עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by erez_levy,

שלום לכולם, כמה שאלות. 1) עד כמה מסובך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך 6800GS ואני מתכוון לאחד שלא עשה אוברקלוק בחיים שלו, ובקושי מבין במחשבים. 2) האם כדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור מיוחד או משהו? 3) עד כמה זה באמת משפר את הביצועים של הכרטיס מסך? 4) במידה והרסתי את הכרטיס מסך לגמריי, האחריות שיש לי על הכרטיס מסך תקפה בכל מקרה? או שבגלל שיראו שניסיתי לעשות אוברקלוק לא יתנו לי אחד אחר, מעוניין לשמוע קצת תגובות מאנשים שזה קרה להם. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by morgoth,

יש לי את הלוח אם K7SOM+ בגירסא 7.5C של ECS עם הביוס המקורי שלו. עכשיו, אני לא מוצא איפה לשנות את הFSB אלא מצאתי רק את ה VCORE. אין לי ניסיון בOC אבל קראתי די הרבה בנושא. לאלו שלא מכירים את הלוח אם הנ"ל (ואני מניח שרובכם לא מכירים אותו), יש בו מעבד AMD duron morgan 1.1ghz onboard שאני רוצה להאיץ ל 1.2 או 1.3 גיגה הרץ. לפי מה שראיתי באיזשהו פורום אמריקאי אין בביוס המקורי אפשרות לOC. האם העלאת מתח הVCORE שעומד כרגע על 1.78 תעלה את מהירות המעבד ? או שאני חייב למצוא ביוס מתאים שבו יש לי אפשרות לשנות את הFSB.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. שלום לכולם, סלחו לי על חוסר הידע בתחום, אני זקוק לאנשים שבאמת מבינים בתחום ימליצו: 1. איך בודקים טמפ' במחשב ? (מעבד, לוח אם, ציפסט, זכרונות וכו'). 2. האם ישנו קירור למעבד ללא מאוורר ? 3. אני מתכנן לקנות מחשב חדש (מעבד E6420), וחשוב לי שיהיה שקט מאוד מאוד לאורך זמן, התקציב חופשי, אבל לא להמריא לשחקים... ואגב אני לא עושה O.C איזה מארז ? איזה קירור לחלקים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  4. הגיוני שהמאוורר יסתובב במהירות של 1000 סל"ד עם סטיות קטנות למעלה/למטה? *Kewl&Quiet מבוטל, כמובן.

• 10 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by Lanzar,

אך הגוף קירור הזה שך זלמן CNPS6000-CU + המאוורר המקורי ??? ואך הוא יחסית ל VOLCANO 12 ???

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  6. אני מעוניין להתחיל לעשות OC בזמן הקרוב ורוצה לברר לפני זה מה הטמפ' המקסימלית ולכן אני רוצה לברר איזה מהמעבדים הבאים הוא שלי ולכן צירפתי את אחת הטבלאות שיש כאן (מצאתי דרך אחד הסטיקים) ותמונה של CPU-Z. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by סער_שי,

היכן משיגים?! למישהו יש מושג היכן אני יכול להשיג מפצלים מהספק כוח לתקע של מאווררים (3 פינים)? קניתי 2 מאווררים לעזור בקירור של הלוח אבל למרבה הפתעתי אין שקע עבורם (זה בעצם תקע כי הפינים נכנסים לתוך הכבל של המאוורר). זה אותו "שקע" של המאוורר של המעבד, אבל יש רק אחד כזה - על הלוח עצמו. איפה אני יכול לקנות כזה דבר? (עדיף שניים, שלושה) והאם יש דרך לקמבן פיתרון אחר?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. ב EVEREST למשל - יש את הטמפ' של הלוח אם - לפי מה נקעת הטמפ' שלו ? יענו הלוח הוא גדול - מאיפה לקוח הנתון של הטמפ' ? ניחוש שלי זה אולי מהגשר הצופני או הדרומי ? או ממוצע של שניהם ? תודה לעוזרים. טל.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by Ameralis Zaiir,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכ. מסך החדש שלי, כל מה שמצאתי עובד רק עם חלונות XP או 2000 ד.א זה פתר את בעיות החום שלי!! סוף סוף! עכשיו הוא מגיע ל33 מעלות מקסימום וכל המארז קריר הרבה יותר!!!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by oranm23,

קניתי קירור arctic freezer cooling 7 pro האם צריך לשים משחה טרמית מכיוון שהוא בא עם שכבה אפורה אז אני בהתלבטות לא לעשות סלט עם החומרים תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by reuven5,

שלום אני מתעניין מאוד מאוד לרכוש אותם אני רוצה לדעת איך הביצועים במיוחד לOC אני מעוניין לקנות 256X2 שיעבדו בdual ראיתי את הביקורת פה באתר ואני ממש מרוצה נראה לי שאני ארכוש אותם על בטוח והנה עוד ביקורת נחמדה: http://www.extremeoverclocking.com/reviews/memory/Mushkin_PC4000_1.html תודה לכל מי שיתרום ויעזור לי

12. שלום! לפני כמ הזמן המאורר של המעבד שלי הפסיק לעבוד ואני צריך לתת לו דחיפה קלה בשביל שהוא יתחיל להסתובב. ככה עשיתי עד היום. .. עכשיו לא משנה כמה אני אסובב את המאורר הוא בקושי יסתובב לבד, ואם כן לו מעל 1000-1500 סל"ד. זה מגיע למצב שכשאני משחק משחקים (לדוגמא SIMCITY4 - כן הי הלי התקף נוסטלגיה) הטמפרטורה של המעבד הגיע ל91 (!) מעלות והמשחק ממש קרטע. הטמפרטורה נלקחה ע"י הPROBE של אסוס. עכשיו אני רוצה לקנות HSF חדש: א. מכיוון שאני קונה מחשב חדש בקרוב אני מעדיף להשקיע כמה שפחות במחשב הנוכחי, ולכן עדיף את המאורר הזול ביותר שיעשה את העבודה. ב. לא יבוצע OC בכלל. הוא צריך לקרר את המעבד בסטוק (NORTHWOOD ב2400 מגה הרץ ו533 באס). ג. אעדיף שהוא יהיה כמה שיותר שקט. ד. המארז הוא די קטן כך …

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by Moo^Moo,

מעבד 2533, 256 MB 1066, (המחשב של DOC) המעבד מגיע לנו עד 1783 מגה הרץ ללא העלת וולטז'. כשהעלנו דרגה אחת למעלה ל-2018 המחשב קורס, פעם אחת באמצע 3DMARK ופעם אחת בתהליך הפעלת החלונות. מה גורם לקריסה? אני מנחש שכניראה או הזכרונות או חוסר הוולטז למעבד. בביוס הרמה הבאה של הוולטס היא 1550 וולט. לעלות את זה? האם הדבר נכון? יש סכנה כלשהי? תגובות. בתודה MOOMOO עריכה: באס 145 מכפלה 19.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by kfirlion,

אני רואה את זה בבנצ'מרקים של גופי קירור, אולי מישהו יודע מה הפירוש של זה? עריכה:אתה מתכוון מתי שמשחקים אז הכרטיס מסך עובד במצב effective, וכאשר הוא במנוחה אז real?

15. Started by DJ Clue,

שלום היום הוספתי למארז מאוור 120מ"מ עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם יותר טוב לשים את המאוור שהאוויר יכנס פנימה או שיוציא אויר? כי אין ממש הבדל שהוא מוציא אוויר החוצה(אגב המאוור נמצא בחלק האחורי של המארז)

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by tomer434,

פעם ראישונה שלי תאמת שאני רוצה לעשות OC אבל יש לי 500-600 שקל מיותר יש מצב לOC שיבחינו קצת בהבדל? לכרטיס מסך EN8800GT של ASUS כרגע הוא על 40 מעלות ככה ובעומס 60-50 עומס הכוונה לCRYSIS או 3DMARK בקיצור אחרי ששיגעתי אותכם יש איזה הצעה לקרור חזק מאוד ובכמה אפשר לעלות אותו.... מבחינת מהירות ואם תוכלו להביא תמונה + ביצועים או שינויים שניסו את הקרור זה עוד יותר יעזור =] דרך הגב: אפשר להביא יד שניה כמו למשל קרור מים כמו פה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/8756/cat/50 השאלה אם זה שווה את זה? לוח אם EP35-DS3P מעבד Q6600 @2.4 ספק כוח LIBERTY 400W ENERMAX זיכרונות 800MHZ כרטיס מסך 8800GT מין הסתם ליבה G92 תודה לעוזרים

17. Started by TapUdi,

שלום יש לי מחשב יחסית טוב ואני מרוצה ממנו הבעיה היא שאני חושב שהכרטיס מסך טיפה מוריד את הרמה בחלק מהמשחקים.. למרות שרוב המשחקים טסים חלקק ברזולוציות הכי גבוהות משחקים כבדים כמו פאר קריי טיפה נעצרים באיכות גבוהה של תמונה רציתי לדעת אם אוברקלוק באמת יעזור לי בעניין ולאיזה דרגה אני צריך לעשות אותו.. אתם יכולים להציץ במפרט שלי למי שאין סבלנות מדובר בכרטיס Geforce 4 Ti 4400 של לידטק(מגיע עם 2 מאווררים עליו). טמפ' המחשב מגיעה בימים החמים ל-32 אוליי 35 מעלות ובימים פחות חמים היא יכולה להגיע גם ל-22. אם מישהו מוכן לייעץ לי מה לעשות אני אשמח. תודה מראש

18. Started by tront,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס 1800GTO עם קירור שקניתי של EVERCOOL ועוד שני מאווררים של 80. הטמפרטורה לא משתנה האם זה בסדר??? יש תמונה...

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. **כותרת** למעבד אני משתמש בתוכנה RealTemp, האם היא תוכנה טובה? מפרט בצד ימין למי שלא שם לב.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  20. אני מנסה לעשות אובר קלוק לג'י פורס 2 MX400 אבל אני רק מצליח לעלות בכ-5 MHZ גם בליבה וגם בזיכרון (פחות או יותר) המחשב שיש לי הוא: 667 MHZ GEFORCE 2 MX400 MSI 64SDRAM 256MB KINGSTONE. הסיבה היא בגלל המחשב או בגלל שהכרטיס מתחמם ?, והאם ניתן לאלתר איזה מאוור אישהוא או מאיפה שהוא, או לאתר איזה קירור מידי (עכשיו !!!,משהו ביתי ביינתיים)

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. כרגע המחשב שלי ב-OC ונתוני הטמפרטורה הם כאלה. TAT - THERMAL ANALYSIS TOOL באיידל - 42 עבודה - 74 EVEREST איידל - 24 מאמץ - 54 איזו תוכנה אומרת אמת ואיזו מזייפת? מה דעתכם על הטמפ' ואולי תציעו לי על תוכנה שלישית שאתם חושבים שהיא אמינה כדי שתכריע בין השניים.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. יש לי 6600GT וזה הטמפ' שלי במצב מנוחה 70 מעלות !!!! וזה במצב מנוחה !!! מה זה למה זה כל כך הרבה הכרטיס הוא של ג'יגה ביט

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by Supernak,

שלום, יש לי X800XT של SEPHIRE ( מקווה שכתבתי נכון) ואני רוצה לעשות לו OC ל-X800XT PE (שזה הכי חזק לליבה 423) הבעיה היא שאין לספייר ביוס כזה..אז השאלה שלי היא אם אני אעדכן את הביוס שלי ל-PE של ASUS זה יצליח ולא יהרוס את הכרטיס? ועוד שאלה..במה עוזר העידכון ביוס? עושה את הכרטיס חזק יותר מהיר יותר? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by benking,

אני צריך קירור למחשב הזה?? מסך 19" ולא מתוכנן OC ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט יחסית... מעבד - Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm לוח אם - SAPPHIRE PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL זכרון - DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח - Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב - Samsung SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE מארז - CoolerMaster CM 690 Black (No PSU ספק כח - Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan

• 5 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.