עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. סתכלו במפרט.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. ולהגיע לבאס 400... הספק יחזיק? או שהוא חלש מדי?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  2. שלום אני רוצה לעשות oc למחשב לשי ולדעת עם הוא מתאים לזה ואני לא מבין כול כך בנושא אבל אני מבין בחומרה.... את המפרט שלי אפשר לראות בפרופיל בבקשה עזרו לי אין לי בעיה לקרוא מדריכם וכאלה

3. Started by K0sTa,

מה האופציה הזאת עושה ?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  4. שלום לכולם קיבלתי מחשב המבוסס על AMD ATHLON XP 2000+ PALOMINO CORE המעבד בא במקור עם גוף קירור ומאוורר של תרמל טייק וולקנו 7+ מנחושת, בגלל שהוא הרעיש מאוד החלפתי אותו לתרמל טייק וולקנו 10 שהוא קטן יותר ומרעיש פחות באופן משמעותי אך גם מנחושת. השאלה היא האם זה יכול לפגוע במעבד? אמנם עכשיו חורף ודי קריר אך מה יהיה כשיגיע הקיץ? האם הקירור הזה יוכל לעמוד בעומס החום, (המארז מאווורר ע"י מאוורר קדמי שמכניס אויר ואחורי שמוציא, קירור לגשר הצפוני ובקרוב אני אוסיף מאוורר צד לדלת השמאלית של המארז). אני מדגיש שלא מתוכנן OC ! שאלה נוספת: אם אני אוריד את הגריל מהוולקנו 7 זה יקטין את עוצמת הרעש? או שהגריל לא משפיע בכלל?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. רוצה לעשות אובר לכרטיס מסך...FX6600 256MB של גיגה בייט... שווה לעשות לו ? ולאן אפשר להגיע אותו ..לאיזה כרטיס? והאם צריך לשים לו קירור?!אם כן יש המלצות? ככה ברגיל 450 ליבה 501 זיכרון כמה לעלות לליבה או לזיכרון?... ואיך אני בודק תחום של הכרטיס כי באורסט לא רשום ליבסנסור ואיך אני בודק את התועלת של זה....????

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by o.k,

שלום לכולם!!! אני מעוניין להוסיף למארז שברשותי שתי מאווררים 120mm יש לכם סוג טוב של מאווררים ולא סתם מעפאן??? תודה...

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by yossik17,

היי שלום יש לי תוכנה everes אבל התוכנה זה trial איפה אפשר להוריד מלא? או איזה סריאל נאמבר ואם כן איך מכניסים אותו? ועוד שאלה יש לי מאוורר נראה לי 80 mm משהו כזה ויוצאים מישם 2 חוטים אולי אפשר להלחים עוד חוט לנתונים כאילו המהירות וזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by omrit,

שלום, אני מחפש קירור שקט למעבד 805 Pentium D, המעבד לא יעבור אוברקלוק רק חשוב שיהיה שקט יחסית. לגבי התקציב, צריך שיהיה הכי זול שאפשר. תודה. נ.ב- איך זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6759

• 10 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by IdolAdmin,

היי אני עכשיו בארה"ב ואני מתכנן לבנות מחשב חדש בארץ ואני מביא מפה חלקים.. ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ אני רוצה ללמוד לעשות OC ובעתיד לעשות למערכת הזאת וחשבתי אם כדאי להביא קירור למעבד מהאתר www.newegg.com ובזה אני לא מבין כלום אז האם כדאי לי (הבדל מחירים משמעותי מהארץ) ואיזה? תקציב דיי פתוח תציעו כמה דברים אני אראה מה אזור המחירים..

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  10. לאחרונה יש לי בעיית איתחול של המחשב, כל הזמן הוא עושה restart ללא כל קובץ של minidump , בהתחלה חשבתי שזה אולי ספק, אך אולי תעזרו לי לדעת האם הבעיה היא באמת ספק או אולי המעבד מתחמם לי מדי?, יש פה תמונה של pc wizard במצב של מנוחה, האם אלו טמפ' טובות בהתחשב למעבד וכרטיס מסך שיש לי יש לי קירור של sonic tower כולל מאוורר עליו, אנא עיזרו לי אוריה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by eyal00,

הטמפ' במנוחה 39 מעלות. ובS&M על 100% הוא הגיע למקסימום 51.5 מעלות. טמפ' טובה? אני רוצה לעשות OC.

