עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AKULA,

אפשר לדעת מה זה בדיק:http://www.thermaltake.com/products/subzero/subzero4g.htm יש מגש כזה,מה זה?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by david_fr,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דרך לעלות מתח למעבד לא דרך הביוס כי יש לי לוח ישן. הבנתי שיש משהו כזה מוד פיזי. משהו יכול בבקשה להסביר לי מזה ואיך עושים את זה. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  3. אני מעונין לעשות אובר קלוק יש לי תלוח ds3 ומעבד pantium d 3.0 זיכרון 1 גיגה dc 533 רציתי לדעת מה ההגדרות המומלצות בביוס כדי שלא יהיה דרופים תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by vsnet2003,

אתם פשוט הורגים אותי!!! איך יש לכם את האומץ להתעלל במחשבכם ולנסות להפכו לטוב יותר.....לא חבל על הכסף? אתם לא פוחדים שיקרה משהו למחשבכם היקר? זה באמת לא ברור לי כמובן שדברים אלה נאמרו ברוח טובה!!!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by almog333,

אני מעוניין לרכוש קירור למעבד שאני ארכוש בקרוב.. הבעיה היא שהחוש הטכני שלי הוא אפס ואני לא מעוניין במריחות של משחה טרמית או בכלל לפתוח את המארז. האם יש קרור של מעבד שפשוט מרכיבים לי אותו בחנות ולא צריך להתעסק איתו יותר? אני מאד אודה לתשובה בעניין. תודה.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by robicon,

יש לי לוח אם ds3 rev 3.3 מעבד 4400 אני נמצא כרגע על 2.7 ה Core Voltage 1.325 V והCPU Core 1.26 V שאני לא ממש מבין את ההבדלים אני רוצה להגיע ל3.0 עכשיו הטמפרטורות אצלי הם כל ליבה על 46 מעלות והלוח אם על 41 מעלות (יש לי קירור טוניק) הבעיה זה לא להגיע סתם ל3 אלה שהטמפרטורות נראות לי גבוהות אז אני צריך לדעת אם כדאי להמשיך או להשאיר את זה ככה המעבד במאמץ ב tat הגיע לי ל64 מעלות מה אתם אומרים כדאי לי לעשות?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by ankond,

מישהו יכול להסביר הוא לתת מדריך לזה, לומר מה הסיכונים הכרוכים בזה גם. תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by Oprapc,

מה אתם חושבים על הקירור מארז הMIDI שלי? שני המאווררים החדשים שלי הם בצד שמאל והם מכניסים אוויר. הם אילו של THERMALTAKE 80mm 2900RPM+-10% 30db, שני הימניים מוציאים אוויר והם ג'נרים. האם כדאי לי להפוך מאוורר THERMALTAKE אחד? או אולי פיתרון קירור אחר? או שזה טוב איך שזה? תודה רבה חברה! זה הוא המאוורר של Thermaltake שיש לי שנייםממנו למשוך אוויר: http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/standard/8025a.htm

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  9. העברתי את המעבד שלי מלוח ישן ללוח חדש ותוך כדי התהליך ניקיתי את המעבד מכל זכר של משחה טרמית. האם אני יכול להתקין את ההיטסינק גם ככה בלי משחה טרמית וזה אמור לעבוד בצורה תקינה או שרק עם משחה הוא יכול לעבוד טוב? כי כרגע שמתי בלי משחה והטמפרטורות מטפסות לכיוון ה80 מעלות צלסיוס. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by iakovl,

יש לי P3 ישן ( :'() 866 כרגע הטמפ' של המעבד היא 40C וCHASSIS 37C הקירור הוא 2 מאווררי 80 מ"מ + מאוורר שולחני בצד (מה לעשות חם) לפני כחודש החלפתי את ההיטסינק המקורי שלי בהיטסינק של AMD (נחמד וגדול עם בסיס נחושת מוברג) ויש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה הטמפ' המקסימלית שP3 אמור להגיע אליה? 2. יש לי גם סינק אחר של AMD (אלומיניום בלבד) האם החלפה בין הסינקים תוביל לשיפור הטמפ'?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by nitsanroz,

כמובן מחשב משרדי פשוט להורים שלי. צריך לקנות לו מאוורר? ואם כן איזה או שמגיע איתו מאורר מספיק טוב

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by galmsi,

שלום לכולם יש לי בעייה בתוכנה REAL TEMP והיא: שאני מנסה לפתוח אותה היא עושה לי ERROR ורושמת לי the processor detected is not supported genuineintel intel® pentium® cpu 2.8 ghz תודה מראש נ.ב מה הTj Max האמיתית של המעבד שלי )intel pentium d 820) ?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by E-Bear,

I have an eVGA 7800GTX KO ACS3 and I wantto give it a little more OC but the menu of the card won't give me the option. Is there any software that would do the job? Thanks.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  14. יש לי עכשיו מארז וספק ג'נרי והוא רועש בטירוף!דבר ראשון המעבד שלי הוא e2160 ככה שיעשה oc . אני מניח שהרעש הוא מהמאוורירים שמגיעים עם המארז,לךכן חשבתי להחליף אותם....אז ככה: קירר למעבד אני לוקח freezer 7 pro [בתקווה שהוא יספיק לoc של e2160 ] אז צריך המלצה לשתי מאוורים למארז גדולים וזולים המלצה למאוור קטן וזול ו...אז יש לי מחשב שקט,נכון? הספק שאני לוקח הוא fsp 450pnr

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by Glow,

שלום! התחלתי לעשות OC למעבד שלי , INTEL 1.6, ואני רוצה שהוא יגיע ל2.4 לפחות...עשיתי בדיקות וראיתי שהמעבד וגם הלוח יכולים להגיע למהירויות הרבה יותר גבוהוהת אבל הזיכרון לא כול כך....בהתחלה הוא היה על 277 MHZ ב 100 FSB אבל עכשיו עשיתי שהיחס הוא 1:1 ואני יכול להגיע עד 2.14. עכשיו הבעיה העיקרית שאני רואה היא שבביוס אחרי שאני מעלה מהירות כמה פעמים הוא מגיע למצב שכשאני נכנס ובוחר לשמור ולצאת הוא נתקע, ורק ריסטרט פותר את הבעיה. בהתחלה הוא שומר את המידע אחרי ריסטרט אבל כשאני מגיע למהירות מסיומת הוא נתקע לכמה זמן ואז מחזיר לי את הדיפולט...וזו לא בעיה של חימום והא יושב לי על 25-30....והזכירון יכל להגיע עד 333.....כרגע הוא ב 270... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי לוח אם D850MV של אינטל, יחד עם מעבד 2.0GHZ. על המעבד שוכב אותו מאוורר שבא עם המעבד, כרגע הוא על 3400RPM ומפני שאני שם תנור חימום ליד המחשב המעבד על 39 מעלות. (אני יודע :nono: אבל לא משנה ;D ) מה שאני רוצה לדעת זה אם אני יכול לשלוט במהירות הסיבוב של המאוורר איכשהוא? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  17. בגלל שאני לא יכול להקפיץ את הת'רד ההוא אני כותב חדש. אז העניין הוא כזה יש לי ראדון 9700 פרט של ספייר, אבל איך שהוא קלקלתי את המאוורר ( אל תשאלו :-X), אז אני לא יודע עכשיו מה לעשות ??? לשים שם TT CRYSTAL ORB (הבנתי שהוא טוב) אבל אני לא חושב שהוא מספיק טוב לראדון, שהוא בעצם תנור. יש לי גם היטסינק של וולקנו 9 אז אולי אני יכול לסדר שם איזו קומבינה. בבקשה תייעצו לי מה לעשות :'( חשוב לציין שמתוכנן מול הראדון מאוורר SF2. אודה לכם על כל תשובה מהירה ורלוונטית. תודה רבה לכם :-*

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by 4x4,

ראיתי את הפאן בס הזה ואני רוצה לדעת אם הוא טוב ואם הוא בא עם מאווררים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by gshhar,

איזה קירור יתן ביצועים יותר טובים?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by skr,

אז ככה איזה קירור הכי טוב למעבד אתם ממליצים ב 200-300 ש"ח? ולגבי בחירת הקירור אני קונה את הE4400 ומתכוון לעשות לו OC....

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  21. Started by oreinis,

אני משתמש בתוכנה everest לבדיקת טמפרטורת המחשב והוא כותב על המעבד שלי 5 טמפרטורות שונות: CPU 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #1 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #2 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #3 64 °C (147 °F) CPU #1 / Core #4 62 °C (144 °F) על מה להיסתקל בעיקר (זה במנוחה).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Access Denied,

משהו מכיר את הקירור הזה לכרטיס מסך?? http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=FN013&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=29&aff=zap# לאיזה כרטיס הוא נועד?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  23. שלום, אני מתכנן לעשות OC לכרטיס המסך שלי שהוא: ATI Radeon 9550 256 MB וכרגע יש לו קירור סטוק שיש עליו (תמונות בלינקים) כעיקרון אני כבר זמן מה חושב לעשות לו OC כי משום זה זה מאוד מושך אותי לדעת מה היכולות שלו.(למישהו היה ניסיון איתו?) אז ככה: כעיקרון יש לי תקציב כן... לא כל כך גדול אבל יש, אני צריך עזרה בבחירת קירור טוב בשבילו וכמו כן רציתי להדביק לזכרונות שלו קירור גם כן, וכאן מגיעה השאלה שלי: האם כדי לי לקנות קירור גדול שיכסה את הזכרונות גם כן או שמה כדי לי לקנות קירור רק למעבד ולזכרונות להדביק קירורים איכותיים בנפרד? (מוכן להשקיע בזה עד 300 שקל פלוס מינוס עם סטייה קטנה לפה ולשם כמובן) והשאלה השנייה שלי היא: אולי כדאי לי לקנות כבר כרטיס מסך יותר טוב? התקציב לכרטיס מ…

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by miky,

חברה איך אני יכול לדעת אם הביוס לא מזייף טמפרתורות?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  25. Started by sabosal,

חיברתי את ה kaze server למאוורר של המעבד, ולמאוורר נוסף במחשב, ומשום מה, אחרי כמה פעמים שהבקר מפעיל את המאוורר כשהמעבד מתחמם, הוא מפסיק להפעיל אותו, והוא מתחיל לצפצף, והטמפרטורות עולות ממש מהר.. והוא לא מצליח להפעיל שוב את המאוורר. האם זו בעיה בבקר, או שיש איזה הגדרות שאני לא מכיר? כיוונתי את הבקר על 50 מעלות, ובמאוורר השני אין בעיה כזאת.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.