עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ronox,

שלום לכולם קניתי מחשב לפני כמה ימים והמאורר של המעבד עושה לי חור בראש!!!! חשבתי להחליף תמאורר הראשי (מעבד) לשקט יותר!! תנו לי המלצות למאווררים והאם זה באמת יעזור!!! תודה רבה מראש!! ולמי שרוצה לדעת כמה חור בראש זה עושה! אחרי בדיקה קטנה הוא עובד על 4600 RPM!!!

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by approx,

אני רוהצ קירור למעבד (סקוט 775) אינטל P4 ועכשיו אני צריך משהו יעיל אבל קטן ושקט (קטן זואת אומרת שהו לא גדול מהקירור המקורי כי אין לי מקום במארז ראיתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1585_2098&products_id=12140 יש משהו יותר טוב בתקציב של 200 שקל

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by THE FOX,

האם העלאת תדר AGP תוסיף משהו? עד איזה תדר בטוח להעלות?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם של חברת GIGABYTE מדגם GA945P-S3 REV:A2 מעבד E6300 1.86Ghz כרטיס מסך Radeon 4830 512MB 575/900 @ 650/1000 זיכרון: 3GB 2 קיטים של 512MB 667MHZ ועוד קיט 1 של 2 GB במהירות 800MHZ (הלוח מוריד ל 667) קירור מקורי של אינטל למעבד (ORB) מתאים ל SOCKET 775 וכו' ספק ZUMAX 400WATT אמיתי. אני מעוניין לעשות OC למעבד, השאלה היא האם כדאי לי ? עם הנתונים שיש לי כרגע, עד כמה רחוק אוכל להגיע בלי העלאת מתחים וכו' ? 2.5GHZ אוכל ? (בערך, ברור שאף אחד לא יודע ולא יידע עד שאני אנסה בעצמי, אבל אני לא מעוניין למשוך OC עד הסוף). ראיתי הרבה אנשים בפורום שיש להם ניסיון עם נתונים כמו שלי בדיוק, תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by xtx,

פירקתי לא מזמן שרת ישן של IBM.בתוך המארז (הכבד!)מצאתי מאוורר שמוציא אוויר.אף פעם לא ראיתי חיבור כמו שלו (ראו תמונה) ממבעט ראשון הוא נראה חזק אבל רועש.אחרי שפירקתי אתו הרגשתי שזה המאוורר הכי כבד שהחזקתי בחיים.הוא נראה איכותי מאד,מגיעה עם תופסניפ מגומי וגריל מובנה שלא יתפסו חוטים בפנים המארז. שחכתי לציין שהוא 120mm. תודה על העזרה. http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260001lj8.jpg http://img405.imageshack.us/my.php?image=p8260002wt2.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=p8260003mg5.jpg

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  6. פשש איזה יפה העיצוב החדש 8) (הוא חדש, לא ? P:) טוב שמעו אנשים, אני לא ממש מעודכן, ואני מעוניין לדעת איזה קירורים טובים לאיזה מעבדים יעני רשימה של היטסינקים (לא רק הטובים ביותר, כדי שאני אדע גם מה לא טוב) ל P4, AXP, A64. תודה רבה רבה רבה (: ועוד משהו, אפשר הסבר על קירור גז ? או לינק למאמר (עדיף בעברית) כי אני לא מבין למה הכוונה, גם אוויר זה גז...

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by kfirlion,

אני רואה את זה בבנצ'מרקים של גופי קירור, אולי מישהו יודע מה הפירוש של זה? עריכה:אתה מתכוון מתי שמשחקים אז הכרטיס מסך עובד במצב effective, וכאשר הוא במנוחה אז real?

8. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת עם יש מקום לSLK 800 A או 900 על הA7N8X Deluxe כי יש מיספר היטסינקים שלא עולים עליו. חוץ מזה אם אפשר האם כאדיי לי לשים איזה מאוורר BLOWER עליו או TMD מה יותר מומלץ.

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by Human car,

tavor21 שלח אותי לכאן... אין לי שום ידע במודינג... יש לי מחשב: p-3 550 mhz sdram 256 40 gb g- force 440 mx 64 mb זה ההכל בערך... הייתי רוצה לשפר אותו... וגם להפוך אותו לבובה...עם המנורות והכל...רצוייי...אבל נתחיל בשיפורים... תסבירו לי איך???? מאיפה אני משיג חלקים??? איזה????? מאיזה חומרים???? בקיצר הכל הכל...עד הפרטים הקטנים ביותר... תודה ענקית ראש למי שיעזוררררררררררררר

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by tomer434,

פעם ראישונה שלי תאמת שאני רוצה לעשות OC אבל יש לי 500-600 שקל מיותר יש מצב לOC שיבחינו קצת בהבדל? לכרטיס מסך EN8800GT של ASUS כרגע הוא על 40 מעלות ככה ובעומס 60-50 עומס הכוונה לCRYSIS או 3DMARK בקיצור אחרי ששיגעתי אותכם יש איזה הצעה לקרור חזק מאוד ובכמה אפשר לעלות אותו.... מבחינת מהירות ואם תוכלו להביא תמונה + ביצועים או שינויים שניסו את הקרור זה עוד יותר יעזור =] דרך הגב: אפשר להביא יד שניה כמו למשל קרור מים כמו פה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/8756/cat/50 השאלה אם זה שווה את זה? לוח אם EP35-DS3P מעבד Q6600 @2.4 ספק כוח LIBERTY 400W ENERMAX זיכרונות 800MHZ כרטיס מסך 8800GT מין הסתם ליבה G92 תודה לעוזרים

11. Started by UBS,

שלום אני רוצה לעשות קצת OC לכרטיס מסך שלי (7800GTX) עכשיו רציתי לדעת אם אני עושה OC דרך ה DRIVER של NVIDIA אז אם יש סיכוי שהכרטיס הישרף או שאם הוא מתחמם יותר מדי אז התוכנה מחבה את המחשב ומשחזרת את ההגדרות הישנות ? וגם איך כדאי לי להגדיל את ה - Harz של הליבה והזכרונות ביחד או של כל אחד בנפרד ואחרי שאני מסיים איך לבדוק עם הכל יציב הקירור שיש לי הוא Zalman Fatal1ty VGA Cooler והטמפרטורה היא סביב 40 מעלות במנוחה ו עד מקסימום 60 במאמץ (3Dmark05 , F.E.A.R - DEMO) אני אודה לכם מאד אם תקדישו דקה מזמנכם כדי לענות לי עם מספר השאלות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. Started by bratwa_tut,

אני רוצה בעתיד לעשות OC עכשיו את ה OC בדיוק אני יודע לעשות עכשיו איך אני אמור לדעת בכמה לעלות את המתח של המעבד ??? או שזה אוטומתי?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  13. כרגע המחשב שלי ב-OC ונתוני הטמפרטורה הם כאלה. TAT - THERMAL ANALYSIS TOOL באיידל - 42 עבודה - 74 EVEREST איידל - 24 מאמץ - 54 איזו תוכנה אומרת אמת ואיזו מזייפת? מה דעתכם על הטמפ' ואולי תציעו לי על תוכנה שלישית שאתם חושבים שהיא אמינה כדי שתכריע בין השניים.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. Started by Tik-Tak,

יש לי 6200 דרעק. עשיתי OC קטנטן של 5 לליבה ו10 לזכרונות. בדקתי אין ארטיפקטים עכשיו הטמ' של הכרטיס עלתה לעד 50 במנוחה, שזה הרבה יותר ממה שהיה קודם. החזרתי למצב הרגיל, אבל הטמ' לא יורדת מ48

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  15. יש לי כמה בעיות, דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by benking,

אני צריך קירור למחשב הזה?? מסך 19" ולא מתוכנן OC ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט יחסית... מעבד - Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm לוח אם - SAPPHIRE PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL זכרון - DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח - Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב - Samsung SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE מארז - CoolerMaster CM 690 Black (No PSU ספק כח - Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by Ghtm,

יש הצעות? התכוונתי לקחת את הVF700-AlCu של זלמן (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552), יש עוד המלצות?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by goldenboy,

במסע להקטת רמת הרעש והחום, האם מישהו יודע אם איזושהי גירסא של ATI/VGA Silencer מתאימה למפרט שיש לי (OVERTURE + MSI Radeon 9800Pro) יש בעיה של גובה, הכרטיס מסך כמעט ונוגע במכסה העליון של המארז כמו כן, מחפש קירור מתאים ל-CPU, גם פה יש בעיה, ה-CPU די צמוד לכלוב של ההארד דיסק יש רעיונות או הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by quepasa,

טוהב הורדתי את התוכנה ונראה לי של הפעלתי אותה נכון כי מתי שלחצתי על OK לא ראיתי את המעבד בכלל מתאמץ

20. שלום אני רוצה לעשות oc למחשב לשי ולדעת עם הוא מתאים לזה ואני לא מבין כול כך בנושא אבל אני מבין בחומרה.... את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל בבקשה עזרו לי אין לי בעיה לקרוא מדריכם וכאלה

21. Started by Jules Winnfield,

את הדגם תוכלו לראות במפרט. הטמפ' של הכרטיס במנוחה 47-48 מעלות. ובלי שום אפליקציה מופעלת( משחק וכו') המאורר קופץ מ38% מהירות ל100% כל כמה שניות *הדרייבר המותקן הוא האחרון עם ה"הוט פיקס" של farcry וstalker, התקנתי אותו לפני כמה ימים ורק עכשיו התחילה הבעיה.

22. היי נמאס לי ונמאס לי מהרעש הנוראי של הקירור סטוק שכרגע בזמן עבודה שוטפת ורגילה נמצא בכ 62 מעלות בממוצע והמארז עוד פתוח! זה כבר הפך למטרד , אני חושב שגם הכ. מסך שלי זקוק למשהו בקיצור אני רוצה שקט ועוד פעם שקט מן המחשב וכמובן שאוכל לעשות לו OC קטן בעתיד המעבד כמובן מסוג אינטל סוקט 775 ואציין שהתקציב שלי מאוד מוגבל ועדיף כמה שפחות כלומר נותן התמורה הטובה ביותר

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by vk,

טוב כנראה לצערי הקניה של המחשב החדש תתעכב בגלל חופשה לאילת.. אז בינתיים אני רוצה קירור טוב למעבד כדי לעשות OC בקטנה.. המעבד שלי זה (Intel Celeron D 320, 2466 MHz (18 x 137 יש לי קירור סטוק עם טמפרטורה גבוהה של 60 בIDLE אז תמליצו על קירור טוב בסביבות ה150 שח..

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

הגיוני? בטוח שהוא לא הכי טוב אבל הוא עושה תעבודה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3686

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  25. ויש לי מספר שאלות בנושא אוקי התקציב כרגע עומד על 500 שקל. אני מעוניין לעשות מודינג פלוס קירור למחשב שלי המחשב מכיל קירור סטנדטרי בלי תוספות עכשיו חשבתי על הוספת נורה כחולה למבנה המחשב השאלות הן כאלו יש לי ספק כוח ישן אי שם איך אני יכול לארגן אותו בתור מאורר למארז? האם כול מנורה כחולה תהיה בסדר עבור האור איך אני מחבר אותה בדיוק לחשמל האם זה יהיה בטריות? גורם חיצוני? או על המעבד עצמו? כמו כן כמה עולה הפלסטיק השקוף כמדומני פרספקט דק נכון? האם יש מישהו שמיצר את זה לפי מידות? לאילו כלים אני יזדקק והאם המנורה בתוך המארז לא תגרום לו להתחממות יתר? מצטער אם הפגזתי בשאלות אבל אשמח לדעת אם יש לכם מאמרים בנושא מודינג וקירור אשמח לקבל קישורים כי הנושא הזה מרתק אותי

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים