אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר לינקים לאתרים עם מדריכים, גלריות, פורומים, וכל דבר אחר שקשור אני אשמח מאוד
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי שאלות 1. באיזו תדירות צריך לעדכן משחה טרמית? (שנה/שנתיים/אף-פעם) 2. תוך כמה זמן "מתקלקלת" משחה בשפופרת אטומה? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1135&Itemid=1[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 21:21:29 מצתער על הקפצה + הצתה מאוחרת, יש גם לינק לאתר שלהם :http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/kama-cross.html [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אותו פאן באס כבר מספר חודשים טובים אצלי בקדמת המארז... היום הוספתי לד צהוב חזק לבקרת פעולה כללית, והוספתי לכל הלדים מסגרת קליפ שחורה - שימו לב בתמונות הבאות. אשמח לתגובות, אבנר.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 שאני רוצה להמהיר אבל הבנתי שהם נעולים אז אני מחפש אתר או מישהו שיוכל להסביר לי איך לשחרר את הנעילה (אם אפשר) ולהוציא את המירב מהמעבד הזקן והטוב
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי במחשב מקום ל-3 ארדיסקים אז שמתי את שלי באמצע ואני רוצה לקרר אותו עם מאורר השאלה שלי איפה לשים את המאורר למעלה או למעטה.. יענו איפה לקרר את הארדיסק בחלק האחורי או הקדמי?
-
- 6 תגובות
- 490 צפיות
-
-
ברגע זה ממש אני וחבר שלי באמצע פרוייקט בניית Fan-control. נתקלנו בבעיה באנחנו לא יודעים מהו הרגל של הפלוס ומהי הרגל של המינוס בלד???? יש אחת קצרה ויש אחת ארוכה מהי כל אחת מהם ???? עזרה בבקשה אנחנו תקועים.... בתודה בנצי ורן D: עריכה.. --------- ועוד משהו ששחכנו לשאול בתמונה הזאתי : עכשיו תסתכלו איפה שמתחבר הנגד ללד (למשל הלד האדום לפניו יש נגד..) אז הנגד מתחבר לפלוס או למינס של הלד?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל דעתכם כיוון שחבר אמר לי שהטמפרטורות גבוהות למדי, להלן מצורפות התמונות מאברסט. תודה מראש חברים, [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה של Asus smartDoctor 2, ומידי פעם מופיעים לי הודעות של קפיצת מתח בAGP מ3.50 ל4.18. ואתו דבר בטמפרטורה, כאשר הטמפרטורה הרגילה הוא 58 מעולות, ובזמן משחק מופיעה הודעה שמזהירה אותי הכרטיס לוהט, הוא עובר את ה60-62. יש קירור סביר למארז מסוג Compucase 6919, עם שתי מאוררים ג'נרים מקדימה, ומאורר 120 שמוציא מאחורה. אני חושב שהבעיה הזאת גורמת לחוסר יציבות במשחקים, שלפעמים מתרסקים. מה יכול לגרום לבעיה? שכחתי לציין שלא בוצע OC על הכרטיס או הלוח.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
משהו שמתקרב לטייגון, לא כמו הצינורות PVC הפשוטים של TT וכו...
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עם המסך החדש DELL 2412HM הפריימים בBF3 ירדו דראסטית וזה לפעמים נופל ל20+. כניראה הגיע הזמן לסחוט את המיץ מהכרטיס. אני חדש לגמרי בתחום OC כן קראתי איך צריך לעשות את זה אבל אני לא יודע מה הם סימני אזהרה, כלומר איך אני יודע שהוצאתי את המקסימום מהכרטיס שלי? אז ככה בהתחלה ניסיתי לשחק ישר סביב התדרים שהביאו האתרים הבודדים שבחנו את הכרטיס שלי. '>www.overclockersclub.com/reviews/inno3d_gtx470_hawk/4.htm]http://www.overclockersclub.com/reviews/inno3d_gtx470_hawk/4.htm http:///hexus.net/tech/reviews/graphics/25123-inno3d-rectifies-geforce-gtx-470s-shortcomings-hawk-card/?page=3 http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=27610&PageId=7 לא הצלחתי לייצב את…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד+ ATHLON 64 3200 סוקט AM2 ושקניתי אותו קיבלתי על ההיטסינק שלו מין חומר כזה כמו פד טרמי שמודבק עליו והוא עד עכשיו על המעבד שלי והטמפ תקינה 35 מעולת. בחורף הטמפ של המעבד 24 מעלות קבוע ובקיץ עד 35 מעלות לא יותר. עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לי לפרק את ההיטסינק ולנקות אותו ועל הדרך להוריד את הפד טרמי שקיבלתי עם המעבד ולימרוח מישחה טרמית של THERMALTAKE יש לי משחה טרמית של THERMATAKE ואני לא יודע אם היא יותר טובה מהפד טרמי "המקורי" המחשב יחסית חדש 7 חודש אצלי. ויש לי ידע רב במחשבים ואני הרכבתי את המושב הזה..
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מזמין היום קירור לכרטיס מסך ואני כבר כמעט סגור לגמרי על ה FC-ZV9 של זלמן. עכשיו אני לא בטוח כבר =\ כי באיזה פורום אחד אמרו לי שה VF900 ממש תותח וכל זה.. אז מישהו יכול להכריע חד וחלק מי מביניהם לוקח..?! ומה באמת ההבדלים בין השניים מכל הבחינות שקיימות..? תודה רבה ואם אפשר שיהיה בהקדם האפשרי כי אני כבר רוצה להזמין..
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
נמכרת בנועה בסכום של 435ש"ח(יקר רצח). http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5695
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תראו, יש את הזלמן סדרת ה 7700, לא משנה איזה גרסה (כל אלה בטווח של 250 שקל בערך - CU, ALCU וכו') או THERMALRIGHT XP120 בשילוב עוד מאוורר 120MM של VANTEC, THERAMLTAKE וכו'.... איזה יעשה עבודה טובה יותר? אם הזלמן יותר טוב אז איזה דגם (אני גם לא בטוח שה 7700 יותר טוב מכולם, אבל ככה נראה לי)... אם ה XP120 בשילוב מאוורר אז מאוורר של איזו חברה? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש קירור שקט כמה שיותר למעבד שלי (P4 2.8 HT) לפי מה שהבנתי זה נחשב למעבד חם אז אני לא יודע אם כל הגופי קירור הפסיביים יתאימו לו. הבנתי שכדי שתוכלו להמליץ לי על קירור מתאים צריך לציין את שאר המאווררים במארז אז ככה: מארז gigbyte posidon עם מאוורר 12 ס"מ מאחורה. ספק כח עם מאוורר 12 ס"מ. וזהו חוץ מזה אין מאווררים. בנוסף אוכל להעזר בהמלצה על ספק שקט ככה שהמחשב בכלל יהיה שקט יותר. נ.ב. הטמפ' של המעבד בדר"כ היא 50 מעלות צלזיוס. תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הקירור סטוק במחשב השני (P4 2.8 Northwood) לא מספיק, המחשב נכבה מידי פעם מהחום, איזה קירור כדאי לקנות? משהו מינימלי, אין שם OC.