אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי היום ישב לו, בלי שאני אגע בו ככה כמה שעות כשהוא לא עוסק בכלום הטמפ' המממוצעת שלו ביום חם זה 25 מעלות בתוכנה של הניתור טמפ' יש לי אופציה לשמירת הסטוריה. אז באתי למחשב ואני רואה שהיה לו חצי שעה שהוא כאילו עשה משהו היה על 40-45 מעלות וזה קרה פעמיים. למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?? מה לעזאזל המחשב עושה? הנה תמונה שתבינו בדיוק למה אני מתכוון
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן , זה פוסט ראשון שלי בפורום הקדמה קצרה: אני לא הכי מעודכן ב OC גם מכיוון שאין לי מחשב מתאים ( ה OC הראשון והאחרון שלי הוא על הפנטיום 200 שלי הישן מחלוצי ה OC ). כרגע אני עובד עם לפטופ פנטיום 3 1000 שמספיק רק לגלישה ועבודות לא למשחקים לצערי, כאמור רוצה אני לרכוש מחשב חדש , אך ההתלבטויות הם רבות האם לקחת מפרט מיוחד ל OC בסיסי הכולל XP1700 וכדומה או ללכת במסגרת התקציב בשקט ללא OC על הבארטון ושאר מיני ירקות טובים אך ללא יכולת טובה ל OC כמובן, נחוצה עזרתכם ידידיי תנו לי טיפים, עצות לאיזה כיוון ללכת אני רוצה מחשב מהיר חזק בטוח לתווך של כמה שנים ובמיוחד פרטים על אפשרויות ריאליות באוברקלוקינג עם תועלת אל מול חסרונות
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי! זה שוב אני. קיבלתי כסף מיום ההולדת אז החלטתי לעשות שידרוג קטן. התקציב הוא 1000 ש"ח. המפרט שלי הוא: לוח ECS( :-[) מעבד AMD Athlon XP 2400+ הארד דיסק של 40 גיגה(10 פנויים) זיכרון 256 MB DDR כרטיס מסך Radeon 7000 הערה: אני לא מעוניין לשדרג את כרטיס המסך! חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 40 גיגה, עוד 256MB DDR וגם Aerocool Extreme CPU Cooler. אני צריך קירור למעבד! אשמח אם תציעו לי אם כדאי לי וגם של איזה חברות הכי כדאי. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שמעו.. קניתי כזה חיבור קטנצ'יק בשקל.. עכשיו יש לו כמובן 3 יציאות שמכניסים אליהם את החוטים של המאוורר, ולמאווררים שלי יש 2, אדום ושחור אני שואל לאיזה 2 פינים מתוך ה3 בחיבור מולקס להכניס את החוים האדום והשחור.. או שזה לא משנה? 1. לחבר לצידי ולאמצעי משמאל 2. צידי ואמצעי מימין 3. צידי שמאל וצידי ימין
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עשיתי לTI 4200 128 DDR VIVO של GAINWARD אוברקלוק : מהירות זיכרון לפני אוברקלוק 444 MHZ מהירות ליבה לפני אוברקלוק 250 MHZ לאחר האוברקלוק מהירות זיכרון 520 מהירות ליבה 260 זה לא חלש? זה נראה לי מאוד חלש יחסית לכרטיס למרות שהמוכר אמר שזה מיוחד לאוברקלוקינג ... קניתי אותו מלפני שנה וחצי הוא פועל סבבה .... אני משתמש בתכנה EXPERT TOOL לאוברקלוקינג .. היא טובה?
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום עשיתי את הקירור הכי בן זונה בארץ לכרטיס מסך שלי היכן אנני יכול להעלות את הקבצים של התמונות
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כי אני לא מוצא קרור אויר חזק בהרבה ממנו וקרור מים קצת קשה לי להשיג (זמן המתנה של כמעט 3 חודשים מPANDAS נכון לעכשיו ). לא מצאתי שום סקירה המשווה את הSP94 למשהו מודרני. אשמח לקבל דעות/תגובות!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
zalman 7700 cu tt big typhoon אל תתייחסו למחירים, רק לאיכות ורעש תודה !
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כן שלום לכולם...אני פשוט קראתי לא מזמן באתר שמישהו הצליח.........אז עכשיו אחרי שקניתי 6200....אני חיפשתי בפורם את התראד שלו או כל תראד שיסביר לי איך עושים את זה.....אבל כל מה שמאצתי זה דיבורים על זה לא הסברים איך......בבקשהה שמישהו יגיד לי איך עושים את זה...........
