עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הלוח הוא Asus P5K המעבד Q6600 חיברתי את הכל היום והמחשב נכבה לי לאחר 40 שניות. הביוס הודיע לי על בעיית אוברקלוקינג הוצאתי את הג'מפר והחזרתי, אך ללא הועיל. כשהסתכלתי בהגדרות מתח ושעון מעבד ראיתי שהמתח על 1.025 ומסומן באדום! אני מפחד לשחק עם זה ולהרוס את המעבד, אז מה הפתרון הכי טוב? אני חושד שהבעלים הקודם שיחק עם המתחים של הלוח.. האיפוס של הג'מפר לא היה אמור לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. מראה לי 22 מעלות שבעצם זה צריך להיות 33 מעלות כאילו היא מפגרת ב 10 מעלות אחרי שאני עושה הפעלה מחדש זה מסתדר למה זה קורה רק שאני מדליק את המחשב בפעם הראשונה ?<

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by UBS,

שלום רב עשיתי ל 7800GTX שלי OC והגעתי ל 485@1360 וכל מגה הרץ יותר מזה נהיה לי ארטיפקטים הבנתי שעל ידי הגברת המתח אפשר להתקדם עוד עם ה OC ושיש 2 דרכים 1 פיזי VOLT MOD ו2 צריבת ביוס עם מתח גבוה יותר אני לא רוצה לעשות שינוי פיזי בכרטיס אבל רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לערוך את הביוס ואיזה מתח הוא אינו גבוה מדי ולא יסכן את הכרטיס תודה מראש

4. אחרי שהוא לא היה דלוק כמה שעות אז אני בודק מעלות ירש דרך הביוס והוא מראה לי 10 מעלות פחות ממה שצריך ואירי שאני מפעיל מחדש הוא מראה לי כמו שצריך למשל שאני מדליק ובודק הוא נותן לי 17 מעלות למעבד אז מייד אני עושה שוב הפעלה מחדש הוא מראה לי 31 מעלות שזה מה שצריך להיות למה הוא עושה לי את זה זה לוח אם חדש של ABIT NF7 AMD2500 אלי יש בעיה בחיישן ?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אני כנראה רוכש את המארז antec titan 650 הוא מסופק עם מאורר 120 מאחור ומקדימה יש מקום לתקוע עוד 2*92... עכשיו... חשבתי לתומי... יש מקום רק ל 3 מאוררים... בוא נעשה משהו מעניין...ונזרכתי בפול טאוור הג'נרי שהיה לי ונחתך מכל כיון והיו שם 3 דלתות 120 ו 2 80.... קירור לא רע הבעיה היא שאני לא מוצא בשום מקום דלתא 92 למכירה.... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  6. הטפםרטורה של המעבד היא 45 במנוחה ולפעמים היא מגיעה ל 60 תחת מאמץ אז ברצוני לקנות HSF יעיל בתחום ה 200 ש''ח

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by blacknot,

Thermaltake V1 CL-P0401 או ‏Freezer 7 Pro איזה מהם עדיף להמהרה מבחינת קרור ושקט המחיר לא משנה לי הוא מיועד למערכת הבאה cpu e8500 ‏P5E s775 1600Mhz, Intel X38 ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL5‎ gpu hd4870 2x 250gb hd 500gb hd antec 182p antec tp trio 650w

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. זהו, נמאס לי מהרעש של המאורר מהספק כוח הזה, רועש כמו לא יודע מה ואני לא יכול ללמוד עם מחשב פתוח, שזה דיי מציק כי לפעמים אני כן צריך את המחשב בשביל לימודים. מכיוון שאני לא יודע איך מרכיבים מאורר של ספק ולא רוצה להסתבך אני נותן לחנות להרכיב לי את המאורר. החנות הכי קרובה לבית זאת FOXPC או SKYPC ולכן אני רוצה שתביאו לי משם מאורר סופר שקט . דרך אגב הספק שלי למי ששואל הוא OCZ STELATHXSTREAM 600W לאנשים שיבואו ויגידו תנקה את המאורר זה יעזור אז זהו שזה לא ממש עוזר. שמעתי ספקים אחרים ובכלל לא שמעו את המאוררים שלהם, כמו HEC 400TRT , TT TP600W אז אם אפשר המלצה על מאורר סופר שקט , תודה =] *מאורר 120MM מצאתי גם באתר 3DGAMEMAN ביקורת שבהמציינים שהמאורר מאוד רועש לינק: http://www.3dga…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by faza,

קראתי את כל האמור לעיל ויצאתי מבולבל. גם לי יש SP-94 ואני מחפש מאוורר אבל הדרישה שלי שונה. אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט (וכמובן יקרר כמו שצריך) השקט חשוב לי לכן ספק כח קניתי של thermaltake xaser silet purepower 480W 2 fan APFC אז מה להחליט? איזה מאוורר רצוי (ללא הגבלת מחיר)

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. התקציב הוא 520-+ שקל ברצוני שהשילוש יהיה כמה שיותר שקט ואקטיבי אני ישן ליד המחשב כך ששקט חשוב לי וגם המחשב יכול להיות פתוח כמה ימים כך שכדאי שהוא ישרא צונן תודה

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  11. אני כל הזמן שומע שאוברקלוק חשוב לעשות עם מעבד/זכרון מסונכרנים, אבל בסקירה הבאה: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup6.php אפשר לראות שעם מחלק 4:5 וזכרונות באנדרקלוק רציני הביצועים כמעט זהים (ולעתים אף טובים יותר). אם כך, מה כל המהומה סביב יחס 1:1?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, איזה משחה טרמית הכי כדאית לקירור מעבד? (בלי לקרוע את הכיס יותר מדי...)

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by Tzach_n,

היי, אז המערכת החדשה שלי מורכבת ועובדת, הנה המפרט: מעבד: Q9550 2.83 GHz לוח: Gigabyte EP45-DS3R זכרון: 4GB OCZ DDR2 800Mhz Reaper Edition ביוס: EP45-DS3R F10 קירור: OCZ Vendetta 2 אני רוצה לעשות אוברקלוק ולהגיע לאיזור ה-3.6, אמרו לי שעם הקירור והלוח הנ"ל אפשר להגיע לשם בקלות. אני יודע את הבסיס של הפעולה אבל לא יודע בדיוק איזה פעולות צריך לבצע ב-BIOS, יש המון הגדרות שאני לא מכיר ולא רוצה להתעסק בהן, ניסיתי לקרוא כמה מדריכים אבל לא מצאתי משהו שמתאים ממש לגרסאת הביוס שיש לי. ניטרלתי את EIST שמורידה את המכפלה של המעבד כשהוא לא במאמץ וגם את C1E שמשפיעה על המתח לפי מה שהבנתי. מה הצעד הבא? מבקש עזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by RazorJunior,

אוקי חבר שלי מתכנן לקנות MSI9800PRO והוא רצה לדעת אם יש איזשהן תופעות לוואי בהפיכת הכרטיס מ PRO ל XT ובמה זה כרוך(כלומר מה בדיוק צריך לעשות) תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. Started by ליאור הרוש,

אני רוצה ליקנות 2 מאוררים אחד שידחוף אוויר למארז והשני יוציא אויר חם מהמארז אני רוצה המחצות אפילו אני יקנה 3 מאוררים התקציב זה עד 120-150 גג עם אפשר שיהיה שזה שמוציא אויר יהיה לדים בצבע כחול זה יהיה נהדר רצוי שגודל המאורר יהיה 120MM או 80MM

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. עם הלוח שלי GA-8SQ800 Ultra העליתי את הבאס ממהירות של 133 למהירות של 170. בדקתי גם במהירות של 175 אבל הוא לא היה יציב ועשה ריסטרטים מתוך XP אבל על 170 לא ראיתי שום בעיה הזיכרון במהירות של 392 והשאר נעול על 66/33 לא נגעתי במתחים של הזיכרון והמעבד בינתיים אין שינוי בטמפרטורה של המעבד והלוח, מעניין מה יקרה בהמשך.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  17. coolermaster ‏V8 CPU Cooler כרגע יש לי קרור סטוק של המעבד בדקתי את הטמ, באמאץ במשך שעה מקסימום היה 50 מעלות. אני מעוניין לקנות את הקרור הזה וצריך את דעתכם.

