אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
מה הטמ"פ הנורמאלית למעבד 1000 ליבת - Thunderbird הטמפרטורה שאוורסט מראה לי עכשיו במנוחה היא עד כ.55 מעלות צלסיוס כדאי לי לשדרג את הסינק למשהו יותר סביר עכשיו יש לי שם סניק אלומיניום גנרי ?.. :-\
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלוםם כרגע יש לי 8600gt בודד ואני רוצה ביצועים יותר טוביםםם למשחקים...כמובן שחשבתי על 8800gt אבל אז עלה לי עוד רעיון מכיוון שחבל יהיה לבזבז כרטיס מסך טוב סתם,חשבתי לקנות עוד 8600gt במערך SLI שמחיר שלו היום הוא איזה 400 שקלים. אבל כמובן שההלוח שלי לא תומך SLI,חשבתי ...אני ימצא לוח זול שתומך במה 400?+400 על הכרטיס..800..יוצא יותר משתלם בהרבה מ 8800 שעולה 1200 ומשאיר לי כסף לספק כח מספיק טוב כמו fsp 500 או hec 550... אז השאלות הם כאלה: 1. האם באמת כדאי לי להשתמש בSLI הזה ומה ההשוואת ביצועים ל8800. 2.)רוצה המלצה ללוח אם לSLI הכי זול שאפשר (טוב ואמיןן כמובןן) 3.)האם ספק FSP 500 ודומים יחזיקו לי SLI עם מעבד E6320. 4. האם המעבד הנ"ל יהווה צוואר בקבוק...
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש באחד המחשבים שלי מעבד מרובע ליבה Q8200, עליו מודבקת מדבקת אחריות מניר פשוט - לא מדבקה תרמית והיא מפריעה למגע נורמלי של גוף הקירור עם המעבד. איך ניתן להסיר אותה ביעילות מבלי להשאיר שאריות שלה דבוקות על המעבד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מאוורר חדש, כמה שיותר שקט (השקט מאוד חשוב!!!!) לא מתכוות לעשות אוברקלוקינג ואני גם לא יודעת מה זה ;D לא משחקת משחקים.. רק ישומי אופיס, אינטרנט וסרטים. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
החלפתי את ה-2600K ב-3770K , ללא מאמץ טמפרטורה נורמאלית ביותר (30 מעלות) אני רק מאמץ אותו הוא קופץ ל-90-96 מעלות. כל זה עם אוברקלוק של 4.6 על 1.26V . בהתחלה ניסיתי עם קירור מים של XSPC RAYSTORM 750 RS240 אחר כך ניסיתי עם ה-D14 בשני המקרים הטמפרטורות היו דומות עם הבדלים של 2 מעלות פלוס מינוס לטובת הקירור מים. ניסיתי גם שתי משחות שונות MX-4 ו-GELID GC EXTREME בשניהם הטמפרטורה פחות או יותר זהה. האם זה תקין במתח כזה נמוך ? עם ה-2600K נתתי מתח 1.48 על תדר 5.1GHZ עם טמפרטורה מקסימאלית של 81 מעלות לליבות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמממ יש לי את הכרטיס Matrox Millennium g200 ורציתי לשאול אם אפשר להעלות אותה לרמה של כרטיס Matrox Millennium g400? תודה רבה רבה!!! דרך אגב אני יודע שפשוט יותר לקנות חדש אבל אני מכה עוד כמה זמן אז מתנחן שתעזרו!!! האא ן ואם זה בלתי אפשרי יש אפשרות לעשות ל-g200 אוס? תודההההההההההההההההההה... ומתחנן לערה!
