אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אך מוסיפים מעבר ל 4 תמונות ? אך אפשר לכתוב מתחת לכל תמונה משהו ??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה שמוזר זה שפריים רץ בלי שום בעיות, מצד שני SUPERPI נופל אחרי דקה, וגם אתרים נסגרים עם הודעת שגיאה, בפריים עשיתי בדיקת מעבד ופחות זכרון... אבל הזכרון הזה מסוגל לרוץ במעל 1000MHZ בלוח ג'יגה בייט פשוט שיש לי.... תנסו לעזור צירפתי שתי תמונות, העלתי את המתח של המעבד קצת, יש שם עוד המון מתחים, אין לי מושג מה כל אחד עושה ומה יתן משהו ומה לא... כרגע אני עם GeiL Black Dragon ב 840MHZ בתזמונים המקוריים שלהם, ה GSKILL שלי לא מוכנים לעלות לווינדוס בכלל בתדר הזה משום מה... עריכה, הרצתי PRIME לזכרון והמחשב קרס ברגע, ניסיתי להרים מתח לזכרון ולא עוזר כלום... אני מוריד MEMTEST וינסה לשחק עם המיקום של הזכרונות והתזמונים, יכול להיות שמעבר לתזמונים הבסיסים 5-5-5-18, הלוח מוריד מאיזה …
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לקוח מפה: http://gurucomp.org/forum/viewtopic....5&p=2545#p2545 דגם המעבד: Intel Pentium DualCore E5200 דגם לוח-אם: Asus X48 Rampage Formula דגם זכרונות: TwinMos PC5300 DDR2 (או משהו כזה) תדר מעבד : 2.5 @ 3.56 תדר FSB : 285 תדר זכרונות : 667MHZ מתח מעבד : 1.208 מתח זכרונות : 2.20 מכפלה: 12.5 כל התהליך בוצע בלי החלפה של גוף קירור או החלפה של משחה טרמית , רק גוף קירור של intel ואיזה תוצאות ! . עשיתי OC של 43% , ולדעתי המעלות טובות תחליטו אתם ! והנה כמה תמונות מהתהליך (לא מכל התהליך רק בשלבי הבדיקה ומהCPU-Z ) זה תמונה מCPU-Z אחרי הOC : זה המעלות במנוחה : זה המעלות של המעבד בבדיקת מאמץ בOCCT אחרי 41 דקות : הנה תמונה של חוצץ הOC בEverest : יש פוטינ…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כמובן מחשב משרדי פשוט להורים שלי. צריך לקנות לו מאוורר? ואם כן איזה או שמגיע איתו מאורר מספיק טוב
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי חברים, התחדשתי במחשב חדש (מיד הנתונים) ותהיתי האם כדאי לנסות oc קטן, האם זה ישפיע בכלל? האם זה אפשרי? המפרט: Q6600 2.4 2GB זיכרון 9600gt מארז גינרי רגיל מסופק ע"י מרדנית (מי שמכיר) ספק כח 450 watt גם הוא גינרי לכן לא הייתי מצפה ממנו דגולות... אני מקווה שזה מספיק נתונים. תודה מראש, צחי
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מה המתח המקסימלי שאפשר לתת למעבד E8500 ? הקירור הוא קירור מים והמעבד לא עובר את ה 55 מעלות במאמץ מלא, כרגע אני ב 4600MHZ ב 1.520V... השאלה אם מותר לתת לו עוד קצת מתח, או שזה גבולי ? או אוליי כבר יותר מידיי ??
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כרגע יש לי Arctic Cooling Freezer 7 Pro על המעבד AMD 4200 939 שלי וני כנראה עובר לQ9400 .. אני מבין שהקירור הזה לא יתאים לי כבר נכון? האם שווה להשקיע בקניית קירור חדש או להסתפק במקורי שיגיע עם המעבד? לא מתבצע OC ..
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
EVGA 8800GTS 512 G92. המאורר שלו עובד על 100% בתוכנה EVGA Persecution זה לא עוזר. 80 מעלות במאמץ. חייב להוריד את המעלות. אני לא מתכוון להשקיע בקירור.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני הולך על מעבד מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel שמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ושכדאי לשים קירור אחר במקום. באמת שווה להחליף ולשים קירור אחר ? אולי שווה לתת זמן לקירור של אינטל ואחרי כמה זמן אם יעשה רעש ובעיות אז להחליף ? הבנתי שאם שמים אז זה במקום ולא בנוסף, נכון? האם הקירור של אינטל רועש יחסית ? אני רוצה שיהיה טוב ושקט המליצו לי על Arctic Cooling שמעתי על הדגמים הבאים: 1. Arctic-Cooling Alpine 7 Pro 2. Arctic-Cooling Freezer 7 LP 3. Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 4. Arctic-Cooling Freezer XTREME מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת שקט ? מה יותר מומלץ ? האם יש דגמים אחרים או חברות אחרות שמומלצים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם הטמפרטורה בחומרה שלי בסדר? אשמח להצעות לשיפור. אין לי מאווררים מיוחדים מלבד AC למעבד ומאוורר 80 לדיסקים הקשיחים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
נתתי לעצמי קו אדום של 1.45V שזה נותן לי יכולת להמהיר את המעבד ל 4400MHZ בתצורה הנל, 517 * 8.5, זכרונות ביחד 1 ל 1 ( הם 1066 ) מצד שני הוא יציב גם ב 4500MHZ אבל בתצורה הזאת, 9.5 * 473... שזה 100 מגה הרץ יותר למעבד אבל 88MHZ פחות לזיכרון... מה לדעתכם יתן ביצועים טובים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד intel r 2000 mhz לוח intel brownsville d845gbv והלוח אם הזה לא נותן לי אפשרות לבצע אובר קלוק מהביוס בכלל. אני מאוד רוצה לבצע אובר קלוק, כי המשחב באמת עגלה ניסתי להתשמש עם התוכנה clockgen ושמתי בדיוק את ה pll הנכון אבל זה לא הציג לי את המהירויות הנכונות. האם אפשר לבצע אובר קלוק בעזרת תוכנה אחרת? או אפשר לעשות איזה מוד חומרתי ללוח? תודה
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
איך אני מרכיב את המאוורר על הגוף קירור אני לא מצליח יש 4 גומיות
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר ב-3 דיסקים קשיחים המותקנים אחד מעל השני במארז COMPUCASE 6C11 , הטמפ' שלהם נעות בין 36-39 מעלות אחרי לילה של פעילות. יש לי מפוח EVERCOOL (שאני לא מבין מה הוא נותן לי ורק כי הוא מרעיש אני משאיר אותו), מאוור קדמי לדיסקים COOLERMASTER , מאוור אחרוי שבא עם המארז 12CM. הטמפ' סבירות או כדאי להוריד אותן איכשהו? ואיך אפשר לעשות זאת במארז זה? תודה רבה , חג שמח ושנה טובה לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אחרי שראיתי את מה שXVERTIGO עשה ל XASER 3 אמרתי יאלא לעבוד אני צריך המלצה 3 מאווררים 120 מ"מ 3 של 92 מ"מ אני לא מחפש סופר שקטים משהו נורמלי אבל שיוצאים מהם 3 חוטים לא צריך עם לדים תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הבנתי שS&M הכי טובה אבל יש משהו שיותר כדאי לי להשתמש אם אני עובד על ויסטה 64?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש במחשב של אחי לוח GIGABYTE DS3L לא משנה מה אני עושה אני לא יכול להתייצב על מעל 410FSB... מעניין אותי אם הלוח שלי ספציפית עצלן או שהלוח הזה בגדול לא משהו ב OC... אז למי שיש את הלוח הזה ויכול לתת תוצאה זה יהיה יותר מנחמד !! אגב ב 430FSB למשל, אפילו אין פוסט...
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל עזרה בהרכבה של המאווררים למארז =] שאלות: 1. המאווררים שצריכים להתחבר לחלק העליון של המארז צריכים להוציא או להכניס אוויר? 2. המאווררים שצריכים להתחבר לצידי המארז אמורים להכניס או להצויא אוויר? 3. כדי לגרום למאוורר להוציא/להכניס אוויר אני צריך רק להפוך אותו? ד"א, המאווררים של CM http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=264&id=355 קיבלתי מאוורר (LED) אחד במתנה של NXZT, אני חושב שזה אחד המאווררים שמקבלים במארז Tempest, המאוורר מחובר בחלק העליון של המארז, השאלה שלי היא אם כדאי להשאיר אותו, או להחליף אותו במאוורר של CM? מאווררים: מארז: CM590
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן כבר כמעט שנה בבעלותי מחשב שכולל מעבד אינטל E6750, זכרון 2GB G.SKILL וכ. מסך 8800 GT של EVGA בגרסה המומהרת (בולשיט אחד גדול, אני יודע...) הכל יושב בתוך מארז של HEC 6A19B למי שמכיר, שנחשב למארז בגודל בינוני, אך מצוין מבחינת קירור. בעת מנוחה, בלי מזגן דלוק בחדר, מראה EVEREST כך: (מצורף פרינטסקרין) GPU 72C GPU AMBIENT 60C שאלתי היא - מה ההבדל בין השתיים? זה אמור להדאיג אותי?? כשאני נכנס למשחק יחסית כבד, כמו CALL OF DUTY 4 או THE WITCHER הוא בשקט עולה ל87C בGPU... תודה רבה לעזורים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים.היום חשתי ריח מוזר עולה מהמחשב ומיד כיביתי אותו.שמתי לב שהמאוורר של הציפסט אינו עובד (הוא עבר שימון לא מזמן ולדעתי הוא שבק חיים סופית.שאלתי היא כזו אני כבר כמה זמן מעוניין להחליף את המאוורר הזה בגוף קירור טוב.אבל אני רוצה בבוא הזמן לשדרג למאיץ גרפי חזק.אני שמתי עין על ה MCX159 של סוויפטק והבעיה היא האורך של הכרטיסים מתנגש בגובה של הגוף קירור.התייעצתי עם בחור מחול שיש לו משהו זהה לשלי והוא פשוט חתך חצי מהפינים של הגוף קירור של הסוויפטק....יש פיתרון אחר?? הנה הקישור.רואים שזה יתנגש עם הכרטיסי מסך הנוכחים... http://www.swiftnets.com/products/mcx159-CU.asp
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן ראיתי תגובות באינטרנט שOC מקצר חיים של רכיב חומרה האופן משמעותי השאלה עד כמה זה נכון. אני יודע שזה תלוי ברמת ה-OC ולכן אתן דוגמא קונקרטית: (כמובן בעלת אינטרס, עם המפרט שלי ועם OC שאני ארצה לעשות ;D) אני רוצה תשובה לכל אחד מסוגי הרכיבים OC למעבד Q6600 2.4 @3.0 (דוגמא) OC לזיכרונות (משהו סטנדרטי, תוספת של 100-200 Mhz) OC לכרטיס מסך 8000GT G92 (תוספת של כמה עשרות Mhz לשעוני הליבה והזכרונות- גם סטנדרטי) זה מאוד חשוב לי, כי בניגוד,אולי, לכמה אנשים פה שעושים OC ומחליפים מחשב כמו תחתונים, אין לי אפשרות כזאת ואני מניח שהמחשב שלי הולך לעבוד במשך 3-4 שנים טובות, ולא בא לי שילך לי איזה רכיב רק כי רציתי "מהר ועכשיו". אם תצטרכו את המפרט המדוייק בשביל לענות על השאלה, תג…
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עוד מאט קונה מחשב, זה המפרט שלו פחות או יותר: מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤ 1,410.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 585.00 זכרונות G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ¤ 300.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 ¤ 435.00 כוננים אופטיים Pioneer DVDRW DVR-212BK BLACK 18X DUAL LAYER SATA ¤ 165.00 כרטיסי מסך LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,400.00 מארזים COMPUCASE 6A19B Black No PSU ¤ 210.00 ספק כח Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables ¤ 420.00 האם זה חשוב להוסיף למעבד …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי עם SPEEDFAN ולאחר מאמצים רבים הצלחתי להשתלט על המאורר של המעבד ועל המאורר שמחובר ליציאה SYS_Fan2 אבל על המאורר המחובר לPWR-Fan לא הצלחתי. כמו כן יש אפשרות שSPEEDFAN יזכור את המהירויות שהגדרתי לו וככה לא יהיה צורך כל פעם להגדיר מחדש?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שאני עושה OC האם צריך לגעת בזה ואם כן איך לדעת איך לכוון אותם תודה מראש הנה תמונה שמתארת את הקטגוריה http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/msi-p35-platinum/p25s.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-