אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני לא ממש מצליח לעשות אוברקלוק למעבד שלי דרך הביוס :\ חרשתי את הביוס כמה פעמים ...ואני פשוט לא מוצא שום דרך לעשות שם אוברקלוק מצאתי משו JumperFree ...עשיתי לזה Enable וזה לא פותח לי שום אפשרות עדיין :\ אולי אני צריך עידכון לביוס ? זה מסובך לעשות ? הבנתי שאם לא יודעים להתעסק עם אז לא כדאי לעשות..:\ יש לי לוח M של אסוס אם זה משנה ... P4S800D-X ויש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.6 תודה רבה רבה למי שעוזר D:
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
ריציתי לשאול בקשר לגופי קירור ומארז אני רוצה לקנות מחשב אם הליבה הזו Athlon 64 X2 3800 Dual Core BOX GA-K8N-SLI Geil DDR 1024Mb 400MHz CL2.5 x2 680 GIGABYTE 6600GT 256MB PCI-E בשביל גופי קירור חשבתי לשים את BIG TYPHOON אבל אולי צריך במערכת קירור כולשהי אם עובדים בתלת מימד בעיקר בזמני רינדור המחשב שלי כרגע מתחמם בטירוף ואני משאיר אותו פתוח עם מאוורר ענק עליו אז בכול מקרה במה כדאי לארוז ואיך לקרר תודה
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2.8MHZ 478 והוא על 44-48 מעלות במנוחה ובלחץ 52-60 שמתי משחה טרמית לפני חודש+- עזר קצט ועכשיו אני חייב לעשות משהו! התקציב הוא מקסי מקסי מקסי 170 שח(אני לא בטוח שאני יעמוד גם נזה) אני לא יודע אם יש קרור בתקציה הזה אבל..... משהו (אני נמצא עכשיו עם הקרור המקורי שקיבלתי עם המעבד) איך זה ? ARCTIC COOLING Freezer 7 שאלה: האם יכל שהקרור לא מקרר טוב/המעבד חם , נגרם עקב בעית חוסר אויר במארז? יש לי במארז מאורר אחד שמוציא ועוד אחד על הכרטיס מסך(לא מוציא ולא מכניס) אני מתכוון שזה נובע מזה , אל תגידו לי שאני צריך לאוור את המארז (אני יודע )
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח DQ965GF ומעבד E4300 כרטיס מסך X800 וזכרונות KINGSTON רגילים 800מה'ז קודם כל שאלה יותר פשוטה יש ב BIOS משהו שנקרא INTEL MANGMENT INTERFACE !! (משהו כזה) הוא מבקש סיסמה בכדי להיכנס אליו ... ניסיתי את כל דרכי איפוס הסיסמאות כולל הוצאת בטריה וגמפור הלוח !! לא עובד כל הזמן דורש סיסמה האם שמה יש את האפשרויות של OC ?? עכשיו אם ישנה בלוח אפשרות OC .. יש לי AC FREEZER 7 כמה רחוק אני יכול להגיע עם המערכת שתעבוד יציב ויש לי מארז של צ'יפטיק מקורר היטב היטב !!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי על מנת לשמור לעליו קריר (גם כשאני מבצע OC ) כרגע במצב IDLE עם קירור סטוק במהירות סטוק + כנף שאחת שבורה למאורר שלו - 60 מעלות חשבתי על ה AC S1 אבל אני לא בטוח, אני מחפש את הקירור הטוב ביותר במחיר הזה אני מבקש - לא להמליץ לי על לקנות כרטיס חדש אין כסף לזה!
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול ישבתי עד 11 בלילה וניקיתי את כל המארז, חלקים, לוח אם. בקיצור ה-כ-ל! עשיתי את הניקיון של החיים. אתם לא יודעים כמה אבק התחבא לו במחשב. קיצור היום הרכבתי הכל והפעם הייתי חכם ושמתי את המחשב על השולחן ולא על הריצפה. הדלקתי אותו לאיזה שעה ואח"כ נכנסתי לביוס וגיליתי שטמפרטורת המעבד עומדת על: 67 מעלות צלזיוס!!! 8 מעלות פחות לפני הניקוי!!! קיצור יצאתי מרוצה מאוד למרות שהטמפרטורה עדיין גבוהה אבל זה כבר לפעם אחרת כל מי שרוצה טיפים או עזרה בניקוי המארז מוזמן לפנות אליי כאן בת'רד. אה ושכחתי להגיד שגם סידרתי כבלים =] יום טוב לכולם עריכה: בנימה זו אבקש המלצה לקירור אוויר למעבד. תודה מראש לכל העוזרים/ות...
