עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by OmerS,

שלום, יש לי מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, אני רוצה לעשות Overclock למעבד שלו (פנטיום 3 667), מישהו יכול להסביר לי איך? בתודה מראש, עומר.

2. שלום לכולם, אני עומד לבנות צינור שיעביר את האוויר מהמאוורר לבחוץ. השאלה שלי היא: האם לחבר אותו למאוורר שמכניס אוויר? - שככה הוא ימשוך אוויר יותר טוב,ולא מהצד של הארון (במקרה שלי) או לחבר אותו למאוורר שמוציא אוויר? - ככה הוא לא מחמם את טמפ' החדר. בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by o_O,

אהלן אני מתכנן לבנות שרת.. בסביבות ה 12 כוננים בלי שום דבר אחר אולי כרטיס מסך זול עם מעבד P3 יש למישהו מושג איזה ספק אני צריך? כמה וואט לוקח הארדיסקי ממצוצע ואם אפשר להרחיב בנושא? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by m1tt,

השאלה שלי היא האם זה אפשרי להעלות מתחים בלוח אם מתוצרת Intel ? , לוח אם - D945GNT לצורך העניין . כי אני בטוח שהמעבד שלי Intel Pentium 4 , 360 Prescott M-2 שבא בסטוק 3.0GHZ , וירד עכשיו משום מה ל2.8GHZ זה בגלל שהמתח ירד מ1.3 משהו ל1.224. אז אם למישהו יש מושג אז תודה .

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. Started by Gabi10000,

שלום לכול התותחים............ יש לי מעבד intel celeron 1.40mhz 100 - system bus mhz 0.13-micron process יש לי בורד של פסי פרטנר איך עושים אוברקלוק למעבד שלי ??

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by xtract1,

שלום אנשים. יש לי מעבד amd 3800 dual core ומעניין אותי לדעת לגבי קירור שלו..אני מדבר עם משו יחסית פשוט..אם אפשר פחות מ-200 (אם אפשר אז הרבה פחות) לא לOC או משו כזה ככה שלא צריך משו קיצוני. אם זה חשוב אז יש לי מארז SVIKING של ?Thermaltake וספק 425W של HEC

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  7. 1. היכן כדאי למקם את המאוורר בדלת המארז? 2. האם הוא מכניס אוויר או מוציא? 3. אני מתלבט האם לעשות חור למאוורר בגודל 80 מ"מ או יותר? 4. האם ניתן למצוא מאוורר שגדול מ80 מ"מ עם לדים? תודה לכם :cwm15:

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד אינטל זה המפרט שלי: Intel Pentium4(Northwood) 3.0GHz Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan ASUS P4P800 DELUXE Sumsung 256MB X2 PC3200 400MHz Dual GeIL 256MB X2 PC3200 400MHz Dual ATI Radeon 9500PRO 128MB Arctic-Cooling ATI Silencer 1 Rev 2.0 VGA Cooler WDC 80GB SATA WDC 120GB ATA Raidmax 480W LG Flatron F700P רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC אם כן כמה אני רוצה המלצות על התוכנות, ד"א אני יודע איך עושים OC בביוס של הלוח אם רציתי לדעת אם זה ממולץ. בתודה אילאי

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by amichay,

האם יש משמעות לקירור הזיכרון ,ואם כן באילו תנאים ,אילו גופי קירור כדאי להתקין ואיפה אתם מציעים להשיג אותם ???

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by ab1c3,

המחשב שלי בין השאר מכיל : לוח אם Asus P5Q-E מעבד Q9550 2.83 GHz זיכרון - ‏DDR II 1066Mhz‎ ‏2x2GB OCZ Reaper מארז - ‏ ‏CM 690 CoolerMaster‎ קירור למעבד - ‏ ‏Freezer 7 Pro Arctic Cooling עשיתי OC ל GHz3.2. אחרי כמה חודשים קיבלתי הזהרה שלוח האם שלי התחמם (הגיעה ל 53 מעלות) פתחתי את המארז וגיליתי שפלטת הקירור של אחד הזיכרונות החליקה החוצה,כנראה הדבק שהחזיק אותה התחמם ונמס. מוזר שהפלטה לא תפוסה בצורה יותר רצינית. האם הוספה של מאווררים נוספים במארז תפתור את הבעיה ואם כן איזה מאווררים שקטים מומלצים ? כרגע יש במארז 3 מאווררים,אחד לכיוון הכוננים,אחד לכיוון לוח האם ואחד שזורק החוצה את חום המעבד. יש אפשרות הוספה של עוד 4 מאווררים: בתחתית אחד,בתקרה שתים ועוד אחד מול המעבד

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by sagi_10,

אני רוצה לשנות תיזמונים לזיכרונות שלי(GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory x2) עד לאן אפשר למתוח אותם??(תיזמונים ומהירות באס)

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  12. בדקתי תמחשב באמצעות S@M במשך כמה שעות בטעינה מלאה של המעבד והזכרונות עבר כמו גדול בדקתי תזכרונות בממ-טסט עברו גם סופר פאי גם על 32 וגם על 16 עבר גם כמה פעמים .בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה ניסיתי כל דרך אפילו להוריד למצב שהמחשב ללא אובר עדיין יש שגיעה זה ממש משגעה אותי

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by yoav1000,

איך מנתקים את הצינורות של הקירור הם מלאות בנוזל קירור ושאני ינתק אותם הנוזל יהרוס לי את המחשב.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by henz12345,

הכרטיס מסך הוא GEFORCE 8400GS 512MB DDR2 . אוברקלוק : Graphics Processor Properties GPU Clock (Geometric Domain) 702 MHz (original: 459 MHz, overclock: 53%) GPU Clock (Shader Domain) 1404 MHz (original: 918 MHz, overclock: 53%) Memory Clock 410 MHz (original: 333 MHz, overclock: 23%) זה טוב ? , בMEMORY אני יכול עוד להעלות , אבל בשלב מסויים הוא מתחיל להראות לי שגיאות על המסך , יש דרך לסדר את זה? כי הקירור שלו עומד על 46מעלות , בRIVETUNER בGPU CLOCK [שתיהם] הגעתי למקסימום , אי אפשר להעלות יותר [יש דרך להעלות יותר?] ...

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. כפי ששאלתי: יכול להיות שזה גם כך וגם כך בסטפינג שונה? מה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by ETB,

עשיתי חיפוס, ונאמר באחד התרדים שעם מחט אפשר להוציא את הפינים במולקס, אבל אני לא מצליח, עם אני מנסה בכוח אז הפינים נשברים/מתעקמים. אני רוצה לחבר מאורר שהוצאתי מספק ולחבר לאחד המולקסים שבספק, אבל אני לא מליח להוציא. למישהו יש כמה טיפים להוציא?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by davis5,

קניתי היום משחה טרמית של artic 5 אחרי מריחה הטמפ צנחה בכ10 מעלות ניסתי לעשות OC ב370X9 במתח 4.125 בביוס המחשב יציב מריץ אפילו את TAT כשאני מעלה ל400 וגם ל380 הבהרצה של ORTHOS אחרי כמה שניות מתקבל מסך כחול ניסיתי לעלות מתחים אפילו ל1.55V לא עזר ? תופעה נוספת ניסיתי להוריד מכפלה ולעתות מעל 400 MHZ הביוס פשוט לא מקבל מכבה את המחשב ומעלה אחר כ10 שניות שוב בתדר הרגיל ניסיתי לשנות תזמונים של זיכרון לעלות מתחים לזיכרונות וללוח שום דבר לא עוזר איך אפשר לדעת אם הבעיה בזיכרון או בלוח?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  18. שלום הייתי מעוניין שמו יוכל לעזור לי באופן מפורט ולאט כיצד לעשות וולט מוד לכרטיס מסך הכרטיס מסך המדובר הינו: ASUS Nvidia en6600GT 128MB PCI המצב הנוכחי של הכרטיס הוא אוברקלוק של 585/1260 הייתי מעוניין לסחוט יותר מהכרטיס אני כמובן עומד להזמין סיילנסר או זלמן (עדיין לא החלטתי) בתור קירור אבל הבנתי שאני צריך לעשות וולטמוד כדי להשיג את המקס חבר שלי אמר לי שצריך פויצמנטר וכבר השגתי לעצמי אחד כזה עם כבלים הנה ממכם אני מעוניין שתדרכו אותי לאט אם אפשר עם תמונות אם צריך לקנות משהו אני יקנה הקירור כניראה יושאל מחבר שלי רק כדי ליראות אם הוולטמוד עובד ולאחר אני יזמין לקביעות את הקירור ככה שלא לכתוב לי הודעות כמו "אל תתחיל אם אין לך קירור מתאים כי יש לי!" תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם …

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by Quellious,

הי, אני מחפש להחליף קירור סטוק (רועש במיוחד) בקירור שקט בתקציב של בערך 100 ש"ח. היחיד שמצאתי זה ה glacialtech 4360 (שמפיק 26 dBA לפי הנתונים - לא הכי שקט אבל נראה לי סביר). מישהו מכיר? זה באמת שקט יחסית? תודה...

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. :s05:

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  21. מישהו יודע?,יש לי 66GT בAGP עם זכרונות סמסונג והכרטיס של לידטק,אם מישהו יודע שזה יכול להוריד טמפ' וניסה את אחד הביוסים שיתן לינק כי הכרטיס שלי תמיד מגיע ל76 מעלות במאמץ ונע גם בין 76-עד 70 עד השנייה שאני לא משחק ובדקתי אם זה המאורר וזה לא...ואני לא רוצה לשלוח את הכרטיס אז זה הפתרום היחיד אז תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by dorish,

ומה אתם אומרים על הקירור הזה? http://www.lascala.co.il/products-nt01v2.0.htm תודה זה למחשב HTPC אז אנהמחיר הוא בסביבות ה 300 י צריך שיהיה כמה שיותר שקט יש המלצה למשהוא אחר?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by NI4NI,

היי אני רוצה לקנות בלוק מים שמתאים ל RADEON 9700 ושיש לו חיבורים של 3/8" לא ראיתי משהו כזה בחנויות בארץ שבהן חיפשתי, וגם באתר של EMP לא היה. להביא מחו"ל עולה כ 300 שקל והייתי מעדיף לשלם פחות. בקיצור, מישהו יודע אם ואיפה אפשר להשיג בארץ בלוק כזה ? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by Monstalicious,

אוקי הכרטיס ברשותי כבר חודשיים בערך אפיק AGP מההתחלה שמתי את הכרטיס על 400@1100 שאלו מהירויות של האולטרה =] ואפילו יותר. בקיצור הכרטיס עבד ככה מאז שהוא נקנה, ועכשיו פתאום התחיל מצב שבאמצע משחק כלשהו, פשוט התמונה קופאת, ומשתנה, כאילו המשחק קופא, אבל הוא לא נתקע על תמונה מהמשחק, אלא על תמונה מחורבשת עם מיליון צבעים פסיכודלית כזאת, והמחשב מצריך ריסטרט! שמישהו בבקשה בבקשה יסביר לי למה פתאום עכשיו זה קורה? הטמפרטורה במאמץ היא עד 75 מעלות, אולי 80 תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by theenema,

שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.4 לוח p4ux800 של אסוס הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהטמפרטורות אומרת והאם הנתונים בטווח סביר, תודה.

• 9 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים