אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ARCTIC COOLING MX-1 , Arctic Silver 5, ZALMAN ZM-STG1. תודה.
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אוקע, אז ככה, לאור יציאתו הקרבה של ה8800GT ולאור יציאתו של ה2900PRO, החלטתי לנסות לפמפם מעט את ה8800GTS המזדקן שלי (באופן אירוני לחלוטין), בכל מקרה, התדרים המקוריים הם 550/792 (550/1600) והעליתי אותם לתדריי פטאליטי 650/100 (650/2000) והמחשב עבר בדיקות מאמץ מתונה הייתי מגדיר אותה (3DMARK2006, שלוש לופים מכל טסט) בהצלחה; אך כאשר אני מפעיל אובליוויון, המחשב קורס, פשוט מופיעים ארטיפקטים על כל המסך, המסך נהיה שחור, ו GAME OVER יש הצעות? כי כאמור התדרים התקבלו בRIVA TUNER, וגם בבדיקה ב3DMARK06 לא נראו בעיות. *יש לציין שלפני העלאת התדרים בצורה משמעותית, הכרטיס נבדק עם תדרים משתנים, גם גבוהים מהמקוריים (600/900, 620/950) ולא היו בעיות למיניהם.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי מחשב נייד COMPAQ PRESARIO 1500 התקנתי עליו SPEEDFAN והתוצאת טמפ' נעות שהמחשב ללא עבודה כך: Local TEMP - 58C Remote Temp 43C HD0-43C Temp1 46C TEmp2 61C TEmp3 32C עם איזה תוכנה אני אמור לדעת מה כל טמפ' מסמלת לוח מעבד כ.מסך כונן קשיח וכו'...
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני לא מכיר כל כך את התחום הזה! אני רוצה מערכת שתקרר את המעבד, את הלוח אם ואולי גם את הכרטיס מסך?! מה האפשריות? מה הטווח מחירים? ואם אפשר גם השוואות על q6600
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
קניתי מעבד Q6600 BOX ואני מקבל קירור אורגינל של אינטל רציתי לדעת איזה הכי טוב למעבד שלי. תזרקו שמות לא משנה מחיר או אתרים תודה D:
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
או שהגוף קרור יכול לעבוד באותה יעילות ל"נצח" , (אני מתכוון לגופי קרור מבוססי heat pipe) בהנחה כמובן שהגוף קרור מנוקה בתדירות מאבק
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1800GTO עם קירור של EVERCOOL http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=1125 הטמפרטורה במאמץ עומדת על 55+- האם זה טוב ואיך אני עושה אוברקלוק???
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
בין ליבות 1 ו-2 לבין ליבות 3 ו-4 הפרש הטמפ' הוא 7 מעלות האם זה תקין? תודה על העזרה. נ.ב יש לציין שהמעבד באוברקלוק ל-3mhz
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני קונה היום מחשב מאיזושהיא חנות, היא לא עובדת עם gigabyte ורק עם אינטל ואסוס .. קיצר : q660 stepping G0 asus p5k G.skillz 800mh'z ddr2 2gb CL 4-4-4-12 עם קירור .. =] Topower 550W 8*2 cm' fans Gecube 2600Xt ddr3 .. 256mb .. Hec 6A19B WD 250aaks קיצר .. אני יקנה קירור כנראה sunbeam tuniq 120 מאוורר אחד גג 2 .. בכל מקרה, זה ספק מאוד מאוד חזק לשרתים, עם אחריות בלי בעיות .. אבל אני מפחד לעשות איתו OC .. אבא שלי קונה לי את המחשב .. ואני מעדיף את המחשב הזה מאשר להישאר עם זבל .. חחח קיצר, אם אני יעלה מתח .. אני מפחד לשרוף לעשות קצר .. עם הספק הזה .. זה לא ספק ג'נרי בכלל. ספק אחד החזקים והאמינים לשרתים. בכל מקרה, אני רוצה לשאול אם אני יוכל לעשו איתו OC ל QUAD .…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאוורר 120 ממ למארז. קראתי קצת ושמתי עין על Arctic Cooling 12025 שהומלץ כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 אבל בחנות אמרו שאין להם במלאי ושאלו אם אני רוצה את ה- Scythe http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9165 מודל L בסוף: 800 RPM 10.7 DB 40 CFM האם הוא יספיק לי - איך הוא לעומת הארקטיק קולינג? מפרט - פנטיום 4 3.0 גה"צ, כרטיס מסך 32MB (לא משחק משחקים) של Matrox וקירור מעבד של זלמן. עובד בעיקר על פוטושופ וקידוד וידאו לפעמים. תודה,
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בסקטי פי סי קירור לא לOC עד 260 ש"ח שקט ונותן ביצועים טובים! המ, חשבתי על טוניק אבל לא נראה לי שזה לצרכים שלי. אני יקח את הטוניק אם צריך, פשוט רק שיוריד לי את הטמפ ללפחות 35-40(ואני רואה הרבה אנשים שיש להם את הטמפ הזה עם קירור אויר)
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי לוח 965P-S3 של ג'יגהבייט וזכרונות DDR2 900MHZ 4-4-3-15 SLI EDITION של OCZ... עד לא מזמן הייתי בטוח שיש אי תאימות בין הלוח לזכרונות משום שלא יכולתי לעבוד ביותר מ800MHZ. אחרי ששוטטתי קצת באינטנרט ובדף המוצר של הזכרונות הבנתי שהם עבדו במתח נמוך מדי (1.8V) ביחס למתח שבו הם אמורים לעבוד (2.1V). (אני עדיין לא סגור על זה לגמרי אבל זה נראה לי מאוד הגיוני לנוכח התוצאות...) בעקבות זה העליתי את המתח ב0.3V, לאחר מכן הזכרונות עבדו יופי ב900MHZ... אחרי שהבנתי שאין לי ממש מה לעשות עם זכרונות ב900MHZ החלטתי שאני יוריד את התדר אבל גם את התזמונים... כעת אני עובד ב712MHZ עם תזמונים של 3-3-3-5!!! (המעבד עדיין על 3.2GHZ משום שלא רציתי להעלות לו מתחים...) האם זה סביר שאני יוכל לעבוד בתזמ…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
גם בriva tuner ובתוכנות בדיקה אחרת של gigabyte ה easy tool לא הצלחתי לגלות את הטמפ'. מוזר שדבר כזה הוא קשה ציפיתי שזה ילך בקלות בהרבה. בכל אופן רב תודות למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש אפשרות להעלות את המהירות של המאוורר של ה INFINITY? דרך הביוס או תוכנות כלשהן? יש לי במחשב מתחת לספק מאוורר 120MM יש לי אפשרות להגביר את המהירות שלו גם? אם כן הייתי שמח להסבר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ראיתי שיש צגים ששמים על המחשב וזה מראה לך מה הטמפרטורה במחשב וכמה הCPU. איפה אפשר למצוא צגים כאלה בישראל?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אז ככה, שדרגתי את המחשב, ואני עומד לחזור לויסטה שוב, ובתקופה שהייתי משתמש בה, לא הייתה אפשרות לעשות אוברקלוק דרך הווינדוס, לכן צרבתי BIOS לX800GTO2@X850XTPE שלי. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה אז... האם יש איזושהי תוכנה כדוגמת ATITOOL\ATI TRAY TOOLS כיום שניתן לבצע דרכה אוברקלוק בויסטהX64? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
היו גיליתי שה ה7900 שלי (סטוק 450 לליבה ו660 לזכרון) יכול לעבוד באוברקלוק די מרשים של (549 לליבה ו868 לזכרון). ובעקבות זאת אני מריץ עליו מבחני ביצועים כל היום, ורק עכשיו נפל לי האסימון לבדוק לו טמפרטורה.. ובמאמץ היא הגיע ל68 מעלות. ונגעתי בזכרנות והם די רתחו. השאלה היא עד כמה זה באמת רע לכרטיס.. משום שבדריוורים הכרטיס רק על הפס הצהוב הראשון.. ורשום שם שהליבה מתכבה לבד ברגע שהיא מגיע ל125 מעלות! אם זה היה באמת מסוכן היו מגדירים שהיא תככבה קודם לא? בכל מקרה.. אני מתכנן להדביק סינקים על הזכרונות ואולי לכוון איזה מאורר 80 על הכרטיס..פשוט אין לי כסף למאורר יעודי עכשיו.. או אף פעם בעצם.. אז כמה זה מסוכן :-\? בתודה Mickel116
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מפרט בצד.. אוקיי.. כפי שראיתם יש לי מעבד QUAD, הורדתי את התוכנה CPU-Z בגרסא של 1.41 אני מסתכל על ה CORE SPEED בתוכנה ואני רואה 1600.3 MHZ (כפי שאתם יודעים ה QUAD 2.4 GHZ), כאשר כל כמה שניות הוא מתחלף ל 2400.2 MHZואחרי שניה חוזר ל 1600 MHZ. מה הולך פה? האם זה אמור להיות על 1600 MHZ?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ראיתי שמישהו כבר פתח תרד דומה..אבל לא רציתי להתפרץ לשם... קיצר המפרט בצד ל CORE נתתי 620 ל MEM נתתי 1000 אלו הטמפ שלי: מה אתם חושבים?סביר?מכובד?לא מסוכן? הכל יציב! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני שוקל עכשיו לפרק את גוף הקירור ולנקות את המשחה.. רק אני צריך לדעת בדיוק איך אני עושה זאת.. הכוונה- איך אני מנקה את המשחה..? מישהו יכול להסביר לי מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני שואל את זה לאחי. הוא הוריד את התוכנה מכאן http://hwzone.co.il/print/1163262102/78502/ . ומתי שעלה תדרים אחרי זה לחץ החל. אבל אחרי זה התדרים חזרו לעצמם כמו שהיו לפני הOC מדוע? ופתיחת צינורות האם זה כדאי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם שאני משחק(ולפעמים באינטרנט)וזה התחיל מאתמול.. המחשב נתקע ואז אי אפשר להזיז עכבר לא מנהל תוכניות לא כלום! בקיצור שעושים ריסט הוא לא מצליח להעלות ווינדוס בגלל החום,הוא אומר שהוא לא מזהה.. אבל כן יש ועובדה עכשיו אני כותב.. ממה זה?ואיך אני פותר את בעית החום?חשוב לציין כי יש לי קירור סטוק,ולא עשיתי אוברקלוק,מעבד פנטיום D 820
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי 7800Gt והגיע הזמן לעשות אוברקלוק ניסיתי את הריבהטונר ואני לא אוהב יש המלצות לאיזה תוכנה קטנה ופשוטה לא מסובכת מידי לבצע אוברקלוק תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איזה קירור הכי יעיל אני יכול לקנות למעבד Q6600 עד 250 שקל תדוה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-