אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כמובן שיהיה שקט.. ואם אפשר מRMS.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שרשמתי למעלה אני מחפש קירור טוב לציפסט ושיהיה שקט כי שלי כבר חפר לי בראש (ניסיתי לשמן אותו לא הלך ) .. הבעיה היא שהוא צריך להיות דק כמו המקורי כי הכ.מסך שלי חוצה אותו בדיוק באמצע ראיתי פה לפני כמה חודשים תמונה של קירור עם פייפ שמתאים ללוח שלי ואני לא מוצא את הקישור הזה יותר אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב ... לא אכפת לי כמה הוא יעלה תודה
-
- 59 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד E-4500 2.2 GHZ ולצערי היום שחם אש בחוץ הטמפרטורות שלי גבוהות מדי 68 בערך במאמץ ואז נוצר לי מסך כחול (בדקתי את הנושא) לכן אני מחפש קירור יותר חזק מ-ARTIC COOLING שיהיה לו עוצמה חזקה גם בחום שכזה ולא יהיה לי בעייה עם טמפרטורות גבוהות ד"א : ה OC הוא ממהירות 2.2 למהירות 3.0 GHZ המפרט שלי הוא: לוח: GIGABYTE P35 DS3L מעבד: CORE 2 E4500 2.2GHZ קירור למעבד: ARTIC COOLING PRO FREEZER 7 זיכרון : G.SKILL 4.4.4.12 2V 2048 MB כרטיס מסך: TWINTEC 8800GT 512M דיסק קשיח: WESTON DIGITAL 320 GB ספק כח: PC POWER & COOLING SILENCER 470W מארז: NZXT ALPHA אשמח לשמוע על קירורים שהטמרפטורות נמוכות ביותר אחרי ה- OC
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, כרגע הקירור סטוק של המעבד (במפרט) מרעיש לי, כמו גם הקירור של הצ'יפסט והמאוורר של המארז |: אני מחשב קירור למעבד שיקרר קצת יותר טוב מהסטוק (לא מתוכנן OC, ואם כן לא משהו שדורש קירור במיוחד בשביל זה), חשוב לי שהקירור יהיה שקט. חשבתי על הARCTIC COOLING Freezer 64 Pro שנראה לי קירור מצויין, אבל אני צריך דעות מבעלים שלו על רמת הרעש והקירור. בנוסף, אני מחפש קירור לצ'יפסט (פאסיבי), חשבתי על הZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J, שאותו אני אקצר כדי שלא יתנגש עם הכ"מ. ודבר אחרון, שני מאווררי 120מ"מ טובים יחסית שיהיו שקטים, יש המלצות או דעות לשיפור הרכיבים האחרים? תודה (:
-
- 11 תגובות
- 561 צפיות
-
-
*דגם כרטיס המסך: SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 BFBC2 VIETNAM Game EDITION http://www.sapphiretech.com/presenta...n=&lid=1&leg=0 *שימושים - לקרר אותו*תקציב: 400* חנות מועדפת KSP TMS איבורי Accelero Xtreme III טוב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ קירור לכרטיס מסך הזה? יש לי את הגירסה עם האוברקלוק של msi והוא מגיע ל- 70 מעלות במאמץ. חשבתי לעשות לו אוברקלוק אבל לפני זה נראה לי שאני צריך להחליף קירור...
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
מחפש קירור במחיר של עד 150 ש"ח.. אם יש אופציה הרבה יותר טובה במחיר טיפה יותר גבוה אני אשמח לשמוע עליה.. תודה
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום חברים כמו בכותרת, הזכרונות על הלוח יהיו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12381. והלוח עדיין לא נבחר אבל אם זה משנה אז כנראה Asus P8Z68-V Pro או Gigabyte Z68X-UD4 חשבתי לבינתיים על: Corsair A70 Scythe Mugen 3 או Noctua NH-U12P בעקבות המיקום הרכישה תהיה מ KSP. המלצות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
רציתי להחליף את הקירור סטוק שלו למשהו עם היטפייפים סתם בא לי להחליף למשהו שיקרר אותו מאוד ישבתי על זה Thermalright HR-03 Plus 8800GTS/GTX אם יש משהו אחר אשמח לשמוע חנויות אמינות מחו"ל אני רוצה להזמין משם את מה שתציעו תודה
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד Barton 2500 .... כרגע הוא עם קירור סטוק...נע בין 57-65 מעלות. (65 קצת יותר מזה אפילו במאמץ - משחקים וכו. בקיץ...כיום). אני מחפש קירור שיתאים גם ללוח הזה : Gigabyte GA-7VT600P-RZ לא נראה לי שיש לו חורים ... ואני לא רוצה לפרק ולהוציא את כל הלוח מהמארז כדי לחבר את הקירור. אני לא מבין גדול בחומרה. יש לכם המלצה לקירור שיוריד לי לטמפרטורה של 45 במנוחה לפחות????? אם אפשר יותר לא יזיק. תודה מראש ככה נראה הלוח http://den.pl/images/photo_7vt600_rz_big.jpg
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב, כאשר המארז הינו NZXT HUSH, לוח אם GA P35C DS3R ומעבד Q6600. יתכן OC קל בעתיד (עוד שנה או יותר). המטרה העיקרית היא קירור טוב של המעבד והכי חשוב הינו השקט. אח מגופי הקרור שבחרתי הינו Scythe Infinity אך הוא לא קיים בחנות (SkyPC). אני זקוק לחלופה אחרת טובה ושקטה במחיר המתאים (כמה שפחות יותר טוב) שיכנס למארז שבחרתי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש בקירור יחס טוב של ביצועים\שקט, עם דגש על השקט. המליצו על ה- Zalman VF-700-CU. האם הוא שווה את זה? כמו כן, חובה עליו להתאים ל- 6800GT AGP! מומלץ גם שההתקנה לא תהיה מסובת מדי, והקירור עצמו לא מגושם וגדול מדי. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך- "GIGABYTE GF 8800GT 512MB GDDR3" אני רוצה קירור עם 2 מאווררים חזק ושקט, על מה אתה ממליצים לי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המערכת: Q9550 Asus P5Q Pro G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black איזה קירור למעבד כדאי עד 250 ש"ח עבור OC רציני (קרוב ל -4Ghz) ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על יח' קירור לכרטיס מסך הנ"ל? אני לא יודע אם זה חשוב אבל הוא AGP ולא PCI-E... ראיתי את ה Tide Water של Thermaltake http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp מישהו מכיר/התנסה ביח' הזאת? היא תתאים לכרטיס שלי? ואם כן , האם הקירור הוא משמעותית יותר טוב בקירור מים מקירור רגיל של מאוורר? תודה מראש לעונים (בתקווה שיהיו כאלה)
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קירור ל-Q9550 שיעשה טוב את העבודה, תקציב כ-200 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. מתוכנן OC קל - עד 3.5GHZ פחות או יותר (כ-25%). יש כמה מועמדים, לא יודע מה הכי כדאי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic Cooling Freezer 7 זה מה שאני מכיר. אם יש משהו אחר \ טוב יותר, אשמח לשמוע. נ.ב. אם זה חשוב, המארז שלי זה ANTEC 900. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
נימאס לי מהקירור סטוק של אינטל כזה גרוע החלפתי מישחה טרמית סידרתי סירוקלציה במארז סופר קטן ! קדחתי חורים הכל ועדין הnortwood ב49 מעלות במנוחה ו 65 במאמץ גם כן אם הקיץ הזה!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום , לא מזמן קניתי 4870X2 מארה''ב של Sapphire... הכרטיס מסך קורס בגלל בעיות חום (אני מעריך שמדובר בסירקולציה לא מתאימה במארז.. בכל אופן שהעמדתי עליו את הקירור של הכרטיס מסך הקודם שלי (Twin Turbo) הוא הפסיק לקרוס.. מה שגרם לי להבין שמדובר כנראה בבעיית טמפרטורות.. לכן אני רוצה לרכוש קירור לכרטיס מסך החדש.. איזה קירור כדאי לי לרכוש? והאם אי אפשר לעשות כלום עם הTWIN TURBO הקיים שלי ? (יש לי 2 כאלה... חבל שהם ישבו סתם בארון..) תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בסביבות 100-150 ש"ח, גמיש.... אם אפשר לינק זאפ.... או כל מקום אחר זול...
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על 9500 או 9700 של זלמן אבל אז הבנתי שהם ככל הנראה לא מתאימים ללוח הזה. יש למישהו הצעות ששוות לרמה של הזלמנים הנ"ל? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
מישהו יכול להציע על קירור להארדדיסק הוא עומד לי על 37 מעלות גבוהה לא??
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מחפש קירור לHD בחיבור IDE במחיר של עד 150 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל והקירור סטוק שלו מרעיש בצורה פשוט מזעזעת. אני לא מהטיפוסים שלחוצים על שקט, אבל המאוורר שלו כבר מפריע לי לראות סרטים בשקט. אני מחפש קירור שקט יותר ואם כבר שיקרר יותר מהסטוק (לאוברקלוק עתידי). אשמח להמלצות. עריכה: כרגע התקציב פתוח. מצד שני אני לא מחפש את הקירור הטוב ביותר אלא קירור שקט שיוריד קצת מעלות לעומת הסטוק. סטוק - מנוחה:44 מעלות עומס:69 מעלות.
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
תקציב מקסימום 300. קרור אוויר.. שיגיב רק מי שבאמת מבין... תודה, דן
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב אז.. אני צריך קירור תותח לOC רציני, עד 300 ש"ח. כרגע יש לי Thermalright Ultima-90. Ninja 2? Venneta 2? משהו יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-