אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת כמה עולה המנורה הזאת שמכניסים למארז (האולטרה האדומה \ כחולה וכו') כמה פחות או יותר היא עולה ? ואיפה אפשר להשיג אותה (באיזור המרכז) וגם כמה עולים כבלים של IDE עגולים
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
חבר'ה יש טעם לקנות גוף קירור במקום הגוף קירור המקורי של הלוח לגשר הצפוני אם לא עושים OC? תודה
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
למה צריך להוריד את המכפלה כשעושים O\C? כדי להשאיר את הטמפ' נמוכה?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חברה אני נואש אף אחד פה לא מסביר לי בצורה ברורה אני כבר בנושא עמוק הבנתי שצריך לקנות דבק מוליך והכל אבל לא הצלחתי להבין איזה בדיוק גשרים ומה הם בדיוק על המעבד אני אשמח אם מישהו פה ישקיע ויתן לי תמונות שמראים שם או שיסביר לי למי ששואל יש לי סטפינג של agoga ואל תגידו לי שהוא חרא ותבעסו אותי כי אני אזרוק תמחשב מהחלון ולוח אם גיגה ביט מסוג 7vrxp ver1 256 זיכרון שדי די אר 266 Pc 2100 זהו פחות או יותר ספק אין לי מושג חברה אתם חייבים לעזור לי זה מה זה חשוב.. כרגע המחשב שלי נתקע על 145 באס ועובד כביכול על 1740 מגה הרץ זה המקסימום אני לא מצליחי לתת לו יותר אחרי זה האדון נתקע בתודה מראש אדם
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני ממש חייב שמשהו יסביר לי ממש טוב או ישים לינק למקום שמסביר ממש טוב (ורצוי בעברית), על איך עושים OC ל fsb , במה זה קשור ומה צריך להשיג בנוסף כדי לבצע את זה. חיפשתי על זה ואין לי מושג איפה למצוא על זה הסברים.. ???
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך geforce 4 440mx 64 mb של leadtek והחלטתי שאני ורצה לעשות לו אוברקלוק....יש לי צלעות קירור ממעבד פנטיום ישן ואני רוצה לשים אותם על הזכירות אז רציתי לשאול אם הדרך היחידה לשים אותם על הזכרונות היא בעזרת פד טרמי או שיש עוד דרך? ואם זה בעזרת הפד טרמי איפה קונים את זה כי בפנדה לא ראיתי שיש להם..... תודה!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם לפרק היטסינק מקורי של AMD 4200+ אמור להיות כל כך קשה (אני פשוט לא מצליח לפרק אותו, האבסורד הוא שאני הרכבתי אותו), האם יש איזשהו טריק או מדריך שמסביר את זה בפרוטרוט ואם אפשר המלצה לאחד יותר טוב, אני מצאתי את זה: FREEZER-64-PRO Arctic Cooling ועוד שאלונת, בלוח אם שלי יש מקומות רק ל3 חיבורי חשמל למאווררים אבל במארז יש מקום לפחות ל3 (בלוח אחד תפוס ע"י המאוורר של המעבד ואחד עי המאוורר של המארז, זא שיש מקום בלוח רק לעוד אחד) השאלה היא האם יש דרך לחבר עוד מאווררים במארז ללא חיבור ללוח אם?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי לקירור הצ'יפסט גוף קירור ועליו מאורר המאורר מת (עבר הרבה זמן) , הלכתי לחנות הקרובה לביתי ואין להם מאורר כזה (מאורר קטן מאוד) השאלה שלי אם אני יכול להשתמש ככה במחשב כמה זמן עד שאקנה את המאורר ? או שזה מסוכן ? (אני שואל את זה כי יש מחשבים שיש להם בצ'יפסט רק גוף קירור בלי מאורר לכן יש אופציה שאולי אפשר לעבוד בלי מאורר זמנית ?) תודה מראש לכולם וגמר חתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחרי שהוא לא היה דלוק כמה שעות אז אני בודק מעלות ירש דרך הביוס והוא מראה לי 10 מעלות פחות ממה שצריך ואירי שאני מפעיל מחדש הוא מראה לי כמו שצריך למשל שאני מדליק ובודק הוא נותן לי 17 מעלות למעבד אז מייד אני עושה שוב הפעלה מחדש הוא מראה לי 31 מעלות שזה מה שצריך להיות למה הוא עושה לי את זה זה לוח אם חדש של ABIT NF7 AMD2500 אלי יש בעיה בחיישן ?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא amd 3200 venice gigabyte k8n ultra 9 6800gt gigabyte 1gb ddr 400 a-data chenbro רציתי לדעת אם אני אצטרך קירור למעבד אם אני אעלה אותו ל2200 מגהרץ? הטמפ הנוכחית של המעבד היא 37 ואני מעוניין רק באובקלוק למעבד ואני מקווה שלא צריך להתעסק עם מכפלות ותזמונים של זיכרון כי זה ממש מפחיד אותי אז בבקשה תעזרו לי ותענו למה ששאלתי
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי את המשחה הזאת ואני רוצה לשים אותה על ה-CPU מישהו מכיר אותה או יכול להמליץ על השימוש בה? http://www.spirecoolers.com/main/product_acc_detail.asp?ProdID=459
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמה שאלות. 1) עד כמה מסובך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך 6800GS ואני מתכוון לאחד שלא עשה אוברקלוק בחיים שלו, ובקושי מבין במחשבים. 2) האם כדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור מיוחד או משהו? 3) עד כמה זה באמת משפר את הביצועים של הכרטיס מסך? 4) במידה והרסתי את הכרטיס מסך לגמריי, האחריות שיש לי על הכרטיס מסך תקפה בכל מקרה? או שבגלל שיראו שניסיתי לעשות אוברקלוק לא יתנו לי אחד אחר, מעוניין לשמוע קצת תגובות מאנשים שזה קרה להם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש(מפרט בצד) עם הכרטיס הנ"ל(Club 3d) אך מבדיקה קצרה גיליתי שהוא מייצר את רוב הרעש-הAC7 של המעבד די שקט וכך גם המאווררים של המארז. אשמח אם תציעו לי פתרון עד 80 ש"ח בערך-ואם אין אפשר להציע גם במחירים גבוהים יותר ואני אשקול זאת : תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן שירותי טכנאי והמהרה למחשב ביתי. שמעתי ש skypc מתעסקים בנושא אבל משום מה הייתה לי בעייה עם מערך הרייד שלי שלא יכולתי לפתור לבד וניגשתי לשם, ובשיחה קצרה היה נדמה לי שאפילו על שאלות פשוטות על הבקר רייד וכונני סאס הטכנאי היסס וקצת גימגם. אני מחפש מישהו שבאמת יודע מה הוא עושה. על פניו מדובר במערכת לא מסובכת שמורכבת בגדול ממערך רייד של 4 כונני סאס 15K שמשמשים ל dual boot vista 64 ו xp 32 מחוברים על בקר רייד של אדפטק (3405) לוח אסוס p5k deluxe 8giga corsair cl 4 8800GTX E6850 ו רייד נוסף לאכסון שמחור לבקר שעל הלוח. מישהו מכיר מעבדה או טכנאי שיכול בקלות להשתלט על מערכת כזו בנושאי המהרה וכמובן פתרון בעיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה חשדתי בזכרונות החדשים כי הOC למעבד זה 4000MHZ זה כלום אז אמרתי אני ישים זכרונות ישנים שלי של CEON 667MHZ וניראה לאן נגיע איתם הבאתי גם תמונה של זיכרונות גם ישנים גם חדשים שאלה שלי זה אך אם זכרונות של 667MHZ אני מגיע ל1002MHZ ואם800MHZ ל960MHZ שהחברה יותר טובה של CORSAIR וגם יותר מתקדמים? הבאתי גם תוצאה השתפרה קצת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק על המפרט הבא: Q6600 GO ASUS COMMANDO PC POWER & COOLING SILENCER QUAD 750W הכרטיס מסך הוא כנראה משהו כמו 8800 GT או משהו כזה... הזכרון אני מתלבט בין 2 דגמים: 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5 או TEAM DDR2 1066MHZ CL4 + THERMALRIGHT HEATSINK http://www.trg.co.il/sg_product~TEAMDDR21066CL4~7~0.htm אומנם הנפוץ יותר כטוב זה הקורסיר אבל למי שלא מכיר את TEAM השיא של הקלוק הגבוה בעולם 8.1GHZ נשבר עם חברה זו ושימו לב שהוא CL4 ומכיל גוף קירור מעולה. בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שמעו, אני די בשוק. :o הרכבתי היום מחשב עם AXP2500, קרור מקורי, ולוח NF2 PRO (לא פרו II) של אלבטרון. גמרתי את ההרכבה והחלטתי שלפני שהוא עובר לבעלים (משפחה קרובה) אני אבדוק את ההרכבה. אז הרמתי באס ל 200, בלי להרים מתחים בכלל, העליתי PRIME95 וחיכיתי לטעות. אני כבר מחכה שעתיים לטעות ואין. תוך כדי הפריים אני עובד. הטמפרטורה לא עוברת את ה 50 עם קרור מקורי (והתוכנה של SUBX). מה שעוד יותר מפליא זה שללוח אין בכלל חיבור 12V קטן. רק חיבור רגיל. אז או שהגיע לידי בארטון מופלא, או שפשוט כל הכבוד ל ALBATRON :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של פאליט מדגם 7600 GS סוניק, שאמור להיות טוב ל אוברקלוק אז חשבתילמה לא לנצל את זה? הוא כבר מקרטע הרבה זמן אז ... אני אף פעם לא התעסקתי עם OC, אז אני צריך ללמוד את זה מ א' ועד ת' , אז אם תוכלו לכוון אותי מה לעשות, לתת לי כל מני מדריכים זה יעזור לי מאד, תודה. * כדאי לעשות בנוסף OC למעבד? המעבד הוא 2.4 GHZ פנטיום ארבע, ובליקרור מיוחד אמרו לי שלאכדאי לי לעבור את ה 2.6 GHZ.. עד כמה זה יעזור? ושוב תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! באתר hwzone ישנו מדריך המסביר כיצד לחבר צג HD44780 למחשב. השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש במדריך הזה גם לחיבור צגי lcd מסוגים אחרים(למשל מסך WH1602D) או שהוא מיועד רק לצגי HD44780 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
סקירה ראשונה עלתה לרשת http://www.pro-clockers.com/article.php?id=118 ומסתבר שהוא לוקח את קירור הסטוק (המפלצתי) של לידטק ל6800GT
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המעבד 43 וה AUX 37 מעלות... מה זה AUX ? יש לי P4 1.3 והלוח אזוס P4T-M
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הגעתי מקסימום 20% יותר . המפרט מצורף ואני לא מצריך להגיע ליציבות במערכת יש לי קרור מעולה במארז הטמפ לא עולה על 35 אז מה בעיה העלתי את המתח של המעבד ל1.6 ול1.7 ואין יציבות וגם העלתי את המתח של הזכרונות ל2.8 ואין יציבות למערכת דרך אגב ה: FSB:DRAM הוא על 2:3 למה? אני מודה לכל מי שיעזור לי להגיע לOC של לפחות 3.3 אני בטוח שזה אפשרי
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-