עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה אתם אומרים, אפשר לשמן מאוורר EVERCOOL BALL BEARING הוא היה מותקן על קירור סטוק של CPU ? תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by the duck,

אני צריך מאוור 92 ל THERMALRIGHT ULTIMA 90 שיהיה חזק וגם שקט תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 412 צפיות
  3. Started by tomera69,

שלום, יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא את הבייבי הזה?! איפה שלא ניסיתי, יש רק את ה vx שלא מתאים לי (socket 478). עזרה בבקשה!!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  4. ליבה 580 זיכרונות 702 טמפ' במנוחה 41-44 מאמץ 58-60 ניסתי להגיע ל-600 בליבה אבל המסך נכבה. זה הגבול של הליבה\זיכרונות? אפשר לעלות מתחים ? כי הטמפ' בסדר לא ? ואיפה מגדירים שה-OC ישמר ולא יתאפס כל ריסט ?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by moshel7,

יש לי מעבד amd athlon 4800x2+ ב-bios מראה לי 50 מעלות מיד עים הדלקת המחשב ןעולה עד 54 מעלות וב-everst מראה לי 38 מעלות וב-speedfan מראה לי כמן ב-everest עים מעלה 1 אחת יותר מי מהנ"ל יותר מדויק ומה עלי לעשות? תודה לכל העונים משה!!!

• 3 תגובות
    • 432 צפיות
  6. Started by motogt,

אז כנראה יהיה לי אחד משני המעבדים הנ"ל, אני רוצה להריץ אותם ל3 ג'יגה. קירור סטוק יחזיק מעמד? מכמכה ועד כמה הטמפ' יעלו?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by RenTex,

טוב אז כמו שאמרתם לי לעשות עשיתי : multiplier 8 CPU FREQUENCY 400 MHZ SPREAD SPETRUM CPU DISABLE SPREAD SPETRUM PCIE DISABLE PCIE FREQUENCY 100 C1E DISABLED DRAM FREQUENCY DDR2 800 CPU VOLTAGE 1.2375 בעצם קבעתי את ה CPU VOLTAGE על המצב שהוא היה עליו : 1.232 .. אז זה היחיד שהתאים באפשרויות שם ... מה שלא מצאתי זה EIST .. חיפשתי בכל מקום .. בכל מקרה הווינדוס לא עלה ... והטמפ' הייתה 35-34 מעלות .. אבל מחר אני קונה 2 מאווררי Thermaltake 12 סמ' 1900RPM חזקים יעשו את העבודה .. =] אני עם Big typhoon VX זה הכל ... תודה לעוזרים .. אני כרגע על מצב רגיל בלי OC כי הויינדוס לא עולה לי ...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  8. שלום. ברשותי מעבד AMD AM2 4800X2. כשקניתי את המחשב ב Skypc המוכר טען שלקנות קירור בנפרד זה למתלהבים ואין טעם להשקיע וזאת למרות שהסברתי לו שהשקט של המחשב מאוד חשוב לי. היום אני קצת מתחרט כי מצד אחד השקעתי הרבה כסף במארז שקט (סונטה 3) וומנגד יש לי את הקירור הזה שעושה רעש ממש חזק יחסית. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים רק קירור פאסיבי עליו מבלי להוסיף מאוורר עליו, ואם כן, האם יש כאלו בטווח של 200 ש"ח ? בנוסף, האם חייבים ללכת לחנות להחליף או שאני יכול פשוט להרכיב לבד ואז עלי לקנות גם משחה טרמית ? יש איפה שהוא מדריך החלפת קירור למעבד? כרגע כאמור המארז הוא סונטה 3 עם מאוורר 120 מ"מ מקורי, והוספתי עוד מאוורר 120 מ"מ של גלישאלטק, שני המאוורים על מצב LOW ובכלל לא שומעים אותם, באופן כ…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by SpLiNtEr,

היי. אני מתכנן כרגע קניה ב-Newegg.com,לזמן הקרוב רחוק. ואני בהתלבטות בנוגע לקירור למעבד. מצד אחד,יש את ZEROtherm Nirvana NV120 120mm שכל הביקורות שראיתי עליו (ממש קצת) מציגים אותו כקירור ממש טוב, ומצד שני יש את Thermalright HR-01-K8 שהוא מייצג חברה אמינה וטובה במוצרי קירור. מה אני צריך לקחת?,או אם בכלל קירור אחר?, התקציב הוא עד 50$,אני גם ככה עושה קניה גדולה. OC לא מתוכנן. תודה מראש, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  10. איך הטמפרטורה זה שהמחשב שהוא לא מתאמץ עם הוא מתאמץ אז גג הוא עולה עוד 10-13 מעלות בכל דבר העם זה בסדר הטמפרטורות האלו? מעבד Q-6600 כרטיס מסך 9600GT לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L קירור למעבד zalman 9500 מארז Thermaltake VB1000SNS נבדק בתוכנת EVERST כרגע יש לי ספק פשוט חודש הבא קונה ספק חדש האם זה טוב והאם אפשרי oc לכרטיס מסך או למעבד למרות שאני לא חושב שאני צריך למעבד כי אני לא מנצל אותו גם ככה תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  11. Started by kreker,

שלום אין לי ידע בOC אבל הנתונים המפורסמים (אפילו הרגועים) מאוד מושכים רציתי לשאול האם בצוע OC על מנת לשפר את ביצועי המחשב באופן קבוע - על מחשב שמיועד לעבודה ולא למשחקים זה דבר אפשרי או שישנה פגיעה באמינות המערכת ובאורך החיים הכולל שלה ולכן זה לא רעיון טוב? OC למעבד Q9450 למהירות 3.2 -3.5 זה רגוע ואפשרי למטרות אלו או שלא? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. לא משנה על אילו הגדרות הגדרתי את הזיכרונות ואיזה מתח נתתי להם ולמעבד, כשאני רושם את המספר 300 (ב- FSB ) המעבד לא מבצע POST .

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. לפני כמה חודשים קניתי את המאוורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=17780 יש לו בקר שליטה משלו והוא היה שקט כשהוא על המינימום (800 RPM) אתמול קניתי עוד 2 מאווררים כאלה ואת הבקר שליטה הזה: http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=208 חיברתי את השלושתם לבקר ועכשיו כשהם על המינימום הם עובדים על בערך 1300 RPM וכששלושתם ביחד ככה הם ממש מרעישים. לבקר מחובר גם המאוורר של ה TUNIQ והוא עובד בסדר גמור, כמו שהוא עבד עם הבקר שבא איתו. יש משהו שאני יכול לעשות בשביל לגרום להם לעבוד באמת במינימום?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by segev22,

אני מחפש מאוורר 120 מ"מ להוצאת אווירר מהמארז, הוא יהיה ממוקם בחלקו העליון של המארז... תכונות מיוחדות הוא חייב להיות כמה שיותר דקיק ובעל CFM כמה שיותר גבוה... אז יש לי כבר מועמד של חברת scythe הוא בעובי 25 מ"מ ועם 110CFM: http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html שאלתי אם יש משהו יותר דקיק ויותר חזק ??? כי אם לא אני לוקח אותו וזהו...

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by vinaim,

קניתי מחשב, ברצוני לבצע OC עדין. Intel C2D E8400 Asus P5KC OCZ 2X1GB 800 MHZ CL4 MSI NX9600GT OC המארז של EZCOOL כולל מאוורר 25CM קירור מעבד Artic - alpine 7 pro אשמח להצעות תודה רבה

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  16. אובר קלוק ראשון העלתי מתחים מהביוס והכל והגעתי ל2.8 יציב....עדיין לא ניסיתי יותר.... אני צריך עזרה לגבי הטמפ, תודה רבה ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  17. Started by p-o-i,

GA-EP35C-DS3R VS. P5K

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  18. ה CPU יהיה E8400 או Q9300/Q9450 מארז שוכב בגובה 16 ס"מ חשוב שיהייה *שקט* ויקרר טוב OC לא מתוכנן בהתחלה, רק בעוד כמה זמן כאשר יהיה צורך לתת למחשב עוד "חיים"... חשבתי על AC FREEZER PRO 7, אני מקווה שהוא יכנס. עדיף קירור שלא מצריך הוצאת הבורד להתקנתו (כלומר לא אלו עם הפלטה מתחת הבורד) תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  19. כרגע אני על 3500MHZ מ2800MHZ טמפ' CPU במנוחה 36 במאמץ 55 את המאמץ בדקתי על ידי 2 תוכנות orthos ו S&M ושניהם עברו בהצלחה בדקתי גם אם תוכנה SUPERPI והתוצאה המקורית הייתה 48.56 לאחר O\C תוצאה 36.52 שאלה שלי עד כמה אני יכול עוד לעלות? מפרט: לוח אם- P31-DS3L מעבד - D820 Intel זכרונות- 2G Ceon 667MHZ כרטיס מסך- 8600GTS GIGABYTE קירור CPU- זלמן CNPS8700 LED קירור מארז- 1 מקדימה מכניס 2 מאחורה מוציא 3 מלמעלה מוציע 4 בצד מכניס 5 בצד מוציא ספק-500W תמונה מצורפת...... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  20. Started by yonir,

מה ההבדל בין השניים? בעיקרון רציתי 7310 אבל יש רק 7220. האם זה משנה? הקירור מיועד להחליף את קירור הסטוק של AMD אשר הבנתי שהוא רועש למידי. תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. אהלן הציעו לי את הקירור למעבד הבא : OCZ Vanquisher http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_vanquisher_cpu_cooler הציעו לי אותו במחיר של 180 ש"ח האם זה כדאי? זה נחשב מחיר טוב? איך הביצועים של קירור זה? תודה

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  22. עשיתי OC של 630/1450/930 לכרטיס מסך שלי ואני עוקב בזהירות עכשיו על הטמ'פ. תמיד עקבתי עם EVEREST על הGPU אבל ראיתי שתוכנות אחרות מתיחסות לGPU Diode כטמ'פ של הכרטיס. לאיזה טמ'פ צריך להתיחס ומזה בכלל Diode? ד"א ה-Diode הגיע הכי הכי הכי הרבה (אחרי הרבה מאמץ) ל-68 מעלות והGPU בEVEREST הכי הרבה הגיע ל מעלות 58. האם זה בסדר? ומה אתה אומרים על הOC? איך אפשר לשפר? (הוסיף לי 500 נקודות ב3DMARK)

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by Pika007,

יום טוב לכולם בשעה טובה הגיע הזמן לשדרג את המחשב, לוח ומעבד בחרתי, ועכשיו- זכרונות לגבי חברה, היה ברור לי מראש- OCZ. בעיקר בגלל נסיון ארוך עם מגוון רחב של המוצרים המצוינים שלהם. רציתי לשאול מה יהיה עדיף ל OC- 1066MHZ ב CL5 או 800MHZ ב CL4? והאם שאני עושה OC אני חייב להעלות את תדר הזכרונות גם כן? מדובר על ה REAPER של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=536 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=499 אשמח לשמוע את תשובתכם בעניין תודה מראש שמתי את השאלה הזו בפורום לוחות אם מעבדים וזכרונות, אבל במחשבה שניה, זה יותר מתאים לפה....

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by tramp,

בנושא.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by wewe1,

לאחר בירור בשיטת האלימינציה הגעתי למסקנה כי הרכיב הכי רועש במערכת שלי הוא המאוורר של הספק,את כל המערכת הצלחתי להשתיק,החלפתי מאוורר למארז,ואת קירור הסטוק הורדתי ל 1500 RPM בעזרת הביוס. אחרי שפירקתי אותו (הספק)נוכחתי לדעת כי החיבור של המאוורר לא סטנדרטי כמו המאוורר של המארז. אם למישהו יש המלצה למאוורר שקט לספק + לינק , כי משום מה לא מצאתי מאוורר עם חיבור כזה בחנויות.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.