אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי כרטיס מסך חדש (הוא עצמו ישן אבל חדש בשבילי) ויש לי צוואר בקבוק. בגלל זה אני רוצה לעשות OC למעבד אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, קיבלתי קצת אינפורמציה בנושא , אבל אני לא מוצא בכלל את המכפלה ! מישהו יכול לעזור לי ? המפרט בצד ימין, ללא מאמץ המעבד על 35 מעלות בערך, אני יודע שעד 65 זה בסדר בשביל פנטיום D תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב מחשב חדש לגמרי מבוסס AMD A64 3500+ Winchester DFI LanParty UT Ultra-D וחשבתי לקנות אחד משני הקירורים הבאים: 1. TT BigWater שעולה 535 שקל 2. Zalman 7000B-Alcu Led שעןלה 192 שקל 3. Thermalright XP-120 + Thermaltake Thunderblade 120MM Blue Led שעולים 364 שקל כמו שהבנתם אני מחפש יופי וביצועים דיי טובים יכול מאוד להיות שאני יעשה לו אוברקלוק נחמד (לא שבירת שיאים או משהו בסגנון) התקציב שלי הוא עד בערך 550 שקל מקסימום 650 בטופ מה מאלה אתם ממליצים ואם לא על אלה אז על מה? חשוב לי שיהיה יפה דרך חלון צד ושלא יעשה רעש של מסוקים ממריאים לי בתוך המארז
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הבנתי שאם קונים מעבד XP 1700 מומלץ שיהיה DLT3C שאומר 1.5V האם זה גם אומר 0.13מיקרון ? השאלה שלי אם זה אחד מהמעבדים הבאים מה מומלץ שישהיה מודפס על המעבד XP 1800 XP2100
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני חדש מה קורה הכול טוב תראו יש לי בעיה אני אוצה לעשות OC אז מה שעשיתי זה העלתי את הבאס מי 166 ל 200 בביוס ועבד טוב ולא התחמם כל כך אב כבר כמה פעמים שהמחשב מהתחל את עצמו לבד אמרו לי לעלות את המתח אבל אני לא מצליח אני ניכנס לביוס אבל אין לי אפשרול לעלות את המתח יש לי לוח אם של גיגביט ניפורס 2 !!512 זיכרון כרטיס מסך חרא גיפורס4 128 מה אני צריך לעשות כדי שלא יהיה לי העיות יותר
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא Asus P7P55D לוח מעבד core i7 875K Unlocked זכרונות Corsair 4 X 2GB 1600MHZ CL8 RAID 1 - Hitachi 1TB X 4 CrossFire 2 X Asus Saphire 5670 1GB עשיתי לו אוברקלוק קטן לפי ה auto tuning של אסוס , ווינדוס 7 64 מראה תוצאות שונות למה זה ? (תמונה למטה) תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב אומר לי שהוא על 50 מעלות זה בסדר? ואם לא אז מה אפשר לעשות? מעבד intel pentium 4 2.2 ועוד משהו אני רוצה לקנות עוד מאוורר למחשב של 120 mm מאיפה כדאי? ואיזה?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה עשתי לה find max core ועזבתי את המחשב ואחותי יצאה לי מזה דרך מנהל המשימות ועכשיו אין לי את האפשרות הזאת היא צבועה באפור ואי אפשר ללחוץ עליה וגם גם כל האוברקלוק באפור ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה אבל זה לא עוזר מישהו יודע מה זה??
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני אבוד לא משנה מה ניסיתי אני לא מצליח לעבור את מחסום ה 400 FSB ב 6300 ניסיתי לעלות מתח לזכרונות למעבד להכל שום דבר לא עובד, המחשב נדלק מריץ את החישובים של הזכרונות מוצא את הדיסק הקשיח אבל איך שהוא עובר למסך הבא הוא נכבה ונדלק מחדש עם הגדרות defualt המפרט 6300 gigabyte 965p S-3 PQI 800 TURBO 1GB DUEL CHANNEL ב 400 FSB הרצתי את כל הבדיקות והטמפרטורה של המעבד לא עוברת את ה 49 במאמץ יש לי Tuniq Tower האם הזכרונות הם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD Athlon 64 3000+ וקיבלתי איתו מאוורר של Thermaltake עם היטסינק. אני לא בדיוק זוכר איך קוראים למאוורר (אח שלי ישן עכשיו - אני מקסימום יערוך אחר כך). הוא יספיק לקרר טוב את המעבד? ודרך אגב - יש לי מעבד P 4 1800A והבאתי לו מנוע של מטוס אהה... אופס Vantec Tornado 80MM Case Fan ;D הבעיה היא שעדיין החום של המעבד במנוחה מגיע ל 44 45 ובמשחקים ל 48 49 זה נורמלי בשביל המעבד הזה? (ההיטסינק שלו הוא 60 מ"מ אז הבאתי את המתאם הזה מפנדה - זה קשור?)
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
איך המערכת שקיימת ב-990 שקל ב-emp.co.il? עם הזמן אני אוסיף בלוקים ככה שזה צריך לעמוד בעומס http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0040
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
-
יש לי מחשב נייד דל עם מעבד i7 2760qm, ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות לו OC, במחשבים ניידים אולי היא אפשר לעשות עם תוכנה FSBSET אבל בסנדי אפשר לשחק עם המכפלה.. האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה? למה הביוס של הניידים לא פשוט כמו של הנייחים? הסיבה לOC , סתם בא לי לבדוק SPI
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני צריך רשימה של סטפינגים {אמרתי נכון?} טובים ל-OC של מעבדי ה-Amd Athlon Xp 1700+, ואם יש הרבה אז לציין את מי שאתם יודעים ולהדגיש את הטובים במיוחד {הרבה עבודה?}, ושאלה: ==== יש אפשרות לבקש בחנויות מעבד עם סטפינג מסוים או שמה שיש זה מה שאני מקבל? תודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם האוברקלוק שעשיתי יציב או לא? הכוונה אם זה ייתקע לי באמצע משחקים או לא??? ואם כן איך אני יכול לשנות שלא יתקע אין צורך לומר איזה מעבד יש לי כי מפורט בתמונה שלמטה מה שכן אני יפרט, בביוס הגרתי 1.55 וולט למעבד ו 1.90 לזכרון לפי התמונה זה טוב? רע? יותר?פחות? מה צריך לשנות, אם בכלל... ד"א הטמפ' בזמן מנוחה עומד על 70 יש לקחת בחשבון שללא אוברקלוקינג הטמפ' היא על 50 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כשאני משחק בביושוק המשחק פשוט נתקע אחרי כמה זמן ויוצא ואני חושב שהכרטיס מסך מתחמם או שיש יותר מדי עומס אבל הוא אמור לרוץ בסדר על High עם המפרט שלי לא? ועוד משהו- למה הציון שלי ב 3DMark 06 נמוןך? 3880. אני אמור לקבל יותר עם מפרט כזה לא? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות קירור ויש לי שאלה האם ה-Thermaltake BigWater 745 יותר טוב משמעותית מה-bt תודה לעוזרים. וכמובן שאני עושה אובר קלוק.
-
- 3 תגובות
- 445 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הOC שלי עמד על 700/1300 יציב כסלע עכשיו על 690/1113 ולא הכי יציב. למה ? דריבר הכי חדש 9.3 אולי זה ביגלל שאנטי עברתי ל WINDOWS 7?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1.מהירות המעבד 2.3@2.88 וזיכרונות 3G 460MHZ 2.מהירות מעבד 2.3@2.82 וזיכרונות 3G 640MHZ המעבד AMD ATHLON 4400+ למשחקים מה יותר טוב?(אם זה חשוב ברזולוציה 1280X1024)
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 בלוקים ניקל שאלה איך אני יכול לנקות אותם..יעניי (לפרק ולנקות) ואיזה חומר מתאים לניקוי ניקל , זה לא ממש דומה לבלוק נחושת,נכון?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תודה, בז'נגלו
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כל פעם שזה קורה מעלים עדו טיפה במתח עד שמתייצב . רציתי לדעת אם זה עושה נזק למחשב?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת , דבר ראשון בררתי וARCTIC COOLING ACCELRO X2 תומך בסדרת X1950 , דבר שני , יש למישהו השוואה בין יכולות הקירור והרעש של של שניי הקרורים? כלומר על קרור הSTOCK של ATI לכרטיס X1950XTX (שלפי ATI אמור להיות יותר שקט מקודמיו המרבים להרעיש) מול הACCELRO X2 כשהוא מורכב עליו?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
REAL TEMP לא נותן לי, בOCCT אני רואה רק שני ליבות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לקנות את האיירוגייט 2, אולי מישהו יודע אם עוצמת המאווררים נשמרת בכל הדלקה, כלומר אם הנמכתי את אחד המאווררים שלי, האם בפעם הבאה שאני ידליק את המחשב הוא יתחיל נמוך או שבכל פעם צריך לכוון מחדש?? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-