עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי מעבד כזה: ולוח אם GIGABAYTE 648 וזכרון 512 400MHZ איך אני יכול לעשות אוברקלוק על המעבד?

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  2. שלום יש לי זיכרוןGeIL DDR-RAM 256MB 3200 [glow=red,2,300]Value Memory [/glow] המהרתי אותו ל-480MHz מ-333MHz מה דעתכם על זה שתפו ...

3. שלום. יש לי המעבד למעלה והוא מגיע במבחן עינוי של PRIME95 ל-54 מעלות. רץ על וולטאג' 1.350. וליבה אחת שלו ב-5 מעלות יותר חמה מליבה אחרת. אני קצת מודאג מכך, מאחר שלפני כן השתמשתי ב-AMD3000 והוא לא עבר את ה-50. האם אני צריך להיות מודאג??? אגב, הקירור שלי הוא סטוק ובחרתי להשתמש במאוורר סטוק של אינטל במקום במאוור המקורי של AMD - הןא הרבה יותר שקט ומקרר.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by imperious,

שלום לכולם, יש לי כרטיס של HD4890 עכשיו הבעיה שלי היא שהוא מתחמם הרבה במנוחה הוא על 60 מעלות! אני זוכר שפעם אמרו פה שאפשר לעשות פרופילים בדרייבר ככה שאיכשהו זה ישחק עם מהירות השעון של הGPU והמאוורר שהוא במנוחה ושהוא במשחקים ככה שזה יהיה מאוזן כי שאני מעלה את המאוורר ל50% הטמפרטורה יורדת לי ישר ל45 מעלות אז אם אפשר להגיד לי איך אני עושה את הפרופילים האלה אני אשמח! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by manbot,

ב3dmark2k1SE איזה 5 שניות אחרי שאני מפעיל את הבנצ'מארק הוא יוצא בprime95 בערך 3 דקות ב torture test ואז ווינדוס אומר לי שהיתה בעיה בprime95 ויוצא מהתוכנה זה יכול לקרות רק בגלל שהתדר עבודה גבוה מדי? (1800@2253) או גם בגלל תדר זיכרון שלא יציב בFSB125? תודה מראש, manbot

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  6. אוקיי קניתי היום את המארז (NZXT Apollo) חיברתי את המאווררים שלו לספק הג'נרי שיש לי עכשיו ("500W" ) המאווררים עבדו אבל בקושי הרגישו אוויר, אפילו המאוורר של ה 40MM שיש לי במחשב הזה עשה יותר אוויר ככה זה אמור להיות או שזה בגלל הספק?

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  7. המתקין אמר שזה מכיוון שהם לא יכולים להיות מחוברים לחיישנים, ולכן הם תמיד עובדים על אותה עוצמה. ממארז שקט מאד זה הפך למכונה רועשת מאד.מייד אמרתי לו לפרק אותם. מישהו יכול לחוות דעה? די יש לי 2 דיסקים קשיחים ובעתיד אני מתכוון להוסיף עוד אחד ואני רוצה שהם יקבלוו קירור נאות.

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by esaly,

אהלן! אפשר לקבל קצת הסברים לגבי OC ל7600GS EXTREME של LEADTEK.. האם הוא שווה? איך מבצעים אותו? תודה מראש על התגובות...

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by Deablo,

אנשים למי יש כאן את התהליך ההתקנה של CoolerMaster Cool Drive 4 http://aluf.co.il/indexe.asp תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. לא משחה והידוק בתושבת, אלא מדבקות או סרט דו-צדדי, או לפחות דבק טרמי. היו פעם מדבקות תוצרת 3M . אם לא מדבקות, אז לפחות דבק טרמי בצורה נוזלית או עדיף משחתית שמתקשה ומחזיק את גוף מפזר החום על הרכיב האלקטרוני. עדיין יש? מי מכיר? היכן אפשר להשיג?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  11. Started by Torn,

יש לי את הכרטיס הזה של אסוס: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3074 כמו שאתם רואים הקירור סטוק נראה חיה רעה, עכשיו הבעייה היא שנראה לי שהוא רק נראה ככה... כי אני לא מצליח לסגור יותר מ438 לליבה , ו760 לזיכרונות מבלי לקבל ארטפיקטים! הגדרות הסטוק הם 412 לליבה ו730 לזיכרונות... עכשיו הכרטיס בכלל לא מתחמם, אחרי שעה של משחק בדום 3 הליבה עומדת על 52 והזיכרונות על 49... אז למה אני לא מסוגל לסחוט יותר מהכרטיס הזה? שווה לי לקנות קירור אחר?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by yarivk,

שלום אני קצת חדש (אז דבר ראשון שלום!) אני רוצה לקרר את המחשב שלי את המעבד ואת כלל המחשב אני רוצה לקבל ממכם הצעות לדרכים (כלומר מאווררים) אני מוכן להשקיע כסף! אבל לא מוגזם! יש לי כמה רעיונות אבל אני רוצה לישמוע את הרעיונות שלכם! המחשב שלי הוא: פנטיום 4 3.2MHZ 512RAM Ati radeon 9600xt 256mb מארז ריידמקס כוברה לוח אם של Gigabyte GA-8S648FX-RZ זהו בקיצור יש לי מחשב טוב אני חושב אבל אני רוצה שיחזיק לקראת אוברקלוק!!!!!!!! תודה מראש על העזרה יריב

• 11 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by a1a1a1a,

המעבד שלי הוא AMD phenom x4 940be פתחתי אתמול את המחשב כדי לנקות. שחררתי את הקירור (המקורי של AMD) אך הוא נשאר תקוע. ניסיתי בעדינות, בסיבוב בכל מיני דרכים ובסוף הוצאתי אותו אך המעבד נשאר דבוק לקירור!! בלי שפתחתי את השחרור של המעבד בלוח אם!! שחררתי את המעבד וחיברתי בחזרה הכל. המחשב עד עכשיו עובד בסדר והמעבד עומד על 48-50 במנוחה. הטמפרטורה בסדר? אני מתאר לעצמי שאני צריך להחליף משחה, מה מומלץ? יש עוד משהו שאני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by dogday,

THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control איך היא?? המאווררים הם smartfans?? http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm זה לא יקר משהו כמו 150 שקל...

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by Idanp,

לנעול ,תודה.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  16. שלום לכולם.. האמת באמת המון המון זמן שלא הייתי פה. הוותיקים שבינכם בוודאי שזוכרים אותי :-) בכול מקרה קיבלתי ליידים מערכת מחשב חדשה.. וכמובן מתוך חוש טבעי מתחיל האוברקלוק מפרט: i7 920 D0 gigabyte extreme x58 מערכת מיים של dangerden זיכרונות OCZ 3X2G איזה 8800GT ישן.. OCZ 600 EXTREME EDITION וכמובן מערכת גז בבנייה עצמית... -65 בבלוק ומינוס 18 מעלות בשיא העומס! (המעבד הזה חם בטרוף!!) בקיצור הינה תוצאה 4600MHZ עם כול ה8 ליבות ולא פחות מזה!! יחיאל http://valid.canardpc.com:80/show_oc.php?id=567767

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by Eli.P,

אני רוצ לבנות מעגל עם חיישן טמפרטורה שכאשר הטמפרטורה עולה המאורר יפעל אוטומטית למישהו יש הצעות

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by Little_AKA_Or,

שלום. החודש חבר שלי מזמין מארה"ב מערכת קירור מים (קרוב משפחה שלו מגיע משם) והוא רוצה נוזל איכותי אך שגם יגיב ל UV ממה שאני יודע נוזל איכותי זה נוזל קירור לרכב, ובנזולים שמגיעים לאולטרה אני מכיר רק את הנוזל של TT. יש לכם איזה רעיון בשביל לקבל גם איכות וגם תגובה לאוטרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. Started by שמואלל,

מי צודק easy tune 5 או core temp? בeasy tune 5 מראה לי טמפרטורה של המעבד 34 ובcore temo 50 מי צודק מבינהם?

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by nadav275,

שלום אז ככה, יש לי הלוח... עם הביוס שיש לי- עשיתי 250 עם BH5 יש אצל חבר סטיק סמסונג TCCD שבדקתי- הביוס לא אוהב אותו... מישהו מכם מכיר ביוס שיתאים? ועוד משהו- ניסיתי לעבוד עם המחלקים ולא הצלחתי(כי הbh5 מוגבלים מבחינת מתח בסביבות המהירות הזו) מישהו יכול להסביר לי איך עובדים נכון עם מחלקים? נדב

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  21. אני ממש אשמח אם למישהו יש רשימה או דבר כלשהו שיראה לי את התדרים של המעבדים בצורה הזו : לדוגמא E8400 333X9 בקיצור אני צריך מכפלות של מעבדים ( I7 , QUAD , C2D , DUAL CORE ) אם למישהו יש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by Track,

שני המוצרים הטובים ביותר לקירור - הUltra 120 Extreme למעבד והHR-03 Plus לכרטיס מסך 8800, אינם מובאים לארץ, מסיבה כלשהיא! משהו יודע מדוע, ומה אפשר לעשות לגבי זה חוץ מלכאוס? הרי את כל המוצרים הפחות טובים של Thermalright הם מייבאים, אז למה הפסיקן?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  23. שלום לכולם =] בזמן האחרון כבר ממש התעצבנתי , והחלטתי שנמאס לי מהמאוררי 12CM הג'נריים שבאו לי עם המארז , ועם קירור הסטוק המעפן . בעקרון מה שאני מחפש אלו 2 מאוררי 12CM ( אחד מקדימה להכניס , השני מאחורה להוציא ) , משחה תרמית ( AS 5 , לא ? ) וקירור למעבד . אני אחד שבעקרון רעש לא ממש מפריע לו , ישנתי עם הדבר הזה שנה בחדר , אבל כבר נמאס , אז הייתי רוצה איזה משהו שייתן קצת שקט . תמונות של המארז אבל לא כ"כ ברורות , סליחה :( HEC 6A21 ) http://i226.photobucket.com/albums/dd255/FarFromHorizon/DSC08555.jpg http://i226.photobucket.com/albums/dd255/FarFromHorizon/DSC08556.jpg אין לי כ"כ מגבלות תקציב , אבל אני רוצה משהו במחיר סביר . לדוגמא חשבתי על BT VX , עם 2 מאוררי Arct…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by shkedi,

אז ככה עד היום הוא היה תמיד על 100% לא שמתי לב בכלל (3000RPM) עכשיו שבאתי לעשות OC סתם הסתכלתי וראיתי שהוא על MAXIMUM אז שינית לאוטומטי אבל הבעיה שהוא עכשיו בין 800ל1000RPM כל הזמן גם שהמעבד במאמץ והטמפרטורה של המעבד יותר גבוהה עכשיו אז השאלה שלי אם אפשר לעשות שהוא יהיה אוטומתי כמו עכשיו רק לקבוע לו מינימום נגיד 2000RPM ובמאמץ הוא יעלה ליותר מזה... יש לי לוח ASUS P5K SE תודק

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  25. היי התקנתי את התוכנה ATI TOOL 0.25BETA בשביל לבדוק ארטיפקטים ולהפתעתי התוכנה תומכת בכרטיסי NVIDIA ואופציות הטמ"פ והC@ פתוחות http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725 שווה עוגיה

• 7 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים