אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק למה זה? תודה ענקית גיל
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה בסגנון שחלק X מהזכרון לא יכול להקרא (can not be read). האוברקלוק הוא למעבד 2.4B ל3.0, באס 668, וזכרון ללא אוברקלוק DDR334, תזמונים של DDR333 בסטוק [2.5-3-3-7]. מישהו יודע מה עלולה להיות הבעיה? הערה: לא עשיתי פרים 95 בלי אוברקלוק. תודה. עדכון: בגלל שחששתי שזה הזכרון, עשיתי בדיקת זכרון עם Memtest86 3.1, הבדיקה הסתיימה בהצלחה.
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אשמח לכל עצה שתנתן. בינתיים חשבתי על הגוף של זלמן. כמו-כן, במקרה שאני קונה את זה של זלמן רציתי לדעת מה ההבדל בין זה שעשוי נחושת לבין המשולב נחושת ואלומיניום. המעבד הוא 2.4 ואני מתכוון להמהיר אותו לפחות ל-3.2 (הגעתי כבר ל-3.1 עם קירור סטנדרטי). יש לי מארז של פול טאוור של קומפיוקייס עם שני מאווררי 120 מ"מ. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך זה בדיוק מתחבר ללוח עם המאוורר של המעבד ושאר המאווררים במארז? מידע נוסף: PST: PWM amplifier integrated on motor circuit 4 pin plug for receiving power and PWM signal from motherboard 4 pin socket for CPU cooler or second fan 3 pin plug to send fan RPM signal to motherboard תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום.. אני הולך לרכוש את המעבד הנ"ל.. ולוח ASUS Striker II NSE שהבנתי שהוא מצויין לאוברקלוק.. הקירור הוא Thermalright Ultra-120 eXtreme , האם אני יוכל להגיע ל3.2 בלי הרבה מאמץ?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איך אני יודע אם פתחתי את הצינורות או לא? איפה כתוב את מספר הצינורות? תודה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי כרגע amd axp 1800 palomino ו gigabyte 7vrxp ... עכשיו תהיתי לגבי יכולות הOC של הלוח אם ושל המעבד... אם נגיד אני אחליף למארז ENERMAX עם ספק 350W של אותה חברה ואני אחליף את הHSF של המעבד לvolcano 7 או משהו, האם אני אהיה מסוגל להעלות את הבאס של הלוח ל166? :
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1.7 גיגהרץ סוקט 423 עכשיו שברתי בטעות את התפסניות של המאוורר של המעבד אהמ שמעתי שזה קורה לפעמים, עכשיו איפה אני משיג תפסניות עם או בלי מאוורר תואם לסוקט 423? וכמה מאווררים צריך בשביל לשמור על טמפטורה מינימלית של המחשב? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הי, התקנתי את Speedfan עכשיו. יש לי לוח Asus P4P800SE. אני מנסה לשחק עם מהירות המאווררים. על המאוורר של ה-CPU אני מצליח לשלוט (הצלחתי לכבות אותו (לכמה שניות..) דרך התוכנה). אבל על המאוורר של המארז אני לא מצליח לשלוט. הוא מחובר ללוח, ויש דיווח לגבי המהירות שלי, אך כשאני מוריד את ה-V שלו ל-0 הוא עדיין ממשיך להסתובב. מה אפשר לעשות? תודה מוטי
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב, כחלק מהמפרט שבנו לי פה הציעו לי להוסיף 2 מאוררי 120mm למארז. המחיר לא גבוהה, אז הוספתי. עכשיו, בשביל להכניס את המאורר כמו שצריך חייבים לחורר את המארז? S: ואם לא, אז איך בידיוק מכניסים את זה כמו שצריך? (עברתי על המדריכים, כולם כוללים חורים, ואין לי ממש איך לחורר מארזים :ם) יש סיכוי שכחלק מהרכבת המחשב החברה תתקין גם את המאוררים הנוספים? גיא.
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קצת היסטוריה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451223.0 . אז החלטתי לקנות קירור חדש - arctic cooling accelerator l2 pro. המאוורר הישן שבא עם הכרטיס עבד על 12V, ובמאורר החדש יש 2 חיבורים אחד עם 3 פינים ושני עם 4 פינים. וחיבור לספק שמתפצל ל 07V ול 12V. זו הפעם הראשונה שאני נוגע במחשב לרמה הזאת, אבל אני די בטוח שמספיק ה-12V. תמונות מצורפות: http://img22.imageshack.us/gal.php?g=1207ah.jpg עריכה: "לקחתי סיכון" וחיברתי כפי שחשבתי מלכתחילה. הבדל עצום של 18 מעלות (במנוחה) בין הקירור הישן לחדש!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי גיפורס 2, ישן, שמתי לו קירור, ועשיתי OC, עכשיו הכל עבד מעולה, ואני לא חושב שהכרטיס התחמם יותר מידי, נגעתי בו, ואין מצב שזה יותר מ40 מעלות. אחרי כמה זמן, משו כמו שבוע, התחילו להופיע בעיות גרפיות קטנות במשחק עם גרפיקה לא רצינית, אולי דווקא כן רצינית בישביל כרטיס כזה, רגנרוק אונלין, אבל התעלמתי מהם כמה זמן ואז הורדתי את האוברקלוק לאוברקלוק נמוך יותר. הבעיות נמשכו, ואף החמירו, כעת עברתי למשחק כבד יותר גרפית, סילקרואוד, גרפיקה כמו בליונאייג', בהתחלה עבד, ואז התחילו ממש להיות תקיעות בגרפיקה, הכל מחליף צבעים, חלקיי מסך הופכים לצבעוניים, בכל אופן, הכל השתגע, וכל מיני ריצודים. אז בפאורסטריפ, תוכנה לאוברקלוק, לקחתי ואפילו הורדתי את הביצועיים, מתחת לפס הירוק, זאת אומ…
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב פנטיום 4 שדי עושה את העבודה. הוא נמצא כרגע במארז חדש עם דיסק חדש וצורב חדש. הצלחתי לשדרג את הזיכרון ל-2GB ללא הוצאה כספית כלל. הבעיה היא המאוורר של המעבד (יחד עם צלעות הקירור) - הם ממש חרא. יש לי את לוח האם הזה: asrock p4i65g 478 http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=p4i65&Cat2Cat1ID=5069&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני רוצה לקנות מערכת קירור חדשה למעבד ולא יודע איזה בדיוק יתאים. חשבו לי שהוא יהיה שקט. תודה מראש, אמיר[br]פורסם בתאריך: 31.01.2009 בשעה 13:37:49 זה יכול להתאים?http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1860
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 ללא אוברקלוקינג,טמפרטורת המחשה במצב רגיל היא:42 מעלות בערך, בעת הפעלת תוכנות ,גלישה,ולמשל שאני ממיר בנרו ל- VCD לפני הצריבה אז הטמרטורה מגיעה ל-56-עד 58 מעלות.. האם זו טמפרטורה נורמלית? (לפי תוכנת SPEEDFAN)(יש לי רק שני מאווררים),שאלתי היא כזאת: יש לי מיזוג מיני מרכזי בבית,מה דעתכם שאקח צינור פשוט וקטן בקוטר נניח 1 ס"מ מתריס המזגן לאיזור (לא לתוך) המארז מאוחורי המארז,והאויר הקר של המזגן פשוט יקרר את כל המארז וכך יורד את הטמפרטורות מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא MSI RC410M (MS-7173) והוא לא נותן לי לעשות OC למעבד יש לי מעבד Intel 524 3.06Ghz HT והוא כל כך חלש אני מת לעשות לו OC אפילו קניתי קירור חדש למעבד... :-\ שם הקירור: DI5-9JD3A-99 של CoolerMaster שאר המערכת 1GB+512MB DDR2-533\667 Sapphire X1950 Pro 512MB GDDR3
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי מחשב חדש אתמול המפרט בצד מחשבבב מעולהההה באמת טוב אז ככה לשאלות 1.יש לי i7 והטמפרטורה במנוחה היא 45-48 ובמשחק היא 55+- 2.יש תוכנה אחרת חוץ מהדריבר של ati שיכול לשלוט לי אוטמטי במאורר כי הוא גרוע 3.בכרטיס ב מנוחה שהוא על 40% מאורר הוא על 42 ובמשחק 53 +- 4.יש תוכנה שיכולה לשלוט במאוררים של המארז כולם מחוברים ללוח אם ושאני משתמש בתוכנה של asus במקום לעלות את המהירות הם מורידים מהירות 5.עם איזה תוכנה אני יכול לבדק את המחשב שלי 6.ושאמרתי מחשק דברתי על crysis אהה ולמה אני לא יכול לבחוק very high תודה רבה עמית
