עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אחרי כל הט'ראדים שמפחידים מהרעש האיום והנורא של כל המאווררים שבאמת עושים משהו, מדוע שלא תאמרו כמה מילות סיכום על קירור מים כפתרון? מחיר, חברות, ויעילות ביחס לקירור אויר עם רעש נסבל. תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. היום בבוקר הוספתי למעבד שלי קירור מסוג Scythe Katana 3. למחשב מארז מסוג Sonata III, ומכיוון שלא ידעתי לאיזה כיוון לכוון את המאוורר של הkatana 3, חיברתי אותו בצורה שמופיעה בתמונה. האם החיבור הזה אופטימלי למארז הזה, או שעדיף לכוון אותו לכיוון אחר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by NiMo1771,

יש לי 2500K ועשיתי לו OC ל4.4GHZ, אבל בבדיקות מאמץ כמו prime95/occt וגם 3dmark11 התדר נשאר על 3.4GHZ (י3dmark כותב שהתדר 4.4ghz אבל לפי התוצאה אפשר לראות שהוא עדיין על 3.4ghz) למרות שלפעמים לא בזמן בדיקת מאמץ אני כן רואה את המעבד עולה ל4.4GHZ ואחרי כמה שניות חוזר למנוחה הבעיה הזאת התחילה מאז שעדכנתי את הביוס לuefi, אבל אני משתמש באותן הגדרות שהשתמשתי לפני העדכון אז אני לא מצליח להבין מה הבעיה.. מה צריך לעשות בשביל לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

יש לי מארז COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN הבעיה היא שהוא מאוד רועש, מה אני צריך לעשות כדי להשתיק אותו, אמרו לי שאני צריך מאווררים, אבל אני לא יודע איזה.. תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by shlomo_l,

עם איזה תוכנה עדיף? כי לפי מה שהבנתי הכי טוב זה עם צריבת ביוס שאני לא יודע איך עושים ואם מישהו יכול להסביר לי איך? בבקשה ותודה!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  6. אני מתלבט בין שתי מערכות קירור נוזלי, אחת corsair hydro h40i והשניה antec khuler 620 התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, עם המערכות קירור הנ"ל צריך להחליף נוזל? עד עכשיו היה לי SCYTHE MUGEN 2 שמתחיל לקרטע והוא עושה הרבה רעש לאחרונה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by FreeStyle,

Sensor ------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Gigabyte 8I915P / 8I925X / 8I945G / 8I945P / 8I955X Series Temperatures: CPU 43 °C (109 °F) מעבד GPU 50 °C (122 °F) כרטיס מסך Maxtor 6L160M0 35 °C (95 °F) הארד דיסק מעבד זה טוב? נראה לי שכה.. יש לי INtel 3.2GHZ הארד דיסק זה מעולה? לא כן יש מתחתיו מאוור ענק. אבל הכרטיס מסך יש לי בעיה איתו אתם לא חושבים שזה קצת מוגזם? אגב זה נוסה במצב של גלישה באינטרנט לא מאמץ מיותר. אין לי מאוור לכרטיס מסך רק כזה דבר עם פסים שחורים שעליו כאליו מרכיבים תמאוור צריך לקנות מאוור לכרטיס מסך צריך נכון? תוכלו להמליץ על אחד ש…

8. Started by Tamir61,

>יש לי את המפרט הבא : > > > > >טמפ' : >Temp 2 = מעבד >Temp 1 = לוח אם > >מעלות במנוחה : > > >מעלות במאמץ : > > > >צורת המארז : > > >2 מאחורה מוציאים אוויר + ספק החוצה >2 מכניסים אוויר אחד מול הצ'יפסט וכרטיסי הPCI ואחד מלמעלה.. > >המאוורר על המעבד הוא סטנדרטי.. >*המאורר של הצ'יפסט מנותק כי הוא עושה רעש וגם ככה לא יעיל >במיוחד.. >המחשב עבר ניקוי אבק והוא נקי לגמרי.. > > >בAquaMark המחשב מקבל 30 אלף.. >הביצועים של המחשב פחות מספקים אותי מפעם.. (לפני שנה) >אלו ההגדרות OC החדשות שניסיתי : > > >העלתי ב0.025 את המתח >את הFSB…

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by shlominavi,

שלום אני אמור לקבל השבוע מחשב ויש לי מארז CM690 הוא מגיע עם 2 מאוררים...ואני מוסיף לו עוד 2...איך כדאי לשים אותה...שתיהיה סירקולציה טובה?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  10. יש לי מעבד 2.4B. ולוח MSI 865PE NEO 2 S. הטמפ' שלי במנוחה בוינדוס (לפי EVEREST וHMONITOR): לוח: 32-33. מעבד: 35-38. כשאני מכבה את המחשב ונכנס מיד לביוס כדי לראות את הטמפ', הטמפ' שם גבוה ב-4 מעלות למעבד ממה שהייתה בוינדוס ברגע שכיבתי את המחשב. לדוגמא אם היא הייתה 35 לפני הכיבוי בוינדוס, בביוס אחרי הכיבוי היא הופכת ל39. הלוח נשאר אותו טמפ'. אחרי שאני בודק את הטמפ' בביוס ואני חוזר לוינדוס אני רואה את הטמפ' שהייתה בביוס אך תוך כמה דקות היא חוזרת לטמפ' הרגילה (פחות 4 מעלות). האם זה בגלל שבתהליך הכיבוי המעבד מתאמץ קצת, ולכן הטמפ' עולה, או שיש הבדל בין מה שמוצג לביוס למה שמוצג בתוכנה (יש זיוף)? תודה לעונים. עוד שאלה היא האם ניתן לדעת אם הלוח מזייף בטמפ', או מישהו יודע…

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by Gritzman,

שלום, בעת שימוש במחשב הושמעו צפצופים והמחשב היה ב75 מעלות. פתחתי את המארז פירקתי את הגוף קירור והמאורר ניקיתי אותם ומרחתי גריז תרמי חדש, ושומן המאורר) כעת בעת הדלקה הטמפרטורה מתחילה מ65 ומיד מגיעה ל85 מעלות, המאורר מסתובב בכ3000 סל"ד ובעת בדיקת מאמץ הוא מגיע לאחר מספר דקות ל106 מעלות ונכבה. יש לציין שבעת שימוש רגיל בגלישה וורד הוא קבוע על 90. האם הבעיה היא במאורר וגוף הקרור? או שהבעיה בחיישן? (המעבד הוא כפול ליבה LGA775 לוח אם ג'יגה בייט, קירור מעבד מקורי של אינטל) אם הבעיה בקירור איזה קירור מומלץ?(עדיפות למשהו יחסית זול) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  12. יש לי מעבד intel p4 2.4 Ghz. תוך כדי המשחק doom3 טמפ' המעבד שלי מגיעה ל49-50 מעלות. בטמפ' המומלצות על פיכם נכתב כי 45 מעלות הינו חסם הטמפרטורה העליון המומלץ. האם טמפרטורה כזו יכולה להוות גורם לתקיעת המחשב (שאכן נתקע רבות רק במשחק זה). המעבד ללא אוברקלוק. אם כן חשבתי להוסיף מאוורר 120 מ"מ בקידמת המארז. השיפור בהורדת הטמפ' יכול להגיע ל- 5 מעלות ויותר ? בהנחת סידור נכון של החוטים במארז ושאיבת אבק. כמו כן ברצוני לדעת למה הטמפרטורה מגיעה לגדלים כאלה במעבד ללא אוברקלוק ? אבק על גוף הקירור ? התיישנות (?) המשחה התרמית ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  13. שלום. יש לי מאוורר 120 מ"מ למארז של zalman f3 כניסה שלו - 3 פינים. יש לי לוח אם gigabyte ga-z87-hd3 שכל יציאות המאוווררים שלו הם של 4 פינים. איך אני יכול לחבר אותם? האם אני צריך מתאם מיוחד? אם כן, איזה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם כדאי לקנות את כרטיס הזכרון הזה למטרות של OC? בכלל איך החברה ADATA בOC , אפשרי להגיע איתם לרמות גבוהות? ואני מבקש תשובות שהגיעו מעובדות ולא מה שאנשים חושבים אילו חברות של זיכרונות נמצאות מעל החברה ADATA ביחס לOC?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  15. רצ:ב מפרט החדש שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W למע זו מתוכנן בעתיד OC כמה שאלות: 1. האם החומרה שהומלצה לי אכן מהווה בסיס ל-OC טוב? 2. מבחינת פיזור חום, כרגג המע נכנסת למארז קיים שלי בעל 2 מאווררים (קידמי ואחורי), אני צריך בבקשה המלצה למאוורר למעבד שעדין לא נרכש ובנוסף המלצות לשיפור סירקולצית האוויר (כל האמצעים כשרים, HS, משחות , מאווררים) 3. לגבי מאוורר למעבד , האם הוא תלוי במארז או בלוח או שאין בעיה של התאמה, צריך המלצה - תקציב: עד 250 שח אנא חברים, אני זקוק לעזרה דחופה הכוונה לאפשר OC בעתיד ללא נזק.

• 3 תגובות
    • 396 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

אהלן חברים הגעתי ל4GHZ עם הטייפון! על מתח 1.5V מע' יציבה. הוספתי לOCDB אבל זה לא מתעדכן! טמפ' 48 - 63 מעלות!

• 3 תגובות
    • 427 צפיות
  17. Started by Leo101,

שלום חבר'ה.... יש לי מעבד 2.8 פרסקוט ואני רוצה לעשות לו oc... חשבתי על המאוורר הזה.... Thermaltake SlientTower.... רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים? אני יודע שהוא שהוא שקט בגלל השם (האמנם?) אבל האם אני יכול לבצע איתו אובר קלוקינג מתון? ואם כן באיזה רמה?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by ohad_intel,

היום קיבלתי את הצג LCD שהזמתי מארהיב , עכשיו קיבלתי את הצג ,פינים , וכבל שאני לא יודע לאן הוא הולך!! תמונה של הכבל (מצטער על האיכות): ועוד שאלה. קנית מארהיב גם 3 לדים אדומים (אולטרה ברייט) 5V וקנתי גם 3 נגדים של 1K אוהם (הזמתי 3 וקיבלתי 10....) איך אני יכול לחבר אותם לספק? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by miller84,

שלום לכולם. סיימתי להרכיב את המחשב שלי סוף סוף ועכשיו אני רוצה מכם בבקשה חוות דעת. יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 שהרכבתי עליו קירור של Zalman ‎CNPS9300 AT‎. אני רוצה בבקשה לדעת האם הטמפרטורה של המעבד שלי תקינה כאשר הוא בעומס של 100%. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by davis5,

יש לי gigabyte 9550 128mb 128 bit האם ניתן לעשות לו overcloking ואם כן איך? תודה!

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  21. שלום, ברשותי Core i7 920, מקורר על ידי הTrue 120 Ultra החדש שבא עם המאורר... המאורר שבא איתו מתחבר ללוח בשלושה פינים, ורץ במהירות של 1700RPM... האם ניתן לשלוט בו והלגביר את הקצב (אם כן, עם איזו תוכנה) או צריך להחליף במאורר שמתחבר ב4 פינים? תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by stingeR-,

אני מחפש מאורר 120MM בתקציב כמה שיותר זול(עדיף שלא יעבור את ה80 שקל) בעל הביצועים הטובים ביותר(אם אפשר לד כחול יוסיף כאן המון..)

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by Monopoly,

יש לי E5200 באוברקלוק על 3.12 GHZ, עד פה הכל טוב ויפה הבעיה היא שלפעמים אני משחק משחקים קלים-בינוניים או סתם מולטי טאסקינג והמעבד מקפץ בין 1500GHZ ל3.12 בעצמו כדי לחסוך בחשמל. אני מעוניין לדעת איך אני מפסיק את האופציה הזאת כדי שהמעבד ישאר על קלוק קבוע כל הזמן המפרט בצד מעודכן אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב =] שבת שלום

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by PuMbA,

http://zalman.co.kr/product/cooler/7700-478MBlist_eng.htm זה המאוור הראשון של המעבד הראשון שאני רוצה לקנות ... לבדוק יותר נכון ... http://zalman.co.kr/product/cooler/7000(AB)_478MBlist_eng.htm זה השני .... http://zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_478_eng.html זה השלישי עכשיו בין הקצה של הלוח אם שלי מלמעלה יש לי סנטימטר אחד בין הלוח לספק כוח אני לא יודע אם המאווררים יתאימו לי יש לי לוח אם MSI 845 Ultra-C תודה ...

25. Started by yehob,

עשיתי OC למחשב שלי.. הגעתי ל115 FSH מה שנותן לי כרגע 1.7 מגה הרץ עכשיו כשאני עולה ל FSH 120 המחשב מגיב בצורה מוזרה הכרטיס קול מפסיק לעבוד ואז לאחר כה דקות המחשב ניתקע. יש לי מערכת קירור די טובה המחשב על 33 מעלות במנוחה ו40 במאמץ חשבתי אולי להעלות את המתח?? רק שאין לי מושג איך קוראים לזה בביוס אם מישהו יכל להגיד לי... חשבתי אולי הזיכרון הפנימי מגביל אותי בגגל שיש לי SDRAM 256 מהירות 125 מגה הרץ שזה לא הרבה אם יש למישהו איזה עצה איך אני יכול להמשיך ב OC אני ישמח לישמוע. שאלה אחרונה איך עושים OC לזיכרונות?? תודה לכל מי שקרא וענה

• 3 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.