אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מחבר משהו אל נקבת המולקס של הSpark7 הוא עובר לעבוד במהירות מקסימלית, ברעש נורא. במצב הנ"ל אין אפשרות יותר לשלוט על מהירות המאוורר בעזרת הבורר. מישהו יודע מה פשר הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
פורים שמחחחח INTEL HT PRESCOT 2MB / 630 עם מחשב כזה מהי טמפרטורות העבודה? ומה הטמפרטורה המקסימילית שמותר להגיע אליה..? תודה מראש..!!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מקודם הורדתי ATI TOOL ובדקתי אותו על הRADEON 8500LE 128MB שלי של SAPPHIRE.. משהו מוזר מאוד, תחילה עשיתי CHECK MAX MEMORY משהו כזה ואז הוא התחיל לעשות אוברקלוק לאט לאט לזכרונות, הוא הגיע ל278 (מ200) והפסיק להעלות את המהירות של הזכרונות, אבל הוא לא הפסיק ולא התריע לי שהוא לא יכול יותר, הפסקתי בעצמי כי שמתי לב ש10 דקות מהירות הזכרון תקועה על 278 ולמרות זאת הוא ממשיך לרוץ.. זה אמור להיות ככה ואם כן אז למה ? אחר כך עשיתי CHECK MAX CORE וזה התחיל לעשות אוברקלוק לליבה, העלה אותה מ250 ל268 ושוב נשאר על המהירות הזאת אבל המשיך לרוץ הרבה זמן אז כיביתי ידנית אחר כך סתם משכתי את ה"ציר" למעלה וזה העלה את הרף ל499MHZ ואמרתי לו לרוץ שוב הוא הגיע ל271 וכיביתי מחשש לשריפה זה מוזר מאוד…
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הלוח הוא Asus P5K המעבד Q6600 חיברתי את הכל היום והמחשב נכבה לי לאחר 40 שניות. הביוס הודיע לי על בעיית אוברקלוקינג הוצאתי את הג'מפר והחזרתי, אך ללא הועיל. כשהסתכלתי בהגדרות מתח ושעון מעבד ראיתי שהמתח על 1.025 ומסומן באדום! אני מפחד לשחק עם זה ולהרוס את המעבד, אז מה הפתרון הכי טוב? אני חושד שהבעלים הקודם שיחק עם המתחים של הלוח.. האיפוס של הג'מפר לא היה אמור לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם לפרק היטסינק מקורי של AMD 4200+ אמור להיות כל כך קשה (אני פשוט לא מצליח לפרק אותו, האבסורד הוא שאני הרכבתי אותו), האם יש איזשהו טריק או מדריך שמסביר את זה בפרוטרוט ואם אפשר המלצה לאחד יותר טוב, אני מצאתי את זה: FREEZER-64-PRO Arctic Cooling ועוד שאלונת, בלוח אם שלי יש מקומות רק ל3 חיבורי חשמל למאווררים אבל במארז יש מקום לפחות ל3 (בלוח אחד תפוס ע"י המאוורר של המעבד ואחד עי המאוורר של המארז, זא שיש מקום בלוח רק לעוד אחד) השאלה היא האם יש דרך לחבר עוד מאווררים במארז ללא חיבור ללוח אם?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD שההצאתי ממחשב נייד ישן מאוד קצת דומה לזה http://www.eio.com/lm242-55ap.htm ויוצאת ממנו צמה של שלושים פינים בדיוק כזאת http://ddk.sprintnet.co.jp/japanese/print/kibancable/frc_e/frc_e.html ואני רוצה לחבר אותו למחשב בשביל הצגת נתונים שונים אז בבקשה תגידו לי איך לחבר אותו ואם אפשר גם תוכנה שתפעיל אותו
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איך מרכיבים עוד מאווררים על הנינג'ה אפשר לפי מה שאני רואה להרכיב עוד כי יש עוד חורים אבל רק עם הברזל המוזר הזה שמקבלים רק 2 עם הנינג'ה (2=מאוורר אחד) איך אני מחבר עוד מאווררים? תמונות בהמשך עריכה הנה תמונה: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/026/images/scnj1100p-main1_400.jpg
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=410
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי פנטיום4 2.4 יש לי שם 4 מאווררים ואני חושב שהטמפ גדולה מידיי אתם תחליטו טמפ מעבד 56 מעלות טמפ מערכת 44 מעלות טוב או לא + הצעות לשיפורים
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
Thermaltake V1 CL-P0401 או Freezer 7 Pro איזה מהם עדיף להמהרה מבחינת קרור ושקט המחיר לא משנה לי הוא מיועד למערכת הבאה cpu e8500 P5E s775 1600Mhz, Intel X38 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 gpu hd4870 2x 250gb hd 500gb hd antec 182p antec tp trio 650w
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ל-4850 CF שלי... בקיצור אני מצליח נחמד אבל ממש לא מרשים... שאני מגיע לסביבות 680 לליבה מתחילים ארטיפקטים ולא בגלל חום. האם העלאת ה-PCI-E ל-105 יעזור?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכוולם ;D אני כותב פה אחרי שעשיתי שגיאה רצינית וקניתי בטעות מאוורר של זלמן והוא בכלל לא מתאים ללוח שלי (DFI). אז ככה : יש לי מעבד AMD Athlon 64 3500 וויצסטר...והלוח של DFI. אני צריך מקרר למעבד אך שיתאים ללוח. בדקתי על Xp-120 שך ThermalRight אבל הוא מתאים +/- כי הוא חוסם יציאת PCI-E...אבל יש אפשרות נוספת שהיא Xp-90.. מה אתם אומרים ? תנו עצות בבקשה :s05: תודה לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לא יודע אם זה דרייבר, לא יודע איך לבדוק, המערכת בת 5.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי אנשים אני בונה לעצמי מערכת קירור מים למחשב.. בעיקרון זה ליופי אבל אם כבר עושים אז עד הסוף.. מישהו יודע מאיפה אני משיג / קונה /מישהו רוצה למסור / להחליף עם קצת קוסברה בלוק של פנטיום 3 (מאלה שעומדים כמו קיר ) *זה התיאור שעלה לי לראש. זה יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל להעביר בהיצינג מלא צינורות קטנים ולא מועילים :]
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
הגיע החורך המעבד יורד ב 10 מעלות אז כמינהגי אני עושה OC חמוד על קירור סטוק. הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אוקי חבר שלי מתכנן לקנות MSI9800PRO והוא רצה לדעת אם יש איזשהן תופעות לוואי בהפיכת הכרטיס מ PRO ל XT ובמה זה כרוך(כלומר מה בדיוק צריך לעשות) תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
ב EVEREST למשל - יש את הטמפ' של הלוח אם - לפי מה נקעת הטמפ' שלו ? יענו הלוח הוא גדול - מאיפה לקוח הנתון של הטמפ' ? ניחוש שלי זה אולי מהגשר הצופני או הדרומי ? או ממוצע של שניהם ? תודה לעוזרים. טל.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות 2 מאוררים אחד שידחוף אוויר למארז והשני יוציא אויר חם מהמארז אני רוצה המחצות אפילו אני יקנה 3 מאוררים התקציב זה עד 120-150 גג עם אפשר שיהיה שזה שמוציא אויר יהיה לדים בצבע כחול זה יהיה נהדר רצוי שגודל המאורר יהיה 120MM או 80MM
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
-
coolermaster V8 CPU Cooler כרגע יש לי קרור סטוק של המעבד בדקתי את הטמ, באמאץ במשך שעה מקסימום היה 50 מעלות. אני מעוניין לקנות את הקרור הזה וצריך את דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך אץ עזרתכם בלמצוא אחד שיתאים ואלה התנאים: 1. קודם כל שיקרר טוב וחזק 2.שיהיה שקט( אבל עדיין חזק) 3. שהוא יהיה 120 מ"מ 4. שיהיה לו לד כחול (לא חובה יו בי) תודה רבה לכם!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מעבד 2533, 256 MB 1066, (המחשב של DOC) המעבד מגיע לנו עד 1783 מגה הרץ ללא העלת וולטז'. כשהעלנו דרגה אחת למעלה ל-2018 המחשב קורס, פעם אחת באמצע 3DMARK ופעם אחת בתהליך הפעלת החלונות. מה גורם לקריסה? אני מנחש שכניראה או הזכרונות או חוסר הוולטז למעבד. בביוס הרמה הבאה של הוולטס היא 1550 וולט. לעלות את זה? האם הדבר נכון? יש סכנה כלשהי? תגובות. בתודה MOOMOO עריכה: באס 145 מכפלה 19.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלד הזה אבל איזה חיבור יש לו? מישהו יודע? עריכה: הלינק לא עובד אבל אלה הלדים היחידים שיש בפנדה.. מי שרוצה שיכנס..
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-