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
סוף סוף.. קילבתי אותו!!!!!!!!!! AMD athlon64 300 Xp-120 עם מאוורר Thunderblade 120MM והמעבד במנוחה על 43 מעלות +-!! יש לי מאוורר 120 מ"מ שמוציא אוויר אחד מקדימה 80 שמכניס. מארז chenbro הט"מ של הלוח היא 29.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה 2 מאווררי Thermaltake 80mm 2900+-10%RPM 30db 37cfm וקודם כל תנו לי לציין שאני לא מוותר עליהם לג'נרי שהיה לי כי הם ממש חזקים ואני מת עליהם אבל הם מרעישים לגמרי. יש דרך שאני יוכל להפחית את הרעש שלהם או משהו? כי אני ממש לא מבין בקטע הזה. תודה מראש!!! 8)COOL
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה אוהם הפוטנציומטר שמגיע עם ה SF2 של TT. למישהו יש והוא יכול למדוד לי עם מולטימטר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
המממ שאלה פשוטה על התוכנה SPEED FAN מישהו יודע אולי מזה remote temp ו- local temp [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה הכי טוב מבין השלושה :s05: ה Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tech או ה Thermaltake High performance fanless CPU cooler או ה Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזה בבקששה עזרו לי !!! תודה מראש אדם
-
- 12 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב עשיתי ל 7800GTX שלי OC והגעתי ל 485@1360 וכל מגה הרץ יותר מזה נהיה לי ארטיפקטים הבנתי שעל ידי הגברת המתח אפשר להתקדם עוד עם ה OC ושיש 2 דרכים 1 פיזי VOLT MOD ו2 צריבת ביוס עם מתח גבוה יותר אני לא רוצה לעשות שינוי פיזי בכרטיס אבל רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לערוך את הביוס ואיזה מתח הוא אינו גבוה מדי ולא יסכן את הכרטיס תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לפני כמה ימים לקחתי מאורר מהמארז הישן שלי (מאורר 80 מילימטר של סן בים) במחשב הקודם הוא פעל על 2500-2700 סל"ד(ככה הוא מגיע מהחברה) ובמחשב שלי הוא עובד על כ-700(לפי מה שנראה בעין)והוא גם בקושי זורק אויר(נוצה הוא לא מזיז)ופעם הוא זרק אויר בצורה נדיבה מה יש לעשות כדי שאני אצטרך לא ליקנות מאורר חדש???
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לייצר ארובה להתקנה בחלקו האחורי של המארז, מבפנים, אשר תשאב את האוויר מאזור המעבד והצ'יפסט ותזרוק אותו אל מחוץ למארז. מאוורר נוסף יכניס אוויר ויותקן מתחת לארובה. לצורך כך אני צריך חומר פולימרי כלשהו שאוכל לחבר בתוכו את המאוורר (או לחילופין, להבריג אותו למאוורר שמחובר למארז בעצמו). הרעיון המרכזי הוא כזה: | ===============| |F| --> --> --> |A| |N| ===============| | |F| <-- <-- <-- |A| |N| …
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הכנסתי את זה פה - כי יש כאן אולי אפשרות ל OC רציני עם היתרונות של הציפסט החדש ללא צורך במעבדי פרסקוט!!! מגיע עם: Socket 478 Pentium 4/Celeron Intel 915P Intel ICH6 800 / 533 MHz DDR400/333 4slot 4.0GB 1 个PCI Express x16 3 个 PCI Express x1 3 个 PCI RAID ICH6 *1 个ATA *4个 SATA ITE IDE RAID 2 个ATA133/100/66 RAID 0, 1, 0+1 AI NET2 USB 8 USB2.0 AI Proactive AI NOS AI NET2 CrashFree BIOS 2 BIOS MyLogo Q-Fan Anti-virus software (OEM version) ATX תמונה: http://www.asus.com.cn/trends/newp/P4GD1.htm הבעיה שאני רואה ב OC ללוח הזה - עדיין לא שמעתי על לוח לציפסט 915 עם נעילת PCI EXPRESS ו SATA. לעיונכם.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש הבדל בניהם שווה לקנות? או לשים את מה שבא עם SP94?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן חברה מה אתם אומרים על הקירור של ג'יגה בייט יש לי מעבד amd 2500 xp+ baraton והוא יושב על 33 מעלות בזמן מנוחה ובעבודה 35 מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כידוע יש אבק. אבק מבודד טוב, ולכן חם יותר לרכיבים. מידת האבק עומדת ביחס ישיר לכמות האויר המוזרמת במארז, ורמת הקירור של הרכיבים עומדת ביחס ישיר לרמת האוויר החם המפונה מהם --> רמת האויר המוזרמת למארז. מעגל מעצבן. שכן, על מנת לשמור על רכיבים קרים, צריך להזרים הרבה אויר ולנקות אבק הרבה פעמים. היות והמערכת שלי סובלת מאוד מאבק --> שכן הרבה אויר מוזרם בא (דלת צד פתוחה, מאוור 12 מקדימה למעלה, מאוורר 80 מקדימה למעטה, שניהם מכניסים, ומאוורר 80 מאחורה למעלה מוציא אוויר, מתחת למאוורר של הספק). והיא גם חמה באופן טיבעי, עלי לנקות אבק הרבה פעמים על מנת שהיא תא תתחמם יותר מידי. (ממש אפשר לראות איך הטמפ' עולות עם הזמן!). אם למישהו יש פיתרון שיכול לעזור לי לדלל את כמות הפעמים שאני מ…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. ידוע לי שכדי לעשות אוברקלוק, יש לנעול ראשית את תדר הAGP/PCI על 33/66. תקנו אותי אם אני טועה. רציתי לדעת, הם למישהו יש מושג איך לנעול אותם? לא מצאתי שום דרך בביוס (Albatron K8X800 PRO II). עוד דבר, האם התקנת גוף קרור לכרטיס מסך מסירה אחריות? (Leadtek 6600GT)
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע לתזמונים 5,3,3,2.5 t1 250htt 2.8v בדקתי עם ה-memtest בלי טעות אחת (31 לופים) נראה לכם שאפשר לרדת עוד עם התזמונים? זה מסוכן?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ובכן השאלה שלי היא מה יותר יעיל ואפקטיבי? שני מאווררי 80mm או מאוורר אחד 120mm על דלת המארז? אני רוצה להרכיב מאוורר על דלת המארז שלי ורציתי לדעת מה יתן לי את הביצועים הטובים ביותר? שני מאווררי 80mm או מאוורר אחד 120mm?
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
צריך תוכנת ניטור שגם תנטר אם אפשר את הGPU בתמונה השוואה בין FANMATEל EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-