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מצאתי באתרים רבים מדריכים שמסבירים בדיוק איך לעשות טוויקינג לCPU, איך להרכיב מאווררים חדשים וכו' וכו'. הבעיה היא שכשהם הגיעו לקטע של האוברקלוק עצמו, הם סיכמו אותו בכמה משפטים- שינוי מהירות בFSB ובBIOS וגם הוסיפו ADVANCED OPTIONS. לי אין מושג מהם כל המושגים האלו ואיך אפשר בעזרתם לעשות אוברקלוק לCPU. לכן, האם מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריכים אשר מסבירים מ-א' עד ת' את תהליך האוברקלוק של הCPU. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מישהו נתקל במוצר הזה בארץ: http://www.ionicproturbo.com ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי או לתת לינק למקום שמסביר טוב, איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס מסך R9800 NON PRO ?? לכו ללינק ותבינו עד כמה זה חוסך וטוב: http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=03vga00r9800000gigacuber98000000105 אבל איך עושים את זה? (אני די מתחיל בOC במיוחד של כרטיסי מסך) ???
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מIQPC בלבד. http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=445 100 ש"ח לשני המאווררים ביחד. חשבתי על ZALMAN 120mm : ZM-F3 שניים כאלו ב100. חבל שאין CoolerMaster.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המליצו לי על הסגול שבנועה,חיפשתי צבע אחר מצאתי בsky,עכשיו יש לי שאלה. יש הבדל בינהם? כי אני רוצה תירוק והמליצו לי על הסגול,תגידו לי על כל הבדל חוץ מהצבע תודה. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1928~18~0.htm http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6082
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מי יותר טוב? מי יקרר לי יותר טוב את הAXP 2500+ מתוכנן אוברקלוק ללפחות 2100MHZ האם זה יספיק ? וכמה זמן יקח לזיגזג להזמין את זה בערך? מכוון שעיקוב המשלוח של PCH לא מתקבל על הדעת... חבר שלי או כמו שמו בפורום Matanyaniv הזמין לפני 20יום מחשב שלם מPCH , על המפרט חרשנו כמה פעמים , ההזמנה יצאה והיום עדיין אין להם את הVolcano 11+ שני מאורר UV ואת הספק המיוחל של TT שעליו אני הכי חושב כי הספק הזה ממש משתלם ! את זה הצעתי לו להחליף בזיגזג ולקנות שם אחד משני הקירורים הללו , ומאורר UV CTODE וספק 360W של TT גם כן , שם יוצא יותר זול וחוץ מהקירור למעבד הכל נמצא בחנות , PCH הם פשוט אנשים מניאקים ומעצבנים מכוון שבחוזה כתוב שהם מתחייבים לספק את המחשב בלא יותר מ10ימי עבודה... אבל הפלא ופלא! א…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם צריך להוסיף קירור כדי לעשות אוברקלוקינג עד לרמה של ti-4600 (שימו לב כי אני מדבר על ה-128mb SE) ? ? ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע ??? אני לא מתכוון לתוצאות מקסימיליות...
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום..אני מתלבט בין שני קירורים למעבד 1) Evercool Buffalo 2) ARTICT COOLING 7 FREEZER PRO אני יודע שהרוב ימליצו על הפריזר,אבל פשוט בחנות שאני קונה הEvercool Buffalo עולה 70 שקל והפריזר עולה כמעט פי 2...אז רציתי לדעת איך הEvercool Buffalo? מה שחשוב לי קודם כל זה השקט,בלי קירור וכאלה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 3 פינים שמתחבר לAUX1 בלוח אם. הוא מסתובב על מקס מהירות (3000RPM) ועושה מלא רעש(גם רוח...(- האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו דרך SPEEDFAN? ביצעתי חיפוש בפורום ולא מצאתי...אודה על תגובתכם!
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, קודם כל. מקווה שהגעתי למקום הנכון לשאול לגבי טמפרטורת המעבד שלי Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5750, 2000 MHz (12 x 167) מחשב חדש שנקנה לפני שבוע...האם זה סביר 50 מעלות צלזיוס מינימום (מטפס לעיתים גם עד 60) בעת חצי מנוחה (מס' תוכנות פועלות ברקע אבל לא משחקים או משהו כזה)? אנא הסירו דאגה מליבי... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי מעבד 800 מגהרץ, ולוח תומך 1333 שקניתי בגלל הישן הענתיקה שהתקלקל :-\ אני רוצה לקנות קירור משהו נחמד כדי לעשות אוברקלוק, אמרו לי שאני יכול לעבוד על באס 1333... זה נכון? איזה קירור צריך? תודה רבה לעוזרים ויום טוב מוראל.
