני לא מצליח להגיע ל230. ניסיתי מכפלה נמוכה ו230, כידוע בעיית נכות.. אבל מה זה משנה. המחשב קורס לפני שהוא מגיע למסך טיענה של ווינדוס ניסיתי לתת מתח VDD הבעייה היא לא הזכרון.. הוא לא בדיפולט שלו אפילו, בכל מקרה נתתי לו קאס 2.5-4-4 ומתח 2.9.. ספק צונמי 350. למה אני לא מצליח 230? כל שאר החבר'ה בחול עם הלוח הזה עושים 230 בכיף בלי מודים ובלי כלום, רק לי זה קורס. אני לא מבין למה..

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by Yossi1981,

מה זה סטפינג ( אני יודע שזה קשור לאיכות מעבד לאוברקלוק , אבל מה זה אומר בדיוק ?) וכיצד אני יכול לדעת המ הסטפינג שלי ואם הוא טוב..

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  21. שלום שאלה על שני מעבדים, 8500 ו6650, כל מעבד, על כמה בממצוע הוא אמור לעמוד במנוחה ובמאמץ? שניהם במארזים די דומים ג'נרים עם שני מאווררים 8 במארז ושניהם עם קירור סטוק של אינטל. ה8500 שלי מגיע לכמעט 40 במנוחה ובסביבות 60 במאמץ וה6650 מגיע לרמות לא יאומנות. במנוחה מעבד אחד מגיע לאיזה 45 והשני לאיזה 70, נראה הגיוני? חייב לציין ששני המארזים נקיים מאבק

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by BENNY-L,

אחרי שראיתי את מה שXVERTIGO עשה ל XASER 3 אמרתי יאלא לעבוד אני צריך המלצה 3 מאווררים 120 מ"מ 3 של 92 מ"מ אני לא מחפש סופר שקטים משהו נורמלי אבל שיוצאים מהם 3 חוטים לא צריך עם לדים תודה

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by DJO,

אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל הייתי רוצה לנסות ולשפר את ביצועיה אם ניתן בכמה צעדים פשוטים. דבר ראשון אני מתכנן להוסיף 512 RAM נוספים אבל אני גם שוקל לעשות אוברקלוקינג אם מדובר, במקרה שלי, בפעולה פשוטה יחסית שלא דורשת הוספת קירור. אשמח לקבל פרטים! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by InFecT[0]r,

שלום.. ראיתי פה כל מידיי אנשים שהצליחו להגיע אם 6200 ל 6600 GT אבל ב AGP השאלה היא פשוטה האם אפשר ב PCI-EXPRESS להגיע לאותו תוצאה או בצועים כי חבר אמר לי שאי אפשר לתת מתח *אפשר לפתוח לו גם צינורות?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by roma4k,

חג שמח לכולם! אני עומד לפני רכישת מחשב ואני חשבתי לקחת את המארז של HEC 6A19 , לאחר מכן הופיע המארז השני של אותה חברה ואני לא מבין מה ההבדלים בינהם. אני אשמח אם תוכלו להגיד לי מה השוני בינהם ואיזה מהם עדיף לקחת. אגב, המחשב יהיה מורכב מפנטיום 4 ( 3C) או מAMD 3000 64, רדאון 9800 פרו , 512 זיכרון. האם מארז הזה מספיק טוב כדי להחזיק את המערכת? תודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים