עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=62128

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. טוב ככה.... יש לי מחשב בבית פנטיום 2 400 מגהרץ כנראה 100*4 שיניתי בביוס משהו במקום 100 ל133 משהו כזה אבל בקפיצות... 133 זה המקסימום שהוא נתן... עכשיו עד לפני 133 (אני לא זוכר מזה היה) המחשב עלה בסדר.. אבל עכשיו בשהעלתי ל133 הוא לא מעלה שום דבר אני לוחץ על הלחצן והמחשב נדלק לא מופיע שום דבר ! ואני מפחד ששרפתי משהו! :'( איך אפשר להחזיר ל100 במקום 133 זה אפשרי? בקשה תעזרו לי....

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by aquarius,

מה הצורה הכי טובה לבלוק כזה?

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by LLLLiran,

יש לי מעבד amd xp 2800+ ואני מתלבט בין Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735 ל ZALMAN CNPS7700-AlCu מה עדיף?

• 10 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

ב6A19 יש מאורר 1 (באחורה אם אני לא טועה)...איך הוא??.מרעיש??

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  6. אני מתכנן בעתיד לעשות OC ללוח DFI Ultra-D עם זכרונות OCZ VX שעובדים במתח גבוה וודאי יתחממו ויביאו לחימום ה-MOSFETS. ראיתי את המוצר הזה בחו"ל: http://www.sidewindercomputers.com/michcokit.html ורציתי לדעת אם כדאי מאד לנסות להשיג אותו ואם כן, איפה (לא מצאתי ברשת בארץ.) האם כוון מאוורר אל איזור ה-MOSFETS יוכל למזער את בעיית החום במידה מספקת או שגופי הקירור הקטנים הנ"ל לבד או עם המאוורר יהיו פתרון מוצלח בהרבה? בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 802 צפיות
  7. המפרט בחתימה... הכרטיס שלי במנוחה 44 במאמץ יכול להגיע ל78.... אני רוצה לשים לו קירור טוב ושקט... ויש לי מספר שאלות: 1: שמעתי שיצא סליינסר חדש בדיוק לכרטיסים כמו שלי ואני מעוניין בו מאוד משהו מוכן לומר לי איפה אפשר למצוא אותו הבכי זול? 2: ובכמה הוא יכול להוריד לי את המעלות (במנוחה ומאמץ) 3:גם שמעתי איזה משהו שמדביקים לזכרון של הכרטיס וזה מוריד גם לו את המעלות נראה לי קוראים לזה סיטקרים משהו כזה... :s05: משהו מוכן לומר לי איך מדביקים אותם איזה מדריך פשוט..... 4: גם איפה אפשר למצוא אותו בזול 5: האם זה מוריד בצורה משמעותית את המעלות לזכרונות? תודה ביי

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by LLLLiran,

אני צריך מאוור טוב למעבד שלי הטמפרטורה שלו מאוד גבוהה ואני צריך המלצה למאוור יש לי amd athlon xp 2800+ חבר שלי אמר לי לקנות את זה Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  9. כולה מאוורר פשוט מה כבר יכול להיות מיוחד בו ?..

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by K0sTa,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה : Sapphir (ATI)RADEON 9550 TV,DVI 256MB שמעתי שאפשר לעשות לו אוברקלוק עצבני ל 9600XT זה נכון? והוא ישרוד הרבה זמן ככה ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש גוף קירור (לא פאסיבי) לקירור המעבד שלי (פנטיום 4 - 3 ג'יגה), מוכרח להיות שקט (זה שיש לי גורם למחשב להשמע כאילו מישהו מניע מנוע של מטוס בתוכו..), ואיכותי שגם ישמור על טמפרטורות סבירות. תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
    • 3 תגובות
    • 437 צפיות
  12. Started by credo,

AMD Athlon 64 3500+ Clawhammer GIGABYTE "GA-K8NF-9" NVIDIA nForce4 A-DATA 512MBx2 SDRAM-DDR PC3200 400MHZ ATI Radeon X800XL,256MB GDDR3,256-Bit,DVI,PCI-E Western Digital 120GB S-ATA 8MB L1730B זה במפרט.. עכשיו רק התקנתי וינדוס,התקנתי כמה דרייברים וזה.. הורדתי EVERST ורציתי ליבדוק טמפרטורות ואני רואה שיש לי 71 מעלות על CPU! ואחרי כמה שניות המחשב ניתקע.. כשאני לא מדליק זה לא ניקתע..וזה ככה בכל תוןכנה SPPEDFAN גם.. בביוס אני רואה רק 34.. זה יכול להיות בעיה בוינדוס ???

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  13. שלום אני רוצה להחליף את הקירור של ה-9600XT שלי, אני עכשיו מגיע מקס ל- 600/660 האם אני יוכל לעבור את זה, ובעזרת איזה קירור

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  14. Started by m.k,

אני מחפש מאוורר של 80MM שיתן ביצועים טובים אבל שיהיה שקט ולא עם רעש של מנחת מטוסים. אז כמו שהבנתם בשום פנים ואופן אני לא קונה DELTA! אני מעדיף שהמאוורר יהיה מחברה מוכרת כמו: TT, VANTEC, ZALMAN, COOLERMASTER וכו'. תקציב: גג עד 100 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 34 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by integral,

:o http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=8&pp=25 [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 824 צפיות
  16. מה קורה חברים?? :xyxthumbs: אז כך בימים אלה אני מבצע הזמנה מדנגר דאן וחשבתי עם כבר אז גם לקנות איזה פלטייה טובה לכרטיס מסך שלי 6800 אולטרה (בחתימה) נכון לעכשיו הוא מקרור עם קרור מיים והליבה עומדת על 38 במנוחה ו44 במאמץ באובר קלוק ל 493 וזיכרון 1440!! עכשיו אני רוצה לקנות פלטייה ויש לי כמה שאלות: 1. הבנתי שיש בעיה עם ה6800 אולטרה בטמפרטורות נמוכות אפשר לדעת באיזה טמפרטורות מדובר? 2. איזה פלטייה תהיה הכי טובה בשביל הכרטיס הזה? אני רוצה שיהיה באיזה 15-20 מעלות! חשמל לא חסר פה וגם לא הספוגים לאיטום מה שחסר לי זה איזה פלטיה כדי לי לקנות? העם 172 תהיהי חזקה מדיי?? ועם כן אז מה כדי? השמח לתגובות!! יחיאל

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  17. ערב טוב, איך אני יכול להוציא את המאוורר מהסינק (סוקט 775 ),על מנת לנקות את הסינק מאבק.. תודה לכל מי שיעזור לי,מצורפת תמונה אם צריך או משהו כזה...

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by Smgr,

יש לי 5700LE עם 256 מגה והמאוורר שקיבלתי איתו מרעיש בצורה מטורפת , החלפתי את הכרטיס איזה שלוש פעמים ונמאס , יש איזה רעיון למאוורר לא יקר ? לא צריך איזה מאוורר ל OVERCLOCK סה"כ מאוורר שלא יעשה רעש. תודה.

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by Cyron,

שלום יש לי מעבד Athlon XP 1800 ולוח GA-7VRXP הטמפ' במעבד מגיעה ל-65-70 מעלות במצב של גלישה באינטרנט, ולפעמים המחשב עושה Reset לבד ואני משער שזה גם בגלל חום... מה אני יכול לעשות כדי להפחית את החום ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  20. זה עם התוכנה pc wizard 2005 וגם בביוס זה מראה לי ככה זה טוב או שצריך עוד קירור??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  21. Started by gilad0327,

אני אחרי OC 2.4@3.3 הזיכרון שלי הוא של 400MHZ עכשיו אחרי שעשיתי את האוברקלוק ..(הזיכרון היה על מצב אוטו).התוכנה רושמת שהוא עובד על 186.3 ...שלפני זה הוא היה עובד על 200 שככה זה צריך לעבוד ...השאלה שלי שאני נכנסתי לביוס היום ראיתי שאפשר לשנות את ה- MHZ של הזכרונות ..400. 320 .266 .... על 400 המחשב לא עולה ועל 320 הוא עולה וגם רושם לי בתוכנה שהזיכרון על 230 זה טוב?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  22. Started by Danny_Malis,

רציתי לישאול האם יש למישהו את השילוב הזה ואיך הוא ?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by psycho killer,

במקום לקנות איזה ערכה לסליבינג מצאתי אצלי בבית בד בצבע כתום זוהר אז עטפתי את החוטים בבד והוא לא הספיק לי להכל אז מצאתי גם מזרון ים באותו הצבע ,עכשיו השאלה שלי היא האם הגומי של המזרון יכול לשמש לסליבינג או שלא בגלל החום שנוצר מהרכיבים במחשב?

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by sh_idan,

במאמץ אומנם אבל בלי אוברקלוק בכלל (ואני מתכנן אוברקלוק) זה לא הרבה יותר מדי ?? למה זה ככה? יש מצב שהחיישן מזייף?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.