אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס לפני כמה ימים הוא חמוד אבל השאלה שלי היא אם אפשר לעשות לו OC או שאיך אפשר לנצל אותו עד הסוף אני פשוט לא מכיר?!!?!?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היום סתם גלשתי לי לתומי שאתר של אינטל וחיפשתי עידכון לביוס שלי (מצאתי לבסוף אבל זה לא חשוב.) ופתאום אני רואה איזה תוכנה שיכולה למדוד טמפאטורות של המעבד ועוד מדידה שלא ממש הבנתי באיזה מקום. עכשיו הקטע שלא הבנתי זה איך התוכנה מודדת את הטמפרטורות כי בכלל לא ידעתי שיש לי חישני טמפרטורה בלוח, ואם יש למה שום תוכנה אחרת לא יכלה להראות לי את הטמפרטורות. אולי מישהו יודע מה הקטע בכל העניין הזה? ועד כמה אפשר להאמין למדידות האלה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי *לפני העריכה שמתי זכרונות אחרים בטעות שאלה: האם הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5875 יאפשרו לי להגיע ל3.6GHZ? עם לוח P5B או לוח טוב אחר. על איזה מתח אני אצתרך לשים אותם, ומה יהיה התדר שלהם (MHZ) ביחס של 4:5 (5 לזיכרון 4 באס)? תודה רבה לכל העוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, יש לי GA-7VA של גיגה-בייט + מעבד AMD 2000. הבנתי שמעבדי AMD עולים עד לטמפרטורות גבוהות מאד, ולעיתים נשרפים - לא עלינו. האם לוח האם שלי יודע למפסיק את פעולת המחשב כאשר המעבד מגיע לטמפ' מסוכנות ? האם אני יכול לקנפג את ה EasyTune4 שהתקנתי לכבות את המחשב בטמפ' מסויימת? ושאלה אחרונה, האם התוכנה יכולה לספק התראת צליל כאשר המעבד מגיע לאזורים האסורים? שוב, תודה רבה לכל העונים, שלומי
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה עדיף כשמוסיפים לו מאורר 120MM ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_2742&products_id=20220 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=18665 מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
היי! אני צריך לינק לכרטיס זכרון טוב 256MB DDRAM - לא 400mhz! והלינק צריך להיות מהאתר PCHardware. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
366MHz (732 DDR) ביחס 1:1 לוח אם Shuttle AN50R (לא שלי ... הלוואי .. זה איזה אוברקלוקר יפני) 2.5-2-2 ולפאדי יש אחד שפועל יציב(נדמה לי 24\7) על 275*9 ככל הנראה ככל שהספינג יותר מבוגר ככה המעבד OCER יותר טוב ... ממה ששמעתי באקסריםסיסטמס שבוע 39 כבר עושים 260*10 בממוצע (שבוע 33 עשו רק 240*10 בממוצע) עכשיו אם רק היה לי כסף לאחד...
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בכל הקטע הזה של אוברקלוקינג. חיפשתי כל מיני כתבות בנושא אך הן לא ממצאות. הבנתי את הרעיון הבסיסי אבל עוד לא הבנתי איך אני תכלס גורם למעבד שלי לעבוד מהר יותר. נניח ושמתי עליו קירור והוא בקושי מתחמם, עם איזה תוכנה או עם מה אני מעלה לו את המהירות?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב לכם מפרט מחשב... לוח אם asus p5ld2 deluxe זכרון Corsair XMS2 Xtreme Performance TwinX Matched TWIN2X1024A-4300C GB ( 2 x 512 MB ) - DIMM 240-PIN - DDR II - 533 MHz / PC2-4300 - 1.8 V מעבד LGA775 3.0GHZ 630 קירור מים קניתי אתמול ולקח לי 7 שעות להתקין בגלל שלא חשבתי שזה כזה מסובך וצריך להוריד את כל הלוח מהמאז בכדי להתקין את זה.. ועוד נתקלתי במלא בעיות בסוף הצלחתי להתקין את זה לדעתי... THERMALTAKE BIGWATER SE WATER COOLING KIT אז בבקשה אני רוצה לעשות אובירלוקינג בתוכנת AI BOOSTER למי שיודע תעזרו לי אני מסתבך בזה קצת לפעמים אני משנה בתוכנה הגדרות מפעיל מחשב משנה לי מהירות ל 4000MHZ ומוריד לי מהירות זכרון וההפך קורה .!! למישהו יש מושג לכמה מהירות אני יכול להגדיל את המע…
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש ורציתי לבדוק את יכולות הoverclocking שלו אבל כשאני מנסה להמהיר את כרטיס מסך דרך Nvidia control panel אחרי שאני עושה RESET למחשב ההגדרות חוזרות למצב הבססי . איך אני יכול להשאיר את הכרטיס במצב החדש גם אחרי שאני עושה RESET?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות את הSI-97 של Thermalright 1. רציתי לדעת אם מגיעה איתו משחה טרמית, ואם כן, האם היא טובה? 2. ראיתי את ה-SilentCat 9CM של Thermaltake ב-newegg ולפי הפרטים הטכניים הוא נראה טוב, מה אתם אומרים עליו, האם יש לכם המלצה למאוורר אחר? 3. אני רוצה להפחית קצת את הרעש במארז, יש לי בו שני מאווררי 120MM ג'נריים שאני חושב שמפיקים הרבה רעש, אז חשבתי לקנות שניים של Enermax ולשים אותם על המהירות הנמוכה ביותר? האם יש לכם המלצה אחרת? אני צריך תשובות במהירות האפשרית מפני שדוד שלי מגיע לארץ עוד שבוע וחצי ואני רוצה להזמין כמה שיותר מהר.
