עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מחפש ביקורות עם השוואות של הnanotherm silver XTC והIce2/Blue2 מול הArctic Silver 3. פשוט כל מה שראיתי עד היום הוא מול הArctic Silver 2 ואני רוצה לראות איך הוא מתמודד מול הArctic Silver 3 (גם אם פחות טוב, אני רוצה לראות הפרשי מעלות). tnx

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by ExploiT,

שלום כולם אני רוצה לעשות אובר קלוק ככה ל2000@2400 או 2600 ככה עכשיו אני רוצה שהאובר קלוק היה קבוע לא סתם לשבור שיאים או משהו אז רציתי לדעת האם למהירות כאלה זה מסוכן ? או יכול לגרום נזק ? עכשיו אם כבר עושים חשבתי אולי לעשות גם צריבת ביוס של 9800xt ל9800pro שלי כמו שסטינגר עשה עכשיו הנה המפרט amd a64 +3200 clowhummer s754 מקורר על ידי משהו גנרי מksp ה spire kaster king epox 8kda3j rev2 עם קרור אקטיבי על על הגשר הדרומי או צפנוי לא יודע מה זה קיצר יש מאורר עליו זכרונות a-data 400hz 3-4-4-8 בלי שום קרור shppire radeon 9800 pro 128mb 256 bit ספק tt buterfly 480w active הכבלים מסודרים ויש זרימת אוויר במארז תאור של המאוורים קדימה 80 מכניס אחורה 60 מוציא צד 80 מכניס בספק יש …

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  3. עזרה יש לי ביג טייפון סולידי ביותר, הרבה זמן שלא בדקתי טמפרטורות וכדומה.. אני רואה שהמעבד שלי ב IDLE הוא 40 מעלות אט'לון 64 3500 939 עם ליבת ניוקאסל חמימה ונדיבת מעלות... עכשיו עוד חורף ! הייתם ממליצים לשדרג את קירור המארז ? או אולי להחליף משחה טרמית ? (הביג טייפון מצוייד ב AC5 כרגע... יש לה בלאי גדול ?) תודה לעזורים והמשך יום מהנה!

4. Started by alonkl,

המאוור של הגוף מתחבר ב3-פין או4-פין? מגיעה איתו משחה טרמית? תודה רבה על כל עזרה

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by White Raven,

עשיתי OVERCLOCK במעבד 1.7 של INTEL עם לוח GIGABYTE 8S655FX SYSTEM BUS = 106 CPU MULTIPLIER = x17 AGP = 71 DRAM = 427 (בזה אנלא ממש בטוח) כלומר הוא מראה לי CPU 1817 MHZ הטמפ' היא ~41 C השאלה היא עד כמה אני צריך לנסות להמשיך את זה - מבחינת טמפ' או אם להפסיק עכשיו הצעות בברכה PS : זה האובר-קלוקינג הראשון שלי

6. מארזים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=2281 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_837&products_id=4147 מאוררים: tt smart fan 2 עם כפתור לשינוי המהירות cfm 76 או vantec tornado cfm 85 הטורנדו הוא יותר עבה.... והTT כם בקרה של כיוון המהירות שזה די חשוב לי הTT יותר זול. האם ההבדל בביצועים במארז יהיה כל כך משנה? שווה עוד כסף??? אני ישים 2 מאווררים כאלה שמכניסים אוויר מקדימה, מאחורה יש 2 שבאים עם המארז ומוציאים אוויר ויש אחד בדלת שבא עם 2 המארזים. אז כדי לי לשים אותם מקדימה? מאחורה? אחד בדלת ואחד במקום אחר? קירור למעבד: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2105&osCsid=88e4be4098…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. Started by Swimmer,

שלומות, אני אגש ישר לעניין, מאחר ואת הבלוק לכרטיס מסך של TT אפשר לאלתר למצב שיתלבש על הציפסט של DFI, האם גם בTIDE אפשר לאלתר את הבלוק למצב שבו יתלבש על הציפסט? בלוק אחד ל-6600GT בלוק שני לציפסט

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. אני יכול למרוח מישחה טרמית של מעבד על כרטיס מסך ? והאם זה ישפיע לטובה ? יש לי את המישחה של ה ultra 120 extrem האם כדיי לי לימרוח את זה על ה x800 שלי ועל ה 4850 שלי והאם זה ישפעיה לטובה ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by see4,

אני מתחיל עם OC בעזרת לוח זה ו E2140 , אז מחפש קירור לציף סט , הקירור המקורי לא יעיל בתדרים גבוהים , זה ממש מתחםם תודה ...

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by dor700,

שלום יש לי GFORCE 7600GS על AGP של POWERCOLOR עשיתי לו OC של 400@500 למעבד מ 400@450 לזכרון (800@900) והטמ'פ 56 במאמץ ב ATI TOOLS השאלה אם להמשיך את הOC ??

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. יש לי לוח אם של אינטל דגם G45ID ומעבד E6600 רציתי לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לבצע באיזו שהיא דרך OC למעבד אפילו שזה לוח אם של אינטל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  12. לאחרונה יש לי בעיית איתחול של המחשב, כל הזמן הוא עושה restart ללא כל קובץ של minidump , בהתחלה חשבתי שזה אולי ספק, אך אולי תעזרו לי לדעת האם הבעיה היא באמת ספק או אולי המעבד מתחמם לי מדי?, יש פה תמונה של pc wizard במצב של מנוחה, האם אלו טמפ' טובות בהתחשב למעבד וכרטיס מסך שיש לי יש לי קירור של sonic tower כולל מאוורר עליו, אנא עיזרו לי אוריה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by moshe55501,

