אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
רציתי להזמין היום את הטוניק טאוור 120 ,אך בעל החנות אומר לי שכדאי לי לשקול את המאווררים של ג'יגהבייט הדגם הוא: Gigabyte 3D ROCKET PRO - II COOLER FOR P4 / 478/775/ K8/K7 http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=731 האם הוא צודק או לא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי משאות מים נירא לי של מכונת כביסה או משו כזה זאת המשאוה: http://photos.walla.co.il/mor593 כנסו שם לPump עכשיו עשיתי ניסוי קטן לראות בערך כמה מים היא דוחפת והתוצאות הם שהיא שאווה מיכל מים של4 ליטר תוך 10 שניות שעל ידי חישוב פשוט אפשר לגיד שהיא דוחפת בערך 1440 ליטר בשעה. השאלות שלי הם: 1. האם היא טובה לקירור מים? 2. אמרו לי שצריך לדעת כמה הראש שלה. יענו לכמה מטר היא יכולה לדחוף את המים או משו כזה. שאלתי אם אפשר למדוד את זה 3. אני צריך המלצה לבלוק למעבד טוב שאפשר לקנות בארץ התקציב משו כמו 300 400 שקל.(למעבד בארטון 2500 (יש חורי עיגון על הלוח)) תןדה מראש Cooler-Master
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני לא יכול לעבור את ה 2400MHZ כל פיפס למעלה כבר לא יציב .....הכל קורס בתוכנות הניטור (מעבד 3200) כרגע זה על HT X 4 X10 166 (מהירות זכרונות..לא מחזיק לי על 200 כפול 10 אז נאלצתי להוריד ל 166) 240 זכרונות : 7-3-3-3 כל זה רק נותן לי את ה 2400 עכשיו הבנתי שבשביל להמשיך הלאה אני חייב להוריד את הזכרונות כבר מ166 ל 133 !! שזה אומר בעצם במילים אחרות לרדת לזכרון מאוד איטי DDR 2100 מזה אומר לי בעצם ? אני מאפשר את המשך התהליך של האובר אבל פוגע מאוד במהירות הזכרון לא? בתור גיימר זה דיי חשוב לי שהזכרון יהיה גם מהיר בקיצור ולעניין יש טעם להוריד ל 133 ולהמשיך הלאה ? תהיה פגיעה במהירות הזכרונות ? (נשאיר כרגע את מהירות המעבד בצד) ... ? ??? :
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפי ניחוש שלי, הרי שגוף הקירור למעבד הגראפי שונה כאשר היצרנית של הכרטיס היא שונה, למרות שהמעבד שייך ל-ATI או NVIDIA. המעבדים השונים, מצד שני, מתאימים יותר או פחות ל-OC, לפי הדגם. ובכן - האם הביצועים של כרטיסים של חברות שונות שונים למרות שהמעבדים הם דומים? אם אני עושה OC לכרטיס מסך של חברה המאפשרת זאת אבל שורף את המעבד - האם שרפתי גם את האחריות? האם OC סולידי הוא בטוח מספיק ומשתלם? בנוסף שאלה כללית - אם אני קונה מערכת מחשב חזקה מבחינת השילוש הקדוש: מעבד - לוח אם - זכרונות... כמה זה יכול לאפשר לי להתפשר על כרטיס מסך? אני מעוניין לקנות מערכת מאוד חזקה ולהוסיף עד 1000 ש"ח לכרטיס מסך כדי לשחק גם משחקים למרות שלא לשם כך מיועד המחשב. אני ארכוש קונרו עם לוח אם מתקדם ל-OC, והשאלה …
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, ממש בא לי על מערכת קירור במים למחשב שאני אקנה , כמובן תיעדוף מאוד נמוך כרגע , אלא אם כן זה כן יכנס לתקציב. לכן רציתי לשאול כמה דברים שלא ממש הבנתי. קודם כל מה הטווח מחירים למשאבה , רדיאטור , מיכל - שיתאימו לליבה מרובעת , זיכרון (אם בכלל יש דבר כזה) , והכי חשוב 3 כרטיסי מסך 260 ? השאלה השנייה היא , מדוע משנה נפח המיכל , הרי זה מערכת סגורה , המים בורחים לאנשהו ? השאלה השלישית מה עוד אפשר לקרר עם המערכת ? השאלה הרביעית עד כמה היא מקררת - בערך - לפני ואחרי OC ? השאלה החמישית והמאוד חשובה - כמה חשמל היא צורכת ? והשישית ואחרונה , האם צריך לזה HEATSINKים למיניהם ומתכות או רק את הסוקט של הרכיב אליו הוא מתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הרי זה ידוע כי קור גורם להתכווצות , לכן השאלה שלי זה האם כשמשתמשים בLN על מעבד, הוא מתכווץ ובעצם פוגע בתושבת?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור (+מאורר אם צריך) למעבד mobile XP בלי ממש מגבלה במחיר אבל מומלץ משהו שנותן את היחס עלות\תועלת ... (קירור אויר) ולכמה אתם חושבים אפשר להגיע איתו ? הבנתי שהמכפלה פתוחה וזה מאוד עוזר לעניינים ...
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 754 לוח אם של גיגה בייט Gigabyte GA-K8NS זיכרונות TWINMOS לא בטוח איזה וכשאני מנסה לעשות OC אני מצליח להגיע רק ל215 ביציב וב220 המערכת לפעמים קורסת אני עושה OC דרך הביוס ואני לא יודע איך משנים את המכפלה של הזיכרונות או מה עושים איתם בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הורדתי אוורסט ואין שם אופציה לבדוק ואפילו בתוכנה של הכרטיס אין שם איפה לראות כמה מעלות הכרטיס! דרך רגב זה HD4670
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אתם פשוט הורגים אותי!!! איך יש לכם את האומץ להתעלל במחשבכם ולנסות להפכו לטוב יותר.....לא חבל על הכסף? אתם לא פוחדים שיקרה משהו למחשבכם היקר? זה באמת לא ברור לי כמובן שדברים אלה נאמרו ברוח טובה!!!
