עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tramp,

בנושא.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by DoR TnT,

יש לי לוח של GIGABYTE P35 S3L ומארז של NZXT עכשיו המנוחה המעלות של הלוח הן נעות בין 45-50 בזמן מאמץ מגיע ל50-55 זה נראה לי גבוה מידי. מה אני יכול לעשות? ד"א יש לי OC על המעבד של 20%. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  3. זאת אומרת שעם יש נפילות מתח קטנות בזמן מעמץ נגיד מ 1.392 ל 1.376 וזה עובר את הבדיקה של OCCT אז זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by thebenjamin,

אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים ורציתי לדעת לכמה אני אוכל להגיע בעזרת OC לא פשוט שלא דורש הרבה התעסקות ותחזוקה (אני כנראה גם קונה מTMSFOX אז הם יוכלו לעשות את זה) מעבד Q9400 קירור למעבד AC Freezer 7 Pro/OCZ Vendetta לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset /Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ספק SeaSonic 500W אני אשמח לקבל את התשובה לכמה אגיע בנוגע לכל אחד מהלוחות יש הבדל בתוצאות בין 2 הלוחות אם שכדאי לי לקחת אחד יותר מהשני? תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. איפה שסימנתי למטה אז הם היו על 0 ואני עברת את זה ל100% זאת אומרת שהפעלתי עוד שני מאוורים במחשב? :s05: זה לא פוגע במשהו? ועוד משהו יש משהו שתמיד מתחמם לי (הראשון שסימנתי) אז אני גם רווצה תשגידו לי מה זה אם אתם יודעים עכשיו עשיתי לפי הטיפים שקראתי פה בכל מיני נושאים העלתי את המחשב על השולחן והפעלתי את המזגן והחום ירד. אז עכשיו זה בסדר? תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by elad123,

כשהגעתי ל330 המחשב לא עלה ונתקע במסך הפתיחה וכתוב INFINITY... אני צריך להחליף תביוס? הזיכרון יכול לעצור אותי? הטמפ'? לשנות משהו בביוס?

7. יש לי מאוורר ישן של זלמן CNPS7000CU שנקנה לפני כ3-4 שנים, חשבתי להרכיבו על מחשב חדש שאקנה רק שחסר לי המתאם(יש לי את המתאם שהגיע איתו ל755). אשמח לדעת גם אם לדעתכם הוא יתאים לקירור המעבד הנ"ל(לא מתוכנן OC) או שלוותר על העניין(יש לי נסיון טוב איתן מבחינת הרעש). שאלתי היא איפה אוכל למצוא מתאם כזה ואם יש חנות באיזור חיפה שאוכל לאסוף את המוצר במידה וישנו במלאי.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. נסיתי דרך הבטריה אני לא מצליח חיפשתי את הג'מפר אני לא מוצא עזרה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  9. כמו שכתוב בנושא לוח אם: Asus P4P800-E Deluxe לא נותן לשנות את ה Frequency ולא נותן לשנות את ה FSB אני תוהה, אולי יש גירסא מיוחדת לביוס שלו כי עשיתי עידכון לביוס וזה לא עזר, או משהו אחר שצריך לעשות תודה רבהההה מראש...

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  10. אז אני מחפש קירור חזק ביותר למעבד I7 920 המטרה היא לאוברקלוק גבוהה במחיר של 400 שקל בערך מותר לחרוג טיפה לא הרבה אבל למישהוא יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by -LosNir-,

שלום, ביצעתי O.C. לזיכרונות (מ 900 ל 1066) ואני מרגיש שאני עושה משהו לא נכון. אני חושב שהתיזמונים שהגדרתי הם לא נכונים. הזכרונות הם: F2-7200CL4-4GBPI-B http://www.overclockersclub.com/reviews/gskill_pi_cl4/ (רק ששלי הם 7200 ולא 6400). לא הצלחתי למצוא אותם באתר היצרן. אשמח לדעת מהם התזמונים הנכונים ל 1066! תודה.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  12. מחפש. תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  13. http://tms.co.il/product/6321 לא ידעתי שקימים דברים כאלו

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by eliau21071981,

שלום לכולם יש לי שאלה שאני עושה OC האם צריך לגעת בזה ואם כן איך לדעת איך לכוון אותם תודה מראש הנה תמונה שמתארת את הקטגוריה http://www.xbitlabs.com/images/mainboards/msi-p35-platinum/p25s.jpg

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. זה המפרט שלי אני רוצה לדעת כמה אני יוכל לעלות לי בGHZ במעבד. אני קונה גוף קירור טוב ב300 שקל ואני עושה OC רק של העלאת המהירות בלי לגעת בדברים אחרים. לכמה אני יכול להגיע בהתיחס לזה שיש לי גם אפשרות להוסיף 1G זכרון. c2d e6420 2*1G asus p5b ספק 500

16. Started by BoA,

שלום קודם כל אני פעם ראשונה עשיתי oc. יש לי amd 3000 ונכנסתי שם לבאיוס. עכשיו שם היו שני אופציות. אחת, להגדיל את את מהירות השעון בX1000 , X1300 , X2000 וכדו'.. שמתי על X2000 וראיתי בCPUZ שבמקום 1.0 GHZ נהיה 2.0GHZ. אחרי זה נכנסתי שוב לבאיוס והיתה שם עוד אופצייה שאני לא זוכר את שם, משהו CPU MHZ והיא היתה על אופצייה האוט', הכנסתי לשם ערכים של 250. המערכת לא עלתה אחרי זה.. אז הוצאתי את סוללת הליטיום ואז המערכת עלתה.. הפעם הכנסתי שם את הערכים של X2000 ו235 וכל היה בסדר והCPUZ הראה 2.13 GHZ אז נסיתי לשים 240 ושוב המערכת לא עולה. הוצאתי מלא פעמיים את הסוללה וזה לא עוזר. המחשב פשוט לא עולה. הוא עושה שני ציפצופים חלשים כשמדליקים אותו (כמו הצליל של השלט המזגן אבל חלש) אז מה נשאר ל…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום ,רציתי לשאול העם הטמפרטורת שלי בסדר, אז כך, במנוחה 44, מאמץ 52. זה תקין? תודה-LaZy-©BoY*

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  18. Started by daniel_18,

שלום, אני מתכוון לעשות OC למעבד (E4300), המעבד כנראה יישב על לוח אם GAEP45UD3L/R (אחד מהשניים). איזה קירור הכי מומלץ למעבד הזה בשביל להגיע למהירות כמעט מקסימלית? האם הקירור יחליף את הקירור סטוק או שיבוא בנוסף? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  19. Started by tront,

איזה קירור מומלץ למעבד +amd athlon 64 3000 בשביל אוברקלוק למהירות גבוהה (עדיף לא קירור מים), תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  20. Started by MoRtZkInG,

ציטוט מהסטיקי שבראש הפורום: " 3. Intel Pentium 4 - מעבד שמיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון, יש בו הגנת טמפ' שעולה על 40 מעלות, ברב המקרים דיי קשה להחזיק מעבד בטמפ' כזו בתנאי סביבה חמים כמו בארץ, אז לא נורא אם סוטים לכיוון ה45 מעלות במאמץ. * הטמפ' שניתנו כאן ,גם רלוונטיות כטמפ' מקסימום לOC לכל סוג של מעבד שצויין כאן. בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות. " הייתי שמח אם מישהו (אולי אפילו SUB) יוכל להפנות אותי מאיפה המידע הזה לקוח? באתר של אינטל לא מצאתי טמפ' מומלצות, אז אני אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  21. הורדתי את התכונה real temp כמה המקדם צריך להיות אצלי,עם המעבד שלי הוא e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המקדם צריך להיות 90?100?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by Big_White,

הלוח קצת ישן אבל עובד כמו שצריך... המאורר של הצ'יפסט התחיל להרעיש והחלטתי שאני מפרק אותו כדי לשמן (ובדיוק כמו AC הם עשו מאורר שלא מתפרק) בסוף הוא נשבר לי איזה תחליף יש לדבר הזה? של טרמלייט אני חושב אבל אני לא מוצא את הדגם.... תודה.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by F430,

אני הולך לקנות בTMS עכשיו התושבת שלי היא AM2+ אני קצת מתלבט מבין הקירורים שיש להם בדף http://tms.co.il/cat/146/22:598/page:1 התקציב שלי הוא 180, עכשיו שמתי לב לThermalright Ultra 120 Xtreme במחיר מצחיק,אני צריך גם לקנות את הברזלים בשביל המאוררים אם ככה?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by the_lighting,

אני לא מכיר כל כך את התחום הזה! אני רוצה מערכת שתקרר את המעבד, את הלוח אם ואולי גם את הכרטיס מסך?! מה האפשריות? מה הטווח מחירים? ואם אפשר גם השוואות על q6600

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by udi,

יש מחשב עם מעבד AMD ATHLON 1700 עם לוח אם של MSI NFORCE עכשיו לפי דעתי שניהם מתחממים יותר מדי המעבד מגיע כמעט תמיד לחום של 65 מעלות והלוח אם מגיע לחום של 45-50 מעלות לקחתי את המחשב למעבדה שיבדקו אותו ואמרו לי שהוא לא מתחמם וככה זה צריך להיות האם באמת זה צריך להיות ככה ? נ.ב במחשב יש שתי מאווררים אחד על המעבד והשני על המארז מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.