• 11 תגובות
    • 585 צפיות
  12. שלום לכם, אני מחפש קירור לכרטיס מסך במשהו כמו 250 ש"ח הכרטיס כנראה יהיה X1800XT או X1800GTO תודה רבה, עדן

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  13. יש לי כמה בעיות, דברים שלא הבנתי במדריך: 1. כשאני משתמש בכבל פרלל, איך אני אמור לדעת מה המספר של כל חוט, כמו בשירטוט? 2. לקחתי כבל פרלל שעד לא מזמן היה בשימוש, ושגזרתי אותו לא מצאתי 25 חוטים אלה רק 18 רגילים, ועוד אחד חשוף, מה זה, מה קרה כן? 3. בנגד המשתנה יש שלוש חיבורים, לאיזה מהם אני מחבר כל אחד מהשני חיבורים שאמורים להיות 4. יש בשירטוט סימון של אדמה, זה החוט השחור במולקס? תודה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. כי הביצועים אצלי לא כמו שהם אמורים להיות והAUX על 81.......וגם המעבד על 57 כשהוא נח והלוח על 38

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by BONO,

שניהם של Chieftec ושניהם FULL TOWER ההבדל היחיד שאני מצאתי ביניהם הוא שאחד שחור והשני כחול בגלל זה ההפרש ביניהם הוא 70 שקל? הראשון הוא Dragon DA-01BD Full Tower 484 שקל והשני הוא Dragon DA-01BLD Full Tower 558 שקל

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by aaabb,

1)החלטתי לעשות OC למעבד p3 333mhz העלתי את הבאס לרמה אחת יותר בביוס למהירות 513mhz. אחרי 25 דק' עבודה טמפ' המעבד עלתה ל-63 מע' זה גבוה??? ואם כן מה לעשות?? ------------------ 2)אם כבר אז: מהי מהירות הבאס (אופטימלית והרגילה) של מעבדי p4

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by gal_il50,

אני רואה פה אנשים שהגיעו עם המחשב שלהם ללמעלה מ-3000MHZ. השאלה שלי היא כמה זמן אתם משאירים את המחשב ב-OC כזה? מה אתם עושים איתו בדיוק וכמה זמן הוא יכול להחזיק ב-OC כזה? (התכוונתי למערכות עם P4 2.4)

18. Started by sahargt,

שלום רציתי לדעת עם המוצר הזה שווה משהו?? עם המוצר עוזר להפחתת הרעש של המארז יש מארז של Thermaltake Xaser III 1 Akasa PAX MATE סוג של ספוג 2 Vantec Vibration dampener kit - 80mm 3 Vantec Power supply Vibration dampener אני מקווה שתעזרו לי תודה רבה

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by roma,

שלום! ברשותי V12 עם המשחה הטרמית שהגיעה ביחד איתו. ברצוני לדעת האם שווה לקנות ARCTIC SILER 3,5 במקום מה שיש לי? מה יותר טוב 3 או 5? האם זה מסוכן למרוח משחה עם כסף? איפה אני מוצא את ה5? תודה מראש!!

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  20. אני מנסה לשנות מכפלה וזה לא עושה לי כלום! אני רוצה שהמעבד יהייה 1700 והזיכרון על 400! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  21. 1. היכן כדאי למקם את המאוורר בדלת המארז? 2. האם הוא מכניס אוויר או מוציא? 3. אני מתלבט האם לעשות חור למאוורר בגודל 80 מ"מ או יותר? 4. האם ניתן למצוא מאוורר שגדול מ80 מ"מ עם לדים? תודה לכם :cwm15:

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  22. שוטטתי באינטרנט ונתקלתי בתמונה הזו : מתחת למהירות של המחשב במקרה הזה 2000MHZ רשום באדום 100%... ראיתי את זה גם אצל עוד כמה אנשים גם בפורום נדמה לי.. עכשיו הבעיה היא שאצלי לא רשום 100% באדום אלא רשום 0% בירוק.. ככה : האם זה בעיה ? מה אומר ה-100% או ה0% ואיך אני מסדר את זה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by b-52,

שלום אני רוצה לעשות לכרטיס שלי oc ולא יודע איך אבל אני רוצה משהו שיהיה למתחילים ולא מסובך מידי וגם אם אפשר מישהו שידריך אותי כי אני קצת מפחד להרוס את הכרטיס שלי

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by ytoledano,

שלום, בדיוק היום קיבלתי הרבה סוגים של ניר שיוף ממישהו שלא צריך אותם ורובם עדינים מאוד ורציתי לדעת איך אני אשייף את המפזר חום האינטגרלי של הP4C 2.4 שלי. חשבתי על זה שאני אקח חתיכת קלקר ואצמיד את המעבד אל הצד השטוח שלה - הפינים יחזיקו אותו. אז אני אשים את הניר שיוף על משטח שטוח ואעבוד בתנועות עדינות. הניר שיוף הוא מיועד למתכת וממספור 500. תגידו לי מה אתם חושבים שאני צריך לעשות - לשים איזה חומר על הניר (אלכוהול, נפט?) ובאיזה תנועות אני צריך לשייף את המעבד על הניר - בסיבובים או קדימה אחורה וכל פעם להחליף צד? שיגיב רק מי שעשה את זה כי זה לא המקום לניחושים.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  25. אז יש ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.