אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אז ככה בזמן מנוחה לפי EVEREST ליבת הכרטיס ב-57-59 מעלות, הזיכרונות ב- 67-70 מעלות, עכשיו בזמן מאמץ (עם משחק כמו SUPREME COMMNADER) הטמפ' קופצות: ליבה 87-90 מעלות וזיכרונות גם כן 87-90 מעלות שוב לפי EVERST, אני חייב לציין כי גם המעבד לא מראה טמפ' טובות מאחר ובזמן מנוחה הוא על 37-39 מעלות ובמאמץ על 44-47 מעלות שוב ע"י EVERST (בהתקנת המעבד השתמשתי ב-AS5), עוד דבר שמציק לי (מקניית המפרט שיש לי) הוא שלפי uGuru מאווררי המארז עובדים על 460-960 RPM (יכול להיות שישנה תוכנה לשליטה בהם?), האם זה מצב תקין?! לפרטים על האוורור שיש לי אז מדובר במפרט שלי.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קניתי היום משחה טרמית של artic 5 אחרי מריחה הטמפ צנחה בכ10 מעלות ניסתי לעשות OC ב370X9 במתח 4.125 בביוס המחשב יציב מריץ אפילו את TAT כשאני מעלה ל400 וגם ל380 הבהרצה של ORTHOS אחרי כמה שניות מתקבל מסך כחול ניסיתי לעלות מתחים אפילו ל1.55V לא עזר ? תופעה נוספת ניסיתי להוריד מכפלה ולעתות מעל 400 MHZ הביוס פשוט לא מקבל מכבה את המחשב ומעלה אחר כ10 שניות שוב בתדר הרגיל ניסיתי לשנות תזמונים של זיכרון לעלות מתחים לזיכרונות וללוח שום דבר לא עוזר איך אפשר לדעת אם הבעיה בזיכרון או בלוח?
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
צריך שהוא יהיה נמוך גג 10 ס"מ שיהיה שקט ויקרר טוב את המעבד עדיפות למאוור בסגנון זלמן 7000 האם הRUBY ORB מקרר יותר טוב מהזלמן 7000CU? מה אתם אומרים על ה Scythe Samurai Z?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם הסטפינג DH-E3 נחשב לטוב ל OC ? תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז ככה חשדתי בזכרונות החדשים כי הOC למעבד זה 4000MHZ זה כלום אז אמרתי אני ישים זכרונות ישנים שלי של CEON 667MHZ וניראה לאן נגיע איתם הבאתי גם תמונה של זיכרונות גם ישנים גם חדשים שאלה שלי זה אך אם זכרונות של 667MHZ אני מגיע ל1002MHZ ואם800MHZ ל960MHZ שהחברה יותר טובה של CORSAIR וגם יותר מתקדמים? הבאתי גם תוצאה השתפרה קצת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן, איזה משחה טרמית הכי כדאית לקירור מעבד? (בלי לקרוע את הכיס יותר מדי...)
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי amd 64 3000+ venice שעבר OC מ1800 ל 2200 עם מתח סטוק. שאני מנסה להעלות את הבאס מ245 ל250 המחשב לא עולה. הוא נתקע אחרי שהוא אומר לי שבשביל לעצור את האוברקלוק ללחוץ DEL. ניסיתי להעלות את המתח אבל זה לא עוזר. מישהו יכול לעזור? אגב, הלוח הוא Gigabyte GA-K8NSC-939 והזכרונות של Kingston CL3 נב כמה תמונות מCPU-z [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מישהו יודע?,יש לי 66GT בAGP עם זכרונות סמסונג והכרטיס של לידטק,אם מישהו יודע שזה יכול להוריד טמפ' וניסה את אחד הביוסים שיתן לינק כי הכרטיס שלי תמיד מגיע ל76 מעלות במאמץ ונע גם בין 76-עד 70 עד השנייה שאני לא משחק ובדקתי אם זה המאורר וזה לא...ואני לא רוצה לשלוח את הכרטיס אז זה הפתרום היחיד אז תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של פאליט מדגם 7600 GS סוניק, שאמור להיות טוב ל אוברקלוק אז חשבתילמה לא לנצל את זה? הוא כבר מקרטע הרבה זמן אז ... אני אף פעם לא התעסקתי עם OC, אז אני צריך ללמוד את זה מ א' ועד ת' , אז אם תוכלו לכוון אותי מה לעשות, לתת לי כל מני מדריכים זה יעזור לי מאד, תודה. * כדאי לעשות בנוסף OC למעבד? המעבד הוא 2.4 GHZ פנטיום ארבע, ובליקרור מיוחד אמרו לי שלאכדאי לי לעבור את ה 2.6 GHZ.. עד כמה זה יעזור? ושוב תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה קניתי לי בתיאלנד מאוור למעבד Big Typhoon ב80ש"ח ומשחה טרמית של Artartic Cooling MX1 ואני בדרך לאוברקלוק למעבד P4 2.4Mhz בתקווה להגיע ל3GHZ. אני רוצה לדעת איזה תוכנות אני צריך להשיג כדי למדוד טמפרטורות\עומס בדיקה יציבות וכל המסביב. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מעלה תמונה של הטמפ' של המשאבים במחשב שלי בתכונה everest אני רוצה לדעת העם זה נורמלי או יש סיכון לעומס חום הגב המחשב במנוחה עם מזגן דולק http://img119.imageshack.us/my.php?image=untitledmy2.jpg תודה
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! אני חדש בתום ויש לי כמה שאלות מעבד amd 3000 64bit athlon venice זכרון של KINGSTON CL3 יש לי לוח ga-k8nf-9 הגעתי רק לבאס 231........ דיי עלוב... איפה בביוס אני מבטל cool 'quite? איפה יש כזה דבר command rate ואני מנסה להוריד את התדר של הזכרונות אך ללא הצלחה איך אפשר לעשות את זה? דרך איפה ולגבי ה מכפלה של הHT מה עושים איתה על מה היא משפיעה ועל מה צריך לשים אותה כרגע אצלי ככה 2024MHz fsb:231 (231X9.0)M core: 46 c במאמץ אחרי שעה בתוכנה sp2004 מתח 1.475 יש לי קירור של זלמן הטמפ אצלי דיי טובות הכי הרבה זה 36 במאמץ מבין כל הטמפ' שיש לי במחשב.... איך אני ממשיך מפה מקווה שתעזרו תודה. אלכס.
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
1)יש לי ac cooling לhd 4850 עכשיו ניסתי כבר כמה פעמים לגעת בו ולסדר אותו אבל אני לא יודע לפעמים אין רעש ולפעמים יש מה שקורה זה שהמאוורר לא מחובר ממש טוב והוא מתנגש קצת בתמוכים של המאוורר אם אתם מבינים ואני לא יודע מה לעשות עם הבעיה הזו אם להוציא את הכרטיס ולנסות לחזק את הברגים או משוה או לפנות למקום שקניתי ממנו את המחשב ולהגיד להם שיש בעיה(קניתי את המחשב לפני חודש ייתכן שאויל הם לא הרכיבו טוב ובגלל זה אני לא רוצה להתסבך ולהאשים את עצמי)אבל העניין זה שהחנות רחוקה ממני מה לעשות??? 2)לפעמים הכרטיס שלי לא מצליח להגיע ל900 מגהרץ שנאי עושה אובר קלוק המחשב פשוט עושה ריסט אבל הוא שורד עד 850 ככה למה זה?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי לוח של Elite-Group מדגם P4VXAD 3.X קראתי בספר שניתן לעשות ללוח אוברקלוקינג (משהו דרך שינוי המתחים) יש לי מעבד פנטיום 4 1.7 . דרך הביוס אני לא יכול לעשות אוברקלוקינג (אני רק יכול לשנות את מהירויות ה-pci וה-clock - משהו כזה!) אני לא כל-כך יודע איך עושים אוברקלוקינג בלוח הזה ומי שמבין או יודע או יכול להסביר לי איך עושים אוברקלוקינג אני אשמח מאוד! מידע על הלוח אם באתר החברה: http://www.ecs.com.tw/products/pd_spec.asp?product_id=179
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי תחושה שהוא יתחיל להעלות להבות בקרוב.... טוב אז אין לי מושג מזה Aux1 אבל כתוב לי שם שהטמ"פ שלו זה 71... מה לעזעזל זה Aux1 ומה אני יכול לעשות..???? בבקשה תעזרו ליייייייי תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
אז ככה: המפרט מימין אני מנסה לבצע אוברקלוק ולא מצליח נתחיל מזה שביטלתי את ה EIST ואני עדין רואה ב CPU Z שהמהירות היא 1600 בלבד. העלתי את הבאס ל 350 ואת המכפלה ל 7 כדי לקבל מהירות של 2450 ולא יצא לי הוא הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים ולא שינה כלום. האם אני צריך לשחק עם הזכרונות? או שיש משהו שפיספסתי בכל התהליך? אשמח לתשובות
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המחשב שלי נורא התחמם.. אז פתחתי את הדלת והפעלתי לידו מאוורר והמערכת כולה ירדה בכ17 מעלות (רכיבים ספיציפיים ב3-4) יש מניעה לעשות זאת?