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הלך מאוור אחד במארז ואני רוצה לקנות מאוור חדש... המאוור הוא 80MM ורציתי לדעת עד כמה זה משנה איזה אני יקנה? ואם זה משנה אז בבקשה מאוור מומלץ... אני לא נותן תקציב כי לפי מה ראיתי זה לא אמור לעלות כל כך הרבה... ושיהיה בבקשה מפנדה תודה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג? צריך את המשאבה(מגנטית) + נוזל קירור בלבד. וגם המלצות למשאבת מים רגילה קטנה ככל שניתן (לא משנה כמות הליטרים בדקה,העיקר הגודל) . אשמח לקבל קישורים לחנויות הרלוונטיות , תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אך אפרט- כפי שאתם יודעים(או לא..) אבא שלי איש מחשבים.. לפני כמה ימים הוא קיבל מחשב שהיה מחשב גיימינג בזמנו- עם לוח שרוף. הלקוח לא רצה לשדרג, אז קנה כבר מחשב חדש.. במקרה היה שם גוף קירור TT SILENT TOWER. למי שלא מכיר- הסינק די דומה לסקייט' נינג'ה, הוא כבר כולל מנהרת אוויר ומעבד 92 מ"מ.. המעבד הוא E7200 שכרגע עם BUFFALO שדי רועש לי... אני רוצה להחליף אליו, ולשים עליו אולי מאוורר 120מ"מ- כדאי? כמובן שההחלפה לא תעלה אגורה אחת... אפילו בשביל השיפור הכי פצפון בביצועים ושקט, אני מוכן להחליף אליו..
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי את ה - alx-800 ורציתי לדעת בשביל מה המדבקה הקטנה? (פד טרמי..?) קיבלתי גם גריז טרמי איתו... המדבקה במקום הגריז או ביחד..?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה שעשיתי לקחתי צלע קירור ישנה . הקפאתי במקפי וזה הוריד לי את הכרטיס מסך לה טמ 40 30 לפני כל זה הצלחתי להגיע לאוברקלוק מה 324 מהירות ליבה לה 350 אחרי הקירור הצלחתי לה 375 370 הבעיה זה מופשר... מהר אמן והיה דרך לשמור על זה : : הניסוי עבד בצלחה אחרי 20 דקות התחיל להתחמם שוב באסה . של דבר . אמן והייתי יכל לשים את המחשב במקפיא
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מעבד של amd בארטון 2600. לוח אם של epox 8rda+ rev 2.1 כרטיס מסך גיגהבייט רדאון 9700 פרו. וזיכרונות 512 מגה של 2700 אני לא מצליח לעשות אוברקלוק בשום צורה. ניסיתי להעלות את ה- fsb מ-166 ל- 183 כמובן שגם הזיכרון עלה ובגלל שאין זיכרון טובים,כיוונתי שיעבדו רק על 83% מהמעבד מה שאומר שבכלל הם יהיו יותר איטיים ויעבדו על 154 משהו כזה... המחשב עולה רשום שיש לי כמובן מעבד 3000 הווינדוס חושב לשנייה ומפסיק- מסך שחור!! המחשב לא עולה ,עשיתי ריסט לביוס. והתחלתי שוב. הפעם ניסיתי לכוון את ה-fsb על 175 והשארתי את הזיכרונות שיעבדו גם הם על 175. והמחשב עולה אבל לא הווינדוס. שוב ושוב עשיתי ניסיונות אבל כל פעם המחשב לא עולה/הווינדוס לא עולה. ניסיתי כצעד נואש אחרון במקום להעלות fsb לשנות …
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי מארז סביר אבל הצבע שלו מזעזע כסף מגעיל (לא ממש כסף אבל צבע מכוער) לכן אני חושב לצבוע אותו בשחור כי אם כבר לצבוע אז בשחור לא. אז אני מחפש צבע שחור לצביעה של המארז והכוננים cd ו floppy (אחד שניתן להשיג בארץ ולא במחיר מופרז) ומדריך לצביעה של המארז וגם את הכוננים הלבנים כדי שיתאימו
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מרכיב את המאוורר על הגוף קירור אני לא מצליח יש 4 גומיות
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש עם מפרט דיי רציני אני מחכה שיכנס לשוק כבר ה AM2 והולך להפציץ עכשיו ראיתי http://www.thermaltake.com/xaserCase/taichi/vb5001sna/vb5001sna.htm את המערכת קירור הזאת שבאה עם מארז גם השאלה שלי אם זה שווה את הכסף ואם אני יכול לקחת אולי מארז יותר טוב ולבנות מערכת קירור משלי שתגיע לאותה רמה תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
את המפרט אפשר לראות למטה... אני רוצה לדעת למה אני לא יכול לשים את מכפלת הHTT על X5?? (ניסיתי גם בסטוק)... ועוד שאלה...איך אני יודע אם הL2 הוא פעיל או לא?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטים מעצמו כשאני משחק במשו... זה קורה רק במשחקים, למעשה רק ב ASSASIN'S CREED, אבל זה קרה פעם אחת גם ב NFS. רוב הרכיבים שלי נמצאים באוברקלוק, אני דיי בטוח שזה נובע מאי יציבות... איך אפשר לאמת את זה? בקדתי מעבד עם PRIME95, עבר סבבה. בדקתי כרטיס מסך עם 3DMARK06 ב 10 לופים - עבר. זכרונות - MEMTEST86, עבר כמו גדול. אבל משחקים מתרסקים!!! איך עוד אפשר לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה המעלות שהמחשב במנוחה בלי מזגן והמאורר בצד שהמארז פתוח (מאורר רגיל..) [בלי אוברקלוק] http://i7.tinypic.com/5413z2r.jpg וזה עם המזגן והמאורר http://i14.tinypic.com/4mmvac4.jpg איך זה טוב ? ??? מפרט בצד.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי פאנל בקרה ואחד החחישנים נפגע. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג חיישן? תודה
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום לפורום! בעקבות עצות שלכם וקריאה באתר המעולה www.buildsilentpc.com החלטתי לקנות אוורור שקט שאוכל למען השם לישון בלילה עם מחשב דלוק! אני קונה את המאוורר הזה שהוא כאמור ממש שקט : 25 דציבל ! אז קודם כל - האם מאוורר זה טוב? יש עליו עוד המלצות? דבר שני - 30000 שעות - למה הכוונה? 30000 שעות עבודה או 30000 שעות רגילות (שאלה טיפשית אבל רצוי לדעת). האם מאוורר זה אמין? ולשאלה החשובה : כמה כאלה לקנות? אם אני לא טועה יש לי רק מאוורר אחד למארז . שמתי את היד והרגשתי רק אחד נושב ואילו יש עוד אחד שהוא של ספק כוח שאליו נגיע מיד . הבעיה היא שאני לא יודע אם אחד מספיק ואני לא יודע איך לדעת אם יש לי חלקות לעוד מאווררים כאלה. והאם עוד מאוורר יגדיל את הרעש וכבר לא יהיה בסה'כ 25 דציבל ? טו…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי כרגע ASUS A7V133. עם 512MB SDRAM. :AR15: אני רוצה לשדרג אותו למשהו חדיש יותר (אני יודע שאני משוגע על שידרוגים, ושהוא עדיין לוח אם טוב) כמו ASUS A7V266E. אבל, בעוד כ3-4 חודשים יצא הצ'יפסט החדש של VIA, ה KT333. אז, כדאי לי לחכות ללוחות אם המבוססים על הצ'יפסט החדש? או לשדרג עכשיו? ??? ואני לא מתכוון לשדרג את המעבד כרגע. (יש לי Athlon 1.33GHz). מקווה שתעזרו לי להחליט, IIIways.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את המערכת הקטנה והמדהימה הזו. נראה לכם שווה? אני רוצה לקנות כזו לכרטיס מסך שלי- Powercolor X800GT ולעשות OC חזק ביותר ההיט סינק שם נראה מפלצתי למדי, והתכנון נראה טוב. מה אתם אומרים? כדאי?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם . הפעלתי את התוכנה OCCT שתאמץ לי את המחשב. מהנתונים שהיא עשתה הטמפ' המקסימלית הגיעה ל-55 מעלות לאחר כ-21 דקות של מאמץ . זה יציב ? כי לפי מה שרשום באחד מהאשכולות הנעוצים פה שטמפ' לא אמורה לעלות על 50 מעלות . אז עדיין זה יציב ? תודה לכולם. העלתי תמונה מהבדיקה וכל זה : [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כי הרעש הורג אותי קשה לעבוד לי המחשב ואני חושב שהדלתא מרעישה יותר
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אומנם הגיע בטעות . עוד לא החלטתי עם זאת טעות טובה הוא רעה. קישור לכתבה: http://www.neoseeker.com/news/12423-guy-receives-e8700-cpu-by-accident-/
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-