אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מה הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס משום שהבנתי שהאופציה לא"ק לא מגיעה בסדרות של ה9500 וה9700, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס? תוכנה מסוימת או צריבת ביוס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
במארז שלי ישנה בד"כ טמפרטורה גבוהה, אולי משהו לא טוב במערך המאווררים? זה הולך ככה: 1. מאוורר מאזור הסידירומים התחתון מכניס אוויר. 2. מאוורר מאחורה באזור עליון מוציא אוויר. 3. ספק באזור עליון אחורי מוציא אוויר. 4. מאוורר 80ממ על צ'יפסט. 5. כל השאר מעבד, כרטיס מסך... האם זה סידור אידיאלי?
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.wired.com/wired/archive/11.10/makeover.html זה הלינק. תהנו *הלינק פורסם בחדשה באתר PC-SPOT
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מאורר שאיבה ופליטה למארז החדש. חשוב לי שיהיה שקט אך עדיין יציג ביצועי CFM טובים. העלות עד 180 שקל. האם כדאי להשקיע ב-NOCTUA או ב-SilentX? (כל מאורר בסביבות 100 שקל) תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום. החודש חבר שלי מזמין מארה"ב מערכת קירור מים (קרוב משפחה שלו מגיע משם) והוא רוצה נוזל איכותי אך שגם יגיב ל UV ממה שאני יודע נוזל איכותי זה נוזל קירור לרכב, ובנזולים שמגיעים לאולטרה אני מכיר רק את הנוזל של TT. יש לכם איזה רעיון בשביל לקבל גם איכות וגם תגובה לאוטרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום אני כרגע מפתח צורת קרור חדשה למעבד נכון לרגע זה זה די סודי אך אני זקוק לעזרה כזאת שמעתי רכיב אלקטרוני וכאשר עובר דרכו זרם הוא גורם לקרור אני לא יודע איך קוראים לו ואני יודה מאוד למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הזמנתי את הלוח הזה במחשב החדש.. ואני מאוכזב לגלות שהקירור של הגשר צפוני שלו פאסיבי ובכלל לא כללו קירור משום סוג על הגשר דרומי שנשאר חשוף באויר... לפי פורומים בארצות אחרות אני רואה שהרבה שמו שם קירור אקטיבי השאלה האם זה סתם בישביל ההתלהבות או שזה נדרש.. כי אחרת לא מבין למה לא שמו את זה מהתחלה..
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום , את המפרט אפשר לראות בצד . 8800GT אחרי כשעת משחק cod 4 הגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה ב everst ultimate , האם תקין ?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עבדתי עפ"י ההנחיות שפורסמו כאן שמתי מעט (גודל גרגר אורז בערך) על מרכז המעבד ובאמצעות שקית נילון פיזרתי את המשחה לשאר האיזורים עד שבקושי ניתן היה להבחין בצבע המשחה. כנ"ל לגבי שארית המשחה שהכתימה את ההיטסינק. לעומת זאת באתר של AS ממליצים לשים מעט משחה על מרכז המעבד, להצמיד אליו את ההיטסינק ולסובב את ההיטסינק פעם אחת עם ונגד סיבוב השעון, מה שיוצר כתם של המשחה בצורת עיגול בגודל של איזור המגע עם ההיטסינק. לא ידעתי איזו שיטה עדיפה אז שילבתי את שתיהן. כרגע יש משחה שמפוזרת על כל איזור המגע של המעבד וההיטסינק (כמעט ולא מבחינים בה) ובמרכז יש כתם עגול. איזו שיטה עדיפה? מרחתי לפני יומיים ואין שינוי בטמפ' לעומת המצב הקודם. צריך להמשיך לחכות שהמשחה תיתפס?
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום היום קניתי תקירור החדש של ac הרכבתי אותו והכל אבל הטמפרטורות עלו לפניי כן היה לי קירור של 50 שקל של asus ועכשיו הטמפרטורות יותר גבוהות עם הקירור החדש זה לא הגיוני שהקירור החדש פחות טוב שאני עושה בדיקה בocct אחרי שתי דקות הטמפרטורות קופצות לשנייה ל84 מעלות ואז זה עוצר משהו פה לא הגיוני אני עם מעבד e7200 4ghz ועוד שאלה למה אי אפשר שהמאוורר יסתובב ליותר מ1500 rpm
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הבנתי שיש את העיניין הזה של הקריאה הדיגיטלית במעבדים החדשים, בכל מקרה איזה קריאת טמפרטורה חשובה מבחינתי? מה גם שהגדרתי בביוס שהביוס יודיע ב60 מעלות, וכשOCCT עבר את ה 60 הביוס עדיין לא הודיע דבר.(OCCT כן...). מעבד קרור סטוק e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l ביוס מעודכן ההגדרות שהגדרתי בביוס: (2.1)ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.0 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
באמת שאין לי מושג מה עשיתי אז תקנו אותי אם תעשיתי משהו לא טוב חח ד"א קראתי את כל המדריך שיש לOC בקטגוריות מדריכים אבל אני לא מוצא כמעט שום אפשרויות שהוא אומר שם אצלי בBIOS זה ממש שונה וגם השמות שונים.. בקיצור:
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בהמשך לשידרוג אותו אני מתכנן אני מתכוון להשקיע במחשב חזק חזק ל-OC. אני קונה Barton 2500+ A-DATA 512 PC4000 X2 יש סטיקים כאלו בחו'ל... EP-8RDA3+ אז ככה, אמרו לי ש-SP97 יעבוד באותה יעילות עם מאוורר חלש והן עם חזק ואני רציתי להפעיל אותו עם טורנאדו עליו.. ושמעתי שה-SLK-947U יעבוד ביעילות רבה יותר עם מאוורר חזק יותר, אני מתכנן לשים עליו טורנאדו, באמת כדאי לקנות ת-SLK ולא ת-SP ? וד'א כל הרכיבים יהיו בתוך סופרטאלנט אם זה משפיע.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!!! אני מעוניין להוסיף למארז שברשותי שתי מאווררים 120mm יש לכם סוג טוב של מאווררים ולא סתם מעפאן??? תודה...
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי אנשים! חבר שלי צריך עזרה בבחירת מאוורר למעבד... הוא מאד התלהב מה JET4 ואני רוצה לשאול בשמו איך הוא? תודה לכל העוזריפ הינה לינק... http://www.pch.co.il/docs/pd-242728181.htm
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל לעשות OC (אני משתמש בתוכנה ATI TOOL) הכרטיס מסך נתקע וצריך לאתחל את המחשב. למשל: העלתי את ה-CORE ל-490MHZ ואחרי 10 שניות הכרטיס מסך נתקע. יש לי לוח אם GIGBYTE k8n-f 4 (bios f11). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ויגביל/יקטין את ביצועיו ?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי אני צריך 9 לדים אדומים כלל בית לד ליום שישי וגם מפסקים קטנים בשבילהם ורציתי לדעת אם אני לא מחבר את הלדים למחשב ואין לי מקור חשמל (חוץ מסוללות) איך אני מחבר את הלדים?? ?? ?? ?? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה בסדר לשים את ה 7000B LED של זלמן עם הדבק התרמי שמקבלים איתו או שכדאי לקנות דבק תרמי אחר (ואם כן אז איזה?) כי חבר שלי אמר משהו על זה... תודה.
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
משהו לא ברור ל איך יכול ליהיות שעלתי רק את ה קלוק SPEED של המעבד וקצת HTT וכתוב לי פתאום שיש צריכה יותר גבוה של חשמל ... אני לא נגעתי בכלל בחשמל :\ האם זה צריך ליהיות כך ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום : קיבלתי את המחשב, התקנתי מערכת XP Pro והדרייברים הנחוצים (עוד לא עדכנתי של כ. מסך) וכעת אני מבולבל נורא. המפרט: Q6600 G0 > קירור לבחור הזה: TT BigTyphoon Gigabyte GA P35 DS3L ספק HX520 מארז Antec 900 זיכרונות שאמורים להיות הזיכרונות האלו: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=4314 Albatrob 8800GTS 320MB והשאר לא מענין. ביקשתי מהחחנות לעשות לי OC ונאמר לי שנעשה OC למעבד לתדר של 3Ghz ובין דפי הקבלה יש משהו כזה: נתוני OC מעבד 9X335 מתח V1.325 זיכרון 2.4X335 PCI-E 100 נתחיל בזיכרונות. כמו שציינתי אני אמור לקבל זיכרונות של Corsair DDR2 800Mhz 1GB X 2. אבל התמונות להלן לא בידיוק מראות את זה לדעתי. לא רוצה סתם להעמיס על ה…
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לאחר ככמעט 5 חודשים שהמעבד עם אוברקלוק (1.86@2.52) ו35 מעלות במאמץ, עכשיו הוא 58 מעלות במנוחה. מה יכולות להיות הבעיות ומה ניתן לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא 8800GT של ZOTAC, שכבר בא מהמפעל עם OC ל-660 זכרון ו-1600 שיידר. כרגע הוא על OC של 725 זכרון, 1725 שיידר, 975 ליבה. הקירור שלי הוא AC S1+120MM FAN, הכרטיס במנוחה 32 מעלות ובמאמץ של שעתיים בATI TOOL הוא על 40 מעלות. בהתחלה המטרה שלי הייתה 1000\1700\700, אבל אני פשוט לא מצליח למצוא יציבות מעל 975 לליבה, באחרים אני יכול לעלות ב30-35 בלי יותר מידי בעיות. האם יש דרך, חוץ מצריבת ביוס ו-Vמוד, שאני אוכל קצת להתקדם ולהגיע ל1000 לליבה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-