אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בקיצור סיפור ארוך בקצרה התחלתי להתווכח עם אחד מחברי הפורום (מטעמי נוחיות לא אזכיר את שמו) על בקרי מאווררים הבחור טען כי Thermaltake A1873 4channel VR http://www.thermaltake.com/product/DCfan/VR/35drivebay/a1873/a1873.asp טוב יותר מ Rheobus sunbeam http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Rheobus/Rheobus.htm למי שלא יודע לקרוא הסאןביים אוכל 20W לערוץ!!! והוא הריאו הכי חזק שאי פעם יוצר כלומר הוא יכול להחזיק מארז שלם על ערוץ בודד אבל בקיצור אני רוצה לשמוע בעד ונגד מי יותר טוב.... Thermaltake או sunbeam אני רוצה להוכיח לבן אדם טענה אתם לא יודעים כמה צחקתי כשהוא אמר את זה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי נמאס לי ונמאס לי מהרעש הנוראי של הקירור סטוק שכרגע בזמן עבודה שוטפת ורגילה נמצא בכ 62 מעלות בממוצע והמארז עוד פתוח! זה כבר הפך למטרד , אני חושב שגם הכ. מסך שלי זקוק למשהו בקיצור אני רוצה שקט ועוד פעם שקט מן המחשב וכמובן שאוכל לעשות לו OC קטן בעתיד המעבד כמובן מסוג אינטל סוקט 775 ואציין שהתקציב שלי מאוד מוגבל ועדיף כמה שפחות כלומר נותן התמורה הטובה ביותר
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לפי המפרט ב-OC.(כרטיס המסך) הרצתי את ATITOOL והיא רצה..ורצה..ורצה..רציתי שתמצא לי מה תדר הזכרונות הכי גבוה שאני אוכל. היא לא מפסיקה.. מה שאני לא מבין זה מה חישוב המהירויות ליבה וזיכרון.ע"פ ה-OC שלי אני בכלל לא במהירויות האלו,למה רשום שהזכרונות הם 621? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הגיע החורך המעבד יורד ב 10 מעלות אז כמינהגי אני עושה OC חמוד על קירור סטוק. הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי שלושה סוגי זיברונות במחשב אחד PC100 אחד PC125 ואחד PC133 אבל יש לי בעיה כולם על 83 מגה הרץ התיזמונים הם 2.0.2.2.5 ואני לא מצליח להעלות אותם. יש למישהו רעיון מה לעשות?? איך להמהיר את הזיכרונות??
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג מולד שמח! ספק הכוח מחובר אצלי ללוח אם nForce4 GA k8n. ה cpu מראה צניחה במתח כשה c'n'c בפעולה. הספק לעומת זאת, לא נהיה שקט. הספק לא אמור לרדת בהספק ב idle? אולי הוא פשוט לא מחובר כמו שצריך, או לא מקונפג להחליש את המאוורר שלו כשאין צורך? איך זה הולך בספקים? הם עובדים לפי הצורך, או כל הזמן בפול גאז? הוא פשוט רועש מאד ומעצבן אותי. כתוב עליו silent אבל הוא לא... http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TT-W0049&cart=11359775802930924〈=heb תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
-
לאחרונה קיבלתי בחזרה את המחשב הישן שלי, לאחר שאח שלי השתמש בו בשנה האחרונה. כשקיבלתי אותו, ניסיתי להפעיל אותו, ומאחר שה-Windows לא עלה, נכנסתי לביוס והופתעתי לגלות כי המעבד עובד בחום של 91 מעלות. כשפתחתי את המחשב הופתעתי עוד יותר לגלות כי אין מאוורר למעבד. לכן, יש לי כמה שאלות: 1. האם המעבד נפגע מהעבודה בחום גבוה כל כך? 2. איזה מאוורר כדאי לי לקנות למעבד AMD Athlon 1333Mhz Socket A (יצא קצת לפני שהתחילו עם ה- Athlon XP)? (אין צורך במאוורר יקר, שכן המחשב מוסב לשימוש משרדי, שלא יאמץ את המעבד). 3. אודה לכם אם מישהו יוכל להדריך אותי או להפנות אותי למקום שידריך אותי כיצד להרכיב מאוורר למעבד.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אתמול קניתי את הגוף הקירור, הרכבתי ללא כך בעיה מיוחדת חיברתי למחשב והפסיק לעבוד. עכשיו, כשאני מחבר למסך מחשב לא רואים כלום אבל דרך הכרטיס מסך שעל הלוח כן רואים. זה 1. 2. אם אני מחבר דרך הטלויזיה, אני לא רואה...אבל הכרטיס נותן לי מתח כלומר אני רואה שיש תגובה.. 3. אני חסר אונים..יהיה נחמד אם מישהו יעזור לי.. תודה לכם אתם נהדרים.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היה לי אשכול קודם שבו הייתה לי בעיה והסדרתי היה לי בעיה בSLI http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315649.0 עכשיו כרגע אני רוצה לעשות OC חזק יציב לעשות רציפה של 24\7 אם אפשר עזרה ואני לא מצליח לעשות את הזכרונות שיעבדו 1:1 לוח GIGABYTE X38 DQ6 מעבד Q6600 G0 ספק כוח 850 ANTEC גרסת ביוס F7 הכי חדשה טמפרטורה 22 מעלות כי יש לי THERMALIGHT ULTRA 120 יש לי 4 סטיקים של זכרונות OCZ REAPER 800MHZ CL3 התחלתי עם אלו עשיתי את ההגדרות האלו Advanced Bios Features CPU Multi-Threading: Enabled Limit CPUID Max to 3: Disabled No-Execute Memory Protect: Disabled CPU Enhanced Halt(CIE): Disabled CPU Thermal Monitor 2 : Disabled CPU EIST Function: Disabled Virtuaalization Technology: …
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת אם אני באוברקלוק ואני יושב על המחשב כמה שעות בלי לשחק ,רצוי לבטל אותו ולהחזיר לסטוק?? :s05: ואם כן אז למה? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איזה קרור לכרטיס מסך יותר שקט? מה שאכפת לי זה רק הרעש, אני צריך מאוור כמה שיותר שקט לכרטיס מסך 1950PRO בתקציב של 120 שקלים, אז איזה יותר שקט, ואם יש משהו יותר שקט מאילו תציעו(בתקציב של 120שקל)
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מאורר שאיבה ופליטה למארז החדש. חשוב לי שיהיה שקט אך עדיין יציג ביצועי CFM טובים. העלות עד 180 שקל. האם כדאי להשקיע ב-NOCTUA או ב-SilentX? (כל מאורר בסביבות 100 שקל) תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום..אני מתלבט בין שני קירורים למעבד 1) Evercool Buffalo 2) ARTICT COOLING 7 FREEZER PRO אני יודע שהרוב ימליצו על הפריזר,אבל פשוט בחנות שאני קונה הEvercool Buffalo עולה 70 שקל והפריזר עולה כמעט פי 2...אז רציתי לדעת איך הEvercool Buffalo? מה שחשוב לי קודם כל זה השקט,בלי קירור וכאלה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום אני צריך מאוורר למעבד q9450 ללא oc אולי קטן לא יודע עוד ואני לא יודע מה לקחת יש לי בנתיים 2 Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support או Thermaltake Big Typhoon VX אני מעדיף את ה tt בגלל הווסת מהירות...
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא רואה אותה מופיעה ב EVEREST ב RIVATUNER גם אין לי בכלל אפשרויות, כאילו לא התקנתי דרייבר. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של ATI... מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
**כותרת** למעבד אני משתמש בתוכנה RealTemp, האם היא תוכנה טובה? מפרט בצד ימין למי שלא שם לב.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
התחלתי לעשות אובקלוק למעבד שבכותרת על לוח 945p-s3 ה cpu host frequency היה על 266 בהתחלה והתדר של הזיכרון היה 667 כיוונתי את ה system memory multuplier ל 2 ולאחר מכן העלתי את fsb מ266 ל 296 אבל עם זאת הזכרונות ירדו לי מ667 ל 592 ... זה בסדר? והאם אני יכול להמשיך ולעהלות קצת לפחות עד ל fsb 320 .... אני מצרף תמונה מה cpuz נ.ב בוא נגיד וסיימתי את האוברלקוק ואני לא מעוניין להמשיך .. אז אני צריך להחזיר את ההגדרות של הביוס למה שהם היו קודם , אני מתכוון להגדרות של ה cie , eist וכל הדברים האלה שביטלתי ... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הבנתי שיש את העיניין הזה של הקריאה הדיגיטלית במעבדים החדשים, בכל מקרה איזה קריאת טמפרטורה חשובה מבחינתי? מה גם שהגדרתי בביוס שהביוס יודיע ב60 מעלות, וכשOCCT עבר את ה 60 הביוס עדיין לא הודיע דבר.(OCCT כן...). מעבד קרור סטוק e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l ביוס מעודכן ההגדרות שהגדרתי בביוס: (2.1)ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.0 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני הולך לקרר מעבד q9450 ולעשות לו OC די חזק, אני קונה BigWater 735 כדי לקרר את המעבד בלבד. זה יחזיק טוב? אני יוכל לעשות OC חזק? מארז Tempest ולוח אם GA-X48-DQ6
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היום בבוקר בלי שום סיבה מיוחדת הלוח אם איפס לי את המעבד מי 3.1 בחזרה ל 1.8. עבדתי שבוע ככה על OC של 3.1 עם ה E4300 בלי בעיות. מישהו יודע מה לעזאזאל הסיבה, שהתאפס לי האוברקלוק? זה המפרט שלי: GEFORCE 8800GTS 640MB 2GB G.SKIL HK GIGABYTE P35-DS3R E4300 תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
השאלה שלי היא - יש שלושה מחשבים עם חומרה זהה חוץ מהמעבד:מחשב אחד עם 4400 אחד עם 6300 ואחד עם 6750. לכל המחשבים אנחנו עושים OC יציב ל3000MHZ. האם כל המחשבים יתנו את אותם הביצועים? האם יש משהו במעבדים מעבר לMHZ שישפיע על הביצועים?(אני מדבר על הC2D). *אני רוצה שוב להזכיר - החומרה שלהם חוץ מהמעבד עצמו זהה לחלוטין! *
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום : קיבלתי את המחשב, התקנתי מערכת XP Pro והדרייברים הנחוצים (עוד לא עדכנתי של כ. מסך) וכעת אני מבולבל נורא. המפרט: Q6600 G0 > קירור לבחור הזה: TT BigTyphoon Gigabyte GA P35 DS3L ספק HX520 מארז Antec 900 זיכרונות שאמורים להיות הזיכרונות האלו: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=4314 Albatrob 8800GTS 320MB והשאר לא מענין. ביקשתי מהחחנות לעשות לי OC ונאמר לי שנעשה OC למעבד לתדר של 3Ghz ובין דפי הקבלה יש משהו כזה: נתוני OC מעבד 9X335 מתח V1.325 זיכרון 2.4X335 PCI-E 100 נתחיל בזיכרונות. כמו שציינתי אני אמור לקבל זיכרונות של Corsair DDR2 800Mhz 1GB X 2. אבל התמונות להלן לא בידיוק מראות את זה לדעתי. לא רוצה סתם להעמיס על ה…
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אם משהו מוכן לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-