עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by iyehuda,

עם DURON 1000 עם לוח GA-7VRXP אני מצליח להגיע ל 1.34G איך אני יכול לדעת שלא נגרם נזק למעבד מאיזה טמפרטורה של הלוח והמעבד אני צריך לחשוש דרך אגב בזה הרגע אני עובד על מהירות 1000 ועם מאוורר יחסית גדול דרך אגב מהירות ה BUS צריכה להיות 133 או 100

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  2. אפשר איך שהוא ליצרוב את הBIOS של הוודו 3 שיראה ככרטיס מסך אחר א

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by LinkTree,

שלום שלום, שמעתי שחסר ה SK7 של TR ואני בתור מי שמחפש פיתרון קירור ל OC לא יקר כלכך מעוניין לשאול על אלטרנטיבות מה עם ה וולקנו 7+ אולי עדיף 9 עם smartfan2 ? הצעות אחרות ? תודה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  4. רשום לי cpu 19 שזה טוב אבל יש גם core#1 שהוא על 45 ו core #2 שהוא גל על 45 מעלות אז אני לא מבין מה זה אומר.....מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  5. איך הטמפרטורה זה שהמחשב שהוא לא מתאמץ עם הוא מתאמץ אז גג הוא עולה עוד 10-13 מעלות בכל דבר העם זה בסדר הטמפרטורות האלו? מעבד Q-6600 כרטיס מסך 9600GT לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L קירור למעבד zalman 9500 מארז Thermaltake VB1000SNS נבדק בתוכנת EVERST כרגע יש לי ספק פשוט חודש הבא קונה ספק חדש האם זה טוב והאם אפשרי oc לכרטיס מסך או למעבד למרות שאני לא חושב שאני צריך למעבד כי אני לא מנצל אותו גם ככה תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  6. שלום אני צריך בשביל חברה שלי קירור שקט למעבד (לא צריך OC) אבל הבעיה היא שהמארז קטן ואין הרבה מקום. מכאן שצריך קירור בערך בגודל של קירור הסטוק - אבל שיהיה יותר שקט (אפשר אולי טיפה יותר גדול אבל לא הרבה כי הספק כוח מגביל אותו מאוד) אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  7. Started by nadav1379,

יש לי מה שאלות על מערכת קירור מים 1. האם אני צריך להוסיף מים כל כמה זמן או שזה חוזר על עצמו ואם כן צריך למלות אז כל כמה זמן? 2.איפה נמצאים המים בתוך מה הם בו נגיד שאם אני מרים את המחשב אז יכולים להישפך מים? 3. אם המערכת עושה הרבה רעש או שזה שקט ? 4. אם אני שם קירור מים אז מה יהיה לי על הכרטיסים בתוך המחשב? אני מתכוון נגיד על הכרטיס מסך יהיה מאוורר או צינורות אם זה צינורות זה יהיה אותו מחיר כמו כרטיס רגיל או שזה יקר יותר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by Mr.positive,

האם 62 מעלות במאמץ לאחר OC זה בסדר בשביל המעבד E6300 ?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  9. שלום חברים.אני חדש מאד בכל העסק של האוברקלוקינג אבל הייתי רוצה להתחיל להתמצא בזה ולהפוך את זה לתחביב זמני. לכן יש לי מספר שאלות שאני מקווה שיענו לי עליהם: 1.לפי מה שהבנתי אוברקלוקינג בלי קירור מתאים במארז,זה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות.(תקנו אותי אם אני טועה.) 2.לא הבנתי אם ניתן לעשות אוברקלוקינג רק למעבד,או רק לכרטיס מסך,או שזה משפיע על כל המערכת?(הבנתי בערך אבל אני רוצה לוודא)ואם אפשר אז איך? 3.יש לי ביוס,ולא מצאתי שם אפשרות של FBS.אבל מצאתי משהו אחר שאני יכול לשנות,אם אני לא טועה היה כתוב 100MHZ\100.האם זה הדבר? כמו כן הביוס שלי יחסית ישן,משנת 2001,אם יהי הכרחי אני יבא פירוט יותר טוב,האם כדאי לי לעדכן אותו? 4.נכתב בפורום כי עדיף לא לעשות אוברקלוקינג ללוח אם SIS. …

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by hag911,

למישהו יש אולי מבחן, או השוואה של מערכת הקירור Thermaltake BigWater 745 עם הG0 או משהו דומה לזה באובר קלוק?! חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני שואל פה! תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  11. שלום חברים כמו בכותרת, הזכרונות על הלוח יהיו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12381. והלוח עדיין לא נבחר אבל אם זה משנה אז כנראה Asus P8Z68-V Pro או Gigabyte Z68X-UD4 חשבתי לבינתיים על: Corsair A70 Scythe Mugen 3 או Noctua NH-U12P בעקבות המיקום הרכישה תהיה מ KSP. המלצות יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by Idan-h,

