אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
היייי, אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה החלטתי לעשות אוברקלוקינג לכרטיס המסך שלי ולמעבד ... הכרטיס מסך : ge-force FX5200 128MB 128BIT של innovision ... המעבד : intel pentium 4 1.8 GHZ ... מה שאני צריך זה את מהירות זיכרונות הכרטיס ומהירות הליבה שלו ...
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
או קיי חבר'ה יש לי מעבד AMD Athlon XP 1800 עם A7Ve266 של Asus אין מושג מה זה אוברקלוק ... הדבר היחיד שאני יודע על הזה שזה האצה של המעב מישהו בבקשה בבקשה יכול לתת לי הסבר על זה... , ואולי גם איך עושים את זה ? מומלץ לא מומלץ?? ואל תשלחו אותי לאתרים אחרים תודה רבה
-
לתוכנה נוספו אופציות שבהם: *צג טמ"פ של הליבה\זכרונות *אופציות לשליטה אוטומטית על המאווררים ע"י התוכנה\ידני *ביצוע C@ בטוח לכרטיס ומתן אזהרה התוכנה כוללת את הGIGABYTE UTILITY המשופר וVTUNER2 משופר אך יש תחילה למחוק את הGIGABYTE UTILITY שנמצאת אצלכם ורק אז להתקין את התוכנות הנ"ל http://www.gigabyte.co.jp/nippon/v-tuner2/tech_20041004_Vtuner2.htm
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי יומן אלקטרוני ישן כזה של Genius... עם מסך LCD עם עברית..... בגודל נחמד....! השאלה שלי (אם מישהו ידע לענות....) האם אפשרי לפרק אותו ולהשתמש בו למחשב ? אין לי מושג איזה בקר יש לו....
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עכשיו מה זה יתן לי ? האם זה יתן עוד ביצועי oc? האם זה יתן לי יותר ביצועים? אין הסעה לעבודה סמק ביגלל זה קמתי מוקדם
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד amd 1800 xp עם הגוף קירור המקורי הוא הגיע ל-65 מעלות לכן רכשתי המאוורר של aerocool extreme ועכשיו הטמפ' מגיעה ל 75 מעלות במנוחה!! ניקיתי את הגריז הישן ומרחתי את החדש לפי המדריך באתר. אפילו הוספתי גריז תרמי לאחר מכן ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה קורה שם? הוא מסתובב במהירות נורמלית (2900rpm). בתודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי בנושא קריאת הטמפרטורה של CORETEMP, אבל זה רק נהיה פחות הגיוני. התוכנה מציגה את הTJ שהיא משתמשת בו לצורך החישוב - 105 מעלות. משום מה הטמפרטורה הזו לא נראת לי הגיונית במיוחד, אבל הטמפרטורה בפועל שהתוכנה מציגה היא 47 מעלות במנוחה וסביבות ה56 במאמץ (קירור TT MAX ORB, כרגע ללא OC) - כלומר, 50-60 מעלות מתחת לTJ האמיתי של המעבד, לפי המדידה הדיגיטלית. מצד אחד, לא הגיוני שהTJ אכן נמצא כ"כ גבוה. מצד שני, אם הוא מוגדר נמוך יותר, מתקבלות טמפ' לא הגיוניות בקרירותן בליבות (אם הTJ האמיתי הוא 90 מקבלים 30 במנוחה ו40 במאמץ...) אגב, הקריאה של תוכנות כמו SPEEDFAN (שלמיטב ידיעתי מקבלות את המידע מהביוס - לוח אם ABIT IP35E) רחוקה רק מעלות ספורות מהקריאה של CORETEMP, בכיוון מטה …
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אצלי הוא לא במאמץ כמו משחק או משהו הוהוא על 80 זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לא קיבלתי מענה לשאלה קטנה שצצה לי בנוגע לספקי הכוח בפורום ספקי כוח, ומכיוון שהשאלה נוגעת בקירור חשבתי לנכון לפתוח את הת'רד כאן. האם יש הבדל כלשהו מספק לספק באספקט הקירור והתרומה שלו לאיוורור במארז? כביכול ישנם ספקים עם מאוורר גדול בתחתית הספק ששואב אוויר חם מתוך המארז ומוציא אותו החוצה מפתחים אחוריים בספק, וישנם ספקים עם מאוורר בחלק האחורי של הספק בזמן שבחלקו התחתון אין מאוורר ו/או פתחים. האם זה אומר שגם תרומתם של ספקים אלה לאיוורור המארז אינה זהה? דוגמא ישירה לשאלה היא, האם הספק הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4239 עם מאוורר בחלקו האחורי יתרום לאיוורור המארז פחות מהספק הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4426 עם המאוורר הגדול…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי זכרונות 256DDR X2 (לא DUAL) בעלי תזמונים 0-3-3-6 דרך הביוס שיניתי אותם ל 0-2-2-5 הרצתי תוכנות בנצ'מארק, אך כלום לא השתנה. האם משהו אמור להשתנות? מה עשיתי לא בסדר? ןהאם אני בכלל יכול לעשות OC לזכרונות?