אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם ברגע שאני עושה אוברקלוק למעבד, זה נשמר במעבד או שזה נשמר בביוס? כלומר, אם אני אקח ואפרק את המעבד מהלוח אם, וינסה להפעיל אותו במחשב אחר, האם הגדרוות של האובר קלוק יהיו תקפות? בתודה גל
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד אני סוף סוף לוקח סיכון ורוצה לעשות OC זה מגרה אותי שאני רואה אנשים מעל ל-3GHz עם מעבד כזה, ואני תקוע בסטוק. איזה קירור עדיף בסכום 500 ש"ח, כמובן אני מחפש משהו טוב אבל לא צריך להישתמש בכל התקציב. המעלות כרגע עומדות במנוחה עם קירור סטוק על: CPU-1 34 CPU-2 35, במאמץ בערך 47-48 לשני המעבדים. חשוב ליזכור שעכשיו קיץ וחם. תודה לעזורים!
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז.., היום נכנסתי לPCH, לפני כמה דקות.., וראיתי משהו חדש בעיינים.., קירור חדש.., וכמובן לא הייתי הכי מופתע שראיתי ששמו מנוע של מטוס סילון על ההיטסינק.. ;D אז מי יודע מידע על המוצר הזה.. http://www.pch.co.il/docs/pd-242728181.htm לא כי אני רוצה לקנות.., מידע כללי..
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב, אז ברשותי Sempron 2800+ לוח albatron KM51G ו 2GB של זיכרון פלאטינום של OCZ (אבחן אותו אחרי שאסיים עם המעבד) עד עכשיו המהרתי את המעבד ל 2GHZ. אני מעוניין לעלות למקסימום האפשרי. בכל מקרה, אני מפחד שדווקא תדר ה PCI/PCIE מגביל אותי. זאת מכיוון שלפעמים ה WIN לא עלה גם במהירות שהמעבד חייב לעבוד בה (2.2) כאשר מכפלת ה HTT הייתה על x3. כרגע הצלחתי להעלות את חלונות על תדר HTT של 275 עם מכפלה של x2 (המעבד ב 2.2). המתח על 1.55 (+0.15) בערך (בערך מכייוון שהקריאה טיפה נמוכה יותר). עם זאת Prime 95 מוציא error-ים. איפה אני תקוע לעזעזל? הרי המעבד אמור לעבוד בקלות בתרד הזה. ואיך אני יכול לדעת האם תדר ה PCI נעול? אני לא מוצא את המהירות שלו באף תוכנה. תודה. עריכה: כמובן שהב…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שמעו אני פשוט לא מצליח לעבור את 2900 אני לא יודע מה יש לז כי העלתי מתחים והזיכרון היה על 445 והוא לא מסכים לעבור את זה! וגם בגלל שהמכפלת שלי נעולה אני לא יכול להעלות את המעבד בלי להעלות את הזיכרון מה לעשות?
-
קראתי קצת במאמרים באתר החום של המעבד שלי 52 והוא עובד על 1.4!! הורדתי את המהירות שלו יש לי XP 2000 מה עלי לעשות יש לי את ה FAN רגיל ועוד 2 של 80 MM חשבתי לקנות את ה AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD יש משהו אחר ממולץ ? אני מחפש משהו שקט והאם עלי למרוח את ה"גריז" על המעבד שוב... ואם כן מאיפה משיגים את זה.. עידן, שקצת מבולבל ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
צריך תוכנת ניטור שגם תנטר אם אפשר את הGPU בתמונה השוואה בין FANMATEל EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך קירור למארץ למרות שאין שם חור לעוד מאוורר אבל נראה לי אני יעשה חור שיהיה אפשר להכניס את המאוורר לשם אפשר עצות איך לעשות חור במארז? והציעו לי מאוורר של COOLER MASTER לא יודע איזה דגם זה מאוורר למארז ב 30 שקל שווה? תודה לעזורים.
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מיועד למעבד P4 1.6 הסתכלתי בזאפ ויש שם שלל מוצרים ולא הבנתי מה ההבדלים ביניהם. תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב עד תחילת החופש הגדול אבי הבטיח לי לקנות מחשב עכשיו רוב הסיכויים שהוא יקנה לי את ה-q6700 וחשבתי לעשות לו oc ככה שיעריך את חייו ואני יצטרך בהמשך רק להחליף את כרטיס המסך, אבל אני בחיים לא עשיתי oc ואחרי קריאת 3 מדריכים הבנתי שזה תהליך די פשוט שמצריך קצת ידע במחשבים והיגיון. חשבתי לעשות oc ל-q6700 ולא ל-q9400 בגלל המכפלה מספיק לי גם זכרונות של 800MHz בשביל להגיע ל-4GHz ולא נראה לי שאני הגיע לשם. כעיקרון אני קונה את המארז cm 690 ולא כל כך הבנתי את נושא המאווררים לפי מה שהבנתי: 1. יש לו 3 מובנים ואתה יכול לקנות עוד 3 אבל יש שניים למעלה שמצריכים להוציא את הפח העליון, האם זה נכון? 2. איזה מידות לקנות לכל אחד? 3. למעבד חשבתי לקחת את ה-AC Freezer Xtreme כמה אתם חושבים שהוכל להג…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רואה בהרבה הודעות שהרבה רושמים במפרט כל מיני דברים שהם קונים בשביל קירור.. למה עושים את זה ? צריך לעשות את זה או שזה סתם משהו ? כאילו אין לי מושג בזה ואני מבין שאנשים קונים משחות כדי למרוח ואני לא מבין ל-מ-ה ? נגיד בקונרו E6600 עם לוח אם של Asus P5WDH Deluxe וכרטיס מסך X1900XT צריך קירור ? אני מאמין שכן אבל כמה ? ואיך אני יודע להתאים ? סליחה על הבורות
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור שקט למעבד 805 Pentium D, המעבד לא יעבור אוברקלוק רק חשוב שיהיה שקט יחסית. לגבי התקציב, צריך שיהיה הכי זול שאפשר. תודה. נ.ב- איך זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6759
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי XFX GEFORCE 6800GT עכשיו כשאני בודק את המעלות שלו הוא עומד על GPU CORE TEMPERATURE 63 ן-AMBIENT TEMPERATURE 47 אני רוצה לדעת זה בסדר או לא ואם לא אז מה אני צריך לעשות ואם ביכלל הכרטיס הזה צריך להתחמם כל כך???
