אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי את גוף הקרור הנ"ל וכמו כן גם את ARCTIC-COOLING FREZZER PRO 64 מה ממולץ להרכיב על מעבד AMD ATHLON 4800X2 מה מישני גופי הקרור הנ"ל יתן תוצאות טובות יותר מתוכנן OC קליל
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
קניתי קתודה PerfectLight של TT. אני חייב לציין שהתכנון שלה מצויין, מבחינת מפסקים, תפיסה ועוד. לאחר כ-2 דקות שהיא פועלת, היא מתחילה להבהב לי כאילו היא נמצאת על המצב של בקרת קול, למרות שהיא בפירוש לא במצב זה. זה קורה בכל כיבוי והפעלה של המחשב לאחר 2 דקות. יש לי ספק ג'נרי של 300 וואט (מתוצרת CODEGEN אם זה אומר משהו), אבל אני כמעט בטוח שזה לא בעיה בספק, כי לחבר שלי יש אותו ספק ופחות מאוורר אחד ממה שיש לי, וגם לו יש את המנורה שפועלת מצויין. וגם כיביתי (באמצעות הפאן-באס שיש לי) את כל המאווררים, ואף בפעם נוספת ניתקתי פיזית כמה, והבעיה חזרה על עצמה.. מה אתם חושבים יכולה להיות הבעיה? קתודה מקולקלת? ספק? אין לי מושג מה לעשות, ואני מבואס...
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
השאלה הנ"ל דרך אגב היצרן הוא ASUS??? תודות מראש
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
עד עכשיו הבנתי שזה בגלל שהוא מאבד יציבות אבל רואים פה אנשים שעובדים עם המחשב על 3GHZ וזה יציב להם ! ד"א זה לא מתייחס רק ל-4300 אלא לכל מעבד תותח ב- OC...
-
- 12 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן לכולם. לאחרונה המחשב שלי חווה תופעה לא נעימה שכל כמה זמן הוא נתקע, המסך נכבה, והמחשב נשמע כאילו הוא נכנס למצב Standby. אחרי כמה שניות שומעים את המאווררים מסתובבים מהר מאוד והמסך נדלק חזרה, ושוב אחרי כמה זמן הוא נתקע וחוזר חלילה. לאחר בדיקות פיזיות של המחשב , לא הצלחתי למצוא שום מאוורר שהייתה איתו בעיה או משהו בסגנון. אז החלטתי להוריד את התוכנה Everest ולבדוק אם בכלל יש לי בעיה של התחממות או שההשערה שלי בכלל שגוייה. לפי מה שהתוכנה מורה, אני חושב שהכרטיס מסך שלי מתחמם עקב בעיה אלקטרונית (לא בעיה במאוורר), אבל אני לא בטוח כי אני לא מבין בזה מספיק. אולי המומחים יוכלו לעזור לי. התוכנה מורה ככה: Motherboard: 29c CPU: 25c CPU #1 / Core #1: 35c GPU Ambient: 38c GP…
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אחרי שביצעתי הזמנה על מחשב מIQPC , גיליתי שנגמר להם הTuniq Tower , ולפי מה שהבנתי מדובר בבעיה שלא תפתר בקרוב. השאלה היא מה אני יכול לקחת מהם במקומו ? איך הScythe Ninja Rev B למשל? מעניין אותי מבחינת רעש וביצועים. או שאולי שווה לחכות חודש + בשביל הטוניק?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מפרט: מעבד Q8300 כרטיס מסך: HD5750 זכרון : 2GB 800mhz ספק כוח: 500W לוח אם : ASRock G41C-GS שלום לכולם אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי עכשיו אני צריך קצת תעזרה שלכם להגדיר אותו נכון ל 3.2 אני קצת חדש בתחום ואני לא יודע איזה הגדרות צריך לעשות כמו FSB Core Voltage וכו תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס כבר. אין גבול לדבר הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=12&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ועוד כמה צעצועים של Evercool כמו הקירור לכרטיס מסך שסוקר באתר וקירור אוויר שכולל בתוכו קירור מים דברים שבאמת וכמעט לא נראו בארץ ואיך לדעתכם מיני טייפון שווה?!
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
ערב טוב לצורך התקנה של H110I GTX, רדיאטור 280ממ, נאלצתי להוציא מאוורר 140 שהגיע אם מארז.140X25. לצורך קירור יעיל יותר, אני צריך להתקין 140X15 שאני לא מוצא בארץ. ובאיביי הם דיי יקרים. אולי יש בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך המלצה למשחה טרמית, אני מבקש שזה יהיה מFOXPC... יש לי את הקירור Scythe Ninja שהוא למעבד,והבנתי שאפשר להוסיף עליו עוד שני מאווררים אז גם לזה.. וקירור לכרטיס מסך 8800GT שלא יעבור את ה150 שקל בקטע הזה.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
השגתי לאחד שלי מחשב עכשיו יש שם FX5200 שאין לו מאורר אלא פלטת קירור כזאת .. והיא לא תפוסה טוב , הכרטיס מגיע ל65-70 מעלות , נגעתי בו ואפשר להכין עליו חביתה בקטע רציני . עכשיו יש קירור זול לקנות לו ? לא מעוניין לקנות לו כרטיס חדש חרם על הכסף , מריץ לו פיפא גנרלס וכל המשחקים הקלים .. אממ ויש לי 2 קירורים של מעבדים , אם אני יחבר אותם וישים אותם על הכרטיס מסך זה יוריד אותו באיזה 15 מעלות ? אם יש פתרוונת אחרים אשמח לשמוע , תודה ויום טוב אריק .
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני עושה בדיקות מקיפות למחשב כדי לראות מה לשפר\להחליף במחשב לקראת כרטיס המסך החדש שאמור להגיע. כרגע על מחשב לאחר פרמוט, טמפ' המעבד ללא מאמץ הן 42-44 שזה סביר בהחלט. אך שניות לאחר הפעלת OCCT, קופץ לי ל-86-90 מעלות והבדיקה נעצרת. בביוס ה-CPU מראה 65 מעלות, זה תקין? עכשיו, מבחינת מערכת היא מקוררת, בתוך המארז 34 מעלות. הקירור אצלי הוא די פשוט כי המעבד הוא לא K, לכן לא השקעתי בו- ARCTIC Freezer i11. יש צורך בהחלפת קירור? או שפשוט מריחת משחה תפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי ולא מצאתי
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש קירור שקט במיוחד למעבד (ללא התפשרות על איכות הקירור כמובן), צמצמתי את ההתלבטות לפחות או יותר שניים: Scythe Zipang SCZP-1000 ZALMAN CNPS9500 AM2 ע"פ נבירות ברשת, הם נראים לי מתמודדים די אידיאליים. מכיוון שהמחשב כבר מורכב עם הקירור המקורי, כדאי שהרכבתו תיהיה די פשוטה. מי יתן את השקט הטוב ביותר? דעות? הצעות נוספות?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם יש מקום להכניס THERMALTAKE BIG TYPHOON בלוח GA-P35-DQ6 אם לא על איזה יחידת קירור למעבד אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
שלום אני רוכש בקרוב מאוד מאוד!!! את ה xp2500 וכמובן אני ינסה לעשות OC הלוח שיש לי עכשיו זה asus a7v333(kt333) s 2 סטיקים של זיכרונות 1 micron 256 pc2700 והשני twinmos 512 pc3200 והייתי רוצה לדעת מה הכי יגביל אותי ב OC??( את ז Micron אני חושב שאני יסיר אבל לא בטוח) (לוח או זיכרונות?)
-
- 18 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=9510 שווה תמחיר? מקרר טוב? מרעיש? כי בקרוב אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד..יש לי אינטל 2.8 478 ... אני רוצה משהו איכותי,ולא מרעיש ואולי גם אוברקלוקינג רציני בעתיד. ואם אני קונה אותו,לכמה זמן הוא ישרוד? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את ה Abit AN7 guru ולאחר בדיקות קניתי גם את המאוורר ZALMAN 7000 בהמלצת המוכר... מסתבר שיש קבל על הלוח אם הספציפי הזה שמפריע לתושבת של המאוורר, ועכשיו המוכר תקע אותי ואני צריך מאוורר אחר! 1. למישהו יש המלצות למאוורר טוב וקל ל O/C ? 2. מה לעשות למוכר?! 3. מישהוא רוצה לקנות ממני אותו ב200 ש"ח בלבד? (חדש לגמרי!) תודה רבה 053892798 גיל
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=%EC%E7%F5+%E0%E5%E5%E9%F8 איזה לקחת ? ורק מפה כי אני קונה משם גם כרטיס m2 ובהזדמנות אמרתי ניקח גם ספרי לחץ אויר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו יש לי מעבד אינטל 2000 והמהירות שעבדה הייתה 1991 MHZ עכשיו עשיתי עם התוכנה ClockGen העלתי ל 2008 ואלה הטמפרטורות שלי לא במאמץ לוח אם 35 מעלות מעבד 42 מעלות דיסק קשיח 39 מעלות במאמץ חזק מאוד לוח אם 38 מעלות מעבד 56 מעלות דיסק קשיח 42 מעלות האם זה בסדר??
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=412839.msg3544622#new מבקש קירור שיתאים למטרה שהינה אוברקלוקינג כמובן שיקרר עד כמה שאפשר ויהיה שקט כמה שאפשר.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברצוני לדעת העם ישנה אפשרות להתקין עוד מאוורר בעזרת לוח האם הנ"ל קניתי עוד מאוורר אך ישנה רק יציאה אחת למאוורר העם מישהו יכול לתת לי פיתרון כיצד אפשר להתקין מאוורר נוסף תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
-
-
אז טוב היום הצחלתי לעשות לכרטיס מסך שלי לעשות אוברקלוק בקיצר קודם הגעתי ל5927 ב03 3D הייתי ב369 בליבה ובזיכרונות 549 אז עשיתי עוד ועוד בסוף הגעתי ל437 לליבה שזה הגבול ולזיכרונות 559 וזה בארטיפקטים משוגעים אז הורדתי ל405 לליבה ו559 לזיכרונות אין ארטיפקטים אז אני בא עושה 3D מארק 03 והיה 4444 :'( מה הסיבה יכול להיות ששברתי את הכרטיס? :-\ :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה הראשונה שלי היא מה המאוורר 120MM השקט ביותר (אבל שעדיין מקרר בצורה סבירה)? אני צריך אחד בשביל המארז שלי. השניה היא אם ואיך אני יכול לברר אם בכרטיס מסך שברצוני לקנות (יד שניה) בוצע אוברקלוק? המון תודה לעונים, העניין חשוב אביתר(:
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-