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
קניתי את הפאנל " aerogate2 " ויש לי מספר שאלות : יש בפאנל אפשרות לחבר עד 4 מאווררים שאחד מהם כבר מחובר למאוורר קטן בפאנל, לי במחשב יש את המאוורר של המעבד שאותו אני יחבר ועוד מספר מאווררים במקומות שונים שאחד מהם על הכרטיס מסך (מודינג קטן) ,למאווררים אלה יש רק 2 חוטים שיוצאים מהם ( אדום +שחור ) האם יהיה ניתן "לקרוא " את מהירות המאוורר או רק "לשחק" עם המתח וכך להוריד/להגביר מהירות ? כמו כן איך ניתן לאלתר חיבור בין המאווררים לפאנל ? (המאווררים מחוברים למולקס ולפאנל יש כניסות של 3 פינים) האם ניתן להשתמש בחיבורים של פלופי שיש לי בספק ישן ? ושאלה אחרונה שלא הכי קשורה : כמה משחה טרמית מומלץ למרוח על המעבד ? ( יש לי מזרק עם 1.5cc) תודה מראש אמיר
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן, הגעתי ל360 BUS עם מעבד E6300 ע"י החלפה לזיכרונות OCZ CL4 , הכל טוב ויפה אך אני מנסה כמובן להגיע ליותר (כיוון ה400). בקיצור אני שם את ה PCI-E על AUTO הכל עובד יפה ב360 , כאשר אני נועל את התדר של ה PCI-E ל 100 או 105 או לא משנה למה המחשב מחזיר את הביוס למצב הרגיל (המסך לא נדלק כמה שניות ובקיצור הביוס עושה RECOVERY). אך כשאני שם את ה PCI-E על AUTO באותו התדר המחשב פועל יפה מאוד מעלות סבירות 55 במאמץ 100% נבדק ועבר את כל הבדיקות. כשאני מנסה לשים תדר לדוגמה 370 ועדיין ה PCI-E על AUTO המחשב עושה את אותו ה RECOVERY כמו מהפעם שעברה , ניסיתי לעלות מתחים ל FSB , DIMM , PCI-E , CPU שום דבר לא עוזר . [אפילו עד המקסימום כשהמעבד בכה 60 מעלות ב idle) זה ממש מוזר שכאשר נועלים את הת…
-
- 10 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אם אני מעלה את הfsb ומוריד את התדר של הזכרונות האם זה בסדר להשאיר את הזכרונות על נמוך יותר ממה שהם? למשל הזכרונות שלי הם 800 mhz בשביל לתת fsp של 380 אני צריך שהם יהיו על 700 (לא זוכר בדיוק) זה בסדר להשאיר אותם על נמוך יותר או שעדיף שהם יהיו על המקורי שלהם (800) ואת הfsb נמוך יותר דבר שיגרום לירידה בתדר המעבד אני רוצה להגיע למהירות מעבד גבוה יותר (E6600) ולכמה זה טוב להמהיר את המעבד הזה בטווח בטוח יש לי קירור זלמן לא רוצה להתעסק עם מתחים רק דרך הfsb והמכפלת זכרון
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
האוורסט מראה לי 3 טמפרטורות של המעבד 1. CPU 2. CORE1 3. CORE2 הראשון תמיד יותר נמוך (בערך 20 מעלות) והשני והשלישי בסביבות 23-24 למי מהם אני צריך להתייחס ב OC ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תראו לאן הצליחו להגיע עם הלוח של אינטל http://www.tgdaily.com/content/view/34636/135/
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלד הזה אבל איזה חיבור יש לו? מישהו יודע? עריכה: הלינק לא עובד אבל אלה הלדים היחידים שיש בפנדה.. מי שרוצה שיכנס..
-
- 9 תגובות
- 652 צפיות
-
-
צריך קירור למעבד AM2 לאוברקלוקינג כולל התקנה מחברה טובה עד 400ש"ח
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שאני פותח את מנהל המשימות אז יש שם מין מדד כזה של עד כמה המעבד שלי מתאמץ, אני שם לב שאם אני פותח תוכנה כלשהיא, או אפילו חלון Explorer ה- CPU USAGE קופץ בנייה ל 75-100 ואז תוך שנייה חוזר.... עד עכשיו היה נשמע לי רגיל אבל אצל חבר שלי שיש לו בול אותו מעבד כמו שלי (530J) זה לא קורה, בקתי אצלי גם את הטמפ' וגיליתי שגם הטמפ' קופצות ! אבל רק לשנייה-שתיים... זה נורמלי ?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-