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
עוד מאט עומד להגיע הNF7 -SL אני לא הבנתי בכלל איך לעדכן ביוס כאילו אני מכניס את הדיסק של הדוס ...עושה בוט ממנו ... ואז יש לי לתת פקודות ב A:\ מה אני אמור לעשות שם ? והאם אי אפשר לעשות את דרך הוינדוס ? עריכה: זה קשור לפורום הזה כי הביוס כנראה יגביל אותי בOC ...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
השאלה שלי אם אפשר במקום לקנות איזה קירור עצבני (ביג טייפון זלמן אקספי120) לקנות מאוורר חזק לשים אותו על ההיטסינק הקיים? אם יש ואפשרי איזה מאוורר אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן חברה מה אתם אומרים על הקירור של ג'יגה בייט יש לי מעבד amd 2500 xp+ baraton והוא יושב על 33 מעלות בזמן מנוחה ובעבודה 35 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מארזים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=2281 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4147 מאוררים: tt smart fan 2 עם כפתור לשינוי המהירות cfm 76 או vantec tornado cfm 85 הטורנדו הוא יותר עבה.... והTT כם בקרה של כיוון המהירות שזה די חשוב לי הTT יותר זול. האם ההבדל בביצועים במארז יהיה כל כך משנה? שווה עוד כסף??? אני ישים 2 מאווררים כאלה שמכניסים אוויר מקדימה, מאחורה יש 2 שבאים עם המארז ומוציאים אוויר ויש אחד בדלת שבא עם 2 המארזים. אז כדי לי לשים אותם מקדימה? מאחורה? אחד בדלת ואחד במקום אחר? קירור למעבד: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2105&osCsid=88e4be4098…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
למה צריך להוריד את המכפלה כשעושים O\C? כדי להשאיר את הטמפ' נמוכה?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת rivatuner אבל אני לא יודע על כמה לשים השעון של הליבה והזיכרון ואני כל הזמן משנה את זה ומשחק בזה .למישהו יש המלצה בשבילי על כמה לשים את זה סופית אחת ולתמיד ?ויש לי עוד בעייה שנראה לי שקרתה לאחר שעשיתי את האוברקלוקינג אך אני לא בטוח אין לי החלקת שינון בגבולות של פרטים מסוימים גם תלת מימד וגם במשחקי דו מימד והכל מופיע שהמעטפת בזיגזג גם בביוס הסמל של "ENERGY" מופיע שגבולותיו בזיגזג וזה מעצבן.יכול ליהיות שדפקתי תביוס? זקוק לעזרה למי שמבין בעניין אודה לו מאוד!!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן חברה, ברצוני להחליף את קירור הגשר הצפוני כדי להגיע רחוק יותר בoc. מכיוון שיש ברשותי את הקירור למעבד, נינג'ה (אויר) אז אין באפשרותי לשים את המאורר שאני מקבל עם הלוח לשם פיזור החום. רציתי לדעת אם החלק הזה (תמונה) יושב על חלקים כמו מייצבי מתח או שסתם שמו אותו שם ? כמעט בטוח שאני אלך על הקירור ZM-NBF47 של זלמן, רק אני דואג שלא יהיה לו מקום בגלל הנינג'ה. מיש'ו יכול לתת לי "הוכחה" שהשילוב של ZM-NBF47 עם Ninja Plus יהיה אפשרי על הלוח P5W DH Deluxe ? אני מאוד מודה לעוזרים, ירון
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
טוב ה-Thermaltake BigTyphoon 120 VX הגיעה לנעה המחיר נראה די גרוע... אומנם ביחס לBT נרגיל זה ממש לא הרבה (10 שקל ) אבל יש את טוניק טאור ב275.... בכל מקרה שמח שסוף סוף הוא הגיעה עריכה : סליחה לא ידעתי...אפשר לנעל
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הצלחתי לקרר הכל במחשב שלי חוץ מהמעבד...איך אני יכול לקרר אותו בזול ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-