אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני אמור לקבל השבוע מחשב ויש לי מארז CM690 הוא מגיע עם 2 מאוררים...ואני מוסיף לו עוד 2...איך כדאי לשים אותה...שתיהיה סירקולציה טובה?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אח"צ טובים, החלפתי אתמול מאוורר 120 מ"מ לאחד של AC דגם 12025PWM. יש לי על הלוח אם שבמפרט 3 מקומות לחיבור המאוורר - שני SYS FAN ואחד POWER FAN.. ב SYS FAN אחד יש לי חיבור של ארבעה פינים כמו של המאוורר, ברגע שאני מחבר המאוורר כמעט ולא מסתובב בהתחלה אלא רק מאוחר יותר ומגיע סה"כ ל 500 RPM. כאשר אני מחבר את החיבור של ה 4 פינים ל POWER FAN שכולל 3 פינים, המאוורר מסתובב במלוא כוחו (1500 RPM). השאלה שלי היא איך אני גורם לו להסתובב לפי הרצון שלי כאשר אני מחבר אותו ל SYS FAN עם ה 4 פינים? ניסיתי כבר כל תוכנה אפשרית ושופ דבר לא עוזר.. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי אני מחפש מאוורר ל8800 שלי שיהיה שקט וטוב עם אפשרות OC קלה - אין הגבלת מחיר - וקרור מים לא בא בחשבון בשלב זה מה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
12025PWM ו 12025? בעצם הם בדיוק אותו דבר רק מה זה הPWM הזה? אצלי יש את הרגיל בלי PWM...רציתי לדעת מה זה מוסיף בדיוק...?
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
האלן יש לי 7600 GT קרור פאסיבי. ליבה סטוק 560 זכרונות 700 העלתי לכל אחד מהם 35 שאני מעלה ב 40 הרצתי בדיקה במארק והציון ירד,שמתי לב שם לתקיעה של כמה שניות. אם אני יעלה קצת את תדר ה PCI E זה יעזור ? תודה
-
- 3 תגובות
- 437 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אך אפרט- כפי שאתם יודעים(או לא..) אבא שלי איש מחשבים.. לפני כמה ימים הוא קיבל מחשב שהיה מחשב גיימינג בזמנו- עם לוח שרוף. הלקוח לא רצה לשדרג, אז קנה כבר מחשב חדש.. במקרה היה שם גוף קירור TT SILENT TOWER. למי שלא מכיר- הסינק די דומה לסקייט' נינג'ה, הוא כבר כולל מנהרת אוויר ומעבד 92 מ"מ.. המעבד הוא E7200 שכרגע עם BUFFALO שדי רועש לי... אני רוצה להחליף אליו, ולשים עליו אולי מאוורר 120מ"מ- כדאי? כמובן שההחלפה לא תעלה אגורה אחת... אפילו בשביל השיפור הכי פצפון בביצועים ושקט, אני מוכן להחליף אליו..
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק והזכרונות שלי הם לא הכי טובים... 2x1Gb Kingstone 800Mhz 5-5-5-18 DDR2. לוח אם EP35C-DS3R אני רוצה לדעת איזה זכרונות כדאי לי לקנות ראיתי כמה זכרונות מכל מיני חברות ואני לא יודע מה לקחת... מבחינת מחיר אין בעיה אבל שלא יהיה DDR3. תודה
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי מארז אנטק 300 ויש לי מאוור של 12 ס"מ מקדימה לכניסת אויר ויש חור בצד לאפשרות של עוד אחד של 12 אבל הוא ריק.. בנוסף יש אחד TOP 14 ס"מ למעלה להוצאת אויר למעלה ולידו עוד אחד של 12 לאחורה.. עכשיו הזה שמוציא לאחור הוא רועש מדיי עדיין כשאני שם אותו על LOW והTOP הא פחות רועש על LOW (רק 19 דציבל) והוא מסתובב פחות מה 12 ומוציא יותר אוויר (על פי הספרון שקיבלתי מהמארז הAIR FLOW גבוה יותר )... כלומר גם יותר שקט וגם עושה יותר עבודה.. אתם חושבים אפשר לנתק את ה 12 שמאחורה? שיהיה פחות רעש? במילא יש רק אחד שמכניס ויוצא גם שאחד לא מוציא אוויר וסתם מסתובב ,כשאני שם ת'יד על ה 14 , לא מרגישים את זרימת האויר.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://www.ncix.com/products/index.php?sku=26747&vpn=SY1225SL12M&manufacture=Scythe לא ראיתי את הדגם הנ"ל בארץ ורציתי לדעת האם הוא טוב ?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כולםם לעודד את בית"רררררררר!!!!!!!! :yelclap: מחר בערב כולם לעודד את בית"ר....
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לרכוש את המעבד Q6600 ואת הלוח אם EP45DS3 . האם הגוף קירור המצוין בכותרת תתאים למוצרים אלה? אם כן-כידי לרכוש את המוצר הקירור הזה או להישאר עם הגוף קירור המקורי של אינטל? תודה. בן.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
טוב תראו, יש לי CF 4850 והכרטיסים ממש מתחממים אני רוצה לקנות גוף קירור לשניהם אפשר המלצה על קירור טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שאני רואה אנשים שמגיעים ל-4.5+ למעבד,החלטתי להתחיל לנסות לעשות OC ל-Q9300 שלי. ברשותי לוח X48-DS4,הסתכלתי על ה-M.I.T בביוס נראה פשוט למדי. הבנתי שאני צריך לבטל כמה פונקציות בביוס כמו C1E,EIST וכו... לשאלות : 1.בקרוב אני מקבל את המאוורר ל-TR TRUE 120 שלי כרגע הטמפ' עומדת על 50-60 כמובן שזה לא סביר,מה תיהיה הטמפ' לאחר הוספת המאוורר (בערך) 2.האם לעשות OC זה רק להעלות על הבאס,להוסיף מתח כשצריך, ולבדוק יציבות או שיש מה לעשות את הטיימינג של הזיכרונות ? 3.מה ה-MAX CLOCK למעבד הזה ? 10x לעונים...
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
כרגע אני עם קירור סטוק על המעבד ב50 מעלות במצב רגיל וללא מאוורר בדלת ממול הקירור שיפלוט את האויר החם שהקירור מוציא אל מחוץ למארז. מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף מאוורר 80MM בדלת ולהחליף את הקירור סטוק. עכשיו לשאלות: 1. עם הוספת המאוורר 80 בדלת יש בכלל צורך להחליף את הקירור סטוק ולהשקיע עוד 100 שקל? 2. אם כן, אז ל AC freezer 64+80MM fan יהייה מספיק מרווח לשתיהם מהלוח אם עד לדלת?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, היום החלטתי להוריד כמה תוכנות לבדוק מה קורה עם הטמפרטורות במחשב שלי אחרי בעיה שהייתה לי שיתכן שמקורה בחימום יתר. אז הנה התוצאות משתי התוכנות שהתקנתי speedfan easy tune כמו שאתם רואים התוצאות שונות לגמרי =\ מה אני אמור לעשות בדיוק? נכון להיום יש לי שני מאווררים למארז, אחד למעבד ואחד לכרטיס מסך זה אמור להספיק לא ככה? הערה אני משתמש בלוח אם של gigabyte
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ה-GPU מראה 64 מעלות C מה זה ? ה-HD מראה 36 מעלות C TEMP3 מראה 40-45 מעלות C FAN 1 מאוורר מעבד -970 -1000 RPM את הטמפ של הCPU אני לא רואה . היכן אפשר לראות טמפ מעבד ? האם זה ה TEMP3 בתוכנה זו ?
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום. אני עובד עם לוח P35-DS4 של ג'יגבייט, מעבד q6600 ללא אוברקלוק עם קירור סטוק, וספק Enermax Liberty 500W. (המפרט המלא בצד) אני שוקל לעשות לו אוברקלוק ל3Ghz. הבנתי שזה לא אוברקלוק רציני והוא אמור להתמודד עם זה בלי בעיה. בכל זאת יש לי כמה שאלות. 1) זה אפשרי וסביר לעלות ל3Ghz בלי לשנות מתח לשום דבר? 2) אפשר לעשות את זה עם הקירור סטוק? 3) זה אפשרי לעשות OC ולהשאיר את הפונקציה של ה EIST? 4) בכלל, מהן ההגדרות שחייבים לשנות בביוס, בשביל אוברקלוק כזה, שנחשב קל? אותו דבר כמו כל אוברקלוק? 5) אני מעוניין רק להעלות את התדר של המעבד, בלי לשנות כלום בזכרונות, PCIe ושום דבר אחר, לא מבחינת מתח ולא מבחינת תדרי עבודה. זה אמור ליהיות פשוט יותר או מסובך יותר? זה אפשרי בכלל? (כי…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום שוב שאלה לגבי מתחים שצריך לתת למעבד E8400 בכדי להגיע לOC של 4GHZ כמובן גם בכמה צריך להעלות את המתחים של ה- MCH ולFSB :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התקנתי את התוכנה SpeedFan,אני לא יודע אם מצב הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה או לא.. לכן העלתי לכאן תמונה שמראה לכם את פרטי הטמפרטורה של המחשב. INTEL CORE 2 DUE E6300 GIGABYTE 965P-S3 2048MB RAM DDR2 7900GS MSI מארז של TT SOPRANO הטמפרטורה של המחשב שלי יציבה?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
זה המפרט החדש שייקנה בקרוב- GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3362 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3252 ASUS DVD DVD-E818AT WHITE+BLACK 18X SATA, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=796 SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3330 Samsung 2243BW LCD 22" 1:8000 5MS, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3080 Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0, יחידות 1 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=203 Arctic Cooling Fre…
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי. אני חדש בנושא ה OC ולא ממש רוצה להתעסק יותר מידי ידנית בשינוי מתחים, או מאווררים וכו'. רציתי לדעת האם יש תוכנה שמבצעת מבחני יכולת למערכת (בזמן מאמץ ומנוחה) וממליצה (!),(או מבצעת באופן אוטומטי, שינויי OC בהתאם ליכולות המערכת ? המפרט שלי רשום בצד ורציתי לדעת איך ועד כמה אני יכול "למתוח" את המערכת מבלי להרוס או לשרוף אותה. תודה מראש לעוזרים והממליצים. תומר.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 120 ג'יגה בזמן האחרון אחרי כמה שנויי מודינג שעשיתי במחשב הוא מתקרר יתר על המידה והתוכנה ספידפאן מראה לי שהוא הגיע עכשיו ל44 מעלות איך אני יכול לקרר אותו ?< וכמה מעלות הוא צריך להגיע בישביל להישרף? כרגע הוא ירד כי שמתי עליו את המאורר שלי חח אני מפחד שהוא ישרף חחח תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-Real Temp כדי לדעת טמפ' בווינדוס - הטמפ' הם : 40-50. אשר אני מסתכל ה-PC Health בביוס זה מראה לי 30-40. אני יודע שהביוס הכי מדייק אבל לעזעזאל למי להאמין ?!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-