עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by avivlevy,

יש לי מעבד P4 2.8MHZ 478 והוא על 44-48 מעלות במנוחה ובלחץ 52-60 שמתי משחה טרמית לפני חודש+- עזר קצט ועכשיו אני חייב לעשות משהו! התקציב הוא מקסי מקסי מקסי 170 שח(אני לא בטוח שאני יעמוד גם נזה) אני לא יודע אם יש קרור בתקציה הזה אבל..... משהו (אני נמצא עכשיו עם הקרור המקורי שקיבלתי עם המעבד) איך זה ? ARCTIC COOLING Freezer 7 שאלה: האם יכל שהקרור לא מקרר טוב/המעבד חם , נגרם עקב בעית חוסר אויר במארז? יש לי במארז מאורר אחד שמוציא ועוד אחד על הכרטיס מסך(לא מוציא ולא מכניס) אני מתכוון שזה נובע מזה , אל תגידו לי שאני צריך לאוור את המארז (אני יודע )

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  2. אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי על מנת לשמור לעליו קריר (גם כשאני מבצע OC ) כרגע במצב IDLE עם קירור סטוק במהירות סטוק + כנף שאחת שבורה למאורר שלו - 60 מעלות חשבתי על ה AC S1 אבל אני לא בטוח, אני מחפש את הקירור הטוב ביותר במחיר הזה אני מבקש - לא להמליץ לי על לקנות כרטיס חדש אין כסף לזה!

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  3. המצב הוא כזה , לוח אם שיש עליו מעבד P4 2.8 GHZ (Presscot יש עליו קירור STOCK והמעלות נעות בין 65 ל 70 עכשיו על הלוח יושבת מאחוריו פלטה שמחזיקה את הקירור השאלה היא אם אני מחליף את הקירור אני צריך גם לפרק את הלוח אם מהמחשב ולפרק את הפלטה או שאני יכול להשתמש בפלטה לקירור אחר ? וכמו כן אשמח להמלצה לקירור לSOCKET 478 ולא מפריע לי הרעש שהוא עושה .. בתודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by ziv0798,

אני לא מצליח להעלות את המהירות של המעבד הזה!!! תמונות מהביוס: ואולי זה יכול לעזור אם התשובה... תמונה מCPU-Z:

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by djez26,

שלום אני djez26 העלתי פרויקט המהרה היום 27/09/05 והעורך כתב שמשהו לא בסדר ואני צריך לשלוך מחדש (זה רשום תחת הפרויקט בהערת העורך) אבל משום מה אני לא מבין המהירות של המכפלה היא 12.5 וה fsb היה 213 לכן המעבד כרגע עובד על 2672 וה bus על 427 שזה למעשה פי 2 מה fsb .המעבד הוא barton 2800+ לי נראה שהכל בסדר .... אבל מישהו אולי מוכן לעזור לי למצוא את הבעיה שהעורך הזכיר נ.ב הפרויקט שלי בפרויקטים האחרונים למי שרוצה לבדוק

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. בצד ימין יש את המפרט שלי....רק שיש לי גם כרטיס קול SB LIVE 5.1 שמחובר ב PCI......הקירור אצלי רגיל ודי פשוט ואני לא ממש רוצה להחליף אותו (בגלל זה הוספתי תמונות) ...הבעיה העיקרית היא הנעילה של הPCI ושל הAGP (אני לא יכול לעשות בגלל הצ'יפסט ..) .....רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע לי בחומרה אם אני יעלה את ההרצים של הFSB שבעיקבותם יעלו ההרצים של ה PCI והAGP ....הכרטיס מסך פחות מטריד אותי כי זה במקום לעלות לו את ההרצים דרך תוכנה(בערך.. כי זה לא ממש מראה העלאת מהירות בזיכרונות וליבה כשהורדתי את ההרצים של ה AGP .).....אבל האם הכרטיסים שנמצאים על ה PCI יפגעו בצורה רצינית..וגם כמובן לשאר החלקים מעבד זיכרונות....(512 במהירות 400 ו256 ב333) .....שאלה אם הטמפ' טובה לOC ונזקים..... (כרגע …

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by shirNoshe,

המפרט מצויין.מדוע אינני רואה את טפ' ה-HD?ומדוע כל מי שאני שואל אותו כמעט עם לוח של GB אומר לי שה-SYS אצלו זה 70 מעלות?כי חשוב לי לדעת בעת OC איזה חלקים עוד מתחממים,אם בכלל.

• 14 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by kostik,

טוינמוס עם צ'יפ של TMD (50D) או וינבונד עם BH-5? תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  9. שלום..אני מתלבט בין שני קירורים למעבד 1) Evercool Buffalo 2) ARTICT COOLING 7 FREEZER PRO אני יודע שהרוב ימליצו על הפריזר,אבל פשוט בחנות שאני קונה הEvercool Buffalo עולה 70 שקל והפריזר עולה כמעט פי 2...אז רציתי לדעת איך הEvercool Buffalo? מה שחשוב לי קודם כל זה השקט,בלי קירור וכאלה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  10. בעיקרון זאת הבקשה שלי מעבד: E6750 כ.סמך: 8800GTS 320 וקחו בחשבון המארז שלי זה Sunbeam Samurai SILVER! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by zolder,

שלום לכולם. יש לי את המארז XASER 3 עם ה-7 מאווררים,חוץ מזה שהחלפתי 2 מאווררים(אלו שבצדדים) במאווררים עם האור שגם עושים יותר אויר,המעבד שלי הוא AMD XP2000,לוח אם VAX ווולקנו 9 והטמפ' של המעבד שלי היא 50 מעלות בערך ברגע זה(וממש לא חם עכשיו). מה יכולה להיות הסיבה? אתמול פירקתי את הוולקנו ומרחתי שוב משחה אז כנראה שזה לא זה.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש כרטיס מסך ATI 9500 PRO של חברת ATI פתחתי את המארז ושמתי לב שכל הכרטיס מלא אבק גם על הזיכרונות וגם על המאורר ורציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות מבלי לפגוע בו? ואיך להימנע מחשמל סטטי? כי שמעתי שזה יכול להרוס רכיבים במחשב והאם הכרטיס הזה יכול לעבוד בלי מאורר? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by kewl,

למה ה-core speed באינטל, לדוגמא במעבד 1800, הוא 1800mhz, ובמעבד 3000+ של amd זה יהיה 1800 כ-core speed? לא ממש הבנתי למה זה ככה ו-HTT זה FSB פשוט ב-64bit של amd? אין מהירות באס ב-amd? תודה

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by rokman,

שלום! יש לי מעבד athlon 64 3000+venice ואני מעוניין לעשות לו oc, המאוורר הוא tr2 של Tt. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא בערך 30. האם עם המאוור שיש לי oc אפשרי? ואם כן, איך אני עושה oc? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום שאלה על שני מעבדים, 8500 ו6650, כל מעבד, על כמה בממצוע הוא אמור לעמוד במנוחה ובמאמץ? שניהם במארזים די דומים ג'נרים עם שני מאווררים 8 במארז ושניהם עם קירור סטוק של אינטל. ה8500 שלי מגיע לכמעט 40 במנוחה ובסביבות 60 במאמץ וה6650 מגיע לרמות לא יאומנות. במנוחה מעבד אחד מגיע לאיזה 45 והשני לאיזה 70, נראה הגיוני? חייב לציין ששני המארזים נקיים מאבק

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by qpalzm,

אני מתכנן לנסר חור בתקרת המארז ולהרכיב שם מאוורר 120mm, אבל אני זקוק לטיפים בנוגע לגודל החור וכיצד להתאים אותו למאוורר ולגריל. כמו-כן באיזה כלים כדאי להשתמש? מומלץ להוציא את הלוח לפני? תודה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

הרי זה ידוע כי קור גורם להתכווצות , לכן השאלה שלי זה האם כשמשתמשים בLN על מעבד, הוא מתכווץ ובעצם פוגע בתושבת?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. Started by bagetrek,

מישו יכול להסביר לי את זה ?! , יצאתי מסופ ][ ][ אחרי משחק במולטי , קיצר אני בא לראות כמה טמפ' על המשחב ( היום למשל יום חמים ובחדר גם חם ) אבל דבר כזה WTF מישו יכול להסביר לי את זה ?! סתכלו על מה שהולך שם ב- פאןספיד וגם על AI BOOSTER תראו שזה שונה אבל הטמפ' של הלוח שם , קיצס מי שמבין בזה יכול להבין ... ד"א אני ב-OC לא כמו שרשום למטה קצת התבלבלתי במספרים הנה תמונה : http://img233.echo.cx/my.php?image=omfg7yt.jpg אני כבר מפחד לשחק פה , הבית טרומי אז מה שהולך בחוצ גם הולך בפנים איזה נאחס !

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  19. אני מחפש גוף קירור (+מאורר אם צריך) למעבד mobile XP בלי ממש מגבלה במחיר אבל מומלץ משהו שנותן את היחס עלות\תועלת ... (קירור אויר) ולכמה אתם חושבים אפשר להגיע איתו ? הבנתי שהמכפלה פתוחה וזה מאוד עוזר לעניינים ...

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by Atlon-Xp,

ברשותי מאווררים פשוטים ורציתי לרכוש שניים חדשים שקטים ושעושים עבודה מצויינת. אשמח להמלצות תודה רבה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by yakbay,

למארז שוכב אשר גובהו 15ס"מ ,חשבתי על זלמן אבל לא יודע אם זה יתאים לסוג המארז תודה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by rafi-s-,

תגידו זה הגיוני יש לך מחשב עם מעבר 3200+ VENICE עם לוח ABIT K8N ULTRA ועדכנתי לו ביוס לגרסה הכי חדשה ובבית הטמפרטורה של המעבד על 22 מעלות עם קירור סטוק תודה

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by roma4k,

חג שמח לכולם! אני עומד לפני רכישת מחשב ואני חשבתי לקחת את המארז של HEC 6A19 , לאחר מכן הופיע המארז השני של אותה חברה ואני לא מבין מה ההבדלים בינהם. אני אשמח אם תוכלו להגיד לי מה השוני בינהם ואיזה מהם עדיף לקחת. אגב, המחשב יהיה מורכב מפנטיום 4 ( 3C) או מAMD 3000 64, רדאון 9800 פרו , 512 זיכרון. האם מארז הזה מספיק טוב כדי להחזיק את המערכת? תודה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by danik,

היית מועניין לקנות פאנל כזה.... יש משהו שקנה? או שמע על המוצר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=830

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  25. שלום, אני רוצה להוסיף כרטיס קול למחשב. הכרטיס מתחבר ל pci e בזמן שעל המחשב מבוצע אוברקלוק, למרות שתדר ה pci e נעול על 100 האם יכולה להתעורר בעייה כלשהי? יכול להיות נזק לכרטיס קול? או הגבלה כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.