עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ויש לי מספר שאלות בנושא אוקי התקציב כרגע עומד על 500 שקל. אני מעוניין לעשות מודינג פלוס קירור למחשב שלי המחשב מכיל קירור סטנדטרי בלי תוספות עכשיו חשבתי על הוספת נורה כחולה למבנה המחשב השאלות הן כאלו יש לי ספק כוח ישן אי שם איך אני יכול לארגן אותו בתור מאורר למארז? האם כול מנורה כחולה תהיה בסדר עבור האור איך אני מחבר אותה בדיוק לחשמל האם זה יהיה בטריות? גורם חיצוני? או על המעבד עצמו? כמו כן כמה עולה הפלסטיק השקוף כמדומני פרספקט דק נכון? האם יש מישהו שמיצר את זה לפי מידות? לאילו כלים אני יזדקק והאם המנורה בתוך המארז לא תגרום לו להתחממות יתר? מצטער אם הפגזתי בשאלות אבל אשמח לדעת אם יש לכם מאמרים בנושא מודינג וקירור אשמח לקבל קישורים כי הנושא הזה מרתק אותי

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. Started by DJO,

אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל הייתי רוצה לנסות ולשפר את ביצועיה אם ניתן בכמה צעדים פשוטים. דבר ראשון אני מתכנן להוסיף 512 RAM נוספים אבל אני גם שוקל לעשות אוברקלוקינג אם מדובר, במקרה שלי, בפעולה פשוטה יחסית שלא דורשת הוספת קירור. אשמח לקבל פרטים! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Pollik,

עשיתי אוברקלוק קטן לכרטיס מסך שלי (9600GT) (בקטן אני מתכוון ב-20MHZ ל-Core) והרצתי 4 פעמים ברציפות את הבדיקה הראשונה ב-3DMARK06 עם מארז פתוח ואז נגעתי בכרטיס מסך שלי להרגיש איזה טמפרטורות הוא, ונשרפתי קצת. גם שמתי לב שה-FPS ירד ביותר מחמישים אחוזים... יצאתי ישר ובדקתי ב-RivaTuner וזה היה 104 מעלות!!!!! ישר פתחתי מאורר על הכרטיס מסך והחזרתי את ההגדרות לברירת המחדל ואז אחרי משהו כמו 5 דקות ירד ל-39 מעלות... האם מישהו יכול לעזור לי איכשהו? אולי להגיד לי איך לשים את המאורר של הכרטיס מסך על 100%? ואל תביאו לי את זה: http://www.guru3d.com/article/rivatuner-20-fan-speed--overclock-guide/ כי זה לא עובד לי ניסיתי אינספור פעמים... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by פיפא,

שלום לכולם, אני מעוניין לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך(אם אפשר לכרטיס מסך). רציתי לשאול מה אני צריך לשפר במפרט שלי בשביל oc טוב,ולאיזה שיפור אני יוכל להגיע. אז קצת פרטים: שהמעבד לא במאמץ הטמפרטורות הם בין 8-11 מעלות לכל ליבה (לפי התוכנה TAT),אגב בגלל שכרגע חורף צריך לקחת בחשבון שגם בקיץ המעבד לא יהיה חם מדיי,אז אם צריך להחליף קירור או משהו תגידו לי. מפרט: Intel ‏Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB‎ GIGABYTE ‏P31-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 800, PCI-E‎ DDR II 667Mhz 1GB Samsung Sapphire ‏HD 3850 256MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ‏Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII LG ‏DVD±RW GSA-H55NK x20 Black‎ Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS HEC 450TD-TF 450W …

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. שלום! יש נושא שדי מציק לי בזמן האחרון - עד כמה אוברקלוקינג מקצר את חיי המעבד שלי? יש לי P4 2.4B, שעשיתי לו אוברקלוק לפני כחצי שנה ל-3.06 (משהו כזה). הזכרונות שלי הם אלו שהגבילו אותי ביותר (SAMSUNG 333MHZ). המתח המקורי שלו היה 1.5, ועכשיו באוברקלוק הוא עובד על 1.65. (ציינתי את הנתון הזה כדי לדעת אם שינוי לא כזה גדול במתח עדיין משפיע בצורה משמעותית על אורך החיים של המעבד) רציתי לדעת ממכם, עד כמה זה יקצר את החיים שלו? המתח לא האם לדוגמא, במקום 5 שנים הוא יעבוד 4 וקצת? או האם ההפרש גדול הרבה יותר? (3 לעומת 5). לפי דעתי האוברקלוק די שיפר את מהירות המחשב, אך אני לא בטוח אם זה מאוד נחוץ. תודה.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by falxori,

שלום... תוך כדי הרכבה של המחשב החדש שלי הידקתי קצת יותר מדי את הבורג של הטוני טאוור והראש שלו נשבר... הוא עדיין יושב די טוב על המעבד אבל זה לא טוב כמו שזה אמור להיות. מה שרציתי לשאול (חוץ מדעות האם זה יחזיק בסדר על שלושה ברגים) 1) איפה אפשר להשיג בורג חלופי (יבואן או סתם בורג כללי שיתאים) 2) אם למשהו במקרה יש בורג כזה (זה מגיע עם עם ברגים גם ל 755 וגם ל K8 ) מיותר, אז אני מאוד אשמח לתרומה... תודה אורי

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. אני ממש לא מסתפק במה שיש לי עכשיו (חתימה) אז אני רוצה שתמליצו לי על מספר דברים ל OC ! קירור אני רוצה להגיע לפחות ל 3.2-3.4 לוח אם מצויין ל OC קירור לכרטיס מסך אני כבר יודע מה להזמין (סליינסר 5 ) זהו . לוח אם + קירור למעבד (אני רוצה קירור יחסית שקט ) התקציב 1000 שקל תודה ותביאו לי דברים משתלמים לא את ההכי יקר בשביל שיגמור לי את התקציב

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by XpideR,

שלום היום קניתי תקירור החדש של ac הרכבתי אותו והכל אבל הטמפרטורות עלו לפניי כן היה לי קירור של 50 שקל של asus ועכשיו הטמפרטורות יותר גבוהות עם הקירור החדש זה לא הגיוני שהקירור החדש פחות טוב שאני עושה בדיקה בocct אחרי שתי דקות הטמפרטורות קופצות לשנייה ל84 מעלות ואז זה עוצר משהו פה לא הגיוני אני עם מעבד e7200 4ghz ועוד שאלה למה אי אפשר שהמאוורר יסתובב ליותר מ1500 rpm

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by AtR,

מה קורה אנשים? קניתי מארה"ב 2 סטיקים של פטריוטים כל אחד הוא 512 צ'יפים של TCCD ותזמונים של 2-2-2-5 בינתיים לא עשיתי כ"כ הרבה ניסויים איתם אבל ניסיתי פעם אחת לעשות איתם משהו יפה על מתחים כשכולם על סטוק! הגעתי ל242 יציב והגעתי ל38 בסופר פי השאר לא היה יציב רק בגלל המעבד כי לא העליתי לו מתח הזכרונות יכולים עוד הרבה בלי מתח.. בקיצר כשהכל בסטוק הם העלו לי ת'תוצאה בהרבה באקוה מארק התוצאה הישנה שלי עם הגיילים שלי הייתי 42700 משו כזה ועכשיו 46300:) אני ייעדכן אתכם אני מקווה לעשות משהו יפה ביותר עם המעבד שלי : P4 3.0GHZ 775

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by ranyr,

איזה hsf מומלץ למעבד בתחום מחירים בינוני גבוהה כשהמטרה היא קירור שקט ככול שניתן וביצועים סבירים?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by TermiNal,

בהמשך לשידרוג אותו אני מתכנן אני מתכוון להשקיע במחשב חזק חזק ל-OC. אני קונה Barton 2500+ A-DATA 512 PC4000 X2 יש סטיקים כאלו בחו'ל... EP-8RDA3+ אז ככה, אמרו לי ש-SP97 יעבוד באותה יעילות עם מאוורר חלש והן עם חזק ואני רציתי להפעיל אותו עם טורנאדו עליו.. ושמעתי שה-SLK-947U יעבוד ביעילות רבה יותר עם מאוורר חזק יותר, אני מתכנן לשים עליו טורנאדו, באמת כדאי לקנות ת-SLK ולא ת-SP ? וד'א כל הרכיבים יהיו בתוך סופרטאלנט אם זה משפיע.. תודה.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by navk2,

יש טעם לזה ? בתנאי שאני משאיר את הזיכרונות שלי על סטוק, זה ייתן משהו ? אל תסתכלו על המפרט שלי עכשיו, אני שואל לגבי המחשב החדש...

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אם תוכלו לעזור לי להתחיל, הכל חדש לי - באיזה פרמטרים לגעת בביוס ...? האם להשתמש עם הCoreCenter של הלוח ? אם כן איך הוא משפיע, האם הוא מעלה גם את המתחים או רק את הMHz ? על כמה לעלות את הזיכרונות T1/T2 ,מתחים ? האם להשאיר בביוס על AUTO ? איך אני נועל PCI-E (אם צריך, או שזה רק לAGP ?) כרגע אני בינתיים עם קירור סטוק אנסה להגיע כמה שאפשר איתו. המחשב עם שני מאוורים 120 אחד מכניס שני מוציא. תודה לכל העוזרים במלאכה

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by liranss,

שלום שמי לירן כהן אני כר בראשון לציון... אני מעוניין לקנות מאוורר צבעוני למחשב.. אודה לכם עם תמליצו לי פה על אתרים טובים לקנייה בראשון לציון. חשוב מאוד שהחנות תהיה בראשון לציון תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by shaharezra,

חנקן נוזלי עם הרבה בעיות תפעול של הלוח ובכל זאת מספרים נחמדים מאוד עוד פרטים פה. http://www.iopanel.net/forum/%F7%E9%F8%E5%F8-%E0%F7%F1%E8%F8%E9%ED/4009-%F2%EC%E9%EC%E5%FA-%E4%E7%F0%F7%EF-%E4%F0%E5%E6%EC%E9-byter-tycoon-sorcerer.html

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. ויגביל/יקטין את ביצועיו ?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by a_nuke,

באיזה טמפ' כבר מסוכן לפנטיום 4 לעבוד? ואני לא מדבר מתי הוא נשרף.... אני מדבר מתי מסוכן, מתי יכול להיגרם נזק תמידי

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  18. אני גם ככה שונא תמעבד הזה :AR15:, אל תגידו לי שהמכפלה לא נפתחת

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by the king2006,

אהלןן זה הOC הראשון שלי .. רציתי לשאול שאלה מישהו יודע מה התדר המקסימלי לכרטיס הזה מבחינת זיכרון וליבה??? אני כבר עשיתי לו OC קטן והרעש של הכרטיס גבוהה יותר איך אפשר לסדר?? ואיך אפשר לפתוח צינורות?? יש לי כרטיס של MSI תודהה

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by reuven5,

שלום לכולם אני רוצה לרכוש סטיק חדש של 256 MB לאוברקלוק בשביל שיהיה לי Dual זה מה שנראה לי נחמד וגם במחיר ממש טוב http://ksp.co.il/hmain.php?uin=651 רציתי לדעת אם זה שווה?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by tktur1,

שלום... יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד מגיע ל50 עד 60 מעלות אין לי מושג מה הסיבה פעם הם היו קרובים אחד לשני אז הרחקתי אותם וירד מ65 ל50 עד 60.... קיצר עזרה עדיף לפני שהוא יהרס... תודה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  22. החלטתי שאני קונה עכשיו גוף קירור למעבד במחיר לא גבוה במיוחד. אז רציתי לשמוע דעות לגבי המוצרים שאני הולך לרכוש. למעבד: 478 P4 2.47GHz גוף קירור: Thermaltake PIPE101 heatpipe technology CPU cooler http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2513 188 ש"ח עריכה: {תוספת} מצאתי עוד 2 גופי קירור מענינים: 2) Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 אבל הוא נראה לי לא מתאים למעבד שלי נכון? 3) Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 רק לא הבנת…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by klips,

יש לי מחשב 4 ליבות ומאורר קירור עם צלעות של OCZ הבעיה שהוא מרעיש לי אני מחפש מאורר למעבד שיהיה שקט מאוד גם שהמחשב מתאמץ זהו המפרט שלי מעבד Q9300 CORE 2 QUAD לוח אם MSI P7N SLI PLATINUM מ.למעבד OCZ HEATPIPE SOCKET 775 כ.זכרון OCZ REAPER 4GKIT DDR2 800 MHZ כ.מסך Innovision 9800GT 512MB X2 דיסק קשיח 500GB SEAGATE ספק כוח EZCOOL 14CMF 1050W REAL צורב LG DVDX22 מאורר למארז 19DBA 8סמ X2 מארז LED+25CM FAN BLACK SILVER

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by BattleMan,

שלום אני מעוניין בפיתרון קירור ל PRESCOTT שלי. במצב עבודה רגיל הוא עומד על ~50 מעלות וצורך הקירור דורש ממני להפעיל מספר מאווררים, אך אלו גורמים לרעש נוראי וגם לאחר שהחלטתי להיפטר מהם ולהישאר עם המאוורר שעל המעבד ומאוורר ספק הכוח הרעש עדין מחרפן אותי. הבנתי שפתרונות הקירור של שינוי פאזה וקירור מים מאפשרים שקט מושלם. אך כמובן איני מעוניין להוציא כמויות כסף. אשמח אם כך לעזרתכם, הקריטריונים שלי הם כך * שקט מוחלט * קירור סביר [איני מתכנן OC בעתיד הקרוב] * אפשר שמישות של המערכת במחשבים עתידיים אחת המחשבות שהיו לי הם מערכת קירור מים פסיבית, כך בעצם אוכל לחסוף כסף וגם כמובן אוכל לשדרג את המערכת לאקטיבית כשיופיע הצורך. עוד חשבתי על מערכת שינוי פאזה, אני מניח שהמערכת ממש יקרה אבל …

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  25. יש לי מאורר למעבד שעושה 3000 סלד משום מה לאחר שהחלפתי לוח לDFI 975X הלוח לא נותן למאוורר לעבור ת1030 סלד ניסתי בתוכנות לשליטה על המאוררים לא עוזר כוונתי תמאוורר לעוצמה מלאה דרך הביוס שום דבר לפני היה תלוח DS4 והמאוורר היה עובד במלוא העוצמה תודה מראש מה הבעיה לכל הרוחות

• 4 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.