עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה המפרט שלי אני רוצה לדעת כמה אני יוכל לעלות לי בGHZ במעבד. אני קונה גוף קירור טוב ב300 שקל ואני עושה OC רק של העלאת המהירות בלי לגעת בדברים אחרים. לכמה אני יכול להגיע בהתיחס לזה שיש לי גם אפשרות להוסיף 1G זכרון. c2d e6420 2*1G asus p5b ספק 500

2. Started by Henz16,

ברשותי מחשב (שני) עם מעבד E6300, וקירור ‎Cooler Master s775‎. כשהתרד התחלתי הוא הוא 1800, עד כמה מומלץ אפשר להגיע בלי להזיק למעבד יותר מדי? ולאיזו טמפ'? (בלי להחליף קירור) (הזכרונות של 800 מגה-הרץ)

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  3. שלום, פתחתי פה תראד וניראה לי שאני יזמין בסופו של דבר את המאוורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2744&products_id=20233 או את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2592&products_id=18683 איזה מהם יותר טוב?פחות רועש?יותר איכותי?מה ההבדל ביניהם?....בבקשה על תגידו לפי המחיר... האם הפאנל שליטה על המאוורר (זה שמגיע עם המאוורר הראשון) הוא מתאים למארז HEC 6A12? ועוד שאלה הכי חשובה! האם שניהם מתחברים לספק כח או שהם מתחברים ללוח אם??? אם אתם ממליצים על מאוורר אחר עד 120 ש"ח שאתם חשבים שהוא יותר טוב אז תביאו קישור בבקשה...(כמובן שיהיה 120mm) נ.ב.. אשמח לתשובות מהירות כי אני מעדיף להזמין היום.. ועוד שני שאלות שלא כל כך קשורות.. …

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  4. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1799 Scythe MINE Rev.B 3Heat Pipes CPU Cooler או http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=IGLOO5700&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=388&aff=Zap קירור למעבד GLACIALTECH IGLOO 5700 MC FOR INTEL LGA775 יש לי את המעבד intel Dou2Core E6600 אם יש לכם המלצות יותר טובות , אתם מוזמנים לעזור לי התקציב הוא 200 חוץ מזה , אם אפשר גם קירור לכרטיס מסך שלי X1950 Pro 512mb

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  5. Started by muli82,

אני רוצה לקנות מאורר למעבד שלי Intel® Core2 Duo Cpu E6550 2.33GHz אני רוצה לעשות גם OC טוב כך שאני צריך משהו באמת טוב המחיר בסביבות 200 אפשר 250 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. אני מתכוון לקנות את המארז הזה: http://www.nzxt.com/products/duet/ את ההיטסינק הזה: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp ואת הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 רציתי לשאול אם אתם יודעים על בעיות תאימות בין הרכיבים הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by Checker,

שלום, לאח שלי יש מחשב, במחשב יש 2 מאווררים אחד בספק(מאחורה) ועוד אחד ממש מתחת לספק. מהמחשב מגיע רעש מכיוון המעבד, כבר ניקיתי את המאוורר של המעבד אך לא נגרם שינוי. לאחר מעקב גיליתי שהמאוורר שנמצא מאחורה מתחת לספק לא מוציא חום, ז"א לא באמת עוזר לקרר את המערכת, לכן החלטתי לנסות אופציה שחשבתי עליה: להעביר אותו לסלוט שממש מול המעבד בצד המארז, ההעברה נראית קלילה, אך חשבתי והבנתי שאחרי שאני אעביר אותו המאוורר עדיין יסתובב לאותו כיוון(הכיוון שהוא היה בו כשהוא שימש כמאוורר אחורי) ואז המצב יהיה שהוא מוציא אוורי שממול המעבד במקום "להזריק" אוויר קריר לכיוון מע' הקירור של המעבד. חשבתי בהתחלה להחליף את הכבל השחור שיוצא מהמאוורר באדום(ידוע לי שכשמשנים כיוון זרם גם משנים כיוון תזוזה של…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אפשר בבקשה מדריך סרטון או תמונות ללוח אם P35 DS3L מדריך למעבד ולזכרונות

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by talisman,

לפי everest הטמפרטורות אצלי הן: motherboard-28 CPU-27 cpu#1/core #1-37 cpu #1/core#2-32 cpu #1 / core #3-37 cpu#1/core#4-32 GPU-48 GPU Ambient-36 GPU Memory-40 WDC-30 cooling fan:cpu - 0.4 cooling fan:chasis-0.6 cooling fan:GPU-1.6 voltage:cpu core-1.1 המפרט שלי הוא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case SeaSonic S12II-430 PSU Scythe 120mm S-FLEX …

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by exercise,

למה תמיד שמנקים אותם מאבק (בלי לשמן) הם תמיד מרעישים יותר אח"כ ? יש דרך פשוטה (בלי שמן) לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  11. Started by quriso,

אין לי מושג מאיפה להתחיל.. התקציב שלי הוא עד 500 שקלים, ניתן לחרוג ב100 שקלים בלבד.. אני מעדיף כמה שפחות. המפרט שלי: E2140 ABIT IP35-E HD3870 CORSAIR 520W תודה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by ROEY--1,

שלום לאחרונה חשבתי ועשיתי OC למחשב שלי..זהו OC ראשון אני חייב לציין ורציתי חוות דעת (אולי אפשר לשפר ,או עשיתי טעות כלשהיא) מחשב AMD 3200+ MSI K8N NEO4 2X512 שעובדים בדול 400MHZ .... (200 מגה הרץ כאילו) הורדתי את הזכרונות לעבודה של 166 MHZ ... הורדתי את מכפלת ה HT ל X4 (היתה על X5)... והתחלתי לעלות באיטיות את ה FSB ...עד שהגעתי והשארתי אותו על 245 (מקורי היה 200) עכשיו הזכרונות על 204.2 ו HT על 980 (במקור היה 1000..האם זה משנה?) כמה שאלות: ה CR שלי על 2T ייתן משהו להוריד אותו ל 1T .? עד כמה אני יכול לעלות (במגה הרץ) עוד את הזכרונות...(תנו סכום ממוצע...של זכרונות נגיד פשוטים)? האם יש תוכנה שתוכל להראות לי כי ה PCI EXPRESS של…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by zachbachar,

האם צריך לקנות קירור לכ.מסך הנ"ל...? הקירור שהוא מגיע איתו טוב/שקט....? ד"א אפשר לעשות לכ.מסך הזה OC ??? תודה..!

• 3 תגובות
    • 426 צפיות
  14. כשאני משחק בביושוק המשחק פשוט נתקע אחרי כמה זמן ויוצא ואני חושב שהכרטיס מסך מתחמם או שיש יותר מדי עומס אבל הוא אמור לרוץ בסדר על High עם המפרט שלי לא? ועוד משהו- למה הציון שלי ב 3DMark 06 נמוןך? 3880. אני אמור לקבל יותר עם מפרט כזה לא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by coolmeen,

שלום, עשיתי לחבר שלי OC.. בהעלאה של 10 FREQUANC?Y כל פעם והמהירות עמדה על כ-23 מעלות. בפעם הרביעית שהעלתי ל240 (טוב הקפדה על הסתכלות על המעלות של המעבד) [מעבד AMD ATHLON 3000+) בפעם הרביעית המסך לא עלה לא ראו במסך כלום והוא לא זיהה את המחשב... היות ולא רואים במסך אני לא יודע איך לעשות ריסטרט לביוס... האם יש דרך אחרת לעשות ריסטרט לביוס? מה גרם לבעיה? אם אני לא יצליח חבר שלי יהרוג אותי זה יהיה משהו כזה: אני מפחדדד :'( חבר שלי =

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  16. Started by guy_intel,

לא מצאתי בחיפוש אז אני נאלץ לשאול כאן שאלה למתחילים: האם יש איזשהו חיסרון באוברקלוקינג למעבד (מלבד הסכנה בזמן האוברקלוקינג עצמו) ? האם אורך החיים של המעבד יפגע ?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by asaf556,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך עם התוכנה RivaTuner אבל אני לא יודע מאיפה אשמח לקבל הסבר על אופן השימוש בתוכנה