ההודעה באה בעקבות האשכול הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85853.0 הסיפור הוא כזה יש לי מעבד עם באס של 533 (133FSB) וזכרון DDR333 שעובד בדואל 666MHZ, שזה 166FSB. המעבד מגביל לי את הזכרון ולכן אני רוצה לעשות לו OC לFSB של 166, מה שיגרום למעבד לעבוד ב3000MHZ, בלי שום OC לזכרון. עשיתי את הOC ל3000, המחשב פעל ממש יציב עם טמפ' נמוכות במנוחה ולא ממש גבוהות במאמץ (46). הבעיה היא שהOC משתק לי את כרטיס הקול המובנה, או פוגע בו: ב133FSB (ברירת מחדל) - הכרטיס קול פועל טוב. ב-140FSB - פועל טוב. ב144FSB - כרטיס הקול פועל עם תקיעות (המחשב לא נתקע!). מ150FSB-166FSB (את האזור הזה בדקתי) - כרטיס הקול לא פועל ולא מזוהה ע"י הוינדוס. לא העלתי מתח למעבד כי הOC ל3000 פועל…

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  13. Started by Guy950,

ראיתי שיש צגים ששמים על המחשב וזה מראה לך מה הטמפרטורה במחשב וכמה הCPU. איפה אפשר למצוא צגים כאלה בישראל?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt של גיגה בייט הוא עם קירור פסיבי עכשיו רציתי לשאול אם מישהו יודע או עשה לכרטיס מסך כזה אובר קלוק אם יש שיפור משמעותי? עוד שאלה זה בקשר למדריך באתר של האוברקלוק לכרטיס מסך ראיתי שבתמונות שמי שעשה זה לכרטיס הזה הם פה בפורום יכולים להגיב להגיד תוצאות? שאלה אחרונה זה על הלופים של ה3dmark 2006 שמתכוונים ללופים ,לופ זה סרט אחד שעובר כזה ? כי יש פעם שהם נלחמים פעם בים פעם בשלג השאלה שלי זה אם לופ זה נגיד רק שהם בים או לופ זה לראות את כל הקטעים שהם בים בשלג ובית חרושת ההוא תודה מראש!

15. Started by Aviv Shemesh,

שלום , ברשותי כרטיס Sapphire Amd Radeon 6950 hd 2gb בגרסא הזאת . http://www.newsbyme.info/review-sapphire-radeon-hd-6950-dirt-3-edition/ רציתי לדעת בבקשה בקשר לOverdrive שנמצא בהגדרות של הכרטיס מסך , עד כמה המאוורר הנוסף בגרסא הזאת משמעותי לOC . עד כמה Overdrive שהוא די מוגבל פה הבנתי, ישפר את הביצועים בGaming ואם זה וכדאי לעשות את זה מבחינת סיכון-תמורה דרך דריבר הכרטיס . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Hagaix,

http://tms.co.il/product/6677 של ארקטיק סילבר ראיתי ביקורות והם אומרות שהוא טוב מאוד, אבל כולם מ2003 מצד שני, היא 22 גרם, שזה מחיר מטורף לכזאת כמות. בעקרון אני לא חייב כמות כזו, אבל אני גם ככה מתכנן להחליף משחה טרמית לאיזה 3 מחשבים בכללי כולל כרטיס מסך בכולם, אז לא נורא אם יהיה אקסטרה. מה אתם אומרים, כדאי?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by D.J.Shahar,

אז ככה יש לי צג LCD מסוג WAYTON 16021J1 .השאלה שלי פשוט ביותר...האם אפשר לבצע את החיבור למחשב כמו שיש במדריך...כמובן שע"י חיבור בצורה שונה או כל דרך אפשרית אני אשמח לדעת...תודה מראש. יש לי לינק שקשור לצג - http://www.everbouquet.com.tw/products.htm http://www.everbouquet.com.tw/MC16021J.htm

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by shaohad,

שלום בניתי לעצמי מערכת קירור מים למערכת מחשב של I7 920 כרגע אני מקרר עם המים רק את המעבד, המערכת עומדת לרוב על טמפ' של 30 מ' כשהיא מערכת ללא רדיאטור בלוק קירור משאבה 5 ליטר מים(בכדי שכמות המים תספיק לקרר ללא רדיאטור), וצינורות כרגע קיימות במערכת שתי בעיות: א. אבנית- האם יש למישהו רעיון איך למנוע אותה?, חוץ מנקיון וחילוף של צינורות ב. המים מתאדים מכיוון שמיכל של המים פתוח , האם יש לכם רעיון למנוע את הבעיה ללא סגירה ואיטום של המיכל? דבר נוסף איך אוכל להוריד את הטמפ האם יש אפשרות כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by yahavb,

שלום לכולם! קניתי לפני כמה חודשים את ה dell inspiron n5110 מחשב חזק עם מעבד I7 שעובד בצורה יפה.. עד עכשיו לא היו לי בעיות איתו.. אחי התקין משחק בשם dead island ואחרי זה שעה-שעתיים של משחק המחשב פשוט נכבה, ע"פ הטמפרטורה של הפלסטיקה של המחשב המחשב התחמם יותר מידי ונכבה בצורה מבוקרת.... אני משתמש באופן קבוע בלוח קירור שקניתי (אחד מהארץ ועוד איזה 2 מהאיביי) הבעיה היא שהם לא מספיק מקררים אותו, גם שאני עובד ביום קריר שכזה ברשת המחשב מתחמם.. לפי קריאה ברשת המחשב הזה ידוע כמתחמם.. חשבתי על לבנות משטח קירור משלי, יש לי כמה שאלות בנושא.. איפה אני מוצא מאיפה המחשב מוציא אוויר ומאיפה הוא מכניס אוויר?? זה משהו שלא מצאתי... אם יש מישהו שמכיר ויודע איך לבנות? יש לי ידיי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Iv0ry,

כרגע אני מריץ אותו על DRIVER 8.10 כדאי לעבור ל-8.12 על מנת לעלות את מהירות המאווררים שעולה ברגע שמתקינים את הDRIVER, ואז הטמפ תהיה טובה יותר? ומה בנוגע לבעיות המוצגות בפורום של ATI לגבי DRIVER זה?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by NDR,

אני רוצה להוסיף מאווררים למחשב כי יש נטייה להתחמם מהר, ורציתי לברר כמה דברים: 1. איזה מאווררים כדי להוסיף? 2. איזה סוג מאווררים? 3. איפה להציב אותם? 4. שמעתי שיש מאוורר לדיסק הקשיח ורציתי לדעת אם כדי להשקיע בהם... אגב יש לי את המעבד הזה: Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz - Socket 478 ורציתי לדעת אם כדי להחליף את המאוורר שבא איתו כשקניתי אותו... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  22. החיבור של המאוורר של המעבד שלי הוא בעל ארבע חוטים. אדום, צהוב, שחור וכחול.. מישהו מכיר את החיבור הזה ויכול להגיד לי מה תפקיד של כל חוט? האם זה חיבור סטנדרטי? כל מאוורר שאני אקנה היום בשוק בנוי בצורה של חיבור כזה או שזה משהו שונה?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. כותרתתתת ניסיתי לעשות OC למעבד הבתחלה העלתי אותו לב100 מגהרץ בלי לגעת עוד בכלום.. קיצור המחשב עלה יפה העלתי 3DMARK06 עבר סבבה ההעלה לי את הציון בדיי הרבה כי יש לי צואר בקבוק עם ה88GT..אחר כך עשיתי בדיקה בS&M זה הגיעה לפחות ל30 אחוז חח אחר כך נירדמתי לאיזה חצי שעה שהתעוררתי ראיתי שהמחשב עבר הפעלה מחדש כנראה קריסה.. מה נירא לכם הבעיה? ואיך אני מעלה עוד? ספק כוח FSP 450PNR לוח אמ Motherboard Name MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260( למה אמרתי לוח אמ טיפה בעיתי? חיפשתי בביוס כמה פעמים לא ממצאתי העלאת מתחים ולא מצאתי איך לעלות את מהירות הסיבוב של המאורר למעבד.. עם חסר פרטים או משהו תגידו תודהה נ'ב לא נירא לי זאת טמפרטורה. בסטוק במאממץ הוא הגיעה ל50.. בביוס כתוב ב56 זה …

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. למה לא מייצרים משחות טרמיות מנחושת במקום מכסף?? כאילו אני יודע שכסף יותר טוב בהולכת חום, אבל בחיית, מה זה המחירים האלה?! נחושת אחושילינג זולה בהשוואה לכסף וההבדל בהולכה לא כזה קריטי, אם זה היה המצב אז היינו רואים היטסינקים מכסף ולא מנחושת... קצת חומר למחשבה...

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by bv500,

אני רוצה את הקירור CALIBRE של SPARKLE אבל על כרטיס אחר, אבל הבנתי שהוא לא נמכר לבד, מישהו יכול לחדש לי ולתת מקום שניתן להשיג אותו? תחלופות אחרות?

• 3 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.