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ראיתי שהוא בא עם משחה מרוחה כדאי לנקות אותה ולשים חדשה (יש לי MX-2 ) ? אפשר להוסיף מאווררים (2 של 80 ) ? זה לא יכביד עליו או משהו ?
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם המחשב הזה באמת עובד? לפי דעתי לא(אז למה לזרוק חלקים?)
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הי, יש לי מעבד Prescott 2.8E, עם Thermalright SLK-948U. כרגע יש לי מאוורר של Vantec מדגם Stealth, שמגיע ל-RPM 1700. זה שקט, אך לא מקרר מספיק. איזה מאוורר אתם ממליצים? מכל המידע שהצלחתי לאסוף באתר, הגעתי למסקנה שיש את ה-Enermax 80mm, אך באתרים שונים בחו"ל כתוב שהוא מומלץ לקירור מארז ולא מעבד. תודה, אסף
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המפרט בצד למי שרוצה לדעת את הרכיבים אז ככה הלוח אם שלי תומך בבאס של 400 אבל המעבד תומך רק עד 333 הוא היה (מכפלה 12.5 ובאס 166) אז מה שעשיתי הורדתי את המכפלה ל- 10.5 והעלתי את הבאס ל-200 ככה שהמהירות של המעבד תיהיה אותו דבר אבל יהיה לי תוספת לבאס. לאחר מכן הרצתי PRIME והכל עבד טוב אז אמרתי לעצמי ננסה עוד קצת והעלתי את המכפלה ל-11 שהמעבד עובד עכשיו ב- 2200 הרצתי בדיקות והכל עדיין עובד טוב מעכשיו אני כבר מתחיל לפחד לכן יש לי כמה שאלות "בטיחות" 1. איזה טמפרטורה כבר מתחילה להיות מסוכנת עבור המעבדים של AMD? (שלי עכשיו מכפלה 11 באס 200) טמפרטורה 45 2. מה לדעתכם יותר כדאי להעלות את ה- FSB או את המכפלה? 3. במקרה שאני מעלה את המכפלה יש לי זיכרונות…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היום לסוקט 478 אין מבחר כזה גדול של סינקים יש את הסינק ה"חכם" שסיקרתם עם ה PCI וכל זה יש את הספארק 7+ שהוא בין האופציות היחידות הנורמליות שיש אצל זיגזג ויש את ה SP94 שהוא החלום של כל אוברקלוקר וכולם סוגדים לו.. אבל עדיין נשאלת השאלה מה בעצם ההבדל בשטח בין שתי הסינקים הנ"ל ראיתי שאתם מצליחים להשיג "תרומות" מחנויות, סינקים לבדיקה אם לא קיימת השוואה כזאת כבר (ולצערי לא ראיתי..) האם יש אפשרות שאתם תארגנו? מקווה שזה לא קצת חוצפה מצידי תודה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-