עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by henz12345,

הכרטיס מסך הוא GEFORCE 8400GS 512MB DDR2 . אוברקלוק : Graphics Processor Properties GPU Clock (Geometric Domain) 702 MHz (original: 459 MHz, overclock: 53%) GPU Clock (Shader Domain) 1404 MHz (original: 918 MHz, overclock: 53%) Memory Clock 410 MHz (original: 333 MHz, overclock: 23%) זה טוב ? , בMEMORY אני יכול עוד להעלות , אבל בשלב מסויים הוא מתחיל להראות לי שגיאות על המסך , יש דרך לסדר את זה? כי הקירור שלו עומד על 46מעלות , בRIVETUNER בGPU CLOCK [שתיהם] הגעתי למקסימום , אי אפשר להעלות יותר [יש דרך להעלות יותר?] ...

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. אחרי שהוא לא היה דלוק כמה שעות אז אני בודק מעלות ירש דרך הביוס והוא מראה לי 10 מעלות פחות ממה שצריך ואירי שאני מפעיל מחדש הוא מראה לי כמו שצריך למשל שאני מדליק ובודק הוא נותן לי 17 מעלות למעבד אז מייד אני עושה שוב הפעלה מחדש הוא מראה לי 31 מעלות שזה מה שצריך להיות למה הוא עושה לי את זה זה לוח אם חדש של ABIT NF7 AMD2500 אלי יש בעיה בחיישן ?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by חובב,

יש לי 9600 128 (אפשר להסתכל על המפרט)......המחשב מריץ לי את רוב המשחקים בלי יותר מידי בעיות ודי סבבה מבחינת FPS (ברוב המחשקים) אבל אני רוצה יותר.......אבל אני רוצה להשיג יותר FPS ......בצורה משמעותית...... OC יתן לי משהו ?...משמעותי או שלא כל כך שווה להתעסק עם זה?...... הכי הרבה שהגעתי זה 220 לזיכרון ו 350 (בערך )לליבה(ATITOOLS)......זה כלום ...יותר מיזה מתחילים הארטיפקטים...יש איזו שהיא דרך להגיע יותר מיזה?? תודה לכל מי שיעזור....

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  4. האלה קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 כמות: 1 - מחיר: ¤186 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 זיכרון: Geil 1GB DDR2-800Mhz DualKit ULTRA CL4 X2 כמות: 2 - מחיר: ¤220 שאר המפרט בצד. לכמה OC אני יכול להגיע בטוח?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by pc student,

חברה זוחרים את בעיות החום שלי? אז ככה חבר שלי מנסה להשיג לי משחה טרמית אם היא לא תשנה כלום אני קונה hsf חדש אני חשבתי לעל ה volcano9 מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by hichkock,

שלום. צריך עזרה במפרט. תקציב.... לא מוגבל... רצוי כמה שפחות כמובן. אני צריך: לוח אם, מעבד, זיכרונות, קירור למעבד ומשחה טרמית למעבד. מערכת AMD חובה. יש לי נטייה לזיכרונות של קורסייר.. חשבתי על קירור... ההיטסינק החדש של טרמלרייט בתוספת מאוור 120 מ"מ חזק. תודה מראש! :-)

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by Exzate,

יש לו חיבור של 3PIN או רק של 4?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  8. מה טמפרטורות נורמאליות לe6300 במנוחה (שום תוכנה כבדה לא פועלת ברקע) עם קירור סטוקינג?

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  9. קצת היסטוריה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451223.0 . אז החלטתי לקנות קירור חדש - arctic cooling accelerator l2 pro. המאוורר הישן שבא עם הכרטיס עבד על 12V, ובמאורר החדש יש 2 חיבורים אחד עם 3 פינים ושני עם 4 פינים. וחיבור לספק שמתפצל ל 07V ול 12V. זו הפעם הראשונה שאני נוגע במחשב לרמה הזאת, אבל אני די בטוח שמספיק ה-12V. תמונות מצורפות: http://img22.imageshack.us/gal.php?g=1207ah.jpg עריכה: "לקחתי סיכון" וחיברתי כפי שחשבתי מלכתחילה. הבדל עצום של 18 מעלות (במנוחה) בין הקירור הישן לחדש!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. :s05:

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by dorish,

ומה אתם אומרים על הקירור הזה? http://www.lascala.co.il/products-nt01v2.0.htm תודה זה למחשב HTPC אז אנהמחיר הוא בסביבות ה 300 י צריך שיהיה כמה שיותר שקט יש המלצה למשהוא אחר?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. אוקיי אז ניסיתי להעלות כמה שיותר קרוב לבאס 370 במכפלה של 9, אבל לא הצלחתי :-\ עכשיו אני במתחים רגילים בבאס 350, ניסיתי להעלות לבאס 366 במתח 1.35 לפי הביוס ו+0.1V לזכרונות והוא עבד סבבה, חצי שעה של אורטוס ללא שגיאות. אבל שעשיתי ריסטרט הוא לא הגיע לפוסט, שלא שיניתי כלום. ניסיתי אח"כ להעלות ל 370 והוא לא הגיע לפוסט, מן הסתם. ניסיתי להעלות מתח ולא הצליח, פחדתי להעלות יותר מדיי כי הוא הגיע ל 66 מעלות במאמץ מלא של ה TAT במתח 1.35. אח"כ שניסיתי להחזיר לבאס 366 הוא לא הגיע לפוסט עוד פעם. יש משהו לעשות? בנתיים החזרתי למתחים רגילים ובאס 350 עם מכפלה של 9. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  13. היי קניתי מחשב פנטיום 4 סוקט 478 1024K מטמון 32ביט (ליפניי שנתיים) היה לו קירור סטוק של אינטל הוא לא עשה את העבודה אז באיבורי מחשבים נתנו לי מאוורר של אינטל שכל הזמן היה על 5000 סל"ד לא זוכר את הטמפרטורות הוא עשה רעש אז קניתי קרור זלמן עם ווסט מהירות הבעיה הטמפרטורה גבוהה עכשיו שאני כותב הודעה הטמפרטורה היא 57 מעלות זה טוב לא טוב וגם אני יכול לעשות OC זה טוב ביגלל החום אמרו לי משהוא פרסקוט משהוא כזה שזה מחמם את המחשב בבקשה לא להתעצל אני רוצה תגובות יש כאן את האנשים המומחים אתם יכולים לעזור לי תענו פליז תודה מראש

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  14. Started by IAF.ofek,

שלום,אני רוצה בחופש לערוך ניקוי יסודי למחשב שלי,שבין השאר זה כולל גם ניקוי הקירור למעבד והחלפת משחה טרמית (שלא הוחלפה מאז יום קניית המחשב). אני צריך משחה טרמית כבר להיום,ואני מבקש שתמליצו לי איזה משחה לקחת מהמבחר שיש בחנות הנ"ל,אל תמליצו לי על חנות אחרת כי זאת פשוט מרחק 2 דקות הליכה מהבית שלי,ואני צריך את זה כמה שיותר מהר. http://www.lamir.co.il/?subcategory=344 תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by Quickly,

שלום. עשיתי אוברקלוק קטן של 11% העלתי את הבאס ל 223 והורדתי תמכפלה ל 4 עכשיו אמרו לי שהזכרונות שלי לא יציבים(למרות שאני לא מרגיש הבדל) ושאני צריך לחלק בזכרונות או משהו כזה איך אני עושה את זה ואם אפשר לינק לתוכנה שבודקת את היציבות של הזכרונות עריכה: באס 245 עם מכפלה של 4 וזכרונות בחילוק של 266 זה בסדר? אני עכשיו עם באס של 240 ואני רוצה לעלות ואני לא יודע עם להוריד תמכפלה ל3 אמרו לי שמעל 245 באס להוריד תמכפלה זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  16. משהו באיזור ירושלים אילתרתי מאורר וזה מה זה מכוער על המארז בלי גריל מאיפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by azarzar15,

אני כרגע עובד עם C2Q Q6600 עם הביג טייפון של טרמלטייק השאלה אם יש קירור פסיבי שיכול לתת את אותה תפוקת קירור ואפילו יותר ללא מאוורר עליו אשמח לכל המלצה בתודה אור

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

שלום, אני צריך המלצה לשתי מאווררים שקטים כמה שאפשר בגודל 120mm למארז.(המארז נמצא במפרט בצד אם זה חשוב) תודה.

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by neovo,

יש לי מחשב עם לוח DQ965GF ומעבד E4300 כרטיס מסך X800 וזכרונות KINGSTON רגילים 800מה'ז קודם כל שאלה יותר פשוטה יש ב BIOS משהו שנקרא INTEL MANGMENT INTERFACE !! (משהו כזה) הוא מבקש סיסמה בכדי להיכנס אליו ... ניסיתי את כל דרכי איפוס הסיסמאות כולל הוצאת בטריה וגמפור הלוח !! לא עובד כל הזמן דורש סיסמה האם שמה יש את האפשרויות של OC ?? עכשיו אם ישנה בלוח אפשרות OC .. יש לי AC FREEZER 7 כמה רחוק אני יכול להגיע עם המערכת שתעבוד יציב ויש לי מארז של צ'יפטיק מקורר היטב היטב !!

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by jack548,

כיצד אני יכול לבצע oc בלי ידע כלל? מעבד CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2657 MHz (8 x 332) זיכרון ddr3 gail 1333 x2g לוח msi p45c neo

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by Access Denied,

משהו יכול להסביר לי או לתת לינק למקום שמסביר טוב, איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס מסך R9800 NON PRO ?? לכו ללינק ותבינו עד כמה זה חוסך וטוב: http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=03vga00r9800000gigacuber98000000105 אבל איך עושים את זה? (אני די מתחיל בOC במיוחד של כרטיסי מסך) ???

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. יש לי ולקנו 7 הבעיה היא שהוא ממש מרעיש צריך המלצה על מאוור יותר שקט תודה

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  23. המליצו לי על הסגול שבנועה,חיפשתי צבע אחר מצאתי בsky,עכשיו יש לי שאלה. יש הבדל בינהם? כי אני רוצה תירוק והמליצו לי על הסגול,תגידו לי על כל הבדל חוץ מהצבע תודה. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1928~18~0.htm http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6082

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by the_one23,

שלום, אני בונה כרגע מחשב חדש לחבר, נשארה לי רק בעית במעבד, אני מתלבט בין ה 6400 ל6300, (כי ה6600 יקר מידי...) מה עדיף? האם באמת מרגישים את ההבדל בין ליבה של 2.13GHZ לבין 1.86 ב OC?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by tront,

עשיתי אוברקלוק לכרטיס 1800GTO עם קירור שקניתי של EVERCOOL ועוד שני מאווררים של 80. הטמפרטורה לא משתנה האם זה בסדר??? יש תמונה...

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים