עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shovel_xxx,

אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by PuMbA,

http://zalman.co.kr/product/cooler/7700-478MBlist_eng.htm זה המאוור הראשון של המעבד הראשון שאני רוצה לקנות ... לבדוק יותר נכון ... http://zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_478MBlist_eng.htm זה השני .... http://zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_478_eng.html זה השלישי עכשיו בין הקצה של הלוח אם שלי מלמעלה יש לי סנטימטר אחד בין הלוח לספק כוח אני לא יודע אם המאווררים יתאימו לי יש לי לוח אם MSI 845 Ultra-C תודה ...

3. יש לי ספק ג'נרי (Tsunami 350W) ובמקרה הסתכלתי בMBM וקלטתי שהמתחים שלי של ה-12 ו-5 עומדים על מתחים הרבה יותר נמוכים משהם אמורים להיות... לא נראה לי זה בסדר, בכל מקרה, להחליף ספק? תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  4. http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by OverclockedMyToaster,

אני בעלים גאה של מארז RAIDMAX O2 . יש לי מאוורר 12CM בקדמת המארז, מאוורר 12CM מאחור ופנינת ליבי שהוא מאוורר 23CM מהצד :-* את שאר המפרט ניתן לראות בצד. חשבתי להוסיף איזה מאוורר עם אזיקונים, אבל אין לי מקום לחבר אותו אליו ונכנס למארז מלא אוויר גם ככה בגלל מאוורר הצד, ואז צץ לי הרעיון לקנות איזה שני PCI FANS כאלה: הם לא משתמשים בחריצי הPCI בלוח האם, אלא רק מתחברים למארז. http://tms.co.il/product/3013 ולחבר מתחת לכרטיס המסך ובפתחת הכי תחתון. אחד מהם יידאג לדחוף את האוויר החם מהכרטיס אל מחוץ למארז שכן רק הHD4870 דוחק את האוויר החם אל מחוץ למארז בעצמו ואילו הHD4850 רק מכוון אותו לכיוון אחורית המארז, ואילו השני (למטה) יידאג לדחוף אוויר חם שסתם נמצא האיזור החוצה. מה דעתכם? …

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. היי =] לא ממזמן קניתי מחשב.. E6600 7300GT - כי אני רוצה לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס DX10 - כשהמחירים יוזלו ASUS P945 [כן היתי צריך לקנות לוח טוב יותר אני יודע ): ] ממ 2 ג'יגה ראם 667 של KINGSTONE עכשיו אני רוצה לעשות OC.. עשיתי כבר למעבד עד ל-2.9 [325 בבאס * 9 במכפלה] עם קירור סטוק הבעיה זה שאני רוצה לקרר את הכרטיסמסך + מעבד כדי לעשות אוברקלוק רציני יותר + להוריד בטמפ' שלהם.. [כרגע המעבד עומד לי על בין 45-70 (לפי תוכנות שונות.. כל תוכנה משהו אחר ) ] והכרטיס מסך עומד על 50.. [עם אוברלוק ל 880 ו-440] מה אתם ממליצים לי? יש לי 800$.. [בדולרים ... ] אני צריך גם שם של חנות אמינה והכל.. אם ממליצים על קירור מים אז מערכת גם למעבד וגם לכרטיס מסך.. אם אפשר אז עד 30…

7. Started by RJ1,

האוברקלוק שלי מתאפס לפעמים כשאני מכבה את המחשב. יש איזה דרך להגדיר את האוברקלוק כברירת מחדל או משהוא בסגנון? לוח אם: Gigabyte P35-DS3L

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by eyal00,

הטמפ' במנוחה 39 מעלות. ובS&M על 100% הוא הגיע למקסימום 51.5 מעלות. טמפ' טובה? אני רוצה לעשות OC.

• 11 תגובות
    • 625 צפיות
  9. השאלה בטופיק... למי שרוצה לדעת... R9500 עם Radeonator 2.0

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. Started by ronin,

אהלן , זה פוסט ראשון שלי בפורום הקדמה קצרה: אני לא הכי מעודכן ב OC גם מכיוון שאין לי מחשב מתאים ( ה OC הראשון והאחרון שלי הוא על הפנטיום 200 שלי הישן מחלוצי ה OC ). כרגע אני עובד עם לפטופ פנטיום 3 1000 שמספיק רק לגלישה ועבודות לא למשחקים לצערי, כאמור רוצה אני לרכוש מחשב חדש , אך ההתלבטויות הם רבות האם לקחת מפרט מיוחד ל OC בסיסי הכולל XP1700 וכדומה או ללכת במסגרת התקציב בשקט ללא OC על הבארטון ושאר מיני ירקות טובים אך ללא יכולת טובה ל OC כמובן, נחוצה עזרתכם ידידיי תנו לי טיפים, עצות לאיזה כיוון ללכת אני רוצה מחשב מהיר חזק בטוח לתווך של כמה שנים ובמיוחד פרטים על אפשרויות ריאליות באוברקלוקינג עם תועלת אל מול חסרונות

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by eegg,

רציתי לדעת אם מאוורי yate loon הם טובים? כי קיבלתי במארז compucase שלי 2 מאוורים yate loon בגודל 120mm

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by amisha,

מה אתם אומרים על המשאבה מתוצרת DANGER DEN ? מה עדיף אותה את ה L30 או איזו חמודה של אנהיים ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by Vindicator,

הbig typhoon היא בטח לא מילה זרה לאף אחד, עם זאת, אני בטוח שרבים (כולל אותי) לא יודעים את אופן הפעולה של ענק הנחושת הזה. ביצועי RPM נמוכים אך יחד עם זאת קירור שאין שני לו בשוק קירורי האוויר, אז מהו הסוד מאחורי הצלחתו הבלתי מעורערת של הBT?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by Gil28,

אז ככה... המפרט שלי בצד (כן! 3.6 בקירור סטוק) ובניסיון לראות האם הטמפרטורות סבירות גיליתי כמה דברים מעניינים: הורדתי את הקופסא של החלקים (מי שנתקל באורורה יודע במה מדובר) וזה הוריד לי 3 מעלות במעבד, מעלה אחת במארז ו-2 בהרד דיסק. פתיחת דלת המארז העלתה לי שתי מעלות(!) בטמפ' של המעבד המאווררים של האורורה המקוריים על 100% והם חרישיים. להלן טמפרטורות במנוחה של 20 דקות(המינימליות שנרשמו): hdd:37c cpu:29c core0:21c core1:23c טמפרטורות במאמץ שעה ב-TAT(המקסימליות שנרשמו): hdd:38 cpu:69c core0:69c core1:67c שמתי לב שתמיד core1 קריר יותר במאמץ וחמים יותר במנוחה... למה? להזכירכם אני על 8*450 בלי eist\c1e

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by a_nuke,

באיזה טמפ' כבר מסוכן לפנטיום 4 לעבוד? ואני לא מדבר מתי הוא נשרף.... אני מדבר מתי מסוכן, מתי יכול להיגרם נזק תמידי

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  16. אני מעוניין לדעת אם יש קירור למעבד, המציע ביצועים טובים יותר לעומת ה-AC Freezer 7 Pro באותו טווח מחירים? (120~130 שקלים) והאם יש קירור, המציע ביצועים עדיפים משמעותית על פני ה-AC Freezer 7 Pro בתוספת של כמה שקלים? (עד 170~ שקלים)

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by Screw_Master,

שלום לכולם, השאלה שלי היא, האם התוכנה אך ורק מאמצת את המעבד, או גם בודקת שהוא לא מחשב שגיאות? במידה והיא רק מאמצת, איזה תוכנה גם בודקת שהמעבד לא פולט שגיאות?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  18. טוב אני פותח תר'ד חדש, מכיוון שהקודם חרוש מידי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354632.0 טוב אז הגעתי למקסימום או שאפשר עוד ? כשאני כבר מגיע בערך ל 720 לליבה 880 לזכרון והshade על 1850 הכרטיס כבר פשוט לא יציב... אז יש לי שאלה... האם לעלות מתחים ל כ.מסך דרך ה BIOS יעזור ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. עזרה יש לי ביג טייפון סולידי ביותר, הרבה זמן שלא בדקתי טמפרטורות וכדומה.. אני רואה שהמעבד שלי ב IDLE הוא 40 מעלות אט'לון 64 3500 939 עם ליבת ניוקאסל חמימה ונדיבת מעלות... עכשיו עוד חורף ! הייתם ממליצים לשדרג את קירור המארז ? או אולי להחליף משחה טרמית ? (הביג טייפון מצוייד ב AC5 כרגע... יש לה בלאי גדול ?) תודה לעזורים והמשך יום מהנה!

20. עשיתי אוברקלוק ,וכאשר אני משחק עם התיזמונים משנה ל 4-4-4-12, מה שרשום על הכרטיסים המחשב לא עושה POST כאשר אני משאיר על AUTO האוברקלוק יציב העלתי תמונות המפרט רשום בצד

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by Gil28,

מה זה ה-letancy והמספרים האלה בביוס של הdram ואיך אני משנה אותם כדי להמהיר את הזיכרון.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. אהלן.. ברשותי מארז: Hec Compucase Ci-6a19 300W .. חשבתי להוסיף לו מאוורר קדמי לקראת הקיץ.. משהו עד 100 שקל... האם יש מצב לקנות מאוורר שקט ויעיל במחיר זול ? תודה !

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by HouseBoy,

צריך שיגידו לי אם זה טוב או לא, זה אחרי המאמץ שהיה.. זה בלי מאורר 80" שאני מרכיב מחר על הכרטיס. אפשר לכלות לו אובר קלוק או שהוא מתחמם או משהו?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by prelly,

כמו שנושא אומר. אם אני עושה oc ל6600gt ול6800gt מה יצא לי. כאילו זה ישפר בהרבה? ועוד שאלה האם ה6600gt כשהוא בoc רציני יותר חזק מה 6800gt? והאם הקירור של albatron 6600gt מספיק לעשות oc גדול? יש לי מארז מאוורר ביותר של tt עם הרבה מאווררים

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by gal_il50,

אני רואה פה אנשים שהגיעו עם המחשב שלהם ללמעלה מ-3000MHZ. השאלה שלי היא כמה זמן אתם משאירים את המחשב ב-OC כזה? מה אתם עושים איתו בדיוק וכמה זמן הוא יכול להחזיק ב-OC כזה? (התכוונתי למערכות עם P4 2.4)

דיונים חדשים בפורומים