עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. וצינור לףלף ? עדיף בראשון או תל אביב תודה!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by Shane McMahon,

את sunbeam dtc 3.5 sv הנה תמונה:

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by nizans,

מישהו יודע או ניסה להכניס MUGEN 2 במארז הזה?: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811133017 - TT ARMOR JR

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום הזמנתי http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=22&data=2&disc עם איזה משחה הוא מגיע?

• 9 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by Blabber,

ראה כותרת. עריכה:אני כמובן מדבר על הקירור למעבד של TT.

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  6. שלום. נאמר לי מחברת Thermalright שבכדי להתקין את ההיטסינק XP-120 על לוח אם של אינטל עם סוקט LGA775(מה שיש לי) צריך לקנות בנפרד את הרכיב הזה:http://www.thermalright.com/product_default.htm מישהו יכול לומר לי באיזו חנות אני יכול לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by SuB,

אני מחר רוצה ללכת להביא את זה משם, ולא הספקתי להתקשר אליהם לפני שנסגרו.. מישהו יודע אם יש את זה עוד במלאי או שזה בהזמנה?

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  8. היי, יש לי מעבד בעל תושבת AM2 והמאוור (סטוק) הלך לי, מה שבהוצע לי בחנות הוא החלפת כל תושבת המאוורר וזה יקר בסביבות 130 ש"ח. למעשה המאוורר שיש לי הוא סטוק ושקט ועבד מצוין אבל אני לא מצליח להלדיג משהו זהה וחבל לי להשקיע כסף על מאוורר משובח כיון שהמחשב ישן וממילא אני לא עושה OC, אם מישהו יודע היכן ניתן להזמין מאווררים פשוטים ללא גוף הקירור אשמח.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני ממש חייב לדעת זה חלק מהמוד שאני מתכנן לו. בבקשה תבררו לי אני לא מצאתי איפה רשום...

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  10. אם מישהו יודע גם על חנות שמוכרת שישלח לי את שמה לפרטי..... תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  11. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1721&products_id=6781 לאן אפשר להגיע איתם ב OC? תודה לעונים? עדיף תשובה למי שהיה או יש ניסיון איתם

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  12. מתחת ל 5 שזה תזמון המקור, לעומת זאת את כל שאר התזמונים הוא נותן לי להוריד. שיניתי ב BIOS ועובד.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. אני רוצה למצוא את המשחה הזאתי (MX1) באתרים ואני לא רואה כלום אני מחפש אולי זה הקיצור שלה אני לא יודע אבל לא מוצא ורציתי לשאול אם היא יותר טובה מה Arctic silver 5 ??? תודה מראש ..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. או שיכול להפנות אותי לאתר שערך השוואה שכזו. תודה!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. מדובר על מעבד קריר לפי מה שהבנתי הרבה יותר מה-P4 מהדור הקודם . באיזה טווח טמפר' המעבד הנ"ל עובד בקירור סטוק או חלופי לסטוק . ללא אוברקלוק ובעבודה משרדית רגילה של גלישה בלבד.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  16. לפני כמה ימיפ פורסם באתר מארז שאשקרה מקפיא את המעבד. ויש לי כמה שאלות (עשיתי חיפוש ולא מצאתי...): 1.) לפי מה שאני ראיתי מוצאים את המאוורר של המעבד ובמקום זה תוקעים צינור שבוא עובד הנוזל? זה נכון. 2.) האם יש קירור כמו שהזכרתי בשאלה 1 רק למעבד או שיש עוד "צינור" לכרטיס גרפי? 3.) כמה לעזאזל זה עולה? והאם זה שווה את ההשקעה? 4.) בריא להפעיל את המערכת איתו 24/7??? 5.) כמה חשמל הוא צורך? כל מי שיענה אני יודע לו מאוד MOOMOO THANKS

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by roeiw,

מישהו יודע מזה ה Intel® Application Accelerator??

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  18. מישהו יודע משהו על הקירור של ה E6300?? האם הוא טוב/רע?? לאיזה קירור אפשר להשוות אותו??

• 1 תגובה
    • 388 צפיות
  19. אני צריך קצת ייעוץ תשלחו לי הודעה פרטית

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by ktanta harta,

אני שואל את השאלה הזאת כי אני הולך לקנות ax7 ואני לא יודע אם כדאי לי לחכות ודרך אגב כמה היא תעלה בארץ כי ראיתי שבחו"ל היא עולה 30$

21. ואיפה ימכרו אותו? תודה

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  22. נתקלתי בכמה הודעות בפורומים ברשת שאומרים שיש בעיה לחבר את הBIG TYPHOON ללוח של ABIT NF7. מישהו שמע? מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  23. Started by DoKing,

אפשר בארץ להשיג את ה- CNPS9700 nt???????????????????????????????????? ואם כן איפה?????

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך של ספיר x1950pro (לא הדגם שמגיע עם מאוורר טוב של זלמן) (הוא נקי וחדש בערך חודש) והוא מתחמם עד ל80 מעלות במעבד, ה-VRM מגיע לטמפרטורה של 126 מעלות (בדקתי וזה אמיתי) ואפילו אחרי ששידרגתי את המארז הספת מאווררים וגם אחרי ניקיון (והכל לפי המדריכים שיש באתר) הכל נשאר אותו דבר. אז אני צריך קירור חזק מאוד לכרטיס מסך הזה ולא משנה לי הרעש (רק שלא יהיה רעש של מטוס קרב). מישהו יכול להמליץ? הסכומים הם עד 200 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.