אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
השם המלא של הספק- LC-B400ATX זה ספק של 400W. את הספק הביאו לי מKSP כחלק מהאחריות לאחר שהקודם נשרף.... בדקתי באינטרנט וטווח המחירים שלו בין 100-150. אני רוצה לעשות למעבד OC....זה אפשרי מבלי לסכן את המערכת/מעבד????
-
- 11 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוור על כרטיס המסך שלי הוא ניהיה ממש חם הכרטיס הוא geforce 4 64 mx 440 אייך אני מתקין עליו מאוור? מאיפה אני משיג את המאוור ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי 7300LE שך POINT OF VIEW. כרטיס די חרא אבל חיים לאחרונה גילתי את המושג OC ואני רוצה לעשות זאת אך לא מצאתי תוכנה בטוחה ואמינה לעשות את זה. לא חייב להיות שיפור ענק, רק שיפור קטן (פתיחת צינורות אפילו) ד"א, אם אני יעשה את זה, זה אוטומטית מוריד את האחריות?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC למפרט שלי , משנה דברים בביוס והכל נראה כעובד וכשאני חוזר לVISTA כאילו כלום לא השתנה , OCCT ו EVERST מראים שאין OC אם אני חוזר לBIOS הוא שוב מראה לי שיש OC הכל כרגיל לוח P5N32-E SLI מעבד Q6600 G0
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה צריך להוריד את המכפלה כשעושים O\C? כדי להשאיר את הטמפ' נמוכה?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולכם! כשהמארז שלי יחזור מהיבואן אני רוצה לעשות לו כמה מודים ואגב אני אף פעם לא עשיתי שום מוד פיזי למחשב שלי אבל אני יודע היטב איך לטפל בו..... D: 1. אני רוצה לעשות מאחורה חורים, שיהיו גדולים יותר, הם קטנים מדי ככה וזה חוסם את כל האוויר ויוצר רעש נוסף, בעזרת איזה כלי עדיף לי להשתמש? האם מקדחה רגילה תספיק? 2. אני רוצה להחליף את המאוורר ואולי גם את הHS שיש לי על הכרטיס מסך, אני צריך שתמליצו לי, בעיקר על מאוורר שיהיה שקט כי מה שבא עם הכרטיס הוא רועש לאללה, ומי שיש לו את אותו הכרטיס בטח מבין אותי: GIGABYTE R9000 pro II וגם אם יש משהו בדרך אז אולי על גוף קירור לכרטיס מסך אבל זה לא מה שחשוב, מה שחשוב זה המאוורר כי כרגע הוא עושה לי חור בראש ואני לא מצליח לישון אי…
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
-
-
היי, בשעה טובה קניתי היטסינק של זלמן לנורת'ברידג' כדי להפטר מכל הפאקים של המאוורר שדי אף איי תקעו שם.... עכשיו, ההיטסיטנק הוא בגודל שמכסה ממש את כל הצ'יפ והקטע הירוק שסביבו, עכשיו השאלה שלי אם את הגריז אני אמור למרוח רק על הסנטימטר הרבוע השחור של הצ'יפ(הקטע השחור באמצע) או על כל מה שההיטסינק בא איתו במגע?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
Heading ;D עריכה : אה, יש עברית (-: טמפ': cpu : 40 - 47c idle, 55~ load gpu : dosent come with a sensor )-: כאמור, ספק everpower 400W. המערכת שלי לא צורכת יותר מ250W.
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לוח GA-EP43-DS3L יאפשר לי להגיע ל-3.8GHz עם Q9550 (כמובן יציב ל-24/7)? נ.ב: הקירור למעבד הוא: Scythe ninja 2
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע מחשב המבוסס על מעבד הברטון 2500. (איזה סטפינג הכי טוב ל OC ?) המפרט יהיה בשביל אוברקלוק מקסימלי! לכן אני צריך לוח אם טוב, אני מתלבט בין האיפוקס לבין האביט, אני רוצה לוח שמבוסס על NFORCE 2.. זכרונות, איזה יתנו לי ביצועים הכי טובים באוברקלוק ומשחקים?, אני יודע זה שאני צריך 3200 ו1024 MB (ג'יגה ראם) ושיהיה בשני סטיקים כדי שאני ינצל את הדואל. התקציב נע בין 3000-3500. נ.ב אני גם צריך קירור טוב, חשבתי על ה SLK 600 או על ה SLK 800, איפה ניתן להשיג אותם בארץ ? ובבקשה כל מוצר שאתם ממליצים לי עליו תנו קישור. תודה לכל העוזרים
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=198
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להכניס ל Antec Solo מאוורר 120 מאחורה, ומקדימה 92. תקנו אותי אם אני טועה. אני מחפש מאווררים לקירור המארז וחשוב שהם יהיו כמה שיותר שקטים ! תקציב הוא עד 50 שקלים למאוורר... יענו 100 שקלים לשניהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות OC שלא דרך הדרייברים המקורים בתוכנה ושהם כן ישמרו ולא כשאני עושה ריסאט אז הכל יעלם. עד היום מצאתי רק בדרייברים של אומגה ובדרייברים המקורים בתוכנה את האפשרויות ל OC אבל שתיהם יצאו ממש על הפנים. בתוכנה של הדרייברי (וגם בגרסאות העדכניות ביותר) פשוט שעושים ריסאט אז זה נימחק וגם התוכנה מאוד מאוד כבדה. באומגה סקריפט הדרייבר עצמו ממש על הפנים המשחקים עובדים לי רע מאוד (מבחינת מראה וביצועים ביחס לדרייבר המקורי) וגם פה יש את הבעיה של ה OC כשעושים ריסאט אז זה נימחק. ואם אפשר גם אפשרות לדעת טמפרטורות של הכרטיס.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם שימוש בשני רדיאטורים (כל אחד עם מאורר נפרד) יגרום לירידה משמעותית בטמפרטורה ? ומה עם שימוש בשני מאוררים על רדיאטור אחד ? הבנתי שצינורות ברוחב 1/2" יקררו הרבה יותר טוב - יש להם איזה חיסרון ? יש איזו סיבה להעדיף 3/8 ? יש טעם להשקיע עוד 100 שקל וללכת על Eheim 1260 ולא על 1250 ? ומה לגבי ה hydor l30 ? כמובן שאני עובר על סקירות ובדיקות בנוגע למשאבות האלה, אבל הייתי רוצה לשמוע גם את דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי יש לי INTEL PENTIUM D 925 איזה יש אחד זול שמתאים בול
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
די מיציתי מה אני צריך בכותרת. אני הולך לקנות לעצמי Antec P280, שמגיע בלי מאווררים קדמיים, ואני רוצה שיהיה מאוורר שיזרוק אוויר ישירות על הקשיח שיהיה במחשב. מנסיון, הם חיים יותר זמן ככה. אפשר להתגמש קצת למעלה במחיר אם זה שווה את זה, שני מאווררים, 120 מילימטר, שקטים (וזה חשוב כי אני ישן באותו חדר עם המחשב) אבל שידחפו הרבה אוויר. רצוי מיסבים מוצלחים יותר ממיסבים כדוריים פשוטים. יש הצעות? רצוי משהו שזמין בזיגזג או ב-RSM, שמשם אני קונה חלקים למחשב.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיזה ערך ביחידות db ניתן לשמוע באוזן בלתי מזויינת? כמה CFM מינימום צריך מאוורר לזרוק ע"מ שיחשב למאוורר חזק יחסית?
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חברים שלום, הקדמה קצרה ואז השאלה.. לאחי יש מחשב עם מעבד פנטיום 4, שהחל להיכבות אחרי עבודה קצרה ולא מאומצת.. כשבדקתי עם אוורסט את הטמפ' של המעבד ראיתי שהיא הגיע ל 70 מעלות, אחרי פתיחת המארז ראיתי שכל המאוורר של המעבד מלא באבק ושככל הנראה צריך להחליף את המאוורר. בדקתי בכמה חנויות ואני כנראה אלך על מאוורר סטנדרטי ופשוט של ארקטיק קולינג: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=71&language=en שעפ"י המפרט מתאים למעבד פנטיום 4 וגם מגיע עם שכבה של גריז ככה שאני חוסך את קניית הגריז. עד כאן ההקדמה.. השאלה היא האם יש חשיבות למרחק בין המאוורר של המעבד למאוורר האחורי שפולט את האוויר.. כי הם ככל הנראה יהיו מקבילים.. ולא נראה לי שזה כל כך משנה אבל…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שמתי לב שעם הקירור סטוק של INTEL הקירור של הצ'יפסט ממש קרוב אליו אז חשבתי שאם אני יקנה TUNIQ בכלל לא יתאים? הלוח הוא 965P-S3
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
קניתי תקירור הנ''ל לכרטיס מסך שלי 6800 רגיל. ואני רוצה לעשות אוברקלוק למישהו יש מדריך רעיון הסבר מפורט.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחשב שלי מאתחל את עצמו לבד וזה התחיל לקרות כמעט מהרגע שקניתי אותו לפני שנה וחצי לערך ( מדובר בפנטיום 4 ) המחשב היה אין ספור פעמים במעבדה תחת אחריות אך כל פעם הבטיחו לי שהבעיה נפתרה או "לא ראינו שום תקלה" אחרי שפסלתי כל אפשרות הגיונית אחרת די ברור לי שהתופעה של האתחול מחדש קוראת בגלל התחממות של המעבד שלפי הביוס מגיע לסביבות 70 - 75 מעלות המאווררים של המעבד ושל הלוח עובדים ואני אפילו מנקה אותם עם ספריי לחץ אויר כדי למנוע הצטברות אבק שיכולה לסתום את המאוורר אך ללא הועיל המחשב מתחמם ומאתחל את עצמו לפחות מספר פעמים ביום לאחר שהסברתי את הבעיה מה האופציה הטובה ביותר למניעת ההתחממות תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אפשר עם דבק 3 שניות? השאלה היא עם זה יוליך את החום או לא?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-