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי בעיה בOC שאני מעלה את המהירויות מעל ל 445 בליבה ו 544 בזיכרון אני מתחיל ליראות ארטיפקטים בתוכנה במישחקים לא יש מצב שהיא מזייפת?!(ATI TOOL 0.24 BETA 7) הטמפ' במקס מאמץ בליבה 55 בזיכרון 50.. יכול להיות ביגלל שהזיכרון חם?או שזה סביר?(50 מעלות) או שזה הגבול של הכרטיס? >: זה התוצאה לבינתיים http://service.futuremark.com/compare?3dm05=772405
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כי הביצועים אצלי לא כמו שהם אמורים להיות והAUX על 81.......וגם המעבד על 57 כשהוא נח והלוח על 38
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היום לסוקט 478 אין מבחר כזה גדול של סינקים יש את הסינק ה"חכם" שסיקרתם עם ה PCI וכל זה יש את הספארק 7+ שהוא בין האופציות היחידות הנורמליות שיש אצל זיגזג ויש את ה SP94 שהוא החלום של כל אוברקלוקר וכולם סוגדים לו.. אבל עדיין נשאלת השאלה מה בעצם ההבדל בשטח בין שתי הסינקים הנ"ל ראיתי שאתם מצליחים להשיג "תרומות" מחנויות, סינקים לבדיקה אם לא קיימת השוואה כזאת כבר (ולצערי לא ראיתי..) האם יש אפשרות שאתם תארגנו? מקווה שזה לא קצת חוצפה מצידי תודה.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד athlon 64 3000+venice ואני מעוניין לעשות לו oc, המאוורר הוא tr2 של Tt. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא בערך 30. האם עם המאוור שיש לי oc אפשרי? ואם כן, איך אני עושה oc? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני לא יכול לעבור את ה 2400MHZ כל פיפס למעלה כבר לא יציב .....הכל קורס בתוכנות הניטור (מעבד 3200) כרגע זה על HT X 4 X10 166 (מהירות זכרונות..לא מחזיק לי על 200 כפול 10 אז נאלצתי להוריד ל 166) 240 זכרונות : 7-3-3-3 כל זה רק נותן לי את ה 2400 עכשיו הבנתי שבשביל להמשיך הלאה אני חייב להוריד את הזכרונות כבר מ166 ל 133 !! שזה אומר בעצם במילים אחרות לרדת לזכרון מאוד איטי DDR 2100 מזה אומר לי בעצם ? אני מאפשר את המשך התהליך של האובר אבל פוגע מאוד במהירות הזכרון לא? בתור גיימר זה דיי חשוב לי שהזכרון יהיה גם מהיר בקיצור ולעניין יש טעם להוריד ל 133 ולהמשיך הלאה ? תהיה פגיעה במהירות הזכרונות ? (נשאיר כרגע את מהירות המעבד בצד) ... ? ??? :
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לפי ניחוש שלי, הרי שגוף הקירור למעבד הגראפי שונה כאשר היצרנית של הכרטיס היא שונה, למרות שהמעבד שייך ל-ATI או NVIDIA. המעבדים השונים, מצד שני, מתאימים יותר או פחות ל-OC, לפי הדגם. ובכן - האם הביצועים של כרטיסים של חברות שונות שונים למרות שהמעבדים הם דומים? אם אני עושה OC לכרטיס מסך של חברה המאפשרת זאת אבל שורף את המעבד - האם שרפתי גם את האחריות? האם OC סולידי הוא בטוח מספיק ומשתלם? בנוסף שאלה כללית - אם אני קונה מערכת מחשב חזקה מבחינת השילוש הקדוש: מעבד - לוח אם - זכרונות... כמה זה יכול לאפשר לי להתפשר על כרטיס מסך? אני מעוניין לקנות מערכת מאוד חזקה ולהוסיף עד 1000 ש"ח לכרטיס מסך כדי לשחק גם משחקים למרות שלא לשם כך מיועד המחשב. אני ארכוש קונרו עם לוח אם מתקדם ל-OC, והשאלה …
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קירור של TT לזיכרון שווה משהו :s05: מודה מראש http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=553
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בפורום הזה ומדי פעם שמעתי בכל מני מקומותאת המילה אוברקלוק ואני לא יודע מה זה... אז מה זה לעזאזל?