אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1529&products_id=4894 מה אתם אומרים עליו? המעבד שלי כרגע מגיע ל67 במאמץ, ואני צריך קירור בשבילו.. כדי לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היום הורדתי עידכון ביוס חדש ללוח שלי 1013 הכל היה טוב ויפה עד עכשיו המעבד שלי על 2.5 גיגה יציב הבעיה היא שבביוס החדש ההגדרות השתנו קצת ונוספו תזמוני זכרונות הזכרונות שלי עבדו עד היום 333 4-4-8 3.0 2.8v t1 יציב.. עכשיו ההגדרות גם ככה רק שנוספו תזמונים שאין לי מושג מהם.. והם כנראה לא מוגדרים נכון (ככה הם באו עם הביוס ואין לי מושג למה אני צריך לשנות אותם)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היגדרתי בביוס שהזכרון יעבוד על 2.5-3-3-6 אבל משום מה גם אחרי ששיניתי זה לא משנה בעצם כלום,ונשאר על 2.5-4-4-10.............אני באוברקלוק יחסית גדול למעבד ,איך אני יוכל לגדיר את הזכרון כמו שצריך בביוס? איך אני יוכל לשנות את הזכרון ככה שהוא יעבוד 1:1 מול המעבד /2:1 מול המעבד? למה הפרקוונסי לא על 200 מגה הרץ כמו שהוא אמור להיות? מפרט: Intel Pentium 4 2000@3060 northwood מכפלה של 20 GA-8IPE1000-G Rev4 PDP dual chanel 512(256X2) 400DDR FX5200 64 BIT 128MB Colorsit U Edition 480W Golden a-top X-blade תודה לעונים עוד שאלה בקשר לאוברקלוק לפני האובר קיבלתי בסופר פי רק דקה ו10 שניות אחרי האובר אני מקבל משהו כמו 55/54 שניות ,האם זה בסדר? מעבד באוברקלוק ל3000 א…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב לפני כמה זמן שאלתי כאן בפורום אם יש קרור לכרטיס 4870x2 והתשובה הייתה Accelero XTREME 4870X2 שעוד לא יצא בכלל וכנראה מתעכב, רציתי לשאול האם יש עוד דרך לקרר את הכרטיס כי עכשיו בקיץ הוא פשוט רותח ועובר את ה100 מעלות במאמץ אולי אפשר להוסיף מאווררים למארז שיהיו מכוונים אליו וזה יתרום לקירור. המארז די גדול אז יש מקום לתמרון +thermaltake armor ויש לו רק מאוורר דלת גדול שמכניס אויר ואחורי מאחורי הקירור של המעבד big typhoon שמוציא אויר וזהו. חג שמח ותודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תראו אני מעוניין ללמוד על כל נושא הOCין בצורה מורחבת. אז החלטתי לפתוח אשכול בשבילי ובשביל כל משתמש חדש(בנושא) ופשוט לרכז פה את הנושא איך להשתמש בתוכנות? איזה תוכנות צריך? מושגים וכדומה... אם יש לכם מדריכים או דברים כאלו תעלו קישורים לפה אז בבקשה כל מי שיכול פשוט להסביר אני ממש מודה לו יאללה חברה תגלו עיניין ותתייחסו ברצינות כי אישית ממש מעוניין להבין מה הולך כאן עם הנושא הזה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP פתאום המאוורר שלו הלך ה-EveCool VC-RHC Turbo יתאים ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23381
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רולצה לדעת איך המאוור והמארז האלו נחשבים ל-oc Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt המארז מגיע אם 3 מאוורים וספק כוח של 420 וואת נ.ב מה זה heatsink?
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תודה..
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איזה קירורים טובים ומומלצים יתאימו לקונפיגורציה של E6600 לוח DS4, מארז HEC וספק LIBERTY 400 ? הבנתי שהנינג'ה בעייתי גם מבחינת מארזים וגם מבחינת זכרונות שמפריעים למאורר. בארץ אין את הטייפון החדש, רק את הישן שקשה מאוד להרכיב. מה יש עוד ומה כדאי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי שאלה לגבי פיזור נכון של אוויר בתוך המארז. תמונה מס' 1 - מארז כפי שנראה על המעבד יש FREEZER 7 PRO. מאחורי בגב של המארז יש 120MM ואיפה שהחץ שם מסתתר לו מאוור 120MM שמצויין בתמונה מס' 2. תמונה מס' 3 - פתח המארז שם ניתן להרכיב מאוורר 80MM שיושב בדיוק באזור של המעבד. רציתי לדעת איך לחבר את המאווררים שזרימת האוויר תהיה נכונה.. היות וניתן חבר את המאוורר כך שהזרימה תהיה לבפנים ולבחוץ. תודה. בנוסף רציתי לדעת האם ניתן לשלוט על המהירויות של המאווררים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA P35 DS3L. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי q9450 tr 120 ultra extreme + arctic cooling arctic 12 pmw 120mm ga-x48-ds4 g.skill 4gb 800mhz cl5 האם הזכרונות יגבילו אותי? ולאיזה תדר (ומתח) אני יכול להגיע במידה שנפלתי על מעבד טוב?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום יש לי ספק עם מאוורר של 80 שמחריש את האוזניים רציתי לדעת אם אני יכול להחליף אותו במאוורר של מארז רגיל 80 מ"מ או שזה יעשה בעיות ומה התקלות שזה יכול לעשות תודה
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן. אני קונה בקרוב מחשב משרדי ורציתי לדעת אם הקירור הנ"ל שווה משהו . המעבד יהיה AMD Athlon 5000 AM2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6451 (אני קונה בפנדה) בתוספת של עוד 40 שקלים אני יכול לקנות משהו של AC. יש שינוי מהותי בין השניים? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היום קיבלתי Corsair 256Mb PC133 האם גם ב- SDRAM קורסאיר טובים ? ואיך שאר המפרט שלי ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המליצו לי על הסגול שבנועה,חיפשתי צבע אחר מצאתי בsky,עכשיו יש לי שאלה. יש הבדל בינהם? כי אני רוצה תירוק והמליצו לי על הסגול,תגידו לי על כל הבדל חוץ מהצבע תודה. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1928~18~0.htm http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6082
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
או גז,מה שבא לכם. נגיד אתם לא מביאים כלום חוץ מתוכנית וגם זה לא חובה. אל תשאלו למה.
-
קניתי את הכרטיס ורציתי לדעת לגבי אפשרות ה OC שלו האם בעידכון ביוס או בתוכנה וגם בנושא הקירור כי שמעתי שקשה לשים לא HSF חדש בגלל הSHIM שלו. וגבי קירור זכרונות
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לגוף קירור למעבד Intel E6300, תושבת 775. אני לא מתכנן OC, הקירור צריך להיות קירור פשוט וזול, מ-KSP. חשוב שהוא יהיה פשוט להרכבה, שאני לא אצטרך להוציא את הלוח אם מהמארז בשביל להרכיב אותו. יש לי משחה תרמית. תודה! אייל
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מערכת VapoChill PE למחשב שלי וקראתי שע"י החלפת גז לR404a הוא נותן ביצועים טובים של: 0W = - 46 100W = -30 עכשיו הראש שלו מתאים לS478 ואני צריך לS939 איפה אפשר לקנות את המתאם ומה צריך? ומה זה הציילי 1 והאם הוא מתאים ואיפה ניתן להשיגו? איפה ניתן להחליף את הגז? נ.ב האם יש מישהו שמוכן להרכיב את המערכת באזור חיפה והקריות תמורת תשלום שיפנה אלי לפרטי בתודה מראש דין גפן
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
צריך מדריך לפתיחת צינורות בכרטיס מסך X800 GTO SAPPHIRE R480
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
הי, חשבתי על להוסיף מאוורר בתחתית המארז. אני רוצה לקרר את האוויר החם באיזור כרטיס המסך. עכשיו לשאלות: כדי שהמאוור יוציא אוויר או יכניס אוויר? מאוורר 80 או 92 ממ'? לדעתכם זה בכלל יהיה אפקטיבי? זהו בינתיים, תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
למה ה-core speed באינטל, לדוגמא במעבד 1800, הוא 1800mhz, ובמעבד 3000+ של amd זה יהיה 1800 כ-core speed? לא ממש הבנתי למה זה ככה ו-HTT זה FSB פשוט ב-64bit של amd? אין מהירות באס ב-amd? תודה
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GigaByte GA-7N400-L (nForce2) חדש. ביוס הכי מעודכן כשאני מסתכל בביוס הוא מראה לי טמפ' די גבוהה (הגיע עכשיו ל-64 כשארז היה סגור) אבל ב-SpeedFan 4.09 זה מראה לי בסביבות ה-40 מעלות... עוד דבר מוזר הוא שב-SpeedFan הוא מראה לי 3 טמפ' שונות (שלושתן באותה סביבה של 40 מעלות) אבל בלוח אם זה מראה רק שתיים. מישהו יודע מה זה...?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-