האם יש דבר כזה שיכתוב ביוס לכרטיס מסך והאם אפשר לשמור שם אובר קלוק ואם כן אז האם אפשר לעשות את זה בati 9600 pro

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. Started by bilbo,

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. אהלן חברה, ברצוני להחליף את קירור הגשר הצפוני כדי להגיע רחוק יותר בoc. מכיוון שיש ברשותי את הקירור למעבד, נינג'ה (אויר) אז אין באפשרותי לשים את המאורר שאני מקבל עם הלוח לשם פיזור החום. רציתי לדעת אם החלק הזה (תמונה) יושב על חלקים כמו מייצבי מתח או שסתם שמו אותו שם ? כמעט בטוח שאני אלך על הקירור ZM-NBF47 של זלמן, רק אני דואג שלא יהיה לו מקום בגלל הנינג'ה. מיש'ו יכול לתת לי "הוכחה" שהשילוב של ZM-NBF47 עם Ninja Plus יהיה אפשרי על הלוח P5W DH Deluxe ? אני מאוד מודה לעוזרים, ירון

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by boxer555,

יש לי שאלה חברה.. למה כאשר אני מבצע אוברקלוק אני צריך להרים גם את המתך או כידוע בשמו VOLTAGE? תודה..

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  17. יש לי מארז מגעיל,צר,כל כך צר שלא פלא שהסירקולציה ממש גרועה והכל רותח מבפנים. לפני שבוע בערך קניתי ספק כח חדש TT 420W TruePower והטמפרטורה עלתה פלאים,במקום 36 (ממוצע idle) היא על 41 ובמאמץ מקום 42 (ממוצע) היגעתי ל 49 לפעמים 50 החלטתי שזהו נמאס לי,עשיתי חור יפה בדלת המארז בין ספק-הכח לבין המעבד,שמתי מאורר נחמד ופלאים: במאמץ הגעתי ל 43 ובמנוחה אני על 38 (בערך כמו הטמפרטורות שהיו לי לפני ספק ה TT). אז מי שיש לו סתם מארז (או אפילו מארז טוב) ללא מאורר בדלת המארז וחושב שמאוורר נוסף בדלת המארז תעזור,אז חד משמעי: כן עוזר פלאים * פנטיום 4 2.6Ghz

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  18. Started by pc student,

האם זה אפשרי ואיזה חומרים אני צריך?

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by dxdiag,

תקשיבו , [ רק עכשיו נזכרתי בזה רציתי לפרסם אתמול ] קיצור אתמול אני פירקתי תקירור וזה ומנקה תקירור של המעבד שם משחה טרמית והכל טוב וזה .. והפעלית תמחשב והלכתי למכולת להביא שמן כזה למאוורים . קיצור אני בא וז מרגיש מזה חם במארז . נגעתי בקירור של המעבד והוא היה רותח !!!!! משהו כמה 50-70 מעלות !!!!! ואז ראיתי שהכבל של המאוור של הקירור לא מחובר !!!! יכול להיות קרה משהו למעבד ? ! [ דרך אגב המחשב לא נדלק . לא קשור לסיפור הזה ]

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  20. היי, יש לי כמה שאלות: 1. אם נגיד זיכרון X רשום בדף שלו שהוא CAS3 (אני פשוט לא מוצא את שלי אבל יוצא מנקודת הנחה שהוא CAS3), אז אפשר להריץ אותו על תזמונים של 2.5:3:3:7 בלי סיכונים כשבמחשב לא מבוצע OC ולא יהיה מבוצע?? 2. מה בכלל הסיכונים של שינוי התזמונים? הבנתי שזה ישפר לי את הביצועים, אבל גם פה יש סיכון של שריפת חלקים? 3. בכלל, יכול להיות מצב שאני משנה תתזמונים בביוס ומעלה תמשחב, ובזמן ההעלאה הוא לא עולה לי? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  21. שלום לכולם, 2 שאלות: 1) האם הבסיס של הקירור מלא או חלול? כלומר: הוא מרובע ועבה... - זה אומר שהוא מלא? 2) איך אני יכול לדעת איזה חומרים יש בתוך הצינורות? בתודה מראש, וסליחה על הבורות!.

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by KvodHagab,

לוח אם ASUS p4b-m g-force 2 mx 400 intell pentium 1.7 (well cooled case) עשיתי לו אוברקלוק ל 1989 (117 MHZ) והכל פועל מעולה שאני מעלה את זה ל 133 באס או אפילו 120 המחשב נדלק והכל אבל המסך לא נדק, ובנוסף המחשב לא משמיע את הרעש הצפצוף הזה שהוא נדלק (שזה קרוה בד"כ כשהוא מסים את בדיקת הזיכרון) יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by guy1235,

יש לי את הלוח הבא: ASUS P5LD2-VM והייתי רוצה לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות שלי. תודה מראש, גיא!

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by DJ_Yaniv,

יש לי בעייה אחרי OC שעשיתי אתמול למעבד, E6400 היגעתי מי 2.13GHz ל 4GHz. לאחר מכן אני לא יכול להחליף את החלונות ולחצנים במאפייני תצוגה, מישהו אולי יודע מה הבעייה ? תמונה: ויש לי גם בעייה עם הקול במחשב, לא מופיע לי הסימון הזה של הקול והעוצמה של הקול במחשב עכשיו ירדה. אבל האיכות נשארה כמו שהיא הייתה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה ?

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  25. Started by esaly,

היי אנשים! תוכלו לעזור לי לכוון את ההגדרות בחלון שצירפתי בתמונה מ ATITOOLS כדי שהקירור יהיה מקסימלי כפונקציה לרעש של המאוורר...? תודה מראש... צירפתי את החלון עם ATITOOLS וודף הטמפ' מEVEREST... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.