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
המאוורר הנוכחי הוא על הפנים (מרעיש ) ואני רוצה להחליף אותו. השאלה היא כזאת אין לי מושג איזה דגם לבחור א' וב' האם יש איזושהי הגבלה בגודל האם 120MM יכנס? אני לא עושה OC אין לי בעיה של מקום במארז, כל מה שמעניין אותי הוא למצוא מאוורר שקט. נ.ב האם מדובר בהתקנה מסובכת ?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום !!! היום עשתי אוברקולקינג לפנטיום שלוש 731 הגעתי אט אט עד ל791 אז אמרתי יאללה אם כבר אז כבר... רציתי להגיע ל800 הגעתי ל 801 הכל סבבה עלה המחשב הפעלתי ת'סנדרה ופתאום היה כזה צורה מוזרה עם מלא צבעים ואז חזר המסך הרגיל של הסנדרה הרצתי שוב ת'סנדרה ושוב זה קרה ואחרי שזה קרה חוזר המסך הרגיל של המחשב.. יש למישהו מושג מה זה אומר!?!? בגלל שזה דחוף אל תתביישו לפנות אלי באיי סי 115052996 או בפורום בתודה lir@n
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
:smoke: אחרי הכתבה באתר החלטתי לעשות מודינג ולשים חלון שקוף פלוס תאורה הייתי בחניויות לחומרי בניין, אייס, הומסנטר, אופיס דיפו ואין לוחות מתאימים אז היכן קונים את זה או מאיפה לוקחים תודה אנא מהרו אני מת להתחיל
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Athlon xp 2400 epox 8rda+ winbond 256 mb,3200 power suppl: HEC 300wt sapphire 9700pro VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD הטמפ' של המעבד במצב מנוחה היא 38 מעלות. האם זה בסדר? וגם, איזה אוברקלוק אני יכול לעשות אם המפרט הזה ולאיזה מהירות אני יכול להגיע עם המעבד? וגם עוד שאלה אחרונה:כדי לעלות את המהירות של המעבד אני פשוט מעלה את ה FSB בביוס?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום לכם חברים!!! יש לי בעיה אני לא יודע איזה גוף קרור טוב למעבד שלי אם Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ZALMAN CNPS7700-cu או PRIMECOOLER (PC-HC5+) HYPERCOOL - CU ככה יש לי לוח אם P5GD1-VM 3.0 GHZ 775 ואיזה גוף קרור הכי טוב למעבד שלי וגם שקט תודה חברים!!!!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה לעשות אוברקלוק לגרוטאה שלי אבל אני לא מצליח אני נכנס לביוס ל cpu plug & play ורשום לי שם cpu speed :450mhz (100*4.5 אבל אני לא יכול לשנות כלום. ב manual כתות שאפשר לעשות אוברקלוק אבל בביוס של ה manual יש עוד שתי אפשרויות שלי אין: 1) cpu ratio 2) cpu frequency הלוח שלי הוא ms 6163 ATX BX13 chipset intel24443BX/PIIX4E bios v 4.51 PG plug & play 1.00 נ.ב הלוח שלי ver:1 מה אני עושה ? תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מחפש שני מאווררים של 120MM שיתאימו לH100I, כרגע יש לי את המאווררים של קורסייר הבעיה שהם עושים רעש מוזר (מן זמזום של חריקה) בזמן שהם עובדים. כרגע אני נמצא במערך של PULL ואני רוצה להוסיף עוד שני מאווררים למערך PUSH/PULL. לפי מדידה של המארז שלי אני יכול ארבעה מאווררים בגודל מלא בלי שיפגע בזכרונות שלי. המארז שלי הוא FRACTEL DESIGN ARC MIDI. אשמח לעזרה,
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ראיתי ב rivatuner שלוש אפשרויות של אוברקלוק- 2d standard, low-power 3d, performance 3d. למה אני עושה אוברקלוק בדיוק? ועוד שאלה, זה בסדר להשאיר את המהירויות המואצות איך שהם במשך כל הזמן? זתומרת, לאפשר להגדרות של האוברקלוק לעלות אחרי ריסט?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מהוא המאוורר הכי טוב (עד 150 שקל) מיבחינת קירור (רעש לא משנה) למעבד הנ"ל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי Arctic Cooling Freezer 7 Pro על המעבד AMD 4200 939 שלי וני כנראה עובר לQ9400 .. אני מבין שהקירור הזה לא יתאים לי כבר נכון? האם שווה להשקיע בקניית קירור חדש או להסתפק במקורי שיגיע עם המעבד? לא מתבצע OC ..
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
למפרט הזה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV PCI 370 1 370 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser V VM-8000A 870 1 870 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 עכברים? Price Units Total MS Optical + Wireless 150 1 150 ואיך הקירור פה? יש מה לשפר? (נ.ב. יש פה 2X512 זכרון ADATA)
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-