אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המאורור סטוק שבק חיים ואני זקוק למאורור חדש ואני לא ידוע מה לקנות אני רוצה משהו פשוט וזול הייתי גם מעוניין לדעת איך אני מפרק את המאורור
-
- 6 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת על האפשרויות שיש עם ה-4200. אני מביא מחול את ה-GEFORCE4200 של GAINWARD ורציתי לדעת האם זה כדאי וכמה הוא יעלה לי בארצות הברית? והאם המאורר שיש עליו הוא מספיק טוב ל-OC? תודה
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היום מרחתי חומר טרמי מסוג ננוטרם על המעבד שלי ושחיברתי הכל וניסיתי להפעיל את המחשב אז כאילו שהחלקים של המחשב לא מקבלים מתח ושום דבר לא עולה מה זה יכול להצביע? שהמעבד נשרף? איך ניתן לבדוק אם המעבד עובד? ואיך ניתן לפתור את זה?? אני מיואש ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תשמעו קניתי מאווררים של TT מרעישים מאוד ורציתי לדעת איזה בקר אפשר לקנות ב50 דולר מאתר שעושה משלוחים לארץ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה בקשר לספק כוח. ברצוני לקנות ספק כוח של OCZ שהמודל שלו הוא: OCZ GAMEXSTREAM 600W PSU הינה הוא פה עם מידע : http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_gamexstream_power_supply-nvidia_sli_ready_ תגידו זה ספק כוח שיוכל להריץ 8800GT אחד כזה + מערכת קירור מים? ועם שני כרטיסים של 8800 GT הוא גם יריץ אותו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קיבלתי את ה- 260GTX שלי..וכדי לקבל שיפור משמועתי בביצועים אני צריך לעשות OC למעבד. כרגע אני עם לוח אם של INTEL שלא מאפשר לי לעשות OC למעבד. אני רוצה לקנות לוח אם חדש.?יש המלצות? כמו כן לשאלה העיקרית,האם ל-E7400 יש פוטנציאל OC גבוה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז ג'נרי וקניתי את 2 המאוררים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=181 8CM ! עכשיו שמתי את שתיהם מאחורה ו1 כזה מקדימה זה מאורר שמספיק לעשות את העבודה? כי יש לי טמפ מעבד של 40 במנוחה ... זה הוריד רק 3מעלות... עכשיו ראיתי שיש 120CM מאורר זה יוריד את הטמפ יותר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום לכולם .. שאני משחק משחק רגיל... לא משנה מה שהטמפרטורה רק 84 המאורר מתחיל לעלות מ30 ל40.... ושהיא 90 המאורר הוא 75 אחוז ככה.. וש95% הוא 100% זה בסדר ככה? תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
המעבד הזה, שכולכם אמרתם שהוא בטמפרטורה נמוכה מטורפת, מהי המהירות המקסימלית שאני יכול להגיע עם המעבד הזה עם קירור טוב? (אם יש בכלל... ;D)
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי - 4890 עם קירור twin turbo pro ככה שאני יכול לדחוף אותו יחסית הרבה ( הוא יושב על 40 מעלות ללא מאמץ עם הקירור הזה , עד כמה הוא יכול להגיע ולחיות בשמחה במאמץ / לא מאמץ דרך אגב ? ) אז איך אני מתחיל ? ניסיתי כמה מהנעוצים אבל חלק מהלינקים לא עובדים ...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
ככה יש לי את האקוריאס 2 למי שעוד לא יודע חח (סורי שאני משגע פה את כולם) והחלפתי את המשאבה של הערכה למשאבה חדשה של 2000 ליטר בשעה שזה מספקי בקיצור השאלה שלי היא כזו מה עדיף לי לקנות נכון לעכשיו (כאילו מה יוריד לי יורת את הטמפרטורה של המעבד??) רדיאטור טוב כמו אלה... http://www.emp.co.il/viewcat.php?&ID=32 או שאולי כדי לי להשקיע את אותו סכום (400-500) על בלוק קירור טבו כמו שיש בפנדה וכו וכו לדוגמא אלה.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_866&products_id=6192 ועם יש לכם הצעות לבלוק קירור או רדיאטור יותר טובים בסכומים האלה אני ישמח לקבל לינקים תודה... :-X :-X :-X
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אהלן חברה, אינ רוצה להחליף את קירור הסטוק של אינטל לקירור LOW PROFILE כדי שיתאים למערכת HTPC, מה שחשוב זה שהוא יהיה שקט, אמין, יקרר בצורה סבירה (אני לא מבצע OC) והתקציב שלי הוא עד 100 ש"ח. בינתיים ממה שהתרשמתי הקירור הזה נראה לי מתאים, יש הצעות נוספות או הערות? ניתן לראות את המפרט שלי בפרופיל. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=14394
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
וצינור לףלף ? עדיף בראשון או תל אביב תודה!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חברים סוף סוף קיבלתי אומץ והחלטתי לעושות פרוייקט על המחשב היותר משוכלל שלי והנה התוצאות אחרי עבודה של חודש בערך... (זה כצת קשה עם הצבא...) התמונות מובאות אליכם באמצעות המצלמה הדיגיטלית החדשה שלי כול הזכויות שמורות לחברת SONY והמצלמות שלה... טוב אז תחילה הנה המפרט שלו: Motherboard Asus A7V266-E/AA Processor AMD Athlon XP 1800+ @ 1.53GHz (stock) HSF ThermalTake Volcano 7 Memory Generic 256MB DDR Audio C-Media onboard Network D-Link DFE-530TX TV Tuner/Radio Hauppauge WinTV-GO-FM HDD Maxtor 20GB 5400RPM CD/DVD ROM Pioneer DVD-106S ATAPI FDD Panasonic 3.5" Monitor NEC MultiSync LCD1550V Video Card 3dfx Voodoo3 3000 16MB Case IN-WIN IW-J523 BLACK …
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לא נמאס לראות כל יום : "מה זה OC לעזאזל?!" או "מה זה מקדח כוס?" או שאלות שנשאלות הרבה? חשבתי לעשות ת'רד מיוחד למושגים בנושא המהרה קירור ומודינג תרשמו פה שמות של מושגים ופירוש, אם צריך תמונה אנא הוסיפו אם יש בהשיג יד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מחשב חדש שעיקר רכיביו: Intel Q6600 GA-P35-DS3L 2GB OCZ 800 MHZ PLATINUM EDITION 320 GB BY WD GTX 8800 BY LEADTEK 768MB ANTEC SONATA III EC המעבד מקורר ע"י הsunbeam tuniq נגעתי בחלק מהרכיבים וחלקם נראים לי חמים מדי... איזה תוכנה אני יכול להשתמש שתהיה מהימנה שאוכל למדוד את הטמפ' של: 1) מעבד 2) כ.מסך 3) לוח אם 4) פנים מארז 5)זכרון (אם אפשרי בכלל) 6) לוח אם 7)הארדיסק יש לי כרגע את speedfan במחשב השני... האם היא תמצא את כל החיישנים לרכיבים הללו? ומה הטמפ' הנורמליות לכל אחד מהרכיבים..? בנוסף.. לא ידעתי שהמארז יחסית קטן והכ. מסך חוסם הוספת מאוורר 120 נוסף ליד ההארדיסקים (שהמליצו לי על הוספתו), יש טיפ להעלאת סרקולציה חוץ מסידור כבלים?) מצטער על החפירה, ותודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש עם מעבד Centrino 2 הוא מתחמם יותר מאשר Centrino הרגיל? כי הוא כבר הגיע לי ל 70 במצב שאני גולש באינטרנט בלבד
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פוסט קצת סתמי, לא למטרת קניה. בנועה המליצו למישהו שפתח ת'רד בפורום מפרטים על הקירור שבכותרת, ובאתר שלהם (http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5624) מצוין כי הוא הקירור הטוב בעולם לסוקט 1366. לאחר גיחוך קל חיפשתי כמה ביקורות, ולהפתעתי התברר שבכולן הוא השאיר מאחור את כל המומלצים פה באתר (מבחינת קירור, לא שקט - למרות שהוא לא היה רועש במיוחד), וביחס של עלות תועלת, הוא תמיד יצא במקום הראשון. למישהו יצא להתנסות איתו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בין לקנות P4 2.4 או לקנות 1.8/2.0 ולעשות OC, הלוח שאני לוקח הוא ABIT SA7 (בעיקר בגלל המחיר) אז השאלות שלי הן: 1. האם צריך קירור מעבר לסטוק בשביל להמהיר את 1.8 ל 2.4, או 2.0 ל 2.66 (יענו, להעלות את ה FSB ל 133) ? 2. האם אני אצטרך להעלות את המתח, ואם כן, איך אני יודע בכמה צריך להעלות? 3. בעניין הלוח, די ברור שיש לו דיויידרים מתאימים בשביל FSB133 (כי הוא תומך במעבדים עם באס 533), הבעיה היא, האם יש אפשרות לעשות נעילה? ואם לא, אז אם אני אשים את הדיויידרים ישר ל 1/4 PCI ו 1/2 ל AGP (ככה זה אמור להיות עם FSB 133, נכון?), ואעבוד עם FSB של, ננחי 120, ז"א ה PCI יהיה 30 וה AGP יהיה 60 , לא תהיה בעיה, נכון? (אני לא מתכוון מבחינת ביצועים, אלא יציבות) הודה לכם מאוד אם תע…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי PIII 450 על לוח ASUS P3B-F AGP: בקרוב INNO3D GF3 TI200 PCI: כרטיס קול CREATIVE VIBRA 128 , ומודם MOTOROLA 56K זכרונות: 3X64 מחברות שונות (חלקם 100MHZ וחלקם 133MHZ - אין לי בעייה להפטר מה 100MHZ) אם אני ירצה לעשות OC ע"י העלאת ה BUS נגיד ל 133MHZ (נראה לכם שאני יגיע ליותר?) איך זה ישפיע על שאר הרכיבים? אני לא רוצה להסתכן בהריסה של אחד מהם!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כל המפרט בצד (ללא האוברקלקו שרשום שם), זה היהי מסוכן להוציא את המאוור בצד שישאר רק ההוא מאחורה? הצידי מרעיש כמו משוגע וכבר ניסיתי לשים 120 מ"מ מקדימה וזה כרוך בפירוק המארז כי העובי לא נכנס בין קצת המארז לכלוב ההארד דיסק. תודה על הסבלנות
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
העליתי את ה-P4 המסכן שלי (פרסקוט 3GHZ) ל-3.4 ג'יגה הרץ ואיך שעלתה הויסטה קיבלתי BSOD והמחשב לא רצה לעלות יותר. יש לי לוח אם ASUS P4S800D-X ואני כרגע על 1.27 VCORE. מישהו יודע האם יש אפשרות לשנות בביוס של הלוח הזה VCORE? (כרגע אני על 3.3 ג'יגה הרץ)
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם! המאוורר שברשותי כבר לא עומד בעומס חום וצועק רוב הזמן כשהמחשב דולק. אשמח לקבל המלצה למאוור חדש עד 120 שקלים וגם המלצה למשחה טרמית. אם אפשרי מהאתר של KSP סניף פתח תקווה זה יהיה מעולה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בעוד כמה חודשים קצרים איזה pentium 4 2.0a OWnz וכבר עכשיו התחלתי במסע חיפושי ברשת אחר מערכת טובה לשימוש. כרגע המערכת עומדת על INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache Corsair CMX256A-3200C2 ABIT IT7 MAX Enermax 350W EG 365P VE אבל זו לא הנקודה. לאחר מכן חיפשי hs/f טוב, לעמן האמת הכי טוב שאני יכול למצוא. בדקתי בחנויות בארץ וראיתי מבחר קטן בצורה משמעותית לעומת הhsfים של amd, ואז בדקתי ב2cooltek והיו להם שם רק 4 hsfים לפנטיום 4.... עכשיו שני הhs/fים הנבחרים אשר הם גם זמינים בארץ הם הax-478 והvulcano 7 פלוס... עכשיו שני שאלות: 1)איך זה שלסוג המעבדים בעלי היכולת oc הגבוהה ביותר יש כזה מבחר מגעיל של hsfים 2)האם הבעיות של הa…
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-