עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shil_o,

שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ועשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לפי הסרט המאד האוב עלי : there can be only one ולפי זה הננני מכריז על אתגר עופר לאובר קלוק מלחמת חורמה עד מוות ביוס או הכתרה של מלך ה OC היחיד בארצינו. אז מה יש לנו : ABIT NF7 REV2.0 ותאורטית מגיע לבאס 300 אפוקס 8RDA3+ עם אולטרא מתח לVDD MSI K7N2 Delta-ILSR שצעיר בחבורת הענקים האלא ,אבל היחיד המגיע עם קירור למוס פאטים . מי ינצח ומי יפול אל השיכחה והבושה ,תזכרו טוב : THERE can be ONLY ! ONE מה אתם אומרים ? מי יהיה המלך ?

• 198 תגובות
    • 21.8k צפיות
  3. Started by BENNY-L,

יש לי את המארז COOLERMASTER HAF 932 יש שם מאוווררים ענקים השאלה שלי זה אם לחבר אתם ישירות ללוח אם או לספק זה לא יכול לפגוע בלוח אם? במידה וכן לחבר ללוח אם אם אפשר להגיד לי לאן כי יש שם חיבר ל 8 מאווררים

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. שלום, אני צריך תוכנה שבודקת טמפרטורות ומקצועית לבדיקת כרטיס מסך הן במזמן מאמץ והן לא במאמץ, יודה לכם אם תוכלו לעזור לי בזה אני צריך תוכנה אמינה אשר אומרת את המעלות באמת... בגלל שאני רוצה להכין את הכרטיס לOC אז אני רוצה לדעת מה מעולותיו...

• 0 תגובות
    • 413 צפיות
  5. ??? תודה לעונים...

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by gabbay,

האם כמו המעבד גם כרטיס המסך נהיה יותר יציב ב OVERCLOCKING עם מתח גבוה יותר?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by Alduin,

יש לי את המארז Antec 1080 והייתי רוצה לקבל המלצות למיקום המאווררים בו. קיבלתי את המארז עם 3 מאוררים של אנטק. למארז יש מקום ל5 מאוררים: 2 בקדמת המארז (שמושכים אוויר דרך הפילטר), 1 בדלת ו2 מאחורה שמוציאים אוויר. הנה המארז http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image04.jpg http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image05.JPG http://www.virtual-hideout.net/reviews/antec_perfplus_1080amg/Image24.JPG כרגע יש לי מאוורר אחד בקדמת המארז שמושך אוויר, אחד בדלת שמושך ועוד אחד מאחורה שמוציא. השאלה שלי היא איך לדעתכם אני יכול לקרר יותר את המחשב? (אולי להוסיף מאווררים) ואם לדעתכם כדאי לי לעשות שהמאורר שבדלת יוציא אוויר במקום שיכניס וא…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  8. המפרט הוא: E6600 965P-DS3 8800GTS 320MB 2GB 800MHZ CL-4 (CORSAIR) הקירור הוא של המארז 570 aurora תודה מראש

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  9. Started by בטיטi,

ברשותי מעבד +AMD Athlon XP 2500 1. מהו טווח הטמפרטורה הסביר שבו מותר למעבד להיות (במנוחה ובמאמץ), ללא שיגרם נזק ? (כעת ב BIOS מכוון כיבוי המחשב ב 70 מעלות). 2. כעת המחשב נמצא בתור ממ"ד, ללא יותר מידי זרימת אוויר חיצונית, אני משאיר את המארז פתוח, כדי לסייע מעט בקירור, האם יש דרכים נוספות ? (מבלי לרכוש התקני קירור נוספים, על המאווררים שיש כיום)

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  10. Started by adi785,

שלום לכולם, ברשותי AMD Athlon64 3500 Venice (סוקט 939) לוח אם : asus A8N-E זכרונות : 4 * 512GB KINGSTON DDR PC3200 אני מצליח משום מה לבצע OC רק באמצעות התוכנה של ASUS - AI BOOSTER כאשר אני מעלה את תדר המעבד בתוך ה BIOS ומריץ אחר כך CPU-Z אין שום השפעה (התדר נשאר זהה) בביוס עצמו רואים שהתדר כן עלה ושהמעבד פועל במהירות גבוהה יותר. ממה נובעת הבעיה?

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by gal_il50,

מישהו יכול להראות לי בבקשה איך הוא נראה?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by bad-sector,

מה יותר טוב? הבנתי שההשוואה ב PC-SPOT לא הכי נכונה... מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 806 צפיות
  13. אני מבקש להביא לי בבקשה לינקים לביקורות ותוצאות אוברקלוק של ה - SAPPHIRE X1800GTO2 512MB (רצוי לא לאתרים סיניים כי קשה להבין משם משהו). תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  14. מגיע ל Tt ח"חטון קטן על ההשקעה בחודש האחרון, קודם משאבת 500lph (נכון לא מדהימה, אבל עדיין שיפור רציני מול המינימליות שהוציאו עד היום). אחר כך בלוקי קירור משופרים (סדרת W). ועכשיו רדיאטורים חדשים שלמרבה הפלא לא נראים כאילו שלקו אותם מפיאט אונו: http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0072/cl-w0072.asp http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0098/cl-w0098.asp

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  15. אני צריך גוף קירור שיתן את המענה הטוב ביותר עבור הכסף, הגוף קירור אמור להיות ל-E6600. ואני ישמח גם להמלצה של מישחה טרמית טובה. ד"א, עם יש גוף קירור למעבד בתוספת כסף למשל של 100 ש"ח והגוף קירור שווה את התוספת הזו אני מוכן לירכוש אותו. בתודה... המפציץ

16. Started by K0sTa,

מה ההבדל בין השניים ומה כל אחד עושה?

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  17. Started by OC,

שלום אני צריך לוח חזק פלוס קרור... יש לי מעבד 2.6 אני רוצה לעשות 3.4 אני צריך קירור חזק ולוח שמתאים ל OC תקציב כמה שצריך היקר שהיה לי OC מוצלח או שכדי לי לעשות OC לכרטיס מסך וליקנות קירור קיבלתי ב תוכנה 3DMARK2003 5521 ויש לי radeon 9800 pro לפני שלוש שבעות בערך קיבלתי אותו והוא של ATI והתדכוונתי את הדרייברים הכי חדשים ויש תוצאות נמוכות

18. Started by the king2006,

שלום .. אני צריך עזרה ממממממש דחוף עשיתי OC למעבד והוא ככה פתאום נכבה אחרי שהעליתי את הפאס ל220 עכשיו הוא פועל אבל אין מסך לא עולה התמונה אבל הכל עובד ..?? אני צריך עזרה מהר איך מאפסים ביוס או משהו יש לי MSI 945P תודהה

• 2 תגובות
    • 395 צפיות
  19. לא מזמן עשיתי סדר ניקיון למחשב שלי (אני מניח שככה מתחילים רוב הטרדים של תאונות) השתדלתי לעבור על כל המאווררים בשביל לנקות אותם מאבק אך לא הצלחתי להגיע למאוורר הסטוק של INTEL לCPU, ולכן החלטתי להבין איך לעזאזל מוציאים את הקירור ומנקים אותו, נחשו מה, עם קצת מוח והרבה כוח הצלחתי וניקיתי אותו משאריות אבק כולל את צלעות הקירור (כמה שיכולתי), הבעיה היא שבמהלך הניקיון בטעות נגעתי עם האצבע במשחה הטרמית שנמצאת בתחתית צלעות הקירור וחצי מכיסוי המשחה נחמק כליל, אוי ואבוי לי מה אעשה ? אין לי משחה בכל מקרה אז פשוט החזרתי את זה למקומו (שוב בעזרת מוח והרבה כוח) בעקבות חשדותיי שהקירור כבר לא יעבוד טוב כבעבר החלטתי לבדוק מה השתנה ? וגיליתי שבמאמץ המעבד (Core 2 Duo E6550) מגיע ל-71 מעלות שזה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מתכנן לקנות מחשב המבוסס על E8400. בתור התחלה אני לא אבצע OC, אך בעתיד כנראה שכן. האם כדאי לי לבינתיים להישאר עם קירור הסטוק של אינטל? עד כמה הוא שקט בהשוואה לגופי קירור אחרים? (עד 250 ש"ח בערך- אני חשבתי על Thermaltake V1). כמו כן, במארז (Antec sonata 3) יהיה לי כרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי. האם גודל המארז(קטן יחסית) והפליטה הרבה של החום ע"י הכרטיס הפסיבי יכולים להקשות משמעותית על ביצוע OC?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. ערב טוב. איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הארדיסק שמחובר דרך usb?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by efee123,

שלום, קניתי מחשב חדש וחשבתי לעשות קצת OC. אקדים ואומר שעשיתי חיפוש בפורום ולא כל כך הבנתי מה לעשות! המפרט שלי- i5 760 2.8, Gigabyte GA-P55-USB3, 4gb ddr3 1333Mhz, AC FREEZER PRO יש לי את התוכנה easytune 6 ויש בה אפשרויות שונות ומגוונות. יש גם את האפשרויות המוכנות מראש, כלומר, שלושה מצבים שמסומנים בשלושה צבעים ירוק, צהוב, אדום. צירפתי קובץ כדי שתראו. מה ההמלצות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by arkadi_s,

אהלן יש לי מחשב שהוא בערך בין 3 שנים זה המפרט : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU אני הולך לשדרג רק את כרטיס מסך , נכון להיום יש לי מאורר פשוט למעבד , היות והמחשב ישן חוץ מניקוי יסודי והחלפת משחה כדאי אולי להחליף מאורר למעבד ? אם כן איזה לשים? אולי להוסיף קירור מסוג אחר? כיוון שהחלקים כבר לא הכי חדשים . תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Gliding,

היי, החלפתי את הכרטיס ל 9550 של SAPPHIRE. הוא בא עם קירור אוויר ו256 מ"ב. קראתי לאחר חיפוש באתר שיש אפשרות לעשות סופט מודינג ל-9600, או שקיימת אפשרות אחרת של אוברקלוקינג למהירויות של 9600: 1. יש אפשרות לעשות איזשהו וולט מודינג לכרטיס? 2. איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס? 3. איזה תוכנות, חוץ מ RIVA מאפשרות אוברקלוק (אומגה...משהו...?) ואיפה אני מוצא אותן? 4. איך אני צורב ביוס של 9600? או שבכלל עדיף רק לעשות אוברקלוק למהירויות של 9600? המון תודה מראש

• 10 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by AndreY`,

זה ה8800GT של PALIT מימין התוכנה שבאה עם הדרייבר של הכ.מ משמאל GPU-Z אז..מה מראה את הטמפ' הנכונה? ועם איזה תוכנה אפשר לבדוק אותו ב100% LOAD? http://your-images.org/pics/2e03e149dbd5d0c7bf6ad23bcd32f965.JPG

• 1 תגובה
    • 419 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.