עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Oranili,

פעם אחת הוא 1.424 ואחרי כמה שניות ו למה זה עושה את זה ? ... 1.416 1.432

• 13 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by razoli,

יש לי מחשב ישן יחסית (P4 1.7) רציתי לעשות לו אובר כי ראיתי שיש לי מולטיפלישן גבוהה אבל כשראיתי את הוולטרג' שלו נבהלתי בא עם הסטוק 1.72 השאלה אם לעשות או לא? ואם אני צריך להוריד את הוולטרג'?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך 7600GS ואני רוצה קירור חדש שהיה שקט ויעיל עד 200 שקל

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by יוסי כהן,

יש אפשרות לקנות מחוץ לארץ אבל רק מ-newegg.com

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  5. Started by anri,

טוב 3000 שנה לא הייתי פה חח ואני שמח לחזור.... אני צריך קצת עזרה, אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך המלצה למאוור טוב (המפרט כתוב למטה) . אני רוצה משהו שיקרר כמו שצריך (יש מצב ל OC) ולא יעשה הרבה רעש ! המחיר לא ממש משנה.... אם יש הצעות יותר טובות ממאוורר,או כל מיני דברים חדשים שיצאו..אני אשמח לשמוע ! תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 629 צפיות
  6. תקציב :300 שקל יש כמה סוגים אני לא יודע מה מתאים Zalman Vga Cooler VF900-Cu Zalman Vga Cooler VF700-Cu LED Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP או Silencer או שבכלל ללכת על מוצר של Thermaltake

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2179&articID=519

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שיהיו שקטים עד כמה שאפשר. ובעלי דחיפת אוויר טובה לקירור אופטימלי. הקירור יותר חשוב לי מהשקט. ואם אפשר אז המאוורר שמכניס אוויר שיהיה בו לד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by mythu,

אני רוצה לדעת כמה עולה המנורה הזאת שמכניסים למארז (האולטרה האדומה \ כחולה וכו') כמה פחות או יותר היא עולה ? ואיפה אפשר להשיג אותה (באיזור המרכז) וגם כמה עולים כבלים של IDE עגולים

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by barakv,

קניתי עכשיו מארז 6A19... עכשיו שהייתי שם קניתי גם AC 12 ואני רוצה לדעת איפה כדאי לי למקם אותו... ובתור מוציא או בתור מכניס אויר

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  11. שידרגתי את המחשב(אין לי כח להסביר הכל) רק תסתכלו במפרט מחשב שלי... השדרוג הושלם ביום המפגש האחרון של הפורום. טמפ' המעבד הייתה 37-8 בערך הארד דיסק 29-30 ספק כח(לא יודע איך מצא שם טמפ' בכלל) 36 לוח אם 24 מעלות נראה לי משהו כזה. בקיצור מאז המפגש ועד היום הטמפ' כל הזמן עולות לאט לאט. ואני כל הזמן מנסה להבין מדוע. היום הטמפ' הם: מעבד 41-42 הארד דיסק 34 ספק 39 לוח אם 28 חשבתי על 2 דברים שגרמו לתופעה: 1. יש אצלי אבק בחדר מה שגרם למעבר אוויר פחות טוב והתחממות המערכת כולה. 2. שיוניי מזג אוויר והתחממות כללית----מה שנראה לי יותר אפשרי כי פתאום אני מזיע בחדר בעעעע. ואין לי מזגן ארררר..... מה נראה לכם גרם לזה??? ואגב שמעתי על איזה ספרי שמעיף אבק מהמחשב או משהו בסגנון--מה זה???

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. חבר'ה יש טעם לקנות גוף קירור במקום הגוף קירור המקורי של הלוח לגשר הצפוני אם לא עושים OC? תודה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by Mighty,

היי אנשים , בזמן האחרון נכנסתי לשגעון כמו רובנו... ובא לי לעשות מערכת קירור מים למחשב שלי.. מדובר על פנטיום 3 -500- מארז פול טוואר (צבוע + חלון + מאוורים שבקרוב יכנס לגלרייה) אוקי אז ככה.. יש לי משאבת מים ממש חזקה של מכונת כביסה שפירקתי. ויש לי מעבד שעומד + מסגרת... וחשבתי להעביר בתוך ההיצינג שלו צינור מים קטן משהו כמו 0.5 ס"מ קוטר. ואני רוצה גם להעביר אותו בתוך המארז... וזאת הבעייה אני לא יודע איפה לעביר ואיך עזרה תתקבל בברכה :]

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  14. זה מה שאני מקבל עם התוכנה ATITool כשאני מפעיל אותה. האם אלו הם המהירויות סטוק שלי ומכאן אני מתחיל להעלות ?

• 12 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by King Of Action,

אני רוצה לדעת האם נגיד OC של AMD XP 1700 (מסטפינג טוב) למשהו כמו 2500 מגהרץ יתן ביצועים יותר טובים מבארטון 2500 שהמריצו אותו למשהו כמו 2400 מגהרץ ? כלומר , איזה מעבד מבין שניהם לאחר ה-OC יתן ביצועים יותר טובים ? ובכלל , מה אתם ממליצים , לקנות היום , BARTON 2500 (מסטיפנג טוב) או XP 1700 (מסטפינג טוב) ? למי יש פוטנציאל יותר טוב לתת ביצועים יותר טובים אחרי OC ? נגיד שהקירור לצורך העניין הוא : SK7 + SF 2 .

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  16. שלום, האם ה גוף קירור הזה Accelero S1 Rev.2 + Turbo Module יכול להתאים לכ. מסך HD4850? ואם לא יש קירור אלטרנטיבי בתקציב 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by sariti,

יש לי פנטיום4 2.4 יש לי שם 4 מאווררים ואני חושב שהטמפ גדולה מידיי אתם תחליטו טמפ מעבד 56 מעלות טמפ מערכת 44 מעלות טוב או לא + הצעות לשיפורים

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  18. הטפםרטורה של המעבד היא 45 במנוחה ולפעמים היא מגיעה ל 60 תחת מאמץ אז ברצוני לקנות HSF יעיל בתחום ה 200 ש''ח

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by carock,

מהוא הקירור אוויר הטוב יותר?

20. יש לי את המשחה הזאת ואני רוצה לשים אותה על ה-CPU מישהו מכיר אותה או יכול להמליץ על השימוש בה? http://www.spirecoolers.com/main/product_acc_detail.asp?ProdID=459

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by guy1235,

יש לי את הלוח הבא: ASUS P5LD2-VM והייתי רוצה לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות שלי. תודה מראש, גיא!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  22. ראיתי ביקורת על המשחה הטרמית Nanotherm Ice & Blue וזה נשמע ממש טוב וגם זול ואני רוצה לקנות. חיפשתי בזיגזג וב PCH וב נועה מחשבים לא מצאתי (בזיגזג וב PCH לא מצאתי בכלל משחות טרמיות ). מאיפה אני יכול לקנות את המשחה? תודה...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. Started by integral,

שמעו, אני די בשוק. :o הרכבתי היום מחשב עם AXP2500, קרור מקורי, ולוח NF2 PRO (לא פרו II) של אלבטרון. גמרתי את ההרכבה והחלטתי שלפני שהוא עובר לבעלים (משפחה קרובה) אני אבדוק את ההרכבה. אז הרמתי באס ל 200, בלי להרים מתחים בכלל, העליתי PRIME95 וחיכיתי לטעות. אני כבר מחכה שעתיים לטעות ואין. תוך כדי הפריים אני עובד. הטמפרטורה לא עוברת את ה 50 עם קרור מקורי (והתוכנה של SUBX). מה שעוד יותר מפליא זה שללוח אין בכלל חיבור 12V קטן. רק חיבור רגיל. אז או שהגיע לידי בארטון מופלא, או שפשוט כל הכבוד ל ALBATRON :yelclap:

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by eylonG,

אני זוכר שמישהו שאל על זה, אבל בחיפוש לא מצאתי שום איזכור באף פורום... אז ככה: שוכב לי במגירה גיים בוי ישן, מהדגם הראשון- השחור ירוק שכל מה שיש לו זאת בטריה שנזלה בתוכו וכנראה ניתקה את החשמל והוא לא עובד.. רציתי לתקן אבל יש לו ברגים מעצבנים, כמו פיליפס, אבל עם שלושה חריצים בראש הבורג ואני לא מצליח לפתוח.. כל מה שאני יכול לעשות בלי מברג הוא לקדוח את הברגים ולהתעלל בו.. אולי יש משהו לעשות עם הLCD שלו? האם אפשר להשתמש בו למודינג במחשב או שאי אפשר ואז אני אתאמץ יותר לתקן אותו.. בכל זאת.. סופר מריו , טטריס וכאלה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  25. שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים