עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Vatos-Locos,

כידוע בPCB של רוב דגמי NF4 LANPARTY, הצ'יפסט יושב ישר מתחת לכרטיס מסך (אצלי הכרטיס מסך יושב על הסלוט הזה, לא ניתן להוריד אותו ל PCIE התחתון). השאלה שלי היא, איזה קירור טוב יכול להכנס שם, בלי צורך בניסורים. תודה. תמונות להמחשה (סתם כי משעמם לי):

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by timac,

מחפש קירור לכרטיס מסך ג'יפורס 6800 128 מגה.. הנה הכרטיס: מחיר 150-200 שקל שיהיה מתאים לכרטיס.. תודה מראש..!!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  3. Started by דובי770,

היי! יש לי בבית 2 מחשבים עם פנטיום 4 וחלקיהם, אני מעוניין לעשות אובר קלוק למעבדים ולהתעלל בהם קצת, כדי ללמוד את נושא האוברקלוק עליהם בצורה מעשית ולא להרוס את המחשבים האחרים. אני ישמח להמלצה לקירור לסוקט הזה, משהו קצת יותר טוב מקירור הסטוק ה"יעיל" שלהם. ושהקירור יהיה טוב גם לסוקט 775. התקציב: עד 300 תודה, דובי

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  4. היי יש לי כרגע קירור אויר - IFX14 והוא נחמד והכל אבל אני רוצה משהו חזק בהרבה יותר. לא צריך משהו שיקרר את כל המחשב, לא מעניין אותי כרטיסי המסך וכו' אלא רק שיקרר את המעבד. משהו נחמד, שמצידי יהיה כמו יחידה חיצונית, שפשוט יתחבר אל המעבד וממש "יקפיא" אותו מה יש לכם להציע לי? בתודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הכרטיס הנ"ל שנראה כך: הועבר למחשב חדש שבניתי, ויושב בתוך מארז P183. למרות שהמארז אמור להיות שקט, יש רעש חזק למד שנגרם מהאוויר שהמאוורר דוחף (במנוחה). יש לי אפילו את הרושם שהרעש חזק יותר ממה שהיה ב- HEC 6A. אשמח להמלצות לקירור שקט שיעשה את העבודה בכרטיס הספציפי. 150 ש"ח מאמין שיספיקו, מוכן לחרוג במעט. (במחיר גבוה יותר כבר משתלם לי למכור את הכרטיס ולקנות אחד חזק יותר).

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by tom123,

הממ עד 200 שח אלא אם כן יש משהו ממש טוב מעל הכרטיס הוא של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  7. יש לי מעבד AMD Athlon 64 bit socket 745 אני צריך קירור שיהיה שקט, טוב ולא יקר במיוחד ( אין בעיה של כסף אבל לא משהו יקר מאוד ) וגם אני צריך מארז מידי טאוור חדש שיהיה יפה, שהאיוורור בו יהיה מאוד טוב ( זה הכי חשוב לי ) וגם שלא יהיה יקר יותר מדי תודה

• 9 תגובות
    • 569 צפיות
  8. יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.00GHz וכרטיס מסך 256MB NVIDIA GeForce FX 5700LE ואני מחפש קירור טוב לשניהם. קירור הסטוק למעבד רועש נורא ולא עוזר במיוחד (55 ללא שום מאמץ) והקירור של הכרטיס מסך מעפן - אחרי 10 דקות בגי טי אי הוא נתקע.... תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  9. היי אני מחפש קירור טוב למעבד לATHLON 3800+ dual core 939 כיוון שקניתי אותו בגרסת TRAY... מחפש משהו לא יקר וטוב... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 466 צפיות
  10. טוף...אין לי מה להוסיף כאן, שאלתי הכל בנושא ובתיאור ;D 170 זה כבר אחרי מתיחת תקציב... המון תודה בכולואופן

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nanus,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן בבית של amd athlon xp 2100+ Socket A עכשיו יש לו את הוולקנו 7+ הישן והמרעיש הבעיה שהוא עובד כבר 4 שנים רצוף וכנראה בקרוב הוא הולך להחזיר את נשמתו ולכן אני מעונין לדעת האם יש היום בשוק פתרון שקט ויעיל לקרור על מעבד כמו שלי או שכבר לא מייצרים קירור לדברים כאלה ? ואם כן אז אני רוצה המלצות המחיר עד 200 שקל בערך

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  12. היי נמאס לי ונמאס לי מהרעש הנוראי של הקירור סטוק שכרגע בזמן עבודה שוטפת ורגילה נמצא בכ 62 מעלות בממוצע והמארז עוד פתוח! זה כבר הפך למטרד , אני חושב שגם הכ. מסך שלי זקוק למשהו בקיצור אני רוצה שקט ועוד פעם שקט מן המחשב וכמובן שאוכל לעשות לו OC קטן בעתיד המעבד כמובן מסוג אינטל סוקט 775 ואציין שהתקציב שלי מאוד מוגבל ועדיף כמה שפחות כלומר נותן התמורה הטובה ביותר

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by mrbig,

חשבתי על סילנסר -אבל מצאתי רק לגירסת PCI-X מישהו יודע אם זה זהה ?? אולי זה כמו 6600 AGP ?? לא מצאתי -תודה על העזרה!!!

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by RuThLeSs,

יש לי 6600GT של GIGABYTE עם חיבור PCIE שבמאמץ מגיע לסביבות ה-70 מעלות ובמנוחה הוא נמצא על כ-56....(כרגע הוא על OC פצפון של 30 בליבה ו-20 בזכרונות). רציתי לשאול איזה קירור טוב יש לכרטיס הזה, כמה הוא עולה ומה ההרכבה שלו כוללת (צריך להוציא את הקירור הקיים איכשהו? זה מסובך?) תודה

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by bv500,

אני רוצה את הקירור CALIBRE של SPARKLE אבל על כרטיס אחר, אבל הבנתי שהוא לא נמכר לבד, מישהו יכול לחדש לי ולתת מקום שניתן להשיג אותו? תחלופות אחרות?

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  16. שלום. השבוע קניתי A64 3200+ Venice. אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק, השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ. קניתי את הBOX, כך שכרגע אני עובד על סטוק.. על מה אתם ממליצים? חשבתי על הזלמן CNPS7000B-Cu, אבל האמת היא שאני לא הכי מתמצא. אני חושב שאני די מוגבל פה לקירור אויר, סה"כ לא ראיתי פתרונות מים שיצדיקו את מחירם הגבוה, תקנו אותי אם אני טועה. התקציב לקירור הוא בסביבות ה250 ש"ח, עם חריגות לכאן ולכאן. אחרי השקעה של אלפים במערכת החדשה, אני לא אתקמצן על קירור איכותי, אז תרגישו חופשיים. אני מודה לכם מאוד. נדב. אגב, הלוח הוא ה LanParty Ultra-D וזכרונות Twinmos pc3500 BH-5. הכל בסטוק. תודה.

• 12 תגובות
    • 667 צפיות
  17. היי אני מחפש קירור טוב למעבד E8400 שיקרר טוב אחרי הOC... תודה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  18. Started by AvivCh,

http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253 זה הכרטיס הוא במשחב סלוני אם יש קירור מומלץ שיכול להתאים שיהיה שקט יעזור מאוד תודה

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  19. אז כמו שהסברתי בכותרת צריך קירור טוב לכרטיס הנ"ל למטרת OC כמה שיותר גבוה וטמפרטורות נמוכות בקיצור משהו טוב אבל רק קירור אוויר לא מים ולא משנה בכמה הוא יותר זול צריך גם לינק לחנות שמביאה כמה שיותר תשלומים וגם חנות אמינה שלא תיפשות רגל בטעות ואז אין אחריות. תודה לכולם על העזרה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. Started by jepe,

ניסיתי לעשות OC הכי קטן שיש והטמפרטורה של הכרטיס קופצת ל80+ אפילו שניסיתי להגדיל את המהירות של המאוור של הכרטיס זה לא השתנה. איזה קירור מומלץ לכרטיס מהדגם הזה בתקציב של 100 ש"ח +- ? קראתי פה באתר את הבקורת על הקירור הזה http://hwzone.co.il/reviews/accelero/ אבל זה משנת 2006,יש משהו יותר חדש וטוב בשביל הכרטיס שלי?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  21. אני צריך קירור איכותי וקל להרכבה. אני רוצה לעשות OC עצבני לכרטיס.

22. Started by tttrrr888,

שלום אני מחפש קירור טוב למעבד 939 AMD 4800X2 אשמח לקבל כמה מילים על איכות הקירור

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ben N,

כמו שאמרתי בכותרת. המעבד שלי פשוט רותח וזה מציק לי מידי בעין.. לא יכול כבר. במאמץ הוא מגיע כרגע ל: Cpu - 47 Core 1/2 - 56/57 זה גבוה.. גבוה מידי לטעמי.. בעיקרון אני מעוניין בקירור יעיל כמה שאפשר ולא רועש מידי. אין לי בעיה עם רעש בעיקרון, אבל עדיין אני לא מחפש טרקטור לישון איתו בחדר... חח. התקציב שלי הוא עד מקסימום 250 שקל, אלא אם יש משהו משמעותית יותר טוב בחריגה קלה.. עוד פרט חשוב - מארז - Thermaltake Soprano VB1000. חשוב מן הסתם השקירור ייכנס למארז.. תודה לעוזרים!!

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ככה המעבד עשיתי לו OC 3K ואני רוצה להמשיך עם זה עד כמה שאפשר... וכרטיס מסך אצלי רותח מחום במנוחה...60 מעלות אז אני חייב לו קירור... התקציב שלי 500 ש''ח אפשר קצת לחרוג... תודה, רפי.

• 14 תגובות
    • 778 צפיות
  25. יש לי p4 2.4 ghz 800fsb שאני רוצה להאיץ (וקצת האצתי כבר) אני מחפש קירור עצבני אבל עדיין לא קירור מים שיפתור לי את בעיית החימום. כרגע אני עובד ב 45C (עומס מלא) אחרי האצה מ 2.4 ל 2.6 GHZ

• 5 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.