עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אנשים אני צריך לדעת מידע על טמפרטורות עבודה מומלצות של מעבדים שונים האם מישהו מכיר לינק מדובר על P3 933MHZ P4 775 3.0 GHZ AMD 3800*2 DUAL CORE P4 CELERON 1.7 GHZ THANX

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  2. ההתלבטות שלי כרגע בתקציב הזה: ZALMAN ZM F3 http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm או: thermaltake thunderblade 120: http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1926~18~0.htm אני מחפש מאוורר עם דגש על דחיפת אויר יותר מאשר השקט, אני לא פנאט בקשר לשקט, רצוי שיהיה שקט אבל לא משהו קיצוני.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by Alon_Solo,

אני מתכנן לקנות מחשב AMD פשוט. לוח האם ככל הנראה יהיה ASUS M#A78-EM. אני שוקל לעשות OC למעבד היות וזה גם ככה מוצע כשירות במקום בו אני מתכנן לקנות (SkyPC). השאלה שלי מעט מורכבת ומקיפה בשביל לא לחדד שלושים פעם את התשובה שלכם: א. אילו מעבדים מתאימים למשימה? הבנתי שיש כאלו שמתאימים במיוחד. ב. מה המשמעויות של OC? (הכוונה לרכש קירור מתאים וכו') ג. האם זה משתלם? (אם לדוגמא אני צריך לקנות קירור ב-100 ש"ח, האם לא עדיף לוותא ולהשקיף את הכסף במעבד חזק יותר)

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by Shiker,

היי חברים ראשית זה המפרט שלי לוח אם Asus P5kc כ. מסך Zodiac 8800GT512 מעבד quad q6600 ספק כוח corsair 450W מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade מארז Saggita זה בעקרון הרוב לא אתאר את הכל.. העניין הוא שאני משחק במשחק או עושה איזו פעולה אינטסיבית במחשב הטמפ' של הכ. מסך עולה ל- 89 ואף 91! השאלה אם זה תקין ? היו לי מספר מסכים כחולים ברגע שהמחשב נתקע עשיתי את הדברים הבאים שידרגתי את הביוס, שידרגתי את הדרייבר של ה. מסך ואף שנמכתי אותו וכו.. אני אובד עצות יש לי עדיין אחריות על הכ. מסך השאלה אם יחליפו לי ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  5. המשך אוברקלוק E5200 ולוח gigabyte G31M-ES2L מספרים ושאלות... FSB-266 SPD-3.33 מתחים על אוטו' מהירות מעבד חדשה 3.33GH ומהירות זיכרון חדשה890MH OCCT 6 שעות ללא קריסה מתח מעבד מקסימאלי(מצב אוטו) 1.36 (בביוס1.38) טמפרטורה מקסימאלית בבדיקה 65 מעלות. האם צריך לשנות משהו?? האם יש סכנה לזיכרונות שישרפו בגלל המהירות החדשה שלהם?(במקור הם 800MH) האם ניתן לעבוד עם המחשב במצב הזה 24\7? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by idanaz,

שלום יש לי מעבד AMD 6400 X2 AM2 3.2GHZ לוח אם אסוס M2A -MVP ספק 550W CHIFTEAC 4 GIGA RAM האם המעבד שלי יכול להגיע ל כיוון ה 3.6 GHZ הבנתי שהוא קצת בעייתי בגלל שהמכפלה שלו סגורה. על פי מי שמכר לי אותו או ששטויות וניתן לעשות לו O.C סביר תודה רבה עידן

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by slrr,

זה יהיה בונוס גדול אם תסבירו לי איך לעלות תמונות לפורום... אוקי אז המפרט שלמטה.. EIST על דיסאייבל... 400, מכפלה 8 ,אפיק כ.מ נעול על 100, זכרונות על יחס של 2.4 מהירות נוכחית של 960.. בעיה: ב-CPU-Z הוא מראה לי קפיצות של המכפלה בין 6 ל-8,,,, למה???

