אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני חייב להוסיף לקירור משכה טרמית..... ?????????????????????????????????[ בנתיים אין לי תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום , חבר שלי צריך מאוורר 120 מ"מ שצריך שיהיה לו חיבור ללוח אם על-מנת שהביוס יוכל לנתר את המאוורר. אני לא מבין גדול בחומרה אבל אשמח אם תייעצו לי איזה מאוורר לקנות .
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אני צריך מאוורר למעבד q9450 ללא oc אולי קטן לא יודע עוד ואני לא יודע מה לקחת יש לי בנתיים 2 Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support או Thermaltake Big Typhoon VX אני מעדיף את ה tt בגלל הווסת מהירות...
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי מעבד amd 3800 dual core ומעניין אותי לדעת לגבי קירור שלו..אני מדבר עם משו יחסית פשוט..אם אפשר פחות מ-200 (אם אפשר אז הרבה פחות) לא לOC או משו כזה ככה שלא צריך משו קיצוני. אם זה חשוב אז יש לי מארז SVIKING של ?Thermaltake וספק 425W של HEC
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לוח dfi ultra-d ויש לי כמה בעיות איתו בהתחלה הודעות כחולות בהתקנת ווינדוס החלפתי זיכרונות והבעייה ניפרתה עכשיו לבעייה השניה אני לא מצליח להגיע למהיויות גבוהות כמו כולם פה מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות מה לכוון יש לי מעבד 3000 939 תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי יש לי מאורר שבא עם המעבד (פנטיום 4 אינטל 3 ג'יגה)מהתחלה הוא מרעיש עכשיו אני הולך להכניס אותו לחדר שלי אז החלטתי להחליף אותו ביותר שקט,על איזה מאורר אתם ממליצים לי שיתאים SOKET 775 ובמחיר סביר. תודה שרון
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד אינטל זה המפרט שלי: Intel Pentium4(Northwood) 3.0GHz Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan ASUS P4P800 DELUXE Sumsung 256MB X2 PC3200 400MHz Dual GeIL 256MB X2 PC3200 400MHz Dual ATI Radeon 9500PRO 128MB Arctic-Cooling ATI Silencer 1 Rev 2.0 VGA Cooler WDC 80GB SATA WDC 120GB ATA Raidmax 480W LG Flatron F700P רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC אם כן כמה אני רוצה המלצות על התוכנות, ד"א אני יודע איך עושים OC בביוס של הלוח אם רציתי לדעת אם זה ממולץ. בתודה אילאי
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
בדקתי תמחשב באמצעות S@M במשך כמה שעות בטעינה מלאה של המעבד והזכרונות עבר כמו גדול בדקתי תזכרונות בממ-טסט עברו גם סופר פאי גם על 32 וגם על 16 עבר גם כמה פעמים .בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה ניסיתי כל דרך אפילו להוריד למצב שהמחשב ללא אובר עדיין יש שגיעה זה ממש משגעה אותי
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המאורר על הרדאון 9500 הפסיק לעבוד, הכרטיס עצמו עובד מצויין ואין איתו שום בעיות אבל המאורר לא עובד. בדקתי אם משהו תוקע אותו אבל הכל תקין, החשמל תקין ולא מצאתי בעיה נוספת. מה עוד אפשר לבדוק? בנתיים שמתי מאורר חזק מתחת לכרטיס שידחוף עליו אוויר, אבל זה לא פיתרון שאני אוהב. תודה ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, האם ה גוף קירור הזה Accelero S1 Rev.2 + Turbo Module יכול להתאים לכ. מסך HD4850? ואם לא יש קירור אלטרנטיבי בתקציב 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד E6400 וקירור סטוק חבר שלי מביא לי את אחד משני הקירורים אלו 775 FREEZER-7-PRO Zalman CNPS8000 מה עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
www.glacialtech.com זה למטה באותו עמוד: NorthPole 1000
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי כרגע הוא על 1950 MHZ והיה 1800 רגיל עכשיו כשאני בוד יציבות עם התוכנה זה רושם לי שהכל עבר אבל בזיכרון יש שגיאה מה אפשר לעשות אה עוד משו הFSB שלי היה 166 עכשיו הוא על 186 כמה עוד לדעתם אפשר כי הטמפ עדין בסדר 40C עריכה עשיתי בדיקה עם התוכנה S&M היא טובה?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב, כחלק מהמפרט שבנו לי פה הציעו לי להוסיף 2 מאוררי 120mm למארז. המחיר לא גבוהה, אז הוספתי. עכשיו, בשביל להכניס את המאורר כמו שצריך חייבים לחורר את המארז? S: ואם לא, אז איך בידיוק מכניסים את זה כמו שצריך? (עברתי על המדריכים, כולם כוללים חורים, ואין לי ממש איך לחורר מארזים :ם) יש סיכוי שכחלק מהרכבת המחשב החברה תתקין גם את המאוררים הנוספים? גיא.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 1.7Ghz כאשר אני לא נוגע במחשב הטפ' של המעבר היא 45-47 ושאני משחק הוא מוריד דברים באימיול הטפ' של המעבד היא 65-78.... מה אני צריך לעשות בשביל לקרר או המשעבד??????
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
טוב בקיצור אני רוצה לעשות עובק קלןק למעבד שלי- 2.4C יש לי לוח אם- msi neo2 865 ויש לי זיכרונות- pc3200 512Mb dual עד עכשיו הגעתי איתו ל- (Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (3 x 867 עד כמה אני יכול להמשיך? ומה הדרך הכי טובה לעשות אוברקלוק למעבד(עם יש עוד דרכים)?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי GF4 TI 4200 128 DDR GOLDEN SAMPLE 650XP VIVO GAINWARD האם יש דרך לבדוק באיזה טמפרטורה הכרטיס מסך שלי ? כי אני רוצה לעשות אוברקלוק..
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מהו קירור ה?אוויר ה?חזק ביותר לכרטיסי מסך?? ואני לא מדבר איתכם על רעש. ושיהיה יותר חזק מהקירור שבא עם הGF7800GTX512.
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro מתוצרת Sapphire שהגוף קירור שלו רועד בצורה מטורפת ויוצר רעש חזק מאד, ניסיתי לנקות אותו ולראות אם משהו משוחרר אבל הכל נראה תקין(הגוף מוחזק במקום על ידי שני פינים שיושבים בתוך קפיצים) הקפיצים עצמם גם תקינים, בגלל ששמעתי שיש סוגים מסויימים של כרטיסי מסך שפיתרונות הקירור הרגילים(Vga silencer) לא מתאימים להם בגלל חורים במקום לא מתאים(אני מקווה שההגדרה מדוייקת) קיוויתי שתוכלו להתסכל על הכרטיס שלי ולהציע לי פתרון קירור מתאים בסכום של 150 שקל 200 גג!(סימנתי בחץ את מיקום הפתחים שיש לי והעלתי גם תמונה נקייה) וכמובן אם יש לכם עצות שיעזרו לי להמנע מההוצאה של כסף שאין לי אני ישמח לשמוע תודה מראש נ.ב הכרטיס כבר לא באחריות
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בOC ורוצה להמהיר את המעבד Q6600 לכמה שלא יהיה ואת הזיכרונות שלי מ800 ל1066 של G SKILL עם לוח אם PQ5L-E של אסוס. השאלה שלי היא - האם חייב להעלות מתחים על ההתחלה או שאני יכול להתייצב בתדר מסויים עם הזיכרונות ב1066 ונעילת הPCI E ב100MHZ רק ע"י העלאת FSB? אני פשוט לא רוצה להסתכן עם מתחים וכיוצ'. המפרט המלא בצד, יש לציין שכרגע בIDLE ובPEAK המעבד שלי עומד בין 45 ל50 עם הקירור שבמפרט. עריכה: יש כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386648.0 את אותו הנושא בדיוק, אני מניח שאפשר לנעול (רק מקווה שיתפתח שם קצת...).
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
?? חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי איך אני אוכל לרכוש כמה?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
עכשיו אחרי שהגיע הקיץ [ נזכרתי קצת באיחור ], המחשב שלי התחיל להתחמם ברמות מטורפות, אני עומד עכשיו על 58 מעלות במנוחה לC2D E6300. חשבתי אולי לפתוח את הקירור ולרענן משחה תרמית, אבל יש לי כמה שאלות: - את הקירור תופסים 4 קליפסים לבנים כאלה שחרוט עליהם חץ, בכדי לפתוח את הקירור אני צריך לסובב את הקליפס בכיוון החץ או נגד כיוון החץ? אני עוד לא הבנתי אם החץ אומר לאן פותחים או סוגרים. - אני צריך המלצה לקירור, שלא יעבור את ה-200 שקל כי הרבה כסף אין לי, ואל תביאו לי 210 וכאלה שחורגים אפילו במעט, כי 200 זה המקס', רצוי שיהיה שקט ושיקרר את המחשב בצורה טובה [ לא אכפת לי אם בימי הקיץ הלוהטים הוא יישב על 40 מעלות +-] . - על איזה משחה טרמית הייתם ממליצים לי? אני יודע שיש את הזלמן שקל למ…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע מה לקנות ואיזה חברה.... אחד של 80 ואחד של 90 ושיהיו שקטים (אני חושב)
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 , 3 מגה הרץ Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz עכשיו הוא מגיע ל מעלה 40 מעלות תמיד בקיץ מגיע גם ל 50 ו 60 לא עשיתי למעבד שום המהרה שיהיה יותר חזק יש לי תתוכנה אוורסט ושם יש מקום שרשום את המעבד באורגינל ומה החוזר שלו עכשיו רשום לי שבאורגינל הוא3000 ועכשיו הוא 3042 האם זה לבעיה?? שאני נכנס לסגירת תוכניות אני רואה למטה אחוז שהמעבד עובד יש לי קפיצות רציניות שזה עולה ל 60-90 אחוז בלי שכלום פתוח האם זה בעיה במעבד? תודה לעוזרים אם זה לא מתאים לפה תעבירו כי לא ידעתי לאן זה מתאים
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-