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את המעבד AMD PHENOM II 955 והגעתי איתו לOC יפה של 3.8GHZ עכשיו,אני צריך עזרה בהתייצבות על 4GHZ :\ Clock Ratio: x18 Nb Freq:x8 ]1484 FSB:212 HT Freq:1484 Mem Clock: 1333 cl9@cl7 CPU Vol:1.425 CPU NB VID:1.3750 NB/PCIe/PLL Vol:1.860v SB/HT Vol:1.240v NB Vol:1.260 Dram Vol:1.515v פרט המערכת: AMD Phenom II x4 955 3.2 GIGABYTE GA-790XT-USB3 Kingstone DDR3 1333MHz CL9 טמ"פ: 58 מאמץ מלא! אפשר למשוך ל4 אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחר קונה מעבד E8500. נזכרתי שיש דבר שנקרא סטפינג והתחלתי להסתכל קצת..שמתי לב שהסטפינג שיש כיום הוא C0. כאשר אינטל עומדים להוציא E0 ? אני צודק ? הבנתי שה-E0 אמור להיות קצת יותר טוב, קריר ובעל פוטנציאל גבוה יותר ל-OC של בערך 200 MHZ באותו מתח/טמפ'. האם למישהו יש מידע מתי אמור לצאת הסטפינג הזה, והאם אני אכן צודק בנתונים שרשמתי? תודה, תומר.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות נורמליות למפרט: AXP 1900+ tt volcano 8s+ y.s tech 92mm asus a7n8x 512 ddr gfx 5200u case open [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
9600xt 256 45 מעלות במנוחה במארז 6a19 עם 2*120mm הטמפ בסדר?המעבד לא חם 46 מעלות בשיא החום במנוחה אבל 2600barton זה יכל להיות בגלל שיש כרטיס שמפיץ חום בחריץ ההרחבה הראשון הכי קרוב אל הכרטיס?או שזה לא משנה?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב יראה בערך כך: מעבד AMD 64 3000 לוח אם EPOX 8kda3j זכרון dual ddr 512 500 Mhz micron\ata כרטיס מסך gIGABITE rADEON 9800 PRO הארד דיסק 120 גיגה sata פתוח להצעות בנושאי קירור ומארז תודה
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אוקיי אז המפרט שלי ניתן לראייה בצד.. אני עובד על קירור מים של SWIFTECH הבלוק זה APOGEE GT המשאבה גם של SWIFTECH אני לא זוכר את הדגם בקיצור הגעתי ל3.4 ואני עומד על 1.4V המתח בגשר הוא 1.4V וזה המקסימום.. תיראו את התמונות ותגידו לי אם אוכל להמשיך והאם המעלות בסדר תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני מעל שנתיים מפרט גיימינג שמתאים גם ל-OC ותכננתי ללמוד קצת על עולם הOC. בפועל מעולם לא היה לי זמן להתעסק בזה . אני רוצה לתת OC קל למעבד 4.0ghz בתקווה לא להתעסק עם הגדרות של מתח ועוד. יצא לי לקרוא קצת באינטרנט שרק צריך לעלות את המכפלה ל40 ורוב הסיכויים שלא תהיה בעיה,כמובן שזה תלוי גם במזל איכות המעבד. רק רציתי לברר אם זה נכון וכל כך פשוט? לשנות את המכפלה ל40 וזהו? ואם כן איזה בדיקות מאמץ לעשות לאחר מכן? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי את הדגמים הראשונים של הכרטיס מתוצרת sappire ומארז מאוד מאוד קטן (NSK1380) והחום של הכרטיס ממש לא עושה לו טוב. האם יש איזה גוף קירור אחר מהסטוק שאני אוכל להרכיב לו שיוריד לו יותר מהטמפרטורה אך ישמור על השקט (המאוורר של הסטוק מתחיל להיות רועש מ40% ומעלה ) כמו כן אי אפשר להתקין שום קירור אשר יבלוט כלפי מעלה מהכרטיס, עקב חוסר מקום. ועדיף אם זה יש כאלו שהמאורר יהיה בחלק הקרוב יותר לצד האחורי, כי מותקן לי שמה מעיין בלואר שמוציא אוויר. אני חושב ש200 ש"ח יהיה מספיק בשביל גוף כזה, מוכן להשקיע יותר אם הביצועיים יהיו שווים את זה תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1.הציפסט שלי רותח שאני נוגע בו אי אפשר יותר שמשנייה אפר פשוט לבשל עליו. מה אפשר לעשות לגבי זה? 2.ברגע שאני עושה אובר קלוק הצ'יפסט גם מתחמם ? ד"א הציפסט שלי הוא NFORCE 4 SLI
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
חחחחחחחחחח סליחה שאני שואל אבל אני פשוט לא מוצא שום דבר על זה http://il.youtube.com/watch?v=WUTOaenMAuE
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להבהיר שאין לי ידע ממשי בפיסיקה אני כולה עכשיו עולה ל- י'... וה"תאוריה" הזאת היא סתם משהו שחשבתי עליו, ורציתי שתגידו לי האם זה נכון ,ואם לא, אשמח להסבר... אז זה מה שחשבתי עליו.............. כדי לקבל מהמאווררים במארז תועלת מירבית (למטרות מסויימות בלבד ), לחבר לדוגמא מאוורר 120.. ואחריו יהיה מין משפך עם חור בקצה בקוטר קטן יותר מה - 120. ככה בעצם האויר ייצא בלחץ (לפחות לפי מה שאני מסוגל להבין כילד שעולה לתיכון עכשיו...), ייצא בלחץ... ובעצם יקרר "יותר טוב".. לדוגמא לעשות דבר כזה מכוון על היטסינק של מעבד מהדלת של המארז... שהחור יהיה לכיוון ההיטסינק כמובן ובעצם יקרר יותר מהר... אז שוב, אין לי כל כך מושג בכל חוקי הפיסיקה וזה... אבל אשמח להסבר בכל זאת.. נ.ב …
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני קונה את המארז המדובר ושמעתי הרבה תלונות על הרעש שלו. אך לא כמו רוב האנשים פה אני לא פנאט של שקט (ולכן אני לא הולך על המאווררים של AC) ואני רוצה מאווררים שקטים (אך לא חרישיים) שגם יהיו בעלי דחיפת אוויר טובה. חשבתי על המאווררים הבאים: 1) של 120 מ"מ - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6082 2) של 80 מ"מ - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2636 אני יודע שזהו מאוורר של 90 מ"מ אבל רשום שהוא מתאים גם לחיבור של מאוורר 80 מ"מ, זה נכון? אם אתם מסכימים עם הבחירה שלי אז תגידו, ואם לא תתנו הצעות אלטרנטיביות באותו תקציב. עוד שאלה שיש לי היא איך לכוון את המאווררים, אילו כדיי שיוציאו אוויר ואילו כדיי שיכניסו כדיי לקבל סירקולצייה טובה? המארז בא עם שלושה מאוורר…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש ועשיתי בדיקה באוורסט לטמפ' של המחשב תאמרו לי אם הטמפ' של החלקים גבוהות המחשב נבדק במצב מנוחה הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כמו שרשמתי.. אני מעלה ממש בקצת את מהירות השעון והזכרון למרות שב-TEST הוא עובר בסדר.. מיד לאחר הפעלת 3DMARK 05 אני רואה את ה-FPS על 25 וישר אני יוצא מהתוכנה כי ברור שהציון יפול לפחות בחצי.. איך זה יכול להיות? לפי ההגיון שלי נראה כי לאחר שינוי במהירות הזכרון והשעון הוא מבטל את ה-SLI, יכול להיות? והכי מעצבן שאני צריך לעשות רסט בשביל להחזיר את הכל לקדמותו, זאת אומרת לא מספיק שאני מחזיר הכל ל-DEFAULT (ככה כותבים?) עוד דבר... כשאני מנסה לעשות עדכון ביוס לכרטיס הוא מצליח לקרוא את הקובץ ולפתוח אותו (דרך פלופי) הכל הורשם שהוא מצליח ובסוף הוא רושם נכשל! אז ניסיתי דרך התוכנה בווינדוס לעשות עדכון און ליין ואז הוא רושם לי שאין ביוס חדש יותר.. אבל העדכון שהורדתי לפלופי כן חדש יותר ו…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי מעבד Q6600 BOX ואני מקבל קירור אורגינל של אינטל רציתי לדעת איזה הכי טוב למעבד שלי. תזרקו שמות לא משנה מחיר או אתרים תודה D:
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-