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג אחרי 4 שנים והמטרה שלי זה שהוא יגיע ל4GHZ באוברקלוק וגם בגלל שאני רוצה לכפר על טעויות שעשיתי בעבר כשהייתי פחות מנוסה - לארגן קירור טוב עם מארז טוב אבל את זה אני חושב שכבר פתרתי אחרי שקראתי הרבה המלצות על coolermaster cm2 איך שלא קוראים לו בכל מקרה אני יודע איך עושים בכללי כי אז עשיתי יחד עם gigabyte ds3+intel core 2 duo 6300ghz 1.86ghz+g.skill 800mhz אוברקלוק ל 3GHZ (בערך כ60% אוברקלוק) על ידי העלאת הFSB ל430 ונעילה של המתח ב1.325V למעבד אני מאמין שI5 או I7 עוד יותר יעילים ומאפשרים לעשות אוברקלוק יותר טוב אבל הקטע זה שאני חוזר לזה אחרי 4 שנים ואני לא הכי בקי בחלקים כרגע ידוע לי שבתושבת 1156 למשל לא כדאי זכרונות מעל 1600MHZ ושיעלו מעל 1.65V כי …
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ניסיתי אתמול לעשות לכרטיס שלי OC, ואני קצת מאוכזב =/ תגידו לי מה דעתכם... המהירויות הרגילות הן: GPU - 700Mhz Memory - 1000Mhz (x2 = 2000Mhz) Shader - 1500Mhz אחרי OC והרצה של 3Dmark06 כדי לבדוק קריסות למיניהן או ארטיפקטים, הגעתי למצב מקסימלי של: GPU - 750Mhz Memory - 1070Mhz (x2 = 2140Mhz) Shader - 1590Mhz והעניין הוא שלא ממש ראיתי הבדלים בביצועים... וגם ב3Dmark06 הוא הראה הבדל של איזה 150 כולה בתוצאה... מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בנושא הבא: אני מתכוון לבסס מחשב על 2 הרכיבים הנ"ל, תוך ביצוע אוברקלוקינג נאה, אבל לא מוגזם - אני לא רוצה כמויות רציניות של חום ורעש. הקירור ככל הנראה יהיה Scythe Ninja (יש לי כבר אחד סגור בחבילה). התקציב לא גדול, ולכן גם בחירת הרכיבים הזו - מעבד ולוח אם לא יקרים עם פוטנציאל גבוה, וזיכרון שבתקווה לא יהיה יקר מדי. ההתלבטות המרכזית שלי כרגע היא בחירת המכפלה של המעבד, ובחירת מהירות הזיכרון בהתאמה. במקור המעבד הוא 200x9=1800MHz. מצד אחד ישנה האופציה להרים את ה-FSB בלבד, סביר שאקבל תוצאה כמו 333x9=3000MHz. מצד שני, ניתן להוריד את המכפלה ולהשיג FSB גבוה ממש, משהו כמו 400x8=3200MHz. עוד לא החלטתי איזה מהאופציות עדיפה. יש שיקולים לכאן ולכאן :s05:…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מאורר שמכניס אוויר ושיהיה שקט והשאלה שלמעלה-לא לשכוח
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני לא יודע למה המהירות של המעבד שלי והFSB קצת גבוהות מהסטוק יש לי AMD 3200 והוא פועל על 2009.1\2000 והFSB שלי פועל על 200.9\200 זה בסדר או שזאת בעיה??
-
- 4 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8500 על לוח ASUS P5N-D. ה-default זה FSB=1333MHz ו-DDR=800MHz. ניסיתי 1600 עם 800, XP לא עולה. אבל... 1667 עם 833 עולה יופי, ואפילו עובר Prime95 Small FFTs במשך שעה (ואז פשוט הפסקתי את הבדיקה). איך זה שעם ערכים יותר *גבוהים* זה פתאום עובד? ???
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
איך 7600GT של PALIT באוברקלוק והאם הוא צריך קירור אחר? תודה. עריכה: לאיזה כרטיס הוא יוכל להתקרב בערך?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הקירור AC FREEZER64 מתאים ללוח גיגהבייט ללא פירוק לוח? כלומר ללא החלפת התושבת.. מפני שבלוח הזה יש מפלסטיק וכו.. הלוח שלי הוא: GigaByte K8VT800 Pro (VIA)1 איזה קירור יתאים ללוח שלי ללא פירוקו? תודהה
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-