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה קירור יתן ביצועים יותר טובים?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
6200 AGP הוא כרטיס מעולה במיוחד ביכולות האוברקלוק שלו, ופתיחת הצינורות הבטוחה, לפי כל המקרים ששמעתי ושלי... לרוע המזל, קירור הסטוק שלו הוא בינוני+ ולכן לא ניתן לנצל עד תום את יכולות האוברקלוק שלו. אני מחפש כבר די הרבה זמן קירור אליו, אך ללא הצלחה... אשמח להצעות, מענות, הערות הארות וכמובן לקירור עצמו....
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תוכנת הבדיקה היא OCCT מפעיל אותה על MIX תוך 2 דקות בערך המעבד מגיע לטמפ. 65 מעלות והתוכנה מפסיקה למעבד יש קירור סטוק בלבד. מהי הטמפ. הסבירה למצב מנוחה של המעבד - ומאמץ בינוני ..? איך ניתן לקרר אותו יותר טוב ללא קניית גוף קירור חדש? מעבד E8400 לוח אם P5Q PRO * לא התקנתי את כל הדרייברים בלוח האם.. האם זה קשור להתחממותו של המעבד? תודה
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! הרכבתי גוף קרור מידגם ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 מחדש כי בפעם הקודמת לא שמתי מספיק מישחה טרמית ורציתי לדעת לאחר כמה זמן אני יכול לעשות בדיקת מאמץ למעבד ומה הטמפרטורות הרצויות למעבד מידגם AMD ATHLON 4800+ X2 לאחר הרכבת גוף הקרור הנ"ל תודה מראש לכל העונים משה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את המארז Antec TX1088B AMG שיש אפשרות לשים בו 5 מאווררים: 1 של 12 ס"מ אחורי. 2 קדמיים של 8 ס"מ 2 בדלת בצד: אחד של 9.2 ס"מ ואחד של 8 ס"מ איך לפי דעתכם כדאי לפזר את המאווררים? זאת אומרת איפה לשים מאוורר שמוציא אוויר ואיפה שמכניס אוויר? לפי היצרן: - 1 x 120mm TriCool (Standard) - 1 x 80mm (Optional) front - 1 x 80mm (Optional) HDD - 1 x 92mm (Optional) CPU duct - 1 x 80mm (Optional) VGA כדי לדעת איפה בדיוק כל אחד ממוקם תודה מראש בני
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חברה יש לי(סוף סוף)כרטיס חדש gainward fx 5200 יש לו קירור סטוק פאסיבי אז כאשר ניסיתי לעשות לו קלוק ליבה(400 מגהרץ)הוא קרס. מה הבעיה ? נ.ב.מישהוא יכול להציע לי תוכנת אוברקלוקינג טובה?(לכרטיס מסך!)
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
CAATC0403SPMW אני בעיקר רוצה לדעת מהם יכולות האוברקלוק שלו. מצורפת תמונה מCPUZ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש טעם לזה ? בתנאי שאני משאיר את הזיכרונות שלי על סטוק, זה ייתן משהו ? אל תסתכלו על המפרט שלי עכשיו, אני שואל לגבי המחשב החדש...
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מזה בדיוק התוכנה הזאת באתר של קבוצת NGO nForce2 S2K Bus Disconnection Switcher
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הודעה שפתחתי ראיתי שירדה למטה ולא רציתי להקפיץ ולכן פתחתי חדשה (אני מקווה שמותר).. רציתי לעשות oc kכרטיס מסך של matrox חדוב לציין שאין לי כל קשר בכל ל-0c ואני בקושי יודע איך עושים את זה אז בבקשה תעזרו לי!! אני מתחנן שתעזרו לי כי הלך לי המחשב ואני משתמש במחשב של אחותי ואני בקושי יכול לשחק שם!! תודה רבה רבה רבה מראש!!!!
-
- 12 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ברצוני לבצע OverClock למעבד הנ"ל. מהירות הסטוק היא כמובן 1800Mhz. עם קירור סטוק הטמפ' במנוחה היא 33-35 מעלות ובמאמץ 40-45 מעלות. עד כמה לדעתכם אני יכול לעלות את המהירות, ואיך? בביוס ראיתי שאני יכול להעלות רק את ה-FSB, ולא לשנות את המכפלה(רק של ה-HTT, שהיא כרגע על 4, ואני יכול לשנות ל-5). מקווה שתוכלו להדריך אותי. תודה
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש שמן טוב יותר? ועוד דבר, המאווררים עובדים בעזרת אלקטרומגנטים (סלילי מתכת) שאפשר לראות דרך החריץ בין הכנפיים לתושבת. האם מותר להשפיץ גם לשם שמן או שזה עלול לקצר משהו?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מארז AMMO ואני מתלבט איזה מאוורר לקנות ואיפה לשים אותו... יש הצעות? תודה
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה , יום ראשון יצאתי לטיול שנתי , והשארתי את המחשב דלוק כרגיל .. ושחזרתי אתמול אני רואה בטמפרטורה - 36-46 מעלות במנוחה !!!! שפעם היה לי 26-32 !!!!! לא מבין את זה ! ושאני עם האימיול ושומע שירים זה בכלל על 56-81 [ כולל שימוש באינטרנט ] לא מבין את זה .. כל המאוורים פועלים הקירור של המאורר פועל אבל שמתי לב שהמשחב נהיה שקט פתאום , עוד מעט אני יבדוק בביוס אם השתנה משהו /=
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-