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by super4life,

אני אוכל לעשות oc גדול ל כרטיס מסך זה? club3d ati hd 5850 ואם אני אוכל לאיזה כרטיס הוא יהיה שווה ועד כמה הוא יהיה יותר חזק מפרט שלי הוא amd phenom 2 x4 945 4g 1033 ghz chieftec a-135 550w nzxt zero 2 arctic cooling fan 120mm

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. אז הסיפור הולך ככה, יום חמישי התחלתי להרכיב את כל חלקי קירור במים שיש לי, התחלתי במגדל הקירור שלי (ואני בכוונה קורא לו כך,התמונות,שעוד לא העלתי, מסבירות), עברתי לפרק את הלוח מהמארז ולחבר את הבלוק של הCPU - נעשה , פרקתי את המאוורר של ה כ.מסך והרכבתי את הקית' (שהיה סיוט ואני לא ממליץ עליו לאף אחד !!), עוברים הלאה לזכרונות, מגניב היה קל, וחלק אחד אחרון לפני הנפילה - המאגר, שהיה מן הסתם קל להרכבה, ועכשיו לנפילה ....... למה לעזזל לא שמתי לב שהמשאבה היא 1/2" וכל ההרכבה נעצרה, ועכשיו אין לי מחשב עד שאני אמצא מתאם וצינור 1/2" .

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. Started by iosi,

שלום, אני מחפש משהו שבטח כבר קשה למצוא, מדובר בתושבת ובקליפס של סוקט 423 שמקבעים את הגוף קירור והם נשברו והם מאוד קריטיים לטמפ' של המעבד. אלו החלקים: אני צריך אחד כמו הכסוף ואחד כמו השחור. אם למישהו יש את זה או יודע איפה מוכרים בארץ זה יעזור לי מאוד! תודה!

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by dorman2,

שדרגתי מחשב וותיק והחלפתי את המעבד מסוג P4 2ghz 400M FSBsocket 478 למעבד P4 HT 3Ghz 800M FSB. במעבד הישן מדדתי טמפרטורה של כ-32C במצב שאין פעילות ( טמפ' חדר 28C). ניצלתי את הרכבת המעבד החדש לניקיון כללי של מפזר החום. משטחי המגע של המפזר והמעבד נוקו למשעי והשתמשתי ב AC5 בתור משחה תרמית. אני מקבל טמפרטורה מינימלית של 40C עבור טמפ' חדר של 28C ומטפס ל 53C כשמתחילה פעילות. האם זה מצב תקין? האם עלי לנסות לפרק את המפזר ולהרכיב מחדש? מצ"ב CPU-Z ן EVEREST [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by imperious,

אני מזמין מפרט בע''ה עוד כמה ימים וביקשתי מSkypc שיעשו לי OC על המעבד, האם הקירור הזה טוב קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME ¤179 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-Freezer-Xtreme האם יש משהו במחיר דומה עם רמת ביצועים יותר גבוהה? אם כן מה .. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  13. שלום, אני חדש בOC ורוצה להמהיר את המעבד Q6600 לכמה שלא יהיה ואת הזיכרונות שלי מ800 ל1066 של G SKILL עם לוח אם PQ5L-E של אסוס. השאלה שלי היא - האם חייב להעלות מתחים על ההתחלה או שאני יכול להתייצב בתדר מסויים עם הזיכרונות ב1066 ונעילת הPCI E ב100MHZ רק ע"י העלאת FSB? אני פשוט לא רוצה להסתכן עם מתחים וכיוצ'. המפרט המלא בצד, יש לציין שכרגע בIDLE ובPEAK המעבד שלי עומד בין 45 ל50 עם הקירור שבמפרט. עריכה: יש כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386648.0 את אותו הנושא בדיוק, אני מניח שאפשר לנעול (רק מקווה שיתפתח שם קצת...).

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by Danix60,

טוב אחלה תוכנה =] איך אני משתמש בה ? ד"א היא מראה לי שיש לי 2.9GHz אבל CPUZ מראה לי 2.6 על איזה תוכנה לסמוך?

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  15. שלום. יש לי המעבד למעלה והוא מגיע במבחן עינוי של PRIME95 ל-54 מעלות. רץ על וולטאג' 1.350. וליבה אחת שלו ב-5 מעלות יותר חמה מליבה אחרת. אני קצת מודאג מכך, מאחר שלפני כן השתמשתי ב-AMD3000 והוא לא עבר את ה-50. האם אני צריך להיות מודאג??? אגב, הקירור שלי הוא סטוק ובחרתי להשתמש במאוורר סטוק של אינטל במקום במאוור המקורי של AMD - הןא הרבה יותר שקט ומקרר.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  16. איזה קירור מומלץ יש בKSP עד 80-100 שקל ? איך אני מרכיב את הקירור על המעבד ? זה מסובך ? צריך לפרק את הקירור סטוק ? שמגיע עם המעבד ? אפשר מדריך ?[עם תמונות] תודה !

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  17. שלום, אני רוכש מחשב חדש שמגיע עם ה-Q6600 והחלטתי לעשות OC למעבד למהירות 3 Ghz, רציתי לדעת איזה קירור יהיה הכי אפקטבי והכי שקט לתנאים, עד 200 שקלים. בנוסף, רציתי לדעת אם בכלל אוכל לבצע את ה-OC הנ"ל עם החלקים הבאים: SeaSonic M12 - 500W Gigabyte GA-EP43-DS3L G.Skill 4GB (2X2GB) 800 Mhz CL 4-4-4-12 CoolerMaster CM 690 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by IME3,

למי יש GTX280 ולאיזה טמפרטורות אתם מגיעים הבנתי שבמאמץ המקסימום הנורמלי אמור להיות 85 מקסימום יש כרטיסים שמגיעים מעל 100 מעלות מה עושים במצב כזה האם מדובר בכרטיס שאפשר להחזיר ולהחליף? סתם מעלה שאלה עדיין מחכה ל ASUS GTX280 שלי כבר מיום רביעי שעבר קיצר איזה טמפרטורות מקסימום זה מגיע לכם

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by n1ka,

שלום רב קודם כל האם אפשר להסתמך על המוניטור בRIVER TUNER ? הוא מראה לי 42 במנוחה ובמאמץ קופץ בערך ל56-58 כמה אני יכול להגיע ?

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by TheShadow,

מה המקיסימום שמותר לי להגיע? 60 מעלות זה בסדר? (המעבד מגיע 2.0 אני הפכתי אותו ל2.5 אבל הטמפרטורה עלתה ל60 אז הורדתי ל2.4 ואני על 40 ככה...)

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by KyleIsle,

הי, יש לי מעבד Prescott 2.8E, עם Thermalright SLK-948U. כרגע יש לי מאוורר של Vantec מדגם Stealth, שמגיע ל-RPM 1700. זה שקט, אך לא מקרר מספיק. איזה מאוורר אתם ממליצים? מכל המידע שהצלחתי לאסוף באתר, הגעתי למסקנה שיש את ה-Enermax 80mm, אך באתרים שונים בחו"ל כתוב שהוא מומלץ לקירור מארז ולא מעבד. תודה, אסף

22. Started by ESC,

יש לי מחשב חדש P-4 3000 והורדתי פה את התוכנה speed fan 4.16 והיא מראה שהמעבד בטמפ' של 52 מעלות ולפעמים אפילו יותר.. (תמונה מצורפת) המאווררים בד"כ בשקט אבל לפעמים יש להם רעש חזק.. ועדיין המעבד נשאר בתחום של 52 מעלות ויותר?? האם זה נורמלי? ומה ניתן לעשות?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

23. Started by Krazy-Hawk,

שלום, קודם כל חושב לציין כי אני לא אוברקלוקר, אולי רק בקטנה לכרטיס מסך אבל זהו. הכוונה לקדמת המארז - מאורר שיכניס אוויר... אחד שמוציא יש כבר בסטוק. רציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאורר 120 מ"מ למארז CI-6a21 של קומפוקייס. אז ככה: במידה וכן כדאי להוסיף א. תמליצו לי על אחד הכי שקט שיש, לא רוצה ולא צריך עם אורות ושטויות, אחד עם תוחלת חיים ארוכה. ב. האם המסנני אבק שיש במארז זה ימנעו לגמרי כניס של אבק ? ג. בשביל מה בכלל צריך מאורר מקדימה ?? תודה.

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  24. יש לי סטיק 512 של A-data DDR400. ב HTT של 200 הוא עובד יופי על 2.5-3-3-7 אבל כשמעלים את ה HTT ל 210 הוא כבר לא מוכן לתפקד. הייתי צריך לשחרר תזמונים ל 3-4-4-8. גם הוספת מתח לזכרון לא עוזרת. הגעתי עם התזמונים האלו עד 235 ואז הפסקתי כי כשהעליתי ל 240 המחשב התחיל להכבות לבד,למרות שהמתח היה רק 1.55 והטמפרטורות היו בסדר גמור. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? בכל אופן, לפי מה שאנשים פה אומרים הזכרון הזה יכול להגיע הרבה יותר רחוק בתזמונים נורמליים... אולי פשוט קיבלתי סטיק עם שבבים אחרים? המטרה שלי היא להגיע ל 250 כלומר 500MHZ. ובמעבד ל 2500MHZ. ד"א שאר המפרט הוא A64 3000+ 754, GA-K8NS, HEC 400

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by Kapishe,

טעות

• 0 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.