עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אני מחפש גוף קירור לכרטיס מסך 6600GT למטרת אוברקלוק חשוב לי שהוא יהיה גוף קירור מעולה יש הצעות?....

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  2. אני לא מבין את התוצאות. סליחה על הבורות ???

3. עזרה יש לי ביג טייפון סולידי ביותר, הרבה זמן שלא בדקתי טמפרטורות וכדומה.. אני רואה שהמעבד שלי ב IDLE הוא 40 מעלות אט'לון 64 3500 939 עם ליבת ניוקאסל חמימה ונדיבת מעלות... עכשיו עוד חורף ! הייתם ממליצים לשדרג את קירור המארז ? או אולי להחליף משחה טרמית ? (הביג טייפון מצוייד ב AC5 כרגע... יש לה בלאי גדול ?) תודה לעזורים והמשך יום מהנה!

4. Started by galala,

יש לי לוח epox 8RDA3+ nfroce 2 ואני רוצה להחליף את הקירור הפסיבי לאקטיב לגשר הצפוני גלשיתי לפה ובדקתי שם.. ואני לא יוכל להחליט איזה מהם לקחת ??? Vantec Iceberq 3CCB-A1C : http://www.vantecusa.com/product-cooling.html# TTC-CUV2AB : http://www.titan-cd.com/english/product.asp?model_no=TTC-CUV2AB/RHS תודה לעוזרים 8)

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  5. אני יכול למרוח מישחה טרמית של מעבד על כרטיס מסך ? והאם זה ישפיע לטובה ? יש לי את המישחה של ה ultra 120 extrem האם כדיי לי לימרוח את זה על ה x800 שלי ועל ה 4850 שלי והאם זה ישפעיה לטובה ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by see4,

אוקי , יש לי 2X2900PRO ב CROSSFIRE , ואני מחפש דרך מהירה וחד פעמית לעשות להם OC .... בנתיים כל פעם שאני נכנס לחלונות אני צריך לקבוע מחדש את ה OC ....כי לא נשמר ה OC עבור הכרטיס השני אפילו עם RIVATUNER....וזה תהליך מייגע שדורש ביטול CF , הרחבת שולחן העבודה , בצוע OC ובחזרה .... נ.ב : בנתיים אני עם 800/1800 לשני הכרטיסים ....מעבד E6600@3.5 מקבל 16100~ .... http://service.futuremark.com/compare?3dm06=4265209

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by dor700,

שלום יש לי GFORCE 7600GS על AGP של POWERCOLOR עשיתי לו OC של 400@500 למעבד מ 400@450 לזכרון (800@900) והטמ'פ 56 במאמץ ב ATI TOOLS השאלה אם להמשיך את הOC ??

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. לאחרונה יש לי בעיית איתחול של המחשב, כל הזמן הוא עושה restart ללא כל קובץ של minidump , בהתחלה חשבתי שזה אולי ספק, אך אולי תעזרו לי לדעת האם הבעיה היא באמת ספק או אולי המעבד מתחמם לי מדי?, יש פה תמונה של pc wizard במצב של מנוחה, האם אלו טמפ' טובות בהתחשב למעבד וכרטיס מסך שיש לי יש לי קירור של sonic tower כולל מאוורר עליו, אנא עיזרו לי אוריה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by frodo,

כי אני שומע כל הזמן שומע על זה,ומה זה נותן?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. Started by bilbo,

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  11. Started by taotao,

אני כבר איזה חודש בפורום הזה די חדש בעסק עכשיו לרוב אני קורא על OC לכרטיס מסך סבבה קראתי את כול המדריכים מאמרים וכו באתר אבל בסופו של דבר אף אחד לא מסביר בדיוק מה לעשות כדי לעשות OC למעבד ללוח ולזכרון ואני מעוניין לדעת איך עושים OC למעבד שלי לזכרונות וללוח מה אני צריך לשנות במה זה יתרום לי כמה והכי חשוב איך לעשות את זה? תודה מראש למבינים ולעונים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. חברה אני נואש אף אחד פה לא מסביר לי בצורה ברורה אני כבר בנושא עמוק הבנתי שצריך לקנות דבק מוליך והכל אבל לא הצלחתי להבין איזה בדיוק גשרים ומה הם בדיוק על המעבד אני אשמח אם מישהו פה ישקיע ויתן לי תמונות שמראים שם או שיסביר לי למי ששואל יש לי סטפינג של agoga ואל תגידו לי שהוא חרא ותבעסו אותי כי אני אזרוק תמחשב מהחלון ולוח אם גיגה ביט מסוג 7vrxp ver1 256 זיכרון שדי די אר 266 Pc 2100 זהו פחות או יותר ספק אין לי מושג חברה אתם חייבים לעזור לי זה מה זה חשוב.. כרגע המחשב שלי נתקע על 145 באס ועובד כביכול על 1740 מגה הרץ זה המקסימום אני לא מצליחי לתת לו יותר אחרי זה האדון נתקע בתודה מראש אדם

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by devil2052,

שלום... יש לי כרטיס מסך geforce 4 440mx 64 mb של leadtek והחלטתי שאני ורצה לעשות לו אוברקלוק....יש לי צלעות קירור ממעבד פנטיום ישן ואני רוצה לשים אותם על הזכירות אז רציתי לשאול אם הדרך היחידה לשים אותם על הזכרונות היא בעזרת פד טרמי או שיש עוד דרך? ואם זה בעזרת הפד טרמי איפה קונים את זה כי בפנדה לא ראיתי שיש להם..... תודה!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. יש לי לוח : Asus p4 333 mhz socket: 478,sis 645 ddram,agp*4 עידכנתי את הביוס ועדיין לא הצלחתי לשנות את המתח של הליבה!!! או שאני טועה ואני לא עושה את זה במקום הנכון???!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by Access Denied,

למשהו יש מושג עם קיים כזה דבר?? וכמה זה עולה? האם יש לTEC בקירור אוויר חזק אותה רמת אפקטיביות כמו שיש לו בקירור מים (כמו של סויפטק לדוגמא...) ????

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  16. יש לי מארז מגעיל,צר,כל כך צר שלא פלא שהסירקולציה ממש גרועה והכל רותח מבפנים. לפני שבוע בערך קניתי ספק כח חדש TT 420W TruePower והטמפרטורה עלתה פלאים,במקום 36 (ממוצע idle) היא על 41 ובמאמץ מקום 42 (ממוצע) היגעתי ל 49 לפעמים 50 החלטתי שזהו נמאס לי,עשיתי חור יפה בדלת המארז בין ספק-הכח לבין המעבד,שמתי מאורר נחמד ופלאים: במאמץ הגעתי ל 43 ובמנוחה אני על 38 (בערך כמו הטמפרטורות שהיו לי לפני ספק ה TT). אז מי שיש לו סתם מארז (או אפילו מארז טוב) ללא מאורר בדלת המארז וחושב שמאוורר נוסף בדלת המארז תעזור,אז חד משמעי: כן עוזר פלאים * פנטיום 4 2.6Ghz

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by pc student,

האם זה אפשרי ואיזה חומרים אני צריך?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. שלום לכולם עשיתי לא מזמן oc למערכת של amd 2600 mobile לוח של גיגה ביט 7N400-L1 זיכרון של מושקין 512 היגרסה הכחולה עכשיו התיזמונים היו כך בהתחלה 3*3*3*8 ואנ שינתי 2.5*3*3*11 עכשיו רציתי לדעת איזה הכי מטעים לי לפי דעתכם איזה תיזמון יתן לי הכי ביצועים טובים

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. הקירור הזה אמור להספיק? הוא רועש? וספק 300W HEC אמור להספיק להחזיק מערכת עם מעבד כזה 6600 GT וכו?

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  20. הייתי רוצה לדעת איזה מארז נחשב טוב לאוברקלוק מבחינת קירור וסירקולציה של אוויר מבין הבאים (או אם יש לכם הצעה אחרת): Supertalent Antec Super Lanboy Thermaltake Lanfire או שיש מארזים אחרים עדיפים? בכל מקרה לא הייתי רוצה שיעברו את ה700 ש"ח פלוס מינוס. יש לי ספק HEC 300W אני מאמין שהוא מספיק. עכשיו המארזים באים עם מאווררים... האנטק אם אני לא טועה עם 2 (לצערי) הלאן פייר עם 4 (אני חושב)והסופרטלנט עם 5. המאווררים הם ג'נרים (במקרה של אנטק ות'רמלטייק אני מאמין שלא) או שהם טובים? יש כל צורך להחליף אותם למאווררים אחרים? לגבי קירור למעבד, מה מומלץ? ממה שאני מכיר יש את הSLK אבל איזה דגם מומלץ? ויש את הספרק 7+ של ת'רמלטייק, איך הוא? לגבי מתחים, עם איזה מתחים אני אמור להתעסק? אני יודע ש…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. שלום יש לי p4 1.7 willamette asus p4s333-m וa-data 512mb ddr 400 אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן בינתיים אני שיניתי את fsb מ100 ל115 והמעבד עובד על 1.9ghz אבל המכפלה נשארה 17 יש לי אפשרות לשנות בין שתיים: 17 ו100 או 22 ו133 הבעיה שאם אני עובר את ה120 fsb המחשב לא עולה הבנתי שאני צריך לעלות את המתח בביוס עם משהו בשם vcore הבעיה שיש את זה בhardware monitoring אבל הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ללחוץ אנטר או +/- וזה משנה בין הצגה של המתח לבין "ignore" יש דרך להעלות את המתח?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by ezx,

חברה מה השיא של 6800 ב3 די מרק 05

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by Shbd,

יש לי: Intel Pentium 4A Northwood, 2266 MHz Intel Billings 2 D845EBG2 הטמפ' עומדת על 30 c גם למעבד וגם ללוח....... הבנתי שעושים oc דרך הביוס, נכנסתי ואני לא יכול לשנות כלום.... עידכנתי תלוח מהאתר של Intel ולא עזר...... האם יש דרך לעשות oc?????

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by Nasok,

צריך קירור עד 250 שקל לכרטיס המסך שנתתי.

• 10 תגובות
    • 610 צפיות
  25. קניתי את הפאנל " aerogate2 " ויש לי מספר שאלות : יש בפאנל אפשרות לחבר עד 4 מאווררים שאחד מהם כבר מחובר למאוורר קטן בפאנל, לי במחשב יש את המאוורר של המעבד שאותו אני יחבר ועוד מספר מאווררים במקומות שונים שאחד מהם על הכרטיס מסך (מודינג קטן) ,למאווררים אלה יש רק 2 חוטים שיוצאים מהם ( אדום +שחור ) האם יהיה ניתן "לקרוא " את מהירות המאוורר או רק "לשחק" עם המתח וכך להוריד/להגביר מהירות ? כמו כן איך ניתן לאלתר חיבור בין המאווררים לפאנל ? (המאווררים מחוברים למולקס ולפאנל יש כניסות של 3 פינים) האם ניתן להשתמש בחיבורים של פלופי שיש לי בספק ישן ? ושאלה אחרונה שלא הכי קשורה : כמה משחה טרמית מומלץ למרוח על המעבד ? ( יש לי מזרק עם 1.5cc) תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים