עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by x-boy_24,

שלום חבר שלי הוריד את התוכנה RivaTuner והעלה את השעון על ההתחלה כמעט למקסימום ועשה TEST והפעיל את זה וגם את הזכרון עכשיו הוא אומר שהוא לא מרגיש שיפור משמעותי הוא בודק את זה אם COD4 אז הוא רוצה שאני ישאל בשבילו איך נכון לעשות את זה יש כמה שאלות 1.יש אפשרות לשפר את הביצועים יותר ממה שהוא עשה או לא ? 2. איך נכון לעלות את המהירות ותוך כמה זמן לשנות ?(ואם אפשר בלי המדריך שיש באתר כי צריך 3DMARK ולא אני ולא או לא מבינים בזה ) 3.עד כמה מקסימום לעלות את המהירות ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  2. בביוס שמתי את ההגדרות שלו על TOP PERFORMANCE (לא יודע מה זה שינה חוץ מההרצים של המעבד והחריצי הרחבה) אז הדברים האים השתנו(ללא התערבותי כמובן): FSB=134@136 AGP=67@68 PCI=33@34 MEMORY=335@340 אני יודע שהFSB במקור אמור להיות על 133 והAGP על 66 והזיכרונות על 333 ......לא יודע למה הלוח מעלה אותם כשזה על AUTO .......ובכלל העלאה די מסיבית ב TOP performance השאלה שלי האם לכרטיס קול ולכרטיס מסך שיש ברשותי עלול להיגרם נזק רציני ? (כרטיס מסך 9600 ראה מפרט* והכרטיס קול הוא SBLIVE 5.1) ואם פשוט כדי לחזיר להרצים הרגילים ידנית(בגלל סכנה גדולה לחלקים ) טמפ' 33במנוחה (לא בדקתי עבודה ..אני מניח 36~)

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by qpalzm,

לכרטיס שלי צרוב מתח 1.4 (1.3 במקור), אבל נכנסתי לביוס וראיתי שחריץ הAGP מכוון על 1.5 מישהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן?

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, איזה משחה טרמית הכי כדאית לקירור מעבד? (בלי לקרוע את הכיס יותר מדי...)

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by avimw,

טוב לא מזמן הורדתי מאורר כי הוא נדפק לי סתם עושה רעשים ושהוא פועל הוא לא זז... עשיתי פורמט ועכשיו כשאני משחק בבאטלפילד המשחק נתקע לי באמצע אותו דבר כשאני רואה בכרטיס טלוויזיה אחרי כמה זמן הוא נתקע.. איך אני יכול לדעת מה טמפ.. בזמן שאני משחק איך קוראים לתוכנה הזו ומה אני יכול לעשות בשביל לשפר את המצב אם זה בכלל הטמפ..

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by POD,

שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VTXE+.htm. כרטיס המסך שלי הוא Asus GeForce 3 Ti 200. העלתי את המתח למעבד ב- 10% (זה המקסימום), ברירת המחדל היא בסביבות 1.74V, הטמפ' מגיעה ל-68 מעלות בערך. אני יכול לשנות רק את ה-FSB (ברירת מחדל 133MHz) ולא את המכפיל. עד ל-144MHz הכל יציב. כשהגדרתי אותו על 144, כרטיס המסך שלי פשוט נכבה ואז המחשב איתחל את עצמו, וכל זאת באמצע העלאה של ה-XP. עפ"י החישובים, אני יכול להגיע עד ל-150MHz, מבלי לעבור את הסף ב-PCI(שהוא מגיע אז ל 37.5). מה קרה ל AGP? מה עשיתי לא נכון? תודה.

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by Nasok,

צריך קירור עד 250 שקל לכרטיס המסך שנתתי.

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by ליאור הרוש,

אני רוצה ליקנות 2 מאוררים אחד שידחוף אוויר למארז והשני יוציא אויר חם מהמארז אני רוצה המחצות אפילו אני יקנה 3 מאוררים התקציב זה עד 120-150 גג עם אפשר שיהיה שזה שמוציא אויר יהיה לדים בצבע כחול זה יהיה נהדר רצוי שגודל המאורר יהיה 120MM או 80MM

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by frank053,

שלום לכולם. אני מחפש את הטמפרטורות המומלצות לא רק למעבדים (כפי שמופיע בפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0), אלא גם לכרטיסי מסך, ללוחות האם וכמובן לדיסקים הקשיחים. לא הצלחתי למצוא תשובה בפורום... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by adamginz,

המעבד ב1.8V , 2400Mhz קבוע. המאורר הראשון רועש 50 db אבל יש לו דחיסת אוויר של 78cfm המאורר של אנרמקס מגיע לרעש מקסימלי של 35db בדחיסת אוויר של 65 cfm. עכשיו השאלה היא האם כמות הרעש תצדיק את עצמה ביחס לביצועים, ומה היו הבדלי הטמפ' המשוערים?

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by dor700,

אז כך יש לי את הלוח אם של GIGABYTE דגם:8ipe1000-g ושני לוחות של 512 (סה"כ 1024) במהירות 400. המעבד : NOETHWOOD P4 2.8GHZ הטמפ' במאמץ 35 במנוחה25 . אני לא יכל לעשות OC דרך המערכת אלה רק דרך הBIOS . משהוא יכל אולי להדריך אותי או להביא מדריך לOC דרך הביוס ?? ובקשר לכרטיס מסך: ריציתי לבדוק כמה אני יוכל להוציא מהכרטיס מסך , ומה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה רק OC : 3D:400@504 2D:400@504 MEM:400@456 1)הטמפ' במנוחה 45 במעמץ 60,הטמפ' מאפשר לי להוציא יותר ? (אני יודע שזה יותר קשור לכרטיס מסך )או שהטמפ' מסוכנת כבר פה ? 2)יש אפשרות לפתוח עוד צינורות ? אני עדיין לא יודע מה זה נותן ??? אשמח אם משהו יסביר או יביא קישור המערכת היא : P4 2.8 GIGABYTE P865i Gforce 7600gs AGP של G…

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  12. בהמשך לת'רד הקודם שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206415.0 אני מפרסם את התוצאות הבהחלט מספקות(אותי לפחות) והכמעט סופיות שלי(עם סוג הקירור שברשותי כרגע) ואת המפרט שלי. רציתי להודות למי שסייע לי בOC,אני יכול לאמר שאני יודע הרבה יותר ממה שידעתי לפני שפתחתי פה את הדיון . תודה מיוחדת ל...stingeR ול- barak_11 :yelclap: פרסמו כאן את התוצאות שלכם עם כמה שיותר נתונים לצורך ההשוואה ואולי יתפתח כאן דיון מעניין E6400 2.13@3.2 1.4V Thermaltake Big Typhoon DFI Infinity 975X/G bios 9.13 G.skill pc6400 800MHz 2GBPK @ 4-4-4-12 7.8us 2.0V וכמובן ORTHOS - לא היה לי מקום להכניס

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by ront,

הזמנתי את שניהם כחלק ממפרט חדש מ Iqpc וקיבלתי הודעה מהחנות בזמן הרכבת המחשב שיש בעיית התאמה של ה Tuniq עם מאורר הצד של ה Lexa , עם המלצה לפרק את המאורר ולהתקין אותו במקביל על המאורר האחורי. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  14. ההתלבטות שלי כרגע בתקציב הזה: ZALMAN ZM F3 http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm או: thermaltake thunderblade 120: http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1926~18~0.htm אני מחפש מאוורר עם דגש על דחיפת אויר יותר מאשר השקט, אני לא פנאט בקשר לשקט, רצוי שיהיה שקט אבל לא משהו קיצוני.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by noamm,

יש לי מאורר TMG A1 האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו? האם צריך לשנות בביוס את האופציה מ DC לPWM תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by shaharZur,

נגיד ואני יעשה OC מה סיכונים שיכולים להיגרם וממה הם קורים?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by !elad!,

אני מעוניין לקנות לכרטיס מסך שלי( X1800GTO?) גוף קירור שקט עם ביצועים טובים וכבר כמה זמן שאני מעוניין בX2 אבל רציתי להתייעץ רגע לפני קנייה מה יותר שווה? הX2 או הS1 ? יש לציין שהגוף קירור הנוכחי רועש וכבר בלתי נסבל, לכן אני מעוניין להחליף את הגוף לאחד שקט עם ביצועים טובים,מה לבחור לדעתכם? התקציב שלי הוא סביב ה120 שקל, עם חריגה קלה עם יהיה צורך בכך.

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  18. טוב, אז ככה שיעמם לי, אז הסתכלתי קצת בביוס, וראיתי שמשום מה הזכרונות שלי על CAS 2.5, וזה היה בצבע לבן, ז"א לא ניתן לשינוי. כמו כן, ראיתי שיש אפשרות שנקראת SDRAM FREAQUNCY(סליחה על שגיאות כתיב :smoke:), והיא כרגע על AUTO. יש לי שם 266MHZ ו333MHZ, האם יהיה שיפור עם המעבד הנוכחי(מפרט בצד) ו333MHZ? מפרט בצד. תודה.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  19. אני מנסה לעשות אובר קלוק לג'י פורס 2 MX400 אבל אני רק מצליח לעלות בכ-5 MHZ גם בליבה וגם בזיכרון (פחות או יותר) המחשב שיש לי הוא: 667 MHZ GEFORCE 2 MX400 MSI 64SDRAM 256MB KINGSTONE. הסיבה היא בגלל המחשב או בגלל שהכרטיס מתחמם ?, והאם ניתן לאלתר איזה מאוור אישהוא או מאיפה שהוא, או לאתר איזה קירור מידי (עכשיו !!!,משהו ביתי ביינתיים)

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. Started by amisha,

אני עדיין לא יודע איזה מאוור לשים לו (SF2 או טורנדו) אני רוצה שתהיה לי האפשרות גם לשלוט עליו מידי פעם כדי שיהיה לי קצת שקט . (כמובן שזה לא יבוא בזמן שאני ב OC) אנשים אומרים שעם הטורנדו אני נהיה חירש תוך דקה , זה עד כדי כך נכון ? האם כדאי לי ללכת בכלל על קירור אחר ? נ.ב ראיתי שהזלמן 6500B האו צעצוע דיי כבד , הוא שווה את זה ? למה אין SLK-900U בארץ ?!?!?!?!?!(יש לו ביצועים מצויינים!!) :'(

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. Started by bratwa_tut,

אני רוצה בעתיד לעשות OC עכשיו את ה OC בדיוק אני יודע לעשות עכשיו איך אני אמור לדעת בכמה לעלות את המתח של המעבד ??? או שזה אוטומתי?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by Swed,

איזה מהמשחות הבאות הכי כדאית ? ARTIC-SILVER 5 ZALMAN ZM-STG1 ARTIC COOLING MX2 תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני יודע שיש דיון על זה בסטיקי, ואפילו יש מפרט של עד 200$, אבל שבדקתי את המחיר של הרכיבים הם עלו על 200$. המערכת תהיה למעבד, ואני צריך "RADBOX" חיצוני לרדיאטור שיתאים מכיוון שאני לא הולך לעשות מודינג. חשבתי על משהו כזה[מהדקים ונוזל קירור אני אקנה בארץ, מכיוון שאני לא יכול לעבור את ה200$ אפילו בסנט]: Swiftech MCP655 12 VDC Pump $79.95 x = $79.95 MCB-120 "Radbox" radiator/fan housing - Blue $17.95 x = $17.95 Swiftech MCR Quiet Power Series radiators - 120mm Black $28.50 x = $28.50 Swiftech Storm Universal Waterblock Rev 2 $54.95 x = $54.95 Swiftech MCRES-Micro Swiftech MCRES-Micro $16.95 x = $16.95 Primochill UV Tubing - Blue 1/2 - 3/4 Primochill UV Tubing - B…

24. Started by Ghtm,

יש הצעות? התכוונתי לקחת את הVF700-AlCu של זלמן (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552), יש עוד המלצות?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by doubleoshoe,

השאלה שלי היא - יש שלושה מחשבים עם חומרה זהה חוץ מהמעבד:מחשב אחד עם 4400 אחד עם 6300 ואחד עם 6750. לכל המחשבים אנחנו עושים OC יציב ל3000MHZ. האם כל המחשבים יתנו את אותם הביצועים? האם יש משהו במעבדים מעבר לMHZ שישפיע על הביצועים?(אני מדבר על הC2D). *אני רוצה שוב להזכיר - החומרה שלהם חוץ מהמעבד עצמו זהה לחלוטין! *

• 8 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים