עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by עינב,

שלום . המפרט של המחשב שלי מופיע בפרופיל שלי .. אני רוצה לדעת אם אפשר לבצע OC למחשב שלי . והאם מישהו יכול לתת יד מנחה בנושא , אני דיי מתחיל אבל מאוד מאוד מעוניין להכנס לתחום .. וגם רעיונות לשיפור יעזרו .

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכם. אני רוצה לדעת מה זה בעצם וולט מוד לכרטיס מסך. אני מבין שזה הוספת מתח (נכון?) אבל מה ההבדל בין זה להוספת מתח מהביוס? ובכלל שפכו את הלב ותגידו כל מה שאתם יודעים על VMODE לכרטיס מסך. זה מעוד מעניין אותי ואני יודע על זה ממש קצת כמו שאתם רואים

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by shlomid,

יש לי עוד מחשב עם דורון 800 לוח גך ג'יגה בייט וזיכרון SRAM יש סיכוי ל-OC ליצור הזה? ???

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  4. בspeedfan בחלק של הsmart שהוא מראה מידע על ההארד דיסק, יש לו שני שדות למטה: fitness ו performance אצלי הfitness על 94% וה performance על 98% איזה אחוזים אתם מקבלים?

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  5. Started by arkadur,

מישהו מכיר\יודע משהו על התוסף לנוזל מערכות קירור המים זיריקס? ממליץ\לא ממליץ? או כל מידע אחר יתקבל בברכה..

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. יש לי כמו שרשום במפרט שלי, לוח Albatron KX18D Pro II nForce 2 Ultra 400 ואת הזיכרונות לטווח אוברקלוקינג הכי ארוך שאני יכולתי למצוא... קירור מצויין של וונטק ומשחה טרמית טובה בקיצור המחשב מוכן אבל אני עוד לא בקיע ביכולות האוברקלוקינג של הלוח ואני מחפש ביקורת אוברקלוקינג שמראה במדויק את התהליך שבו אפשר להגיע לביצועי אוברקלוקינג טובים איתו משום שיש בו כל כך הרבה אפשרויות אני מבולבל ולא בטוח מה לעשות, עם מישהו יכול למצוא לי מדריך לאוברקלוקינג בלוח הזה אז הוא יתקבל בברכה כי אני לא מוצא וגם אני ישמח לשמוע תגובות מה אתם חושבים על הלוח עצמו ולאן אתם חושבים אפשר להגיע עם המפרט שלי והלוח באוברקלוקינג כדי שאני לא יפתח ציפיות מיוחדות והתאכזב (או להפך).

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by benib,

שלום לכולם חיפשתי קצת בפורום מידע קונקרטי לגבי מערכות קירור מים ולא ממש מצאתי תשובות למה שרציתי: 1. לאיזה מערכות מומלץ להוסיף קירור מים? 2. איזה מערכות קירור הם המומלצות ביותר ( עד עכשיו נתקלתי רק בטרמלטק)? 3. מה היתרונות ולאיזה טמפ' זה מוריד את הרכיבים? אם יש כבר תרד בנושא אמח אם תפנו אותי לשם תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. סתכלו.. יש לי מעבד אינטל 3.0GHZ סוקט 775 וקירור טוב עליו של טרמלטייק טאוור 112 עכשיו יש לי זכרונות של פטריוט TCCD 2X512 רציתי לדעת איזה פוטנציאל יש לי? כמה מתח אני אמור לעלות למעבד שלי ומתי? כנ"ל לגבי הזכרונות שלי .. אני מקווה שתינתן לי עזרה טובה! אם אני ייעשה דברים יפים יהיו גם תוצאות יפות שאני אוכל להביא

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אחרי בדיקה עם זיג זג, היבואן של AC בארץ, נאמר לי שאין כוונה להביא את הקירור הזה בזמן הקרוב... עשיתי חיפוש קטן ברשת ומצאתי את החנות הנחמדה הזאת: http://www.quietpc.com/il-en-usd/products/nvidia-vga/ac-acc-xtreme-gtx280 עם משלוח אויר (חמישה עד עשרים ימים) זה יוצא קצת פחות מ340 ש"ח. זה אמנם לא ממש זול, אבל גם לא ממש בשמיים, סביר להניח שמי יביא את הקירור הזה לארץ ידרוש עליו מינימום 250 ש"ח אם לא יותר, ככה שנראה לי שזה שווה את זה... הביקורות על הקירור הזה מעולות וראיתי פה כמה אשכולות ששואלים עליו. מקווה שבאמת אני עוזר פה למישהו, אם לא אז לפחות ניסיתי. אני הזמנתי לי אחד היום

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום יש לי מחשב יחסית ישן בערך שנתיים, אני לא זוכר את המפרט המדוייק אך אני מתלבט האם כדאי להשקיע במערכת קירור ובאובר קלוקינג או לקנות מחשב חדש מסדרת הi7 אני צריך מחשב לעבודה בתלת מימד ולמשחקים כבדים? תודה

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  11. Started by seladlev,

אם מישהו יכול לומר לי את מידת הרעש של הקירור בכותרת אני אשמח באתר הרשמי זה לא מצויין ואין לי מושג מאיפה אני משיג את הנתון הזה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by Or ei,

אני שם במארז שלי 8 מאוררים 5 בתוך המארז 1 על המעבד 2 למעלה ולמטה 6 הם 80 מ"מ 29cfm 31dba 2 הם 120 מ"מ 87CFM - 38dBA ויש עוד את של הלוח כנראה יהיה קריסטל אורב ושל הכ.מסך (לידטק 4200 או ראדון 9500) בתוך מארז ax-01sld של צ'פטק איזה מידת רעש בdba תיהיה עם כל המאוררים האלה ? והאם ריפוד פנימי עם ספוג יעזור להפחית רעש?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by Omry,

היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת מיהו היבואן הרשמי של יצרנית פתרונות הקירור (האוסטרית, אם אני זוכר נכון) Noctua. אני חושב שאלו FoxPc.. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by K0sTa,

מה ההבדל בין השניים ומה כל אחד עושה?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  15. טוב אתמול בערב והיום מ 8 בבוקר (הרגע חזרתי) ניסיתי לצוד לי רדיאטור למערכת קירור המים. (היתי בכל המוסכים סאזור התעשיה בחולון , ראשון , ומגרשי גרוטאות באזור.) אך לצערי בעלי מוסכים וכמה מגרשי גרוטאות הסתכלו אלי כאילו אני יצור ירוק שבא ממאדים, ואין להם מושג מה אני רוצה מהם. ומה סך הכל ביקשתי מהם , "רדיאטור של אופנוע , או רדיאטור כמה שיותר קטן" . ולבסוף מצאתי שני מוסכים של אופנועים, באחד מהם הוא אמר שאולי יהיה לו שבוע הבאה , הוא ממש לא בטוח ואולי זה יעלה 300 שקל!!. ובשני הוא אמר שיש לו בכל הגדלים אפילו יותר קטן ממה שאני צריך , משומשים אבל בסיסבות 500 שקל, ישר ברחתי משם. וגם שלחו אותי לרחוב הרצל שיש שם הרבה מוסכים של אופנועים, אבל אני משער ששם יהיו אותם המחירים. אם מישהו יוכל…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by com,

אוברקלוק רצחני לסלרון טוטאלין 1000. (אני מעדיף שתקנה 1200 ) מעלים את הסלרון ל150 בבאס והכל מתגלה כיציב. עליו יושב בגאוה ולקנו 7 WCPUID כמה בנצים לסלרון המווהר, והלא ממוהר. מטורף משהו, אחלה "וליו" אחלה ביצועים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Snufkin,

1. איך אני משנה את המכפלה במחשב בעל לוח אם ECS L7VMM3??? 2. מה זה DRAM CAS# Latency??? 3. מה זה DRAM Bank Interleave???

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  18. Started by borg,

יש לי במחשב הרבה דיסקים קשיחים שמייצרים המון חום. יש לי במארז מאוורר 120mm בספק כוח שמוציא אוויר מהמארז, מאוורר אחורי 80mm שגם כן מוציא אוויר, ומאוורר 80mm בדלת של המארז שמכניס אוויר. זה יכול מאוד לעזור אם אני אוכל להחליף את המאוורר 80mm בדלת של המארז במאוורר שיכניס למארז אוויר קר במקום אוויר בטמפרטורת החדר. הדרישות לגבי המאוורר הן כדלקמן: 1. קטן מימדים, כך שיתאים לגודל של מאוורר 80mm (עם חיבורים תואמים), ולא יסתיר את החלון של המארז. 2. קל משקל, כך שניתן להבריג אותו על החלון פרספקס השקוף של המארז מבלי להכביד על החיבורים של הפרספקס לדלת (חיבור חיצוני מחוץ למארז). 3. מאוד שקט. 4. מוריד את הטמפרטורה של המארז בלפחות 10 מעלות צלזיוס. 5. כבל חשמל שמתחבר ישירות לשקע חשמל…

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי מאחי 3 מאווררי 92 ממ שאחד מהם אמור להכנס למארז שלי... דלתה AFB0912M 2450RPM 43.7CFM 30DB 7 כנפיים ישרות מייסב 2 כדורים SUNON KD1209PTS3 2100 RPM 39CFM 28DB 5 כנפיים ישרות וגדולות מייסב סלייב ועוד מאוורר שגוגל לא מכיר (חברה בשם PROTECHNIC שלפי גוגל מספקת מאוררים לספקים של זלמן, דגם MGA9212MS) 7 כנפיים מעוגלות עכשיו, השאלה שלי היא מה ההבדלים בין המייסבים? מה יותר טוב? מה זה בעצם?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  20. מה המצב אנשים? אז ככה: אני מתכנן כרגע בניית מערכת קירור מים, שאמורה לקרר בעתיד(בינתיים הכל בתיאוריה) Amd Mobile XP 2600+ OCZ 433MHz 2-2-3-6 Platinum Abit NF7-S ואולי גם איזה כרטיס מסך בהמשך... ראיתי את המערכת קירור החדשה שיצאה(נדמה לי של TT לא TT אלא זלמן Reserator) שם הם השתמשו במיכל בגודל 2 ליטר בערך ו"עטפו" את המיכל בצלעות קירור, והקירור היה סביר, אך לא יותר מזה. מצד אחד אני רוצה אוברקלוק טוב, אבל מה שיותר חשוב פה הוא השקט. אז השאלה היא אם מיכל בגודל של 14-15 ליטר בערך ושטח מגע של בערך 1800 סמ"ר עם האוויר, יקורר מספיק באופן פסיבי ויחסוך ממני את השימור ברדיאטור? או שאני אהיה חייב להוסיף איזשהו אמצעי קירור אקטיבי? (המארז פתוח מאחד מצדדיו באופן קבוע בכדי ליצור אוורור טב…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אז אחר צהריים טובים וחג שמח לכולם ! אתמול חזרתי מצרפת עם בין היתר, לוח פרספקס בגודל 60 על 180 ס"מ, בעובי 5 מ"מ. תוכניות רבות היו לי ללוח הפרספקס הזה, להחליף את החלון במארז הגדול שלי, להתאמן על חריטות וכ'ו. הבוקר חתכתי רצועה של 15 ס"מ, עם הרוחב של 60 ס"מ (סה"כ - 15*60 ס"מ) חתכתי לחלקים הבאים: 10*15 שלוש פעמים 15*15 פעמיים הדבקתי לקוביה פתוחה עם דבק חם, וכמובן - אטמתי מבפנים עלם סיליקון. הכנסתי לדים לתוך הפרספקס, שניים ירוקים, אחד אדום, כתום, וכחול. הם מחוברים ליציאה המקבלית, ונשלטים ע"י המחשב כמובן. היצירה לפניכם, עם המשאבה הטבולה, 750 ליטר לשעה, 8 וואט, עם עוצמה נשלטת. אשמח לשמוע הערות, בקשות, עצות, טיפ…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. חשבתי לחבר את המערכת קירור מים שלי (העתידנית ;D) למיכל של עדן והמים בו קפואים! אי אפשר לשתות אותם ככה סתם צריך להוסיף מים חמים כדי שיעלה טמפ (המים ממממששש קרים) מה אתם אומרים על הרעיון הקירור יהיה הרבה יותר יעיל. לא ככה? :

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by shibby15,

בקרוב (10 ימים) אני קונה XP 2400 עם לוח 8K9A2 (עם הפלוס ) וזכרון ג'ייל 3500 והשאלה היא אם להישאר אם הSLK-600 או לקנות את הערכה הבאה...על זה אני מדבר...

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by ScreameR,

זה דיי פשוט לעשות את זה... קחו בקבוק מלא במים תשברו מרקר ותוציאו את הספוג מתוכו שימו אותו במים ותנו לו שעה ככה... יוצא מגניב אבל איך אפשר לעשות שזה יהיה עם בועות כאלה שמים לב שזה עם בועות? איך ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ערב טוב דבר ראשון ;D מכיוון שאין לי כסף או משהו וגם אני לא ממש מתעניין במודינג ליופי כלומר לדים וכו' החלטתי להתחיל לצייר קצת על הדלת ( אין לי כישרון ציור בכלל אבל אמרתי ננסה מה יהיה ) מצטער על האיכות הגרועה אבל זה בעיה כי זה בעיפרון וגם אם אני שם פלאש הדלת מחזירה אור... אז תנסו להבין מה הולך ( מקווה שתצליחו חח :) ) טוב ככה אני צריך להוסיף עין שנייה כבר הוספתי 3 פעמים אבל זה לא יצא ישר ואת התופסן אני שם גם בצד השני טוב אז מה אתם חושבים? בינתיים יפה? יש הצעות לציורים ( לא מסובכים ) או סמלים או משהו ? והשאלה החשובה ביותר שיש לי : עם מה לעבור על הציורים? אני צריך משהו שיורד אבל לא יורד עם מחק כי ככה אם אני אפשל אין לי כוח לעשות ספריי על הכל ני…

• 9 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.