עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, יש לי AC FreezerPro 7 ואני מרוצה מהקירור שלו, אבל הרעש שהוא עושה די מציק (יש לי סתם מארז ג'נרי) האם מישהו החליף אי פעם או חושב שאפשר להחליף לו את המאוורר במאוורר 120 שקט ?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by stingeR-,

אני מחפש מאורר 120MM בתקציב כמה שיותר זול(עדיף שלא יעבור את ה80 שקל) בעל הביצועים הטובים ביותר(אם אפשר לד כחול יוסיף כאן המון..)

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by Eluha,

כמו שהבנתי מחבר בזמן OC חוץ מתזמוני זיכרון (לדומה CL5 -5-5-15 ) יש עוד אופציה לכיוונים זה ניקראה Performance Level לדוגמה אצלי עומד על 8 אבל כחול שמורידים את המספר גדלה המהירות(ואת זה אפשר לראות בתוכנות כמו EVEREST,3DMARK2006) 1. שאלה שלי האם זה נכון? 2. ובזמן שאני עושה OC לזיכרון זה יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  4. יש לי מאוור שמחובר ישירות ללוח אם והיתי רוצה להוריד לו את המהירות. התוכנה speedfan מזהה אותו אבל, איך אפשר לשלוט על המהירות שלו דרך התוכנה אם בכלל ? יש למטה את הקטה של האחוזים , אני מוריד אותם אבל לא קורה כלום... עזרה.. (אולי אני צריך תכונה אחרת?)

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  5. חג שמח ! אני מעוניין בהמלצות חמות על זוג מאוררים חרישים/שקטים למאוררים אחוריים בגודל 80MM עם אפשרות לבקרה על מהירות הסיבוב שני המאוררים יותקנו על מארז HTPC של SILVERSTONE LC20B-M מהידע שיש לי מאוררים של 21dBA נחשב שקטים 1500RPM או פחות קראתי המלצות מאתר: www.silentpcreview.com הנה הלינק: http://www.silentpcreview.com/article63-page2.html שימו לב להמלצה לגבי המאוררים 80MM בתחתית העמוד. אודה לכם אם תעזרו לי בנושא ותמליצו לי על דגמים מסויימים מנסיונכם תודה איציק

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by TopSound,

עקב בעיית מיקום אני נאלץ לרכוש את המארז Thermaltake Bach, אחת הבעיות במארז היא שאני מוגבל מבחינת הגודל של הקירור למעבד שאני יכול להכניס למארז. האם יש למישהו המלצה על קירור טוב שיתאים למארז? (בואו נצא מנקודת הנחה שכסף זו לא הבעייה) האם ה-Zalman CNPS9500A LED מתאים למארז? המוכר בחנות (skypc) המליץ על Thermalright SI-128 SE ואמר שהוא נכנס למארז ללא בעייה, זה נכון? הוא לא ידע לתת לי תשובה לגבי ה-Zalman. איזה קירור טוב יותר ה-Zalman CNPS9500A LED או Thermalright SI-128 SE? במידה ואני לוקח את ה-SI-128 SE איזה מאוורר 120mm אתם ממליצים לשים עליו? תודה.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  7. התקנתי את התוכנה riva tuner אני לא יודע איפה נמצא המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  8. שלום אני חדש בפורום כאן . רציתי לשאול שאלה שממש מטרידה אותי עכשיו לאחר ההתקנה של thermaltake bigwater 745 לפני ההתקנה היה לי מאוורר רגיל! פשוט רגיל שקיבלתי וכמעט בדיוק אותו דבר כמו הקירור מים הזה , מה כבר יכול להיות? אני לא מבין השקעתי 650 שקל על הקירור ועדיין על הפנים! יש שני תמונות מסך - צד שמאל זה המחשב שהרכבתי בו כבר את הקירור מים וצד ימין זה המחשב השני שלי שעוד לא למזלי הרכבתי את הקירור מים הזה. שניהם אותו מפרט מחשב בדיוק לגמרי! תמונה http://img521.imageshack.us/img521/7003/thermaltakebigwater745yi4.jpg פליז אם יש למישהו עצה או משהו לגבי זה שירשום אותה. תודה.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  9. שלום לכל הגולשים. יש ברשותי מחשב ישן של AMD סוקט 754. הוא משמש אך ורק לאינטרנט. אני צריך המלצה לקירור שקט במיוחד למעבד. משהו עד 200 שקל גג. אני לא הולך לבצע בו אובר קלוקינג וכאלה. הדבר הכי חשוב לי הוא שיהיה שקט. אודה לכם אם תמליצו לי על משהו טוב שיתאים לצרכים שלי

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  10. יש לי מחשב פנטיום 4 2.8GH לוח של אסוס P4P800 סוקט 478 מורכב לי שם קירור סטוק של אסוס ואני חושב שהגיע הזמן להחליף למרות שבמנוחה המעבד יושב לי על 34 מעלות (כנראה הגריז של AC עושה פלאים) כרגע לא מתכנן אוברקלוק בהמשך אולי כן איזה קירור הכי מומלץ לי כרגע ? לא מתכוון להשקיע יותר מדי כסף

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל : inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E שכפי שאתם רואים הוא כבר מומהר מהמיפעל ואלו הנתונים שלו: Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 9600 GT (p545) BIOS Version 62.94.11.00.04 GPU Code Name G94GT PCI Device 10DE-0622 / 10DE-0545 (Rev A1) Transistors 505 million Process Technology 65 nm Die Size 238 mm2 Bus Type PCI Express 1.0 x16 @ x8 Memory Size 512 MB GPU Clock (Geometric Domain) 700 MHz (original: 700 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1600 MHz (original: 1625 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 16 TMU Per Pipeline 1 Unified Shaders 64 (v4.0) DirectX Hardware Support DirectX v10 Pixel Fillrate 11200 MPi…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by danielk9,

היי אני יכול להיות בטוח שזה המקסימום שאסור לי לעבור... או שזה סתם שהתוכנה נותנת?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by motogt,

הנה התוצאות שלי. לפי דעתי תוצאות גבוהות מדי. ד"א מה זה CORE 0 CORE 1 CORE? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  14. קניתי גוף קירור Scythe Ninja Plus Rev B למעבד. יש לי אפשרות לשים את המאוורר בכל כוון. הנה תמונה של המארז מבפנים: http://img108.imageshack.us/img108/8866/p1010040mk1.jpg שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר, ואתם רואים את המיקום של המעבד, ואחד מקדימה מכניס אוויר. תודה!

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by haimiko84,

שלום לכולם כפי שראיתם בכותרת, הייתי רוצה המלצה למאוורר טוב למעבד המוזכר בכותרת. כרגע יש לי קרור סטוק של 3200+ בכלל והוא עושה מאמצים רבים כדי להשאיר את המעבד בטווח המותר. תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by oded6188,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_349 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני קורא קבוע בפורום הזה, וחיפשתי תשובות למה שרציתי ולא מצאתי אז יש לי כמה שאלות, מקווה שתוכלו לענות לי. 1. אם אני רק מעלה תדרים, ולא מוסיף מתח אני בכל זאת מאבד אחריות על המעבד? 2. ושוב אם אני מעלה רק תדרים ולא מוסיף מתח, זה עדיין מעלה את הטמפרטורות של המעבד? 3. מה הסיכוי שמעבד ישרף , הבנתי שזה שונה ממערכת למערכת, אבל אשמח בכל זאת לתשובה כללית אני מדבר על מעבדים ברמת Q6600 אני יודע שיש מעבדים טובים ממנו ל OC אבל עדיין (: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  18. שלום, יש לי את הקירור הנ"ל, כרגע מותקן עליו מאורר 92 מ"מ של זלמן, עם הנגד אשר מוריד לו את מהירות הסיבוב. דווקא תוצאות הקירור הן מעולות ביותר, 37-38 במנוחה שזה פשוט מטורף לפי דעתי. הבעיה אשר מטרידה אותי היא לא הקירור, אלה הרעש, נכון, הרעש הוא לא כל כך מציק, אבל ברצוני לעבור סדרה של התקת כל הרכיבים במחשב. המארז הוא ANTEC P182. יש קצת רש שנפלט מהמאורר של זלמן 92 מ"מ שעל הקירור, לכן הבנתי וראיתי אוציות לחיבור מאורר 120 מ"מ על הקירור דרך אזיקונים וכו', שזאת לא בעיה בשבילי כלל, השאלה היא ממשתמשים אשר ביצעו את זה, בשמוש עם מאורר 120 מ"מ שקט מאוד. יש לי כמה חלקים של גומי וכו' שאני אוכל לשים מתחת למאורר בנקודות מגע עם הקירור על מנת לבטל קצת את הרעידות וכו'. מה אתם אומרים, יש לכם ה…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by lidor7777,

מפרט: מעבד Q6600 2.4 קירור למעבד: AC ALPINE 7 זכרון 2 ג'יגה 800MGH לוח אם SLI NFORCE650i MSI כרטיס מסך:8800GT OC מארז:EZCOOL 24CM FAN RED+6 LEDS LIGHT ספק כוח: 1050W מלא של EZCOOL דיסק קשיח: 500GB 32 MB איך אני יודע כמה מתח להוסיף למעבד? אני רוצה לעשות לו אוברקלוק לאיזה 3GHZ, תודה

• 3 תגובות
    • 392 צפיות
  20. Started by Swed,

האם הקירור החדש של TT שווה משהו ? Thermaltake BigWater 760i זה השם... זה האתר הראשי http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0121/cl-w0121.asp ???? :s05:

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by abirdh,

מה הקירור הכי משתלם ומומלץ לP4 ותושבת 478? (תקציב עד 150) אני גם אנסה לבצע אוברקלוק כך שהקירור הוא הכי חשוב וגם שלא יעשה יותר מידי רעש.. ראיתי את הקירור הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SCKTN2000&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# צריך לפרק את כל הלוח אם בשביל להרכיב אותו?

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by tamos,

אני רוצה להחליף את כל המאווררים במארז יש 3 של 80 במארז ואחד של 120 חשבתי שאת ה80 אני יחליף לאלה http://tms.co.il/product/5105 ואת ה120 לזה: http://tms.co.il/product/5104

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  23. הזמנתי מ ebay את הדבר המיפלצתי הזה!! http://www.sure-electronics.net/DC,IC%20chips/DC-CL001-1.jpg התמונה גדולה אז הבאתי קישור קוראים לדבר הזה Thermoelectric זה דבר מאוד קטן 40X40 mm ומה הדבר הזה עושה? ((חחח כמה פעמים אמרתי דבר.)) צד אחד של הדבר הזה מגיע לקור לא נורמלי יכול להגיע ל -20 מעלות!! אפילו יותר!! וצד אחר מגיעה לחום גבוהה!!! עכשיו אני רוצה להדביק את הצד החם לצלעות קירור שיש לי. והצד הקר על המעבד!.. אני רוצה שתמליצו לי על דבק טרמי שיתאים לי. אני צריך דבק לא חזק! שאם יהיה איזה בעיה יהיה אפשר להוציא את ה Thermoelectric אם אני יצליח עם הדבר הזה אני יגיד לכם. זה מזההה זוללל קניתי 2 ב 60 שקל!! עם מישלוח לארץ הכלל!!! אני יביא גם תמונות של פרויקט! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by PrefaceAlumni,

אהלן! ראיתי שעל הלוח אם שלי יש רק חיבור אחד למאוורר 3PIN(כתוב עליו SYS FAN). האם יש דרך בלוח אם שלי לחבר עוד מאוורר עם חיבור 3PIN(חוץ ממתאם למולקס)? תודה!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by bg1987,

מה עדיף בשביל OC למחשב משחקים? עם המפרט הבא: לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ספק כח Enermax Pro82+ 525W צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז ללא ספק Antec P182 Black מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 120mm X2 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme זיכרון Crucial Balistix 2gb 800mhz

• 3 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.