עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BambaCore,

הי אני חדש בפורום הזה. אני לא הייתי בטוח אם זה המקום הנכון, אבל זה נראה לי הכי מתאים. אם זה לא המקום הנכון אז סליחה.. : אני חשבתי לבוא לראות מה יהיה שמה, אני לא הולך להשתתף. בכל מקרה אני יודע שהחנות נועה מחשבים נמצאת ליד מרכז הקניות נשר (לא זוכר את השם). אבל בדף הזה: http://hwzone.co.il/news/1224016500/90859/ כתוב "אלו מכם המגיעים באמצעות תחבורה ציבורית (אוטובוסים או רכבות), חברת נעה מחשבים תעניק קופון זיכוי על עלות הנסיעה. פרטים נוספים בדיון המיוחד בפורום שלנו. שימו לב, אולם התצוגה של נעה מחשבים בו תתקיים האליפות ממוקם בסמוך לתחנת רכבת לב המפרץ / תחנת אוטובוס מרכזית המפרץ (5 דקות נסיעה)." אז איפה התחרות תתקיים? באולם התצוגה הזה או בחנות עצמה? תודה.

2. אני בתעות השארתי חתיכת צמר גפן על הליבה וכאשר עבדתי במחשב חמש דקות הוא היה ב 120 מעלות המעבד P4 1.6A האם האיתי יכול לפגום אותו??? והאם אם נכנס החומר של הסיליכון לתוך החור הקטן של הליבה בפנטיום 4 זה יכול לגרום נזק?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. בפורום הזה לא נראה לי שבאמת משהו מוכן להסתכן על 2000 שקל מי שמסוגל שיגיד כאן

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by asilic,

הי אני מתכנן להכין אחד כזה ויש לי כמה שאלות 1)מאיפה קונים את החומרים כולל כפתורים ממתכת לשליטה על המהירות? 2)באיזה פוטנציומטר השתמשתם? כלומר של כמה אוהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. את הקירור סטוק הישן של הלוח שלי (ראו מפרט) החלפתי בקירור רציני יותר (לא , לא עושה OC. סתם שיהיה לו קריר וכיף) עכשיו שברתי את הפלסטיקים הקטנים האלה שמחזיקים את הגוף ללוח (אתם יודעים.. הפלסטיקים האלה שתופסים בלחץ את הקירור ללוח) :-X לעניין: אני צריך את 2 הפלסטיקים הקטנים האלה למי שהחליף קירור סטוק לצ'יפסט מוכן אפילו לשלם סכום סמלי כתודה בטוח 5-6 אנשים פה החליפו, ובטוח ל2 מהם היה לוח של nfinity dfi ובטוח בטוח שאחד מה 2 ירצה לעשות מצווה חשובה מאוד!

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by radioactive,

יש להם בכלל יבואן מסודר כרגע בארץ?

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  7. Started by SEangel,

שלום. אני נמצא כרגע במעבר מפלטפורמת AM3 לפלטפורמת 1155. על הAMD עמד טרמלרייט 120 אולטרה (ועשה עבודתו נאמנה). באתר שלהם, יש ערכות לפלטפורמות שונות http://www.thermalright.com/products/index.php?cat_id=20 אך בארץ ראיתי רק ערכה לAMD ול1366. משיטוט באתר שלהם ראיתי שהמשווקת שלהם היא נעה והנציג שלהם הוא גולדטופ (או להיפך, ממילא אני לא יודע מה ההבדל). מנעה וגולדטופ טרם קיבלתי תשובה למייל, אך מTMS ומP SEE קיבלתי תשובה שלצערם אין להם את הערכה. מישהו יודע מי הנציגה של טרמלרייט אליה אפשר לפנות? או אולי איזו חנות בינלאומית שמחזיקה מוצרים של טרמלרייט ועושה משלוחים לארץ? תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tronado,

האם יש להם בכלל יבואן בארץ? לפי מה שראיתי הקירור הכי חדש שלהם שמוכרים בארץ הוא לפני שנתיים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Haflo,

מי היבואן של ThermalTake/right בארץ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. אם זה נוגד את חוקי הפורום אז תשלחו לי לפרטי

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי התבטאות אחת כזו.

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  12. אוקי אז ככה שאני בודק בביוס טמפ, הוא עומד על 40, מידי פעם עולה ל41 לכמה שניות.. שאני נכנס לוינדוס ובודק בתוכנה המעודכנת של ASUS, כתוב לי בהתחלה 38,37 שהתוכנות עולות ושהכל נרגע והוא במצב מנוחה, הוא על 35,34 מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by OZSHIMON,

דחוף

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by Screw_Master,

השאלה שלי היא כזאת , דבר ראשון בררתי וARCTIC COOLING ACCELRO X2 תומך בסדרת X1950 , דבר שני , יש למישהו השוואה בין יכולות הקירור והרעש של של שניי הקרורים? כלומר על קרור הSTOCK של ATI לכרטיס X1950XTX (שלפי ATI אמור להיות יותר שקט מקודמיו המרבים להרעיש) מול הACCELRO X2 כשהוא מורכב עליו?

15. Started by abcdjkh,

שלום, הבנתי ששניהם עושים כמעט את אותה העבודה עם Q6600, בהנחה ששניהם זמינים, מי יותר שקט?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. jp7-ratio of processor core to system bus frequncy ויש לי פו ratio 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 יש לי מעבד סלרון 1.400ghz אז מה כדי לי לבחור ב SYSTEM BUS הזה ? יש לי לוח אם של PCIPARTNER ואם ניתן לעשות אובר קלוק למעבד הזה ? תודה........

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  17. רציתי לדעת איך אני מחבר תמאורר לספק תכתבו לי בבקשה נגיד תחבר את כבל אחד ל 3 ואת כבל 4 לכבל 7 תודה http://www.freewebs.com/dsaw/UPLOAD/ASD.JPG

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  18. מה המצב אנשים אני מצליח לעשות OC עם RIVATUNER אבל כאשר אני בIDLE הוא עדין עם OC ולא מוריד לCLOCK נמוך יותר יש למישהו פיתרון ?? תודה

• 2 תגובות
    • 412 צפיות
  19. כולם אותו סטפינג לדוגמא agoia 1900 2000 2100 אמרו לי שה1900 הוא דאוון קלוק של ה2100 ואם אני אקנה 2000 במקום 1900 אני אקבל פחות אובר קלוקינג זה נכון? שאלה שניה איך נחשב הסטפינג של agoia? ביחס לagoga

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by PsyMor,

משהו אולי יודע מי מייבא את המוצרים של....Swiftech ?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  21. Started by novice,

http://www.coolitsystems.com/ :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  22. ואם שמעתם עליו אולי תוכלו לספר לי אם שווה לקנות ? וגם אם אתם לא מכירים אולי תגידו לי אם אתם מכירים קירור אוויר שיותר טוב מקירור מים ? דרך אגב המעבד שיתקרר לו הוא ה920 החדש אבל לדעתי כל קירור רציני לאינטל יכול להגיע עם מתאם

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  23. יש לי אותו לוח רק כרטיס ASUS 7800GTX אבל רציתי לדעת פרטים על הקרור הזה.. ואם ניתן להשיג בכלל בארץ.... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by dlazard,

מישהו מכיר חברה בשם AVC ? הציעו לי מפרט למחשב שכולל מאורר של החברה, הדגם הזה http://www.avc.com.cn/ediy/products/Xuan%20ice%20drum.htm, שמו ICE COLD קשה למצוא מידע על החברה ברשת, זו כנראה חברה סינית גדולה שמייצרת עבור כל מיני יצרנים. המאורר חלק ממפרט שכולל מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz לוח-אם GIGABYTE GA-P55-US3L זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 כרטיס מסך ATI SAPPHIRE 5570 1GB אחת הבעיות היא שבספציפיקאציות יש רשימה של מעבדים נתמכים, שה-Core i5 לא כלול בה, רק עד Core 2 Extreme, אבל אולי אין לזה משמאות. בקיצור כבר הבנתם שאני לא מבין בעינני קירור (וחומרה בכלל) ואני מבקש את אזרתכם: האם מישהו מכיר או שמע על החברה הנ"ל? מישהו שמבין יכול אולי להיסתכל על הנתו…

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  25. שלום מי מכיר תוכנה של OC ASUS על ויסטה ? פשוט שלי רק עובדת על XP .

• 5 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.