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  18. שלום . ברצוני לקנות קירור חדש למעבד, עד 200 שקל ברצוני להשקיע, המעבד הוא Q6600 ואינני רוצה לעשות OC. על איזה קירור טוב תוכלו להמליץ לי? לא אכפת לי מאיזה חנות, העיקר שיהיה הכי טוב למחיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  19. מחשב ראשון: E2140 GA-P31-DS3L 2*1 GRAM 667MHZ Transcend‎/Samsung‎/Kingston 8600GT GA (פסיבי) E6550 Tt BT GA-P35_DS3P 2*1 GRAM 800 MHZ TWINMOS TWINTER היידר HD 3870 GA מערכת קירור הכל על אויר אבל גם מארז וגם מאוררים מצוינים. AMD AM2 4000+ ASUS M2NPV-VM 2*1 GRAM 800 MHZ Transcend‎/Samsung‎/Kingston Value‎ X850XT PE כרטיס מסך עם מערכת קירור טובה, מאוררים גדולים ויעילים מאוד במחשב. המחשב הראשון הוא סתם עוד מחשב בסלון כדי שיהיה אינטרנט בסלון ולמשחקי רשת בשביל הבית - מאוד אשמח לשחק שם במשחקים החזקים ביותר של היום. המחשב השני זה המחשב עבודה הרגיל שלי - משחק הרבה במשחקים לא כבדים וקצת במשחקים כבדים אומנם מפעיל טוב את כל המשחקים אבל תמיד רוצים עוד המחשב השלישי ה…

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by Cilay,

אני עומד להזמין את המארז הזה עם המפרט החדש שאני קונה . הבנתי שיש לו בדלת מקום ל4 מאווררי 120MM , איזה הכי שקטים , טובים ועם לד כחול ? ואיך אני צריך לסדר את המאווררים מבחינת כיווני האוויר במארז ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  21. Started by Luffy,

עברו עליי ועל המחשב שלי כמה חודשים מלאי תהפוכות. לשווא ניסנו יחד לפתור את הבעיה שהייתה לו. עברו עליו שינויי ושדרוגי חומרה, והיום סופסוף אני יכול להגיד שהוא החלים במלואו ונראה טוב מאי פעם. ואלה השינויים (אפשר להשוות אותם למפרט שמופיע אצלי - טרם עדכנתי אותו): זכרונות הוחלפו ל: 2X Corsair xms 1GB 800Mhz CL4 4-4-4-12 - 2.1V מארז הוחלף ל: Lian-Li PC101A (באמת שלא התכוונתי להחליף מארז, אבל כשמציעים לי ליאן-לי ב-300 שקל - ברור שאני אקח) לוח הוחלף ל: Gigabyte GA-P35-DS3L ובקרוב גם המסך הזקן שלי יוחלף בASUS MW22. סתם, כי בא לי לשתף (אחרי היעדרות ממושכת) עריכה: עכשיו כשיש כמה דקות לנשום, אפשר להראות תמונות. הוא עדיין לא מסודר בשיט בפנים, אני מבטיח להיות ילד טוב ולסדר את הכ…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  22. יש לי 4 סלוטים בשניים מהם יש קיט אחד ובשניים האחרים יש קיט שונה בנפח הזכרון והן בתזמונים. האם זה יפריע לי לעשות אובר למעבד?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  23. שלום לכולם.. רציתי לדעת איך המשאבה של מערכת קירור המים במחשב עובדת.. האם זה על כוח צנטרופוגאלי? (כוח סיבובי) ואם כן, בעזרת מה הוא מסובב את המים? תומר.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. הם קורים גם תחת התזמון 4-4-4-12 וגם תחת 4-4-4-9 אם אני מחזיר את התזמון ל auto, הוא עובד על מספרים נוא גבוהים. אין כלכך שינוי האמת, למרות שהמחשב אכן עובד טיפה יותר לאט, אבל ממש טיפה. יש דרך לסדר את זה?...

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  25. מכיוון שאני צריך מחשב לא למטרת משחקים, אך עדיין אני מעוניין להמהירו. אני חושב ללכת על לוח G33 של GigaByte, להם יש לוח התומך בזכרות 1066, וכזה שלא. מכיוון שידוע לי שלצורך המהרה אין צורך ממשי בזכרונות 1066 (אני מתכנן על E4500), האם הלוח הזול יותר חסר התמיכה יפגע ביכולתי להמהיר. נ.ב. מבחנים מראים שגם לוחות ה G33 יודעים להמהיר כמעט כמו לוחות P35. תודה!

• 3 תגובות
    • 424 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.