עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by PROSK8,

אני רוצה להסיג [glow=red,2,300]בארץ[/glow] חנקן נוזלי או קרח יבש ומה זה אתנול אני רוצה לדעת אתם יודעים מה המחשב הכי קר בעולם ומה הקירור עליו וגם מה הטמפרטורות תודה לעוזרים הו אני יודע שצריך לחפש אבל לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  2. Started by tal^_^,

היי אני מעוניין להכין MOD למקלדת שלי, שיהיו בתוכה (מתחת למקשים) לדים כחולים, ראיתי באיזה אתר (אני לא זוכר באיזה) מדריך, התוצאה נראתה יפה, אבל הבעיה הייתה שהם לא הראו איך לחבר את הלדים (הם אמרו פשוט לקנות את כל החומרים באתר, במכיר מופקע). אז אם יש לכם מדריך, או סתם עצה תרשמו אותה. נ.ב רצוי שהמתח ללדים לא יבוא מהמקלדת (אם מקור כוח חיצוני) תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום . אני מעוניין לשפר את קירור המעבד במחשב השולחני שלי . איזה קירור יתאים לתושבת בלוח האם אצלי. מצורפת תמונה. תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  4. הייתי מעוניין בהסבר כמה שיותר מקיף על חסרונות הקירורי מים למעבד. אני רוצה להחליף את הקירור הסטוק אינטל הישן שלי למשהו כמה שיותר קומפקטי תוך כדי עמידה בביצועים גבוהים ככל האפשר, והבנתי שאין יותר טוב בתחום מאשר קירור נוזלי. אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום הסבר על ייחס הבלאי של סוג הקירור הזה (אם יש) בייחס לקירור אוויר. הכוונה היא שקצת מוזר לי שנוזל קירור יכול להחזיק כל כך הרבה שנים מבלי הצורך או האפשרות להחליף אותו (אני מדבר רק על מוצרים מסוג רדיאטור+תושבת במעגל סגור ולא על מערכת שלמה הכוללת משאבה ומיכל מים וכו'). אז השאלה שלי היא כמה זמן האורך חיים של קירורי המים בממוצע? האם הצינורות עלולים להינזק ולגרום לדליפת הנוזלים החוצה עם השנים? (אם כן אז מה הממוצע שכדי להתחיל לחשוש ממ…

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. אני עכשיו קבלתי את הכרטיס רדאון 9000 פרו מאיה 2 עם 128 ddr של גיגה ויש לי את הדריוור גרסא 7.81 והציון שאני מקבל ב 3dmark הוא 6005 המערכת שיש לי זה p4 1300 לוח של אינטל 256 rdram 800 מגה הרץ ודיסק קשיח מעפן הקיצר איך הציון? ועם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות ההמרה לכרטיס? עריכה: חחחחחחחח איזה סתום אני רשמתי אם ורציתי עם

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by Liam Levi,

שלום , עשיתי פעם פעם אוברקלוק למעבד , ואני מעוניין לעשות שוב מעבד - Amd Phenom II X4 920 @ 2.8ghz לוח אם - Gigabyte GA-MA790GP-DS4H כרטיס מסך - NIVIDIA GTX 550TI 1GB קירור - Scythe MUGEN 2 מאוורר בכל צד ומאוורר שמוציא החוצה בסוף המארז יש סידור חוטים טוב עם אזיקונים והכל . החום של המעבד - מנוחה 27 - 40 ובמאמץ Call of duty Aw - 50 ככה האם אפשר להביא אוברקלוק נחמד ? זכרונות - 2 כרטיסים של A-DATA 2GB 1066 כל אחד. ו2 כרטיסים של Kingstone 2GB 800 כל אחד

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. יש לי מארז של Raidmax Sagitta II וניתקתי לא מזמן את המאוור בצד (ה-80 מ"מ) בגלל שהאור שהוא עושה הפריע לי קצת. מספיק לי המקדימה והמאחורה של ה-120מ"מ. בכל מקרה שמתי לב שהמאוורר מקדימה כבר לא עובד בכלל.. והזה מאחורה לפעמים גם לא עובד אבל עם דחיפה קטנה הוא מתחיל להסתובב.. אני רק לא בטוח שבמהירות שהוא אמור להסתובב ... אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שקצת יותר איטי.... אני הייתי רוצה שני המאווררים האלה יחזרו לפעול לפני שיקרה משהו למחשב.. כי אני משחק לעיתים קרובות במשחקים כבדים ואני פשוט פותח את המחשב בשביל שיהיה איורור...

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  8. שלום, הוצאתי מהמחשב הקודם שלי 2 מאוורים (צורכים 12V) שחבל לי לזרוק אותם אני רוצה להרכיב אותם על המחשב הנוכחי שלי .. השאלה שלי היא.. מהיכן אני יביא להם 12V מתוך המחשב !? והאם זה בסדר בכלל מה שאני רוצה לעשות ? :s05: תודה, רועי

• 6 תגובות
    • 457 צפיות
  9. Started by shuy,

אני מתלבט האם כדאי לי לעבור לקירור מים, ומחפש את דעתכם... קודם כל היתרונות המרכזיים של קירור מים הם אפקטיביות(נצילות) גבוהה ושקט. החיסרון (השאלה האם זה חיסרון) זה שאם יש איזה תקלה במערכת (ובתקלה אני מתכוון לדליפה[וקירור מים זו מערכת מורכבת יחסית שלפי חישוב סטטיסטי יש בה יותר דברים שיכולים להתקלקל) זה פטאלי(קטלני) למחשב. השאלה היא האם כיום אפשר לסמוך על קירור מים כעל דבר אמין לאורך זמן?(כי כאמור הדליפה הכי קטנה תביא בהכרח למוות מוקדם של המחשב).

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  10. יש לי לוח MSI KT3 ULTRA-ARU עם KT333 ומעבד AXP1700+ JIUHB שהומהר ל 167X12.5\13=2094MHX אחרי אידכון BIOS הוא אומר שזה AXP2600+ המטח של הליבה אכשיו ב1.7V ואני לא יחול לאלות יותר. המכפלות אצלי בביוס הם 14,15 ורק אז יש מספרים נמוחים עד: 12.5/13 ועם אני בוחר ב 14 או 15 זה כמו 4 או 5. היתי מאלה את הבס אוד יותר אבל אז כל המהירות של הלוח תאלה ותידפוק לי הכול, אחרי 166 הלוח חוזר למהירות המקורית שלו (PCI/AGP) אז השאלה שלי היא האים יש דרך להאלות את המכפלה ליותר מ12.5/13?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  11. http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3210&p=6 - איך יכול להיות שה Freezer 7 Pro יותר טוב מה 120 EXTREM ? זה קירור של 100 שקל - זה באמת נכון ?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. אפשר להוריד מהירות סיבוב במאורר Schyte S-flex 1200 To 800 RPM?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by Cranchh,

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( שרטו לי את המארז ויש לו שריטה ענקית עליו בצד ימין (לא הצד של החלון) !!!!!! אני רוצה לרצוח מישהוא !!!! אבל לא משנה... אני רוצה לצבוע את המארז מחדש , כמה שאלות: 1- איזה חלקים אני צובע? 2- עם איזה צבע אני צובע? 3- מה אני עושה עם הדלת איך אני צובע בלי להרוס את החלון? 4- יש מצב שאני יוכל להתאים את הצבע לצבע של הקירות בחדר(להשתמש באותו צבע?) 5- איך אני מוריד מדבקות מהפלסטיק מקדימה של המארז בלי לסרוט אותו? 6- אם אני הולך כבר על צביעה כללית אז איך לצבוע CD ואת המארז עצמו מפלסטיק?? אם יש לכם עוד המלצות רעיוניות או משהוא תכתבו לי...

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by moshe55501,

האם יש דבר כזה שיכתוב ביוס לכרטיס מסך והאם אפשר לשמור שם אובר קלוק ואם כן אז האם אפשר לעשות את זה בati 9600 pro

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. טוב אז שהתחלתי את ה OC חשבתי שזה כזה פשוט חשבתי שזה כולה לעלות כמה MHZ וזהוא אז העלתי כמה והגעתי מתדר של P4 2.4GHZ ל 2.8GHZ בכך שהעלתי 23 MHZ עכשיו חוץ מי זה לא עשיתי עוד כלום! חוץ מהאפשרות שמכבה את המחשב אם הוא מגיע ל65 מעלות לא נעלתי אפשרויות לא שיניתי מכפלות לא כלום ואני לא יודע מה לעשות עכשיו אני גם פוחד לעשות סתם דברים כי פעם קודמת סתם נגעתי בדברים והעלתי מתחים כמו אידיוט ובסוף נשרף לי סלוט בלוח אם ויצאתי אידיוט עכשיו אם ישרף לי עוד סלוט אחד הלך הלוח כי יש עליו רק 2 סלוטים עכשיו מישו יכול להדריך אותי מי פה ולהגיד לי מה לעשות ? אגב המעבד עומד על 35 מעלות זה טוב ?

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  16. שלום ניכנסתי לכאן בפורום: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=listprojects&cpu_type=Intel ולא מצאתי תוכנה שמתאימה למעבד שלי שהוא : INTEL PANTIUM 4 1500MHZ על SOCKET 423 מבקש שמישהו כאן יעזור ויתן לי תוכנה מתאימה. תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הרצתי בידיקה בסנדרה >> וזה מה שזה כתב לי Warning W2518 - Mainboard temperature is too high (i.e. over 50ºC). This should appear only if the mainboard has a temperature-monitoring sensor installed. Fix: Power down the system immediately. Open the case and check that all the fans are working and check whether components are unusually hot inside. Make sure the components have good all-round ventilation. Use more fans if required. האם להתיחס לזה ברצינות? יש לי 2 מאווררים במארז של 120MM החום של המעבד הוא בערך 27 - 30 מעלות מה אתם מציעים ? THX

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by alianyn,

http://www.2cooltek.com/case001_2.html יש אנשים עם יותר מדי זמן חופשי, יצר הרפתקני מדי והרבה מדי כלי משחית...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. הדבר הכי מיקצועי שיש להסרה של גריז טרמי. ולגבי המשחה שאני רוצה להשים Arctic Silver 5 הבנתי שצריך להשים רק נקודה ממש קטנה במרכז וזהו? נכון או שזה משתנה ממעבד למעבד.

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  20. היי היום ביום חם הוא עומד על 65 מעלות בסטוק במצב מנוחה.. ללא OC. אני רוצה להחליף לו את הקירור.. וחשבתי על Accelro X1 או Zalman VF700-Cu או מוצר דומה שלהם.. מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 466 צפיות
  21. אני מניח שחלק מכם הסתבכו בלהתאים את הבלוקים השונים לחומרה שלכם. אדי מEK, יצר מדריך בו אתם בוחרים את החומרה שלכם, ולבסוף - אתם מקבלים תוצאות אפשריות עבור כל רכיב. כל שנותר לכם הוא לאתר את הפריט בחנות שאתם רוצים (דוגמת PPCS, FROZEN, SIDEWINDER ), ולהזמין http://www.coolingconfigurator.com/home

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by tinkerball,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1556619098.htm האם הוא כמו ה-SK7?

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  23. שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי ההמלצה פה באתר http://bit.ly/96BcLO כמובן שאני אשים את ה MUGEN II על המעבד השאלה שלי האם יש צורך לשים גם קירור יעודי לכרטיס מסך וזיכרון ? אני לא מתכנן OC.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. היי, אני מתלבט בין מספר אופציות לקירור i7 5820k. הכוונה היא בעתיד לעשות אוברקלוק מתון ל4ghz-4.1ghz וכרגע יש לי 3 אופציות: 1. Scythe mugen 4 ב230 2. אופצייה 1 + עוד מאוורר. 3. Noctua nh d14 ב360 שקל. לצערי לא מצאתי ביקורת רלוונטית לmugen 4 על מעבד זה ובטווח התדרים שציינתי. אני מאוד מוגבל באופציות שלי. הרכישה חייבת להיות בארץ כי חשוב לי שהקירור יגיע בהקדם, ואני מעדיף שלא להשקיע מעבר לצורך. האם mugen 4 יספיק לדרישות שצויינו ויוכל לעבור מבחני יציבות כמו aida64 בטמפרטורה בטוחה או שהייתם הולכים על אופצייה 3? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.