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  18. קודם כל שלום אני משתמש חדש..ואני שמח להיות פה לעניין, אני מעוניין לקנות פאנבאס והמליצו לי על Enermax UC-A5FATR2. עכשיו הוא נראה סבבה והכל...אבל מעצבן אותי טיפה שאשפר לראות רק את ה rpm של 2 מאווררים מתוך ה 6.....איך אפשר להוריד בצורה נכונה את המהירות של כל שאר המאוררים אם לא רואים את ה rpm ?? =\ ושנית....כל היציאות מהמאוררים שלי הם של 4 פינים...וראיתי שלפאנבאס הזה יש רק כניסות של 3...וחיפשתי בכל הרשת מתאם זכר שיתאם ב ין 4 פינים ל 3...ולא מצאתי למישהו פה אולי יש את הפאנבאס הזה ויכול לתת עליו תגובות? זה ממש חשוב לי כי אני רוצה לקנות בימים הקרובים. ואם כבר בעניין....האם יותר כדיי לקנות את Coolermaster Aerogate II ? כי הוא נראה טוב אבל הושא שולט רק על 4 מאוררים...וזה תוקע …

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by status,

אני רוצה לקנות את הלד הזה אבל איזה חיבור יש לו? מישהו יודע? עריכה: הלינק לא עובד אבל אלה הלדים היחידים שיש בפנדה.. מי שרוצה שיכנס..

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by roydor,

אוקי לפני כמה זמן אבא שלי הביא לי מאוורר עכשיו חתכתי לו איזה כבל בשביל לעשות משו ובסוף לא עשיתי(לא בעיה אני ילחים מחד וישים קצת שרינק.. פתחתי תמחשב בשביל לראות איפה המאוורר הזה אמור לשבת אבל לא ראיתי ממש מקום מתאים,הוא די גדול(120X120X3.8),ראיתי שאת המאווררים האלה בדרך כלל שמים בחלקו הקדמי של המארז,אבל גם שם לא ממש הצלחתי להבין איך להכניס אותו.. אחרך כך ראיתי שאולי אפשר לשים אותו במקום המאוור האחורי(לא של הספק כח...). איפה אני צריך לשים תמאוורר הזה?! ולאיזה חיבורים לחבר אותו?אם מישו יוכל להקיף לי בתמונות(בהמשך).. ובכללי המאוורר הזה בסדר? תמונות: http://www.coolerok.ru/photos/f10074.gif (אחת מהאינטרנט) המאוורר: איפה שחשבתי שאמורים לשים אותו: ה…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by approx,

אני רוהצ קירור למעבד (סקוט 775) אינטל P4 ועכשיו אני צריך משהו יעיל אבל קטן ושקט (קטן זואת אומרת שהו לא גדול מהקירור המקורי כי אין לי מקום במארז ראיתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1585_2098&products_id=12140 יש משהו יותר טוב בתקציב של 200 שקל

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  22. יש לי מחשב עם חלון, ובא לי להשקיע עליו ליופי, ואני מתלבט לגביי מה בדיוק לקנות (התקציב - 300 ש"ח): - Vantec Nexus NXP-301 Fan & Light Controller וזה כולל שני קתודות + SOUND ACTIVATED + מאוורר לד אדום . =315. -פשוט לקנות קתודה עם SOUN ACTIVATED +מאוורר לד אדום ואז נשאר לי גם כסף להוסיף כבלי IDE מעוגלים. מה אתם חושבים שעדיף?? האם הNEXUS טוב בכלל? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by TNTx2,

האם יש דרך להעלות את המכפלה של המעבד? בלוח אם יש לי אפשרות רק להוריד אותה אז אולי אפשר אם איזה תוכנה או משהו תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. Started by tomer2004,

שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Sapphire 9800 Pro 128Mb /256Bit ועשיתי לו אוברקלוק ל 390/360 -קירור רגיל של ספיר(הגדולים יותר כמו בתמונה ) יש לי חיישן של המארז- (Thermaltake XaserIII Lanfire VM2000A) החיישן יושב על היתסינק ומראה על טמפ' של 41 מעלות , במשחקים הוא לא עושה בעיות , השאלה היא האם זה טמפ סבירה ? (הטמפ' ללא אוברקלוק היא בערך 38 מעלות) , והאם אפשר לעלות את האוברקלוק ליותר תודה לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.